Saya Seorang Trader Forex. Saya Akan Mengajar Cara-cara nak Buat Duit Melalui Forex
Pitih Laju - Wed 24/Feb/2010 11:46am [Last Comment]
Untuk makluman...semua...setiap org mampu untuk membuka akaun forex sendiri...urusniaga forex hanya di rumah...belajar la...Saya boleh tolong untuk trade akaun forex...andaikata korang ingin membuka akaun forex... Ini statment akaun saya ...yang saya trade...di umah,...sya akan tunggu peluang 2 keemasan....tengok dari usd 100 lbih sya mampu buat mencecah usd2000 dalam masa 1 minggu...maka saya dah dapat hampir rm5000 dalam seminggu...cuba tengok...

Operation History
# Date/Time Operation Ref# Instr Lot BS Open
Rate Close
Rate DP/WD Adjust Gross PL Commission/
Rebate Rollover Pay Off Balance
1 12/10/09 4:41:31 AM Close Trade 11477031 EURUSD 0.2 S 1.4737 1.4703 $68.00 $217.52
2 12/11/09 4:13:06 AM Open Trade 11477624 EURUSD 0.2 B 1.4729 $217.52
3 12/11/09 8:43:45 AM Close Trade 11477624 EURUSD 0.2 B 1.4729 1.4739 $20.00 $237.52
4 12/11/09 11:17:38 AM Open Trade 11477663 EURUSD 0.2 S 1.4767 $237.52
5 12/11/09 12:54:50 PM Close Trade 11477663 EURUSD 0.2 S 1.4767 1.4764 $6.00 $243.52
6 12/11/09 6:05:39 PM Open Trade 11478203 EURUSD 0.2 B 1.4617 $243.52
7 12/11/09 6:07:39 PM Open Trade 11478205 EURUSD 0.1 B 1.4611 $243.52
8 12/11/09 7:17:51 PM Close Trade 11478203 EURUSD 0.2 B 1.4617 1.4619 $4.00 $247.52
9 12/11/09 7:17:51 PM Close Trade 11478205 EURUSD 0.1 B 1.4611 1.4619 $8.00 $255.52
10 12/14/09 12:53:07 AM Open Trade 11478270 EURUSD 0.2 B 1.4639 $255.52
11 12/14/09 12:59:16 AM Open Trade 11478273 EURUSD 0.1 B 1.4630 $255.52
12 12/14/09 4:40:29 AM Open Trade 11478396 GBPCHF 0.3 S 1.6787 $255.52
13 12/14/09 4:40:33 AM Close Trade 11478396 GBPCHF 0.3 S 1.6787 1.6802 -$43.61 $211.91
14 12/14/09 4:40:33 AM Close Trade 11478270 EURUSD 0.2 B 1.4639 1.4662 $46.00 $257.91
15 12/14/09 4:40:33 AM Close Trade 11478273 EURUSD 0.1 B 1.4630 1.4662 $32.00 $289.91
16 12/14/09 4:53:44 AM Open Trade 11478402 EURUSD 0.2 S 1.4664 $289.91
17 12/14/09 5:09:40 AM Open Trade 11478406 EURUSD 0.1 S 1.4670 $289.91
18 12/14/09 4:36:18 PM Open Trade 11478684 EURUSD 0.1 S 1.4650 $289.91
19 12/14/09 4:51:11 PM Close Trade 11478402 EURUSD 0.2 S 1.4664 1.4639 $50.00 $339.91
20 12/14/09 4:51:11 PM Close Trade 11478406 EURUSD 0.1 S 1.4670 1.4639 $31.00 $370.91
21 12/14/09 4:51:11 PM Close Trade 11478684 EURUSD 0.1 S 1.4650 1.4639 $11.00 $381.91
22 12/14/09 5:06:20 PM Open Trade 11478693 EURUSD 0.2 S 1.4644 $381.91
23 12/14/09 5:21:56 PM Open Trade 11478699 EURUSD 0.1 S 1.4650 $381.91
24 12/14/09 5:28:53 PM Open Trade 11478705 EURUSD 0.1 S 1.4650 $381.91
25 12/14/09 10:00:00 PM Rollover 11478705 $0.42 $382.33
26 12/14/09 10:00:00 PM Rollover 11478693 $0.84 $383.17
27 12/14/09 10:00:00 PM Rollover 11478699 $0.42 $383.59
28 12/15/09 9:15:22 AM Close Trade 11478693 EURUSD 0.2 S 1.4644 1.4562 $164.00 $547.59
29 12/15/09 9:15:22 AM Close Trade 11478699 EURUSD 0.1 S 1.4650 1.4562 $88.00 $635.59
30 12/15/09 9:15:22 AM Close Trade 11478705 EURUSD 0.1 S 1.4650 1.4562 $88.00 $723.59
31 12/15/09 9:30:09 AM Open Trade 11478922 EURUSD 0.2 B 1.4546 $723.59
32 12/15/09 12:20:21 PM Open Trade 11479060 EURUSD 0.2 B 1.4541 $723.59
33 12/15/09 12:26:38 PM Open Trade 11479071 EURUSD 0.2 B 1.4534 $723.59
34 12/15/09 3:32:41 PM Close Trade 11478922 EURUSD 0.2 B 1.4546 1.4564 $36.00 $759.59
35 12/15/09 3:32:41 PM Close Trade 11479060 EURUSD 0.2 B 1.4541 1.4564 $46.00 $805.59
36 12/15/09 3:32:41 PM Close Trade 11479071 EURUSD 0.2 B 1.4534 1.4564 $60.00 $865.59
37 12/15/09 3:49:41 PM Open Trade 11479361 EURUSD 0.2 S 1.4564 $865.59
38 12/15/09 4:03:15 PM Close Trade 11479361 EURUSD 0.2 S 1.4564 1.4551 $26.00 $891.59
39 12/15/09 4:05:43 PM Open Trade 11479372 EURUSD 0.2 B 1.4548 $891.59
40 12/15/09 4:13:13 PM Open Trade 11479383 EURUSD 0.2 B 1.4540 $891.59
41 12/15/09 4:14:38 PM Open Trade 11479387 EURUSD 0.2 B 1.4534 $891.59
42 12/15/09 4:43:25 PM Open Trade 11479423 EURUSD 0.2 B 1.4526 $891.59
43 12/15/09 5:52:28 PM Open Trade 11479470 EURUSD 0.1 B 1.4515 $891.59
44 12/15/09 10:00:00 PM Rollover 11479372 -$2.31 $889.28
45 12/15/09 10:00:00 PM Rollover 11479423 -$2.31 $886.97
46 12/15/09 10:00:00 PM Rollover 11479387 -$2.31 $884.66
47 12/15/09 10:00:00 PM Rollover 11479470 -$1.16 $883.50
48 12/15/09 10:00:00 PM Rollover 11479383 -$2.31 $881.19
49 12/16/09 1:32:19 PM Close Trade 11479372 EURUSD 0.2 B 1.4548 1.4551 $6.00 $887.19
50 12/16/09 1:32:19 PM Close Trade 11479383 EURUSD 0.2 B 1.4540 1.4551 $22.00 $909.19
51 12/16/09 1:32:19 PM Close Trade 11479387 EURUSD 0.2 B 1.4534 1.4551 $34.00 $943.19
52 12/16/09 1:45:20 PM Open Trade 11479972 EURUSD 0.2 B 1.4542 $943.19
53 12/16/09 1:57:55 PM Close Trade 11479423 EURUSD 0.2 B 1.4526 1.4548 $44.00 $987.19
54 12/16/09 1:57:55 PM Close Trade 11479470 EURUSD 0.1 B 1.4515 1.4548 $33.00 $1,020.19
