Saya Seorang Trader Forex. Saya Akan Mengajar Cara-cara nak Buat Duit Melalui Forex
Pitih Laju - Wed 24/Feb/2010 11:46am [Last Comment]
Untuk makluman...semua...setiap org mampu untuk membuka akaun forex sendiri...urusniaga forex hanya di rumah...belajar la...Saya boleh tolong untuk trade akaun forex...andaikata korang ingin membuka akaun forex... Ini statment akaun saya ...yang saya trade...di umah,...sya akan tunggu peluang 2 keemasan....tengok dari usd 100 lbih sya mampu buat mencecah usd2000 dalam masa 1 minggu...maka saya dah dapat hampir rm5000 dalam seminggu...cuba tengok...

Operation History
# Date/Time Operation Ref# Instr Lot BS Open
Rate Close
Rate DP/WD Adjust Gross PL Commission/
Rebate Rollover Pay Off Balance
1 12/10/09 4:41:31 AM Close Trade 11477031 EURUSD 0.2 S 1.4737 1.4703 $68.00 $217.52
2 12/11/09 4:13:06 AM Open Trade 11477624 EURUSD 0.2 B 1.4729 $217.52
3 12/11/09 8:43:45 AM Close Trade 11477624 EURUSD 0.2 B 1.4729 1.4739 $20.00 $237.52
4 12/11/09 11:17:38 AM Open Trade 11477663 EURUSD 0.2 S 1.4767 $237.52
5 12/11/09 12:54:50 PM Close Trade 11477663 EURUSD 0.2 S 1.4767 1.4764 $6.00 $243.52
6 12/11/09 6:05:39 PM Open Trade 11478203 EURUSD 0.2 B 1.4617 $243.52
7 12/11/09 6:07:39 PM Open Trade 11478205 EURUSD 0.1 B 1.4611 $243.52
8 12/11/09 7:17:51 PM Close Trade 11478203 EURUSD 0.2 B 1.4617 1.4619 $4.00 $247.52
9 12/11/09 7:17:51 PM Close Trade 11478205 EURUSD 0.1 B 1.4611 1.4619 $8.00 $255.52
10 12/14/09 12:53:07 AM Open Trade 11478270 EURUSD 0.2 B 1.4639 $255.52
11 12/14/09 12:59:16 AM Open Trade 11478273 EURUSD 0.1 B 1.4630 $255.52
12 12/14/09 4:40:29 AM Open Trade 11478396 GBPCHF 0.3 S 1.6787 $255.52
13 12/14/09 4:40:33 AM Close Trade 11478396 GBPCHF 0.3 S 1.6787 1.6802 -$43.61 $211.91
14 12/14/09 4:40:33 AM Close Trade 11478270 EURUSD 0.2 B 1.4639 1.4662 $46.00 $257.91
15 12/14/09 4:40:33 AM Close Trade 11478273 EURUSD 0.1 B 1.4630 1.4662 $32.00 $289.91
16 12/14/09 4:53:44 AM Open Trade 11478402 EURUSD 0.2 S 1.4664 $289.91
17 12/14/09 5:09:40 AM Open Trade 11478406 EURUSD 0.1 S 1.4670 $289.91
18 12/14/09 4:36:18 PM Open Trade 11478684 EURUSD 0.1 S 1.4650 $289.91
19 12/14/09 4:51:11 PM Close Trade 11478402 EURUSD 0.2 S 1.4664 1.4639 $50.00 $339.91
20 12/14/09 4:51:11 PM Close Trade 11478406 EURUSD 0.1 S 1.4670 1.4639 $31.00 $370.91
21 12/14/09 4:51:11 PM Close Trade 11478684 EURUSD 0.1 S 1.4650 1.4639 $11.00 $381.91
22 12/14/09 5:06:20 PM Open Trade 11478693 EURUSD 0.2 S 1.4644 $381.91
23 12/14/09 5:21:56 PM Open Trade 11478699 EURUSD 0.1 S 1.4650 $381.91
24 12/14/09 5:28:53 PM Open Trade 11478705 EURUSD 0.1 S 1.4650 $381.91
25 12/14/09 10:00:00 PM Rollover 11478705 $0.42 $382.33
26 12/14/09 10:00:00 PM Rollover 11478693 $0.84 $383.17
27 12/14/09 10:00:00 PM Rollover 11478699 $0.42 $383.59
28 12/15/09 9:15:22 AM Close Trade 11478693 EURUSD 0.2 S 1.4644 1.4562 $164.00 $547.59
29 12/15/09 9:15:22 AM Close Trade 11478699 EURUSD 0.1 S 1.4650 1.4562 $88.00 $635.59
30 12/15/09 9:15:22 AM Close Trade 11478705 EURUSD 0.1 S 1.4650 1.4562 $88.00 $723.59
31 12/15/09 9:30:09 AM Open Trade 11478922 EURUSD 0.2 B 1.4546 $723.59
32 12/15/09 12:20:21 PM Open Trade 11479060 EURUSD 0.2 B 1.4541 $723.59
