Produk Sensasi untuk Kecantikan Payudara dan Punggung.
Ayumanis77 - Thu 18/Mar/2010 5:10pm [Last Comment]
UNTUK WANITA....PRODUK SENSASI UNTUK KECANTIKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG....


COCOA COLLAGEN POWER PLUS

HANYA 1 SACHET SEHARI UTK DAPATKAN ~WAJAH BERSERI, PAYUDARA MANTAP, POWER GRIPP!!!!!



TELAH TERBUKTI BERKESAN..& HANGAT DI PASARAN !!!

Mampu Mengembalikan dan Mengekalkan Keremajaan Wanita…..khas Untuk suami2 yang sayangkan ke"remaja"an isteri...


RETAIL PRICE: ONLY AT RM 60.00 !

CALL NOW !!!! – 0162893703 - MISS AYU * E mail : ayumanis77@ymail.com
http://www.ayumanis77-cocoacollagen.blogspot.com



1 Box RM 60.00 (including Pos Laju !)

2 Box RM115.00 (add RM 8.00 for Pos Laju !)

3 Box RM155.00 (add RM 10.00 for Pos Laju !)

Trial Pack RM22.00
* 1 Box contain 30 sachet
* Trial Pack contain 10 sachet

Kembalikan Keremajaan Wanita....Produk terbaru dan paling murah di pasaran yang mampu mengembalikan keremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan wanita luar dan dalaman…Koko Pracampuran… adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi. Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita. Ia minuman enak lagi berkhasiat. Semua wanita yang berumur dari 20 tahun ke atas boleh mengamalkan pengambilan Cocoa Collagen ini.




Cocoa Collagen Power Plus mengandungi :-



* Marine Collagen - Dapat membantu mengimbangi hormon, mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit.



* Kacip Fatimah - Membantu merapatkan otot-otot rahim, faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri.



* Lobata - Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung.



* Krimer Bukan Tenusu - Membantu meningkatkan daya kesihatan anda.



* Dextrose Monohydrate - Melambatkan proses penuaan.



* Oligo Saccharide - Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan.



APA YANG AKAN ANDA DAPAT? INSYA ALLAH :



* Membantu mengimbangi hormon.

* Merangsangkan pertumbuhan sel baru / anti kedut.

* Mencantik, menghalus dan menggebukan kulit.

* Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung.

* Melambatkan proses penuaan.

* Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri.

* Mencantikkan kulit secara semulajadi.

* Memberikan tenaga.

* Membantu mengurangkan keguguran rambut.

* Melancarkan peredaran darah dalam badan.

* Mengimbangi berat badan.

* Meningkatkan daya penghadaman.

* Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot.



Lagi…Testimoni Terbaru tentang Cocoa Collagen Power Plus…!


Testimoni Dari Seorang Suami....

Salam Ayu..

Saya nak bagi tahu dah transfer duit for coco colagen..memang mantap! breast makin pejaln montok, grip tok sah cakap..pregh!! but sekarang guna cocoa collagen + ** ****e itu ler yg cepat nampak kesan agak nya..Itu hari plus jamu *** **** , tak boleh tahan badan panas , tekak sakit, Nak bagi tahu Cocoa colagen tu memang power betul..Nanti nak suruh wife stop ambil supplement yang lain..

Satu lagi kulir kelihatan sentiasa basah jer...Makan ** ****e dekat 3 kotak tak jadi mende pun ...mahal lagi ada la...Minum cocoa colagen tak sampai 2 kotak dgn harga murah dpt kesan jangka masa yg singkat,


- Cikgu Fahmi frm Shah Alam , 20 Dec 2009 -












Testimoni 1:



Honey Girl: ayu

ayumanis77@ymail.com: yup

Honey Girl: memang lah... cocoacollegen tu dasyat

ayumanis77@ymail.com: naper?

Honey Girl: Otot Vagina kental dan grip nyer kuat sesgt....

Honey Girl: payu dara tegang dan montok jadinyer

Honey Girl: dasyat...

Honey Girl: hubby suka yg amat sgt..

Honey Girl: hehehehe

ayumanis77@ymail.com: suka saya dengar

Honey Girl: abis kotak ke-3.. nak order lagi

Honey Girl: n perut akak kempis skit lah pulak

Honey Girl: hubby bagi komen semlam..

ayumanis77@ymail.com: great kak







Testimoni 2:



"Ini testimoni unt uk penggunaan seminggu kolagen kau tu.



