Promosi! Advance Slim - Turun 29kg Dalam Masa 2 Bulan.
Mohdfitri Azmi 2 @ Jana Duit Dari Rumah - Sun 8/Sep/2013 7:39pm [Last Comment]
promosi advanceslim!!!! nak kurus xde masalah dah...jus kurus badan paling hebat sekrg!!! anda berani?
x perlu diet x perlu senam pun boleh turun berat!!!! sedap minum mcm anggur...

Harga Biasa :RM150.00
Harga PROMOSI !!! RM120 free pos + free gift sabun slimmimg

Harga pakej sebulan :- beli 2 kotak PERCUMA 1 kotak hanya RM240 serta slimming soap - 3 ketul bernilai RM20
(bagi mereka nak turun 5 - 8 kg)

Harga pakej mantap :- beli 4 kotak PERCUMA 3 kotak hanya RM480 serta slimming soap - 7 ketul bernilai RM30
(bagi mereka yang ingin berat badan turun 8 - 10 kg keatas)

*Penurunan berat badan berbeza -beza setiap individu

✔Bakar lemak & Kalori dengan pantas
✔Meningkatkan metabolism dengan selamat
✔Mengurangkan selera makan
✔HALAL (JAKIM)
✔Selamat punyai Kelulusan Kementerian Kesihatan (KKM)
✔Carbohydrate blocker (Bila makan nasi, A.Slim akan terus bakar)
✔100% Tiada kesan sampingan
✔Ibu menyusu boleh minum

CARA PENGAMBILAN

✔Sebelum bersenam (Comfirm peluh mencurah2)
✔Sebelum sarapan
Sehari sekali atau 2 kali
✔1box (10hari)
✔ Grape flavour (Rasa mcm ribena)

CARA BELI DENGAN HARGA PROMOSI

taip KOD

Slim < jarak > nama anda ke 0132558582

STOK TERHAD, SIAPA CEPAT DIA DAPAT! LEPAS NI HARGA DINAIKKAN!

Niche: Produk Kuruskan Badan
     
  1. Rt - Sun 30/Jun/2013 11:42am
    ada jual borong x? pls email sy at yusnieda_zairul@yahoo.com  
  2. Syafeez - Sat 13/Jul/2013 9:48pm
    Jana RM138400 dlm masa 2 bulan dengan hanya minum kopi dirumah, bg free sample kat org, cerita kat org n minta org tukar jenama sahaja.

    Sila call/whatsapp 0176718954  
  3. Rijal 3 - Sun 14/Jul/2013 9:50am
    Percuma iklan. Tidak perlu daftar. tidak perlu akaun. Bila-bila masa tiada had. Insert ad terus iklan. iklan disini sekarang.

    www.negonego.com

    www.pakejhomestay.com  
  4. Ida90 2 - Sun 14/Jul/2013 12:45pm
    pm hrga borong....  
  5. Adam Danish 2 - Sun 14/Jul/2013 12:50pm
    Salam, tumpang iklan.
    Jom rebut peluang miliki bisnes sendiri yg luar biasa hebat dgn modal luar biasa rendah untuk pendapatan luar biasa hebat. Zero risiko. Berminat, join taklimat khas di serata negeri. Sms nama, no phone dan lokasi di 0196657739/0165036544 untuk book tempat anda kerana tempat terhad.  
  6. Zek 23 - Sun 14/Jul/2013 12:52pm
    Tumpang lalu.
    Promosi sistem online TERKINI, Menjana pendapatan RM50 & RM100 bertubi tubi ke bank akaun anda & Website dilengkapi secara Automatik yang bekerja 24 jam sehari untuk anda, memberikan pendapatan Lumayan setiap hari, setiap minggu dan setiap bulan. Modal hanya RM50.

    Tak perlu jumpa orang
    Tak perlu call orang
    Hanya ONLINE sahaja

    Daftar percuma di www.lpgnxtreme.com/?referid=ct5772
    dengan kadar segera.

    Cepat cepat  
  7. Sri Saadong Batik - Sun 14/Jul/2013 1:40pm
    PROMOSI

    SEMPENA RAYA YANG BAKAL MENJELMA, DAPATKAN KAIN PELIKAT DARI PELBAGAI JENAMA PADA HARGA BORONG.

