Rahsia Kunci Rezeki Metafizik Pernomboran No. 1-No. 9
Syed Abdul Rahman @ Sarf Resources - Sun 11/Dec/2011 2:14pm [Last Comment]
Adakah anda menghadapi banyak halangan dalam kerjaya/perniagaan anda? Adakah halangan itu berpunca dari kesilapan anda? Sebenarnya TIDAK, ia berpunca dari suatu getaran yang anda tidak sedar akan kewujudannya di persekitaran anda. Ia bukanlah takdir atau kebetulan semata-mata. Tetapi kehadiran getaran ini memang realiti dan wujud. Jawapan dan rahsianya ada didalam sebuah teks yang lengkap. Keajaiban inilah yang akan merubah hidup anda dan insyaAllah segalanya akan menjadi positif.
Usah berlengah lagi, cetakan terhad hanya 400 unit sahaja.

Rahsia Kunci Rezeki Metafizik Pernomboran No.1 – No.9
1. Menguasai 90% pintu rezeki.
2. Memahami kombinasi no.1 hingga no.9 yang mampu mengandakan rezeki.
3. Meningkatkan lebih banyak jualan serta lebih cepat dan lumayan.
4. Membuat keputusan 100% lebih cepat dari biasa.
5. Mampu mempengaruhi dan penguasai seseorang.
6. Mengendalikan tarikan impian dalam kehidupan.
7. No.8 dikatakan nombor bertuah bagi masyarakat cina, tetapi malang bagi masyarakat melayu. Kenapa?
8. Menemukan kekuatan keberhasilan perniagaan dan kebahagian hidup.
9. No.39 adalah nombor sia-sia... No.95 adalah halangan dalam perniagaan dan banyak lagi...

Untuk Pesanan, Sila bank-in RM30.00 sahaja
ke akaun Maybank 152050161881 (Fauziah Ahmad)
kemudian SMS Nama & Alamat 019 - 479 6764. Pihak kami akan pos dengan segera. Kepada pembeli yang belum menerima pesanan sila SMS 019 - 479 6764 (Production Department).

No. H/p saya diatas juga mempunyai maksudnya yang tersendiri, anda akan tahu setelah memiliki Rahsia ini... Alhamdulillah, saya berjaya dalam perniagaan.

PERHATIAN : Sebelum ini saya ada keluarkan iklan ini didalam Majalah Media Terkini keluaran 1 Disember 2011. Diatas kesilapan teknikal, maka no SMS yang sebenar patut disiarkan adalah 017-2007237 bukan lah 017-2007273. Harap maaf...

Jadi, Kepada pembeli yang telah membuat pembelian dan bayaran tetapi tak dapat menghantar Nama & Alamat ke no. h/p yang salah seperti diatas harap dapat menghantarkan SMS nama & alamat sekali lagi ke 019 - 479 6764 (Production Department).

Niche: Butik Kesihatan | Butik Buku Cd Dvd
Peluang Perniagaan Produk UPM - Terhad 20 Orang Sahaja
3pm, 19 Dis 2014 (Jumaat) di Putra Science Park, UPM
(Percuma untuk Ahli DPMM Putrajaya)

Kursus Praktikal Gst + Free Gst Online Registration + Free Demo Gst-Compliant Software
29 Dis 2014 (Isnin) di DPMM Putrajaya

Seminar Usahawan Komprehensif Siri 1
27 Dis 2014 (Sabtu) di Universiti Malaya
     
  1. Syed Abdul Rahman - Sun 11/Dec/2011 2:22pm
    Sesiapa yang mempunyai No. plat kenderaan atau premis perniagaan No.36 bermaksud "Seseorang yang mempunyai bakat dalam pelaburan, pelaburannya akan membawa kejayaan".  
  2. Mohd Fauzi Salman - Sun 11/Dec/2011 2:24pm
    kalau no.plat kenderaan No.89 apa pulak maksudnya en.syed? (:  
  3. Syed Abdul Rahman - Sun 11/Dec/2011 2:27pm
    Hanya dengan no telefon sahaja, saya dapat tahu orang itu macam mana sifatnya... mungkin meleset sedikit tetapi InsyaAllah, dengan izin-Nya ketepatan antara 79%-99%...  
  4. Syed Abdul Rahman - Sun 11/Dec/2011 2:31pm
    No.89 bermaksud "Perniagaan nampak baik tetapi dari luaran sahaja, berkitar tanpa sebarang matlamat".  
  5. Prihatin - Sun 11/Dec/2011 3:57pm
    Sekadar renungan....

