Saya Seorang Trader Forex. Saya Akan Mengajar Cara-cara nak Buat Duit Melalui Forex
Pitih Laju - Wed 24/Feb/2010 11:46am [Last Comment]
Untuk makluman...semua...setiap org mampu untuk membuka akaun forex sendiri...urusniaga forex hanya di rumah...belajar la...Saya boleh tolong untuk trade akaun forex...andaikata korang ingin membuka akaun forex... Ini statment akaun saya ...yang saya trade...di umah,...sya akan tunggu peluang 2 keemasan....tengok dari usd 100 lbih sya mampu buat mencecah usd2000 dalam masa 1 minggu...maka saya dah dapat hampir rm5000 dalam seminggu...cuba tengok...

Operation History
# Date/Time Operation Ref# Instr Lot BS Open
Rate Close
Rate DP/WD Adjust Gross PL Commission/
Rebate Rollover Pay Off Balance
1 12/10/09 4:41:31 AM Close Trade 11477031 EURUSD 0.2 S 1.4737 1.4703 $68.00 $217.52
2 12/11/09 4:13:06 AM Open Trade 11477624 EURUSD 0.2 B 1.4729 $217.52
3 12/11/09 8:43:45 AM Close Trade 11477624 EURUSD 0.2 B 1.4729 1.4739 $20.00 $237.52
4 12/11/09 11:17:38 AM Open Trade 11477663 EURUSD 0.2 S 1.4767 $237.52
5 12/11/09 12:54:50 PM Close Trade 11477663 EURUSD 0.2 S 1.4767 1.4764 $6.00 $243.52
6 12/11/09 6:05:39 PM Open Trade 11478203 EURUSD 0.2 B 1.4617 $243.52
7 12/11/09 6:07:39 PM Open Trade 11478205 EURUSD 0.1 B 1.4611 $243.52
8 12/11/09 7:17:51 PM Close Trade 11478203 EURUSD 0.2 B 1.4617 1.4619 $4.00 $247.52
9 12/11/09 7:17:51 PM Close Trade 11478205 EURUSD 0.1 B 1.4611 1.4619 $8.00 $255.52
10 12/14/09 12:53:07 AM Open Trade 11478270 EURUSD 0.2 B 1.4639 $255.52
11 12/14/09 12:59:16 AM Open Trade 11478273 EURUSD 0.1 B 1.4630 $255.52
12 12/14/09 4:40:29 AM Open Trade 11478396 GBPCHF 0.3 S 1.6787 $255.52
13 12/14/09 4:40:33 AM Close Trade 11478396 GBPCHF 0.3 S 1.6787 1.6802 -$43.61 $211.91
14 12/14/09 4:40:33 AM Close Trade 11478270 EURUSD 0.2 B 1.4639 1.4662 $46.00 $257.91
15 12/14/09 4:40:33 AM Close Trade 11478273 EURUSD 0.1 B 1.4630 1.4662 $32.00 $289.91
16 12/14/09 4:53:44 AM Open Trade 11478402 EURUSD 0.2 S 1.4664 $289.91
17 12/14/09 5:09:40 AM Open Trade 11478406 EURUSD 0.1 S 1.4670 $289.91
18 12/14/09 4:36:18 PM Open Trade 11478684 EURUSD 0.1 S 1.4650 $289.91
19 12/14/09 4:51:11 PM Close Trade 11478402 EURUSD 0.2 S 1.4664 1.4639 $50.00 $339.91
20 12/14/09 4:51:11 PM Close Trade 11478406 EURUSD 0.1 S 1.4670 1.4639 $31.00 $370.91
21 12/14/09 4:51:11 PM Close Trade 11478684 EURUSD 0.1 S 1.4650 1.4639 $11.00 $381.91
22 12/14/09 5:06:20 PM Open Trade 11478693 EURUSD 0.2 S 1.4644 $381.91
23 12/14/09 5:21:56 PM Open Trade 11478699 EURUSD 0.1 S 1.4650 $381.91
24 12/14/09 5:28:53 PM Open Trade 11478705 EURUSD 0.1 S 1.4650 $381.91
25 12/14/09 10:00:00 PM Rollover 11478705 $0.42 $382.33
26 12/14/09 10:00:00 PM Rollover 11478693 $0.84 $383.17
27 12/14/09 10:00:00 PM Rollover 11478699 $0.42 $383.59
28 12/15/09 9:15:22 AM Close Trade 11478693 EURUSD 0.2 S 1.4644 1.4562 $164.00 $547.59
29 12/15/09 9:15:22 AM Close Trade 11478699 EURUSD 0.1 S 1.4650 1.4562 $88.00 $635.59
30 12/15/09 9:15:22 AM Close Trade 11478705 EURUSD 0.1 S 1.4650 1.4562 $88.00 $723.59
31 12/15/09 9:30:09 AM Open Trade 11478922 EURUSD 0.2 B 1.4546 $723.59
32 12/15/09 12:20:21 PM Open Trade 11479060 EURUSD 0.2 B 1.4541 $723.59
