Search Majalah.com
Saya Sediakan Modal untuk Perniagaan Anda. Genuine Sahaja.
Jihad Niaga - Thu 30/Sep/2010 1:33am [Last Comment]
Assalamualaikum,

Saya ingin membantu bumiputera yang betul-betul berminat untuk berniaga. Modal saya boleh sediakan, asalkan perniagaan yang ingin dijalankan itu genuine dan halal.

Kepada yang ingin menjalankan perniagaan, boleh lah berhubung dengan saya di e-mel affandi75@gmail.com.

Melalui e-mel, sila nyatakan jenis perniagaan, rancangan perniagaan secara ringkas, strategi pemasaran, modal yang diperlukan, tempoh return on investment dan kadar keuntungan. Melalui e-mel ye.

Untuk perbincangan secara umum, anda boleh berbincang di thread classified ini, supaya members majalah.com yang lain juga dapat benefit dari perbincangan kita.

Harap impian anda tercapai, wassalam...

Affandi Hamzah
JIHAD NIAGA

Niche: Mencari Pelabur | Ingin Berniaga
Salam Eidulfitri 1435h (2014)
Dari DPMM Putrajaya

Seminar GST untuk Usahawan/Peniaga
27 Ogos 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Jutawantokek - Thu 30/Sep/2010 4:36am
    semoga niat murni TT terlaksana
    buat masa ini sy telah terikat dgn 2 cabang bisnes utama,tokek dan idd kad
    kalaulah ada modal tambahan 5j,senang2 je sebulan masyuk 25k
    bisnes apa?
    topupkad celcom
    mmg genuine 100% sbb territory diberi,dealer pun diwajibkan ambik dgn kami
    tapi apakan daya,modal dah
    sabo je le  
  2. Imanilmuamal Shoppe - Thu 30/Sep/2010 9:30am
    Assalamualaikum..boleh story cket latar belakang Jihad Niaga @ En. Affandi Hamzah? mcm mane En. bleh bantu sediakan modal untuk perniagaan kami?  
  3. Mr User - Thu 30/Sep/2010 9:53am
    Saya sudah email En. affandi.  
  4. Daliza Ibrahim - Thu 30/Sep/2010 11:33am
    saya berminat nak dapatkan modal..saya sekarang buat biz pakaian ready made danjahitan secara pukal...hubungi saya 0126852246  
  5. Leeza Aspalieza - Thu 30/Sep/2010 11:38am
    Saya juga berminat..
    Bleh jelaskan lebih lanjut..
    email alise_sentul@yahoo.com  
  6. Ferd - Thu 30/Sep/2010 11:58am
    salam bole story syarat2 yg di kena kan yg lebih terperinci...
    email ferdfirdaus@yahoo.com  
  7. Aishah 23 - Thu 30/Sep/2010 1:15pm
    salam,

    sy berminat nk bukak cc di tempat sy.sebab skrng ni kt tempat sy tu xde cc lg...jd sy rase peluang cerah...tp sy xde modal...tempat sy tu di Senawang...ape2 email sy di smileyshee@gmail.com

