Search Majalah.com
Rumah untuk Disewa di Kuantan - Kemasukan Segera
Fauziah 12 - Fri 27/May/2011 10:32am [Last Comment]
RUMAH UNTUK DISEWA DI KUANTAN
LOKASI:TAMAN INDERA SEMPURNA, JALAN KUANTAN PEKAN.
RUMAH BERKEADAAN SANGAT BAIK. SANGAT STRATEGIK, BERHADAPAN TANAH LAPANG. 10 MINIT KE BANDAR KUANTAN.20 MINIT KE PEKAN. KADAR SEWA BOLEH BINCANG.
SILA EMEL KE fauziah8205@yahoo.com untuk pertanyaan

Niche: Rumah Sewa
Taklimat Pembiayaan Credit Guarantee Corporation (CGC) - Percuma
28 Apr 2014 di DPMM Putrajaya

Taklimat Berkenaan Tribunal Rayuan Kastam (TRK) - Percuma
24 Apr 2014 di Putrajaya

Seminar Peluang Bisnes Sektor Utama Ekonomi
30 Apr 2014 di Shah Alam (Anjuran bersama DPMM Putrajaya & MUBIN)
     
  1. Ash 26 - Thu 20/Oct/2011 4:47pm
    MASIH AVAILABLE KA?  
  2. Mukmin 3 - Thu 6/Sep/2012 6:23pm
    sy ada rumah nk disewakan kt area tmn indra sempurna jln ktn-pekan
    cuma 350
    Lrong 18 no.43
    nak? call 013-9733779  
  3. Azima 5 - Wed 12/Sep/2012 4:25pm
    salam ada lagi tak rumah sewa ada berapa bilik..ye saya nak masuk dalam bulan pertengahan bulan 10...jauh tak dari tanjung lumpur  
  4. Nadia 241 - Wed 19/Sep/2012 7:13pm
    sy sedang cari rumah di kuantan. area mane boleh bgtahu sy.urgent 011-17869420  
  5. Mukmin 3 - Tue 2/Oct/2012 7:28pm
    rumah sewa di indera sempurana dah disewakan. TQ  
  6. Nasir Abu - Fri 24/May/2013 6:49pm
    Saya juga ingin mencari rumah di kwsn berdekatan bandar kuantan,semambu,tanah putih,air putih,jarak dlm 5 ke 7 minit ke bandar.sewa dlm rm600 ke bawah.kemasukan bulan nov 2013.jika ada tlg email atau msg no tertera....0199266382-nasir.  
  7. Nasir Abu - Fri 24/May/2013 6:57pm
    Saya ada rumah utk disewakan pd bulan nov 2013.klgkpn tersedia,kabinet dapur,kabinet tv,tiles luar dalam,aircond,tembok pagar batu,pagar dan grill wrought iron,lampu hiasan dan hiasan dlman,porch smpai pagar.harga rm600 dgn aircond.rm580 tanpa aircond.boleh nego sikit lg jika berminat.sekarang rumah di indera sempurna ada grill shj dh rm450 ke rm500.rumah sy dh sgt tip top.email atau msg no 0199266382.  
  8. Abdul Rahman 40 - Thu 30/May/2013 7:34pm
    saya sedang mencari rumah utk disewa berdekatan ipura, i mahkota , i sempurna, t tas, sg isap . jika ade sila hubungi saya di talian 0129522663 ,untuk kemasukan segera.  
  9. Yo Guin - Fri 31/May/2013 11:35am
    saya mencari umah urgent area kempadang dan berdekatan area soi..pls sms 0142786691  
  10. Nasir Abu - Sun 9/Jun/2013 9:35pm
    Rumah saya di indera sempurna mendapat byk panggilan..buat masa ini saya mempunyai 3 pemanggil yg sdg que...rabu ini akan ada seorg bakal penyewa akan dtg utk tgok rumah...untuk makluman semua,rumah saya ini boleh disewa sama ada awal nov ataupun pertengahan nov  
  11. Akob 2 - Tue 18/Jun/2013 12:08pm
    en. nasir...bley sya thu umah tu area mane?....  
  12. Syalin 4 - Wed 3/Jul/2013 5:58pm
    Saya sedang mcari ruma sewa d Taman Indah Sempurna Kuantan, 400-500 sebelan kalau bole. Kemasukan pertengahan bulan ogos. 0109549041, saya perlukan rumah sewa secepat mungkin.  
  13. Ummu Zaura - Wed 10/Jul/2013 7:42am
    Salam.. sy mncari rumah sewa area bdktan dgn kem batu 10 kuantan... kmsukn ogos... blh email syjk ade.. thnks...  