55 12/16/09 1:57:55 PM Close Trade 11479972 EURUSD 0.2 B 1.4542 1.4548 $12.00 $1,032.19
56 12/16/09 2:42:30 PM Open Trade 11480012 EURUSD 0.2 S 1.4565 $1,032.19
57 12/16/09 2:52:02 PM Open Trade 11480029 EURUSD 0.2 S 1.4574 $1,032.19
58 12/16/09 3:05:14 PM Open Trade 11480062 EURUSD 0.2 S 1.4581 $1,032.19
59 12/16/09 5:26:46 PM Close Trade 11480012 EURUSD 0.2 S 1.4565 1.4556 $18.00 $1,050.19
60 12/16/09 5:26:46 PM Close Trade 11480029 EURUSD 0.2 S 1.4574 1.4556 $36.00 $1,086.19
61 12/16/09 5:26:46 PM Close Trade 11480062 EURUSD 0.2 S 1.4581 1.4556 $50.00 $1,136.19
62 12/16/09 6:12:49 PM Open Trade 11480292 EURUSD 0.2 B 1.4541 $1,136.19
63 12/16/09 6:23:46 PM Close Trade 11480292 EURUSD 0.2 B 1.4541 1.4550 $18.00 $1,154.19
64 12/16/09 6:26:27 PM Open Trade 11480304 EURUSD 0.2 S 1.4549 $1,154.19
65 12/16/09 6:36:36 PM Open Trade 11480315 EURUSD 0.2 S 1.4554 $1,154.19
66 12/16/09 6:51:04 PM Open Trade 11480338 EURUSD 0.2 S 1.4540 $1,154.19
67 12/16/09 7:00:56 PM Open Trade 11480350 EURUSD 0.2 S 1.4538 $1,154.19
68 12/16/09 7:06:12 PM Open Trade 11480356 EURUSD 0.1 S 1.4540 $1,154.19
69 12/16/09 7:23:04 PM Close Trade 11480304 EURUSD 0.2 S 1.4549 1.4526 $46.00 $1,200.19
70 12/16/09 7:23:04 PM Close Trade 11480315 EURUSD 0.2 S 1.4554 1.4526 $56.00 $1,256.19
71 12/16/09 7:23:04 PM Close Trade 11480338 EURUSD 0.2 S 1.4540 1.4526 $28.00 $1,284.19
72 12/16/09 7:23:04 PM Close Trade 11480350 EURUSD 0.2 S 1.4538 1.4526 $24.00 $1,308.19
73 12/16/09 7:23:04 PM Close Trade 11480356 EURUSD 0.1 S 1.4540 1.4526 $14.00 $1,322.19
74 12/16/09 7:49:50 PM Open Trade 11480491 EURUSD 0.2 B 1.4516 $1,322.19
75 12/16/09 7:51:16 PM Open Trade 11480495 EURUSD 0.2 B 1.4513 $1,322.19
76 12/16/09 7:53:47 PM Open Trade 11480498 EURUSD 0.2 B 1.4517 $1,322.19
77 12/16/09 7:54:33 PM Open Trade 11480499 EURUSD 0.2 B 1.4515 $1,322.19
78 12/16/09 7:55:33 PM Open Trade 11480502 EURUSD 0.1 B 1.4515 $1,322.19
79 12/16/09 8:03:16 PM Open Trade 11480510 EURUSD 0.2 B 1.4512 $1,322.19
80 12/16/09 8:04:40 PM Open Trade 11480513 EURUSD 0.2 B 1.4511 $1,322.19
81 12/16/09 8:49:43 PM Close Trade 11480491 EURUSD 0.2 B 1.4516 1.4529 $26.00 $1,348.19
82 12/16/09 8:49:43 PM Close Trade 11480495 EURUSD 0.2 B 1.4513 1.4529 $32.00 $1,380.19
83 12/16/09 8:49:43 PM Close Trade 11480498 EURUSD 0.2 B 1.4517 1.4529 $24.00 $1,404.19
84 12/16/09 8:49:43 PM Close Trade 11480499 EURUSD 0.2 B 1.4515 1.4529 $28.00 $1,432.19
85 12/16/09 8:49:43 PM Close Trade 11480502 EURUSD 0.1 B 1.4515 1.4529 $14.00 $1,446.19
86 12/16/09 8:49:43 PM Close Trade 11480510 EURUSD 0.2 B 1.4512 1.4529 $34.00 $1,480.19
87 12/16/09 8:49:43 PM Close Trade 11480513 EURUSD 0.2 B 1.4511 1.4529 $36.00 $1,516.19
88 12/16/09 8:50:11 PM Open Trade 11480532 EURUSD 0.2 S 1.4528 $1,516.19
89 12/16/09 8:51:02 PM Open Trade 11480533 EURUSD 0.2 S 1.4530 $1,516.19
90 12/16/09 8:51:35 PM Open Trade 11480534 EURUSD 0.2 S 1.4529 $1,516.19
91 12/16/09 8:53:03 PM Open Trade 11480535 EURUSD 0.2 S 1.4530 $1,516.19
92 12/16/09 8:53:44 PM Open Trade 11480536 EURUSD 0.3 S 1.4531 $1,516.19
93 12/16/09 9:09:19 PM Open Trade 11480543 EURUSD 0.2 S 1.4533 $1,516.19
94 12/16/09 9:45:48 PM Open Trade 11480552 EURUSD 0.2 S 1.4534 $1,516.19
95 12/16/09 10:00:00 PM Rollover 11480534 $2.51 $1,518.70
96 12/16/09 10:00:00 PM Rollover 11480552 $2.51 $1,521.21
97 12/16/09 10:00:00 PM Rollover 11480532 $2.51 $1,523.72
98 12/16/09 10:00:00 PM Rollover 11480533 $2.51 $1,526.23
99 12/16/09 10:00:00 PM Rollover 11480536 $3.77 $1,530.00
100 12/16/09 10:00:00 PM Rollover 11480535 $2.51 $1,532.51
101 12/16/09 10:00:00 PM Rollover 11480543 $2.51 $1,535.02
102 12/17/09 1:11:47 AM Close Trade 11480532 EURUSD 0.2 S 1.4528 1.4519 $18.00 $1,553.02
103 12/17/09 1:11:47 AM Close Trade 11480533 EURUSD 0.2 S 1.4530 1.4519 $22.00 $1,575.02
104 12/17/09 1:11:47 AM Close Trade 11480534 EURUSD 0.2 S 1.4529 1.4519 $20.00 $1,595.02
105 12/17/09 1:11:47 AM Close Trade 11480535 EURUSD 0.2 S 1.4530 1.4519 $22.00 $1,617.02
106 12/17/09 1:11:47 AM Close Trade 11480536 EURUSD 0.3 S 1.4531 1.4519 $36.00 $1,653.02
107 12/17/09 1:11:47 AM Close Trade 11480543 EURUSD 0.2 S 1.4533 1.4519 $28.00 $1,681.02
108 12/17/09 1:11:47 AM Close Trade 11480552 EURUSD 0.2 S 1.4534 1.4519 $30.00 $1,711.02
109 12/17/09 1:13:32 AM Open Trade 11480608 EURUSD 0.2 B 1.4517 $1,711.02
110 12/17/09 1:16:10 AM Open Trade 11480612 EURUSD 0.2 B 1.4515 $1,711.02
111 12/17/09 1:17:22 AM Open Trade 11480616 EURUSD 0.2 B 1.4514 $1,711.02
112 12/17/09 1:17:58 AM Open Trade 11480618 EURUSD 0.2 B 1.4513 $1,711.02
113 12/17/09 1:30:53 AM Open Trade 11480623 EURUSD 0.5 B 1.4513 $1,711.02
114 12/17/09 1:31:09 AM Open Trade 11480624 EURUSD 0.2 B 1.4512 $1,711.02
115 12/17/09 1:36:24 AM Open Trade 11480627 EURUSD 0.3 B 1.4511 $1,711.02
116 12/17/09 1:37:45 AM Open Trade 11480629 EURUSD 0.1 B 1.4509