    terima kasih. =)  
  8. Quehana 2 - Thu 30/Sep/2010 3:16pm
    salam..saya berminat, saya nak buka kedai accesories, produk kesihatan dan baju, pelbagai produk juga melalui online.. sile emailkan jg kpd sya quechenta@gmail.com  
  9. Mohamad Azlan - Thu 30/Sep/2010 3:27pm
    Tolong juga niat saya nak buka sport center..jika blh Olan3131@gmail.com  
  10. Mbhsind - Thu 30/Sep/2010 4:49pm
    saya sedang di dalam urusan pengambilan franchais. Penerangan dan dokumen amat sulit. Jika pihak tuan berminat untuk membantu sila berhubung di mbhsind@yahoo.com.  
  11. Norhabibah Bte Md Salleh - Thu 30/Sep/2010 4:50pm
    salam.. syukur alhamdulilah jika en.affandi ikhlas untuk membantu..
    Bib_salleh@yahoo.com.my  
  12. Usahawan - Thu 30/Sep/2010 5:27pm
    salam, mohon Tuan Effandi perjelaskan lagi, kami telah dan masih mengusahakan perniagaan butik perkahwinan/ majlis keramaian melayu/perunding majlis perkahwinan, mohon email detail ke usahawan4u@gmail. tq  
  13. Ibnumasri - Thu 30/Sep/2010 5:34pm
    klu tuan berminat, saya perlukan modal RM320,000 untuk buat rumah burung walet 20' x 60' x 3.5 tingkat.. insyaAllah return ble dapat dalam tahun ke-5, more info layari www.ibnumasri.blogspot.com  
  14. Azwa 5 - Thu 30/Sep/2010 6:49pm
    saya sekarang bukak stall ice blended...tp juz pakai canopy n meja je...teringin nk de stall ice blended..modal tak besar pon..bloeh tau camne u nk tolong kiteorg?email sye kat misz.azwa@yahoo.com  
  15. Liza 17 - Thu 30/Sep/2010 9:40pm
    salam....sila email kepada saya...lizaab72@yahoo.com  
  16. Zaimi 2 - Thu 30/Sep/2010 11:19pm
    saya dah emailkan detail bisnes saya harap dapat membantu

    akupett8189@gmail.com
    0165609680  
  17. Jihad Niaga - Fri 1/Oct/2010 5:01am
    Alhamdulillah, terima kasih di atas minat yang ditunjukkan melalui respond pada thread ini.

    Secara kasarnya, Jihad Niaga ni hanyalah group kecil, yang mana rakan-rakan yang sudah berniaga (yang bersaiz kecil, sederhana dan besar) berkumpul untuk mewujudkan jaringan peniaga-peniaga melayu yang berkeupayaan untuk menyokong perniagaan sesama kita.

    Antara lain, Jihad Niaga akan memantau syarikat-syarikat atau individu-individu yang dimodalkan, bergantung kepada jenis perniagaan, untuk memastikan peniaga yang dibantu ini berkeupayaan untuk berdiri sendiri setelah mencapai satu tempoh yang telah ditetapkan.

    Peniaga-peniaga yang telah berjaya juga disarankan untuk membantu syarikat-syarikat atau individu-individu yang lain untuk memajukan perniagaan masing-masing.

    Pelbagai model perniagaan boleh dirunding.

    Anyway, maaf diatas kelewatan, saya baru sahaja pulang dari kerja di luar kawasan.

    Ada beberapa proposal yang menarik perhatian yang telah saya baca melalui e-mel. Akan saya respond dalam masa yang terdekat ini.

    Selepas mesyuarat jemaah, akan saya maklumkan senarai peniaga yang akan disokong untuk bulan Oktober.

    Wassalam.

    Affandi Hamzah  
  18. En Isa - Fri 1/Oct/2010 7:58am
    Boleh nyatakan tak berapa min to mak budget yg JihatNiaga boleh berikan untuk modal?...  
  19. Esther 4 - Fri 1/Oct/2010 10:50am
    saya berminat ,saya nak niaga biz sulam (emboidery)t-shirt dan berkaitan dengan graphic..hanya di buat d rumah sahaja..tapi masalah takde model..emailkan esther8581@gmail.com  
  20. Mezangger - Fri 1/Oct/2010 5:00pm
    saya berminat dgn cara saudara membantu sesama muslim,saya pun bergerak sendiri membantu rakan2 terdekat setakat kemampuan saya.ada juga yang kianat tapi takpe tuhan maha kaya,saya berminat klu dpt join untuk menambah pengalaman,menimba tunjuk ajar dan bantuan untuk bersaing dengan peniaga2 lain yang bukan seagama kita...insyallah..mail saya mezalink@yahoo.com  
  21. Zack 20 - Fri 1/Oct/2010 5:28pm
    salam jihad niaga,saya telah membuka perniagaan jualan beg,kasut serta aksesori wanita.tapi setelah 3 bulan saya terpaksa bayar sewa guna duit gaji saya.saya telah bermodalkan l/kurang rm 20k buka perniagaan.boleh tolong bantu beri tunjuk ajar bagi memberikan perniagaan saya lebih menyinar untuk berjaya?dan apa yang perlu saya tambah jualan lain untuk memberi minat orang membeli? zeckerz@hotmail.com  
  22. Syeed Mukhriz - Fri 1/Oct/2010 11:59pm
    assalamualaikum/// Jihad Niaga, Saya berasal dari sarawak,,,,,macammana pulak kalau di sarawak boleh ker