33 12/15/09 12:26:38 PM Open Trade 11479071 EURUSD 0.2 B 1.4534 $723.59
34 12/15/09 3:32:41 PM Close Trade 11478922 EURUSD 0.2 B 1.4546 1.4564 $36.00 $759.59
35 12/15/09 3:32:41 PM Close Trade 11479060 EURUSD 0.2 B 1.4541 1.4564 $46.00 $805.59
36 12/15/09 3:32:41 PM Close Trade 11479071 EURUSD 0.2 B 1.4534 1.4564 $60.00 $865.59
37 12/15/09 3:49:41 PM Open Trade 11479361 EURUSD 0.2 S 1.4564 $865.59
38 12/15/09 4:03:15 PM Close Trade 11479361 EURUSD 0.2 S 1.4564 1.4551 $26.00 $891.59
39 12/15/09 4:05:43 PM Open Trade 11479372 EURUSD 0.2 B 1.4548 $891.59
40 12/15/09 4:13:13 PM Open Trade 11479383 EURUSD 0.2 B 1.4540 $891.59
41 12/15/09 4:14:38 PM Open Trade 11479387 EURUSD 0.2 B 1.4534 $891.59
42 12/15/09 4:43:25 PM Open Trade 11479423 EURUSD 0.2 B 1.4526 $891.59
43 12/15/09 5:52:28 PM Open Trade 11479470 EURUSD 0.1 B 1.4515 $891.59
44 12/15/09 10:00:00 PM Rollover 11479372 -$2.31 $889.28
45 12/15/09 10:00:00 PM Rollover 11479423 -$2.31 $886.97
46 12/15/09 10:00:00 PM Rollover 11479387 -$2.31 $884.66
47 12/15/09 10:00:00 PM Rollover 11479470 -$1.16 $883.50
48 12/15/09 10:00:00 PM Rollover 11479383 -$2.31 $881.19
49 12/16/09 1:32:19 PM Close Trade 11479372 EURUSD 0.2 B 1.4548 1.4551 $6.00 $887.19
50 12/16/09 1:32:19 PM Close Trade 11479383 EURUSD 0.2 B 1.4540 1.4551 $22.00 $909.19
51 12/16/09 1:32:19 PM Close Trade 11479387 EURUSD 0.2 B 1.4534 1.4551 $34.00 $943.19
52 12/16/09 1:45:20 PM Open Trade 11479972 EURUSD 0.2 B 1.4542 $943.19
53 12/16/09 1:57:55 PM Close Trade 11479423 EURUSD 0.2 B 1.4526 1.4548 $44.00 $987.19
54 12/16/09 1:57:55 PM Close Trade 11479470 EURUSD 0.1 B 1.4515 1.4548 $33.00 $1,020.19
55 12/16/09 1:57:55 PM Close Trade 11479972 EURUSD 0.2 B 1.4542 1.4548 $12.00 $1,032.19
56 12/16/09 2:42:30 PM Open Trade 11480012 EURUSD 0.2 S 1.4565 $1,032.19
57 12/16/09 2:52:02 PM Open Trade 11480029 EURUSD 0.2 S 1.4574 $1,032.19
58 12/16/09 3:05:14 PM Open Trade 11480062 EURUSD 0.2 S 1.4581 $1,032.19
59 12/16/09 5:26:46 PM Close Trade 11480012 EURUSD 0.2 S 1.4565 1.4556 $18.00 $1,050.19
60 12/16/09 5:26:46 PM Close Trade 11480029 EURUSD 0.2 S 1.4574 1.4556 $36.00 $1,086.19
61 12/16/09 5:26:46 PM Close Trade 11480062 EURUSD 0.2 S 1.4581 1.4556 $50.00 $1,136.19
62 12/16/09 6:12:49 PM Open Trade 11480292 EURUSD 0.2 B 1.4541 $1,136.19
63 12/16/09 6:23:46 PM Close Trade 11480292 EURUSD 0.2 B 1.4541 1.4550 $18.00 $1,154.19
64 12/16/09 6:26:27 PM Open Trade 11480304 EURUSD 0.2 S 1.4549 $1,154.19
65 12/16/09 6:36:36 PM Open Trade 11480315 EURUSD 0.2 S 1.4554 $1,154.19
66 12/16/09 6:51:04 PM Open Trade 11480338 EURUSD 0.2 S 1.4540 $1,154.19
67 12/16/09 7:00:56 PM Open Trade 11480350 EURUSD 0.2 S 1.4538 $1,154.19
68 12/16/09 7:06:12 PM Open Trade 11480356 EURUSD 0.1 S 1.4540 $1,154.19
69 12/16/09 7:23:04 PM Close Trade 11480304 EURUSD 0.2 S 1.4549 1.4526 $46.00 $1,200.19
70 12/16/09 7:23:04 PM Close Trade 11480315 EURUSD 0.2 S 1.4554 1.4526 $56.00 $1,256.19
71 12/16/09 7:23:04 PM Close Trade 11480338 EURUSD 0.2 S 1.4540 1.4526 $28.00 $1,284.19
72 12/16/09 7:23:04 PM Close Trade 11480350 EURUSD 0.2 S 1.4538 1.4526 $24.00 $1,308.19
73 12/16/09 7:23:04 PM Close Trade 11480356 EURUSD 0.1 S 1.4540 1.4526 $14.00 $1,322.19
74 12/16/09 7:49:50 PM Open Trade 11480491 EURUSD 0.2 B 1.4516 $1,322.19