sesiapa ingin mengetahui dan belajar...boleh bagi email kat saya...takde bayaran...apa-pun...saja berkongsi....dengan korang ... Inilah tracsasi setiap account forex...semuanya detail...

Niche: Forex Malaysia
Seminar GST untuk Usahawan/Peniaga
27 Ogos 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Kursus GST untuk Usahawan
17 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Sha Sharif - Wed 24/Feb/2010 12:51pm
    bole tolong ajarkan? how to open the account? - aishah.sharif@hotmail.com  
  2. Pitih Laju - Wed 24/Feb/2010 1:01pm
    Email kan kat saya ..pitih_laju@rocketmail.com. saya akan ajar...takde bayaran...free ofcas....  
  3. Ismail59 - Wed 24/Feb/2010 1:04pm
    Salam Pitih Laju.
    Boleh Tolong Ajar. Baru nak berkecimpong. Dah bukak akaun dummy.
    ihismail59@gmail.com  
  4. Zaky - Wed 24/Feb/2010 2:11pm
    Ni baru betul.cara..puashati ni.Nanti saya email awak. k. Mana-mana kekawan yang nak buat duit,inilah cara yang puas hati. Terima kasih pitih_laju bagi peluang.  
  5. Azahar Bin Mat Isa - Wed 24/Feb/2010 2:23pm
    saya ni pasal forex mmg zero. soalan lazim, modal besar ke?? azahar.mi69@yahoo.com.my  
  6. Hezzam - Wed 24/Feb/2010 3:08pm
    forex memorex.... xde sapa yg pandai. cuma sapa modal besar memang boleh menang. kalau setakat 100usd tu mimpilah kuat2. kecuali ada org nk kumpul dana mmg bolehlah nak buat duit. tapi risk dia 98%... lu pikirlah sendiri.  
  7. Rohaya 2 - Wed 24/Feb/2010 3:57pm
    Akak prnah main forex tahun lepas [fxcm]Permulaan memang untung....lepas tu abis semua duit (margin call).Musuh utama main forex ni sebenarnya diri sendiri.....jangan tamak.....Camnapun akak nak tau gak pitih laju kaji pergerakan graf or baca news....  
  8. Badrul Shah - Wed 24/Feb/2010 4:02pm
    Kawan2 saya yg buat forex jadi burung hantu... Siang tidur, malam berjaga... katanya sebab urusan di US waktu dia memang mcm tu.

