Search Majalah.com
Saya Mencari Kerja @ Berniaga (Tapi Modal Tiada)
Fauzy Slayerz - Wed 8/May/2013 11:20am [Last Comment]
sy dh byk kali try minta pndpt..tp masing2 mmerlukan komitmen yg amat tinggi untuk mendptkn duit.sy bru saja khilangan kerja...akibt mslh peribadi.sy amat2 mmerlukan pekerjaan @ perniagaan yg pakai modal yg sikit @ tanpa modal.

fauzy_slayerz@yahoo.com
area kuala selangor @ klang @ shah alam

Niche: Kerja Kosong | Ingin Berniaga | Jobs & Vacancies in Malaysia
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
13 Nov 2014 (Khamis) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Ismi90 - Wed 8/May/2013 11:58am
    salam... kalu modal rm350 boleh? akan ade yg guide nnt.. insyaAllah,,, ape2 boleh email pada saya hudamrie8590@gmail.com..

    moga Allah permudahkan urusan tuan.. ini bukan penipuan, kerja ikut masa sendiri.  
  2. Fadhli 17 - Wed 8/May/2013 12:35pm
    ko pandai wat wiring,leh aku kasi kerja..  
  3. Rose 63 - Wed 8/May/2013 1:22pm
    jom hadir taklimat sabtuni(11 mei) jam 2 pm di hotel presscott medan tuanku opposite maju junction.peluang dpt dana 15k sebulan selama setahun dan business percuma disediakan....0148045482  
  4. Smelink - Wed 8/May/2013 4:26pm
    Cuba lawat http://modal-niaga.weebly.com  
  5. Azrul 192 - Thu 9/May/2013 3:32pm
    Salam kami menyediakan peluang berniaga aiskrim sendiri.dengan modal yg rendah.kerja ikut masa sendiri.kereta bahan dan peralatan disediakan.pendapatan sebulan melebihi rm3000 lebih.In Sya Allah dapat menambah pendapatan anda.

    kami Area selangor dan kl sahaja.
    call wasap text 0126911556  
  6. Intan Harriany - Fri 10/May/2013 2:11am
    Okey saya intan harriany edayu.... nak berniaga? Ok saya beri barang kamu berniaga. PEKASAM 3 dalam 1. ( IKAN LAUT+SOTONG+UDANG ) RM15.00 SEKOTAK. DAN SATU LAGI KOPI KESIHATAN UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN. Kopi ini yang istimewanya dbuat secara tradisional. oleH atok Abdullah. di kg.sc air hitam. Memang terbaik saya sendiri minum.. kopi ini 3mggu sekali shja Stock sbb Atok abdullah buat sendri scara manual. madu tualang dia cari sendri. cuba alhamdulilah terbaik...Harga yang saya bagi sekali cas
    penghantaran. JIKA BERMINAT SILA LAYARI FACEBOOK SAYA HRKAYZ SEAFOOD PEKASAM ATAU DIRECT WHATSAPP SAYA 01124095001. CIK PUAN INTAN HARRIANY  
  7. Nurademaju - Fri 10/May/2013 7:03am
    boleh jadi ejent dropship kami.. details lihat www.facebook.com/yongtaufoopowder
    (Pembekal & Pengedar serbuk perisa sup yongtaufoo/steamboat).
    Anda hanya perlu inform kami jika ada pembeli & kami akan pos terus ke customer anda. tak perlu modal.
    HOTLINE : 0137778503  
  8. Nasskamal - Fri 10/May/2013 9:48am
    Sms sy 0172769424
    Modal rm100 je  
  9. Puan Norhayati 2 - Fri 10/May/2013 10:55am
    peluang menjadi ejen syarikat,

    tanpa modal

    jadi ejen dropship

    insya Allah, membantu anda.