75 12/16/09 7:51:16 PM Open Trade 11480495 EURUSD 0.2 B 1.4513 $1,322.19
76 12/16/09 7:53:47 PM Open Trade 11480498 EURUSD 0.2 B 1.4517 $1,322.19
77 12/16/09 7:54:33 PM Open Trade 11480499 EURUSD 0.2 B 1.4515 $1,322.19
78 12/16/09 7:55:33 PM Open Trade 11480502 EURUSD 0.1 B 1.4515 $1,322.19
79 12/16/09 8:03:16 PM Open Trade 11480510 EURUSD 0.2 B 1.4512 $1,322.19
80 12/16/09 8:04:40 PM Open Trade 11480513 EURUSD 0.2 B 1.4511 $1,322.19
81 12/16/09 8:49:43 PM Close Trade 11480491 EURUSD 0.2 B 1.4516 1.4529 $26.00 $1,348.19
82 12/16/09 8:49:43 PM Close Trade 11480495 EURUSD 0.2 B 1.4513 1.4529 $32.00 $1,380.19
83 12/16/09 8:49:43 PM Close Trade 11480498 EURUSD 0.2 B 1.4517 1.4529 $24.00 $1,404.19
84 12/16/09 8:49:43 PM Close Trade 11480499 EURUSD 0.2 B 1.4515 1.4529 $28.00 $1,432.19
85 12/16/09 8:49:43 PM Close Trade 11480502 EURUSD 0.1 B 1.4515 1.4529 $14.00 $1,446.19
86 12/16/09 8:49:43 PM Close Trade 11480510 EURUSD 0.2 B 1.4512 1.4529 $34.00 $1,480.19
87 12/16/09 8:49:43 PM Close Trade 11480513 EURUSD 0.2 B 1.4511 1.4529 $36.00 $1,516.19
88 12/16/09 8:50:11 PM Open Trade 11480532 EURUSD 0.2 S 1.4528 $1,516.19
89 12/16/09 8:51:02 PM Open Trade 11480533 EURUSD 0.2 S 1.4530 $1,516.19
90 12/16/09 8:51:35 PM Open Trade 11480534 EURUSD 0.2 S 1.4529 $1,516.19
91 12/16/09 8:53:03 PM Open Trade 11480535 EURUSD 0.2 S 1.4530 $1,516.19
92 12/16/09 8:53:44 PM Open Trade 11480536 EURUSD 0.3 S 1.4531 $1,516.19
93 12/16/09 9:09:19 PM Open Trade 11480543 EURUSD 0.2 S 1.4533 $1,516.19
94 12/16/09 9:45:48 PM Open Trade 11480552 EURUSD 0.2 S 1.4534 $1,516.19
95 12/16/09 10:00:00 PM Rollover 11480534 $2.51 $1,518.70
96 12/16/09 10:00:00 PM Rollover 11480552 $2.51 $1,521.21
97 12/16/09 10:00:00 PM Rollover 11480532 $2.51 $1,523.72
98 12/16/09 10:00:00 PM Rollover 11480533 $2.51 $1,526.23
99 12/16/09 10:00:00 PM Rollover 11480536 $3.77 $1,530.00
100 12/16/09 10:00:00 PM Rollover 11480535 $2.51 $1,532.51
101 12/16/09 10:00:00 PM Rollover 11480543 $2.51 $1,535.02
102 12/17/09 1:11:47 AM Close Trade 11480532 EURUSD 0.2 S 1.4528 1.4519 $18.00 $1,553.02
103 12/17/09 1:11:47 AM Close Trade 11480533 EURUSD 0.2 S 1.4530 1.4519 $22.00 $1,575.02
104 12/17/09 1:11:47 AM Close Trade 11480534 EURUSD 0.2 S 1.4529 1.4519 $20.00 $1,595.02
105 12/17/09 1:11:47 AM Close Trade 11480535 EURUSD 0.2 S 1.4530 1.4519 $22.00 $1,617.02
106 12/17/09 1:11:47 AM Close Trade 11480536 EURUSD 0.3 S 1.4531 1.4519 $36.00 $1,653.02
107 12/17/09 1:11:47 AM Close Trade 11480543 EURUSD 0.2 S 1.4533 1.4519 $28.00 $1,681.02
108 12/17/09 1:11:47 AM Close Trade 11480552 EURUSD 0.2 S 1.4534 1.4519 $30.00 $1,711.02
109 12/17/09 1:13:32 AM Open Trade 11480608 EURUSD 0.2 B 1.4517 $1,711.02
110 12/17/09 1:16:10 AM Open Trade 11480612 EURUSD 0.2 B 1.4515 $1,711.02
111 12/17/09 1:17:22 AM Open Trade 11480616 EURUSD 0.2 B 1.4514 $1,711.02
112 12/17/09 1:17:58 AM Open Trade 11480618 EURUSD 0.2 B 1.4513 $1,711.02
113 12/17/09 1:30:53 AM Open Trade 11480623 EURUSD 0.5 B 1.4513 $1,711.02
114 12/17/09 1:31:09 AM Open Trade 11480624 EURUSD 0.2 B 1.4512 $1,711.02
115 12/17/09 1:36:24 AM Open Trade 11480627 EURUSD 0.3 B 1.4511 $1,711.02
116 12/17/09 1:37:45 AM Open Trade 11480629 EURUSD 0.1 B 1.4509