    Tapi sampai today tak kaya-kaya pun. Serabut je tak macam org. Betul ke tidak forex ni? Apa yg Sdr Pitih tuliskan diatas langsung i tak faham..  
  9. Pitih Laju - Wed 24/Feb/2010 4:28pm
    Untuk,badrul...yang diatas 2 adalah report accaunt saya yang sa trade...etiap urusniaga ada tranksasinya...daripada usd217....hingga dapat usd 1,700 dlm masa seminggu...trade ...kalu nak faham... yang 0.1,0.2...itu bermakna berapa lot yang saya masuk...manakala B..itu buying...S...selling.....
    Untuk heezam...awak kena faham...maksud saya...saya tak nak duit korang...sesapa nak belajar,saya suggest buka akaun sendiri...saya bantu...semua pasal duit..korang urus sendiri...kalu yng minta melabur...itu baru betul...dan nak bagi profit tiap2 bulan...baru nak kumpul modal...k. memang risk tinggi....kalu modal kecil...tpi kita kena tengok...jenis account yang kita main...kalu 1 pip usd1...maka kecil risikonya...tapi kalu 1 pip usd10...saya pun tak berani...k
    Untuk kak rohaya...kalu nak bagitahu kat sini,memang susah...forex ni...banyak psiko sikit...tapi nak paling mudah...akak kena tengok komposit malysia...dia ada hubung kait antara ni....k,email kat saya nak tau lebih detail...  
  10. Zahir - Thu 25/Feb/2010 9:39am
    Alamak saudara Pitih, berbaloi-baloi lah. Dasyatnya u punya trade tu. Boleh ajar saya tak.
    Ni email saya incomesolid@gmail.com  
  11. Hezzam - Thu 25/Feb/2010 11:30am
    ermm saya faham maksud awak tu. boleh saya tahu awak trade dgn broker mana? saya dgn ikofx. tp so far mmg lingkup lah sebab modal kecil. nk cuba modal besar dh x berani. so klau betullah awak boleh mengajar dgn cara yang betul sila emailkan pada saya cara awak gunakan itu. ws.  
  12. Hezzam - Thu 25/Feb/2010 11:33am
    sorry my email add. hezzam603@gmail.com  
  13. Yati 7 - Thu 25/Feb/2010 11:40am
    saya pun nak belajar juga..pls e-mail to yati_1970@yahoo.com

    TQ - sdr pitih  
  14. Pitih Laju - Thu 25/Feb/2010 12:14pm
    Salam untuk semua...t,kasih yg ingin blajar....saya hanya bantu....sekurangnya...maslah kewangan anda semua dapat di selesaikan....Bantuan saya hanya percuma.......saya tak dapat apa2 pun....sekurangnya saya brtambah kenalan....gunalah peluang sebaik mungkin....  
  15. Ssaid - Thu 25/Feb/2010 2:22pm
    pitih laju, saya pernah main forex nih..tapi x cukup ilmu..boleh ajar saya

    email saya ssaid73@gmail.com  
  16. Cheryl 2 - Thu 25/Feb/2010 4:20pm
    hi email to me too tq. cherylcck@gmail.com  
  17. Tora Mansor - Thu 25/Feb/2010 4:46pm
    nak gak..da lama teringin tapi mcm tak paham sangat..
    my email : torarey@yahoo.com