    "Dan janganlah kamu membunuh anak-anakmu kerana takut kemiskinan. Kamilah yang akan memberi rezeki kepada mereka dan juga kepadamu" (Surah Al-Isra' ayat 31)

    "Kami yang akan memberi kamu rezeki dan juga kepada mereka" (Surah Al-An'aam ayat 151)  
  6. Haslina 27 - Sun 11/Dec/2011 4:33pm
    kalau no tel 0105251966 ok tak..Tuan  
  7. Ozdyn - Sun 11/Dec/2011 6:29pm
    Astagfirullahalazim......  
  8. Syed Abdul Rahman - Sun 11/Dec/2011 8:25pm
    Ilmu ini adalah membongkar rahsia Al-Quran dan Sains. Ilmu metafizik pernomboran ini saya belajar dari Datok Dr. Anas Nila Utama dari Madaniah Group of Companies. Kursus yg saya pelajari selain dari ilmu diatas adalah ilmu tenaga aura islamik dan ilmu rawatan tenaga gelombang aura islamik.

    Sila layari http://madaniah.com untuk rujukan. Ini bukan ilmu sihir atau kepercayaan yg karut marut.

    Kalau berminat SMS saya utk pembelian, jika tidak berminat sila abaikan dan tak perlu menuduh saya yang bukan2. Hanya yang ahli sahaja yg betul2 faham mengenai aliran ini.

    Belajar makrifat hukumnya wajib kerana Allah menyuruh hamba-Nya makrifat kepada-Nya.

    Ini bukan ilmu tarikat, tetapi ilmu makrifat. Kalau tak tahu hujung pangkal jgn buruk sangka.

    Saya sendiri ada mengeluarkan produk AIR PENAWAR saya sendiri. layari http:airtenagaaurapositif.blogspot.com  
  9. Syed Abdul Rahman - Sun 11/Dec/2011 8:32pm
    ....setiap huruf dlm Al-Quran bermula dari huruf 'Alif' hingga 'Ya' mempunyai 'khadam' yg menjaganya. Malah setiap sesuatu kejadian yg Allah ciptakan ada 'khadam' masing2. Begitu juga dengan nombor... setiap nombor ada 'getaran' masing2. Siapa yg belajar dia dpt, siapa yg tak belajar dia tak akan dpt dan tak akan tahu rahsia Allah ini...  
  10. Ikan Lemas - Sun 11/Dec/2011 9:55pm
    maaf tuan syed..kalau no 82 atau 201?  
  11. Ramlan - Sun 11/Dec/2011 9:56pm
    aslmkm tuan syed

    no tel sy 0127799307 boleh tafsirkan dan nasihat untuk sy.

    tk,

    binsudin68  
  12. Syedmba - Sun 11/Dec/2011 10:03pm
    Salam.
    Terlebih dahulu saya minta maaf....
    Ilmu Metafizik ini saya dh belajar 10 tahun dahulu. Semua ini satu muslihat jer.. Buang masa dan duit kita jer. Kononnya bolih ubah nasib kita, tahu mencari lubuk duit, tahu dimana arah kekayaan kita , Klu betul kenapa tuan sendiri tak mengubah nasib tuan,cari getaran. Knp harus jual ilmu ini dengan hanya RM30. lebih baik tuan ubah nasib tuan dan jual Kapal Selam ke harga berjuta2, kereta mewah ker, jadi tokoh korporat ke, jadi menteri ke, jadi George Soros ke, Jadi Bill Gate ke..Steve Job ker...
    Dulu saya mmg kurang ilmu bab2 ugama, sekarang nie dah belajar dah tahu bahawa apa2 pun kita harus berpandukan kepada AlQuran dan Hadis..... Nie semua urusan "ALLAH". Kita jangan masuk campur...
    Wallahu alam...  
  13. Den6 2 - Sun 11/Dec/2011 10:59pm
    biarlah org nak meniaga apa pun, janji dia ada barang dan boleh jual. Anda tak minat abaikan saja. Ilmu Allah ni luas, sekurang-kurangnya ada juga petunjuk utk berjaya. Kalau berdoa shj dan tak berusaha tak guna juga dan jgn gunakan agama hanya utk keuntungan yg sedikit. Azizi Ali tu dia dah kaya raya, tapi knp dia masih terbitkan buku2 motivasi berkaitan hartanah, pasal dia nak buat keuntungan juga dan dapat mengajar org2 yg tak tahu tentang hartanah.
    Maaf kalau ada yg terasa. Tolong hormat iklan orang lain kalau anda ingin dihormati.
    AsSalam.  
  14. Syed Abdul Rahman - Mon 12/Dec/2011 12:16am
    Kepada "Ikan Lemas" No.82 = "Tekanan daripada keluarga di zaman kanak-kanak, asyik bercakap tanpa sebarang matlamat"

