Raja Maajun (Sakit Sendi, Kebas Kaki dan Lain-Lain)
Asrieda @ Menjual Barangan Keperluan Dan Makanan - Mon 23/Aug/2010 6:13am [Last Comment]
UBAT RAJA MAAJUN,ubat untuk bermacam-macam penyakit seperti :
-salkit lutut,sakit pinggang,tulang sendi,tumit kaki,tapak kaki,jari kaki dan tangan,sakit dan tegang otot,sakit kawasan belakang dan angin tubuh badan,lenguh dan sengal,sakit urat,kesemutan,kebas,sakit kerana kesam jatuh dan patah,pagal,,linu,inchuk,gout,lemah/lesu
,mudah penat,gelap mata,menghadamkan makanan dan melawas air besar dan kencing
-mengapa membazir dengan ubat yang mahal tapi x mujarab
- atau x mampu nak mengeluarkan duit tiap2 bulan
-kita cuba ubat yang ini,belum cuba belum tahu.
-HARGA HANYA RM 25 POS LAJU RM5
-ramai yang dah mencuba alhamdulillah berkesan
-Saya nak kongsi pengalaman sikit mak mertua saya selama ni mengadu sakit2 kaki kebas tangan kaki selama beberapa tahun,selepas mencuba ubat ini dia kata macam mimpi jer bangun tdo dah x sakit2.
-Ayah saya pun sakit gout bila dia makan ubat ini dia boleh solat dengan sempurna
-Ramai yang dah mencubanya berpuas hati
-kita cuba dulu baru tahu kesannyer
-jika berminat sila hubungi saya 0179243976
-Selamat mencuba

Niche: Butik Kesihatan | Bisnes Tradisional
Salam Ramadhan Mubarak 1435h
Dari DPMM Putrajaya
     
  1. Asrieda - Tue 24/Aug/2010 12:18am
    saper2 ada keluarga mak ayah sedara mara sakit diatas cuba la dulu,ni pengalaman baru,opah saya sakit lutut,kalo semayang mesti atas duduk kerusi,dia memang x percaya ubat2 selain ubat doktor,saya bagi gak kat dia mana tau tegerak ke nak makan,baru-baru ni dia call kata ada lagi x ubat maajun ni,eh kenapa lak? kata x nak makan,rupanyer u all tau, dia makan dalam diam-diam, katanyer semboh sakit lutut dia solat pun dah sempurna, alhamdulullah  
  2. Mummy - Tue 24/Aug/2010 8:26am
    area mana ni..call tak jawap pun..email kat saya mummy.vogue@yahoo.com
    nak suruh emak try  
  3. Asrieda - Tue 24/Aug/2010 1:21pm
    saya call sekali lagi ni x jawab gak mummy
    saya area puchong, mammy area mana  
  4. Asrieda - Tue 24/Aug/2010 1:31pm
    kalo nak ym saya pun boleh untuk tanya raja maajun asrieda_shoppe.yahoo.com  
  5. Lina 24 - Wed 25/Aug/2010 9:11am
    Mummy boleh try Herba Maharani yang ada 1001 khasiat untuk wanita semua peringkat umur. Sila lawati www.rahsiamudasentiasa.blogspot.com. t. kasih. baca sendiri testimoninya yer...  
  6. Asrieda - Mon 30/Aug/2010 1:01am
    Stock raja maajun masih ada lagi kalo nak tel 0192568030  
  7. Asrieda - Wed 16/Mar/2011 12:30pm
    Pada 17 - 20 Mac (Khamis hingga Ahad) kami akan berada di 3rd Putrajaya International Hot Air Balloon Fiesta 2011 bertempat di Presint 2 (Monument).

    Sila kunjungi booth kami di booth bernombor 21.