33 12/15/09 12:26:38 PM Open Trade 11479071 EURUSD 0.2 B 1.4534 $723.59
34 12/15/09 3:32:41 PM Close Trade 11478922 EURUSD 0.2 B 1.4546 1.4564 $36.00 $759.59
35 12/15/09 3:32:41 PM Close Trade 11479060 EURUSD 0.2 B 1.4541 1.4564 $46.00 $805.59
36 12/15/09 3:32:41 PM Close Trade 11479071 EURUSD 0.2 B 1.4534 1.4564 $60.00 $865.59
37 12/15/09 3:49:41 PM Open Trade 11479361 EURUSD 0.2 S 1.4564 $865.59
38 12/15/09 4:03:15 PM Close Trade 11479361 EURUSD 0.2 S 1.4564 1.4551 $26.00 $891.59
39 12/15/09 4:05:43 PM Open Trade 11479372 EURUSD 0.2 B 1.4548 $891.59
40 12/15/09 4:13:13 PM Open Trade 11479383 EURUSD 0.2 B 1.4540 $891.59
41 12/15/09 4:14:38 PM Open Trade 11479387 EURUSD 0.2 B 1.4534 $891.59
42 12/15/09 4:43:25 PM Open Trade 11479423 EURUSD 0.2 B 1.4526 $891.59
43 12/15/09 5:52:28 PM Open Trade 11479470 EURUSD 0.1 B 1.4515 $891.59
44 12/15/09 10:00:00 PM Rollover 11479372 -$2.31 $889.28
45 12/15/09 10:00:00 PM Rollover 11479423 -$2.31 $886.97
46 12/15/09 10:00:00 PM Rollover 11479387 -$2.31 $884.66
47 12/15/09 10:00:00 PM Rollover 11479470 -$1.16 $883.50
48 12/15/09 10:00:00 PM Rollover 11479383 -$2.31 $881.19
49 12/16/09 1:32:19 PM Close Trade 11479372 EURUSD 0.2 B 1.4548 1.4551 $6.00 $887.19
50 12/16/09 1:32:19 PM Close Trade 11479383 EURUSD 0.2 B 1.4540 1.4551 $22.00 $909.19
51 12/16/09 1:32:19 PM Close Trade 11479387 EURUSD 0.2 B 1.4534 1.4551 $34.00 $943.19
52 12/16/09 1:45:20 PM Open Trade 11479972 EURUSD 0.2 B 1.4542 $943.19
53 12/16/09 1:57:55 PM Close Trade 11479423 EURUSD 0.2 B 1.4526 1.4548 $44.00 $987.19
54 12/16/09 1:57:55 PM Close Trade 11479470 EURUSD 0.1 B 1.4515 1.4548 $33.00 $1,020.19
55 12/16/09 1:57:55 PM Close Trade 11479972 EURUSD 0.2 B 1.4542 1.4548 $12.00 $1,032.19
56 12/16/09 2:42:30 PM Open Trade 11480012 EURUSD 0.2 S 1.4565 $1,032.19
57 12/16/09 2:52:02 PM Open Trade 11480029 EURUSD 0.2 S 1.4574 $1,032.19
58 12/16/09 3:05:14 PM Open Trade 11480062 EURUSD 0.2 S 1.4581 $1,032.19
59 12/16/09 5:26:46 PM Close Trade 11480012 EURUSD 0.2 S 1.4565 1.4556 $18.00 $1,050.19
60 12/16/09 5:26:46 PM Close Trade 11480029 EURUSD 0.2 S 1.4574 1.4556 $36.00 $1,086.19
61 12/16/09 5:26:46 PM Close Trade 11480062 EURUSD 0.2 S 1.4581 1.4556 $50.00 $1,136.19
62 12/16/09 6:12:49 PM Open Trade 11480292 EURUSD 0.2 B 1.4541 $1,136.19
63 12/16/09 6:23:46 PM Close Trade 11480292 EURUSD 0.2 B 1.4541 1.4550 $18.00 $1,154.19
64 12/16/09 6:26:27 PM Open Trade 11480304 EURUSD 0.2 S 1.4549 $1,154.19
65 12/16/09 6:36:36 PM Open Trade 11480315 EURUSD 0.2 S 1.4554 $1,154.19
66 12/16/09 6:51:04 PM Open Trade 11480338 EURUSD 0.2 S 1.4540 $1,154.19
67 12/16/09 7:00:56 PM Open Trade 11480350 EURUSD 0.2 S 1.4538 $1,154.19
68 12/16/09 7:06:12 PM Open Trade 11480356 EURUSD 0.1 S 1.4540 $1,154.19
69 12/16/09 7:23:04 PM Close Trade 11480304 EURUSD 0.2 S 1.4549 1.4526 $46.00 $1,200.19
70 12/16/09 7:23:04 PM Close Trade 11480315 EURUSD 0.2 S 1.4554 1.4526 $56.00 $1,256.19
71 12/16/09 7:23:04 PM Close Trade 11480338 EURUSD 0.2 S 1.4540 1.4526 $28.00 $1,284.19
72 12/16/09 7:23:04 PM Close Trade 11480350 EURUSD 0.2 S 1.4538 1.4526 $24.00 $1,308.19
73 12/16/09 7:23:04 PM Close Trade 11480356 EURUSD 0.1 S 1.4540 1.4526 $14.00 $1,322.19
74 12/16/09 7:49:50 PM Open Trade 11480491 EURUSD 0.2 B 1.4516 $1,322.19