sesiapa ingin mengetahui dan belajar...boleh bagi email kat saya...takde bayaran...apa-pun...saja berkongsi....dengan korang ... Inilah tracsasi setiap account forex...semuanya detail...

Niche: Forex Malaysia
Peluang Perniagaan Produk UPM - Terhad 20 Orang Sahaja
3pm, 19 Dis 2014 (Jumaat) di Putra Science Park, UPM
(Percuma untuk Ahli DPMM Putrajaya)

Kursus Praktikal Gst + Free Gst Online Registration + Free Demo Gst-Compliant Software
29 Dis 2014 (Isnin) di DPMM Putrajaya

Seminar Usahawan Komprehensif Siri 1
27 Dis 2014 (Sabtu) di Universiti Malaya
     
  1. Su 6 - Mon 17/May/2010 12:57am
    emailkan kat saya saf6581@yahoo.com  
  2. Nik Azufy - Mon 17/May/2010 2:56am
    pitih laju....x de ke cd untuk belajar cara2 forex..sb saya nie bru bk mencuburi bidang nie...tlg email saya
    fifiey_manja@yahoo.com  
  3. Dyno - Mon 17/May/2010 12:34pm
    Saya pun baru belajar jugak. Tapi kalau yg baru nak berjinak dgn forex ni, sila layari www.babypips.com.

    Banyak panduan serta tips2 untuk yg baru belajar. Bahasa yg digunakan juga senang difahami.

    Nanti dah faham sedikit sebanyak, baru la tanya kat masta Pitih Laju. Then dia boleh terangkan dengan lebih laju..  
  4. Mohd Razmy Mohd Yusof - Mon 17/May/2010 4:10pm
    askum.. saya berminat untuk mengehtahui lebih lanjut dalam bidang nie. boleh email saya tak : razmy@amdi.usm.edu.my  
  5. Iandanish - Tue 18/May/2010 9:53pm
    Aslmkm...sila beri tunjuk ajar..untuk menambahkn ilmu yg masih ctek dlm forex ni..
    iandanish@gmail.com  
  6. Azamgamat - Thu 20/May/2010 8:45am
    salam pitih laju,
    saya dah banyak kali kena secam.Diharapkan saudara dapat membantu saya tunjuk ajar tentang forex.muga2 allah membalas jasa baik saudara.email: azam.gamat@yahoo.com  
  7. Nik Zulkifli Bin Mat Daud - Thu 20/May/2010 3:31pm
    Salam pitih laju,..e mail saya: nikaziz75@yahoo.com.my  
  8. Michel Ah - Sun 23/May/2010 1:03am
    belajar Forex email michelah@ymail.com  
  9. Yusof 5 - Fri 28/May/2010 1:18am
    Salam Tn. pitih laju, saya ingin belajar forex dgn tuan, saya ada buka akaun dgn ikofx
    dan pernah try main dlm masa sebulan...
    habis hangus modal
    semuga dpt belajar dr tuan
    email saya mybh7@hotmail.com  
  10. Catz - Thu 3/Jun/2010 6:51pm
    salam..
    nanti email kan detail ye hanimhairie@yahoo.com.. tq  
  11. Mantoba - Sat 5/Jun/2010 2:17pm
    salam pitih_laju(duit deras)saya nk belajar jugak..xda ym ke..boleh saya add kan..ni ym saya wmk_wm.....email saya khairiw@gmail.com....tq..timo kasih..  
  12. Badrul 3 - Mon 7/Jun/2010 3:08am
    salam Bro pitih laju...
    niat murni sedara rasa amat dihargai oleh semua yang berminat menceburi forex memorex ni,sekiranya dapat sedara wat video bersertakan nota2 yang berguna..post kan kat kami elok gak tu...hehehe..kalau berjaya leh bisnes gak tu...
    sekadar cadangan dan mintak tunjukan jalan...