    tq  
  18. Fauzi Fauzan - Thu 25/Feb/2010 5:15pm
    salam saya berminat utk belajar dgn saudara pitih. sila emailkan saya info selanjutnya. tima kasih. ffaauuzzii00@gmail.com  
  19. Pitih Laju - Thu 25/Feb/2010 6:17pm
    Salam...sesapa yang nak buka accaunt forex...sila htr nama,alamat,nmbor telefon,pekerjaan,dan apa yang perlu...saya akan tolong register...je...semua urusan lain...sendiri urus....hanya trading je....saya akan bagi panduan...setiap nak buat urusan jual beli...pitih_laju@rocketmail.com  
  20. Faizal Jaini - Thu 25/Feb/2010 9:22pm
    kepada saudara pitih yg baik hati..sy pun nak blajar jgk teknik forex ni..terima kasih byk..email sy...krikk88@yahoo.com  
  21. Fauzi Fauzan - Fri 26/Feb/2010 9:09am
    salam. minta maaf saudara pitih. kalau saudara registerkan untk kita semua then pasword dia saudara tahulahkan. nanti tiba2 duit kami kat dlm tu hilang macam mana? sapa nk dipersalahkan dan dipertanggungjawabkan? agak mustahil kalau nak suruh org lain yang tolong registerkan mana2 akaun bank kita sbg contoh maybank2u tu. saya rasa mayban2u tu sama je dgn acc. forex nikan. semuanya ada duit kat dlm.  
  22. Pitih Laju - Fri 26/Feb/2010 10:17am
    Salam..fauzan...
    Bagus pertanyaan awak...Untk pengetahuan saudara,mgkin saya hanya tolong register,tetapi paswood tidak boleh diisi terus....selepas semua urusan kemasukan duit ke platform yg kia trade,maka...paswood baru di hantar melalaui email,masing2. k,,,,, Bab pengeluaran duit,ni...memang takde sesapa pun boleh mengeluarkan duit...bukan nya macam e-wallet...boleh transfer situ,sini...Pegeluaran duit,melalui satu borang yang telah dikhaskan yang perlu di tandatangani oleh owner. Kalau tandanagan yang macam ada copy,memang reject,sebab...masa mula2 nak buka accaunt...semua dokumen perlu...seperti ic,tandantgan yang sangat penting. Jadi saya hanya tolong register secara online je..lepas.....bila korang dah dapat email...maka...semua 2...perlu di buat sendiri...Saya hanya bagi cara untuk permdahkan,tapi kalu korang ,nak buat sendiri tak kisah...takut tersilap....sebab ada 2 cara samada manual dan online...cara register...kalu cara manual...kena kos lebih la.....k  
  23. Mymaz - Fri 26/Feb/2010 9:03pm
    salam pitih laju,
    saya kagum dengan hanya kaunter eurousd boleh dapat usd2000 seminggu !

    Apa ilmu tuan pakai...saya harap dapat berguru dengan tuan...dan saya dah emel pada tuan...terima kasih kerana sudi membantu...moga2 tuan bertambah untung!  
  24. Pitih Laju - Sat 27/Feb/2010 10:47am
    Salam untuk semua...
    Saya harap kekawan satu hari nanti boleh di jadikan Mentor untuk kekawan yang trade forex...di kawasan masing2...Anda semua pasti berjaya....  
  25. Anisah - Sun 28/Feb/2010 1:38pm
    dah lama dengar,tp xpandai,email sy mhb_sgpetani@yahoo.com  
  26. Blue Art Advertising - Sun 28/Feb/2010 4:23pm
    salam pitih laju, nk tau lanjut bende nih.emel saya:hannan_art@yahoo.com  
  27. Shazmin - Sun 28/Feb/2010 5:49pm
    Yes bOss..saya berminat antarkan kat emel; shazdecortez@hotmail.com... baguis la tolong org kita cr duit  
  28. Pitih Laju - Mon 1/Mar/2010 1:16pm
    Salam...semua...jom kta trade hari ini...cari duit lebih sikit...jom...jom...kita tengok ptg nanti...kalu ada peuang nak daptkan income sikit....k  
  29. Raymeeariyon - Tue 2/Mar/2010 11:02am
    saya berminat untuk belajar sila email pada saya di skylineturbo_77@yahoo.com  
  30. Zaky - Tue 2/Mar/2010 5:33pm
    Salam.
    Terima Kasih banyak-banyak abg pitih laju.
    Sya baru buka akaun untuk hari ini,saya cuba trade dengan bantuan pitih laju. Kerana masih takut..dapatlah usd24. Kalu tidak boleh mencecah sampai usd60. Ini account yang saya buka..dan statment account say trade untuk hari permulaan.Saya memang zero tentang forex. tapi atas desakan ingin cari wang,saya beranikan diri.

    MoneyForex Financial
    Account Statement

    Account Name: USD1 Beginning Balance: $281.00
    Owner Name: Period:
    Address:
    , JALAN KUALA KRAI, 18500 MACHANG, KELANTAN
    Malaysia From: 3/1/10 10:00:00 PM
    To: 3/2/10 9:24:06 AM
    Current Date: 3/2/10 9:24:06 AM

    Trader: ...........

    Operation History
    # Date/Time Operation Ref# Instr Lot BS Open
    Rate Close
    Rate DP/WD Adjust Gross PL Commission/
    Rebate Rollover Pay Off Balance
    1 3/2/10 8:10:32 AM Open Trade 11506423 EURUSD 0.1 S 1.3518 $281.00
    2 3/2/10 8:13:57 AM Open Trade 11506424 EURUSD 0.1 S 1.3518 $281.00
    3 3/2/10 8:50:18 AM Close Trade 11506423 EURUSD 0.1 S 1.3518 1.3506 $12.00 $293.00
    4 3/2/10 8:50:18 AM Close Trade 11506424 EURUSD 0.1 S 1.3518 1.3506 $12.00 $305.00
    Total $0.00 $0.00 $24.00 $0.00 $0.00 $0.00
    Settled Trades
    # Close Date/Time Tick# Instr BS Lot Open Rate Open Date Close Rate Gross PL Reason Rollover
    1 3/2/10 8:50:18 AM 11506423 EURUSD S 0.1 1.3518 3/2/10 8:10:32 AM 1.3506 $12.00 Market $0.00
    2 3/2/10 8:50:18 AM 11506424 EURUSD S 0.1 1.3518 3/2/10 8:13:57 AM 1.3506 $12.00 Market $0.00
    Total $24.00
    Open Orders
    # Date/Time Order# Type Duration Execution Ticket Instr Lot BS Open Rate Trailing
    Step OCO If
    Done
    Canceled Orders
    # Cancel Date/Time Order# Type Duration Execution Ticket Instr Lot BS Open Rate Open Date/Time Trailing
    Step OCO If
    Done Reason
    1 3/2/10 8:12:25 AM 40450528 Market GTC Close EURUSD 0.1 S 1.3525 3/2/10 8:12:12 AM Cancellation
    Open Positions
    # Tick# Instr Lot BS Open Rate Date/Time Close Rate Gross P/L Commission/
    Rebate Rollover Net
    P/L

    Beginning Balance: $281.00
    Total Gross P/L from settled trades: $24.00
    Commission: $0.00
    Rollover: $0.00
    Net Deposit: $0.00
    Ending Balance: $305.00
    Total Gross P/L from open positions: $0.00
    Equity: $305.00
    Used Margin: $0.00
    Usable Margin: $305.00  
  31. Rahman - Tue 2/Mar/2010 5:56pm
    Pitih Laju... betul ke u nak ajar forex secara free ni. Terima kasih tau. Saya mengikuti. Jangan putus asa ajar org2 disini tau. Teruskan pantau dan respond soalan2 yg timbul.

