Refinance Dan Loan Kereta Utk Yg Bermasalah Blacklist, Ccris & Ctos
Alang 3 - Wed 21/Jul/2010 10:20am [Last Comment]
Sila hubungi saya utk yg ingin membeli, refinance, trade in kereta tapi mempunyai masalah blacklist, CCRIS dan CTOS.

012 336 5235

Niche: Pinjaman Peribadi | Kereta Terpakai
Kursus Borong Produk China Tanpa Perlu Melangkah ke China
18 Sep 2014 (Khamis) di DPMM Putrajaya

Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
24 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Nor Emeliawati Rahmat - Wed 21/Jul/2010 11:00am
    refinance utk rumah ada tak ?! ;D  
  2. Mohd Syahrawi - Wed 21/Jul/2010 11:29am
    sy nk bli kete proton br,tapi garento blacklist, bleh x?
    019-2272419 awie  
  3. Dinor - Wed 21/Jul/2010 1:09pm
    apa2 hal, just call no kat atas tu je, semua maklumat boleh dpt. tuan punya badan dah bagi pun contact no...  
  4. Alang 3 - Wed 21/Jul/2010 2:25pm
    Nor,

    Boleh refinance rumah. Sms utk email add saya ok.  
  5. Alang 3 - Wed 21/Jul/2010 2:30pm
    En Mohd Syahrawi / Awie,

    Boleh cerita. SMS atau call saya ya di talian 0123365235  
  6. Zurydee - Mon 26/Jul/2010 8:41pm
    BRP CHARGE UTK INVOICE FINANCE KERETA
    zurydee@gmail.com  
  7. Rooshanita - Tue 27/Jul/2010 12:06am
    saya juga blacklist dan ingin membeli kereta  
  8. Nizam 33 - Tue 27/Jul/2010 7:52am
    Orang penang boleh tak kalau nak refinance kereta  
  9. Madman 2 - Fri 30/Jul/2010 3:23pm
    nal tau lebih.... sikkerhedsman@gmail.com  
  10. Adnan 6 - Mon 2/Aug/2010 1:08am
    salam cik nor

    bleh email atau call utk tahu berkenaan refinance utk rumah, kami sedia membantu cik nor.... dan kami juga sedia membantu bagi kakitangan swasta, kerajaan,juga yg dah pencen, perniaga & kerja kerajaan tapi kontrak utk membuat pinjaman..

    utk maklumat lanjut boleh atau pertanyaan:
    email : kashfaa.millionaire@gmail.com
    hp: 017-2495729 (shoggy)

    terima kasih  
  11. Mohd Faizal 3 - Thu 19/Aug/2010 3:00pm
    macam mana kalau kereta dah habis hutang, pastu nak refinance balik pasal nk pakai duit tapi nama blacklist.  
  12. Noor Farrah - Fri 3/Sep/2010 3:38pm
    saya blaklist tapi nak beli kereta Saga BLM bru blh tlg tak? Apa dokumen yg perlu ader? sila email saya wnb8205@yahoo.com  
  13. Shahrizan Che Omar - Wed 27/Oct/2010 11:11am
    sya nk bli keta bru.nma sya blaclist blh bantu x?0123515372 shah  
  14. Areen 2 - Wed 1/Dec/2010 5:47pm
    sy ingin refinance kereta yang dah abis bayar utk settle kan utang credit card..dh try buat kat bank.tp semua xlepas.coz komitmen terlalu byk..so blh bantu x?? sila email saya
    ai_reen8586@yahoo.co.uk  
  15. Apok - Mon 13/Dec/2010 5:04pm
    bro...kte join jadi partnership