    kalau berjaya kita jual..hehehe..jgn lupa komisen...hehehe  
  13. Din 15 - Mon 7/Jun/2010 2:10pm
    salam bro pitih laju..tlg kwn bro..asyik rugi je nih..nsb baik jupe forum ni..tlg email ape2 maklumat berguna utk trade forex ni..
    segala tunjuk ajar akan kwn hargai..hanya tuhan sj yg dpt membalasnya..kwn duk kt kuantan..din_jetta@yahoo.com.my..
    ape2 pun terima kasih byk2..  
  14. Azlin 12 - Tue 8/Jun/2010 6:21am
    Salam..
    Mr.Pitih laju.Saya memang dah lama nak main forex ni tapi tak tau macammana nak main.Bleh tak ajar kan saya..tq
    email;bateri_kelisa@yahoo.com  
  15. Din 18 - Fri 11/Jun/2010 11:55am
    salam pitih,
    saya amat berminat dgn forex nih
    utk menambah pendapatan....
    dahina2921@yahoo.com  
  16. Juta1 - Mon 14/Jun/2010 11:34am
    sy pun berminat nak bljr....email ke kayadoit@yahoo.com.my

    step2 nyer..sy 0,x tau apa tentang forex ni.

    TQ  
  17. Adnan 4 - Thu 17/Jun/2010 12:50pm
    saya pun nak... boleh email ke amaar_enterprise@yahoo.com.my
    tq  
  18. Forex Noobies - Fri 18/Jun/2010 12:36pm
    website ada info best utk forex

    http://www.babypips.com/school/

    khatamkan dlu..pastu praktis guna demo acc.  
  19. Heartbreaker - Sun 20/Jun/2010 12:47pm
    salam pitih...
    need more info & tunjuk ajar...
    megat - renoma159@gmail.com  
  20. Minaraza - Mon 21/Jun/2010 3:04am
    salam..saya pon nk blaja men forex~~pls give me ur tips~~tQ

    romebirdchocolate@yahoo.com  
  21. Nazreen - Tue 22/Jun/2010 1:40pm
    saya masih x faham lah..boleh email kepada saya? budakkechik82@gmail.com  
  22. Mohd Masri Kasmuri - Wed 23/Jun/2010 2:50pm
    saya memang x tau langsung pasal forex ni boleh x emailkan saya dgn detail pasal forex..email:mohdmasrikasmuri@yahoo.com
    terima kasih kerana sudi beerkongsi dengan saya  
  23. Mhd Sukri Bin Omar - Fri 25/Jun/2010 2:51am
    salam perkenalan buat putih laju.saya baru nak kenal dgn forex.saya tak tahu langsung bagaimana nak main forex.saya harap putih laju dapat tunjuk ajar kpd saya tentang forex.saya memang x tau langsung pasal forex ni boleh x emailkan saya dgn detail pasal forex..email:krey_69@yahoo.com terima kasih kerana sudi berkongsi dengan saya  
  24. Alymiey - Fri 25/Jun/2010 10:43pm
    dah lama saya nak belajar forex ni ada sape2 boleh membantu e-mail saya nazmanazly@gmail.com

    012-2876814  
  25. Amir 22 - Sat 26/Jun/2010 5:58am
    saya zero knowledge dlm bisnes internet ni. harap saudara dapat membantu berkenaan trader forex ni. boleh emailkan saya: amiru5595@gmail.com  
  26. Salan - Sun 27/Jun/2010 7:49am
    tuan pitih laju.ni email sy.tlg bg tunjuk ajar sy.jg rakan2 lain yg pernah dpt tunjuk ajar.sy mahu juga belajar

    via_alan@yahoo.com  
  27. Nor Emeliawati Rahmat - Thu 1/Jul/2010 11:56am
    Salam,
    Saya tahu serba sedikit pasal Forex ni tp x prnh join, since cara Pitih Laju agak menarik so boleh tak bagi details n tunjuk ajar..ThankQ (",)