    Pahala tau! Tuhan akan permudahkan urusan rumahtangga2 & isteri2 u.. hehe..  
  32. Pitih Laju - Tue 2/Mar/2010 6:04pm
    Betul abg rahman..takde cas...nadai kata seseorang tu untung banyak....bergantunglah...pada pemunya account 2...kalu dia rasa..ingat den...itu je...semua 2 bergantung...pada diorang suma..sya ..bagi ilmu...2..yang diatas 2...semalam diabuka account.Tak tau ape...nak pecah laptop ajar...zero knowledge...tapialhamdulillah..dah dapt untung...capt dia cut,kalu tak mahu cecah 100usd 2...ye,la...kita pun tak berani juga..kira dapt untung...kira ok,la...walupun target memang kena ....  
  33. Nurshamsili - Tue 2/Mar/2010 10:22pm
    salam pitih laju..
    saya berminat utk mengetahui cara2 utk melabur dlm forex ni...
    e-mail me: puteri_cancer83@yahoo.com  
  34. Zaky - Tue 2/Mar/2010 10:34pm
    Salam...
    Tadi saya da paste..account sya..malm ni saydapat lagi usd36. tadi Usd305..sekarang usd341. Terima kasih piih laju..
    Mudah-mudahan murah rezeki tuan..Untung rugi ditangan kita je.tak dapt nak paste... tapi takpe...biar pitih buat..kot boleh  
  35. Pitih Laju - Tue 2/Mar/2010 10:36pm
    Ni..salah seorang..member..tadi dia paste..dah..tapi nak paste lagi tak boleh..dia kata duplicate

    Account Statement

    Account Name: USD1_wanmohdnazariff Beginning Balance: $281.00
    Owner Name: Wan Mohd Nazariff Wan Raghali Period:
    Address: Wan Mohd Nazariff
    KAMPUNG BATU 31, JALAN KUALA KRAI, 18500 MACHANG, KELANTAN
    Malaysia From: 3/1/10 10:00:00 PM
    To: 3/2/10 2:17:43 PM
    Current Date: 3/2/10 2:17:43 PM

    Trader: wanmohdnazariff

    Operation History
    # Date/Time Operation Ref# Instr Lot BS Open
    Rate Close
    Rate DP/WD Adjust Gross PL Commission/
    Rebate Rollover Pay Off Balance
    1 3/2/10 8:10:32 AM Open Trade 11506423 EURUSD 0.1 S 1.3518 $281.00
    2 3/2/10 8:13:57 AM Open Trade 11506424 EURUSD 0.1 S 1.3518 $281.00
    3 3/2/10 8:50:18 AM Close Trade 11506423 EURUSD 0.1 S 1.3518 1.3506 $12.00 $293.00
    4 3/2/10 8:50:18 AM Close Trade 11506424 EURUSD 0.1 S 1.3518 1.3506 $12.00 $305.00
    5 3/2/10 1:16:42 PM Open Trade 11506552 EURUSD 0.1 B 1.3551 $305.00
    6 3/2/10 1:45:26 PM Close Trade 11506552 EURUSD 0.1 B 1.3551 1.3587 $36.00 $341.00
    Total $0.00 $0.00 $60.00 $0.00 $0.00 $0.00
    Settled Trades
    # Close Date/Time Tick# Instr BS Lot Open Rate Open Date Close Rate Gross PL Reason Rollover
    1 3/2/10 8:50:18 AM 11506423 EURUSD S 0.1 1.3518 3/2/10 8:10:32 AM 1.3506 $12.00 Market $0.00
    2 3/2/10 8:50:18 AM 11506424 EURUSD S 0.1 1.3518 3/2/10 8:13:57 AM 1.3506 $12.00 Market $0.00
    3 3/2/10 1:45:26 PM 11506552 EURUSD B 0.1 1.3551 3/2/10 1:16:42 PM 1.3587 $36.00 Market $0.00
    Total $60.00
    Open Orders
    # Date/Time Order# Type Duration Execution Ticket Instr Lot BS Open Rate Trailing
    Step OCO If
    Done
    Canceled Orders
    # Cancel Date/Time Order# Type Duration Execution Ticket Instr Lot BS Open Rate Open Date/Time Trailing
    Step OCO If
    Done Reason
    1 3/2/10 8:12:25 AM 40450528 Market GTC Close EURUSD 0.1 S 1.3525 3/2/10 8:12:12 AM Cancellation
    Open Positions
    # Tick# Instr Lot BS Open Rate Date/Time Close Rate Gross P/L Commission/
    Rebate Rollover Net
    P/L

    Beginning Balance: $281.00
    Total Gross P/L from settled trades: $60.00
    Commission: $0.00
    Rollover: $0.00
    Net Deposit: $0.00
    Ending Balance: $341.00
    Total Gross P/L from open positions: $0.00
    Equity: $341.00
    Used Margin: $0.00
    Usable Margin: $341.00  
  36. Zaky - Wed 3/Mar/2010 12:16am
    Alhamdulillah..dapt lagi usd19..kira ok,la...
    Beginning Balance: $360.00..ni je..leh paste...t.kasih pitih laju..awak handle accont saya..  
  37. Ismetzal - Wed 3/Mar/2010 5:51am
    salam pitih laju...