    No.201 = Mengarah / Memerintah, Melukakan perasaan orang lain tanpa disedari.  
  15. Mohamad 63 - Mon 12/Dec/2011 12:22am
    kalau no 83 apa pulak makna yg tersiratnya tuan?  
  16. Syed Abdul Rahman - Mon 12/Dec/2011 12:40am
    Kepada Syedmba,
    terima kasih atas kritikan anda... saya dah pun ubah nasib saya dari berjalan kaki, naik bas, naik basikal, naik motor dan sekarang dah pakai kereta. Sebelum kursus saya pakai motor lagi, lepas kursus dlm beberapa bulan shj saya dh mampu pakai kereta. Yuran kursus RM360.00 dan ilmu kursus saya share dgn orang dgn harga RM30.00 shj. Klau anda rasa ilmu anda dah tinggi 10 tahun tak perlulah pandang rendah pada ilmu org lain...

    Saya jual ilmu ini dgn harga RM30 supaya org mampu beli. Jika tidak berminat, sila lah pergi kursusnya dgn harga RM360.00.

    Tak logik lah anda suruh saya jual kapal selam berharga berjuta-juta, nada anda seperti memperkecilkan ilmu saya.

    Baiklah, jika anda rasa ini satu penipuan dan RM30 adalah satu kerugian, saya akan hentikan jualannya serta merta dari saat ini... Harap anda puas hati...

    Terima kasih...

    "Allah tak akan ubah nasib sesuatu kaum melainkan kaum itu sendiri yg mengubahnya"  
  17. Syed Abdul Rahman - Mon 12/Dec/2011 12:47am
    No.83 : "Suka membuat kerja dengan cepat tetapi sentiasa berhadapan dengan halangan, emosional & tidak penyabar, senang marah".  
  18. Syed Abdul Rahman - Mon 12/Dec/2011 1:05am
    Kepada Syedmba : setelah saya meditasi + makrifat dalam beberapa minit, saya telah dapat kesan no h/p anda dan sekali gus saya dpt memberi huraiannya. Memang tepat dgn kerjaya anda... ini no h/p anda bukan? 016-2019561.........  
  19. Syed Abdul Rahman - Mon 12/Dec/2011 1:13am
    Kepada Ramlan : 0127799307

    Seorang yang mempunyai karisma untuk menarik penyokong.

    Anda seorang yang bertuah, semua halangan dapat diatasi, ramai penyokong wanita.

    Penyokong anda akan membantu anda untuk mencapai kejayaan, penyokong menjadi rakan perniagaan.

    Banyak idea perniagaan menghasilkan peluang-peluang perniagaan dan kejayaan.

    Semua perniagaan anda adalah jenis jangka pendek, masih berkitar dalam mencari perniagaan yang sesuai.

    Seseorang yang menyebabkan penyokong beralih arah.

    (Positif & tak perlu tukar no h/p)  
  20. Yan 4 - Mon 12/Dec/2011 1:44am
    salam tuan syed
    no keta saya AEG4350-Sgt sayangkannyer
    0175413597
    tqvm  
  21. Diyla - Mon 12/Dec/2011 2:28am
    ucap terima kaseh dengan perkongsian indah ini, SYED ABDUL RAHMAN:>

    sudikan buat huraian:>

    1. rumah sewa sekarang, No.2 Jalan16

    2. rumah kami, no.330, jalan 8

    3. no.hp 013 279 7694 / 017 653 1703

    4. anak no. 1

    5. pelet kereta 5522

    6. pelet motor 9690

    7. akaon FaceBook:

    diyla pakar penjimatanelektrik i-power

    subhanallah. segala puja puji bagi Allah. ini antara pelbagai elmu Allah dimuka bumi. share is caring:>  
  22. Lokong - Mon 12/Dec/2011 3:16am
    salam saya nk percaya pun susah xpcaya pun susah tp klau tuan boleh meditasi + makrifat apa no hp saya guna, saya akan jumpa tuan secara personal sekiranya tuan betul.
    saya ada perkara penting nk tahu.

    apa2 bgtau dlm email saya: lokong2300@yahoo.com

    TQ  
  23. Syed Abdul Rahman - Mon 12/Dec/2011 8:05am
    Kepada Yan4 : 4350=

    Perancang yang pantas dan mampu menyiapkan kerja dalam jangka masa yang singkat.

    Emosional, sukar diramal, perasaan@mood sentiasa berubah, senang marah.

    0175413597 =

    Merancang dengan berprinsip tetapi akan membawa kejayaan.

    kerja yang telah dirancang perlu diselesaikan dengan secara bersendirian.

    Panas Baran, Sangat tidak penyabar.

    Emosional, sukar diramal, perasaan@mood sentiasa berubah, senang marah.

    Halangan dalam perniagaan.