    Pelbagai barangan akan kami jual disana nanti dengan harga promosi sempena karnival belon panas ini. Antara barangannya:

    1. Koleksi Pakaian Busana Muslimah (Rekaan terkini baju kurung dan jubah)
    2. Koleksi Pakaian wanita dan remaja
    3. Koleksi Busha Kanak-kanak
    4. Koleksi Shawl terkini
    5. Raja Maajun
    6. Detox Foot Patch (Normal & Slimming)

    Pelanggan boleh ke booth kami untuk melihat pelbagai jenis koleksi terkini dan dapatkan harga istimewa promosi untuk 4 hari sahaja - Booth kami bermula dari jam 8 pagi sehingga 10 malam.

    Terima Kasih dan jumpa disana :)  
  8. Zamri 29 - Wed 10/Aug/2011 3:09pm
    Asrieda tlg bagi info lagi...mak saya kebas-kebas tangan x boleh buat keje...bagaimana maajun ni ?  
Page 1   (Total 8 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2500)
Bengkel Basikal (69)
Bengkel Kereta (1449)
Bengkel Motosikal (232)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (465)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1035)
Bisnes Burger (522)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (765)
Bisnes Cyber Cafe (433)
Bisnes Dobi (1310)
Bisnes Ebook (1004)
Bisnes Handphone (1194)
Bisnes Hari Raya (51)
Bisnes Hotel Dan Resort (535)
Bisnes Ice Blended (662)
Bisnes Jam Tangan (269)
Bisnes Jeruk (155)
Bisnes Kitar Semula (478)
Bisnes Komputer (1418)
Bisnes Kurier Dan Logistik (624)
Bisnes Minuman (1378)
Bisnes Pasar Malam (1867)
Bisnes Pelancongan (502)
Bisnes Perabot (784)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1021)
Bisnes Restoran (3107)
Bisnes Roti Dan Bakeri (670)
Bisnes Salun Rambut (336)
Bisnes Sarang Burung (251)
Bisnes Satay (357)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (613)
Bisnes Steamboat (191)
Bisnes Tablet Pc (434)
Bisnes Tradisional (793)
Bisnes Untuk Dijual (3098)
Bisnes Waffle Dan Jagung (361)
Bisnes Western Food (295)
Dewasa 18sx (1667)
Diskusi Bisnes (1864)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (677)
Expo Karnival Tapak Niaga (6012)
Forex Malaysia (1753)
Haiwan Peliharaan (423)
Haji Dan Umrah (451)
Hiasan Dalaman (672)
Hiasan Taman (232)
Hotel Resort Homestay (950)
Iklan Tv Radio Media Massa (208)
Import Dan Eksport (308)
Ingin Berniaga (2727)
Insurans Dan Takaful (1633)
Insurans Roadtax Kereta (316)
Kedai Bunga (183)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1912)
Kedai Emas (435)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2422)
Kedai Hardware (500)
Kedai Ibu Dan Bayi (654)
Kedai Jahit (3550)
Kedai Kamera Dan Camcorder (330)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (324)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1690)
Kedai Sewa (1563)
Kereta Baru (1516)
Kereta Terpakai (4729)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4323)
Kerja Kemahiran (1808)
Kerja Kosong (10591)
Kerja Praktikal (1794)
Kerja Sales (2084)
Kerja Sambilan (5895)
Konsultan Perniagaan (416)
Kontrak Swasta (273)
Kontrak Tender Kerajaan (435)
Kontraktor Balak Dan Kayu (456)
Kontraktor Jurutera (517)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (215)
Kontraktor Minyak Dan Gas (650)
Kontraktor Pasir (344)
Kontraktor Pembinaan (1920)
Kontraktor Perlombongan (303)
Kursus Dan Seminar (2669)
Kursus Kecantikan (664)
Kursus Makanan (641)
Kursus Motivasi (308)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1557)
Mencari Pelabur (3512)
Mesin Fotostat (337)
Mesin Freezer Dan Chiller (241)
Mesin Industri (474)
Mesin Jahit (354)
Mesin Proses Makanan (529)
Pakej Pelancongan (2490)
Pakej Perkahwinan (1160)
Pakej Perniagaan (816)
Pasar Basah (1381)
Pekerja Asing (1148)
Pelaburan Saham Unit Trust (889)
Pembantu Rumah Asing (1758)