-breast mcm besar & bulat, serious kau...baju kebaya aku bahagian dada tu ketat laki aku pun terkejut

-muka glowing..tak tau la ni perasan sendiri ke yang nyatanye aku xyah pakai bb cream dah utk result yang sama

tumit masih pecah lagi sebab aku nye teruk sikit pecah dia Nanti dah dua minggu aku bg lagi testimoni."



Testimoni 3



"akak....nak update lagi nih...

JERAWAT? DAH HILANG!!!!!

suke sangat...

BEKAS JERAWAT?? DAH HILANG SKET2!!!

tp kena sbr..ader sket lagi kat muke nih...

TUMIT KAKI?? DAH LICIN WA CKP LUU...hehehe. ..

best sgt la..x pyh nak kena sental ari2....

YANG PALING BEST....!!!

MUKE SAYER DAH OK....MCM MUDA JER RASA....( org asek teka 20 jer...)hihi. .

padahal umur dah 24...wakakakaaa. ...





Testimoni 3:

Nadia says:

" Ya Allah kakk.. kita baru minum 5 hari. kira 5 paket la kan. pejal n bulatnya breast kita. nasib baik lum hantar tempah lg baju tunang. kalo tak dah tak muat tang dada nanti.

tapi.. alaa.. atas dh best, punggung yg kempis ni lom jalan lagi. kalo dua2 naik baru cunn.. heheheh... "



Testimoni 4:

hye akak..cocoa tu sdp, sdp sgt..kalu minum 2 kan brestnjd cm tegang, rasa mcm penuh je dlm cup tu..cumil je..btol akak...pas 2 kn tumit kaki jd licin, dlu kt tumit punyalah xmcm tumit..kasar yg amat, adik2 kt yg tukang grb kan..hehehe. .tp skrg dah ok..licin aje kak, ni pon dah nak abis..nti nak order lg..muke pon mcm ok..parut2 mcm kurang sket, kt mnom cocoa ni pagi, x pon mlm....



Testimoni 5:

Kak, saya nak order lagi cocoa collagen tu. Mak saya selalu pening2, sakit kepala. Saya ada bg dia try jugak. Dan, kesannya amat baik di mana baru minum 2 sachet, mak saya cakap dia dapat rasa perubahan yg positif, iaitu sakit kepala hilang, pening pun hilang dan rasa cergas dan bertenaga. Itu pengalaman mak saya laa....



Then, pengalaman saya pulak, mcm dengan mak jugak, tapi saya dapat rasa yg breast n bontot saya makin pejal. Mula2 ambil cocoa ni, rasa denyut2 kan breast. Dah masuk minggu ke 2, suami pon perasan macam makin bulat jeee, hehehee..... Dan, jerawat besar pun dah tak tumbuh, cuma jerawat kecik je, tu pun sebijik 2 je.... Tapak tangan n kaki pun rasa makin lembut. Memang berbaloi!!!!



Testimoni 6:

Akak ....sofi nak bagitau sikit pasal cocoa coll. mmg best...breast and punggung kita mmg berbeza, breast besar and bulat, punggung plak mmg akan.. jer, shape cantik...kulit muka tak berminyak lagi tau..kalau dulu, boleh guna tuk goreng ikan..yang best nya, rambut sofi tak berapa nak gugur...mmg best lah, cocoa coll. ni yang sofi suka mmg tuk dalaman and luaran...nanti sofi akan sentiasa repeat order tuk cocoa coll. tungguuuuuuuuuuu yer kak ...



Testimoni 7:

Cocoa collagen nie kalau nak minum selalu pun boleh , sebab dia minuman kesihatan, tapi tak cukup sebulan la, kalau bajet lebih boleh la kan, tapi lin memang tak sangka la result dia memang mengancam, dia mengancam lin sendiri, sebab my darling tak nak lepas kan lin, hari hari mau, ape lagi layan jela. Bukan main2 tau kenyataan,.



Testimoni 8:

hari ni baru berkesempatan tuk saya tgk2 kedai akak......saya nk bg testimonial ni.......C ocoa collagen tu mmng manteppp abis la, Last week saya jumpa kwn yg dah berbulan2 tak jumpa so dia kata ............ WAH !!!!! AKAK SKANG BODY BERTAMBAH SEKSI WOOOO....... ...dia tgk tang punggung ....dulu tak naik cam ni......hehehehhe. .....tp rata2 kalu jumpa member yg dah lama tak jumpa mesti ckp tang tuuu.......ALHAMDUL ILLAH.... ..mmng serasi la......kalu breast lak mmng terletak je........yg paling best hubby la.....suka sgt tgk pubahan anom........