    Perniagaan anda menarik ramai rakan kongsi dan pekerja yang cekap.  
  24. Yan 4 - Mon 12/Dec/2011 10:20am
    Terima kasih Tuan Syed, % ketepatan adalah tinggi,terima kasih.  
  25. Syedmba - Mon 12/Dec/2011 10:30am
    Salam,
    Saya dah lihat blog Madaniah.com.

    MR DR. OLIVER TAN
    (Master Trainer & Founder Of The 'Power Of Numbers & Its Energy) yang disebut didalam blog tuan adalah yang mengajar saya tentang ilmu Metafizik.

    Saya cuma memberi pandangan yang ikhlas. Terpulang pada anda semua.

    Tuan takperlu meditasi + makrifat utk dapatkan no tel saya. Dlm majalah.com dah ada no tel saya.

    No HP tuan : 017-2007237 ...
    NAFIZAH BINTI NAYAN
    No KP: 720504085550
    LOT 1844 JALAN 1, DESA DARUL NAIM P. TUMBOH, 16150 KOTA BHARU, KELANTAN ....  
  26. Nana 3 - Mon 12/Dec/2011 2:17pm
    salam
    tuan syedmba, salah tu. 0172007237 tu nombor pengedar. alamat salah. kesian dia. sampai ke ic number diberi. maklumat yg tuan bagi ini bukan meditasi atau makrifat sbb maklumat tu ada di pengkalan data. kalau nama syed abdul rahman mcmmana detail perempuan plak? ermmm kalau nk gaduh, gaduhlah berdua. jgn rawitkan org lain. kang kena saman!  
  27. Nana 3 - Mon 12/Dec/2011 2:34pm
    tn syedmba, kalau no ic tu disalahguna, sila tanggung akibatnya. no. tel. 0172007237 tu no. saya. bersepah dlm majalah.com, cari tukang masak utk western food dan restoran. kalau tn hebat cuba bgtau saya mcm mana nk buat juta juta tanpa kerja keras? sila sila.

    btw, no. ic tu, kalau salah guna saya ambik tindakan undang2 yea. bukan warning tp kenyataan benar dan benar belaka. usahalah utk padamkan detail peribadi sblm terlambat. bab alamat tu, totally salah yea tuan. kalau ore pasir tumbuh ada dlm ni, gi lah cari rumah tu di desa darul naim....

    lawan jgn dicari hatta nk tunjuk hebat sekalipun. saya cari rezki halal. bukan musuh. saya tk pakai bomoh. cuma polis dan makahmah saja.  
  28. Nana 3 - Mon 12/Dec/2011 3:25pm
    syedmba atau yusuf nohh ni org yg sama. kerja dia bagi info org utk sedikit bayaran. ermmm saya tunggu sampai pkl 8 pagi esok, jika maklumat nama dan no. ic saya tidak dipadam dr page ini, saya ambik tindakan undang-undang. lain kali buat kerja elok2 sikit. jgn sesuka hati terjah. overconfident mcm u ni pun susah gak. maklumat org lain yg u bagi apa hal. saya dah tgu dr jam 2.17pm tadi! u dont even sms me pun. got no gut of just boasting yourself?

    admin, mohon ambik tindakan.  
  29. Syedmba - Mon 12/Dec/2011 10:57pm
    Salam..
    Kepada Nana 3 dan semua saya mohon maaf atas tindakan terburu saya.
    Insyallah perkara ini tidak akan berlaku lagi
    Sekian terima kasih..  
  30. Bagus Satay Sarah Ent - Wed 14/Dec/2011 12:11am
    salam tuan rumah..

    kurang lebih sy nk tau no 012 6091741 apa pndpt tuan?

    kalo no rumah no 7?

    terima kasih dri pandangan tuan  
  31. Syed Abdul Rahman - Wed 14/Dec/2011 12:30am
    Kepada Bagus Satay...

    012-6091741

    Seorang yang bercakap dengan cara tersendiri untuk berjaya, boleh mencapai kekayaan.

    Pelaburan yang membawa kejayaan.

    Anda akan menjadi satu-satunya pemilik perniagaan, semuanya perlu dilakukan oleh anda sendiri.

    Boleh memimpin dan menarik penyokong tetapi berakhir dengan tekanan.

    Anda akan menemui ramai penasihat yang akan memberikan kata-kata nasihat, bernas dan jitu.

    Perancang sentiasa diganggu pleh pengkhianat, kerja yang telah dirancang perlu diselesaikan dengan secara bersendirian.