    0193017786  
  16. Mohd Fadzil Romli - Wed 8/Jun/2011 7:25pm
    slm,nak tanya sikit,saya ingat nak refinance kereta,proton iswara aeroback tahun 1999,balance loan lg 1800++.nak pakai duit sikit,saya peniaga kecil2lan,tiada slip gaji,isteri bekerja swasta,boleh dapat tak?  
  17. Mohd Fadzil Romli - Wed 8/Jun/2011 7:27pm
    lupa plak,e-mail saya padey77@rocketmail.com,tq  
  18. Yahaya Bin Maksom - Fri 10/Jun/2011 3:01pm
    salam.... saya nak refinance rumah utk clearkan CCRIS n CTOS. boleh bg detail info tak. TQVM. azyan_ayg@yahoo.com  
  19. Ieja Penang - Mon 11/Jul/2011 10:33am
    nak buat pinjaman peribadi rm25k kerja kilang je ada tak.. nama blacklisted sbb jd guarantor org.. boleh tolong tak? tolong kol kalau boleh 012-5301443  
  20. Zakaria Bin Saari - Tue 20/Sep/2011 5:31pm
    saya nak setel black list kereta macam mana ya . ada tak cara lbh mudah nak setelkan balacklist  
  21. Siti Norahizah - Mon 10/Oct/2011 2:07pm
    saya blaklist tapi nak beli kereta Saga FL bru blh tlg tak? Apa dokumen yg perlu ader? sila email saya  
  22. Alicecca - Tue 18/Oct/2011 4:40pm
    hi, sy pun B/L..sbb jd guarantor..nak trade in blh ke?  
  23. Neo 5 - Mon 31/Oct/2011 12:12pm
    mohon send details pd sy...princess_pelise@yahoo.com  
  24. Mohdkhairunnaim Bin Mdsayid - Mon 14/Nov/2011 10:10pm
    nak keta sambung bayar call saya 012-2099481/017-3110068  
  25. Lynnzach - Wed 18/Jan/2012 5:53pm
    Mcm mne nk clear kan nama blacklist yg dah 7 thn..please email lynda_831215@yahoo.com  
  26. Mr Fonecxs - Fri 27/Jan/2012 10:06pm
    nak tau camner nak refinance kete.sila hubungi segera 012-6242646.kete tinggal setahun jer lagi.  
  27. Latifah1889 - Sun 12/Feb/2012 5:37pm
    boleh email detail bagaimana caranya di
    effaezza@yahoo.com  
  28. Jamilah Muda - Sun 4/Mar/2012 3:45am
    macam mane nk refinance kereta?
    kene pakai guarantor ke?
    sbb guarantor bapak saya
    loan ade lg 7 tahun drpd 9 tahun
    email : froszexe@gmail.com  
  29. Wanzie - Fri 25/May/2012 11:02am
    Salam,
    Saya blacklisted utk c/c dan sekarang saya sedang membayar secara bulanan sampi selesai jumlah pinjaman. dan sekarang saya ingin membeli kereta dan juga trade in kereta saya sekarang. bagaimanakah pihak encik dapat membantu dalam perkara ini. sila hubungi saya melalui email : beeluvu@yahoo.com
    asap.tq  
  30. Iela 11 - Mon 11/Jun/2012 4:46pm
    cmne nk refinance kereta yg da abis bayar???  
  31. Siti 549 - Mon 2/Jul/2012 10:53pm
    saya blacklist tapi nak bli kereta protonbaru. bole tak?  
  32. Siti 607 - Thu 6/Sep/2012 12:40pm
    Salam,
    mcm mana saya nak refinance kereta tp nama saya blacklist. Kereta xde hutang. boleh hubungi saya melalui email raf_za77@yahoo.com.my

