Search Majalah.com
Rancangan Perniagaan Futsall
Mohd Ariff - Sat 14/Jun/2008 5:57pm [Last Comment]
salam...sy mmg minat dalam permainan futsall..dan sy teringin hendak membuka court futsall..saya memang minat berniaga tp apakah yg patut sy lakukan .sy tiada modal utuk memulakannya.yang sy tau jikalau tiada modal kite boleh membuat pinjaman dan kita mestilah buat rancangan perniagaan dahulu sebelum memohonya ..sesiapa yg ade contoh rancangan perniagaan futsall ni tolong lah email sy di
ariff_13ok86@yahoo.com.my ..........

Niche: Rancangan Perniagaan | Sukan Futsal
Seminar Memborong Produk di China
29 Nov 2014 (Sabtu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
9 Dis 2014 (Selasa) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Sesi Demo GST-Compliance Software - Ofisxpert
9 Dis 2014 (Selasa) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Hasan Haris - Tue 17/Jun/2008 10:03pm
    Hi Ariff, saya pun sama spt kamu...pernah berniat membuka gelanggang futsal. Biz ini tdk banyak karenah! Hanya perlukan lokasi strategik. Perkara2 utama yg perlu (selain modal) adalah premis @ gudang. Kedua lokasi gudang dan seterusnya gelanggang.
    So pastikan Ariff dapatkan premis (I mean survey) dulu. Utk pembekal court Ariff boleh pergi ke www.gofutsal.com! Di sana terdapat 3 pembekal utama di Msia. So pilihlah yg terbaik. Harga before naik minyak ni, satu court min saiz 15x25m sekitar RM80K ke 100k (+ goal post & jaring).
    Kalau nak ada untung baiknya buka at least 2 court dulu. Kalau lebih lagi bagus.
    Satu pilihan lagi, sewa tanah and buat gudang sendiri. Tp kos mungkin terlalu tinggi. Kos satu gudang mungkin boleh cecah 500k. Ariff kena survey yg ini.
    Pilihan lain, mungkin boleh buat kat shopping complex/parking lot bertingkat, kawan saya dah buat kat miri!
    Ariff saya dah buat survey yg hampir lengkap tentang futsal, hanya tempat saya di Tawau gudang tdk banyak. jika ada pun semuanya sudah berpunya atau terlalu jauh utk di"serbu". So, saya simpan saja dulu kertas kerja saya.
    Modal- kita boleh dapat drpp PUNB via prosper atau SME. SME banyak tabung pembiayaan yg agak murah di Msia.
    So, kos utk permulaan mungkin boleh cecah sekitar 150k-250k! Itu kos anggaran saya buat di Tawau. Becoz dekat sini property agak mahal compare di Semenanjung! Maybe u boleh dapat lebih murah! Gud luck fren!  
  2. Alifbata Enterprise - Fri 20/Jun/2008 8:44pm
    Saye pon berminat jugak untuk membuka satu futsal centre di kawasan Johor Bahru. Cumanya minimum court yg difikirkan perlu adalah 4 padang. Masih lagi dalam proses penilaian dan pencarian rakan kongsi. Kalau ade apa-apa yang ingin ditanyekan atau dikongsi, bolehlah emel saye di alifbata@email.com  
  3. Mohd Ariff - Sat 21/Jun/2008 11:18am
    sy pun tgh servey harga market...sy dapat 1pdg siap setup 15mx25m turfnye pun ble thn jg dgn harga 30k..sy bercadang nak buke 2 dulu..ade satu company da ofer kat sy..pasal lokasi pun da ade sy sewa kilang coner lot..di tempat sy..market di tempat sy pun cantik la jg......skrgni tggl proposal shj yg sy perlukan ...dlm proses.....nak ciapkan..  
  4. Alifbata Enterprise - Sat 21/Jun/2008 3:59pm
    Salam Encik Ariff. Lokasi tuh kat mane? Meh la kongsi cite. Boleh emelkan kepade alifbata@email.com. Terime kaseh.  
  5. Asyraaf - Tue 1/Jul/2008 3:07pm
    sy pun nak tahu juga lebih detail...apa persediaan nak buka gelanggang futsal, modal permulaan berapa, lantai carpet/parkey tu nak daptkan pembekal di mana?
    orang lebih suka main atas carpet/parkey/simen?
    camna nak buat kertas kerja pinjaman?
    tolong emailkan pada nur_asyraaf@yahoo.com.my  
  6. Abdul Rahaman - Fri 22/Aug/2008 4:13pm
    assalamualaikun..sy ingin membuka gelanggang futsal.sy ada modal tapi tidak mencukupi.oleh yg demikian sy ingin membuat pinjaman ntk meneruskn plan sy.sy berharap sesiapa yg ada cntoh rancngan perniagaan ntk futsal sudi mmberi kepada saya sekiranya tidak menyusahkan.sy pohon jasa baik sesiapa yg ade cnth rp futsal agar dpt berkngsi dengn saya.tq so much kpda yg sudi menolong.email mawa_13jun03@yahoo.com  
  7. Alonso 2 - Tue 30/Dec/2008 9:58pm
    salam,saya bcadang nak bukak bisnes futsal,lokasi da ade,tepi highway,tp bukan kwsn gudang tp bekas kandang lembu...masalahnya minat tu ade,tp modal&pengetahuan psl bisnes ni mmg zero,saya nak mintak tunjuk ajar dari pihak2 bkenaan&juga kawan2 di sini...ni email saya
    ebby_sabillullah@yahoo.com  
  8. Otapir - Sat 17/Jan/2009 11:30am
    assalamulaikum..