    UNTUK MAKLUMAT LANJUT, LAYARI www.srisaadongbatik.blogspot.com

    TERIMA KASIH.  
  8. Pencari Kerja Online - Sun 14/Jul/2013 3:16pm
    maaf tuan tanah tumpang iklan

    kami di nurfika baby gallery mecari stokis dan agen dropship barangan kami..

    untuk profile dan maklumat lanjut boleh layari www.tilambayi.com

    boleh jek sms terus ke 013-3226160

    ada 2 agen iaitu :

    stokis - profit sehingga 50%
    dropshipper - profit sehingga 40%

    bila berminat kami akan hantar email surat tawaran rasmi, modul, senarai harga..

    semua urusan membuat, membungkus dan mengepos kami lakukan anda cuma promote sahaja..

    kami adalah pembuat bukan agen jadi margin untung insyallah bagus :-)

    kami juga ada sediakan dana modal yang merupakan 2.5% zakat keuntungan kepada stokis dan dropshipper yang istiqamah.

    store kami di 18-1b, tingkat 1, jalan putra 8, putra kajang..

    harap mendapat perhatian anda. salam  
  9. Nur Balqis Qahira Binti Abdullah - Sun 14/Jul/2013 4:48pm
    Beli Red Guara Cafe dapat Duit raya!!

    Wah,Jom Beli dan dapatkan Duit raya Anda!!Call 019-4133702(Puan Balqis)

    Sepaket RM28.80 +RM6(kos pos biasa)=RM34.80

    Khasiat Red Guara Cafe :

    *Membantu ketika berpuasa(menahan lapar dan memberi tenaga)
    *Membantu menurunkan berat badan berlebihan.
    *Membuang air dan lemak berlebihan dalam badan
    *Mengatasi kelesuan & membekalkan tenaga berpanjangan.
    *Mampu mengubati penyakit cirit-birit
    *Mampu mencairkan darah beku
    *Membantu mengempiskan perut

    p/s : Red Guara Cafe ni adalah minuman untuk lelaki dan wanita.
    call 019-4133702(Puan Balqis) atau layari dclqahira.blogspot.com  
  10. Ku Wan 2 - Mon 29/Jul/2013 10:56pm
    Tumpang iklan...

    Kursus kuih tradisional dan ikat kontrak dengan syarikat kami...

    * Kursus akan diadakan di bandar baru bangi..
    *Khas untuk yang tinggal berdekatan dengan bandar baru bangi, termasuk bangi lama, semenyih, kajang, putrajaya dan yg berdekatan
    * Kursus sellata 8 hari, hujung minggu sahaja, bermula pada 17 ogos 2013
    * Peserta kursus adalah terhad kepada 25 orang sahaja
    * Setiap peserta yang menyertai kursus boleh menandatangani kontrak membekal kuih tradisional utk syarikat kami jika berminat (setiap hari)
    * Yuran kursus RM300 seorang.

    KEPADA SESIAPA YANG BERMINAT, BOLEH TERUS HUBUNGI/ SMS EN.WAN 01115572862.....  
  11. Mohdfitri Azmi 2 - Tue 30/Jul/2013 9:12pm
    produk hot skrg ni..  
  12. Mohamad 212 - Sun 11/Aug/2013 6:01pm
    Alhamdulillah pagi2x dah dpt DUIT RAYA...
    Dapat RM20 masuk dalam BANK.
    Nak tahu rahsianya ===> www.mudahrm20.weebly.com  
  13. Ellina 2 - Sun 18/Aug/2013 11:42pm
    Tumpang iklan. If nak beli bag cath kidston blh tgk sini
    https://www.facebook.com/pages/House-of-Cath-Kidston/186003991455485?ref=hl  
  14. Azarel - Mon 19/Aug/2013 12:45am
    Tumpang jap, nama anda blacklist, sukar untuk membuat pinjaman kereta, pihak kami boleh bantu boleh rujuk di url ini

    http://www.majalah.com/?classified:pembelian-kereta-dengan-loan-kredit-untuk-nama-blacklist-ctoss-dan-criss:9J86XL58KX  
  15. Matuse - Sun 8/Sep/2013 8:08pm
    Salam tumpang iklan..

    APAKAH ITU TRIBUMAX?

    1. Digunakan utk meningkatkan testosterone badan secara semulajadi. (untuk lelaki)
    - Untuk meningkatkan nafsu seksual pada kaum lelaki
    - Meningkatkan size otot, kepadatan tulang dan pertumbuhan bulu di badan
    - Meningkatkan tenaga
    - Mengatasi masalah penuaan dari usia sebenar# Menjadikan suara lebih garau
    - Mengseimbangkan emosi dalam seseorang lelaki
    - Supplement yang dapat membantu meningkatkan hormon testosteron supaya berada dalam keadaan baik

    2. Ada yang tanya, "SAYA BELUM KAWIN, KENAPA NAK TINGKATKAN TESTOSTERONE"? jawapannya.. tingkatkan testosterone bukanlah bermaksud anda kene "
    bermain" jika testosterone tinggi, tetapi testosteron tinggi ni akan membantu badan anda membina OTOT dgn lebih cepat.. ia juga membantu dalam meningkatkan DHEA & Estrogen, Namun, nafsu mmg tinggi sikit bila amek TRIBUMAX ni.. memang POWER!

