Search Majalah.com
Program 'Jom Niaga Dikarnival & Ekspo' 2012 - Lot Gerai Percuma
Smelink @ SME BUSINESS CENTRE & NETWORKING - Sat 17/Dec/2011 12:41pm [Last Comment]
2012 bakal tiba tidak lama lagi, sepanjang 2011 kami berjaya menempatkan beratus peniaga kecil dikarnival & ekspo anjuran agensi kerajaan dan swasta diseluruh Malaysia. Hasil pemantauan kami, ramai mengeluh dengan kadar sewa dan berniaga tidak menjadi.

Atas dasar keprihatinan dan galakan, kami akan lancarkan program Jom Niaga dikarnival & ekspo 2012 tidak lama lagi. Perancangan kami untuk membantu peniaga kecil berniaga dikarnival & ekspo tanpa sewa. Keluasan lot 10x10

Penerangan serta Syarat dan peraturan program boleh dirujuk di http://smelink.wall.fm. Kepada peniaga yang berminat, bolehlah membuat pra-pendaftran menerusi SMS:free/nama/produk jualan kepada 017-291 7238

PERINGATAN
Kami tidak akan melayan soalan-soalan 'IQ rendah'.

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
3 Dec 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Seminar Memborong Produk di China
29 Nov 2014 (Sabtu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. No Name 2 - Tue 20/Dec/2011 5:37pm
    saya berminat en.
    sy dh daftar dgn smelink tp lom jadi ahli terhormat lagi...sy peniaga ice blendz & beg buatan tangan
    mib.redr@gmail.com  
  2. Smelink - Tue 20/Dec/2011 9:59pm
    Terima kasih atas kerjasama kalian, kami telah menerima banyak respon dari peniaga kecil dan usahawan IKS.

    Kepada anda yang telah SMS nama dan produk, kami rekodkan dan akan maklumkan apabila program tersebut akan dimulai.  
  3. Ab Rahim Bin Ab Rahman - Wed 21/Dec/2011 2:41pm
    berminat tolong anta detail ke broyimb@yahoo.com  
  4. Rintik - Wed 21/Dec/2011 2:46pm
    Kat area mana nie? Hantar detail rintik2005@yahoo.com  
  5. Umiediniy - Wed 21/Dec/2011 3:08pm
    ok.. i berminat.. kalu free harap///.... area shah alam..lor.... t.q smelink  
  6. Aneka Coklat - Wed 21/Dec/2011 3:31pm
    Kami juga tlh berdaftar sebagai ahli Biasa... please inform :)  
  7. 123 Doremi - Thu 22/Dec/2011 12:20am
    dah daftar,harap2 memang btool2 lar...n tlg detail kn lbey lg psl karnival n ekspo lot grai percuma niy..  
  8. Azhar Ibrahim 2 - Thu 22/Dec/2011 12:31am
    saya berminat,sila hantar detail kepada saya. (jr_azhar66@yahoo.com)  
  9. Smelink - Thu 22/Dec/2011 1:57am
    Insyaallah, niat kami untuk membantu kalian. Bagi mereka yang belum mengenali kami, sila rujuk dulu dengan peniaga lain atau buat carian di google taip smelink, disitu aktiviti kami sepanjang tahun lalu direkodkan di situ  
  10. Jijan - Thu 22/Dec/2011 10:37am
    hantar detail ke..ijan 0981 @ gmail. com mcm mana nk join  
  11. Bluv Cuppy Candy - Thu 22/Dec/2011 3:49pm
    hantar detail...bie_baizura@yahoo.com  
  12. Ahmad Shamsul - Sun 25/Dec/2011 1:40am
    sy niaga mainan dan tudung...hantar detail ke...shamsul_deto@yahoo.com...tQ  
  13. Fyroz - Sun 25/Dec/2011 2:45am
    kalau ada aktiviti kat area Melaka tlg email. makanan /minuman (Mainan budak2)
    fyroz.ent@gmail.com
    tksih  
  14. Smelink - Mon 26/Dec/2011 5:23pm
    Salam 1 Malaysia,

    Terkini kami telah menerima 130 SMS nama/produk jualan dari peniaga yang berminat untuk turut serta. Nama2 tersebut akan kami siarkan tidak lama lagi.

    Prospektif lengkap termengenai program tersebut, boleh dirujuk sekarang di http://info-tapakniaga.weebly.com  
  15. Smelink - Tue 27/Dec/2011 6:38pm
    Bersyukur kehadrat Allah SWT dengan limpah kurniaNya, misi kami untuk membantu peniaga kecil dan usahawan IKS terlaksana.