    shmukhriz@gmail.com  
  23. Rahim 6 - Sat 2/Oct/2010 1:11am
    salam jihad niaga....sy pn dah lama menunggu peluang yg di tawarkan oleh pihak jihad niaga,kerana sy bercita-cita membukak kedai jahit tetapi xde modal.....so nti blhla pihak jihad niaga bagi info lanjut...boyz_8204@yahoo.com  
  24. Zairul 4 - Sat 2/Oct/2010 5:33pm
    salam semua...sy adalah salah seorang dari group jihad niaga...kepada semua yg berminat jgn minx kami email kn kepada anda details... kamu yg kna email detail or paper work kepada email kami...
    terima kasih, bersatulah kita perjuangkan bangsa kita....  
  25. Jihad Niaga - Sun 3/Oct/2010 2:43am
    Salam,

    Harap kepada semua yang sudah emelkan kertas kerja ataupun rancangan masing-masing, harap dapat bersabar. Pihak kami sedang menyelia pantau setiap permohonan.

    Sepanjang 3 hari ini, kami telah menerima lebih dari 50 permohonan.

    Diharapkan setiap yang ada dapat memberi sokongan antara satu bumiputera kepada bumiputera yang lain, InsyaAllah.

    Wassalam, Salam Jihad Niaga,
    Affandi Hamzah  
  26. Mbhsind - Sun 3/Oct/2010 11:32am
    salam, berapa lama tempoh pembayaran balik pinjaman ini. Saya memrlukan modal suntikan bagi restoran franchais RM200k dan bayaran balik boleh dibuat sehingga 5 tahun sahaja.

    saya juga boleh menyediakan cagaran jika perlu dengan nilai 1:1.

    mbhsind@yahoo.com. Terima kasih.  
  27. Zulkifli Haron - Sun 3/Oct/2010 9:03pm
    Salam Ukhwah.......

    Saya bersyukur kpd Allah kerana masih ada lagi insan-insan yg berhati mulia dan ingin membantu sesama umat. Masing-masing ingin mendapat keredhaan dan keberkatan drpd Maha Pencipta.

    Di sini juga saya mengambil ruang yg sedikit ini utk meluahkan hasrat saya utk mendapatkan dana sekitar RM60 ribu utk meneruskan projek pertanian saya. Saya akan emailkan pada saudara secepat mungkin. Semoga ikhtiar ini dpt membantu saya utk meneruskan projek saya nanti.

    Insya-Allah kita boleh tubuh atau teruskan usaha bersama menubuhkan "Konsortium Usahawan Islam" bagi memantapkan lagi ekonomi umat Islam khususnya perniaga Islam.

    Salam....  
  28. Nik Azufy - Mon 4/Oct/2010 1:07am
    SALAM..

    saya memrlukan sedikit modal untuk berniaga andaman serta gunting rambut.Saya berapa di kawasan perumahan dimana tiada kedai gunting dan andaman pengantin.Untuk mengetahuan saudara saya nie di kategorikan orang kurang upaya.