75 12/16/09 7:51:16 PM Open Trade 11480495 EURUSD 0.2 B 1.4513 $1,322.19
76 12/16/09 7:53:47 PM Open Trade 11480498 EURUSD 0.2 B 1.4517 $1,322.19
77 12/16/09 7:54:33 PM Open Trade 11480499 EURUSD 0.2 B 1.4515 $1,322.19
78 12/16/09 7:55:33 PM Open Trade 11480502 EURUSD 0.1 B 1.4515 $1,322.19
79 12/16/09 8:03:16 PM Open Trade 11480510 EURUSD 0.2 B 1.4512 $1,322.19
80 12/16/09 8:04:40 PM Open Trade 11480513 EURUSD 0.2 B 1.4511 $1,322.19
81 12/16/09 8:49:43 PM Close Trade 11480491 EURUSD 0.2 B 1.4516 1.4529 $26.00 $1,348.19
82 12/16/09 8:49:43 PM Close Trade 11480495 EURUSD 0.2 B 1.4513 1.4529 $32.00 $1,380.19
83 12/16/09 8:49:43 PM Close Trade 11480498 EURUSD 0.2 B 1.4517 1.4529 $24.00 $1,404.19
84 12/16/09 8:49:43 PM Close Trade 11480499 EURUSD 0.2 B 1.4515 1.4529 $28.00 $1,432.19
85 12/16/09 8:49:43 PM Close Trade 11480502 EURUSD 0.1 B 1.4515 1.4529 $14.00 $1,446.19
86 12/16/09 8:49:43 PM Close Trade 11480510 EURUSD 0.2 B 1.4512 1.4529 $34.00 $1,480.19
87 12/16/09 8:49:43 PM Close Trade 11480513 EURUSD 0.2 B 1.4511 1.4529 $36.00 $1,516.19
88 12/16/09 8:50:11 PM Open Trade 11480532 EURUSD 0.2 S 1.4528 $1,516.19
89 12/16/09 8:51:02 PM Open Trade 11480533 EURUSD 0.2 S 1.4530 $1,516.19
90 12/16/09 8:51:35 PM Open Trade 11480534 EURUSD 0.2 S 1.4529 $1,516.19
91 12/16/09 8:53:03 PM Open Trade 11480535 EURUSD 0.2 S 1.4530 $1,516.19
92 12/16/09 8:53:44 PM Open Trade 11480536 EURUSD 0.3 S 1.4531 $1,516.19
93 12/16/09 9:09:19 PM Open Trade 11480543 EURUSD 0.2 S 1.4533 $1,516.19
94 12/16/09 9:45:48 PM Open Trade 11480552 EURUSD 0.2 S 1.4534 $1,516.19
95 12/16/09 10:00:00 PM Rollover 11480534 $2.51 $1,518.70
96 12/16/09 10:00:00 PM Rollover 11480552 $2.51 $1,521.21
97 12/16/09 10:00:00 PM Rollover 11480532 $2.51 $1,523.72
98 12/16/09 10:00:00 PM Rollover 11480533 $2.51 $1,526.23
99 12/16/09 10:00:00 PM Rollover 11480536 $3.77 $1,530.00
100 12/16/09 10:00:00 PM Rollover 11480535 $2.51 $1,532.51
101 12/16/09 10:00:00 PM Rollover 11480543 $2.51 $1,535.02
102 12/17/09 1:11:47 AM Close Trade 11480532 EURUSD 0.2 S 1.4528 1.4519 $18.00 $1,553.02
103 12/17/09 1:11:47 AM Close Trade 11480533 EURUSD 0.2 S 1.4530 1.4519 $22.00 $1,575.02
104 12/17/09 1:11:47 AM Close Trade 11480534 EURUSD 0.2 S 1.4529 1.4519 $20.00 $1,595.02
105 12/17/09 1:11:47 AM Close Trade 11480535 EURUSD 0.2 S 1.4530 1.4519 $22.00 $1,617.02
106 12/17/09 1:11:47 AM Close Trade 11480536 EURUSD 0.3 S 1.4531 1.4519 $36.00 $1,653.02
107 12/17/09 1:11:47 AM Close Trade 11480543 EURUSD 0.2 S 1.4533 1.4519 $28.00 $1,681.02
108 12/17/09 1:11:47 AM Close Trade 11480552 EURUSD 0.2 S 1.4534 1.4519 $30.00 $1,711.02
109 12/17/09 1:13:32 AM Open Trade 11480608 EURUSD 0.2 B 1.4517 $1,711.02
110 12/17/09 1:16:10 AM Open Trade 11480612 EURUSD 0.2 B 1.4515 $1,711.02
111 12/17/09 1:17:22 AM Open Trade 11480616 EURUSD 0.2 B 1.4514 $1,711.02
112 12/17/09 1:17:58 AM Open Trade 11480618 EURUSD 0.2 B 1.4513 $1,711.02
113 12/17/09 1:30:53 AM Open Trade 11480623 EURUSD 0.5 B 1.4513 $1,711.02
114 12/17/09 1:31:09 AM Open Trade 11480624 EURUSD 0.2 B 1.4512 $1,711.02
115 12/17/09 1:36:24 AM Open Trade 11480627 EURUSD 0.3 B 1.4511 $1,711.02
116 12/17/09 1:37:45 AM Open Trade 11480629 EURUSD 0.1 B 1.4509

