Pusat Jagaan Kucing
Lissa 7 @ Omiey Home Pusat Jagaan Kucing - Sun 22/May/2011 12:03pm [Last Comment]
Kami menerima kucing-kucing untuk serahan dan memberi penempatan baru untuk mereka.

Jika berminat sila hubungi kami.

Niche: Haiwan Peliharaan | Sumbangan Dan Bantuan
Salam Ramadhan Mubarak 1435h
Dari DPMM Putrajaya
     
  1. Haleem - Sun 22/May/2011 12:12pm
    Salam dimana lokasi, what is your contact no. Banyak serahan nak di buat

    Halim 0176395970  
  2. Lissa 7 - Sun 22/May/2011 12:18pm
    Kami di KL dan kami boleh datang pick up.  
  3. Haiza 3 - Sun 22/May/2011 9:55pm
    Bole bg ctc no.  
  4. Mek Ganu - Mon 23/May/2011 9:23am
    contact number? Boleh pick up di Klang ker?  
  5. Lissa 7 - Tue 24/May/2011 1:59am
    Mek Ganu - ya boleh.
    0122812640  
  6. Jaafar 7 - Fri 15/Jul/2011 11:26pm
    Salam..saya ada kucing utk diserahkan kepada pusat anda..sya slalu ke outstation dan sya tidak mampu utk sentiasa menjaganya..sila hubungi saya 0192631897 area sya dsara damai  
  7. Zarina 39 - Wed 10/Aug/2011 1:56am
    saya ada 7 ekor anak kucing dan 3 ekor kucing dewasa untuk diserahkan sebab mak saya dah bising x nak bela lagi. dimana lokasi senang saya dtg buat serahan. hubungi 016-2866941.  
  8. Hanni Mohammad Ali - Mon 27/Feb/2012 9:11pm
    Assalamualaikum... saya merupakan student kolej dan saya ada kucing yg terbiar sekitar kolej ni. tapi, kucing ni mengalami masalah mata yg sangat teruk. kami dah bawa dia pergi klinik dan doktor cakap cara pnyelesaiannya, kucing ni kena operate mata. tapi saya student dan sangat tak mampu. saya nak tanya, boleh ke anda terima kucing ni? saya mengharapkan bantuan dari pihak anda. hubungi saya sekiranya pihak anda berminat untuk membantu.

    017-2523567  
  9. Fast 2 - Mon 16/Apr/2012 11:44am
    salam saya ada sekor ibu kucing bersama anaknya 3 ekor...nak mintak tolong jaga selama 40 hari atau dua bulan berapa ye fee nye (harap tak mahal) saya berada di area kl  
  10. Fast 2 - Mon 16/Apr/2012 1:29pm
    no tepon saya

