Search Majalah.com
Promosi Hebat 2011! Peluang Memiliki Resort Suite Dari RM6,533 (Mayangsari)
Fiq 10 - Sun 6/Mar/2011 10:21am [Last Comment]
Assalammualaikum...

Saya nak share kpd sesiapa yg berminat nak buat pelaburan resort dgn modal yg rendah. Program ni under Mayangsari Resort iaitu joint ownership dgn kata lain kiter beli unit resort dan share dgn Mayangsari tu sendiri sbb tu murah. Pembelian adalah hak milik kekal dan siap ada S&P. Buat loan dgn resort so x payah pening dgn bank.

Sbg contoh, untuk resort 1 bilik harga dari RM6,533 so installment lebih kurang RM93 utk 07years. Ada byk unit dr 1,2 dan 4 bilik yg tu ikut kemampuan bulanan mana yg kita minat.

Cara nak bayar instalment tu sng dgn sewakan unit kita kepada sesiapa so duit sewa tu kita buat byr loan. Rate sewa resort kalo weekend utk i bilik dlm Rm350++ so sebulan dpt sewakan 1 atau 2 hari jer dah boleh cover. So andai kata lepas abis setel loan, duit sewa tu semua adalah untung kita.

Andai kata kita beli unit di Mayangsari resort di Port Dickson, kelebihan lain kita ttp boleh sewakan bilik di resort Mayangsari lain spt dungun, seremban, a famosa melaka, cameron highland, lumut, bukit merah, dan byk lg resort lain seluruh malaysia. Sistem sgt mudah sbb pegurusan resort akan aturkan so kita cuma cari penyewa jer. Kita sendiri pun boleh bercuti di mana2 mayangsari resort seluruh malaysia tidak terhad kpd dimana resort kita beli shj.

nilai resort pula akan naik mengikut pasaran hartanah jadi jika nak jual semula pun harga akan meningkat sgt sesuai utk pelaburan, andai kata beli rm6,533 nnt meningkat dlm rm10000 pun dah kira untung.

Boleh refer website rasmi mayangsari utk maklumat lanjut.

kepada sape yg berminat boleh la email sy firis961@yahoo.com atau tinggalkan
Alamat email disini nanti sy akan emailkan by detail jangan lepaskan peluang ini
Ada less 40%

Niche: Bisnes Hotel Dan Resort | Rumah Untuk Dijual | Mencari Pelabur
     
  1. Mohd Nazri 5 - Sun 6/Mar/2011 10:33am
    saya berminat...boleh email pada saya irzan81@yahoo.com  
  2. Liz 7 - Sun 6/Mar/2011 10:39am
    Saya berminat. Sila email kpd saya: liz_rizalyong@yahoo.com  
  3. Zhan 2 - Sun 6/Mar/2011 10:40am
    saya minat gak... emel ke zhane36@yahoo.com  
  4. Bayu 8 - Sun 6/Mar/2011 10:56am
    email saya bayu.seribayu@gmail.com  
  5. Aishah 20 - Sun 6/Mar/2011 10:59am
    saya pun berminat boleh email pada saya aishahs_mygirls@yahoo.com trm ksh  
  6. Apys - Sun 6/Mar/2011 11:04am
    email sy hfzthmn@yahoo.com  
  7. Asiaberseri - Sun 6/Mar/2011 11:05am
    saya pun berminat asiaberseri@gmail.com  
  8. Zul 20 - Sun 6/Mar/2011 11:29am
    salam.emailkan saya detail
    cau704@yahoo.com  
  9. Bart 3 - Sun 6/Mar/2011 11:49am
    email saya bart2020@gmail.com  
  10. Mak2 - Sun 6/Mar/2011 12:01pm
    Saya juga berminat
    ekk83@yahoo.com
    Tq  
  11. Faizal 24 - Sun 6/Mar/2011 12:03pm
    berminat
    mdfaizal_ml@yahoo.com.my  
  12. Sahrizal - Sun 6/Mar/2011 12:44pm
    saya pun minat, email sahrizal.mn@gmail.com  
  13. Is zack - Sun 6/Mar/2011 1:11pm
    bro, aku berminat jugak....
    betul ker kiter beli dgn harga tu terus jadi milik kiter unit tu...waa...mcm ni tiap2 mgg aku becuti...email infoo bro..
    is_zack@yahoo.com  
  14. Fiq 10 - Sun 6/Mar/2011 1:16pm
    sy sudah emailkan kepada kwn2 semua jangan lepaskan peluang ini rugi kalau lepaskan ramai org2 cina yg rebut peluang ini  
  15. Azizan 5 - Sun 6/Mar/2011 1:24pm
    saya berminat.
    mintak emailkan detail
    jijan_sikorsky@yahoo.com  
  16. Fiq 10 - Sun 6/Mar/2011 1:31pm
    Azizan 5 sy dah email by detail  
  17. Fiq 10 - Sun 6/Mar/2011 1:38pm
    kepada kwn2 semua sila reply email sy untuk pihak kami menghubungi anda semua untuk lebih detail kalau ada yg tak fham boleh tnya  
  18. Uzair 2 - Sun 6/Mar/2011 1:57pm
    Plz emailkan detail pada saya mohduzair87@gmail.com  
  19. Mohd Ghazali - Sun 6/Mar/2011 4:41pm
    juga e mailkan kepada saya