    email:fifiey_manja@yahoo.com  
  29. Yus 6 - Tue 5/Oct/2010 12:51am
    harap dapat cek email saya,da post sejak forum ni masuk..terima kasih.. yusz_yz30@yahoo.com  
  30. Shinichi Kudo05121987 - Tue 5/Oct/2010 1:13am
    Salam tuan.. saya juga mmpunyai satu cdgn utk mmbina sbuah bisnes franchise.. modal yg diperlukan adalah dlm RM150k.. Saya akan bincangkan perkara ini dgn lbh lnjut dlm email atau by phone skiranya pihak tuan mmpu mmbri modal yg saya perlukan.. n brapa jmlah yg perlu saya byr sbulan utk mndpt modal sbnyk itu? n skiranya pihak tuan brmnat.. prkgsian prniagaan juga boleh dbncangkan.. keuntgan n nilai share boleh dirunding.. trma ksh.... saya boleh dicari di 013-2037250 Farid  
  31. Nita 4 - Wed 6/Oct/2010 6:34pm
    sya kini membuka kiosk menjual produk kesihatan dan kecantikkan. ingin membesarkan perniagaan dengan mendapatkan tempat di pasaraya besar dan mengeluarkan produk berjenama sendiri. Sya memerlukan lebih kurang RM50k. Bolehkah tuan membantu sya.  
  32. Publicboyz - Thu 7/Oct/2010 3:03am
    saya bekas bank officer. sekarang sudah mendapatkan francais 7 eleven. Modal di perlukan rm250K. kalau tuan sudi membantu 012 3853815 / ejj008@gmail.com  
  33. Nazzanor - Mon 11/Oct/2010 12:10pm
    salam
    saya ingin berniaga 2in1 iaitu kedai cc dan handfhone+topup. masalah tiada modal jika ada peluang bantuan saya ingin buat pinjaman dalam rm25k
    kalau tuan sudi membantu ini email saya nazzanor1981@gmail.com
    tq  
  34. Jihad Niaga - Mon 11/Oct/2010 4:30pm
    Assalamualaikum,

    Diharapkan yang tersenarai dibawah dapat menyemak emel masing-masing untuk proses seterusnya.

    Kepada yang lain-lain, harap dapat bersabar.

    1. En Karim - Peniaga Jus Jambu
    2. En Fakhrul - Foot Patch
    3. Pn Kamaliah - Dobi
    4. En Rizal - Canopy
    5. En Khirul - Restoran Nasi Campur

    Sekian Wassalam,

    Affandi Hamzah  
  35. Arash Jaya Group Of Companies - Mon 11/Oct/2010 9:37pm
    Salam JIhad Niaga,

    Saya ingin menyampaikan salam perkenalan dan ingin mewujudkan gabungan sesama kita selaku usahawan islam.

    Saya amat menyokong kaedah yang dilaksanakan oleh jemaah tuan. Saya berharap tuan dapatlah menghubungi saya untuk kita sama-sama bergabung dalam
    membantu usahawan islam lain serta sama-sama mencari keredhoan Allah melalui jalan perniagaan.

    Saya juga ingin mengajak tuan untuk sama-sama kita berniaga sambil berdakwah.. Insya'Allah.
    Sekian, terima kasih.
    arashjayagroup@yahoo.com  
  36. Ejalmlk - Tue 12/Oct/2010 5:20pm
    allahamdullilah , ada juga tread yang sesama islam ingin majukan diri . Ejal sangat bangga dengan usaha yang dijalankan oleh jihad niaga dan arsg jaya group company . Teruskan usaha untuk membantu dalam perniagaan sesama islam KITA .

    saya juga perlukan nasihat dan bantuan dalam perniagaan yang saya jalankan ini . harap anda semua sudi berkongsi.

    Riezal Safari Mahamud  
  37. Zamri 12 - Wed 13/Oct/2010 1:21am
    Salam Semua dan semoga sentiasa di dalam keadaan sihat walafiat serta sentiasa di dalam RAHMATNYA.

    Saya mempunyai rancangan perniagaan yang memerlukan modal sebanyak RM300K. Saya terbuka samada untuk mendapat pinjaman atau sebagai rakan niaga.