    boleh curah ilmu sikit pd sy?..minat le...boleh email ke....ismetzal@yahoo.com

    tq bro...  
  38. Pitih Laju - Wed 3/Mar/2010 12:32pm
    Jom..kita memorex...mai2 semua fre..takde cas..k  
  39. Rahmat 5 - Thu 4/Mar/2010 12:01am
    salam pitih-laju,
    blh ajar sy forex...email sy tamharhanifa@yahoo.com
    tq.  
  40. Khaiza - Thu 4/Mar/2010 12:14am
    salam , tuan saya ingin belajar main forex boleh tolong tunjukan  
  41. Pemerhati - Thu 4/Mar/2010 10:51am
    Salam pitih_laju
    Bijaknya awak trade Forex.Lepas 2 ,siap nak ajar percuma lagi.Mana ada kat dunia ni,percuma,biasanya kelas forex pun nak sertai kena juga paling minima pun RM100. Itupun tak tentu boleh main lagi,rugi adalah.Terima kasih pitih laju bagi percuma. Saya pun nak juga.Ok saya dah email awak.  
  42. Mymaz - Thu 4/Mar/2010 10:57am
    buat masa sekarang,tak dapt ak bagi info lagi..market maintain.tgu selepas tghari

    .....INI MESEJ DARI PITIH LAJU PUKUL 9 PAGI TADI  
  43. Pitih Laju - Thu 4/Mar/2010 11:23am
    Salam,..
    Untuk abg Mymaz....
    bukan tak nak bagi info kat sini,sbb hanya segelintir sahaja yang betul2 trade forex dalam real. Pas2..nak bagi info kat sini...hanya untuk beberapa jam sahaja. Saya main short turn. Bukan Long turn. Jadi info akan sentiasa berubah.Bila2 masa...dalam beberapa jam sahaja.Hanya org tertentu sahaja akan tengok ka sini.Lepas banyak soal jawab pulak. Jadi lebih baik ym,lagi cepat dan real.  
  44. Mymaz - Thu 4/Mar/2010 1:52pm
    boleh bagi username ...(username yg diberi itu hari dah hilang dari gmail  
  45. Reza 3 - Thu 4/Mar/2010 5:12pm
    salam pitih...sya pn berminat jga ni email sya
    asidar75@gmail.com  
  46. Fara 8 - Thu 4/Mar/2010 5:28pm
    salam pitih. saya pun berminat jugak. saya pun trader jugak tapi x penah dapat sebanyak ni dalam masa satu minggu. saya gunakan lot yang kecik. tolong ajar saya. terima kasih yer. semoga tuhan murahkan rezeki. ctc saya di ayufarhani99@yahoo.com.  
  47. Mymaz - Thu 4/Mar/2010 8:50pm
    petang tadi pkl 4 dapat 24 pip...alhamdulillah  
  48. Burn - Thu 4/Mar/2010 8:59pm
    salamm en tih..saya pun memerlukan bantuan..saya dah cuba berbagai teknik semua hampess...harap dpt membantu ....
    ym saya en.bakar..
    harap dpt membantu..pitih dah abis banyak  
  49. Mymaz - Thu 4/Mar/2010 11:04pm
    malam dapat 39 pips....so utk 4 feb dapat untung 63 pip...tq pitih laju  
  50. Pitih Laju - Thu 4/Mar/2010 11:24pm
    Salam...untuk semua...
    Untuk hari ini,kita relak lah dulu...jadi mana2 yang dah untung untuk hari ini..syukur kita ke hadrat Illahi.Say hanya curahkan ilmu yang saya ada. Semoga..dimurahkan rezeki untuk korang semua...amin  
Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 644 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2596)
Bengkel Basikal (70)
Bengkel Besi (195)
Bengkel Kereta (1474)
Bengkel Motosikal (241)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (481)
Bisnes Aksesori Kereta (653)
Bisnes Broadband (1067)
Bisnes Burger (536)
Bisnes Cermin Mata (153)
Bisnes Cuci Kereta (786)
Bisnes Cyber Cafe (438)
Bisnes Dobi (1330)
Bisnes Ebook (1023)
Bisnes Handphone (1216)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (547)
Bisnes Ice Blended (680)
Bisnes Jam Tangan (277)
Bisnes Jeruk (160)
Bisnes Kitar Semula (482)
Bisnes Komputer (1446)
Bisnes Kurier Dan Logistik (645)
Bisnes Minuman (1411)
Bisnes Pasar Malam (1903)
Bisnes Pelancongan (519)
Bisnes Perabot (820)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1051)
Bisnes Restoran (3200)
Bisnes Roti Dan Bakeri (689)
Bisnes Salun Rambut (348)
Bisnes Sarang Burung (252)
Bisnes Satay (368)
Bisnes Sms (154)
Bisnes Spa Dan Facial (627)
Bisnes Steamboat (196)
Bisnes Tablet Pc (439)
Bisnes Tradisional (804)
Bisnes Untuk Dijual (3195)
Bisnes Waffle Dan Jagung (369)
Bisnes Western Food (312)
Dewasa 18sx (1704)
Diskusi Bisnes (1905)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (694)
Expo Karnival Tapak Niaga (6181)
Forex Malaysia (1804)
Haiwan Peliharaan (441)
Haji Dan Umrah (456)
Hiasan Dalaman (696)
Hiasan Taman (237)
Hotel Resort Homestay (977)
Iklan Tv Radio Media Massa (211)
Import Dan Eksport (316)
Ingin Berniaga (2767)
Insurans Dan Takaful (1662)
Insurans Roadtax Kereta (323)
Kedai Bunga (185)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1942)
Kedai Emas (439)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2464)
Kedai Hardware (410)
Kedai Ibu Dan Bayi (670)
Kedai Jahit (3654)
Kedai Kamera Dan Camcorder (334)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (331)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1749)
Kedai Sewa (1597)
