Search Majalah.com
Program Francais Kiosk - Cipta Perniagaan Kiosk Anda Sendiri
Mrkiosk2011 - Sun 26/Dec/2010 1:05am [Last Comment]
TRANSFORMASI USAHAWAN BUMIPUTERA KEPADA USAHAWAN GLOBAL

Salam,

Pihak kami merupakan pakar dalam bidang francais yg memberi konsultansi daripada pembangunan ( rebranding ) produk, hingga ke mengenalpasti produk yg berpotensi utk dikembangkan ke pasaran global. Mampu mewujudkan kiosk berbagai saiz dan pakej untuk apa saja jenis perniagaan termasuk;

A. Bidang makanan dan minuman spt. jus buah2an/ ice blended/ cocktail/ ice cream/ wafel/ kayaball/ burger n hotdog/ cupcake/ cookies.

B. Bidang cenderahati spt. jam dinding bercetak (custom design bukan china made) jam kaca or acrylic with design/, menjual anak patung/ lain2 permainan.

C. Bidang pakaian spt. kiosk tudung/ pakaian baby/kanak2/ pakaian lelaki dan macam2 lagi.

Namakan je, kami Reka & Bina dan beri konsultansi untuk target market/ market placement. Bagi sesetengah kes, maybe kami akan dapatkan tapak untuk promotion atau tetap di hypermarket terkenal di malaysia ni.

Pendek cerita, kami memberikan perkhidmatan seumpama "RESTAURANT MAKEOVER" spt dlm rancangan Food Channel di ASTRO.
Buat pengetahuan semua, untuk mendapatkan rekaan kiosk yg terbaik, mestilah menggunakan kepakaran khidmat dr seorang designer dlm bidang F&B dan pakar dlm marketing. Baru kesemua pakej perkhidmatan yg ditawarkan akan lengkap dengan imej/ pengurusan/ akaun hingga ke promosi dan pembangunan produk mestilah berterusan dari semasa ke semasa.

Bagi pengusaha yg bermasalah dengan perniagaan spt. Kerugian/ Sale yg menurun/ Perkhidmatan kucar-kacir/ Ingin mengembangkan perniagaan tapi buntu/ Duit ada tapi xtau nk buat bisnes apa/ Tiada Pakar Perunding Perniagaan/ Tak Tahu nak buat documentation/ Kira2/ Akaun Syarikat yg betul/ Resepi porak peranda/ Makanan x sedap/ Nak buat packaging/ Makanan x tahan lama/...hubungi kami!!

Hasnol : 0124275900/5597634 ( jumpa utk details : just sms / call me )
email : artasiana@gmail.com
website : www.vektorgrafik.com.my ( belum dimuat naik-dlm proses)

Niche: Pembuat Rak Kiosk Gerai | Konsultan Perniagaan | Bisnes Restoran
Taklimat Pembiayaan Credit Guarantee Corporation (CGC) - Percuma
28 Apr 2014 di DPMM Putrajaya

Taklimat Berkenaan Tribunal Rayuan Kastam (TRK) - Percuma
24 Apr 2014 di Putrajaya

Seminar Peluang Bisnes Sektor Utama Ekonomi
30 Apr 2014 di Shah Alam (Anjuran bersama DPMM Putrajaya & MUBIN)
     
  1. Sofy - Thu 6/Jan/2011 4:17pm
    salam,

    saya baru saja mulakan produk muffin dan telah hantar ke kantin sekolah. saya mahu kembangkan perniagaan ni selebar yang boleh...cuma bagaimana saya nak pasarkan produk muffin keluaran syarikat saya ke seluruh negara sehingga ke luar negara????...bgaimana caranya????  
  2. Mrkiosk2011 - Fri 7/Jan/2011 10:14am
    Sofy,
    Buat transformasi dan rebranding product awak tu dulu, buat logo untuk jenama, trade mark, buat barcode, nutriton facts pun kena ada, packaging dan mcm2 lagi kalau nk masuk market giant/ tesco dan lain2.
    X tau nk buat, call saya ye di no atas tu. Jgn bermsg2 lagi, lambat kesannya kalau bersungguh, saya tunggu...

    * Cari pakar dlm bidang di atas, bukan sembarangan pihak boleh bantu dpt yg terbaik. Duit modal, itu cerita lain.