    srilati@ymail.com  
  20. Nurul 138 - Sun 6/Mar/2011 9:57pm
    EMAIL SAYA dnurulhana@yahoo.com  
  21. Zaidi Mat Yasin - Sun 6/Mar/2011 10:20pm
    email tuah_dee81@yahoo.com  
  22. Khairul 57 - Sun 6/Mar/2011 10:31pm
    khairul@irda.com.my  
  23. 5zarl - Sun 6/Mar/2011 11:02pm
    brminat jugak email kt frzac79@yahoo.com  
  24. Kimie 5 - Sun 6/Mar/2011 11:03pm
    i berminat. sila email info to ajis_kg@yahoo.com  
  25. Azman 62 - Sun 6/Mar/2011 11:10pm
    email info sy nak gak. az_man8263@yahoo.com  
  26. Suraya 25 - Sun 6/Mar/2011 11:36pm
    kengkawan jangan mudah terpedaya. banyak bayaran yang perlu dikeluarkan nanti...antaranya maintenance setiap bulan...kos service penyewaan, kalau nak cuti bukannya boleh datang sesuka hati..dalam setahun hanya berapakali aje..kos tersembunyi banyak!!!!saya dah kene dah....  
  27. Ckin - Sun 6/Mar/2011 11:58pm
    cik suraya yg cik terpedaya 2 hotel bayu jgn samakan dgn mayangsari susahla org melayu nak maju mcm nie cik suraya thu tak yg 70% beli hotel mayangsari adalah org cina mana pg nya bangsa melayu sy cuma nak bg thu kepada yg tak thu mengenai pakej ini tiada paksaan untuk beli fikir2 kan lah  
  28. Nizam 62 - Mon 7/Mar/2011 8:17am
    email kat saya
    kesangresources@gmail.com  
  29. Muhammad Yasser - Mon 7/Mar/2011 11:19am
    beri detail, gemanisu@yahoo.com  
  30. Shaari - Mon 7/Mar/2011 11:46am
    Salam Fiq 10,
    Saya berminat, sila hantarkan details.
    email saya smoha@yahoo.com
    Terima kasih.  
  31. Khairizal - Mon 7/Mar/2011 12:53pm
    menarik...email me please.
    t_khairizal@yahoo.com  
  32. Muhammad Asraf - Mon 7/Mar/2011 3:48pm
    berminat...muhammad_asraf90@ymail.com  
  33. Zaimi 2 - Mon 7/Mar/2011 3:50pm
    assalam...maaf mencelah...saya mencari pelabur yg berminat utk melabur dalam biz saya....