Kereta Baru (1552)
Kereta Terpakai (4823)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4511)
Kerja Kemahiran (1871)
Kerja Kosong (11078)
Kerja Praktikal (1903)
Kerja Sales (2160)
Kerja Sambilan (6067)
Konsultan Perniagaan (426)
Kontrak Swasta (280)
Kontrak Tender Kerajaan (440)
Kontraktor Balak Dan Kayu (463)
Kontraktor Jurutera (531)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (220)
Kontraktor Minyak Dan Gas (661)
Kontraktor Pasir (356)
Kontraktor Pembinaan (1965)
Kontraktor Perlombongan (312)
Kursus Dan Seminar (2726)
Kursus Kecantikan (669)
Kursus Makanan (649)
Kursus Motivasi (312)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1585)
Mencari Pelabur (3584)
Mesin Fotostat (343)
Mesin Freezer Dan Chiller (249)
Mesin Industri (486)
Mesin Jahit (361)
Mesin Proses Makanan (541)
Pakej Pelancongan (2538)
Pakej Perkahwinan (1170)
Pakej Perniagaan (845)
Pasar Basah (1410)
Pekerja Asing (1178)
Pelaburan Saham Unit Trust (907)
Pembantu Rumah Asing (1794)
Pembekal Barang Runcit (1546)
Pembekal Beras (100)
Pembekal Buah-buahan (471)
Pembekal Ikan Kering (372)
Pembekal Kelapa Dan Santan (616)
Pembekal Kerepek (1070)
Pembekal Keropok (427)
Pembekal Kicap Dan Sos (216)
Pembekal Kurma Dan Kismis (288)
Pembekal Madu (235)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (410)
Pembekal Rempah Dan Perencah (572)
Pembekal Serunding (255)
Pembekal Telur (135)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1171)
Pemborong Batik Dan Sutera (346)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (589)
Pemborong Bundle (839)
Pemborong Cadar Dan Tilam (422)
Pemborong Karpet (152)
Pemborong Kasut Dan Sandal (677)
Pemborong Lampin (288)
Pemborong Mutiara (106)
Pemborong Pakaian Bayi (750)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1592)
Pemborong Pakaian Lelaki (1110)
Pemborong Pakaian Plus Size (139)
Pemborong Pakaian Wanita (4096)
Pemborong Telekung Dan Songkok (560)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3424)
Pemborong Tuala (192)
Pemborong Tudung (2708)
Pembuat Papan Tanda Iklan (260)
Pembuat Plastik Kotak Botol (777)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (474)
Pendaftaran Syarikat (476)
Pendaftaran Trademark (31)
Pengedar Alat Tulis (929)
Pengedar Bahan Pencuci (691)
Pengedar Buku Dan Majalah (566)
Pengedar Contact Lens (235)
Pengedar Perfume (1509)
Pengedar Permainan Kanak2 (580)
Pengedar Produk Kecantikan (2545)
Pengedar Produk Kesihatan (2917)
Pengurus Majlis (582)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (700)
Penternak Burung Puyuh (94)
Penternak Ikan (684)
Penternak Kambing (280)
Penternak Lembu (372)
Penternak Udang (188)
Peralatan Makmal Dan Hospital (254)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (688)
Peralatan Sukan (541)
Perisian Komputer (554)
Perkakas Dapur (592)
Perkakas Elektrik (415)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1470)
Pinjaman AIM (161)
Pinjaman Hartanah (504)
Pinjaman Kad Kredit (381)
Pinjaman Kereta (573)
Pinjaman Peribadi (10214)
Pinjaman Perniagaan (1786)
Produk Dari China (523)
Produk Sejuk Beku (1268)
Program Consignment (1960)
Program Dropship (6449)
Pusat Bahasa (343)
Pusat Jagaan Bayi (1469)
Pusat Latihan (626)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (487)
Pusat Pendidikan Tinggi (508)
Pusat Rawatan (346)
Pusat Tadika Dan Taska (1253)
Pusat Tuisyen (1032)
Rancangan Perniagaan (571)
Rawatan Alternatif (286)
Rumah Sewa (4126)
Rumah Untuk Dijual (3613)
Servis Freelance (1056)
Servis Keselamatan (690)
Servis Pembersihan (781)
Servis Pengedaran Risalah (446)
Setiausaha Syarikat (589)
Sewa Bas Dan Van (543)
Sewa Kereta Teksi Limo (1733)
Sewa Lori (2456)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (238)
Studio Fotografi (866)
Studio Grafik Dan 3D (1038)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (697)
Studio Muzik (456)
Sukan Beladiri (114)
Sukan Berkumpulan (225)
Sukan Futsal (223)
Sukan Pancing (138)
Tanah Sewa (617)
Tanah Untuk Dijual (4662)
Tempahan Biskut Dan Tart (2112)
Tempahan Hamper (186)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (641)
Tempahan Katering (2064)
Tempahan Kek Dan Coklat (2092)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (167)
Tempahan Kuih Muih (1693)
Tempahan Minuman Dan Dessert (450)
Tempahan Nasi Lemak (499)
Tempahan Roti (342)
Terminal Bayaran (180)
Ubahsuai Pejabat (627)
Ubahsuai Rumah (1638)
Urut Tradisional (759)
Usahawan Baja Pertanian (366)
Usahawan Benih Dan Nursery (385)
Usahawan Tani (1057)
Vending Machine (348)
Voucher Dan Tiket (240)
Web Design Malaysia (2255)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1283)