    2011, kami telah Berjaya menempatkan beratus peniaga kecil dan usahawan IKS dipelbagai carnival dan ekspo anjuran agensi kerajaan dan swasta diseluruh Malaysia, antaranya:-
    1. Karnival Konsert Triple Malaya, Gemencheh, Negeri Sembilan
    2. Karnival Utusan Malaysia, Angsana, Johor Bharu
    3. Karnival Mesra Rakyat 1Malaysia, Teluk Kemang, Negeri Sembilan
    4. Karnival Lelong, Desa Tasek, Kuala Lumpur
    5. Karnival Back to school, Medan Mara
    6. Halfest, PWTC, Kuala Lumpur
    7. Karnival Usahawan Malaysia Tesco Kuala Selangor
    8. Karnival Usahawan Carrefour, shah Alam
    9. Karnival Santai Perpaduan
    10. Hari Peladang, Nelayan dan Penternak Negeri Sembilan
    11. Karnival 1Malaysia
    12. Karnival Belia Kedah
    13. Jom Makan Sempena Sambutan Hari Belia Negara
    14. Karnival upin & Ipin
    15. Karnival TAHA
    16. SME Week, UIAM
    17. Pesta Konvo Politeknik, sabak Bernam
    18. Pesta Konvo MMU
    19. Pesta Konvo Universiti Malaysia
    20. Chocolate Fest & SME sempena konvo UIAM
    21. Ekspo Usahawan Bumiputera, Pulau Pinang
    22. Karnival Jom Heboh
    23. Karnival Gegaria
    24. Karnival Bank Rakyat
    25. Karnival Pantai Utusan Malaysia
    26. Karnival Usahawan Desa
    27. Karnival Bio tech Johor
    28. Karnival 2 Dekad
    29. Karnival Selangorku
    30. Karnival Ulang Tahun ke-100 Bt Arang
    31. Karnival Halal Johor
    32. Karnival Best
    33. Agro Fest dan Makanan Johor
    34. Karnival Back to School, Medan MARA
    35. Karnival Mega Bumper Selangorku

    Sepanjang karnival berlangsung, kami sentiasa memantau dan memberi bantuan teknikal kepada penganjur dan peniaga kecil dan usahawan IKS dibawah naungan kami.  
  16. Mazaboutique - Wed 28/Dec/2011 3:21pm
    minta emailkan di mba@coreallied.com/mzmgang@yahoo.com. TQ  
  17. Norul Asyikin - Fri 30/Dec/2011 12:09am
    saya dah sms Nashierah Herbal Beautycare. Kalau ada karnival sebelah utara kedah perlis tolong bgitau ye.  
  18. Idah 10 - Sat 31/Dec/2011 7:38pm
    As Salam..sya berminat,pls email saya noraidahmohdnoor@gmail.com...kalau ada di Johor Bahru, Thks  
  19. Smelink - Sat 31/Dec/2011 9:30pm
    Kami kini berada di GP Joran Berita Harian, telah menempatkan 14 peniaga di sana.
    31 Dis - 01 Jan 2012,
    Tasek Titiwangsa, Kuala Lumpur
    Kadar sewa hanya RM200 (10x20)

    Tapak Niaga IKS Karnival Promosi Filem Azura, Maiden, Terengganu

    Tarikh : 5-7 Jan 2012
    Tempat : Tempat Letak Kereta, Maiden, Kuala Terengganu.
    Jam : 10.00 pg - 10.00 mlm

    Tapak Gerai Pameran & Jualan hanya 40 unit sahaja

    Lot korporat 20x20 - RM2000

    Lot IKS & Peniaga kecil
    Produk Kering - 10x10 - RM550
    Makanan & Minuman Ringgan - RM550
    Bayaran Tambahan dikenakan minima RM100 sekiranya menggunakan peralatan elektrik kuasa tinggi

    Lot Makanan Basah 10x20 - RM990

    Deposit Sampah - RM100. Dikembali sekiranya pengurusan berpuashati lot gerai yang sewa dalam keadaan bersih

    LOT TERHAD. Tempahan awal, SMS: AZURA/Nama/Produk jualan kepada 010-631 3773

    Tempah hendaklah disertakan bayaran 50% dan baki semasa masuk barang pada 4 Jan 2011 jam 9.00 malam ke atas. Pihak pengurusan berhak menghalang memasuki gerai sekira penyewa gagal menjelaskan baki 50%. Kami berhak utamakan mereka membuat bayaran dan kedudukan lot gerai ditentukan oleh pengurusan.