    Perniagaan ini insyALLAH hanya mempunyai keuntungan sahaja dan tiada capital investment return.

    Setelah mendapat bantuan kewangan atau suntikan kewangan daripada rakan niaga, modal tersebut akan dijamin berada di dalam keadaan selamat dan bukti akan diserahkan.

    Tujuan perniagaan ini adalah untuk memberi kesedaran tentang kepentingan barangan yang hendak saya niagakan kepada rakyat Malaysia amnya dan orang-orang melayu khasnya.

    Sekiranya pihak Jihad Niaga dapat membantu, silalah email kepada saya mzamri1786@gmail.com. InsyALLAH saya akan lampirkan plan perniagaan saya berserta aliran tunai selama 10-20 tahun.  
  38. Jihad Niaga - Wed 13/Oct/2010 4:18am
    Assalamualaikum,
    Salam Lewat Malam,

    Sebenarnya, saya telah menerima banyak proposal yang quite promising. Tapi beberapa perkara-semasa yang tak dapat dielakkan, kerja-kerja evaluation akan ambil sedikit masa lagi.

    InsyaAllah, saya akan memaklum-balas lagi sekali sesudah saya selesaikan satu trading transaction 2 negara.

    Harap brothers and sisters semua dapat bersabar.

    Yang baik itu datangnya dari Allah s.w.t, dan segala yang jelek itu datang, tiada lain dari diri saya sendiri.

    Btw, terima kasih diatas sokongan-sokongan yang disampaikan oleh sahabat-sahabat sekalian. InsyaAllah, kita boleh perbesarkan lagi jemaah kita, dan perhebatkan dakwah kita.

    Bersama-samalah kita menyokong perniagaan masing-masing..

    Wassalam,
    Affandi Hamzah  
  39. Fizsha - Sat 16/Oct/2010 9:28am
    email detail
    fizsha848@gmail.com  
  40. Md Faishalim Kasmat - Thu 21/Oct/2010 10:18am
    Salam... Sdr Jihad niaga... kalau sy mempunyai modal 100K, apa biz yg boleh dibuat.. sebabnya saya perlukan group untuk support dari segi bimbingan nasihat, kewangan bila kecemasan dan lain2 lagi.. please email to faishalim@gmail.com  
  41. Aena - Fri 22/Oct/2010 12:29pm
    sdr jihad niaga, Alhamdulillah rupanya ada lagi insan berhati mulia, sebenarnya saya teringin nak buka LENO stokist kat utara malaysia, tp tak ada modal lagi selepas saya gagal dlm perniagaan yg lps dan terpaksa menanggung hutang lama..... dulu semasa saya check dgn LENO dia nak dlm akaun ada deposit dlm 30k sekarang tak tahu pula.... apa2 pun tuan boleh email kat saya di aena_71@yahoo.com.my  
  42. Farida - Sat 23/Oct/2010 12:15am
    Askm....saudara Jihad Niaga, saya telah menghantar email kpd saudara berkaitan dengan bisnes saya...harap pihak saudara dapat membantu & memberi respons yg seterusnya kpd saya...Saya sangat2 mengharapkan pertolongan dari pihak saudara berkenaan dgn Dana yg saya perlukan utk mengembangkan lagi biz saya...
    Harap saudara dapat membantu.Sekian teirma kasih