    tq  
  33. Gee 58 - Mon 24/Sep/2012 6:01pm
    hi, salam...
    rumah kami sekrg, dulu atas nama ayah, slps ayah meninggal rumah berkenaan telah di tukar nama (4 orang), ibu, dua kakak dan saya.. sekrg i nak ambil rumah tu tapi i kena bagi syer kpd 3 org, so i think nak buat refinance rumah tu, bahagikan syer 3 org tu. So macam mana procedure untuk buat refinance?  
  34. Shahrizan 1820 - Sun 21/Oct/2012 11:57am
    nak tanya sikit... abg saya.kerja singapore.. kontrak dah setahun... gaji 20k++... ada x bank yg boleh bg loan..gaji masuk maybank.. contact saya 0192801280...tk..  
  35. Trisha 2 - Thu 27/Dec/2012 10:42am
    saya berminat dan sedang mencari kereta second hand. masalah loan xlepas sbb ada blacklisted. boleh tolong? emel saya gurlz8311@yahoo.com  
  36. Trisha 2 - Thu 27/Dec/2012 10:47am
    saya berminat membeli kereta second hand jenis perodua sahaja.sy mahu apply loan tp xlepas sebab nama blacklisted. boleh tolong? emel sy gurlz8311@yahoo.com  
  37. Norain Abd Hamid - Fri 28/Dec/2012 9:50am
    Suami saya nk buat loan untuk toyota unser tp di reject sebab blacklist. Nama blacklist sebab beli kereta, lepas tu bg kawan pakai,tp kawan x byr. Bru dpt thu black list 2 bulan sudah. Boleh bantu saya? please email me ye  
  38. Ruzezainy Bin Kamaruzaman - Thu 3/Oct/2013 11:54pm
    Boleh clear nme dr ccris x?raiz  
  39. Raj Boy - Wed 11/Dec/2013 11:42pm
    kereta sy ada blance 5 ribu dkt bank.skrg nak buat refinance.sy cari org nak buat refinace.sms atau email unt sy.RAJ BOY TAMPOI JOHOR BAHRU FON 01111824966  
Page 1   (Total 39 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2631)
Bengkel Basikal (71)
Bengkel Besi (202)
Bengkel Kereta (1486)
Bengkel Motosikal (243)
Bengkel Tayar (210)
Bisnes Air Mineral (360)
Bisnes Ais Krim (488)
Bisnes Aksesori Kereta (655)
Bisnes Broadband (1078)
Bisnes Burger (541)
Bisnes Cermin Mata (155)
Bisnes Cuci Kereta (788)
Bisnes Cyber Cafe (443)
Bisnes Dobi (1333)
Bisnes Ebook (1029)
Bisnes Handphone (1227)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (549)
Bisnes Ice Blended (689)
Bisnes Jam Tangan (280)
Bisnes Jeruk (162)
Bisnes Kitar Semula (486)
Bisnes Komputer (1456)
Bisnes Kurier Dan Logistik (652)
Bisnes Minuman (1425)
Bisnes Pasar Malam (1927)
Bisnes Pelancongan (529)
Bisnes Perabot (828)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1072)
Bisnes Restoran (3230)
Bisnes Roti Dan Bakeri (697)
Bisnes Salun Rambut (353)
Bisnes Sarang Burung (254)
Bisnes Satay (373)
Bisnes Sms (156)
Bisnes Spa Dan Facial (636)
Bisnes Steamboat (196)
Bisnes Tablet Pc (441)
Bisnes Tradisional (806)
Bisnes Untuk Dijual (3235)
Bisnes Waffle Dan Jagung (374)
Bisnes Western Food (317)
Dewasa 18sx (1721)
Diskusi Bisnes (1922)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (706)
Expo Karnival Tapak Niaga (6270)
Forex Malaysia (1821)
Haiwan Peliharaan (451)
Haji Dan Umrah (461)
Hiasan Dalaman (700)
Hiasan Taman (238)
Hotel Resort Homestay (984)
Iklan Tv Radio Media Massa (214)
Import Dan Eksport (321)
Ingin Berniaga (2784)
Insurans Dan Takaful (1677)
Insurans Roadtax Kereta (328)
Kedai Bunga (185)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1952)
Kedai Emas (440)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2485)
Kedai Hardware (415)
Kedai Ibu Dan Bayi (677)
Kedai Jahit (3696)
Kedai Kamera Dan Camcorder (339)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (332)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1782)
Kedai Sewa (1609)
Kereta Baru (1569)
Kereta Terpakai (4874)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4586)
Kerja Kemahiran (1894)
Kerja Kosong (11260)
Kerja Praktikal (1946)
Kerja Sales (2192)
Kerja Sambilan (6139)
Konsultan Perniagaan (436)
Kontrak Swasta (286)
Kontrak Tender Kerajaan (446)
Kontraktor Balak Dan Kayu (469)
Kontraktor Jurutera (543)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (221)
Kontraktor Minyak Dan Gas (668)
Kontraktor Pasir (368)
Kontraktor Pembinaan (1993)
Kontraktor Perlombongan (313)
Kursus Dan Seminar (2746)
Kursus Kecantikan (672)