sesiapa ingin mengetahui dan belajar...boleh bagi email kat saya...takde bayaran...apa-pun...saja berkongsi....dengan korang ... Inilah tracsasi setiap account forex...semuanya detail...

Niche: Forex Malaysia
Salam Ramadhan Mubarak 1435h
Dari DPMM Putrajaya
     
  1. Ikhmaal - Fri 18/Nov/2011 8:27pm
    sy pun nak tunjuk ajar. baru je bermula. ada untung. ada rugi. tp lebih byk rugi dari untung. bharap sgt dapat tunjuk ajar. ni email saya ikhmalhashim@yahoo.com.my  
  2. Sam 60 - Fri 25/Nov/2011 8:53pm
    salam..tahukah anda dengan DEMO AKAUN sebenarnya boleh menjana pendapatan:samfrx9@gmail.com  
  3. Hadi 41 - Sat 26/Nov/2011 4:49pm
    ada lagi tak....boleh emailkan kat saya info n detail...adyoneil@gmail.com  
  4. Jeme 2 - Wed 30/Nov/2011 4:07pm
    mintak info, hotwheels5051@gmail.com  
  5. Sf Niaga - Fri 2/Dec/2011 2:25am
    aslm...abg pitih laju saye sgt berminat untuk belajar cara trade abg...leh email ke saye...chemat_z@yahoo.com.my...  
  6. Cahaya21 - Fri 2/Dec/2011 9:06pm
    Assalamualaikum pitih laju,boleh tak ajar saya tentang forex nie. saya betul-betul blur. saya nak tahu lebih lanjut. nanti email saya di nur_azimah21@yahoo.co.uk  
  7. Muhamed 2 - Sat 10/Dec/2011 11:57am
    saya pun nak belajar forexlah. boleh ajar saya. pls email saya lordZ_710@Yahoo.com  
  8. Borhan 4 - Wed 14/Dec/2011 12:41am
    salam pitih laju,minta diajar....email:zulquakquak@yahoo.com  
  9. Abg Keano - Wed 14/Dec/2011 9:26am
    tolong ajar saya:
    amirohaizam@yahoo.com
    lagi bagus kalo kita lepak minum sekali.
    area kinrara.  
  10. Lik - Mon 19/Dec/2011 9:57am
    salam,
    saya ingin belajar forex dari en. pitih laju.
    yang mengharap
    emil saya:
    halikindalan@yahoo.com.my  
  11. Wanamo - Thu 22/Dec/2011 2:07pm
    Semenjak thn 2010 hingga skrg, pasaran forex telah menjadi agak bercelaru dan sukar diramal ekoran krisis ekonomi di US dan ditambah pula skrg ini dgn krisis hutang di negara-negara Kesatuan Eropah.