    Farida : nada_gemilang@yahoo.com  
  43. Zurina 2 - Mon 1/Nov/2010 3:18pm
    Salam, saudara Jihad Niaga.. alhamdulillah kerana mempunyai inisiatif yang baik dan murni untuk menaikkan taraf hidup kawan2 seislam. Di sini saya juga memerlukan pertolongan dari saudara untuk mengembangkan lagi bisness warung nasi lemak saya. Saya cuma perlukan modal sebanyak RM3,000 saja lagi. Harap saudara dapat membantu. No. tel saya : 012-5964181 atau e-mel rinazurina70@yahoo.com.  
  44. Faiz 6 - Tue 2/Nov/2010 3:07pm
    sy buat wedding planner n perlukan modal tuk bergerak...perniagaan dah di lakukan setahun tapi tahun kedua jatuh n tgh nak bina balik..boleh beri pendapat kepada saya?  
  45. Ceklah - Thu 4/Nov/2010 1:53pm
    Sy dah dapat franchise 7Eleven.
    Boleh ke dapat modal dengan tuan.
    ceklah@gmail.com  
  46. Amyza Madzin - Wed 1/Dec/2010 1:28pm
    salam. en jihad,saya sedang dalam usaha utk mendapatkan modal sebanyak RM5000 bagi menjalankan perniagaan waffle dan ice blended.harap dapat bantu saya.jika boleh,email saya.terima kasih.
    amyza_madzin@yahoo.com.sg  
  47. Wan 135 - Fri 4/Feb/2011 8:02am
    salam... saya tailor.. jahit di rumah... bnyak costumer di bandar jb. sudah lama mengimpikan utk membuka kedai di bandar jb.. costumer juga banyak mmberi galakan supaya mmbuka kedai di bndar... tapi sy x ada modal.... sy amat brharap kalau jihad niaga dapat mmbantu sy.... wan.azizah20@yahoo.com  
  48. Mohd Ali 7 - Sat 12/Mar/2011 10:33am
    Kenyataan anda di atas adalah di rujuk :

    Salam Hormat En.Affandi,saya Mohd Ali dari Langkawi,saya ambil kenyataan anda dlm web majalah.com berkenaan pelaburan anda,seorang rakan saya memerlukan RM50k-RM100k utk meningkatkan jualan bahan petroleum di Stesen Minyak Buraq Oil yg beliau usahakan sejak 2007 - kini,beliau ada membuat LOAN tapi belum diluluskan kerana syarat2 bank belum dapat dipenuhi & beliau jangka akan dapat LOAN tersebut pada bulan DEC.2011 ini,sebelum dapat loan tersebut,beliau memerlukan modal utk meningkatkan jualan petrol/disel di stesen beliau,jika anda berminat sila email no h/phone & lokasi anda,saya akan call anda utk penerangan lanjut jika anda benar2 serious utk melabur dlm syarikat beliau,anda boleh datang ke Langkawi utk melihat stesen minyak beliau utk kepastian atau saya boleh emailkan gambar stesen minyak BuraqOil yg beliau usahakan.

    Saya senaraikan pendapatan yg akan diperolehi jika anda hendak melabur :

    1.Anda melabur RM50k-RM100k,anda mendapat pendapatan bulanan 7% sebulan selama 6 bulan
    Contoh : Anda melabur RM50k x 7%,anda dapat Rm3500.00 pendapatan sebulan,6 bulan=RM21,000.00 @ 42% keuntungan,modal RM50k akan dipulangkan selepas 6 bulan.
    TIADA RISIKO KERUGIAN sebab Petrol/Disel adalah barang keperluan & JAMINAN KEUNTUNGAN.

    2.Pelaburan anda dgn pihak syarikat akan ada SURAT PERJANJIAN GUAMAN/KONTRAK,ini sudah memberi jaminan yg kukuh utk pelaburan anda.