    http://pelaburanterjamin.blogspot.com/

    sekadar berkongsi....tq  
  34. Najib 12 - Mon 7/Mar/2011 4:12pm
    ajiddagreat@yahoo.com  
  35. Windy Chin 2 - Mon 7/Mar/2011 11:25pm
    oyoh08@yahoo.com.my tq  
  36. Amy 55 - Tue 8/Mar/2011 11:20am
    miss_sufi@yahoo.com tq  
  37. Iqbal 6 - Tue 8/Mar/2011 12:45pm
    hazzard_910@yahoo.com..tq  
  38. Syam 23 - Tue 8/Mar/2011 4:53pm
    berminat.. sila email ke syam0407@yahoo.com  
  39. Fiq 10 - Tue 8/Mar/2011 6:05pm
    Kepada kwn2 sila check email masing2 sy sudah email by detail jangan lepaskan peluang ini untuk resort di PD dan Dungun ada less 40% peluang kita untuk buat aset  
  40. Mukhriz - Tue 8/Mar/2011 6:21pm
    Sila email saya detail
    adamukhraiz@yahoo.com  
  41. Olin Azmi - Tue 8/Mar/2011 8:06pm
    sy amat berminat

    norliazmi@gmail.com  
  42. Fadzil Affandi - Tue 8/Mar/2011 10:13pm
    saya pun minat jugak... kalau jadi nk 2 unit rumah!!! emel ssaya segera arrjiee5@gmail.com. tel - 01088949290  
  43. Akmal 5 - Wed 9/Mar/2011 12:14am
    cmne nak beli?

    smartwaynetwork@gmail.com  
  44. Mamatpilah - Wed 9/Mar/2011 12:40am
    salam,sy pn brmint tlg emel pd sy juga
    ibnujusoh@yahoo.com.my  
  45. Rizal 71 - Wed 9/Mar/2011 4:11am
    tumpang lalu.....

    Salam semua...
    Dinar Iraq adalah matawang bagi negara Iraq. Pada tahun 1990 nilai 1 dinar Iraq bersamaan USD 3.20, tetapi mengalami penurunan selepas perang dan kejatuhan Rejim Saddam Hussein. Matawang baru diperkenalkan pada tahun 2003 tetapi belum diapungkan untuk pasaran antarabangsa menyebabkan nilainya rendah dan tidak sekata. Bursa Saham Iraq akan dibuka kepada pelabur asing. Maka keperluan Dinar Iraq diapungkan adalah amat mendesak sekali untuk merancakkan bursa saham ini. Hanya selepas apungan sesuatu matawang boleh dijual beli di pasaran terbuka. Bank Comercial dan Money Changer adalah sesuatu medium jual beli sesuatu matawang yang telah diapungkan.
    Dinar Iraq diperkenalkan pada tahun 2003 dan peramal ekonomi menjangkakan Dinar Iraq akan diapungkan dalam tempoh antara 5 ke 10 tahun, maka ianya satu masa yang paling wajar dan dinantikan oleh semua pihak.

    Dengan andaian Dinar Iraq akan diapungkan pada harga 1 Dinar Iraq bersamaan USD 0.3 ( spekulasi dan andaian ) dan ianya sejajar dengan pembentukan kerajaan Iraq yang baru. Sesiapa yang berminat untuk memiliki dan membuat pelaburan yang memberikan keuntungan berlipat kali ganda boleh menghubungi saya di
    0125997709 (Ahmad Faiz) / 017 3572010 (Rizal Maula)

    (RM450 = 50,000 Dinar Iraq ) harga jualan dari kami

    andaian dinar akan naik 1 iqd = 0.3 USD
    Modal RM450= 50,000iqd
    Tukaran bila harga IQD naik = 50,000 iqd X 0.3 USD
    Anda untung = 15000 USD = RM 45,000

    IQD= Iraq Dinar

    Reference laman web untuk kajian berkenaan dinar Iraq:
    1- www.primadinar.com
    2- http://dinar2010.blogspot.com/
    3- www.edinarfinancial.net/history.php
    4- www.cbi.iq ( ini adalah laman web rasmi Bank Iraq)
    5- http://www.buydinar.org/dinarfacts.html
    6- http://www.carigold.com/portal/forum/archive/index.php?t-122045.html
    7- www.rahsiadinar.com
    8- http://www.topix.com/forum/world/brunei/tl01sksds9188doap/p292