    sy baru ajer buka futsal di ipoh ( my fusal)
    siap sepenuhnya dan mula beroperasi pada awal bln 2
    kemudahan disediakan.
    2 court, cafe (santai) , wi-fi, big screen & mini shop futsal.free ball
    sy guna rubber rise. tahan lama..
    saiz min fifa.
    modal dlm RM 250K. contoh kertas keje pun ada..
    klau nak tgk dtg lah call 016-5215349 Fazli  
  9. Nayli - Tue 20/Jan/2009 3:26pm
    salam fazli.

    tahniah atas pembukaan futsal. hopefully ianya success.

    saya pun dalam kearah membuka bisness futsal. cuma duitnya ngam-ngam aje. kalu saudara dapat berkongsi kertas keje amatlah bagusnya. kalu nak kenakan sedikit caj pun tak kisahlah.

    kalau tak keberatan boleh menghubungi saya di nor-aida@streamyx.com  
  10. Keagen Ken - Wed 1/Apr/2009 4:56pm
    saya benar2 berminat dan benar2 nak minta tolong dgn en.fazli.kalau boleh saya nak beli kertas kerja encik...  
  11. Keagen Ken - Wed 1/Apr/2009 5:09pm
    encik buat pembiayaan/pinjaman dimana?  
  12. Keagen Ken - Wed 1/Apr/2009 5:11pm
    nanti email saya ken_edy82@yahoo.com  
  13. Kamsha Mohamad Ridzuan - Mon 27/Apr/2009 6:03pm
    saya benar2 berminat dan benar2 nak minta tolong dgn en semua...
    mintak tlong pada sesiapa yng mempunyai,pengetahuan tentang gelanggang futsal..dan untuk mendapatkan pembekal bg gelanggang,,.
    tlang la email kan kepada saya komsa_3528@yahoo.com.my  
  14. Remy Zalal - Mon 22/Jun/2009 10:22am
    salam.... bg sesapa yg tao step nk bukak court futsal, mintak tolong citer sket, modal, lesen, proposal, aku xtao lgsg... kemungkinan tapak di kuala selangor & simpang pulai, pd cik fazli, mayb kita leh jumpa  
  15. Remy Zalal - Mon 22/Jun/2009 10:30am
    email kt zime_zephyr@yahoo.com  
  16. Ezzatadliy - Sat 27/Jun/2009 4:29pm
    assalamualaikun..sy ingin membuka gelanggang futsal.sy ada modal tapi tidak mencukupi.oleh yg demikian sy ingin membuat pinjaman ntk meneruskn plan sy.sy berharap sesiapa yg ada cntoh rancngan perniagaan ntk futsal sudi mmberi kepada saya sekiranya tidak menyusahkan.sy pohon jasa baik sesiapa yg ade cnth rp futsal agar dpt berkngsi dengn saya.tq so much kpda yg sudi menolong.email ezzatadliy@yahoo.com  
  17. Azrul 4 - Thu 24/Sep/2009 8:57am
    black_currant17@yahoo.com  
  18. Azrul 4 - Thu 24/Sep/2009 8:58am
    saya berminat untuk membuka gelanggang futsal,,blh x sesiape tlg saya,,saya nk tau pasal kertas keje,cam ne nk bt loan,dal lain2..tlg lah sy...black_currant17@yahoo.com  
  19. Ahmad 11 - Mon 9/Nov/2009 10:03am
    SALAM,
    Ada peluang perniagaan yang mempunyai Syariah Compliance yang di iktifar oleh Bank Muamalat dan Tabung Haji.