    Ramai trader yg dulunya untung berganda-ganda telah kehilangan modal dan menggigit jari. Mungkin pitih_laju salah seorang dr mereka. Sebab tulah, hingga ke saat ini, beliau terus diam membisu seribu bahasa...  
  12. Kamal 11 - Thu 22/Dec/2011 10:30pm
    salam,
    saya pun nak tau..emailkan ke kahhl68@yahoo.com  
  13. Tuan Penasihat - Thu 22/Dec/2011 10:41pm
    Jom cuci mata:-

    http://www.myfxbook.com/members/TuanPenasihat/pure-independent-money-producer/207241  
  14. Moshah01 - Sat 24/Dec/2011 6:56am
    salam, saya pon nak juga moshah01@gmail.com  
  15. Golden - Wed 11/Jan/2012 7:46am
    salam...
    tuan minta ajar sikit tips untung forex...

    m_exs2489@yahoo.com.my

    terima kasih tuan....  
  16. Rusliana - Thu 12/Jan/2012 3:14pm
    Salam,

    Boleh email khan ke saya, saya baru mau belajar forex.
    rliana6@gmail.com
    Terimakasih sebelumnya  
  17. Shahira 6 - Mon 16/Jan/2012 1:57pm
    salam, saya zero knowledge sal forex ni..harap2 encik pitih laju boleh membantu...yang sgt mgharap...:-)  
  18. Iz 11 - Wed 18/Jan/2012 8:27am
    salam..
    sy iz,sy dh de acc forex cume sy x bkak acc utk msuk kn USD100(rm320)..
    sy x brape jelas lg tntng forex tradng..
    klu bleh sy nk bjmpe untuk en.pitih laju untuk trang kn scare dtail lg..sy ok area lunde,kota bharu..

    trime ksih..  
  19. Emi 16 - Thu 19/Jan/2012 12:42pm
    Salam En. Pitih Laju...

    Kalau boleh dan masih terbuka, sy juga nak turut serta... Saja nak tau dulu, kot2 hati terbuka nanti.

    emi_5381@yahoo.com.my  
  20. Tuan Zamri Bin Tuan Yusoff - Fri 20/Jan/2012 11:02pm
    Saya sangat berminat untuk belajar.... saya ada cuba tp loss selalu...  
  21. Jasmi 3 - Tue 24/Jan/2012 7:42pm
    saya nak belajar jg ni email saya mie_mil@yahoo.com  
  22. Mhbpower - Sat 28/Jan/2012 3:28pm
    saya mintak tunjuk ajar

    apeace_85my@yahoo.com  
  23. Kery - Sun 29/Jan/2012 10:14pm
    Bermain dengan forex perlu ada kefahaman, kalau tak 1juta pun akan rugi habis  
  24. Faizal 239 - Wed 1/Feb/2012 2:00pm
    minta tunjuk ajar

    pakngahkksr@yahoo.com  
  25. Zulkifli 74 - Fri 3/Feb/2012 12:15am
    salam..saya perlu kan bantuan untuk lebih memahami dlm bidang forex..dh try bc n try guna demo,tp masih blm cukup fhm..hrp dpt memberi bantuan...tq..  
  26. Zulkifli 74 - Fri 3/Feb/2012 12:19am
    my email joyrex8899@yahoo.com  
  27. Mohd Suhaimy - Wed 8/Feb/2012 11:51pm
    Salam tuan, saya berminat utk belajar forex dengan tuan.Harap tuan pitih laju beri tunjuk ajar. Tq. Email saya: mohdsuhaimyharun@ymail.com  
  28. Salmi 2 - Sun 12/Feb/2012 1:18am
    email sy segera wahai pitih laju di mlmoneylove@gmail.com  
  29. Atie 7 - Sun 12/Feb/2012 8:54pm
    salam..

    nak mintak jasa baik..share kan ilmu forex.

    do email me at cybertiara@yahoo.co.uk

    tq.  
  30. Mohd 278 - Tue 14/Feb/2012 10:43pm
    aslmkm pitih laju.