    No.7 = Bertuah, Menarik Perhatian / Minat Penyokong, Menarik Perhatian / Minat Perempuan.  
  32. Syed Abdul Rahman - Wed 14/Dec/2011 11:30pm
    Dan apabila aku sakit, Dialah yang menyembuhkan Aku.
    Surah asy-Syu’ara’: 80:  
  33. Bagus Satay Sarah Ent - Thu 15/Dec/2011 12:45am
    terima kasih atas meditasi tuan..

    excelent tuan!!ketepatan 97%

    allahuallam..begitu besar ilmu allah.

    tabik spring...!  
  34. Bagus Satay Sarah Ent - Sat 17/Dec/2011 2:19pm
    salam tuan,

    malu nak tanya lagi....he he he

    no hp 0193958899

    terima kasih atas pendapat tuan  
  35. Ikan Lemas - Fri 23/Dec/2011 6:15pm
    Bagus Satay...beli jer buku tu...hehehe...memang bgs utk sampai bile2....

    Maaf tuan,Saya dh purchase buku tu tp x sampai2 lg..dh seminggu dh nie..tq  
  36. Syed Abdul Rahman - Sat 24/Dec/2011 2:07am
    Kepada Ikan Lemas : Tolong SMS saya 019-4796764 Nama & Alamat untuk saya cek balik pesanan encik...  
  37. Syed Abdul Rahman - Tue 27/Dec/2011 1:07am
    Kepada Bagus Satay : 0193958899

    Terlibat dengan perniagaan atau kerjaya yang memerlukannya bekerja dan berusaha sendiri.

    Semua perniagaan anda adalah jenis jangka pendek, masih berkitar dalam mencari perniagaan yang sesuai.

    Sibuk mencari peluang perniagaan, tetapi berakhir dengan sia-sia.

    Perniagaan anda akan berhadapan dengan halangan dan berkemungkinan menemui kegagalan.

    Individu yang emosional yang sentiasa sibuk.

    Sangat sibuk, emosional dan berada dalam keadaan tertekan.

    Perniagaan nampak baik tetapi dari luaran sahaja, berkitar tanpa sebarang matlamat.

    Banyak idea perniagaan menghasilkan peluang-peluang perniagaan dan kejayaan.

    (Jangan guna no hp ini lagi)  
  38. Umi Kalsum - Tue 27/Dec/2011 1:55pm
    Assalamulaikum tuan Syed, berminat nak beli... Sebelum beli sy nak test dulu, meditasikan untuk saya, no h/p saya : 0192545501  
  39. Syed Abdul Rahman - Wed 28/Dec/2011 12:14am
    Kepada Umi Kalsom : Wa'alaikumussalam, hhmmm... ini bukanlah ilmu meditasi... ini ilmu atas hasil kajian sains shj... bila dah terima teks lengkap ini, insyaAllah saudari boleh rujuk selalu dan ketepatannya 79%-99%..

    019-2545501

    Anda mempunyai kelebihan menyakinkan orang, suka bercakap tentang perniagaan.

    Seorang yang bercakap dengan tegas, mampu menarik perhatian, seorang yang bercakap dengan berprinsip.

    Merancang dengan berprinsip tetapi akan membawa kejayaan.

    Perancang yang percaya kepada prinsipnya sendiri.

    Sangat degil, emosional, membawa kepada kemusnahan diri sendiri.

    Seseorang yang berprinsip, sangat mementingkan diri sendiri.  
  40. Fzimam - Wed 28/Dec/2011 2:12pm
    salam, saya masih bekerja dan malam meniaga burger dari rumah... ingat nak besarkan perniagaan dan tumpu meniaga ... tolong bacakan adakah saya sesuai meniaga atau tidak?
    no hp saya: 019 688 8395 dan 0143283352
    my hubby: 017 652 8395
    tqvm.. wasalam  
  41. Syed Abdul Rahman - Thu 29/Dec/2011 1:24am
    Kepada Fziman : 0196888395, 0143283352 & 0176528395 tidak sesuai digunakan utk urusan prniagaan, ada sebab knapa saya katakan tidak sesuai...

    Tolong berikan emel anda untuk saya terangkan...  
  42. Fzimam - Fri 30/Dec/2011 9:47am
    fzimam@yahoo.com
    yang i nampak... 95 dah terang terang halangan... please e-mail me detail..bantuan tuan amat saya hargai...tqvm.. SITI  
  43. Emasjmg - Fri 30/Dec/2011 1:08pm
    salam en.syed,sy br sahaja buat bisnes berkaitan emas.no telefon saya 0162044753.boleh terangkan untuk sy. sy berminat nak beli buku tu.isteri sy juga 0123902581  
  44. Prihatin - Sat 31/Dec/2011 10:05am
    Bila dah tanya dan rasa tak sesuai maka akan ramai lah nak tukar nombor fon, tukar kereta, pindah rumah dan macam2 lagi...so bila perlukan khidmat pindah, tukar, beli baru dan sebagainya carilah kat majalah.com ni...bantu2lah orang kita.