    Email : noremeliawati_rahmat@yahoo.com  
  28. Chika 2 - Fri 2/Jul/2010 7:22pm
    En. Pitih Laju, saya pun ingin belajar. Boleh email ke cobragirl_538@yahoo.com. terima kasih.  
  29. Armada Jasa Enterprise - Sun 4/Jul/2010 3:21am
    salam pitih laju...dah lama saya nk blajar forex ni.dulu penah cuba tp asyik rugi je..email saya cara di muhammadkyairi@yahoo.com  
  30. Hisham 5 - Sun 4/Jul/2010 12:54pm
    Salam saya berminat nak tahu dan blajar teknik dari bro. FYI saya full time trader dan mmg harapkan untung dari forex ni tq
    email sham_411@yahoo.com  
  31. Totoitt - Mon 5/Jul/2010 12:34am
    salam pitih laju... saya pn nk tahu teknik dr bro.. sy dh ada akaun tp xuntung lg laa..
    email sy...
    aimin1442@gmail.com  
  32. Zul 34 - Sat 10/Jul/2010 9:53pm
    saya nak belajar forex

    fezie_eziy88@yahoo.com  
  33. Mohd Fairuz - Sun 11/Jul/2010 12:43am
    tolong ajar aku bro...dlu aku de train but dh lupo...xsume aku tau...gunsmith_179@yahoo.com 019-2823550  
  34. Bentara 2 - Wed 14/Jul/2010 3:04am
    Salam Pitih laju...harap dapat bantu untuk mempelajari teknik saudara...dah banyak habis dah...masih lagi tak dapat nak menguasai teknik ...dah rugi lebih usd 300..terima kasih atas ihsan saudara... email saya : padukajebat@yahoo.com  
  35. Nik 11 - Wed 14/Jul/2010 5:13pm
    SALAM.saya nik dari puchong.ingin belajar tentang forex dgn bro.harap dapat tunjuk ajar.nak belajar dgn org lain mgkin kena bayar. email:uzneza@yahoo.com  
  36. Radzi - Wed 14/Jul/2010 9:09pm
    Salam,boleh tolong ajar saya mohdtlc@yahoo.com  
  37. Mohd Saiful Mizan Musa - Sun 18/Jul/2010 1:24am
    saya pernah jugak main ni tapi guna roborex..masih pakai dummy aacount tak namapak untung pun lagi.roborex ni katanya automtik generate incom..pening pening..tolong emailkan cara2nya kat saiqism@gmail.com  
  38. Yon84 - Tue 20/Jul/2010 3:01pm
    salam.saya berminat untuk belajar. email kt saya from A-Z langkah2 trade forex. jutaan trma kasih.
    ini email saya:
    mpreza_87@yahoo.com  
  39. Azlan 13 - Tue 20/Jul/2010 5:14pm
    Salam,

    Pitih laju....nak tanya sikit...berape modal yang rasa ok untuk start real akaun?? minta email saya iazlan_77@yahoo.com  
  40. Kcah - Wed 21/Jul/2010 11:01am
    salam pitih laju..sya beminat nk blaja forex nie..sbb ade knln sya dh brjya ngn forex nie..tp sya susah nk jmpe dier...sya mntk tunjuk ajar saudara dlm bnd nie....

    email sya, sypo89@yahoo.com.my  
  41. Imann - Wed 21/Jul/2010 11:28am
    salam...

    Kepada sesiapa yg belum dapat reply dari sedara pitih laju blh lah emil kat saya...sy blh ajarkan serba sdikit tentang forex ni....tp kalu nak lbih lg teknik kenalah emil kat pitih laju slalu...insayallah dia jawab..saya pun bagi perkhidmatan free jg....sbb dulu pitih laju ajar saya pun free je...so unfair la kalau saya nak kenakan cas....ingat sesiapa yg belum di hubungi oleh pitih laju aje...sbb pitih laju mungkin dah x cukup tangan....emil saya, imannaufal@yahoo.com.... kemungkinan selepas ini kami akan buat kelas untuk yang berminat dan akan dikenakan cas..kemungkinan je la...THANKS  
  42. Nora Suzana - Fri 23/Jul/2010 5:28pm
    pls email keterangan yg lebih lanjut.
    niniu_gurlz@yahoo.com
    TQVM.  
  43. Husri - Fri 23/Jul/2010 10:07pm
    Saya memang berminat dengan forex nie. Boleh tolong ajar dari A hingga Z. TQ Email saya mohdhusri@yahoo.com  
  44. Syaza Carol - Sat 24/Jul/2010 12:05am
    sye berminat..
    boleh tolong ajarkan??
    sye x tahu mcm mane nak start..
    syaza_1h@yahoo.com  
  45. Mohd Kamaruddin - Sun 25/Jul/2010 2:44pm
    salam tolong emailkan, sy zero knowledge
    pasal forex..
    dynn75@gmail.com