    Jika anda berminat,sila email no h/phone & lokasi anda ke - lielgkawi@gmail.com,saya akan call anda utk penerangan lanjut & jika anda setuju,saya & pemilik stesen minyak serta anda boleh berjumpa utk perbincangan selanjutnya,terima kasih.  
  49. Usop 7 - Mon 14/Mar/2011 1:31am
    sy ingin mencari sesiapa yg boleh mengeluarkn modal untuk membuka bengkel cat , segala urusan sy yg buat ,  
  50. Siti Nurislamiah Binti Ismail - Mon 14/Mar/2011 11:44am
    Assalammualaikum..salam ukhuwah..kdp team jihad niaga serta en Affandi Hamzah..
    sy ingin menyatakan hasrat sy utk mbuka dn mjlnkn butik perkahwinan sy sendiri dn dgn adanya bantuan en affandi dan team jihad niaga,sy akan bsungguh2 dn b'usaha sdya upy saya dgn izin Allah..saya bharap en Affandi mpertimbgkan hasrat sy dn dpt mbantu sy dr segi modal..sekian terima kasih.  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 60 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2560)
Bengkel Basikal (70)
Bengkel Kereta (1463)
Bengkel Motosikal (238)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (358)
Bisnes Ais Krim (472)
Bisnes Aksesori Kereta (653)
Bisnes Broadband (1058)
Bisnes Burger (529)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (782)
Bisnes Cyber Cafe (437)
Bisnes Dobi (1326)
Bisnes Ebook (1014)
Bisnes Handphone (1210)
Bisnes Hari Raya (61)
Bisnes Hotel Dan Resort (543)
Bisnes Ice Blended (675)
Bisnes Jam Tangan (274)
Bisnes Jeruk (159)
Bisnes Kitar Semula (486)
Bisnes Komputer (1437)
Bisnes Kurier Dan Logistik (638)
Bisnes Minuman (1399)
Bisnes Pasar Malam (1893)
Bisnes Pelancongan (513)
Bisnes Perabot (810)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1043)
Bisnes Restoran (3176)
Bisnes Roti Dan Bakeri (686)
Bisnes Salun Rambut (343)
Bisnes Sarang Burung (252)
Bisnes Satay (364)
Bisnes Sms (153)
Bisnes Spa Dan Facial (622)
Bisnes Steamboat (195)
Bisnes Tablet Pc (438)
Bisnes Tradisional (798)
Bisnes Untuk Dijual (3168)
Bisnes Waffle Dan Jagung (364)
Bisnes Western Food (307)
Dewasa 18sx (1684)
Diskusi Bisnes (1895)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (692)
Expo Karnival Tapak Niaga (6131)
Forex Malaysia (1796)
Haiwan Peliharaan (437)
Haji Dan Umrah (455)
Hiasan Dalaman (691)
Hiasan Taman (236)
Hotel Resort Homestay (975)
Iklan Tv Radio Media Massa (211)
Import Dan Eksport (314)
Ingin Berniaga (2756)
Insurans Dan Takaful (1656)
Insurans Roadtax Kereta (321)
Kedai Bunga (185)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1930)
Kedai Emas (438)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2451)
Kedai Hardware (508)
Kedai Ibu Dan Bayi (664)
Kedai Jahit (3623)
Kedai Kamera Dan Camcorder (334)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (329)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1731)
Kedai Sewa (1583)
Kereta Baru (1537)
Kereta Terpakai (4789)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4460)
Kerja Kemahiran (1854)
Kerja Kosong (10945)
Kerja Praktikal (1881)
Kerja Sales (2136)
Kerja Sambilan (6019)
Konsultan Perniagaan (423)
Kontrak Swasta (278)
Kontrak Tender Kerajaan (439)
Kontraktor Balak Dan Kayu (465)
Kontraktor Jurutera (527)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (218)
Kontraktor Minyak Dan Gas (661)
Kontraktor Pasir (352)
Kontraktor Pembinaan (1953)
Kontraktor Perlombongan (310)
Kursus Dan Seminar (2709)
Kursus Kecantikan (666)
Kursus Makanan (646)
Kursus Motivasi (310)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1574)
Mencari Pelabur (3564)
Mesin Fotostat (341)
Mesin Freezer Dan Chiller (248)
Mesin Industri (478)
Mesin Jahit (358)
Mesin Proses Makanan (536)
Pakej Pelancongan (2523)
Pakej Perkahwinan (1168)
Pakej Perniagaan (834)
Pasar Basah (1403)
