Search Majalah.com
Saya Menyediakan 100% Modal untuk Membuka Klinik Baru
Mujahid 3 @ Cetusan Minda & Idea - Thu 9/Dec/2010 1:47pm [Last Comment]
Salam Sahabat,
Saya mencari Doktor yang ingin membuka perniagaan Klinik Swasta, di mana saya boleh menyediakan modal 100% jika doktor tidak mempunyai modal yang cukup. kita boleh membuat smart partnership.Sila hubungi saya melalui email emts.mujahid@gmail.com atau telefon saya di 0163117205.Perbincangan yang lebih serius boleh dilakukan. saya ingin membuka 5 cawangan klinik di Lembah Klang dan Selangor.

Niche: Mencari Pelabur | Pusat Rawatan
Bengkel Intensif Web E-Commerce untuk Usahawan Berjaya
9 Julai 2015 (Khamis) di DPMM Putrajaya

Kursus Teknikal Submission for GST
15 Julai 2015 (Rabu) di DPMM Putrajaya

Ramadhan Kareem 1436H (2015)
DPMM Putrajaya mengucapkan Ramadhan Kareem 1436H kepada semua warga majalah.com
     
  1. Jamal Saat - Thu 9/Dec/2010 1:52pm
    Tuan,
    Saya ada kenalan seorang Dr. yang boleh menjadi Smart Partnership. Dr. ini fasih dalam 7 Bahasa. Jika tuan ingin membuat Smart Partnership dengan beliau sila hubungi sayan di talian 6016-7397797.

    Terima kasih  
  2. Pnzue - Thu 9/Dec/2010 2:08pm
    Tak ada doktor kat sini kot hehehehe  
  3. Mujahid 3 - Thu 9/Dec/2010 2:30pm
    tapi mesti ada doktor dikalangan member2 kite ni..maybe saudara, kawan2, saya nak segera seorang doktor, bisnes ni kena jalan dalam bulan januari ni juga..saya boleh beri komisen yang sesuai kepada sesiapa yang bole introduce saya kepada seorang doktor dengan syarat doktor tersebut agree untuk buka klinik tersebut.  
  4. Anis 25 - Thu 9/Dec/2010 3:38pm
    En Mujahid 3,
    klinik nie nak di buka di mana?  
  5. Mujahid 3 - Thu 9/Dec/2010 6:14pm
    sori lambat, saya nak buka area lembah klang atau area selangor.kita akan discuss lebih further nanti..  
  6. Ntechdesign - Sun 12/Dec/2010 10:27am
    salam tuan. maaf mencelah. saya bukan doktor. tapi saya menawarkan perkhidmatan ubah suai dalaman. syarikat saya adalah pengilang perabut custom made. mungkin tuan perlukan cabinet dan kaunter untuk branch baru tuan nanti. 3D design ada disediakan. boleh hubungi saya di (zam) N Tech design . tel :07-7715417 Fax : 07-7712410 atau email : ntech_finework@yahoo.com  
  7. Mohd Fairuz 4 - Sat 18/Dec/2010 5:40am
    salam tuan,apekata kita buka satu dentist lab dr ape yg saya pelajari sebagai seorg tech.pergigian gov,biz ni mmg berdaya saing dan pulangan yg amat2 menakjubkan.bayangkan satu gg palsu boleh m'dpt keuntungan rm300.00.call me 0173353291  
  8. Mujahid 3 - Wed 22/Dec/2010 3:34pm
    saya amat menghargai pandangan Ntechdesign dan Mohd Fairuz 4..kita bole bekerjasama pada masa2 akan datang..tapi saya amat memerlukan doktor sekarang..sesiapa yang berminat untuk melabur pun boleh..kami nak franchisekan konsep klinik kami, ianya berbeza dengan klinikbiasa..berminat hubungi saya 0163117205.  
  9. Radhi 3 - Wed 5/Jan/2011 9:25pm
    kalau nak melabur berapa minimumnya,bagaimana dgn mou
    radhi2my@yahoo.com  
  10. Azizi Bin Mohamed - Sun 15/May/2011 9:22pm
    Saya seorang doktor, saya bercadang utk bersara dr agensi kerajaan dan bercadang utk bukak klinik di area ipoh perak...jika Tuan bercadang atau berminat boleh balas di email saya  
  11. Mujahid 3 - Wed 6/Jul/2011 12:55pm
    kepada Dr Azizi, maaf..saya lama tak buka akaun ni coz sibuk dengan kerja proses dan renovation klinik di Johor.Apa email Dr ye?  
  12. Mohd Faizul Haffiz Bin Kamsani - Sat 19/May/2012 2:26pm
    AsSalam tuan..isteri saya seorang dentist dan bercadang utk keluar dari kerje kerajaan & membuka klinik sndri..namun kekurangan budget..kalo tuan berminat utk bekerja sama dengan kepakaran yang ada pada isteri saya,kami amat mengalu2kan..hubungi kami 0127667792 & emel faizulhaffiz_kamsani@yahoo.com  
  13. Syed 93 - Sat 16/Jun/2012 11:53am
    kalau nak melabur berapa modal minimumnya,bagaimana cara nya boleh hantar detail ke

