Search Majalah.com
Saya Mahu Kerja di Singapore
Dawie Dan Ida @ Ezora Kitchen Enterprise - Sun 13/Mar/2011 1:38am [Last Comment]
Sesiapa yang boleh bantu...saya berminat untuk bekerja di singapore dalam bidang restaurant.....kalau boleh saya nak tinggal di johor...ulang alik ke singapore....sekarang bekerja sebagai manager restaurant bergaji rm2500...nak mencari duit lebih tuk simpanan..012-2571305 firdaus

Niche: Diskusi Bisnes | Kerja Kosong | Jobs & Vacancies in Malaysia
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
3 Dec 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Seminar Memborong Produk di China
29 Nov 2014 (Sabtu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Intan78 - Sun 13/Mar/2011 12:29pm
    Nak cuba bekerja di Port Dickson? SMS for detail 0193517168  
  2. Dun - Sun 13/Mar/2011 3:22pm
    salam,
    Nak kerja sebagai apa....manager gak ker?.,susah la sikit...sebab org singapore ni nak yang kerja kuli2 je...pangkat besar2 tu dia orang punya,saya cakap ni berdasarkan pengalaman saya yang dah berkerja disana (restoren la gak)...gaji,biasanya klu org baru ni tak lebih dari seribu dollar....nak ulang alik, boleh tahan ker....dia punya jem....mak oi...nak menangis kau tengok  
  3. Shai Rahman - Sun 13/Mar/2011 11:46pm
    bro sana boleh dapat kerja sekuriti atau polis bantuan...

    kerja ni senang dapat...
    lain2 maybe kerja bahagian kapal
    tu pun susah lah nak dapat bro  
  4. Azrul 40 - Mon 14/Mar/2011 12:22am
    bro , boleh mesej saya certificate yang u ada , i try usahakan...

    0134389518  
  5. Dawie Dan Ida - Tue 15/Mar/2011 3:21pm
    dun : takpe saya just mencari pengalaman jer di sana  
  6. Dawie Dan Ida - Tue 15/Mar/2011 3:23pm
    intan78 : saya dah sms nak tau juga kerja apa  
  7. Amie 6 - Thu 7/Apr/2011 12:53am
    jawatan kosong di Singapura
    pembantu kedai, restoran, guard

    Gaji RM 2000++
    berminat ctc en. amir 014-7572519  
  8. Azlin 19 - Thu 7/Apr/2011 10:37pm
    disana banyak kerja kosong lebih baik jgn guna ejen pasal ejenni hisap darah kalo betul berminat u cuba tengok di jobstreet.sg untuk pembantu kedai, restoran, guard

    tak kerja tu mmang teruk kalo restoran bolehlah mcm mc d atau kfc pasal kalo yg lain ade yg tak halal bagi yg lelaki despatch lagi bagus dia punya gaji s$ 1700 ni berdasarkan expience saya disana 5yrs kalo nak tau lebih lanjut email me azlin.mdaris@yahoo.com  
  9. Najib Motivator - Thu 26/Jan/2012 2:10am
    kepada semua yg berminat utk bekerja di Singapura TANPA AGENSI PEKERJAAN, sila LIKE & baca NOTA di page saya. facebook.com/mylpks  
  10. Kieskiddy - Fri 12/Oct/2012 7:11pm
    azlin..bole tolong saya cari keja di singapura..

    emailkan saya detaill..

    email:pro.kies@yahoo.com  
  11. Syafiq 89 - Tue 6/Nov/2012 5:39am
    saya juga sedang mencari kerja di singapore,lau ada kerja kosong boleh whatsapp/col 0136057127  
  12. Naim 80 - Sat 10/Nov/2012 1:47pm
    saya nk kerja di singapore dalam bidang hotel sebelum ni saya ada pengalaman kerja di hotel selama 2 tahun  
  13. Nurul Atasha 2 - Mon 10/Dec/2012 2:35pm
    Xtually sy pon akan stay spore by next year.So any job vacancy blh la email me at natashang89@yahoo.com  
  14. Fid 3 - Tue 18/Dec/2012 8:34pm
    azlin : boleyh tlong carikn keje di s'pore??  
  15. Mohamad Yazid Bin Sidek - Sat 29/Dec/2012 12:54pm
    azlin sy nk keje dgn kadar segera

    ape2 email kat sy
    urjid_jb@yahoo.com.my  
  16. Iskandar 110 - Wed 9/Jan/2013 2:28am
    sy iskandar dan sy mmg perlukan perkerjaan dgn kadar segera kalau ada boleh call or sms sy 0134657829