    3. Apa beza dengan produk lain yang sama ingredients? jawapannya.. dosage TRIBUMAX adalah dirumus khas utk pembentukan otot, enlargement penis dan mcm2 lg. extra dosage for those who workout, and for those yang tak workout, but need abundant of extra energy

    4. TRIBUMAX hanya RM200 free shipping, HALAL. SERIOUSLY memang best blend ever, superb lepas minum TRIBUMAX NI, KORANG MMG ENERGETIC GILE2.. rasa nak hempas2 besi kat gym.. baling ke sana ke mari..hihi

    TRIBUMAX sekotak = 30 sachet untuk sebulan.
    Minum sehari sekali sahaja 30minit sebelum breakfast.

    ORDER SEKARANG, SMS/WhatsApp: 011 26248303 atau layari: http://tribumax.blogspot.com/  
  16. Shah Carline - Sun 8/Sep/2013 11:39pm
    salam warga majalah, tumpang lalu. sape2 yg nk beli kete blh cll/sms/whatsapp i ya. jgn segan2.
    shah 012 2799157  
Page 1   (Total 16 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2528)
Bengkel Basikal (69)
Bengkel Kereta (1448)
Bengkel Motosikal (232)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (465)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1035)
Bisnes Burger (522)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (765)
Bisnes Cyber Cafe (433)
Bisnes Dobi (1309)
Bisnes Ebook (1004)
Bisnes Handphone (1193)
Bisnes Hari Raya (51)
Bisnes Hotel Dan Resort (533)
Bisnes Ice Blended (662)
Bisnes Jam Tangan (269)
Bisnes Jeruk (155)
Bisnes Kitar Semula (477)
Bisnes Komputer (1418)
Bisnes Kurier Dan Logistik (623)
Bisnes Minuman (1378)
Bisnes Pasar Malam (1867)
Bisnes Pelancongan (502)
Bisnes Perabot (784)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1021)
Bisnes Restoran (3100)
Bisnes Roti Dan Bakeri (670)
Bisnes Salun Rambut (336)
Bisnes Sarang Burung (251)
Bisnes Satay (356)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (613)
Bisnes Steamboat (191)
Bisnes Tablet Pc (434)
Bisnes Tradisional (792)
Bisnes Untuk Dijual (3092)
Bisnes Waffle Dan Jagung (360)
Bisnes Western Food (295)
Dewasa 18sx (1666)
Diskusi Bisnes (1864)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (675)
Expo Karnival Tapak Niaga (6012)
Forex Malaysia (1753)
Haiwan Peliharaan (422)
Haji Dan Umrah (450)
Hiasan Dalaman (671)
Hiasan Taman (232)
Hotel Resort Homestay (950)
Iklan Tv Radio Media Massa (208)
Import Dan Eksport (308)
Ingin Berniaga (2726)
Insurans Dan Takaful (1632)
Insurans Roadtax Kereta (315)
Kedai Bunga (183)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1912)
Kedai Emas (435)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2420)
Kedai Hardware (500)
Kedai Ibu Dan Bayi (653)
Kedai Jahit (3548)
Kedai Kamera Dan Camcorder (328)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (324)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1690)
Kedai Sewa (1563)
Kereta Baru (1516)
Kereta Terpakai (4724)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4321)
Kerja Kemahiran (1806)
Kerja Kosong (10588)
Kerja Praktikal (1789)
Kerja Sales (2084)
Kerja Sambilan (5895)
Konsultan Perniagaan (416)
Kontrak Swasta (273)
Kontrak Tender Kerajaan (435)
Kontraktor Balak Dan Kayu (456)
Kontraktor Jurutera (517)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (215)
Kontraktor Minyak Dan Gas (649)
Kontraktor Pasir (344)
Kontraktor Pembinaan (1916)
Kontraktor Perlombongan (302)
Kursus Dan Seminar (2671)
Kursus Kecantikan (664)
Kursus Makanan (641)
Kursus Motivasi (308)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1555)
Mencari Pelabur (3508)
Mesin Fotostat (335)
Mesin Freezer Dan Chiller (241)
Mesin Industri (473)
Mesin Jahit (352)
Mesin Proses Makanan (529)
Pakej Pelancongan (2490)
Pakej Perkahwinan (1160)
Pakej Perniagaan (816)
Pasar Basah (1381)
Pekerja Asing (1147)