    syedmikro@yahoo.com  
  14. Kana 3 - Sat 4/Jan/2014 7:29am
    penghasilan gigi palsu adalah pulangan lumayan untuk sesuatu klinik pergigian  
  15. Lizahafiiz - Mon 3/Mar/2014 11:56am
    ada lagi k? boleh email saya drnurmaliza.abdulrahim@gmail.com .. tq  
Page 1   (Total 15 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (3278)
Bengkel Basikal (82)
Bengkel Besi (295)
Bengkel Kereta (1661)
Bengkel Motosikal (279)
Bengkel Tayar (246)
Bisnes Air Mineral (429)
Bisnes Ais Krim (591)
Bisnes Aksesori Kereta (702)
Bisnes Broadband (1206)
Bisnes Burger (599)
Bisnes Cermin Mata (174)
Bisnes Cuci Kereta (901)
Bisnes Cyber Cafe (490)
Bisnes Dobi (1542)
Bisnes Ebook (1147)
Bisnes Handphone (1384)
Bisnes Hari Raya (118)
Bisnes Hotel & Resort (641)
Bisnes Ice Blended (756)
Bisnes Jam Tangan (334)
Bisnes Jeruk (211)
Bisnes Kitar Semula (562)
Bisnes Komputer (1663)
Bisnes Kurier & Logistik (792)
Bisnes Minuman (1666)
Bisnes Pasar Malam (2260)
Bisnes Pelancongan (637)
Bisnes Pengantin (838)
Bisnes Perabot (1046)
Bisnes Prepaid & Reload (1187)
Bisnes Restoran (4036)
Bisnes Roti & Bakeri (792)
Bisnes Salun Rambut (427)
Bisnes Sarang Burung (261)
Bisnes Satay (429)
Bisnes Sms (171)
Bisnes Spa & Facial (800)
Bisnes Steamboat (212)
Bisnes Stesen Minyak (152)
Bisnes Tablet Pc (463)
Bisnes Tradisional (940)
Bisnes Untuk Dijual (3903)
Bisnes Waffle & Jagung (438)
Bisnes Western Food (381)
Dewasa 18sx (2010)
Diskusi Bisnes (2138)
Diskusi Tuntutan & Tribunal (803)
Expo Karnival Tapak Niaga (7733)
Forex Malaysia (2297)
Haiwan Peliharaan (546)
Haji & Umrah (518)
Hiasan Dalaman (819)
Hiasan Taman (279)
Hotel Resort Homestay (1159)
Iklan Terbuka (4871)
Iklan Tv Radio Media Massa (262)
Import & Eksport (364)
Ingin Berniaga (3015)
Insurans & Takaful (1937)
Insurans Roadtax Kereta (403)
Kedai Bunga (206)
Kedai Cenderahati & Kraf (2154)
Kedai Emas (514)
Kedai Fotostat & Cetakan (2756)
Kedai Hardware (523)
Kedai Ibu & Bayi (793)
Kedai Jahit (4625)
Kedai Kamera & Camcorder (379)
Kedai Runcit & Serbaneka (367)
Kedai Separuh & Ruang Niaga (2275)
Kedai Sewa (1859)
Kereta Baru (1875)
Kereta Terpakai (5557)
Kerja Diploma & Ijazah (6462)
Kerja Kemahiran (2368)
Kerja Kosong (15230)
Kerja Praktikal (2877)
Kerja Sales (2856)
Kerja Sambilan (7497)
Konsultan Peguam (222)
Konsultan Perniagaan (519)
Kontrak Swasta (354)
Kontrak Tender Kerajaan (506)
Kontraktor Balak & Kayu (539)
Kontraktor Jurutera (639)
Kontraktor Marin & Kapal Laut (254)
Kontraktor Minyak & Gas (744)
Kontraktor Pasir (521)
Kontraktor Pembinaan (2404)
Kontraktor Perlombongan (364)
Kursus & Seminar (3203)
Kursus Kecantikan (751)
Kursus Makanan (743)
Kursus Motivasi (350)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1757)
Mencari Pelabur (4172)
Mesin Fotostat (385)
Mesin Freezer & Chiller (306)
Mesin Industri (570)
Mesin Jahit (432)
Mesin Proses Makanan (612)
Pakej Pelancongan (2949)
Pakej Perkahwinan (1298)
Pakej Perniagaan (1028)
Pasar Basah (1715)
Pekerja Asing (1450)
Pelaburan Saham Unit Trust (1076)
Pembantu Rumah Asing (2181)
Pembekal Barang Runcit (1754)
Pembekal Beras (155)
Pembekal Buah-buahan (574)
Pembekal Ikan Kering (427)
Pembekal Kelapa & Santan (729)
Pembekal Kerepek (1279)
Pembekal Keropok (516)
Pembekal Kicap & Sos (250)