    Pelan tapak rujuk http://smelink.wall.fm

    MULTYMEDIA & IT FEST
    Politeknik Sultan Idris Shah, Sabak Bernam akan menganjurkan Multimedia & IT Fest 2012 di Dewan Serbaguna Politeknik Sultan Idris Shah, Sabak Bernam selama 5 hari bermula 30 Jan hingga 3 Februari 2012.

    Pelbagai aktiviti menarik akan dijalankan sepanjang program berlangsung antaranya, PC Games Challenge, Short Film Fest, Foto Journal Competetion, PSIS Idol dan banyak lagi.

    Gerai jualan produk multimedia & IT dan produk pelbagai juga dibuka sepanjang 5 hari dalam dewan yang berhawa dingin.

    Kami menjemput usahawan-usahawan untuk menyertai kami dalam program ini. Pakej sewaan tapak gerai adalah seperti berikut:

    Gerai Multimedia & IT Product (komputer, ipad, smartphone, gadget, dsb)
    Saiz tapak: 10' x 10'
    Sewa tapak: RM450
    Meja (1 unit) & Kerusi (2 unit)

    Gerai barangan kering & pelbagai (kecuali makanan & minuman)
    Saiz tapak 10' x 10'
    Sewa tapak: RM450
    Meja (1 unit) & Kerusi (2 unit)

    Sasaran pengunjung adalah warga PSIS termasuk pelajar dan kakitangan, warga daerah sabak bernam yang berdekatan, pelajar sekolah-sekolah daerah sabak bernam yang dijemput dan ramai lagi. Insyaallah meriah.

    Kepada peniaga khususnya ahli SMELINK yang berminat, sila buat tempahan segera. Penganjur mengamal '1st come, 1 serve'. SMS: IT FEST/nama/produk kepada 010-631 3773

    Pelan tapak rujuk http://smelink.wall.fm  
  20. Mohd Afiq - Thu 5/Jan/2012 1:15pm
    Tumpang Iklan:

    Festival dan Kejohanan Pencak SIlat UKM 2012 akan berlangsung pada 30 Januari - 5 Februari 2012 dengan kerjasama Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara bertempat di Dewan Canselor Tun Abdul Razak(DECTAR) UKM.

    Tapak Gerai untuk disewa ada disediakn. Gerai yang disediakan adalah terhad mengikut jenis barang jualan.

    untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya, Mohd Afiq di talian 013 492 0747  
  21. Zal Ziz - Thu 5/Jan/2012 8:13pm
    askum,
    sy bru start mnjadi franchise house of healin & berminat utk meluaskn pasaran, email sa ialah razabberstu@yahoo.com.my