    fast - 012-2349056  
  11. Amanullah - Sun 22/Jul/2012 8:03am
    salam lissa. boleh beri alamat lengkap pusat jagaan omiey. boleh sms saya di talian 012 3437861. terima kasih. semoga Allah memberi ganjaran pahala diatas usaha murni ini.  
  12. Yooyoochun3011 - Fri 3/Aug/2012 6:25pm
    salam.. boleh bagi no.tel dan lokasi lengkap tak?
    kena bayar ke?  
  13. Qeemi - Mon 22/Oct/2012 12:26pm
    pusat jagaan kucing murah dan selamat...call 0127326822 qemi  
  14. Azlina 48 - Tue 6/Nov/2012 4:13pm
    Salam boleh bagi alamat sebab saya ada banyak sangat kucing terbiar yg saya bela, jiran2 saya rasa tak selesa sebab semua kucing tu saya lepaskan berkeliaran di luar kawasan rumah, kadang2 terlepas ke rumah jiran.
    So boleh tak saya bagi kucing yg saya ada lebih kurang 5 ekor.
    Berapa bayarannya dan dimana lokasi yg perlu saya letakkan.  
  15. Nuya - Tue 27/Nov/2012 12:40pm
    Salam lissa.. boleh bagi no.tel dan lokasi lengkap? berapa bayaran nya? masalahnya saya akan berpindah ke sarawak.  
  16. Nurizan Ezan - Mon 24/Dec/2012 10:51am
    saya ade 12 ekor kucing..terlalu byak tok sy jaga dgn kesibukan kerja..smua betina dan ade 2 ekor saja jantan..sila hubungi sy..0122934611 - ezan area Hulu Kelang  
  17. Nurul Ain 67 - Fri 4/Jan/2013 12:31pm
    boleh saya mintak contact number..saya ingin menghantar kucing..
    my number-0129021953  
  18. Nadia 294 - Fri 4/Jan/2013 10:36pm
    Sy nk serahkan kucing sy..  
  19. Ezlin 3 - Mon 7/Jan/2013 12:31am
    Sy dr perak nk serahkan sekor ank kucing umur -+ 2 weeks,ibunya x taw hilang kemna..x de spe y blh mnjganye mmndngkn sy akn brpindh ke thailand ikut suami.,mhon bantuan,kasihan sgt..0125785185  
  20. Finaz 7 - Wed 16/Jan/2013 12:39pm
    saya ada seekor kucing.tapi masalah nye kucing saya pernah patah tulang belakang.saya student.jadi saya ad masalah untuk jaga kucing ny dengan sempurna.tapi tak sampai hati nak buang macam tu je.boleh serahkan pada lissa x? mohon hubungi saya di 017-7448894  
  21. Maryam Kz - Wed 13/Mar/2013 1:14am
    boleh tak kalau sy nak amik kucing kat tempat awak?  
  22. Pojie 12 - Fri 15/Mar/2013 10:49pm
    Pm sy plz fauzee.ukm@gmail.com give contc number..tq  
  23. Nuriyana - Sun 17/Mar/2013 1:38pm
    Salam, saya Yana from setapak jaya, KL..saya ada ibu kucing dan beberapa ekor anak kucing utk diserahkan...boleh hubungi saya utk beberapa info.. please emel saya di nurieyana@yahoo.com..tq  
  24. Nazatulazlin 2 - Tue 9/Apr/2013 9:35pm
    sesiapa berminat untuk membela kucing?? saya ada kucing comel untuk anda. whatsapp atau email saya untuk gambar kucing. 01128511980 @ damodam82@gmail.com  
  25. Nooraini Binti Mohd Ali - Sat 20/Apr/2013 11:54pm
    Saya ada 18 ekor kucing, 10 dewasa dan 8 anak dari 3 ibu. Masalahnya rumah saya hanya rumah teres dan x de tempat nak letak kucing2 ni. Saya nak bebaskan 15 ekor. Sudi tak ambil kucing2 saya tu.  
  26. Megg - Sat 27/Apr/2013 5:41pm
    salam.pusat jagaan masih beroperasi ke?please reply asap.TQ
    0192378466  
  27. Samsudin Ahmad - Sun 24/Nov/2013 7:19pm
    Saya nak serahkan lebih 20 ekor kucing yang ada kat rumah saya, dah tak sanggup bela, jiran-jiran pun dah komplen. Kat mana saya nak serahkan?  
  28. Lyn Mohamad - Sun 6/Jul/2014 1:42pm
    saya ade seekor kucing. nak serah kan coz nak balik kampung utk raya. tak ada org nak jaga. boleh pick up area bandar bukit tinggi klang tak? berapa bayaran? boleh tak? nak buang sayang dan kesian pulak coz. anak saya pulak tak nak lepaskan. tolong hubungi saya.  
  29. Anyss 6 - Tue 8/Jul/2014 9:55pm
    salam.. sy ade 3 ekor kucing dewasa & 3 ekor ank kucing nak dilepaskan..sy duduk di kota damansara.. contact no. 0189406743