    tq  
  46. Jasuka - Mon 26/Jul/2010 10:32pm
    salam........trading saya memanjang RUGI
    siang untung malam rugi.....malam untung tengahari rugi..........last banyak rugi dari untung.....tolong email kan saya teknik trading tuan  
  47. Mzan - Tue 27/Jul/2010 2:50am
    salam pitih laju....sy jgk zero psal forex..
    tolong emailkn
    mzan2501@yahoo.com  
  48. Yanzani - Sun 1/Aug/2010 12:00pm
    Salam saudara Pitih Laju dan juga Imann..saya amat berminat ingin menimba ilmu forex ni, harap dapat bantu saya..

    Silalah email kpd saya ye : avanzayan@gmail.com  
  49. Hija - Sun 1/Aug/2010 4:42pm
    Berapa jumlah minima pendaftaran untuk buka akaun forex, masalahnya saya takada kad kredit/debit dan akaun paypal, boleh register ke  
  50. Arizan 2 - Mon 2/Aug/2010 2:56pm
    sy pn nk jgk
    hehe
    ari 2 dh blaja men forex ni
    da byk duit burn
    huhu
    ctc sy d prhalak@yahoo.com  
< Prev | Page 4 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 648 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2886)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (232)
Bengkel Kereta (1520)
Bengkel Motosikal (256)
Bengkel Tayar (224)
Bisnes Air Mineral (378)
Bisnes Ais Krim (529)
Bisnes Aksesori Kereta (667)
Bisnes Broadband (1127)
Bisnes Burger (551)
Bisnes Cermin Mata (163)
Bisnes Cuci Kereta (829)
Bisnes Cyber Cafe (455)
Bisnes Dobi (1403)
Bisnes Ebook (1079)
Bisnes Handphone (1288)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (583)
Bisnes Ice Blended (718)
Bisnes Jam Tangan (296)
Bisnes Jeruk (184)
Bisnes Kitar Semula (515)
Bisnes Komputer (1517)
Bisnes Kurier Dan Logistik (705)
Bisnes Minuman (1506)
Bisnes Pasar Malam (2031)
Bisnes Pelancongan (566)
Bisnes Pengantin (716)
Bisnes Perabot (896)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1137)
Bisnes Restoran (3459)
Bisnes Roti Dan Bakeri (731)
Bisnes Salun Rambut (377)
Bisnes Sarang Burung (258)
Bisnes Satay (392)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (695)
Bisnes Steamboat (202)
Bisnes Stesen Minyak (136)
Bisnes Tablet Pc (444)
Bisnes Tradisional (850)
Bisnes Untuk Dijual (3480)
Bisnes Waffle Dan Jagung (392)
Bisnes Western Food (337)
Dewasa 18sx (1819)
Diskusi Bisnes (2012)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (759)
Expo Karnival Tapak Niaga (6738)
Forex Malaysia (1981)
Haiwan Peliharaan (481)
Haji Dan Umrah (476)
Hiasan Dalaman (730)
Hiasan Taman (249)
Hotel Resort Homestay (1054)
Iklan Tv Radio Media Massa (233)
Import Dan Eksport (338)
Ingin Berniaga (2866)
Insurans Dan Takaful (1793)
Insurans Roadtax Kereta (352)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (2017)
Kedai Emas (469)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2576)
Kedai Hardware (447)
Kedai Ibu Dan Bayi (703)
Kedai Jahit (4039)
Kedai Kamera Dan Camcorder (353)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (344)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1940)
Kedai Sewa (1677)
Kereta Baru (1677)
Kereta Terpakai (5106)
Kerja Diploma Dan Ijazah (5156)
Kerja Kemahiran (2059)
Kerja Kosong (12523)
Kerja Praktikal (2269)
Kerja Sales (2388)
Kerja Sambilan (6559)
Konsultan Peguam (168)
Konsultan Perniagaan (469)
Kontrak Swasta (309)
Kontrak Tender Kerajaan (470)
Kontraktor Balak Dan Kayu (490)
Kontraktor Jurutera (580)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (234)
Kontraktor Minyak Dan Gas (704)
Kontraktor Pasir (422)
Kontraktor Pembinaan (2121)
Kontraktor Perlombongan (332)
Kursus Dan Seminar (2918)
Kursus Kecantikan (707)
Kursus Makanan (681)
Kursus Motivasi (329)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1650)
Mencari Pelabur (3781)
Mesin Fotostat (360)
Mesin Freezer Dan Chiller (280)
Mesin Industri (530)
Mesin Jahit (394)
Mesin Proses Makanan (584)