    produk = suplemen kesihatan & produk kecantikan  
  22. Smelink - Thu 5/Jan/2012 10:31pm
    Karnival adalah cara terbaik untuk promosi produk, jualan & mencari pengedar kerana pengunjungnya ramai. Terdapat juga karnival tidak 'menjadi' sepertimana diwar-warkan oleh penganjur. Oleh itu, usahawan harus pandai memilih karnival yg bersesuai. Kami hanya membantu menyebar info tapak niaga dan menempatkan usahawan yg berminat untuk turut serta.  
  23. Kalam - Sun 8/Jan/2012 5:51pm
    saya bminat,blh email detail
    greenhill76@yahoo.com  
  24. Alhijrah - Mon 9/Jan/2012 10:07am
    as'kum, kami ingin memetik kenyataan diatas dari Smelink : Atas dasar keprihatinan dan galakan, kami akan lancarkan program Jom Niaga dikarnival & ekspo 2012 tidak lama lagi. Perancangan kami untuk membantu peniaga kecil berniaga dikarnival & ekspo tanpa sewa. Keluasan lot 10x10. Perkataan TANPA SEWA disini membawa maksud yang bagaimana ya? kami pun confius? Minta jelaskan? thanks.  
  25. Nasarudin Nazir - Sat 4/Feb/2012 10:08pm
    mohon email saya jika ade tapak gerai di sekitar ampang or kl.. wangianhidup@yahoo.com or SMS 0126117454. sy dh mendaftar dgn smelink  
  26. Zahari 16 - Sun 12/Feb/2012 12:18pm
    nama saya zahari, boleh tak saya dapatkan maklumat/join ekspo2 yang dibuat di kedah? jika ada boleh la contect/email saya ya, saya jalankan perniagaan ayam goreng nusantara, puyuh goreng/percik, wedges. 0175999661, zahari360@yahoo.com  
  27. Smelink - Sun 12/Feb/2012 2:37pm
    Apa yg konfius, kami hanya tawarkan kepada mereka yg telah menjadi ahli kehormat smelink. Dulu kerajaan pernah berikan lot gerai percuma tapi sikap peniaga yg pentingkan diri sendiri maka mereka hanya berikan kpd mereka terpilih sahaja.  
  28. Mazni Mohd Mottasir - Mon 11/Jun/2012 5:45pm
    saya amat berminat untuk menyertainya. sila hantar info lanjut kepada saya di mazni@tlp.com.my  
  29. Nnorhaf - Wed 10/Oct/2012 10:32pm
    sy berminat nak join expo ni.. boleh hantar detail ke legacy_feyza@yahoo.com  
  30. Mohd Azwan 6 - Sun 14/Oct/2012 8:18pm
    Sme link masih begerak aktif?  
  31. Rezza 4 - Thu 25/Oct/2012 12:35pm
    saya berminat dn dah menghubungi tapi tak dapat leh tak beri keterangan langjut 0142211890 SHAREZZA  
  32. Myra 6 - Thu 1/Nov/2012 3:41am
    Sy berminat,utk thn 2013 ada LG x aktiviti spt ini.blh email detail ke safoneglobal@yahoo.com .tq  
  33. Rafidah 31 - Thu 3/Jan/2013 12:19pm
    saya berminat untuk turut serta...emel to me: azfieda@yahoo.com  
Page 1   (Total 33 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2818)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (225)
Bengkel Kereta (1505)
Bengkel Motosikal (252)
Bengkel Tayar (219)
Bisnes Air Mineral (372)
Bisnes Ais Krim (515)
Bisnes Aksesori Kereta (663)
Bisnes Broadband (1113)
Bisnes Burger (550)
Bisnes Cermin Mata (162)
Bisnes Cuci Kereta (823)
Bisnes Cyber Cafe (453)
Bisnes Dobi (1386)
Bisnes Ebook (1066)
Bisnes Handphone (1272)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (573)
Bisnes Ice Blended (711)
Bisnes Jam Tangan (291)
Bisnes Jeruk (182)
Bisnes Kitar Semula (507)
Bisnes Komputer (1503)
Bisnes Kurier Dan Logistik (692)
Bisnes Minuman (1487)
Bisnes Pasar Malam (2005)
Bisnes Pelancongan (554)
Bisnes Pengantin (699)
Bisnes Perabot (875)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1124)
Bisnes Restoran (3387)
Bisnes Roti Dan Bakeri (723)
Bisnes Salun Rambut (373)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (385)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (678)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (445)
Bisnes Tradisional (839)
Bisnes Untuk Dijual (3418)
Bisnes Waffle Dan Jagung (388)
Bisnes Western Food (331)
Dewasa 18sx (1799)
Diskusi Bisnes (1986)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (741)
Expo Karnival Tapak Niaga (6623)
Forex Malaysia (1941)
Haiwan Peliharaan (477)
Haji Dan Umrah (469)
Hiasan Dalaman (726)
Hiasan Taman (244)
Hotel Resort Homestay (1028)
Iklan Tv Radio Media Massa (228)
Import Dan Eksport (335)
Ingin Berniaga (2838)
Insurans Dan Takaful (1766)
Insurans Roadtax Kereta (349)
Kedai Bunga (191)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1996)
Kedai Emas (458)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2551)
Kedai Hardware (441)
Kedai Ibu Dan Bayi (697)
Kedai Jahit (3956)
Kedai Kamera Dan Camcorder (349)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (342)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1899)
Kedai Sewa (1652)
Kereta Baru (1642)
Kereta Terpakai (5053)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4974)