    www.kgtiramtrading.com

    Puan Norhayati 019 747 2770  
  10. City Excel Trading - Fri 10/May/2013 2:10pm
    akom...kami syarikat berlesin ingin menawarkan anda pinjaman,tidak perlu risau kalau ade ctos or blacklist anda juga layak memohon..syrikat kami juga memberi pinjaman kepada sektor kerajaan dan swasta juga pesara..jagan risau kami bukan lah ahlong tapi kami syarikat berlesin...jika berminat sila hubungi kami segera :
    ofis : 07-2511533
    hp : 016-7310505 (sms or call)
    emel : city_excel_pg@yahoo.com  
  11. Tekuniaga - Fri 10/May/2013 6:49pm
    Saya pilih peluang no 5-6-7-9..so kurang risiko dan lojik...
    yang terbaik -= peluang no 2 !!!
    tak semestinya kena pandai ..boleh jadi helper dulu betul tak tuan fazly  
  12. Noorhayati Bt Ahmad - Sat 11/May/2013 9:01am
    Saya mencari kerja partime yg xde modal...  
  13. Muhamad 87 - Sun 12/May/2013 12:06am
    hubungi en mohd.modal seratus seumur hidup.anda akan memasuki kursus.dan akan ditraining sehingga memiliki center diseluruh malaysia/asia..kami akan memastikan anda memiliki aset 500ribu dalam masa 12 minggu.anda akan mengikut kami untuk melakukan roadshow diseluruh negara.hubungi en mohd 0176991409.dilancarkan pada 9/5/2013  
  14. Mohd Nasiri Mohd Radzi - Sun 12/May/2013 12:19pm
    salam,saya seorg mekanik kereta,saya mencari
    peluang niaga atau tenpat utk berberniaga,tempat buka bengkel,partner utk buka bengkel,atau apa saja peluang yg di fikirkn elok,saya sebat,hybungi saya 0175801154 atau enail lie2677@yahoo.com  
  15. Anna1973 - Sun 12/May/2013 1:06pm
    Sy ada jual hp klon...klu sesapa bminat cari org nk beli hp. X perlu modal....org beli hp, anda dapat untung. Jika bminat email ke ninini_ana@yahoo.com.my.  
  16. Masyita 2 - Sun 12/May/2013 2:41pm
    Salam sejahtera, saya sedang mencari beberapa org pelabur pasif. Hanya daftar dan laburkan RM300 sahaja. Tak perlu ada kemahiran & Tak perlu menaja TETAPI anda akan menjana duit RM30-RM50 SETIAP MINGGU selama 40 minggu. Iaitu keseluruhannya untung antara RM1200-RM2000. Berminat? Email ke qie_shita@yahoo.com  
  17. Fairel 2 - Sun 12/May/2013 11:53pm
    Jika berminat layari laman web ini
    http://www.sophiepariscloset.com/?member=afyan
    *Bisnes fasyen catalog design terkini dr PARIS
    *Barangan akan ditukar setiap 45 hari
    *Modal hanye RM15 shj seumur hidup
    *Keuntungan bersih 20%
    *Bonus akan dibayar setiap bln

    Baru masuk pasaran malaysia thn lepas
    Berminat hubungi sy di
    afyan256272@gmail.com
    0192338762  
  18. Ebun - Mon 13/May/2013 12:03am
    en fauzy, boleh hubungi saya. Bagaimana tanpa modal sekalipun kita boleh perolehi pendapatan 5 angka sebulan.Apa yg penting kesungguhan. bukan MLM, unit trust dan seumpamanya.Bekerja tanpa kawalan. Hubungi 0105436838  
  19. Fzimam - Mon 13/May/2013 10:26am
    TERUBUKDARA FROZEN- kami merupakan pembekal berdaftar untuk produk ikan terubuk masin. Quality dijamin terbaik, suci, bersih dan kesegaran ikan terpelihara. Agent seluruh Malaysia dialu-alukan.
    Keuntungan sehingga RM5 se-ekor.

    Fauzy Slayerz, jika bersungguh sila call saya : 0192909257  
  20. Raja Alia Molfie - Mon 13/May/2013 2:36pm
    Saya ingin membuat loan untuk memajukan lagi perniagaan saya...ada sesiapa boleh tolong atau tahu di mana saya boleh buat pinjaman.....  
  21. Nozie 3 - Mon 13/May/2013 5:16pm
    Inilah peluang anda untuk memiliki sebuah franchais farmasi dengan hanya bermodalkan RM5300. Kos overhed ditanggung oleh company....
    KUOTA TERHAD!!!! 700++ outlet sahaja lagi yang ditawarkan kini...
    Lakukan demi diri anda,keluarga dan masyarakat kerana perniagaan ini boleh diwarisi.

    p/s: Peluang sebegini bukan datang banyak kali dalam hidup anda.