    Kalau betul-betul serius dan minat email saya untuk maklumat lanjut

    Ahmad (east669@gmail.com)
    Perniagaan yang ada manfaaat dan diiktiraf (syariah compliance), kita ada dapat pahala selagi ada orang yang menggunanya.  
  20. Saufi yazid - Sat 28/Nov/2009 3:17am
    saya ingin membuka pusat sukan futsall dan badminton sendiri, tapi saya ketandusan maklumat tentang pembekal, kontraktor, modal, brape rakan kongsi yg diperlukan, serta langkah2 ingin membuka futsall..
    harap anda boleh membantu saya memberi maklumat.. (saufi_1005@yahoo.com)  
  21. Saufi yazid - Sat 28/Nov/2009 3:34am
    berapa angaran harga utk satu court fustall??  
  22. Saufi yazid - Sat 28/Nov/2009 3:34am
    berape angaran harga utk satu court futsall..? (saufi_1005@yahoo.com)  
  23. Suhaimi Bin Hj saleh - Thu 14/Jan/2010 7:32pm
    SALAM.
    SESIAPA YANG MEMERLUKAN MODAL UNTUK SESUATU PERNIAGAAN ATAU SEBARANG PROJEK,SILA HUBUNGI SAYA SUHAIMI SALEH DI MEMORY98@GMAIL.COM.
    MINIMA PINJAMAN ADALAH 100JUTA..
    SEGALA KEHENDAK PINJAMAN DIMINTA SEDIAKAN KERTAS KERJA YANG LENGKAP.
    HARAP MAKLUM..  
  24. Zakaria 5 - Thu 21/Jan/2010 11:12pm
    tolong email bisnes plan futsal kt saya...
    team_spelos@yahoo.com  
  25. Aprilla Johnny - Mon 25/Jan/2010 3:38am
    salam kawan2 MFA.saya nak minta jasa baik kawan2 sekalian.saya memerlukan rangka kertas kerja bagi perniagaan futsal.emel saya di aprie_00@yahoo.com.terima kasih.  
  26. Fizul - Sun 28/Feb/2010 10:08pm
    Saya bercadang untuk membuka gelanggang futsal di ipoh tetapi saya tiada lokasi. Kepada sesiapa yang ada atau tahu mana-mana kilang untuk disewakan di kawasan Ipoh,Perak boleh memberitahu saya di
    Fikryan89@gmail.com
    bantuan anda semua amat saya hargai demi kemajuan sukan Malaysia.  
  27. Eldy - Thu 25/Mar/2010 8:25pm
    Saya juga ada menawarkan Rancangan Perniagaan Futsal yang telah diluluskan oleh SME Bank. Bukan setakat Rancangan Perniagaan, tetapi juga dilengkapi dengan senarai syarikat kontraktor dan pembekal peralatan futsal yang bertauliah di Malaysia. Salah satu daripada syarikat ini merupakan kontraktor bagi bagi Sportsplanet iaitu Franchisor terbesar bagi Perniagaan Futsal (kos franchise dapat dijimatkan). Rancangan Perniagaan Futsal ini boleh diperolehi di http://perniagaanfutsal.webs.com/  
  28. Muhammad Shahnon Bin Ahmad - Tue 20/Apr/2010 5:55pm
    salam,
    saya shahnon,saya ada contoh kertas kerja perniagaan futsal untuk membuat pinjaman dengan pihak bank.kepada sesiapa yang berminat silalah email saya shahnon02@gmail.com or call hp 019-2091407  
  29. Faizalfrds - Wed 21/Apr/2010 7:49am
    salam, kepada smwa peminat futsal yg ingin bukak gelangang futsal..bleh tunjuk ajar x?? kalo ade kertas kerja futsal ok lah jugak..kongsi la ckit..x kesah brapa bayaran.. janji lengkap..arap2 tiada kes penipuan berlaku..kerjasama anda amat2 la dihargai...so, email kat faizalfrds@yahoo.com...  
  30. Mat Zaid Ab Rahman - Thu 27/May/2010 2:34pm
    Boleh nak tanya kos apa yang mahal sangat gelanggan futsal neh?. Kalau buat simen biasa tak boleh ke?  
  31. Mixie Muslim - Thu 24/Jun/2010 5:41pm
    berapa untung sejam futsal ni????  
  32. Shah 17 - Sun 18/Jul/2010 11:11am
    i hv factory or land for rent near to UiTM new campus.. campus capacity is 10K students..