    sila beri tunjuk ajar ya.

    good4diy@gmail.com  
  31. Sham 191 - Wed 15/Feb/2012 3:17pm
    assalamualaikum pitih laju...
    mohon tunjuk ajar selok belok forex nih.

    shamfadz@yahoo.com  
  32. Shahrin 19 - Thu 16/Feb/2012 3:15am
    salam pitih laju....sy nok blaja nga pitih laju pasal forex ni..mitok tunjok ajar dr pitih laju... tenks...

    ayenjr@gmail.com  
  33. Zolkapli Khalid - Fri 17/Feb/2012 4:48pm
    salam...pitih laju saya berminat untuk belajar forex ini email saya zoljaza07@yahoo.com.my  
  34. Gtuink Yahoo Com - Sun 19/Feb/2012 1:57am
    salam sifu...
    da ramai anak murid,ratusan mungkin beribu.... saya teringin juga untuk belajar dari pitih laju bagaimana untuk membuat duit dengan forex.... .
    email saya
    gtuink@yahoo.com.
    terima kasih...  
  35. Fairoz 4 - Sat 25/Feb/2012 10:50am
    bagus...maju utk semua...boleh share dgn saya...five_fairoz@yahoo.com...terima kasih  
  36. Fahmi786 - Tue 28/Feb/2012 7:31am
    saya nak blaja jugak..dah bnyk mc..
    youshop786@gmail.com  
  37. Nor 183 - Tue 28/Feb/2012 9:04pm
    salam...saya ingin belajar forex ni..saya xtau apa2...harap saudara pitih dpt ajar saya...ni email saya fizreeshaziq@yahoo.com...tq  
  38. Hashimah 7 - Fri 9/Mar/2012 5:29pm
    macamana nak cari duit lebih nie...
    nie email sy, tlg ajarkan ye...
    rashima_79@yahoo.com  
  39. Naimah 7 - Fri 9/Mar/2012 5:33pm
    saya berminat boleh email kepada saya na_nasrie@yahoo.com  
  40. Jimie 8 - Mon 12/Mar/2012 2:08pm
    salam leh ajar saya camner nak berjaya dalam forex email kan kepada saya tip2 nya k wassalam ........jimie2009@gmail.com  
  41. Syafiq 58 - Sun 18/Mar/2012 11:04am
    salam, jangan mudah percaya dengan kata nak menolong, banyak makna disebaliknya. kata nak tolong ajar, tapi sebenarnya dia yang akan treadkan. masukkan duit dalam acc dia pastu, rugi dia lepas tangan aje... maklum la bukan duit dia. dulu mungkin dia terra tapi sekarang hampeh... dari mula saya labur tak pernak dapat untung, kalau ada untung dalam beberapa usd aje. tak bole nak cover balik, sekali rugi banyak adalah, alasan market tak menentu. jangan mudah terpedaya. sekarang dia dah bankrap. sampai sekarang senyap aje. telefon pun tak angkat.. berhati-hati la wahai kawan2.. sekian  
  42. Tuan Penasihat - Sun 18/Mar/2012 7:38pm
    Tinggalkan terus forex ni. Itu sebaiknya.
    Pada yg "baru & tak tau apa2" baik jgn terlibat langsung. Duit pun tak lebur. Yg terer tu biar lah dia, lama2 esok berhenti jugak.

    "Pemenang betting bola yg baru sedar duit tu haram berkata, "seringgit 10 ringgit 100 ringgit boleh la pejam mata "buang" jauh2, tp kalau dh banyak sayang pulak nak buang bang..."  
  43. Arthur 2 - Thu 22/Mar/2012 11:03pm
    salam,pitih laju...saya berminat jga
    email saya, ar69nel@yahoo.com  
  44. Hairie 5 - Thu 29/Mar/2012 9:08am
    salam abe pitih laju,

    Tolong ajar ambo bey. Ambo dah trade dari tahun 2010 lagi tapi byk rugi dari untung.....letih dah sebab tiap-tiap malam dok buat mcm2 teknik. Topup jer memanjang....sekarang praktik account demo balik, tak berani doh naik main real accnt. Harap bole ajar ambo.....