    terima kasih:))  
Page 1   (Total 29 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2504)
Bengkel Basikal (69)
Bengkel Kereta (1451)
Bengkel Motosikal (232)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (465)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1039)
Bisnes Burger (522)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (766)
Bisnes Cyber Cafe (433)
Bisnes Dobi (1311)
Bisnes Ebook (1004)
Bisnes Handphone (1195)
Bisnes Hari Raya (55)
Bisnes Hotel Dan Resort (535)
Bisnes Ice Blended (663)
Bisnes Jam Tangan (270)
Bisnes Jeruk (156)
Bisnes Kitar Semula (481)
Bisnes Komputer (1419)
Bisnes Kurier Dan Logistik (624)
Bisnes Minuman (1381)
Bisnes Pasar Malam (1868)
Bisnes Pelancongan (502)
Bisnes Perabot (786)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1021)
Bisnes Restoran (3109)
Bisnes Roti Dan Bakeri (671)
Bisnes Salun Rambut (336)
Bisnes Sarang Burung (251)
Bisnes Satay (357)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (613)
Bisnes Steamboat (192)
Bisnes Tablet Pc (434)
Bisnes Tradisional (793)
Bisnes Untuk Dijual (3102)
Bisnes Waffle Dan Jagung (361)
Bisnes Western Food (297)
Dewasa 18sx (1669)
Diskusi Bisnes (1865)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (682)
Expo Karnival Tapak Niaga (6016)
Forex Malaysia (1754)
Haiwan Peliharaan (424)
Haji Dan Umrah (451)
Hiasan Dalaman (674)
Hiasan Taman (232)
Hotel Resort Homestay (953)
Iklan Tv Radio Media Massa (210)
Import Dan Eksport (308)
Ingin Berniaga (2728)
Insurans Dan Takaful (1635)
Insurans Roadtax Kereta (316)
Kedai Bunga (183)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1914)
Kedai Emas (436)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2424)
Kedai Hardware (502)
Kedai Ibu Dan Bayi (654)
Kedai Jahit (3553)
Kedai Kamera Dan Camcorder (330)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (324)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1691)
Kedai Sewa (1566)
Kereta Baru (1518)
Kereta Terpakai (4731)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4329)
Kerja Kemahiran (1809)
Kerja Kosong (10612)
Kerja Praktikal (1798)
Kerja Sales (2086)
Kerja Sambilan (5904)
Konsultan Perniagaan (416)
Kontrak Swasta (273)
Kontrak Tender Kerajaan (435)
Kontraktor Balak Dan Kayu (456)
Kontraktor Jurutera (517)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (216)
Kontraktor Minyak Dan Gas (653)
Kontraktor Pasir (344)
Kontraktor Pembinaan (1921)
Kontraktor Perlombongan (304)
Kursus Dan Seminar (2672)
Kursus Kecantikan (664)
Kursus Makanan (641)
Kursus Motivasi (308)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1558)
Mencari Pelabur (3515)
Mesin Fotostat (337)
Mesin Freezer Dan Chiller (241)
Mesin Industri (476)
Mesin Jahit (354)
Mesin Proses Makanan (529)
Pakej Pelancongan (2493)
Pakej Perkahwinan (1160)
Pakej Perniagaan (820)
Pasar Basah (1382)
Pekerja Asing (1149)
Pelaburan Saham Unit Trust (890)
Pembantu Rumah Asing (1762)
Pembekal Barang Runcit (1527)
Pembekal Beras (96)
Pembekal Buah-buahan (454)
Pembekal Ikan Kering (366)
Pembekal Kelapa Dan Santan (597)
Pembekal Kerepek (1055)
Pembekal Keropok (415)
Pembekal Kicap Dan Sos (211)
Pembekal Kurma Dan Kismis (287)
Pembekal Madu (229)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (403)
Pembekal Rempah Dan Perencah (554)
Pembekal Serunding (253)
Pembekal Telur (128)
Pemborong Aksesori Lelaki (159)
Pemborong Aksesori Wanita (1161)
Pemborong Batik Dan Sutera (340)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (583)
Pemborong Bundle (833)
Pemborong Cadar Dan Tilam (413)
Pemborong Karpet (145)
Pemborong Kasut Dan Sandal (662)
Pemborong Lampin (283)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (743)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1572)
Pemborong Pakaian Lelaki (1095)
Pemborong Pakaian Plus Size (135)
Pemborong Pakaian Wanita (4019)
Pemborong Telekung Dan Songkok (552)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3370)
Pemborong Tuala (188)
Pemborong Tudung (2662)
Pembuat Papan Tanda Iklan (248)
Pembuat Plastik Kotak Botol (770)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (467)
Pendaftaran Syarikat (460)
Pendaftaran Trademark (30)
Pengedar Alat Tulis (914)
Pengedar Bahan Pencuci (681)
Pengedar Buku Dan Majalah (562)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1494)
Pengedar Permainan Kanak2 (562)
Pengedar Produk Kecantikan (2512)
Pengedar Produk Kesihatan (2891)
Pengurus Majlis (576)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (690)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (674)
Penternak Kambing (274)
Penternak Lembu (359)
Penternak Udang (183)
Peralatan Makmal Dan Hospital (251)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (670)
Peralatan Sukan (532)
Perisian Komputer (533)
Perkakas Dapur (582)
Perkakas Elektrik (402)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1452)
Pinjaman AIM (157)
Pinjaman Hartanah (490)
Pinjaman Kad Kredit (376)
Pinjaman Kereta (556)
Pinjaman Peribadi (9927)
Pinjaman Perniagaan (1746)
Produk Dari China (509)
Produk Sejuk Beku (1246)
Program Consignment (1928)
Program Dropship (6297)
Pusat Bahasa (334)
Pusat Jagaan Bayi (1394)
Pusat Latihan (611)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (460)
Pusat Pendidikan Tinggi (495)
Pusat Rawatan (333)
Pusat Tadika Dan Taska (1189)
Pusat Tuisyen (999)
Rancangan Perniagaan (563)
Rawatan Alternatif (274)
Rumah Sewa (4020)
Rumah Untuk Dijual (3528)
Servis Freelance (1012)
Servis Keselamatan (674)
Servis Pembersihan (756)
Servis Pengedaran Risalah (437)
Setiausaha Syarikat (574)
Sewa Bas Dan Van (521)
Sewa Kereta Teksi Limo (1668)
Sewa Lori (2375)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (229)
Studio Fotografi (847)
Studio Grafik Dan 3D (1000)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (674)
Studio Muzik (438)
Sukan Beladiri (112)
Sukan Berkumpulan (221)
Sukan Futsal (220)
Sukan Pancing (136)
Tanah Sewa (602)
Tanah Untuk Dijual (4542)
Tempahan Biskut Dan Tart (2083)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (628)
Tempahan Katering (2004)
Tempahan Kek Dan Coklat (2071)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (160)
Tempahan Kuih Muih (1659)
Tempahan Minuman Dan Dessert (428)
Tempahan Nasi Lemak (485)
Tempahan Roti (331)
Terminal Bayaran (174)
Ubahsuai Pejabat (613)
Ubahsuai Rumah (1605)
Urut Tradisional (733)
Usahawan Baja Pertanian (359)
Usahawan Benih Dan Nursery (378)
Usahawan Tani (1023)
Vending Machine (329)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2208)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1239)