    interested contact 019 905 6991 (shah)

    call only...  
  33. Sehar - Tue 3/Aug/2010 3:34pm
    Saya berminat untuk membuka gelanggang futsal. blh x sesiape tlg saya? saya nk tau pasal kertas keje,cam ne nk bt loan dan lain2..tlg geng. g_sehar@yahoo.com  
  34. Wanco - Sat 18/Sep/2010 11:58pm
    Berminat untuk membina gelanggang futsal atau mendapatkan idea plot design serta membuat advertising, sila email kepada saya:

    WANCO TS (M) Sdn. Bhd.
    MAZ Engineering Ent.
    +6019-2929 294
    wanco_sb@yahoo.com.my  
  35. Muhamad Arif - Thu 7/Oct/2010 9:44pm
    salam.. boleh saya tahu, cara2, bgaimana nak mmulakan biznes futsal ni..

    -modal dan syarat yg perlu ada..

    sila email saya behindthelens_arep91@yahoo.com  
  36. Wan Abdullah B Wan Musa - Tue 26/Oct/2010 11:46pm
    saya minat nk bukak glngang futsal
    sapa2 yg ade cnth kertas kerja dan ingin berkngsi ilmu dengan saya..boleh emailkan ke eno_vuduz237@yahoo.com
    terima kasih  
  37. Hazwan Baba - Tue 23/Nov/2010 3:35pm
    saya sangat berminat untuk membuka perniagaan futsal. tapi saya tidak mempunyai modal uang cukup. saya adalah 'fresh graduate' dan tidak mempunyai pekerjaan yang tetap. di mana saya boleh membuat pinjaman. saya ingin membuka perniagaan ini di kuala kangsar kerana di sana tidak ada perniagaan ini lagi.
    sesiapa yang boleh memberikan kerjsama sila email kepada hazwanbaba@yahoo.com  
  38. Bob 6 - Mon 6/Dec/2010 7:43pm
    salam,
    Saya berminat untuk membuka gelanggang futsal. blh sesiapa tlg saya? saya nk tau pasal kertas keje, macam mane nk wat loan dan lain2..minta pertolongan.
    email saye, bope5605@yahoo.com  
  39. Hairy 3 - Mon 3/Jan/2011 4:00pm
    salam, kepada sesiapa yg mempunyai contoh proposal bisnes futsal bolehlah sekiranya emailkan kepada saya zukhairy_id@yahoo.com kerjasama semau amat dihargai kerana saya sedang dlm perancangan tersebut  
  40. Azreen 11 - Thu 13/Jan/2011 12:04pm
    diharapkan kawan2 sekalian..tolong email sy dgn kadar segera maklumat kos pembukaan futsal..
    par_hunk06@yahoo.com.my  
  41. Wan Kay - Wed 19/Jan/2011 1:11am
    salam,
    kwn2 sekalian.... sy sama sperti kamu smua... memerlukan RP futsal utk bwat loan... d harap kwn2 smua dpt bkongsi ilmu... e-mail sy aeraswan@gmail.com
    jasa baik kwn2 skalian amta d hargai...  
  42. Akmal 18 - Thu 20/Jan/2011 2:37am
    salam
    1.tanah ad 2ekar,berapa gelanggang yang boleh dibina
    2.ingin kos perbelanjaan bagi membina gelanggang futsal
    3.kos rumput tiruan per kaki..
    4.sila email ke akmal_lycos@yahoo.com  
  43. Sportsflooring - Mon 24/Jan/2011 11:05am
    salam