Kerja Kemahiran (2017)
Kerja Kosong (12143)
Kerja Praktikal (2180)
Kerja Sales (2332)
Kerja Sambilan (6456)
Konsultan Peguam (159)
Konsultan Perniagaan (466)
Kontrak Swasta (301)
Kontrak Tender Kerajaan (465)
Kontraktor Balak Dan Kayu (485)
Kontraktor Jurutera (576)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (228)
Kontraktor Minyak Dan Gas (696)
Kontraktor Pasir (411)
Kontraktor Pembinaan (2094)
Kontraktor Perlombongan (324)
Kursus Dan Seminar (2865)
Kursus Kecantikan (696)
Kursus Makanan (672)
Kursus Motivasi (327)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1628)
Mencari Pelabur (3731)
Mesin Fotostat (358)
Mesin Freezer Dan Chiller (274)
Mesin Industri (523)
Mesin Jahit (389)
Mesin Proses Makanan (582)
Pakej Pelancongan (2647)
Pakej Perkahwinan (1217)
Pakej Perniagaan (904)
Pasar Basah (1485)
Pekerja Asing (1268)
Pelaburan Saham Unit Trust (967)
Pembantu Rumah Asing (1897)
Pembekal Barang Runcit (1591)
Pembekal Beras (117)
Pembekal Buah-buahan (492)
Pembekal Ikan Kering (390)
Pembekal Kelapa Dan Santan (659)
Pembekal Kerepek (1118)
Pembekal Keropok (454)
Pembekal Kicap Dan Sos (229)
Pembekal Kurma Dan Kismis (291)
Pembekal Madu (246)
Pembekal Mee Dan Bihun (128)
Pembekal Minyak Masak (417)
Pembekal Rempah Dan Perencah (618)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (143)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1200)
Pemborong Batik Dan Sutera (354)
Pemborong Beg Galas (102)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (877)
Pemborong Cadar Dan Tilam (464)
Pemborong Karpet (165)
Pemborong Kasut Dan Sandal (711)
Pemborong Lampin (304)
Pemborong Mutiara (113)
Pemborong Pakaian Bayi (779)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1691)
Pemborong Pakaian Lelaki (1141)
Pemborong Pakaian Plus Size (146)
Pemborong Pakaian Wanita (4295)
Pemborong Telekung Dan Songkok (572)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3576)
Pemborong Tuala (204)
Pemborong Tudung (2829)
Pembuat Papan Tanda Iklan (287)
Pembuat Plastik Kotak Botol (804)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (487)
Pendaftaran Syarikat (508)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (960)
Pengedar Bahan Pencuci (729)
Pengedar Buku Dan Majalah (605)
Pengedar Contact Lens (248)
Pengedar Perfume (1565)
Pengedar Permainan Kanak2 (612)
Pengedar Produk Kecantikan (2653)
Pengedar Produk Kesihatan (3047)
Pengurus Majlis (602)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (742)
Penternak Burung Puyuh (96)
Penternak Ikan (698)
Penternak Kambing (295)
Penternak Lembu (397)
Penternak Udang (198)
Peralatan Makmal Dan Hospital (269)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (739)
Peralatan Sukan (551)
Perisian Komputer (578)
Perkakas Dapur (630)
Perkakas Elektrik (450)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1547)
Pinjaman AIM (171)
Pinjaman Hartanah (526)
Pinjaman Kad Kredit (397)
Pinjaman Kereta (628)
Pinjaman Peribadi (10861)
Pinjaman Perniagaan (1861)
Produk Dari China (548)
Produk Sejuk Beku (1354)
Program Consignment (2041)
Program Dropship (6888)
Pusat Bahasa (366)
Pusat Jagaan Bayi (1601)
Pusat Latihan (660)
Pusat Memandu (125)
Pusat Mengaji Agama (536)
Pusat Pendidikan Tinggi (532)
Pusat Rawatan (373)
Pusat Tadika Dan Taska (1365)
Pusat Tuisyen (1091)
Rancangan Perniagaan (567)
Rawatan Alternatif (299)
Rumah Sewa (4374)
Rumah Untuk Dijual (3806)
Servis Freelance (1136)
Servis Keselamatan (733)
Servis Pembersihan (852)
Servis Pengedaran Risalah (471)
Setiausaha Syarikat (601)
Sewa Bas Dan Van (587)
Sewa Kereta Teksi Limo (1861)
Sewa Lori (2614)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (58)
Studio Filem Dan Videografi (258)
Studio Fotografi (916)
Studio Grafik Dan 3D (1142)
Studio Lukisan (134)
Studio Model Penyanyi Pelakon (759)
Studio Muzik (487)
Sukan Beladiri (118)
Sukan Berkumpulan (237)
Sukan Futsal (231)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (656)
Tanah Untuk Dijual (4946)
Tempahan Biskut Dan Tart (2172)
Tempahan Hamper (189)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (676)
Tempahan Katering (2191)
Tempahan Kek Dan Coklat (2175)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (180)
Tempahan Kuih Muih (1768)
Tempahan Minuman Dan Dessert (470)
Tempahan Nasi Lemak (532)
Tempahan Roti (378)
Terminal Bayaran (194)
Ubahsuai Pejabat (655)
Ubahsuai Rumah (1719)
Urut Tradisional (819)
Usahawan Baja Pertanian (375)
Usahawan Benih Dan Nursery (409)
Usahawan Tani (1106)
Vending Machine (388)
Voucher Dan Tiket (252)
Web Design Malaysia (2332)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1393)