    Ambo dok area tumpat bey.....harap boleh email gapo2 yang boleh membantu....tolonglah ambo bey....mtk tolong sangat...

    ehhh lupo nak tulis email address, heheheh:

    hairiebiz@yahoo.com  
  45. Baim 3 - Sun 1/Apr/2012 7:05pm
    salam..pitih..saya nk belaja pasal bnda nie..hrp2 dpt bntu kewangan saya..tlg emelkn..baim_369@yahoo.com..saya student,,bole ke?  
  46. Noor Zarina Bt Md Aroff - Tue 3/Apr/2012 4:18pm
    say pun nak belajar ttg forex ni
    email saya: noorzarinamdaroff@yahoo.com  
  47. Atie 7 - Mon 9/Apr/2012 6:38pm
    Salam Saudara Pitih Laju,

    saya nak tau detail about forex ni..nak mohon jasabaik share kan ilmu forex ni..

    nie email saya:

    cybertiara@yahoo.co.uk

    tq.  
  48. Mohd Syazili - Sun 15/Apr/2012 2:52am
    saya nak belajar ni..tolong email kan sy,ni sy punya email 'zili_clicks@yahoo.com',lagi cepat,lagi baik.tq  
  49. Roslan 64 - Thu 19/Apr/2012 10:06pm
    salam saudara pitih laju, sy ingin mengetahui rahsia kejayaan yg telah diperolehi oleh saudara pitih laju,minta tolong tunjuk ajar daripada saudara yg berpengalaman luas dlm bidang forex bg membantu sy yg masih baru dlm bidang ini. email sy matsu96@yahoo.com  
  50. Mbk - Fri 20/Apr/2012 1:32pm
    Salam tuan,
    Adakah peluang untuk menimba ilmu fx daripada tuan masih terbuka ? Saya berminat untuk belajar. Email saya di
    yohomr@yahoo.com.my
    Terima kasih.  
< Prev | Page 10 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 644 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2528)
Bengkel Basikal (69)
Bengkel Kereta (1448)
Bengkel Motosikal (232)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (465)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1035)
Bisnes Burger (522)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (765)
Bisnes Cyber Cafe (433)
Bisnes Dobi (1309)
Bisnes Ebook (1004)
Bisnes Handphone (1193)
Bisnes Hari Raya (51)
Bisnes Hotel Dan Resort (533)
Bisnes Ice Blended (662)
Bisnes Jam Tangan (269)
Bisnes Jeruk (155)
Bisnes Kitar Semula (477)
Bisnes Komputer (1418)
Bisnes Kurier Dan Logistik (623)
Bisnes Minuman (1378)
Bisnes Pasar Malam (1867)
Bisnes Pelancongan (502)
Bisnes Perabot (784)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1021)
Bisnes Restoran (3100)
Bisnes Roti Dan Bakeri (670)
Bisnes Salun Rambut (336)
Bisnes Sarang Burung (251)
Bisnes Satay (356)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (613)
Bisnes Steamboat (191)
Bisnes Tablet Pc (434)
Bisnes Tradisional (792)
Bisnes Untuk Dijual (3092)
Bisnes Waffle Dan Jagung (360)
Bisnes Western Food (295)
Dewasa 18sx (1666)
Diskusi Bisnes (1864)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (675)
Expo Karnival Tapak Niaga (6012)
Forex Malaysia (1753)
Haiwan Peliharaan (422)
Haji Dan Umrah (450)
Hiasan Dalaman (671)
Hiasan Taman (232)
Hotel Resort Homestay (950)
Iklan Tv Radio Media Massa (208)
Import Dan Eksport (308)
Ingin Berniaga (2726)
Insurans Dan Takaful (1632)
Insurans Roadtax Kereta (315)
Kedai Bunga (183)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1912)
Kedai Emas (435)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2420)
Kedai Hardware (500)
Kedai Ibu Dan Bayi (653)
Kedai Jahit (3548)
Kedai Kamera Dan Camcorder (328)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (324)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1690)
Kedai Sewa (1563)
Kereta Baru (1516)
Kereta Terpakai (4724)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4321)
Kerja Kemahiran (1806)
Kerja Kosong (10588)
Kerja Praktikal (1789)
Kerja Sales (2084)
Kerja Sambilan (5895)
Konsultan Perniagaan (416)
Kontrak Swasta (273)
Kontrak Tender Kerajaan (435)
Kontraktor Balak Dan Kayu (456)
Kontraktor Jurutera (517)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (215)
Kontraktor Minyak Dan Gas (649)
Kontraktor Pasir (344)
Kontraktor Pembinaan (1916)
Kontraktor Perlombongan (302)
Kursus Dan Seminar (2671)
Kursus Kecantikan (664)
Kursus Makanan (641)