    kalau anda inginkan flooring yg berkualiti utk futsal court/badminton court/netting
    boleh layari website ini
    www.sportstechpro.com

    atau email kan kepada
    diana@sportstechpro.com  
  44. Hafez - Fri 18/Feb/2011 12:03am
    sy berminat utk membuka perniagaan futsal,sy mempunyai tanah,sy bercadang untuk membuka 2 court futsal,jd sy ingin minta jasa baik sahabat2 untuk memberi tunjuk ajar dan sy juga memerlukan kertas kerja untuk urusan pimjaman..harap para sahabat sekalian sudi berkongsi...sila email hafez_ghazali@yahoo.com  
  45. Zaid Awari - Sat 26/Feb/2011 2:17pm
    slm..sesiapa yg ingin membuka futsal..boleh hubungi sy..pemaju futsal
    md_hartanahtimur@yahoo.com
    pilihan jenis dan costing terpulang pada pelangan..bergantung pada peruntukan yg ada..  
  46. Fahmie 2 - Thu 7/Apr/2011 1:02am
    salam sume...saya ingin membuka perniagaan futsal...tetapi saya tiada pengalaman..saya mengharapkan bantuan anda sume..saya bermula dengan kosong...beri tunjuk ajar dari awal hingga akhir..sila email kepada saya....TQ
    cfamiey@yahoo.com
    fahmi.mohd@samsung.com  
  47. Aadz - Thu 12/May/2011 4:22am
    assalam kpd semua...ingin meminta pihak yg berpengalaman dan mempunyai sebarang maklumat tentang kertas kerja atau proposal,dan segala maklumat berguna tentang memulakan perniagaan futsal,bolh email kpd saya ya..

    saya dah ada tempat yg bole memuatkan minima 8 gelanggang futsal dan berminat dgn court jenis 'rubberized'..
    jika saudara/saudari ada sebarang informasi boleh email kpd saya..terima kasih ya..