    Tapi....ingat-ingat sedikit...73 jalan, hanya 1 yg betul...yg mengikut Alquran dan Hadith...yg lain? macam bertenung nasib, horoskop, ramalan...dijadikan Allah berkebetulan supaya menjadi dugaan kepada manusia.

    Fikir-fikirkanlah....  
  45. Syed Abdul Rahman - Sat 31/Dec/2011 9:44pm
    Kepada Prihatin : Terima kasih atas keprihatinan anda. Disini saya jelaskan tak perlu tukar segala-galanya. saya pun masih gunakan no hp lama yg negatif 019-5042379 (23=panas baran)... saya pun tak tukar no hp lama saya tu, cuma skrg saya jarang guna shj. Saya hanya bertindak membeli no hp yg baru iaitu 019-4796764 dan mungkin kebetulan juga panas baran saya hilang 100%. Saya berikhtiar utk diri saya dan kongsi ilmu dgn semua org...

    ...dan ini bukanlah bertenung nasib, horoskop, ramalan... semuanya jauh sekali... ia hanya kajian sains shj...

    Walaubagaimanapun saya tetap hormat pada anda kerana saya anggap ilmu saudara lebih tinggi dan lebih mulia disisi Allah berbanding saya. Sekian, terima kasih...

    Untuk rujukan ilmu ini dan dari mana saya belajar, sila kunjungi Pusat Rawatan Islam Altenatif Madaniah Group of Company di Sg.Petani, Kedah. Kursusnya RM360 shj.

    Tuan punya Pusat Rawatan ini adalah Dr Anas dan dah berapa kali beliau dijemput dalam rancangan Wanita Hari Ini TV3... kalau tak percaya sila layari www.madaniah.com

    Segala kandungan kursus saya bukukan semula dan jual dgn harga mampu beli RM30 shj...

    jika sesiapa tidak berminat utk mndapatkan buku dari saya, silalah pergi kursus sendiri di Madaniah dgn yuran RM360. (agak2nya kenapa mereka letak harga yuran kursus RM360?... kenapa tak RM350 ke atau RM390 ke? Apa rahsia disebalik angka RM360...?)

    Wassalam...  
  46. Syed Abdul Rahman - Sun 1/Jan/2012 2:34pm
    Assaalaamu'alaikum dan selamat tahun baru 2012...

    PENGUMUMAN (Update Terkini)

    PROMOSI harga RM30.00 untuk jualan Teks lengkap buku @ ebook 'Rahsia Kunci Rezeki Metafizik Pernomboran' telah TAMAT sepenuhnya pada jam 23:59pm bertarikh 31 Dis 2011.

    Jutaan terima kasih kepada semua pembeli Teks Lengkap ini. InsyaAllah 10% daripada hasil jualan akan di'infaq'kan (dibelanjakan ke jalan Allah) melalui sumbangan ke rumah anak yatim. Semoga Allah S.W.T melimpahkan rezeki kepada semua pembeli sepanjang hayat. Amin!!!

    Kini harga akan dikembalikan kepada harga asal RM49.99...

    Walaubagaimanapun kami sukacita ingin memaklumkan, Jualan Teks Lengkap berbentuk e-book atau Buku ini akan diberi nafas baru bertajuk...
    'Rahsia Kunci Rezeki Metafizik Aura Pernomboran' yang bakal dicetak berwarna....

    Ia akan disertakan dengan satu hadiah iaitu sekeping CD mengandungi 1001 jenis Ilmu berguna (Untuk orang Islam sahaja) dan akan dihantar melalui Pos Ekspress (Sebelum ini penghantaran menggunakan pos biasa).

    Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya di talian 019-4796764 (Master Syed)  
  47. Syed Abdul Rahman - Sun 1/Jan/2012 3:02pm
    ... atau boleh bertanya melalui FB saya di www.facebook.com/metafizikpernomboran  
  48. Syed Abdul Rahman - Mon 2/Jan/2012 3:06am
    Assaalaamu'alaikum dan selamat tahun baru 2012...

    Saya telah menerima respond dari orang ramai agar diteruskan dengan harga RM30.00 seperti biasa...

    Oleh itu saya suka menambah satu lagi pakej... Untuk Pesanan, Sila pilih salah satu dari bentuk produknya :

    A) Teks Lengkap siap cetak RM30.00 sahaja (macam biasa) + pos biasa.

    B) Teks Lengkap siap cetak (Berwarna) & pos ekspress = RM50.00 sahaja + PERCUMA sekeping CD mengandungi 1001 jenis Ilmu berguna (Untuk orang Islam sahaja).

    Sila bank-in bayaran ke akaun Maybank 152050161881 atau CIMB 06070003712208 (Fauziah Ahmad) kemudian SMS Nama & Alamat 019 - 479 6764. Pihak kami akan pos dengan segera.