    atau email ke shirex@live.com
    tq  
  17. Amirul Iksan - Wed 30/Jan/2013 11:13am
    ade sape2 boleh tlg cari kerja d singpore utk saye series berminat...kerja x ksh asalkn berbaloi,saye tiada passport tlg pm no 017-2069195 atau email ke knightofwater777@yahoo.com  
  18. Jesscesuziana - Sat 16/Feb/2013 11:56pm
    sya berminat krja kt singapore(part time sabtu & ahad)
    sya suda ada passport  
  19. Dermagasakti - Fri 29/Mar/2013 12:36pm
    saya berminat keja di sgapore dlm bdang photelan,jadi housekeeping pn bole..
    email: dermagasakti585@yahoo.com
    -saya sudah ada passport  
  20. Hanafi88 - Tue 29/Oct/2013 4:03pm
    saya pun berminat keje di singapore.. bole email sy hanafi_musa@yahoo.com- 013-7565838  
  21. Hery 21 - Thu 21/Nov/2013 11:30pm
    keje kt PSA atau keppel ada kekosongan x kalau ada sy berminat camne nak apply.and kalau duk johor camne senang x ulang alik??  
  22. Mohammad 223 - Wed 15/Jan/2014 8:22pm
    Ade kerja kosong singapore tak? tak kisah ape pun janji halal  
  23. Deng Dang - Sun 9/Feb/2014 10:57pm
    saya nk kerja singapura gak..kalau sesapa ada kerja boleh la contact ye.. sy pernah kerja mekanik  
  24. Deng Dang - Sun 9/Feb/2014 11:00pm
    emel selipar93@gmail.com no fon 014-8335372  
  25. Shafiqjeep - Mon 12/May/2014 5:11am
    salam.sye cume ade kelulusan pmr dgn sijil cidb mantenen dan siat mara penyelenggaraan banggunan..kje ape yg bley dapat kt spore..tak ksh la kje ape.yg penting halal je..nk cri duit kwin ni.hehehhe..kalau ade sesiape yg bley bantu sile col saya di 0177776692 syafiq.sye memang memerlukan kje spore untuk sara hidup sye ni..tq..  
  26. Norhamiza Bt Hamdan - Sun 1/Jun/2014 7:50pm
    Saya pun berminat nak cari kerja s018ingapore x kisah la keje klg,cleaner atau housekeping hotel..ni no saya 0182288682  
Page 1   (Total 26 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2818)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (225)
Bengkel Kereta (1504)
Bengkel Motosikal (252)
Bengkel Tayar (219)
Bisnes Air Mineral (372)
Bisnes Ais Krim (515)
Bisnes Aksesori Kereta (663)
Bisnes Broadband (1113)
Bisnes Burger (550)
Bisnes Cermin Mata (162)
Bisnes Cuci Kereta (823)
Bisnes Cyber Cafe (453)
Bisnes Dobi (1386)
Bisnes Ebook (1066)
Bisnes Handphone (1272)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (573)
Bisnes Ice Blended (711)
Bisnes Jam Tangan (291)
Bisnes Jeruk (182)
Bisnes Kitar Semula (507)
Bisnes Komputer (1503)
Bisnes Kurier Dan Logistik (692)
Bisnes Minuman (1487)
Bisnes Pasar Malam (2004)
Bisnes Pelancongan (554)
Bisnes Pengantin (699)
Bisnes Perabot (875)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1124)
Bisnes Restoran (3387)
Bisnes Roti Dan Bakeri (723)
Bisnes Salun Rambut (372)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (385)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (678)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (445)
Bisnes Tradisional (839)
Bisnes Untuk Dijual (3414)
Bisnes Waffle Dan Jagung (388)
Bisnes Western Food (331)
Dewasa 18sx (1799)
Diskusi Bisnes (1985)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (741)
Expo Karnival Tapak Niaga (6623)
Forex Malaysia (1941)
Haiwan Peliharaan (477)
Haji Dan Umrah (469)
Hiasan Dalaman (726)
Hiasan Taman (244)
Hotel Resort Homestay (1028)
Iklan Tv Radio Media Massa (228)
Import Dan Eksport (335)
Ingin Berniaga (2837)
Insurans Dan Takaful (1766)
Insurans Roadtax Kereta (349)
Kedai Bunga (191)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1996)
Kedai Emas (458)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2551)
Kedai Hardware (441)
Kedai Ibu Dan Bayi (697)
Kedai Jahit (3956)
Kedai Kamera Dan Camcorder (349)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (342)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1899)
Kedai Sewa (1652)
Kereta Baru (1642)
Kereta Terpakai (5053)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4973)
Kerja Kemahiran (2017)
Kerja Kosong (12136)
Kerja Praktikal (2180)
Kerja Sales (2332)
Kerja Sambilan (6456)
Konsultan Peguam (159)
Konsultan Perniagaan (465)
Kontrak Swasta (301)
Kontrak Tender Kerajaan (465)
Kontraktor Balak Dan Kayu (485)
Kontraktor Jurutera (576)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (228)