    ammardz@rocketmail.com  
  48. Safuan 10 - Tue 17/May/2011 7:47am
    mcam mana nak start bisnes ni? boleh email kat sy bangijab@yahoo.com  
  49. Afiq 25 - Fri 27/May/2011 11:57am
    sy fresh graduate. Tiada pekerjaan lg. Ingin menceburi bsnes ini. Harap tunjuk ajar dr saudara yg lebih bpengalaman. Spt,proposal n sbgainya. Email kpd sy:afique_blues@yahoo.com. Tq.  
  50. Hazman 2 - Mon 20/Jun/2011 12:09pm
    salam''kepada semua usahawan gelanggang Futsal...sy masih lagi muda dalam dunia perniagaan,ttapi ingin mencuba dalam membuka perniagaan Futsal.masalah yang saya alami ialah membuat kertas kerja dalam perniagaan ini,jika ada mana2 pihak yang ingin berkongsi pengalaman dalam memberi tips2 dalam bidang keusahawanan ini sila emailkan kepada saya
    :jemerz87@yahoo.com  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 82 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2831)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (226)
Bengkel Kereta (1510)
Bengkel Motosikal (253)
Bengkel Tayar (220)
Bisnes Air Mineral (373)
Bisnes Ais Krim (517)
Bisnes Aksesori Kereta (664)
Bisnes Broadband (1116)
Bisnes Burger (551)
Bisnes Cermin Mata (162)
Bisnes Cuci Kereta (823)
Bisnes Cyber Cafe (453)
Bisnes Dobi (1390)
Bisnes Ebook (1069)
Bisnes Handphone (1273)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (576)
Bisnes Ice Blended (712)
Bisnes Jam Tangan (291)
Bisnes Jeruk (184)
Bisnes Kitar Semula (508)
Bisnes Komputer (1507)
Bisnes Kurier Dan Logistik (693)
Bisnes Minuman (1490)
Bisnes Pasar Malam (2011)
Bisnes Pelancongan (555)
Bisnes Pengantin (703)
Bisnes Perabot (880)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1123)
Bisnes Restoran (3403)
Bisnes Roti Dan Bakeri (725)
Bisnes Salun Rambut (374)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (388)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (682)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (445)
Bisnes Tradisional (842)
Bisnes Untuk Dijual (3436)
Bisnes Waffle Dan Jagung (388)
Bisnes Western Food (333)
Dewasa 18sx (1803)
Diskusi Bisnes (1993)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (741)
Expo Karnival Tapak Niaga (6652)
Forex Malaysia (1949)
Haiwan Peliharaan (477)
Haji Dan Umrah (470)
Hiasan Dalaman (727)
Hiasan Taman (244)
Hotel Resort Homestay (1038)
Iklan Tv Radio Media Massa (229)
Import Dan Eksport (337)
Ingin Berniaga (2840)
Insurans Dan Takaful (1769)
Insurans Roadtax Kereta (349)
Kedai Bunga (191)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1998)
Kedai Emas (459)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2555)
Kedai Hardware (441)
Kedai Ibu Dan Bayi (697)
Kedai Jahit (3973)
Kedai Kamera Dan Camcorder (351)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (342)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1909)
Kedai Sewa (1661)
Kereta Baru (1651)
Kereta Terpakai (5067)
Kerja Diploma Dan Ijazah (5011)
Kerja Kemahiran (2030)
Kerja Kosong (12210)
Kerja Praktikal (2198)
Kerja Sales (2346)
Kerja Sambilan (6483)
Konsultan Peguam (162)
Konsultan Perniagaan (466)
Kontrak Swasta (303)
Kontrak Tender Kerajaan (467)
Kontraktor Balak Dan Kayu (486)
Kontraktor Jurutera (578)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (228)
Kontraktor Minyak Dan Gas (698)
Kontraktor Pasir (413)
Kontraktor Pembinaan (2101)
Kontraktor Perlombongan (326)
Kursus Dan Seminar (2877)
Kursus Kecantikan (697)
Kursus Makanan (673)
Kursus Motivasi (327)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1635)
Mencari Pelabur (3745)
Mesin Fotostat (358)
Mesin Freezer Dan Chiller (274)
Mesin Industri (523)
Mesin Jahit (391)
Mesin Proses Makanan (583)
Pakej Pelancongan (2649)
Pakej Perkahwinan (1221)
Pakej Perniagaan (906)
Pasar Basah (1488)