Kursus Makanan (651)
Kursus Motivasi (316)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1598)
Mencari Pelabur (3614)
Mesin Fotostat (348)
Mesin Freezer Dan Chiller (257)
Mesin Industri (490)
Mesin Jahit (364)
Mesin Proses Makanan (546)
Pakej Pelancongan (2554)
Pakej Perkahwinan (1178)
Pakej Perniagaan (863)
Pasar Basah (1424)
Pekerja Asing (1192)
Pelaburan Saham Unit Trust (920)
Pembantu Rumah Asing (1809)
Pembekal Barang Runcit (1561)
Pembekal Beras (103)
Pembekal Buah-buahan (475)
Pembekal Ikan Kering (380)
Pembekal Kelapa Dan Santan (627)
Pembekal Kerepek (1080)
Pembekal Keropok (432)
Pembekal Kicap Dan Sos (218)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (235)
Pembekal Mee Dan Bihun (122)
Pembekal Minyak Masak (412)
Pembekal Rempah Dan Perencah (576)
Pembekal Serunding (258)
Pembekal Telur (137)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1177)
Pemborong Batik Dan Sutera (348)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (591)
Pemborong Bundle (843)
Pemborong Cadar Dan Tilam (428)
Pemborong Karpet (154)
Pemborong Kasut Dan Sandal (682)
Pemborong Lampin (288)
Pemborong Mutiara (106)
Pemborong Pakaian Bayi (758)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1609)
Pemborong Pakaian Lelaki (1112)
Pemborong Pakaian Plus Size (141)
Pemborong Pakaian Wanita (4124)
Pemborong Telekung Dan Songkok (562)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3455)
Pemborong Tuala (193)
Pemborong Tudung (2732)
Pembuat Papan Tanda Iklan (262)
Pembuat Plastik Kotak Botol (786)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (475)
Pendaftaran Syarikat (480)
Pendaftaran Trademark (33)
Pengedar Alat Tulis (939)
Pengedar Bahan Pencuci (699)
Pengedar Buku Dan Majalah (572)
Pengedar Contact Lens (237)
Pengedar Perfume (1516)
Pengedar Permainan Kanak2 (586)
Pengedar Produk Kecantikan (2573)
Pengedar Produk Kesihatan (2939)
Pengurus Majlis (585)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (706)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (687)
Penternak Kambing (283)
Penternak Lembu (377)
Penternak Udang (189)
Peralatan Makmal Dan Hospital (255)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (694)
Peralatan Sukan (542)
Perisian Komputer (558)
Perkakas Dapur (599)
Perkakas Elektrik (417)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1483)
Pinjaman AIM (164)
Pinjaman Hartanah (504)
Pinjaman Kad Kredit (383)
Pinjaman Kereta (582)
Pinjaman Peribadi (10353)
Pinjaman Perniagaan (1803)
Produk Dari China (526)
Produk Sejuk Beku (1280)
Program Consignment (1978)
Program Dropship (6529)
Pusat Bahasa (347)
Pusat Jagaan Bayi (1492)
Pusat Latihan (637)
Pusat Memandu (119)
Pusat Mengaji Agama (499)
Pusat Pendidikan Tinggi (513)
Pusat Rawatan (351)
Pusat Tadika Dan Taska (1263)
Pusat Tuisyen (1042)
Rancangan Perniagaan (581)
Rawatan Alternatif (287)
Rumah Sewa (4157)
Rumah Untuk Dijual (3645)
Servis Freelance (1072)
Servis Keselamatan (700)
Servis Pembersihan (795)
Servis Pengedaran Risalah (447)
Setiausaha Syarikat (593)
Sewa Bas Dan Van (548)
Sewa Kereta Teksi Limo (1758)
Sewa Lori (2497)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (241)
Studio Fotografi (875)
Studio Grafik Dan 3D (1053)
Studio Lukisan (124)
Studio Model Penyanyi Pelakon (706)
Studio Muzik (459)
Sukan Beladiri (115)
Sukan Berkumpulan (226)
Sukan Futsal (225)
Sukan Pancing (139)
Tanah Sewa (629)
Tanah Untuk Dijual (4723)
Tempahan Biskut Dan Tart (2115)
Tempahan Hamper (186)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (650)
Tempahan Katering (2091)
Tempahan Kek Dan Coklat (2109)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (172)
Tempahan Kuih Muih (1711)
Tempahan Minuman Dan Dessert (454)
Tempahan Nasi Lemak (506)
Tempahan Roti (345)
Terminal Bayaran (181)
Ubahsuai Pejabat (638)
Ubahsuai Rumah (1658)
Urut Tradisional (769)
Usahawan Baja Pertanian (369)
Usahawan Benih Dan Nursery (388)
Usahawan Tani (1070)
Vending Machine (355)
Voucher Dan Tiket (240)
Web Design Malaysia (2270)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1308)