Kursus Motivasi (308)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1555)
Mencari Pelabur (3508)
Mesin Fotostat (335)
Mesin Freezer Dan Chiller (241)
Mesin Industri (473)
Mesin Jahit (352)
Mesin Proses Makanan (529)
Pakej Pelancongan (2490)
Pakej Perkahwinan (1160)
Pakej Perniagaan (816)
Pasar Basah (1381)
Pekerja Asing (1147)
Pelaburan Saham Unit Trust (889)
Pembantu Rumah Asing (1758)
Pembekal Barang Runcit (1527)
Pembekal Beras (96)
Pembekal Buah-buahan (453)
Pembekal Ikan Kering (366)
Pembekal Kelapa Dan Santan (593)
Pembekal Kerepek (1056)
Pembekal Keropok (415)
Pembekal Kicap Dan Sos (211)
Pembekal Kurma Dan Kismis (287)
Pembekal Madu (229)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (402)
Pembekal Rempah Dan Perencah (552)
Pembekal Serunding (252)
Pembekal Telur (127)
Pemborong Aksesori Lelaki (157)
Pemborong Aksesori Wanita (1161)
Pemborong Batik Dan Sutera (340)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (582)
Pemborong Bundle (833)
Pemborong Cadar Dan Tilam (412)
Pemborong Karpet (145)
Pemborong Kasut Dan Sandal (660)
Pemborong Lampin (283)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (742)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1570)
Pemborong Pakaian Lelaki (1094)
Pemborong Pakaian Plus Size (135)
Pemborong Pakaian Wanita (4017)
Pemborong Telekung Dan Songkok (551)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3366)
Pemborong Tuala (188)
Pemborong Tudung (2661)
Pembuat Papan Tanda Iklan (247)
Pembuat Plastik Kotak Botol (769)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (467)
Pendaftaran Syarikat (460)
Pendaftaran Trademark (30)
Pengedar Alat Tulis (914)
Pengedar Bahan Pencuci (681)
Pengedar Buku Dan Majalah (561)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1494)
Pengedar Permainan Kanak2 (561)
Pengedar Produk Kecantikan (2511)
Pengedar Produk Kesihatan (2887)
Pengurus Majlis (576)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (689)
Penternak Burung Puyuh (92)
Penternak Ikan (671)
Penternak Kambing (273)
Penternak Lembu (358)
Penternak Udang (183)
Peralatan Makmal Dan Hospital (250)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (669)
Peralatan Sukan (529)
Perisian Komputer (531)
Perkakas Dapur (581)
Perkakas Elektrik (399)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1452)
Pinjaman AIM (157)
Pinjaman Hartanah (488)
Pinjaman Kad Kredit (375)
Pinjaman Kereta (554)
Pinjaman Peribadi (9885)
Pinjaman Perniagaan (1740)
Produk Dari China (507)
Produk Sejuk Beku (1245)
Program Consignment (1926)
Program Dropship (6287)
Pusat Bahasa (333)
Pusat Jagaan Bayi (1388)
Pusat Latihan (611)
Pusat Memandu (116)
Pusat Mengaji Agama (460)
Pusat Pendidikan Tinggi (494)
Pusat Rawatan (332)
Pusat Tadika Dan Taska (1182)
Pusat Tuisyen (994)
Rancangan Perniagaan (562)
Rawatan Alternatif (273)
Rumah Sewa (4008)
Rumah Untuk Dijual (3522)
Servis Freelance (1012)
Servis Keselamatan (670)
Servis Pembersihan (754)
Servis Pengedaran Risalah (434)
Setiausaha Syarikat (572)
Sewa Bas Dan Van (519)
Sewa Kereta Teksi Limo (1664)
Sewa Lori (2367)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (229)
Studio Fotografi (846)
Studio Grafik Dan 3D (995)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (673)
Studio Muzik (438)
Sukan Beladiri (112)
Sukan Berkumpulan (221)
Sukan Futsal (219)
Sukan Pancing (135)
Tanah Sewa (601)
Tanah Untuk Dijual (4535)
Tempahan Biskut Dan Tart (2082)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (627)
Tempahan Katering (2000)
Tempahan Kek Dan Coklat (2068)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (160)
Tempahan Kuih Muih (1659)
Tempahan Minuman Dan Dessert (428)
Tempahan Nasi Lemak (484)
Tempahan Roti (331)
Terminal Bayaran (173)
Ubahsuai Pejabat (612)
Ubahsuai Rumah (1603)
Urut Tradisional (730)
Usahawan Baja Pertanian (359)
Usahawan Benih Dan Nursery (377)
Usahawan Tani (1021)
Vending Machine (329)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2205)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1237)