Pekerja Asing (1273)
Pelaburan Saham Unit Trust (972)
Pembantu Rumah Asing (1902)
Pembekal Barang Runcit (1594)
Pembekal Beras (117)
Pembekal Buah-buahan (493)
Pembekal Ikan Kering (390)
Pembekal Kelapa Dan Santan (660)
Pembekal Kerepek (1119)
Pembekal Keropok (454)
Pembekal Kicap Dan Sos (229)
Pembekal Kurma Dan Kismis (291)
Pembekal Madu (246)
Pembekal Mee Dan Bihun (128)
Pembekal Minyak Masak (419)
Pembekal Rempah Dan Perencah (622)
Pembekal Serunding (260)
Pembekal Telur (143)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1201)
Pemborong Batik Dan Sutera (356)
Pemborong Beg Galas (102)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (879)
Pemborong Cadar Dan Tilam (466)
Pemborong Karpet (165)
Pemborong Kasut Dan Sandal (712)
Pemborong Lampin (304)
Pemborong Mutiara (113)
Pemborong Pakaian Bayi (781)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1694)
Pemborong Pakaian Lelaki (1142)
Pemborong Pakaian Plus Size (146)
Pemborong Pakaian Wanita (4301)
Pemborong Telekung Dan Songkok (572)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3579)
Pemborong Tuala (206)
Pemborong Tudung (2831)
Pembuat Papan Tanda Iklan (289)
Pembuat Plastik Kotak Botol (807)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (488)
Pendaftaran Syarikat (510)
Pendaftaran Trademark (36)
Pengedar Alat Tulis (962)
Pengedar Bahan Pencuci (730)
Pengedar Buku Dan Majalah (607)
Pengedar Contact Lens (248)
Pengedar Perfume (1566)
Pengedar Permainan Kanak2 (615)
Pengedar Produk Kecantikan (2659)
Pengedar Produk Kesihatan (3054)
Pengurus Majlis (605)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (744)
Penternak Burung Puyuh (96)
Penternak Ikan (699)
Penternak Kambing (296)
Penternak Lembu (398)
Penternak Udang (200)
Peralatan Makmal Dan Hospital (271)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (740)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (578)
Perkakas Dapur (634)
Perkakas Elektrik (453)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1551)
Pinjaman AIM (171)
Pinjaman Hartanah (526)
Pinjaman Kad Kredit (398)
Pinjaman Kereta (628)
Pinjaman Peribadi (10907)
Pinjaman Perniagaan (1866)
Produk Dari China (550)
Produk Sejuk Beku (1362)
Program Consignment (2046)
Program Dropship (6916)
Pusat Bahasa (367)
Pusat Jagaan Bayi (1609)
Pusat Latihan (661)
Pusat Memandu (125)
Pusat Mengaji Agama (538)
Pusat Pendidikan Tinggi (536)
Pusat Rawatan (375)
Pusat Tadika Dan Taska (1372)
Pusat Tuisyen (1099)
Rancangan Perniagaan (569)
Rawatan Alternatif (301)
Rumah Sewa (4387)
Rumah Untuk Dijual (3820)
Servis Freelance (1137)
Servis Keselamatan (737)
Servis Pembersihan (853)
Servis Pengedaran Risalah (476)
Setiausaha Syarikat (604)
Sewa Bas Dan Van (588)
Sewa Kereta Teksi Limo (1877)
Sewa Lori (2627)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (58)
Studio Filem Dan Videografi (260)
Studio Fotografi (917)
Studio Grafik Dan 3D (1142)
Studio Lukisan (136)
Studio Model Penyanyi Pelakon (767)
Studio Muzik (490)
Sukan Beladiri (119)
Sukan Berkumpulan (238)
Sukan Futsal (231)
Sukan Pancing (144)
Tanah Sewa (660)
Tanah Untuk Dijual (4962)
Tempahan Biskut Dan Tart (2174)
Tempahan Hamper (189)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (676)
Tempahan Katering (2199)
Tempahan Kek Dan Coklat (2180)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (181)
Tempahan Kuih Muih (1773)
Tempahan Minuman Dan Dessert (477)
Tempahan Nasi Lemak (533)
Tempahan Roti (379)
Terminal Bayaran (194)
Ubahsuai Pejabat (657)
Ubahsuai Rumah (1725)
Urut Tradisional (820)
Usahawan Baja Pertanian (375)
Usahawan Benih Dan Nursery (412)
Usahawan Tani (1107)
Vending Machine (392)
Voucher Dan Tiket (253)
Web Design Malaysia (2337)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1401)