Kontraktor Minyak Dan Gas (695)
Kontraktor Pasir (411)
Kontraktor Pembinaan (2094)
Kontraktor Perlombongan (324)
Kursus Dan Seminar (2865)
Kursus Kecantikan (696)
Kursus Makanan (672)
Kursus Motivasi (327)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1628)
Mencari Pelabur (3731)
Mesin Fotostat (358)
Mesin Freezer Dan Chiller (274)
Mesin Industri (523)
Mesin Jahit (389)
Mesin Proses Makanan (582)
Pakej Pelancongan (2647)
Pakej Perkahwinan (1217)
Pakej Perniagaan (904)
Pasar Basah (1485)
Pekerja Asing (1268)
Pelaburan Saham Unit Trust (967)
Pembantu Rumah Asing (1897)
Pembekal Barang Runcit (1591)
Pembekal Beras (117)
Pembekal Buah-buahan (492)
Pembekal Ikan Kering (390)
Pembekal Kelapa Dan Santan (659)
Pembekal Kerepek (1118)
Pembekal Keropok (454)
Pembekal Kicap Dan Sos (229)
Pembekal Kurma Dan Kismis (291)
Pembekal Madu (246)
Pembekal Mee Dan Bihun (128)
Pembekal Minyak Masak (417)
Pembekal Rempah Dan Perencah (618)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (143)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1200)
Pemborong Batik Dan Sutera (354)
Pemborong Beg Galas (102)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (877)
Pemborong Cadar Dan Tilam (464)
Pemborong Karpet (165)
Pemborong Kasut Dan Sandal (710)
Pemborong Lampin (304)
Pemborong Mutiara (113)
Pemborong Pakaian Bayi (779)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1690)
Pemborong Pakaian Lelaki (1141)
Pemborong Pakaian Plus Size (146)
Pemborong Pakaian Wanita (4294)
Pemborong Telekung Dan Songkok (572)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3576)
Pemborong Tuala (204)
Pemborong Tudung (2829)
Pembuat Papan Tanda Iklan (287)
Pembuat Plastik Kotak Botol (804)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (487)
Pendaftaran Syarikat (508)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (959)
Pengedar Bahan Pencuci (729)
Pengedar Buku Dan Majalah (603)
Pengedar Contact Lens (248)
Pengedar Perfume (1565)
Pengedar Permainan Kanak2 (612)
Pengedar Produk Kecantikan (2653)
Pengedar Produk Kesihatan (3047)
Pengurus Majlis (602)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (742)
Penternak Burung Puyuh (96)
Penternak Ikan (698)
Penternak Kambing (295)
Penternak Lembu (397)
Penternak Udang (198)
Peralatan Makmal Dan Hospital (269)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (739)
Peralatan Sukan (551)
Perisian Komputer (578)
Perkakas Dapur (630)
Perkakas Elektrik (450)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1547)
Pinjaman AIM (171)
Pinjaman Hartanah (526)
Pinjaman Kad Kredit (397)
Pinjaman Kereta (628)
Pinjaman Peribadi (10863)
Pinjaman Perniagaan (1861)
Produk Dari China (548)
Produk Sejuk Beku (1354)
Program Consignment (2041)
Program Dropship (6888)
Pusat Bahasa (366)
Pusat Jagaan Bayi (1601)
Pusat Latihan (660)
Pusat Memandu (125)
Pusat Mengaji Agama (536)
Pusat Pendidikan Tinggi (532)
Pusat Rawatan (373)
Pusat Tadika Dan Taska (1365)
Pusat Tuisyen (1091)
Rancangan Perniagaan (567)
Rawatan Alternatif (299)
Rumah Sewa (4374)
Rumah Untuk Dijual (3805)
Servis Freelance (1136)
Servis Keselamatan (733)
Servis Pembersihan (852)
Servis Pengedaran Risalah (471)
Setiausaha Syarikat (601)
Sewa Bas Dan Van (587)
Sewa Kereta Teksi Limo (1861)
Sewa Lori (2614)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (58)
Studio Filem Dan Videografi (258)
Studio Fotografi (916)
Studio Grafik Dan 3D (1142)
Studio Lukisan (134)
Studio Model Penyanyi Pelakon (759)
Studio Muzik (487)
Sukan Beladiri (118)
Sukan Berkumpulan (237)
Sukan Futsal (231)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (656)
Tanah Untuk Dijual (4946)
Tempahan Biskut Dan Tart (2172)
Tempahan Hamper (189)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (676)
Tempahan Katering (2191)
Tempahan Kek Dan Coklat (2175)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (180)
Tempahan Kuih Muih (1768)
Tempahan Minuman Dan Dessert (470)
Tempahan Nasi Lemak (532)
Tempahan Roti (378)
Terminal Bayaran (194)
Ubahsuai Pejabat (655)
Ubahsuai Rumah (1719)
Urut Tradisional (819)
Usahawan Baja Pertanian (375)
Usahawan Benih Dan Nursery (408)
Usahawan Tani (1106)
Vending Machine (388)
Voucher Dan Tiket (252)
Web Design Malaysia (2332)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1393)