    Jika anda sudah mambuat kajian dan berminat untuk melabur dalam dinar Iraq, anda boleh menghubungi saya untuk membeli wang tersebut. Terima kasih.  
  46. Nizam 107 - Wed 9/Mar/2011 11:33am
    Fiq10..saya berminat..email detail pleasee... gulailomak@gmail.com tq  
  47. Yan 4 - Wed 9/Mar/2011 4:09pm
    sila emel....mamazahin@yahoo.com  
  48. Saifulnizam 3 - Wed 9/Mar/2011 10:17pm
    saya minat tu memang minat tp masih kurang jelas ttng keistimewaan saya sebagai pembeli. email kt saya di nizam41320@yahoo .com  
  49. Mohd Yazari Bin Subari - Wed 9/Mar/2011 11:22pm
    yazari.subari@gmail.com  
  50. Aina 24 - Wed 9/Mar/2011 11:23pm
    sy berminat... sila emel angeliqueaina@gmail.com  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 93 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2720)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (211)
Bengkel Kereta (1483)
Bengkel Motosikal (247)
Bengkel Tayar (212)
Bisnes Air Mineral (365)
Bisnes Ais Krim (499)
Bisnes Aksesori Kereta (649)
Bisnes Broadband (1102)
Bisnes Burger (545)
Bisnes Cermin Mata (159)
Bisnes Cuci Kereta (805)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1357)
Bisnes Ebook (1045)
Bisnes Handphone (1253)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (558)
Bisnes Ice Blended (694)
Bisnes Jam Tangan (287)
Bisnes Jeruk (164)
Bisnes Kitar Semula (498)
Bisnes Komputer (1486)
Bisnes Kurier Dan Logistik (674)
Bisnes Minuman (1460)
Bisnes Pasar Malam (1967)
Bisnes Pelancongan (547)
Bisnes Pengantin (675)
Bisnes Perabot (848)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1105)
Bisnes Restoran (3319)
Bisnes Roti Dan Bakeri (707)
Bisnes Salun Rambut (363)
Bisnes Sarang Burung (256)
Bisnes Satay (379)
Bisnes Sms (161)
Bisnes Spa Dan Facial (658)
Bisnes Steamboat (198)
Bisnes Tablet Pc (440)
Bisnes Tradisional (816)
Bisnes Untuk Dijual (3314)
Bisnes Waffle Dan Jagung (382)
Bisnes Western Food (323)
Dewasa 18sx (1767)
Diskusi Bisnes (1960)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (717)
Expo Karnival Tapak Niaga (6448)
Forex Malaysia (1873)
Haiwan Peliharaan (468)
Haji Dan Umrah (465)
Hiasan Dalaman (709)
Hiasan Taman (240)
Hotel Resort Homestay (1004)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (329)
Ingin Berniaga (2817)
Insurans Dan Takaful (1723)
Insurans Roadtax Kereta (337)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1979)
Kedai Emas (451)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2527)
Kedai Hardware (433)
Kedai Ibu Dan Bayi (687)
Kedai Jahit (3821)
Kedai Kamera Dan Camcorder (342)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (343)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1837)
Kedai Sewa (1629)
Kereta Baru (1613)
Kereta Terpakai (4989)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4788)
Kerja Kemahiran (1950)
Kerja Kosong (11692)
Kerja Praktikal (2050)
Kerja Sales (2268)
Kerja Sambilan (6297)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (452)
Kontrak Swasta (292)
Kontrak Tender Kerajaan (454)
Kontraktor Balak Dan Kayu (478)
Kontraktor Jurutera (565)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (679)
Kontraktor Pasir (389)
Kontraktor Pembinaan (2050)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2809)
Kursus Kecantikan (685)
Kursus Makanan (662)
Kursus Motivasi (322)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1621)
Mencari Pelabur (3678)
Mesin Fotostat (351)
Mesin Freezer Dan Chiller (264)
Mesin Industri (510)
Mesin Jahit (374)
Mesin Proses Makanan (564)
Pakej Pelancongan (2607)
Pakej Perkahwinan (1197)
Pakej Perniagaan (891)
Pasar Basah (1454)
Pekerja Asing (1228)