    Wasalam  
  3. Noorbaizura Arifin - Sat 15/Jan/2011 3:46pm
    mrkiosk2011 berapa charge service u nie .mahal tak?  
  4. Mrkiosk2011 - Sun 23/Jan/2011 11:11am
    design termasuk branding product, logo company dan imej korporat, dan kiosk design x tetap, i kena tengok dulu produk dan perkhidmatan u all dulu, sms me or call me then i explain k.  
  5. Imranghani - Sun 6/Feb/2011 3:17pm
    Menarik.. saya berminat.. sekarang tengah wat paperwork untuk dihantar ke PUNB.. Konsep perniagaan menggunakan kiosk, n lorry bonded..belum ada lakaran konsep n penjenamaan lagi. harap tuan boleh emailkan detail.tq eim_run22@yahoo.com  
  6. Mrkiosk2011 - Wed 16/Feb/2011 12:11pm
    salam, detail apa yg en Imran nak?
    kalau nk sebutharga kena bg sy maklumat apa yg en nak, paling bagus call je lah, senang dan ringkas. tq  
  7. Hanim 17 - Mon 21/Feb/2011 12:43am
    Salam rakan niaga. sesiapa yg berminat nak jual produk sejuk beku western, ready to cook. chicken/beef/lamb steaq. senang utk di masak. diatas hot plate, tempat burger atau kuali leper. produk di perap bersama jejari kentang, sayur campuran dan sos lada hitam. berminat call/sms 0129105672 Hanim.  
  8. Lubukduit - Fri 20/Jan/2012 6:15pm
    salam..saya berminat utk mengeluarkan produk air perak - rawatan alternatif utk kanser...beri cadangan sikit..akhalib@gmail.com  
  9. Masdianie Binti Kamaruddin - Wed 18/Jul/2012 11:46pm
    Berminat jugak..nak luaskan pasaran perniagaan satay madu sykt sy.  
  10. Saiful Nizam 14 - Thu 31/Jan/2013 5:03pm
    Dalam fikiran saya ada 2(dua) produk yg tidak ada di pasaran Malaysia ni. 1. Produk minuman. 2. Produk perkhidmatan. Saya nak buat tapi tiada modal dan tiada kemahiran utk membuat kertas kerja. Boleh bantu saya?