  14. Hanim Amani - Mon 22/Jul/2013 12:53pm
    saya sedang mencari rumah untuk disewa area bandar kuantan,tg.lumpur,brd puteri atau kempadang..URGENT!!!!!klu blh kemasukkan sblum bln 8..
    call saya 01112948388 hamzah  
  15. Sha 271 - Wed 24/Jul/2013 9:18pm
    saya mencari rumah sewa area UMP gambang,kalau ada nk masuk bulan 9 ni..budget dalam 700 kebawah kalau boleh.. call num ni 0148423973  
  16. Mohd 605 - Tue 30/Jul/2013 3:06pm
    Saya mencari rumah sewa sekitar kuantan untuk kemasukkan bulan 9/2013. Bajet sewa dalam RM500  
  17. Mohd Najid Che Mood - Tue 27/Aug/2013 12:50pm
    sila maklum kan rumah utk disewa kpd saya di najidkptm73@gmail.com dan 019-9828473. Area berdekatan kptm/kipsas plus minus 15-20minit perjalanan.  
  18. Alif 75 - Mon 2/Sep/2013 5:42pm
    Kemasukan segera .rumah End lot semi furnished and like brand new one.lokasi Bdr Indera Mahkota 8 1km dr pusat bdr ktn.berminat ...call 012 9289483  
  19. Nida 23 - Fri 6/Sep/2013 10:21am
    saya sedang mencari rumah untuk disewa. kalau dapat untuk kemasukan segera. rumah area tmn tas @ i. mahkota @ bkt setongkol @ sg. isap @ permatang badak n sewaktu dengannya. anggaran sewa 500 kebawah. sekiranya ada tuan2 umah yang nk sewa sms or telefon 012-998 5928  
  20. Saifudin Bin Adnan - Sat 7/Sep/2013 2:31pm
    Urgent! Saya mencari rumah sewa di rumah pangsa alor akar - kalau boleh tingkat 1, tak kira mana mana blok. perlu masuk 1hb November 2013. hubungi saya direct - 014 6336 849.  
  21. Zulkarnain 27 - Sat 7/Sep/2013 2:55pm
    salam,, sy mencari rumah sewa area kuantan,, sekitar rm400 !! kpd yg berkenaan sila hubungi sy segera 0197401262 - puan noriah  
  22. Ash 32 - Wed 25/Sep/2013 2:29pm
    sy mencari rumah sewa di area alor akar atau air putih.. kadar sewa 500 kebwh..
    jika ad hubungi 0139927856  
  23. Ajezzmira - Sun 6/Oct/2013 5:23pm
    na cari rumah sewa di kuantan atau sekitarnya...yang berdekatan dengan gebeng dan bandar seperti balok dan dekat dengan nya...urgent utk disember ini...harga 400 dan kebawah...untuk 3 orang...  
  24. Are Yard - Wed 6/Nov/2013 1:25pm
    saya sedang mencari rumah utk disewa di area b'serah,balok, bkt pelindung jika ade sila hubungi saya di talian 0179987569..sewa bwh 500 la ye..  
  25. Fareed84 - Mon 11/Nov/2013 12:33pm
    Urgent! Saya mencari rumah sewa di sekitar indera sempurna atau inderapura, bajet RM 500 ke bawah, nak masuk sebelum habis bulan November 2013. hubungi saya direct kalau blh hari ini - 017-9235223 - fareed.  
  26. Fazz 8 - Sat 16/Nov/2013 10:44pm
    urgent! saya mencari rumah atau bilik sewa area bukit sekilau untuk perempuan shja...bajet rm 500 kebawah,nak masuk sebelum hujung bulan disember 2013-0173667225-niena  
  27. K Mukmin - Mon 18/Nov/2013 12:52am
    nak join bisnes? nak diskaun? ==> http://bit.ly/1ewpMVH  
  28. Zul Tora Tora - Fri 22/Nov/2013 7:51am
    Saya mencari rumah sewa kat KUANTAN yang dekat ngan bandar . Dalam lingkungan RM500 kebawah . Ada tak ? Kalau ada PM kat no nie 0139983452 or inform kat wechat or BBM . nie ID .
    wechat - tioott_95
    Bbpin - 7596EAAA  
  29. Wahida 40 - Tue 21/Jan/2014 4:23pm
    urgent ! saya ingin mencari rumah sewa berdekatan tanjung lumpur..kalo ada bleh kol sy 0179450643  
  30. Hawa 71 - Fri 14/Feb/2014 10:34am
    urgent , saya ingin mencari rumah sewa di belakang hospital tengku ampuan afzan dengan segera , kalau ada boleh hubungi saya dengan segera 013-7537534.
    harga bawah rm 400-500  
  31. Arina 27 - Wed 19/Feb/2014 9:57am
    urgent, saya mencari rumah sewa area indera sempurna, inderapura atau kepadang dengan segara .....harga dalam RM400-RM500 boleh hubungi saya dengan segera 013-4265711 ...  