Pakej Pelancongan (2677)
Pakej Perkahwinan (1228)
Pakej Perniagaan (919)
Pasar Basah (1506)
Pekerja Asing (1295)
Pelaburan Saham Unit Trust (984)
Pembantu Rumah Asing (1925)
Pembekal Barang Runcit (1606)
Pembekal Beras (121)
Pembekal Buah-buahan (503)
Pembekal Ikan Kering (393)
Pembekal Kelapa Dan Santan (666)
Pembekal Kerepek (1132)
Pembekal Keropok (467)
Pembekal Kicap Dan Sos (230)
Pembekal Kurma Dan Kismis (292)
Pembekal Madu (248)
Pembekal Mee Dan Bihun (130)
Pembekal Minyak Masak (417)
Pembekal Rempah Dan Perencah (629)
Pembekal Serunding (261)
Pembekal Telur (143)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1207)
Pemborong Batik Dan Sutera (358)
Pemborong Beg Galas (105)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (895)
Pemborong Cadar Dan Tilam (469)
Pemborong Karpet (167)
Pemborong Kasut Dan Sandal (724)
Pemborong Lampin (310)
Pemborong Mutiara (114)
Pemborong Pakaian Bayi (787)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1707)
Pemborong Pakaian Lelaki (1147)
Pemborong Pakaian Plus Size (148)
Pemborong Pakaian Wanita (4350)
Pemborong Telekung Dan Songkok (576)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3608)
Pemborong Tuala (208)
Pemborong Tudung (2862)
Pembuat Papan Tanda Iklan (292)
Pembuat Plastik Kotak Botol (815)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (492)
Pendaftaran Syarikat (518)
Pendaftaran Trademark (36)
Pengedar Alat Tulis (971)
Pengedar Bahan Pencuci (738)
Pengedar Buku Dan Majalah (615)
Pengedar Contact Lens (250)
Pengedar Perfume (1587)
Pengedar Permainan Kanak2 (622)
Pengedar Produk Kecantikan (2676)
Pengedar Produk Kesihatan (3082)
Pengurus Majlis (613)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (753)
Penternak Burung Puyuh (98)
Penternak Ikan (701)
Penternak Kambing (300)
Penternak Lembu (400)
Penternak Udang (204)
Peralatan Makmal Dan Hospital (270)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (753)
Peralatan Sukan (560)
Perisian Komputer (592)
Perkakas Dapur (640)
Perkakas Elektrik (457)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1557)
Pinjaman AIM (170)
Pinjaman Hartanah (532)
Pinjaman Kad Kredit (405)
Pinjaman Kereta (643)
Pinjaman Peribadi (11093)
Pinjaman Perniagaan (1889)
Produk Dari China (555)
Produk Sejuk Beku (1379)
Program Consignment (2066)
Program Dropship (7044)
Pusat Bahasa (374)
Pusat Jagaan Bayi (1658)
Pusat Latihan (674)
Pusat Memandu (128)
Pusat Mengaji Agama (555)
Pusat Pendidikan Tinggi (548)
Pusat Rawatan (380)
Pusat Tadika Dan Taska (1434)
Pusat Tuisyen (1137)
Rancangan Perniagaan (573)
Rumah Sewa (4445)
Rumah Untuk Dijual (3888)
Servis Freelance (1154)
Servis Keselamatan (743)
Servis Pembersihan (875)
Servis Pengedaran Risalah (484)
Setiausaha Syarikat (613)
Sewa Bas Dan Van (597)
Sewa Jentera (59)
Sewa Kereta Teksi Limo (1898)
Sewa Lori (2657)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (60)
Studio Filem Dan Videografi (267)
Studio Fotografi (929)
Studio Grafik Dan 3D (1165)
Studio Lukisan (140)
Studio Model Penyanyi Pelakon (783)
Studio Muzik (497)
Sukan Beladiri (119)
Sukan Berkumpulan (239)
Sukan Futsal (232)
Sukan Pancing (144)
Tanah Sewa (669)
Tanah Untuk Dijual (5027)
Tempahan Biskut Dan Tart (2180)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (680)
Tempahan Katering (2229)
Tempahan Kek Dan Coklat (2197)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (183)
Tempahan Kuih Muih (1779)
Tempahan Minuman Dan Dessert (488)
Tempahan Nasi Lemak (539)
Tempahan Roti (392)
Terminal Bayaran (198)
Ubahsuai Pejabat (669)
Ubahsuai Rumah (1747)
Urut Tradisional (842)
Usahawan Baja Pertanian (379)
Usahawan Benih Dan Nursery (418)
Usahawan Tani (1120)
Vending Machine (403)
Voucher Dan Tiket (255)
Web Design Malaysia (2354)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1437)