Pekerja Asing (1169)
Pelaburan Saham Unit Trust (894)
Pembantu Rumah Asing (1783)
Pembekal Barang Runcit (1540)
Pembekal Beras (100)
Pembekal Buah-buahan (465)
Pembekal Ikan Kering (369)
Pembekal Kelapa Dan Santan (607)
Pembekal Kerepek (1067)
Pembekal Keropok (424)
Pembekal Kicap Dan Sos (216)
Pembekal Kurma Dan Kismis (288)
Pembekal Madu (233)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (407)
Pembekal Rempah Dan Perencah (566)
Pembekal Serunding (254)
Pembekal Telur (132)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1171)
Pemborong Batik Dan Sutera (345)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (588)
Pemborong Bundle (834)
Pemborong Cadar Dan Tilam (423)
Pemborong Karpet (148)
Pemborong Kasut Dan Sandal (669)
Pemborong Lampin (288)
Pemborong Mutiara (105)
Pemborong Pakaian Bayi (748)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1587)
Pemborong Pakaian Lelaki (1105)
Pemborong Pakaian Plus Size (136)
Pemborong Pakaian Wanita (4079)
Pemborong Telekung Dan Songkok (556)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3403)
Pemborong Tuala (192)
Pemborong Tudung (2699)
Pembuat Papan Tanda Iklan (255)
Pembuat Plastik Kotak Botol (775)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (473)
Pendaftaran Syarikat (473)
Pendaftaran Trademark (31)
Pengedar Alat Tulis (925)
Pengedar Bahan Pencuci (689)
Pengedar Buku Dan Majalah (565)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1504)
Pengedar Permainan Kanak2 (577)
Pengedar Produk Kecantikan (2532)
Pengedar Produk Kesihatan (2905)
Pengurus Majlis (579)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (699)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (684)
Penternak Kambing (278)
Penternak Lembu (366)
Penternak Udang (185)
Peralatan Makmal Dan Hospital (254)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (681)
Peralatan Sukan (538)
Perisian Komputer (548)
Perkakas Dapur (588)
Perkakas Elektrik (411)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1466)
Pinjaman AIM (160)
Pinjaman Hartanah (499)
Pinjaman Kad Kredit (383)
Pinjaman Kereta (569)
Pinjaman Peribadi (10113)
Pinjaman Perniagaan (1776)
Produk Dari China (516)
Produk Sejuk Beku (1258)
Program Consignment (1953)
Program Dropship (6402)
Pusat Bahasa (341)
Pusat Jagaan Bayi (1447)
Pusat Latihan (621)
Pusat Memandu (118)
Pusat Mengaji Agama (479)
Pusat Pendidikan Tinggi (505)
Pusat Rawatan (342)
Pusat Tadika Dan Taska (1238)
Pusat Tuisyen (1019)
Rancangan Perniagaan (563)
Rawatan Alternatif (280)
Rumah Sewa (4091)
Rumah Untuk Dijual (3583)
Servis Freelance (1037)
Servis Keselamatan (686)
Servis Pembersihan (774)
Servis Pengedaran Risalah (446)
Setiausaha Syarikat (585)
Sewa Bas Dan Van (535)
Sewa Kereta Teksi Limo (1714)
Sewa Lori (2427)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (235)
Studio Fotografi (860)
Studio Grafik Dan 3D (1030)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (690)
Studio Muzik (451)
Sukan Beladiri (114)
Sukan Berkumpulan (223)
Sukan Futsal (222)
Sukan Pancing (136)
Tanah Sewa (610)
Tanah Untuk Dijual (4611)
Tempahan Biskut Dan Tart (2109)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (637)
Tempahan Katering (2048)
Tempahan Kek Dan Coklat (2084)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (161)
Tempahan Kuih Muih (1687)
Tempahan Minuman Dan Dessert (440)
Tempahan Nasi Lemak (494)
Tempahan Roti (336)
Terminal Bayaran (176)
Ubahsuai Pejabat (621)
Ubahsuai Rumah (1625)
Urut Tradisional (750)
Usahawan Baja Pertanian (363)
Usahawan Benih Dan Nursery (383)
Usahawan Tani (1046)
Vending Machine (342)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2235)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1270)