  32. Kedidi - Thu 6/Mar/2014 10:44pm
    bilik sewa di kuantan (Wanita muslim shj). rumah area kmpadang aman. 15 minit ke bdr kuantan. sewa RM200 seorang. rumah full furnish. ada internet. call ILI 0129851197  
Page 1   (Total 32 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Business Guide
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2330)
Bengkel Basikal (68)
Bengkel Kereta (1370)
Bengkel Motosikal (217)
Bengkel Tayar (193)
Bisnes Air Mineral (342)
Bisnes Ais Krim (439)
Bisnes Aksesori Kereta (630)
Bisnes Broadband (980)
Bisnes Burger (509)
Bisnes Cermin Mata (144)
Bisnes Cuci Kereta (724)
Bisnes Cyber Cafe (414)
Bisnes Dobi (1260)
Bisnes Ebook (962)
Bisnes Handphone (1147)
Bisnes Hotel Dan Resort (490)
Bisnes Ice Blended (638)
Bisnes Jam Tangan (256)
Bisnes Jeruk (146)
Bisnes Kitar Semula (437)
Bisnes Komputer (1386)
Bisnes Kurier Dan Logistik (591)
Bisnes Minuman (1305)
Bisnes Pasar Malam (1732)
Bisnes Pelancongan (464)
Bisnes Perabot (744)
Bisnes Prepaid Dan Reload (970)
Bisnes Restoran (2925)
Bisnes Roti Dan Bakeri (641)
Bisnes Salun Rambut (321)
Bisnes Sarang Burung (248)
Bisnes Satay (345)
Bisnes Sms (144)
Bisnes Spa Dan Facial (586)
Bisnes Steamboat (183)
Bisnes Tablet Pc (424)
Bisnes Tradisional (768)
Bisnes Untuk Dijual (2882)
Bisnes Waffle Dan Jagung (348)
Bisnes Western Food (270)
Dewasa 18sx (1613)
Diskusi Bisnes (1799)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (631)
Expo Karnival Tapak Niaga (5473)
Forex Malaysia (1615)
Haiwan Peliharaan (386)
Haji Dan Umrah (426)
Hiasan Dalaman (636)
Hiasan Taman (222)
Hotel Resort Homestay (904)
Iklan Tv Radio Media Massa (192)
Import Dan Eksport (291)
Ingin Berniaga (2642)
Insurans Dan Takaful (1535)
Insurans Roadtax Kereta (303)
Kedai Bunga (181)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1854)
Kedai Emas (407)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2324)
Kedai Hardware (455)
Kedai Ibu Dan Bayi (624)
Kedai Jahit (3328)
Kedai Kamera Dan Camcorder (314)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (316)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1584)
Kedai Sewa (1505)
Kereta Baru (1397)
Kereta Terpakai (4454)
Kerja Diploma Dan Ijazah (3884)
Kerja Kemahiran (1648)
Kerja Kosong (9608)
Kerja Praktikal (1580)
Kerja Sales (1859)
Kerja Sambilan (5404)
Konsultan Perniagaan (389)
Kontrak Swasta (246)
Kontrak Tender Kerajaan (418)
Kontraktor Balak Dan Kayu (436)
Kontraktor Jurutera (489)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (202)
Kontraktor Minyak Dan Gas (601)
Kontraktor Pasir (300)
Kontraktor Pembinaan (1803)
Kontraktor Perlombongan (285)
Kursus Dan Seminar (2564)
Kursus Kecantikan (643)
Kursus Makanan (618)
Kursus Motivasi (286)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1490)
Mencari Pasangan Lelaki (30)
Mencari Pasangan Wanita (48)
Mencari Pelabur (3350)
Mesin Fotostat (317)
Mesin Freezer Dan Chiller (229)
Mesin Industri (442)
Mesin Jahit (328)
Mesin Proses Makanan (520)
Pakej Pelancongan (2365)
Pakej Perkahwinan (1130)
Pakej Perniagaan (781)
Pasar Basah (1279)
Pekerja Asing (1070)
Pelaburan Saham Unit Trust (843)
Pembantu Rumah Asing (1621)
Pembekal Barang Runcit (1479)
Pembekal Beras (84)
Pembekal Buah-buahan (418)
Pembekal Ikan Kering (348)
Pembekal Kelapa Dan Santan (555)
Pembekal Kerepek (961)
Pembekal Keropok (398)
Pembekal Kicap Dan Sos (200)
Pembekal Kurma Dan Kismis (264)