    AYUH BERTINDAK SEKARANG!!!!
    pm me/call/sms ~~~ 013-9290836 (nozie)  
  22. Ibrahim Al Isra - Mon 13/May/2013 9:03pm
    Mungkin anda boleh menyertai profesion macam saya ... rujuk

    www.prubsn.my  
  23. Reseller Pencil My Seremban - Tue 14/May/2013 10:35pm
    Salam.. Ingin berkongsi peluang...

    Sila layari www.jutaonepencil.com/centurychilds untuk mengetahui peluang keemasan TERHEBAT 2013. TQ. Sekian.  
  24. Fatin 82 - Wed 15/May/2013 10:51am
    Nak berbisnes ni bergantung pada modal.. Kalau berminat bisness yg ada kaitan dengan wanita dan fesyen, boleh i cadangkan u dengan sophieparis.. Barang2 yg sophieparis keluarkan mmg best dan berkualiti.. design terkini dr paris. Setiap 45 hari akan ada design n fesyen terbaru yg akan keluar. Mcm2 ada... Hand bag, perfume, assosori wanita, jam tangan, pakaian, brg2 lelaki pun ada jual gak.. So u blh join ni cuma rm 15 shj seumur hidup, blh dpt keuntungan 20% utk setiap satu brg... Dpt bonus jualan lagi.. Mcm2 kelebihan n keuntungan yg u blh dpt... Kalau perform bagus, blh dpt peluang buka stokis... Impian semua org nk punya kedai sendiri... Best nyer.. Blh buat sec online atau offline..Nak berjaya, bergantung pada usaha dan kesungguhan sebenarnya... Andai tiada modal, sy blh bantu.. Tiada masalah.. Berminat sms ke 012-6865584... Sesiapa pun digalakkan utk mendftr... Tq  
  25. Azlen 2 - Thu 16/May/2013 12:35pm
    salam...
    ingin berkongsi peluang mudah...

    http://ketupatraya.com/?ref=azlen

    tq  
  26. Juesal 2 - Thu 16/May/2013 11:47pm
    Peluang perniagaan ini amat luas, berpotensi buka mini market kerana kami ada pelbagai produk kegunaan harian. Kalau tiada modal, boleh buat dlm sistem MLM, cari kekawan berminat guna sendiri dan sebarkan kebaikan produk ini....produk asli dicari ramai pengguna, boleh menjadi stokis juga..Guna produk muslim, terjamin halal. Menjunjung sunnah Rasullullah, berjihad untuk mengukuhkan ekonomi Bumiputera.  
  27. Ctsalz 2 - Fri 17/May/2013 12:40am
    salam,hai kepada fauzi atau sesiapa yang berminat..saya boleh bekalkan barangan aksesori..kerja senang..cuma cari kedai yang setuju untuk membeli produk..anda dapat duit.saya jadikan anda wholesale agent untuk syarikat secara freelance. so sekiranya berminat boleh emailkan detail anda ke ctsal00@yahoo.com  
  28. Sky Group - Sat 18/May/2013 5:38pm
    HUBUNGI SY 017-3729424 (FAZROL)  
  29. Kupang Laut - Mon 20/May/2013 7:50pm
    Mulakan perniagaan dengan Sophie Paris. Boleh buat online dan boleh juga offline. Modal rendah. Cuba tengok dulu laman web ni:

    http://sophieparisclub.com/shoplex

    Terima kasih.  
  30. Chelak - Wed 22/May/2013 12:17am
    hubungi saya jika mahukan peluang perniagaan tanpa modal!

    redha - 013 3553 976  
  31. Miss Sal - Wed 22/May/2013 3:36pm
    modal hanya RM 98, sms nama dan lokasi ke 014-8281812  
  32. Fifi 34 - Thu 23/May/2013 9:49am
    Pakar Almond London No.1 menawarkan perniagaan TANPA MODAL..sms nama dan katakan "berminat" ke 013-7142492  
  33. Julia 83 - Sun 26/May/2013 9:54pm
    sms saya... 013-431 7753  
  34. Fairel 2 - Wed 29/May/2013 11:48pm
    Jika berminat layari laman web ini
    http://www.sophiepariscloset.com/?member=afyan
    *Bisnes fasyen catalog design terkini dr PARIS
    *Barangan akan ditukar setiap 45 hari
    *Modal hanye RM15 shj seumur hidup
    *Keuntungan bersih 20%
    *Bonus akan dibayar setiap bln