    Terima kasih atas sokongan anda semua...  
  49. Norazah 3 - Tue 3/Jan/2012 4:11pm
    slm en. syed, bbrp bisnes yg sy lakukan sblm ini kebanyakannya sekerat jln(x berjaya) adakah i berkaitan dgn no sy (0198701712 dan 0198716588)??. sy jg berminat nak labur RM30 utk buku en syed.  
  50. Syed Abdul Rahman - Wed 4/Jan/2012 12:01am
    Kepada Norazah 3 :
    019-8701712 =
    Kerja keras akan dihargai, penyokong memberi tekanan.
    Kawan anda akan menipu anda, penyokong akan membelakangi anda.
    Boleh memimpin dan menarik penyokong tetapi berakhir dengan tekanan.
    Suka Bercakap / Peramah,
    Menarik pengkhianat tanpa disedari.

    019-8716588 =
    Kerja keras akan dihargai, penyokong memberi tekanan.
    Kawan anda akan menipu anda, penyokong akan membelakangi anda.
    Bekerja sendirian untuk mencapai kejayaan dan kekayaan, mampu menarik penyokong.
    Wang ditipu, wang dibelanjakan dengan bijaksana, sedikit kedekut.
    Individu yang emosional yang sentiasa sibuk.
    Sangat sibuk, emosional dan berada dalam keadaan tertekan.  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 86 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2886)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (232)
Bengkel Kereta (1520)
Bengkel Motosikal (256)
Bengkel Tayar (224)
Bisnes Air Mineral (378)
Bisnes Ais Krim (529)
Bisnes Aksesori Kereta (667)
Bisnes Broadband (1127)
Bisnes Burger (551)
Bisnes Cermin Mata (163)
Bisnes Cuci Kereta (829)
Bisnes Cyber Cafe (455)
Bisnes Dobi (1403)
Bisnes Ebook (1079)
Bisnes Handphone (1288)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (583)
Bisnes Ice Blended (718)
Bisnes Jam Tangan (296)
Bisnes Jeruk (184)
Bisnes Kitar Semula (515)
Bisnes Komputer (1517)
Bisnes Kurier Dan Logistik (705)
Bisnes Minuman (1506)
Bisnes Pasar Malam (2031)
Bisnes Pelancongan (566)
Bisnes Pengantin (716)
Bisnes Perabot (896)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1137)
Bisnes Restoran (3459)
Bisnes Roti Dan Bakeri (731)
Bisnes Salun Rambut (377)
Bisnes Sarang Burung (258)
Bisnes Satay (392)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (695)
Bisnes Steamboat (202)
Bisnes Stesen Minyak (136)
Bisnes Tablet Pc (444)
Bisnes Tradisional (850)
Bisnes Untuk Dijual (3480)
Bisnes Waffle Dan Jagung (392)
Bisnes Western Food (337)
Dewasa 18sx (1819)
Diskusi Bisnes (2012)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (759)
Expo Karnival Tapak Niaga (6738)
Forex Malaysia (1981)
Haiwan Peliharaan (481)
Haji Dan Umrah (476)
Hiasan Dalaman (730)
Hiasan Taman (249)
Hotel Resort Homestay (1054)
Iklan Tv Radio Media Massa (233)
Import Dan Eksport (338)
Ingin Berniaga (2866)
Insurans Dan Takaful (1793)
Insurans Roadtax Kereta (352)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (2017)
Kedai Emas (469)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2576)
Kedai Hardware (447)
Kedai Ibu Dan Bayi (703)
Kedai Jahit (4039)
Kedai Kamera Dan Camcorder (353)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (344)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1940)
Kedai Sewa (1677)
Kereta Baru (1677)
Kereta Terpakai (5106)
Kerja Diploma Dan Ijazah (5156)
Kerja Kemahiran (2059)
Kerja Kosong (12523)
Kerja Praktikal (2269)
Kerja Sales (2388)
Kerja Sambilan (6559)
Konsultan Peguam (168)
Konsultan Perniagaan (469)
Kontrak Swasta (309)
Kontrak Tender Kerajaan (470)
Kontraktor Balak Dan Kayu (490)
Kontraktor Jurutera (580)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (234)
Kontraktor Minyak Dan Gas (704)
Kontraktor Pasir (422)
Kontraktor Pembinaan (2121)
Kontraktor Perlombongan (332)
Kursus Dan Seminar (2918)
Kursus Kecantikan (707)
Kursus Makanan (681)
Kursus Motivasi (329)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1650)
Mencari Pelabur (3781)
Mesin Fotostat (360)
Mesin Freezer Dan Chiller (280)
Mesin Industri (530)