Pembekal Madu (208)
Pembekal Mee Dan Bihun (116)
Pembekal Minyak Masak (381)
Pembekal Rempah Dan Perencah (521)
Pembekal Serunding (226)
Pembekal Telur (116)
Pemborong Aksesori Lelaki (152)
Pemborong Aksesori Wanita (1108)
Pemborong Batik Dan Sutera (330)
Pemborong Beg Galas (95)
Pemborong Beg Tangan (552)
Pemborong Bundle (804)
Pemborong Cadar Dan Tilam (381)
Pemborong Karpet (132)
Pemborong Kasut Dan Sandal (628)
Pemborong Lampin (277)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (713)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1467)
Pemborong Pakaian Lelaki (1030)
Pemborong Pakaian Plus Size (130)
Pemborong Pakaian Wanita (3841)
Pemborong Telekung Dan Songkok (516)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3206)
Pemborong Tuala (180)
Pemborong Tudung (2537)
Pembuat Papan Tanda Iklan (214)
Pembuat Plastik Kotak Botol (732)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (450)
Pendaftaran Syarikat (430)
Pendaftaran Trademark (28)
Pengedar Alat Tulis (892)
Pengedar Bahan Pencuci (647)
Pengedar Buku Dan Majalah (541)
Pengedar Contact Lens (225)
Pengedar Perfume (1442)
Pengedar Permainan Kanak2 (541)
Pengedar Produk Kecantikan (2416)
Pengedar Produk Kesihatan (2772)
Pengurus Majlis (557)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (647)
Penternak Burung Puyuh (88)
Penternak Ikan (637)
Penternak Kambing (259)
Penternak Lembu (337)
Penternak Udang (166)
Peralatan Makmal Dan Hospital (237)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (630)
Peralatan Sukan (508)
Perisian Komputer (489)
Perkakas Dapur (544)
Perkakas Elektrik (362)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1375)
Pinjaman AIM (147)
Pinjaman Hartanah (468)
Pinjaman Kad Kredit (364)
Pinjaman Kereta (510)
Pinjaman Peribadi (9327)
Pinjaman Perniagaan (1630)
Produk Dari China (469)
Produk Sejuk Beku (1175)
Program Consignment (1790)
Program Dropship (5861)
Pusat Bahasa (308)
Pusat Jagaan Bayi (1252)
Pusat Latihan (559)
Pusat Memandu (113)
Pusat Mengaji Agama (403)
Pusat Pendidikan Tinggi (473)
Pusat Rawatan (309)
Pusat Tadika Dan Taska (1088)
Pusat Tuisyen (939)
Rancangan Perniagaan (535)
Rawatan Alternatif (256)
Rumah Sewa (3781)
Rumah Untuk Dijual (3348)
Servis Freelance (933)
Servis Keselamatan (621)
Servis Pembersihan (714)
Servis Pengedaran Risalah (417)
Setiausaha Syarikat (544)
Sewa Bas Dan Van (478)
Sewa Kereta Teksi Limo (1513)
Sewa Lori (2209)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (50)
Studio Filem Dan Videografi (212)
Studio Fotografi (802)
Studio Grafik Dan 3D (880)
Studio Lukisan (112)
Studio Model Penyanyi Pelakon (628)
Studio Muzik (398)
Sukan Beladiri (111)
Sukan Berkumpulan (208)
Sukan Futsal (214)
Sukan Pancing (123)
Tanah Sewa (568)
Tanah Untuk Dijual (4266)
Tempahan Biskut Dan Tart (1758)
Tempahan Hamper (168)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (601)
Tempahan Katering (1892)
Tempahan Kek Dan Coklat (1937)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (151)
Tempahan Kuih Muih (1563)
Tempahan Minuman Dan Dessert (399)
Tempahan Nasi Lemak (462)
Tempahan Roti (317)
Terminal Bayaran (167)
Ubahsuai Pejabat (583)
Ubahsuai Rumah (1514)
Urut Tradisional (710)
Usahawan Baja Pertanian (341)
Usahawan Benih Dan Nursery (355)
Usahawan Tani (953)
Vending Machine (311)
Voucher Dan Tiket (218)
Web Design Malaysia (2104)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1137)