    Baru masuk pasaran malaysia thn lepas
    Berminat hubungi sy di
    afyan256272@gmail.com
    0192338762  
  35. Mohd Zuryme Bin Mohd Sarom - Thu 30/May/2013 12:11am
    Niaga soya sebagai pembantu di bazarar ramadan sek 28 call I 0196680241  
  36. Amirul 212 - Tue 4/Jun/2013 1:24pm
    Hi,
    kalau berminat nak jadi agent kami utk syarikat prinitng tshirt..mudah saje..iklankan dan sebarkan pasal print tshirt dan kami akn tolak harga murah pada saudara..terpulang saudara nak mark up harga base on quotation pelanggan..mudah murah dan tak de modal..semuanya atas kerajinan anda mencari pelanggan.tak de target takde paksaan...cuma nak ajak berniaga tanpa modal cuma perlukan kerajinan anda mengiklankan dengan cara anda sendiri...  
  37. Muhammad 149 - Wed 5/Jun/2013 9:15pm
    saya sedang mencari agent dropship untuk barang2 saya seperti hp, jam tangan,jersi bola. tiada yuran dan boleh mark up harga sendiri.
    https://www.facebook.com/kedaiborong01?ref=hl  
  38. Aida 362 - Wed 5/Jun/2013 9:51pm
    SALAM....saya sedang mencari pengedar untuk minyak wangi..sya merupakan stokis minyak wangi halal tanpa alkohol.Terdapat wangian untuk lelaki dan perempuan...modal rendah..jika berminat boleh hubungi saya... 010-460 5991  
  39. Titanworkgroup - Mon 10/Jun/2013 9:12pm
    Jadilah taukeh sendiri.cari kedai handphone untuk borong accessories atau jual accessories habdphone.
    model tiada?tiada masalah.tetapi kena berusahalah. hasil jualan dalam bentuk komisyen.sebulan RM5 ribu tiada masalah.
    Contact saya jika minat.
    Titanwrg@yahoo.com .
    Wechat id : tsk6713 (sila perkenalkan diri dari majalah.com)