Mesin Jahit (394)
Mesin Proses Makanan (584)
Pakej Pelancongan (2677)
Pakej Perkahwinan (1228)
Pakej Perniagaan (919)
Pasar Basah (1506)
Pekerja Asing (1295)
Pelaburan Saham Unit Trust (984)
Pembantu Rumah Asing (1925)
Pembekal Barang Runcit (1606)
Pembekal Beras (121)
Pembekal Buah-buahan (503)
Pembekal Ikan Kering (393)
Pembekal Kelapa Dan Santan (666)
Pembekal Kerepek (1132)
Pembekal Keropok (467)
Pembekal Kicap Dan Sos (230)
Pembekal Kurma Dan Kismis (292)
Pembekal Madu (248)
Pembekal Mee Dan Bihun (130)
Pembekal Minyak Masak (417)
Pembekal Rempah Dan Perencah (629)
Pembekal Serunding (261)
Pembekal Telur (143)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1207)
Pemborong Batik Dan Sutera (358)
Pemborong Beg Galas (105)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (895)
Pemborong Cadar Dan Tilam (469)
Pemborong Karpet (167)
Pemborong Kasut Dan Sandal (724)
Pemborong Lampin (310)
Pemborong Mutiara (114)
Pemborong Pakaian Bayi (787)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1707)
Pemborong Pakaian Lelaki (1147)
Pemborong Pakaian Plus Size (148)
Pemborong Pakaian Wanita (4350)
Pemborong Telekung Dan Songkok (576)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3608)
Pemborong Tuala (208)
Pemborong Tudung (2862)
Pembuat Papan Tanda Iklan (292)
Pembuat Plastik Kotak Botol (815)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (492)
Pendaftaran Syarikat (518)
Pendaftaran Trademark (36)
Pengedar Alat Tulis (971)
Pengedar Bahan Pencuci (738)
Pengedar Buku Dan Majalah (615)
Pengedar Contact Lens (250)
Pengedar Perfume (1587)
Pengedar Permainan Kanak2 (622)
Pengedar Produk Kecantikan (2676)
Pengedar Produk Kesihatan (3082)
Pengurus Majlis (613)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (753)
Penternak Burung Puyuh (98)
Penternak Ikan (701)
Penternak Kambing (300)
Penternak Lembu (400)
Penternak Udang (204)
Peralatan Makmal Dan Hospital (270)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (753)
Peralatan Sukan (560)
Perisian Komputer (592)
Perkakas Dapur (640)
Perkakas Elektrik (457)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1557)
Pinjaman AIM (170)
Pinjaman Hartanah (532)
Pinjaman Kad Kredit (405)
Pinjaman Kereta (643)
Pinjaman Peribadi (11093)
Pinjaman Perniagaan (1889)
Produk Dari China (555)
Produk Sejuk Beku (1379)
Program Consignment (2066)
Program Dropship (7044)
Pusat Bahasa (374)
Pusat Jagaan Bayi (1658)
Pusat Latihan (674)
Pusat Memandu (128)
Pusat Mengaji Agama (555)
Pusat Pendidikan Tinggi (548)
Pusat Rawatan (380)
Pusat Tadika Dan Taska (1434)
Pusat Tuisyen (1137)
Rancangan Perniagaan (573)
Rumah Sewa (4445)
Rumah Untuk Dijual (3888)
Servis Freelance (1154)
Servis Keselamatan (743)
Servis Pembersihan (875)
Servis Pengedaran Risalah (484)
Setiausaha Syarikat (613)
Sewa Bas Dan Van (597)
Sewa Jentera (59)
Sewa Kereta Teksi Limo (1898)
Sewa Lori (2657)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (60)
Studio Filem Dan Videografi (267)
Studio Fotografi (929)
Studio Grafik Dan 3D (1165)
Studio Lukisan (140)
Studio Model Penyanyi Pelakon (783)
Studio Muzik (497)
Sukan Beladiri (119)
Sukan Berkumpulan (239)
Sukan Futsal (232)
Sukan Pancing (144)
Tanah Sewa (669)
Tanah Untuk Dijual (5027)
Tempahan Biskut Dan Tart (2180)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (680)
Tempahan Katering (2229)
Tempahan Kek Dan Coklat (2197)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (183)
Tempahan Kuih Muih (1779)
Tempahan Minuman Dan Dessert (488)
Tempahan Nasi Lemak (539)
Tempahan Roti (392)
Terminal Bayaran (198)
Ubahsuai Pejabat (669)
Ubahsuai Rumah (1747)
Urut Tradisional (842)
Usahawan Baja Pertanian (379)
Usahawan Benih Dan Nursery (418)
Usahawan Tani (1120)
Vending Machine (403)
Voucher Dan Tiket (255)
Web Design Malaysia (2354)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1437)