Pelaburan Saham Unit Trust (889)
Pembantu Rumah Asing (1758)
Pembekal Barang Runcit (1527)
Pembekal Beras (96)
Pembekal Buah-buahan (453)
Pembekal Ikan Kering (366)
Pembekal Kelapa Dan Santan (593)
Pembekal Kerepek (1056)
Pembekal Keropok (415)
Pembekal Kicap Dan Sos (211)
Pembekal Kurma Dan Kismis (287)
Pembekal Madu (229)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (402)
Pembekal Rempah Dan Perencah (552)
Pembekal Serunding (252)
Pembekal Telur (127)
Pemborong Aksesori Lelaki (157)
Pemborong Aksesori Wanita (1161)
Pemborong Batik Dan Sutera (340)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (582)
Pemborong Bundle (833)
Pemborong Cadar Dan Tilam (412)
Pemborong Karpet (145)
Pemborong Kasut Dan Sandal (660)
Pemborong Lampin (283)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (742)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1570)
Pemborong Pakaian Lelaki (1094)
Pemborong Pakaian Plus Size (135)
Pemborong Pakaian Wanita (4017)
Pemborong Telekung Dan Songkok (551)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3366)
Pemborong Tuala (188)
Pemborong Tudung (2661)
Pembuat Papan Tanda Iklan (247)
Pembuat Plastik Kotak Botol (769)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (467)
Pendaftaran Syarikat (460)
Pendaftaran Trademark (30)
Pengedar Alat Tulis (914)
Pengedar Bahan Pencuci (681)
Pengedar Buku Dan Majalah (561)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1494)
Pengedar Permainan Kanak2 (561)
Pengedar Produk Kecantikan (2511)
Pengedar Produk Kesihatan (2887)
Pengurus Majlis (576)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (689)
Penternak Burung Puyuh (92)
Penternak Ikan (671)
Penternak Kambing (273)
Penternak Lembu (358)
Penternak Udang (183)
Peralatan Makmal Dan Hospital (250)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (669)
Peralatan Sukan (529)
Perisian Komputer (531)
Perkakas Dapur (581)
Perkakas Elektrik (399)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1452)
Pinjaman AIM (157)
Pinjaman Hartanah (488)
Pinjaman Kad Kredit (375)
Pinjaman Kereta (554)
Pinjaman Peribadi (9885)
Pinjaman Perniagaan (1740)
Produk Dari China (507)
Produk Sejuk Beku (1245)
Program Consignment (1926)
Program Dropship (6287)
Pusat Bahasa (333)
Pusat Jagaan Bayi (1388)
Pusat Latihan (611)
Pusat Memandu (116)
Pusat Mengaji Agama (460)
Pusat Pendidikan Tinggi (494)
Pusat Rawatan (332)
Pusat Tadika Dan Taska (1182)
Pusat Tuisyen (994)
Rancangan Perniagaan (562)
Rawatan Alternatif (273)
Rumah Sewa (4008)
Rumah Untuk Dijual (3522)
Servis Freelance (1012)
Servis Keselamatan (670)
Servis Pembersihan (754)
Servis Pengedaran Risalah (434)
Setiausaha Syarikat (572)
Sewa Bas Dan Van (519)
Sewa Kereta Teksi Limo (1664)
Sewa Lori (2367)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (229)
Studio Fotografi (846)
Studio Grafik Dan 3D (995)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (673)
Studio Muzik (438)
Sukan Beladiri (112)
Sukan Berkumpulan (221)
Sukan Futsal (219)
Sukan Pancing (135)
Tanah Sewa (601)
Tanah Untuk Dijual (4535)
Tempahan Biskut Dan Tart (2082)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (627)
Tempahan Katering (2000)
Tempahan Kek Dan Coklat (2068)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (160)
Tempahan Kuih Muih (1659)
Tempahan Minuman Dan Dessert (428)
Tempahan Nasi Lemak (484)
Tempahan Roti (331)
Terminal Bayaran (173)
Ubahsuai Pejabat (612)
Ubahsuai Rumah (1603)
Urut Tradisional (730)
Usahawan Baja Pertanian (359)
Usahawan Benih Dan Nursery (377)
Usahawan Tani (1021)
Vending Machine (329)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2205)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1237)