    Terima kasih  
Page 1   (Total 39 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2728)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (214)
Bengkel Kereta (1488)
Bengkel Motosikal (248)
Bengkel Tayar (213)
Bisnes Air Mineral (365)
Bisnes Ais Krim (499)
Bisnes Aksesori Kereta (650)
Bisnes Broadband (1102)
Bisnes Burger (547)
Bisnes Cermin Mata (159)
Bisnes Cuci Kereta (804)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1357)
Bisnes Ebook (1045)
Bisnes Handphone (1254)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (558)
Bisnes Ice Blended (694)
Bisnes Jam Tangan (287)
Bisnes Jeruk (165)
Bisnes Kitar Semula (498)
Bisnes Komputer (1486)
Bisnes Kurier Dan Logistik (675)
Bisnes Minuman (1461)
Bisnes Pasar Malam (1969)
Bisnes Pelancongan (547)
Bisnes Pengantin (682)
Bisnes Perabot (853)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1107)
Bisnes Restoran (3327)
Bisnes Roti Dan Bakeri (707)
Bisnes Salun Rambut (364)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (380)
Bisnes Sms (161)
Bisnes Spa Dan Facial (660)
Bisnes Steamboat (198)
Bisnes Tablet Pc (440)
Bisnes Tradisional (818)
Bisnes Untuk Dijual (3316)
Bisnes Waffle Dan Jagung (382)
Bisnes Western Food (323)
Dewasa 18sx (1770)
Diskusi Bisnes (1961)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (719)
Expo Karnival Tapak Niaga (6462)
Forex Malaysia (1878)
Haiwan Peliharaan (468)
Haji Dan Umrah (465)
Hiasan Dalaman (710)
Hiasan Taman (241)
Hotel Resort Homestay (1007)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (329)
Ingin Berniaga (2819)
Insurans Dan Takaful (1726)
Insurans Roadtax Kereta (338)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1981)
Kedai Emas (452)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2530)
Kedai Hardware (435)
Kedai Ibu Dan Bayi (689)
Kedai Jahit (3832)
Kedai Kamera Dan Camcorder (342)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (344)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1843)
Kedai Sewa (1633)
Kereta Baru (1616)
Kereta Terpakai (4994)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4804)
Kerja Kemahiran (1953)
Kerja Kosong (11759)
Kerja Praktikal (2057)
Kerja Sales (2273)
Kerja Sambilan (6314)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (452)
Kontrak Swasta (293)
Kontrak Tender Kerajaan (455)
Kontraktor Balak Dan Kayu (479)
Kontraktor Jurutera (565)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (679)
Kontraktor Pasir (391)
Kontraktor Pembinaan (2055)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2815)
Kursus Kecantikan (686)
Kursus Makanan (662)
Kursus Motivasi (322)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1622)
Mencari Pelabur (3681)
Mesin Fotostat (352)
Mesin Freezer Dan Chiller (267)
Mesin Industri (511)
Mesin Jahit (374)
Mesin Proses Makanan (567)
Pakej Pelancongan (2608)
Pakej Perkahwinan (1200)
Pakej Perniagaan (891)
Pasar Basah (1458)
Pekerja Asing (1231)
Pelaburan Saham Unit Trust (943)
Pembantu Rumah Asing (1852)
Pembekal Barang Runcit (1580)
Pembekal Beras (108)
Pembekal Buah-buahan (482)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (648)
Pembekal Kerepek (1098)
Pembekal Keropok (444)
Pembekal Kicap Dan Sos (223)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (238)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (414)
Pembekal Rempah Dan Perencah (595)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1183)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (605)
Pemborong Bundle (864)
Pemborong Cadar Dan Tilam (453)
Pemborong Karpet (162)
Pemborong Kasut Dan Sandal (694)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (108)
Pemborong Pakaian Bayi (773)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1655)
Pemborong Pakaian Lelaki (1129)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4206)
Pemborong Telekung Dan Songkok (565)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3519)
Pemborong Tuala (200)
Pemborong Tudung (2787)
Pembuat Papan Tanda Iklan (277)
Pembuat Plastik Kotak Botol (798)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (481)
Pendaftaran Syarikat (494)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (952)
Pengedar Bahan Pencuci (716)
Pengedar Buku Dan Majalah (586)
Pengedar Contact Lens (243)
Pengedar Perfume (1537)
Pengedar Permainan Kanak2 (599)
Pengedar Produk Kecantikan (2627)
Pengedar Produk Kesihatan (2996)
Pengurus Majlis (596)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (727)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (695)
Penternak Kambing (286)
Penternak Lembu (390)
Penternak Udang (194)
Peralatan Makmal Dan Hospital (264)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (721)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (571)
Perkakas Dapur (624)
Perkakas Elektrik (436)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1532)
Pinjaman AIM (168)
Pinjaman Hartanah (519)
Pinjaman Kad Kredit (388)
Pinjaman Kereta (607)
Pinjaman Peribadi (10589)
Pinjaman Perniagaan (1836)
Produk Dari China (542)
Produk Sejuk Beku (1317)
Program Consignment (2011)
Program Dropship (6735)
Pusat Bahasa (357)
Pusat Jagaan Bayi (1541)
Pusat Latihan (648)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (522)
Pusat Pendidikan Tinggi (523)
Pusat Rawatan (365)
Pusat Tadika Dan Taska (1312)
Pusat Tuisyen (1067)
Rancangan Perniagaan (594)
Rawatan Alternatif (292)
Rumah Sewa (4282)
Rumah Untuk Dijual (3732)
Servis Freelance (1110)
Servis Keselamatan (720)
Servis Pembersihan (825)
Servis Pengedaran Risalah (459)
Setiausaha Syarikat (609)
Sewa Bas Dan Van (575)
Sewa Kereta Teksi Limo (1817)
Sewa Lori (2558)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (248)
Studio Fotografi (899)
Studio Grafik Dan 3D (1096)
Studio Lukisan (129)
Studio Model Penyanyi Pelakon (725)
Studio Muzik (477)
Sukan Beladiri (116)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (639)
Tanah Untuk Dijual (4842)
Tempahan Biskut Dan Tart (2153)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (668)
Tempahan Katering (2146)
Tempahan Kek Dan Coklat (2143)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1745)
Tempahan Minuman Dan Dessert (462)
Tempahan Nasi Lemak (522)
Tempahan Roti (359)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (640)
Ubahsuai Rumah (1685)
Urut Tradisional (793)
Usahawan Baja Pertanian (372)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1093)
Vending Machine (371)
Voucher Dan Tiket (247)
Web Design Malaysia (2308)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1352)