Pelaburan Saham Unit Trust (943)
Pembantu Rumah Asing (1851)
Pembekal Barang Runcit (1578)
Pembekal Beras (108)
Pembekal Buah-buahan (482)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (647)
Pembekal Kerepek (1095)
Pembekal Keropok (442)
Pembekal Kicap Dan Sos (223)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (237)
Pembekal Mee Dan Bihun (124)
Pembekal Minyak Masak (414)
Pembekal Rempah Dan Perencah (594)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1183)
Pemborong Batik Dan Sutera (352)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (605)
Pemborong Bundle (862)
Pemborong Cadar Dan Tilam (450)
Pemborong Karpet (162)
Pemborong Kasut Dan Sandal (694)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (108)
Pemborong Pakaian Bayi (770)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1653)
Pemborong Pakaian Lelaki (1128)
Pemborong Pakaian Plus Size (143)
Pemborong Pakaian Wanita (4197)
Pemborong Telekung Dan Songkok (565)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3516)
Pemborong Tuala (200)
Pemborong Tudung (2784)
Pembuat Papan Tanda Iklan (276)
Pembuat Plastik Kotak Botol (797)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (481)
Pendaftaran Syarikat (492)
Pendaftaran Trademark (34)
Pengedar Alat Tulis (950)
Pengedar Bahan Pencuci (716)
Pengedar Buku Dan Majalah (584)
Pengedar Contact Lens (243)
Pengedar Perfume (1535)
Pengedar Permainan Kanak2 (598)
Pengedar Produk Kecantikan (2624)
Pengedar Produk Kesihatan (2990)
Pengurus Majlis (595)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (725)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (694)
Penternak Kambing (286)
Penternak Lembu (390)
Penternak Udang (194)
Peralatan Makmal Dan Hospital (263)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (715)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (570)
Perkakas Dapur (621)
Perkakas Elektrik (434)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1530)
Pinjaman AIM (168)
Pinjaman Hartanah (517)
Pinjaman Kad Kredit (388)
Pinjaman Kereta (604)
Pinjaman Peribadi (10565)
Pinjaman Perniagaan (1832)
Produk Dari China (542)
Produk Sejuk Beku (1311)
Program Consignment (2009)
Program Dropship (6726)
Pusat Bahasa (357)
Pusat Jagaan Bayi (1535)
Pusat Latihan (648)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (521)
Pusat Pendidikan Tinggi (523)
Pusat Rawatan (364)
Pusat Tadika Dan Taska (1303)
Pusat Tuisyen (1066)
Rancangan Perniagaan (593)
Rawatan Alternatif (292)
Rumah Sewa (4273)
Rumah Untuk Dijual (3726)
Servis Freelance (1109)
Servis Keselamatan (718)
Servis Pembersihan (823)
Servis Pengedaran Risalah (458)
Setiausaha Syarikat (609)
Sewa Bas Dan Van (575)
Sewa Kereta Teksi Limo (1816)
Sewa Lori (2555)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (248)
Studio Fotografi (899)
Studio Grafik Dan 3D (1091)
Studio Lukisan (129)
Studio Model Penyanyi Pelakon (725)
Studio Muzik (477)
Sukan Beladiri (116)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (638)
Tanah Untuk Dijual (4830)
Tempahan Biskut Dan Tart (2148)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (667)
Tempahan Katering (2140)
Tempahan Kek Dan Coklat (2146)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1742)
Tempahan Minuman Dan Dessert (462)
Tempahan Nasi Lemak (520)
Tempahan Roti (359)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (639)
Ubahsuai Rumah (1680)
Urut Tradisional (790)
Usahawan Baja Pertanian (372)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1092)
Vending Machine (369)
Voucher Dan Tiket (247)
Web Design Malaysia (2305)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1350)