Pembekal Barang Runcit (1527)
Pembekal Beras (96)
Pembekal Buah-buahan (453)
Pembekal Ikan Kering (366)
Pembekal Kelapa Dan Santan (595)
Pembekal Kerepek (1055)
Pembekal Keropok (415)
Pembekal Kicap Dan Sos (211)
Pembekal Kurma Dan Kismis (287)
Pembekal Madu (229)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (402)
Pembekal Rempah Dan Perencah (553)
Pembekal Serunding (252)
Pembekal Telur (127)
Pemborong Aksesori Lelaki (158)
Pemborong Aksesori Wanita (1161)
Pemborong Batik Dan Sutera (340)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (582)
Pemborong Bundle (833)
Pemborong Cadar Dan Tilam (412)
Pemborong Karpet (145)
Pemborong Kasut Dan Sandal (661)
Pemborong Lampin (283)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (742)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1570)
Pemborong Pakaian Lelaki (1095)
Pemborong Pakaian Plus Size (135)
Pemborong Pakaian Wanita (4018)
Pemborong Telekung Dan Songkok (551)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3368)
Pemborong Tuala (188)
Pemborong Tudung (2661)
Pembuat Papan Tanda Iklan (247)
Pembuat Plastik Kotak Botol (770)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (467)
Pendaftaran Syarikat (460)
Pendaftaran Trademark (30)
Pengedar Alat Tulis (914)
Pengedar Bahan Pencuci (681)
Pengedar Buku Dan Majalah (561)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1494)
Pengedar Permainan Kanak2 (561)
Pengedar Produk Kecantikan (2511)
Pengedar Produk Kesihatan (2889)
Pengurus Majlis (576)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (690)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (673)
Penternak Kambing (274)
Penternak Lembu (359)
Penternak Udang (183)
Peralatan Makmal Dan Hospital (250)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (669)
Peralatan Sukan (529)
Perisian Komputer (531)
Perkakas Dapur (581)
Perkakas Elektrik (400)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1453)
Pinjaman AIM (157)
Pinjaman Hartanah (488)
Pinjaman Kad Kredit (376)
Pinjaman Kereta (556)
Pinjaman Peribadi (9907)
Pinjaman Perniagaan (1742)
Produk Dari China (507)
Produk Sejuk Beku (1245)
Program Consignment (1927)
Program Dropship (6289)
Pusat Bahasa (333)
Pusat Jagaan Bayi (1390)
Pusat Latihan (611)
Pusat Memandu (116)
Pusat Mengaji Agama (460)
Pusat Pendidikan Tinggi (494)
Pusat Rawatan (333)
Pusat Tadika Dan Taska (1183)
Pusat Tuisyen (994)
Rancangan Perniagaan (562)
Rawatan Alternatif (273)
Rumah Sewa (4014)
Rumah Untuk Dijual (3524)
Servis Freelance (1012)
Servis Keselamatan (671)
Servis Pembersihan (755)
Servis Pengedaran Risalah (437)
Setiausaha Syarikat (572)
Sewa Bas Dan Van (519)
Sewa Kereta Teksi Limo (1665)
Sewa Lori (2369)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (229)
Studio Fotografi (847)
Studio Grafik Dan 3D (996)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (673)
Studio Muzik (438)
Sukan Beladiri (112)
Sukan Berkumpulan (221)
Sukan Futsal (219)
Sukan Pancing (135)
Tanah Sewa (602)
Tanah Untuk Dijual (4541)
Tempahan Biskut Dan Tart (2082)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (628)
Tempahan Katering (2001)
Tempahan Kek Dan Coklat (2070)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (160)
Tempahan Kuih Muih (1659)
Tempahan Minuman Dan Dessert (428)
Tempahan Nasi Lemak (485)
Tempahan Roti (331)
Terminal Bayaran (173)
Ubahsuai Pejabat (612)
Ubahsuai Rumah (1604)
Urut Tradisional (732)
Usahawan Baja Pertanian (359)
Usahawan Benih Dan Nursery (377)
Usahawan Tani (1021)
Vending Machine (329)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2205)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1237)