    snizam512@gmail.com  
Page 1   (Total 10 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Business Guide
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2337)
Bengkel Basikal (68)
Bengkel Kereta (1371)
Bengkel Motosikal (217)
Bengkel Tayar (194)
Bisnes Air Mineral (343)
Bisnes Ais Krim (439)
Bisnes Aksesori Kereta (630)
Bisnes Broadband (981)
Bisnes Burger (509)
Bisnes Cermin Mata (144)
Bisnes Cuci Kereta (724)
Bisnes Cyber Cafe (415)
Bisnes Dobi (1262)
Bisnes Ebook (962)
Bisnes Handphone (1148)
Bisnes Hotel Dan Resort (490)
Bisnes Ice Blended (638)
Bisnes Jam Tangan (257)
Bisnes Jeruk (146)
Bisnes Kitar Semula (437)
Bisnes Komputer (1386)
Bisnes Kurier Dan Logistik (592)
Bisnes Minuman (1307)
Bisnes Pasar Malam (1734)
Bisnes Pelancongan (464)
Bisnes Perabot (745)
Bisnes Prepaid Dan Reload (970)
Bisnes Restoran (2929)
Bisnes Roti Dan Bakeri (641)
Bisnes Salun Rambut (321)
Bisnes Sarang Burung (248)
Bisnes Satay (345)
Bisnes Sms (144)
Bisnes Spa Dan Facial (586)
Bisnes Steamboat (183)
Bisnes Tablet Pc (424)
Bisnes Tradisional (768)
Bisnes Untuk Dijual (2884)
Bisnes Waffle Dan Jagung (349)
Bisnes Western Food (271)
Dewasa 18sx (1611)
Diskusi Bisnes (1799)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (631)
Expo Karnival Tapak Niaga (5477)
Forex Malaysia (1617)
Haiwan Peliharaan (386)
Haji Dan Umrah (426)
Hiasan Dalaman (636)
Hiasan Taman (222)
Hotel Resort Homestay (904)
Iklan Tv Radio Media Massa (192)
Import Dan Eksport (291)
Ingin Berniaga (2645)
Insurans Dan Takaful (1538)
Insurans Roadtax Kereta (304)
Kedai Bunga (181)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1856)
Kedai Emas (408)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2324)
Kedai Hardware (455)
Kedai Ibu Dan Bayi (624)
Kedai Jahit (3336)
Kedai Kamera Dan Camcorder (314)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (317)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1586)
Kedai Sewa (1507)
Kereta Baru (1397)
Kereta Terpakai (4460)
Kerja Diploma Dan Ijazah (3889)
Kerja Kemahiran (1651)
Kerja Kosong (9630)
Kerja Praktikal (1583)
Kerja Sales (1863)
Kerja Sambilan (5407)
Konsultan Perniagaan (389)
Kontrak Swasta (247)
Kontrak Tender Kerajaan (418)
Kontraktor Balak Dan Kayu (436)
Kontraktor Jurutera (489)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (202)
Kontraktor Minyak Dan Gas (603)
Kontraktor Pasir (300)
Kontraktor Pembinaan (1806)
Kontraktor Perlombongan (285)
Kursus Dan Seminar (2565)
Kursus Kecantikan (643)
Kursus Makanan (618)
Kursus Motivasi (287)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1490)
Mencari Pasangan Lelaki (30)
Mencari Pasangan Wanita (48)
Mencari Pelabur (3356)
Mesin Fotostat (317)
Mesin Freezer Dan Chiller (229)
Mesin Industri (442)
Mesin Jahit (328)
Mesin Proses Makanan (521)
Pakej Pelancongan (2365)
Pakej Perkahwinan (1131)
Pakej Perniagaan (781)
Pasar Basah (1281)
Pekerja Asing (1070)
Pelaburan Saham Unit Trust (844)
Pembantu Rumah Asing (1625)
Pembekal Barang Runcit (1479)
Pembekal Beras (84)
Pembekal Buah-buahan (418)
Pembekal Ikan Kering (348)
Pembekal Kelapa Dan Santan (556)
Pembekal Kerepek (961)
Pembekal Keropok (399)
Pembekal Kicap Dan Sos (200)
Pembekal Kurma Dan Kismis (264)
Pembekal Madu (208)
Pembekal Mee Dan Bihun (116)
Pembekal Minyak Masak (382)
Pembekal Rempah Dan Perencah (521)
Pembekal Serunding (226)
Pembekal Telur (117)
Pemborong Aksesori Lelaki (152)
Pemborong Aksesori Wanita (1108)
Pemborong Batik Dan Sutera (330)
Pemborong Beg Galas (95)
Pemborong Beg Tangan (552)
Pemborong Bundle (804)
Pemborong Cadar Dan Tilam (381)
Pemborong Karpet (132)
Pemborong Kasut Dan Sandal (628)
Pemborong Lampin (277)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (714)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1468)
Pemborong Pakaian Lelaki (1031)
Pemborong Pakaian Plus Size (130)
Pemborong Pakaian Wanita (3841)
Pemborong Telekung Dan Songkok (517)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3209)
Pemborong Tuala (180)
Pemborong Tudung (2538)
Pembuat Papan Tanda Iklan (214)
Pembuat Plastik Kotak Botol (732)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (450)
Pendaftaran Syarikat (431)
Pendaftaran Trademark (28)
Pengedar Alat Tulis (893)
Pengedar Bahan Pencuci (649)
Pengedar Buku Dan Majalah (541)
Pengedar Contact Lens (226)
Pengedar Perfume (1443)
Pengedar Permainan Kanak2 (541)
Pengedar Produk Kecantikan (2420)
Pengedar Produk Kesihatan (2776)
Pengurus Majlis (557)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (648)
Penternak Burung Puyuh (88)
Penternak Ikan (637)
Penternak Kambing (259)
Penternak Lembu (337)
Penternak Udang (166)
Peralatan Makmal Dan Hospital (237)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (630)
Peralatan Sukan (508)
Perisian Komputer (489)
Perkakas Dapur (544)
Perkakas Elektrik (364)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1375)
Pinjaman AIM (148)
Pinjaman Hartanah (468)
Pinjaman Kad Kredit (364)
Pinjaman Kereta (510)
Pinjaman Peribadi (9325)
Pinjaman Perniagaan (1631)
Produk Dari China (470)
Produk Sejuk Beku (1176)
Program Consignment (1793)
Program Dropship (5868)
Pusat Bahasa (308)
Pusat Jagaan Bayi (1255)
Pusat Latihan (560)
Pusat Memandu (113)
Pusat Mengaji Agama (405)
Pusat Pendidikan Tinggi (475)
Pusat Rawatan (310)
Pusat Tadika Dan Taska (1092)
Pusat Tuisyen (939)
Rancangan Perniagaan (536)
Rawatan Alternatif (256)
Rumah Sewa (3786)
Rumah Untuk Dijual (3354)
Servis Freelance (935)
Servis Keselamatan (623)
Servis Pembersihan (714)
Servis Pengedaran Risalah (417)
Setiausaha Syarikat (544)
Sewa Bas Dan Van (478)
Sewa Kereta Teksi Limo (1515)
Sewa Lori (2209)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (51)
Studio Filem Dan Videografi (212)
Studio Fotografi (802)
Studio Grafik Dan 3D (880)
Studio Lukisan (112)
Studio Model Penyanyi Pelakon (631)
Studio Muzik (400)
Sukan Beladiri (111)
Sukan Berkumpulan (209)
Sukan Futsal (214)
Sukan Pancing (123)
Tanah Sewa (569)
Tanah Untuk Dijual (4266)
Tempahan Biskut Dan Tart (1760)
Tempahan Hamper (168)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (601)
Tempahan Katering (1894)
Tempahan Kek Dan Coklat (1941)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (151)
Tempahan Kuih Muih (1564)
Tempahan Minuman Dan Dessert (401)
Tempahan Nasi Lemak (462)
Tempahan Roti (317)
Terminal Bayaran (167)
Ubahsuai Pejabat (584)
Ubahsuai Rumah (1517)
Urut Tradisional (710)
Usahawan Baja Pertanian (341)
Usahawan Benih Dan Nursery (355)
Usahawan Tani (955)
Vending Machine (310)
Voucher Dan Tiket (219)
Web Design Malaysia (2105)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1138)