Pembekal Kurma & Kismis (325)
Pembekal Madu (296)
Pembekal Mee & Bihun (144)
Pembekal Minyak Masak (435)
Pembekal Rempah & Perencah (699)
Pembekal Serunding (297)
Pembekal Telur (160)
Pemborong Aksesori Lelaki (172)
Pemborong Aksesori Wanita (1268)
Pemborong Batik & Sutera (397)
Pemborong Beg Galas (118)
Pemborong Beg Tangan (646)
Pemborong Bundle (972)
Pemborong Cadar & Tilam (502)
Pemborong Karpet (194)
Pemborong Kasut & Sandal (793)
Pemborong Lampin (359)
Pemborong Mutiara (117)
Pemborong Pakaian Bayi (838)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1878)
Pemborong Pakaian Lelaki (1244)
Pemborong Pakaian Plus Size (165)
Pemborong Pakaian Wanita (4738)
Pemborong Telekung & Songkok (616)
Pemborong Tshirt & Uniform (3812)
Pemborong Tuala (216)
Pemborong Tudung (3082)
Pembuat Papan Tanda Iklan (338)
Pembuat Plastik Kotak Botol (909)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (534)
Pendaftaran Syarikat (582)
Pendaftaran Trademark (46)
Pengedar Alat Tulis (1004)
Pengedar Bahan Pencuci (803)
Pengedar Buku & Majalah (664)
Pengedar Contact Lens (270)
Pengedar Perfume (1668)
Pengedar Permainan Kanak2 (667)
Pengedar Produk Kecantikan (2892)
Pengedar Produk Kesihatan (3365)
Pengurus Majlis (678)
Penternak Arnab (67)
Penternak Ayam (818)
Penternak Burung Puyuh (115)
Penternak Ikan (751)
Penternak Kambing (338)
Penternak Lembu (436)
Penternak Udang (245)
Peralatan Makmal & Hospital (302)
Peralatan Pejabat & Sekolah (849)
Peralatan Sukan (610)
Perisian Komputer (674)
Perkakas Dapur (696)
Perkakas Elektrik (498)
Perkakas Rm2 & Gajet (1615)
Pinjaman AIM (188)
Pinjaman Hartanah (584)
Pinjaman Kad Kredit (457)
Pinjaman Kereta (717)
Pinjaman Peribadi (12262)
Pinjaman Perniagaan (2054)
Produk Dari China (603)
Produk Sejuk Beku (1525)
Program Consignment (2247)
Program Dropship (8014)
Pusat Bahasa (432)
Pusat Jagaan Bayi (2027)
Pusat Latihan (764)
Pusat Memandu (139)
Pusat Mengaji Agama (663)
Pusat Pendidikan Tinggi (616)
Pusat Rawatan (440)
Pusat Tadika & Taska (1717)
Pusat Tuisyen (1355)
Rancangan Perniagaan (620)
Rawatan Alternatif (338)
Rumah Sewa (4919)
Rumah Untuk Dijual (4357)
Servis Freelance (1341)
Servis Keselamatan (833)
Servis Pembersihan (1027)
Servis Pengedaran Risalah (531)
Setiausaha Syarikat (688)
Sewa Bas & Van (665)
Sewa Jentera (79)
Sewa Kereta Teksi Limo (2174)
Sewa Lori (2988)
Sewa Pesawat & Helikopter (65)
Studio Filem & Videografi (310)
Studio Fotografi (1024)
Studio Grafik & 3D (1394)
Studio Lukisan (151)
Studio Model Penyanyi Pelakon (920)
Studio Muzik (574)
Sukan Beladiri (128)
Sukan Berkumpulan (276)
Sukan Futsal (241)
Sukan Pancing (158)
Tanah Sewa (742)
Tanah Untuk Dijual (5586)
Tempahan Biskut & Tart (2472)
Tempahan Hamper (206)
Tempahan Kanopi & Meja Kerusi (737)
Tempahan Katering (2436)
Tempahan Kek & Coklat (2332)
Tempahan Korban & Aqiqah (211)
Tempahan Kuih Muih (1952)
Tempahan Minuman & Dessert (549)
Tempahan Nasi Lemak (580)
Tempahan Roti (477)
Terminal Bayaran (237)
Ubahsuai Pejabat (753)
Ubahsuai Rumah (1974)
Urut Tradisional (1015)
Usahawan Baja Pertanian (400)
Usahawan Benih & Nursery (477)
Usahawan Tani (1258)
Vending Machine (474)
Voucher & Tiket (280)
Web Design Malaysia (2603)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1754)