Testimoni 9:

BETUL ... BETUL ... BETUL (macam upin n ipin) ... hehe ... nak bg Testimoni gak ... kat sini husbend tak baca takpe ... husbend Azie pun cakap 'tutttt KETAT ... mcm anak daraa ... (hakikatnye anak dah 2) he...he...he. .. pada yg belum try, CEPAT! CEPAT! TRY!



*Sumer pompuan 20 tahun ke atas leh minum CCP ni kecuali yang pregnant kena tunggu baby kluar dulu kay ...

Untuk mummy yg breastfeed, jangan risau, boleh minum CCP ni ... Kak Faz pun still exclusively breastfeed my little Anis ...







PRODUK INI ADALAH KELUARAN SYKT BUMIPUTERA TEMPATAN, HALAL DAN :

Diluluskan oleh KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA

No. RUJUKAN 163/s/25 jld71



CONTACT: 016 2893703- Miss AYU – ayumanis77@ymail.com

http://ayumanis77-cocoacollagen.blogspot.com

AGENT REQUIRED : PLEASE CALL FOR DETAILS.

Niche: Dewasa 18sx | Butik Kecantikan
Kursus Borong Produk China Tanpa Perlu Melangkah ke China
18 Sep 2014 (Khamis) di DPMM Putrajaya

Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
24 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Fendi 4 - Fri 2/Apr/2010 1:12am
    menarik info tu

    PRODUK KECANTIKAN DI

    www.produkajaib.biz

    anda boleh bina website anda seperti diatas

    dan ketahui apa kebaikan mengunakan nama web DOT COM

    www.my1infinity.com/tempahweb
    hubungi webmaster 0137045971  
  2. Mariam Jamilah Ramli - Thu 10/Jun/2010 10:41am
    macam mana kalau nak beli yg trial pack  
  3. Suraya - Sun 11/Jul/2010 4:42pm
    saya berminat nak beli trial pack,mcmane ye..pls info me at suraya8076@yahoo.com  
  4. Julia 10 - Fri 10/Dec/2010 2:04am
    Cam na nak jd AGENT.... Berminat sgt..
    Pls email......
    juliaegun@yahoo.com.sg  
  5. Suharni 2 - Thu 21/Apr/2011 11:44am
    saya mau tnya brapa harga trial pack?
    info sya d ksdoodlez@rocketmail.com  
Page 1   (Total 5 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2643)
Bengkel Basikal (71)
Bengkel Besi (202)
Bengkel Kereta (1488)
Bengkel Motosikal (244)
Bengkel Tayar (211)
Bisnes Air Mineral (361)
Bisnes Ais Krim (492)
Bisnes Aksesori Kereta (659)
Bisnes Broadband (1084)
Bisnes Burger (537)
Bisnes Cermin Mata (157)
Bisnes Cuci Kereta (792)
Bisnes Cyber Cafe (444)
Bisnes Dobi (1339)
Bisnes Ebook (1034)
Bisnes Handphone (1235)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (550)
Bisnes Ice Blended (687)
Bisnes Jam Tangan (282)
Bisnes Jeruk (162)
Bisnes Kitar Semula (487)
Bisnes Komputer (1462)
Bisnes Kurier Dan Logistik (653)
Bisnes Minuman (1428)
Bisnes Pasar Malam (1927)
Bisnes Pelancongan (532)
Bisnes Perabot (834)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1084)
Bisnes Restoran (3242)
Bisnes Roti Dan Bakeri (697)
Bisnes Salun Rambut (354)
Bisnes Sarang Burung (254)
Bisnes Satay (375)
Bisnes Sms (159)
Bisnes Spa Dan Facial (638)
Bisnes Steamboat (195)
Bisnes Tablet Pc (440)
Bisnes Tradisional (808)
Bisnes Untuk Dijual (3247)
Bisnes Waffle Dan Jagung (376)
Bisnes Western Food (314)
Dewasa 18sx (1736)
Diskusi Bisnes (1925)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (709)
Expo Karnival Tapak Niaga (6306)
Forex Malaysia (1830)
Haiwan Peliharaan (453)
Haji Dan Umrah (462)
Hiasan Dalaman (706)
Hiasan Taman (239)
Hotel Resort Homestay (987)
Iklan Tv Radio Media Massa (219)
Import Dan Eksport (323)
Ingin Berniaga (2789)
Insurans Dan Takaful (1686)
Insurans Roadtax Kereta (330)
Kedai Bunga (187)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1959)
Kedai Emas (442)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2491)
Kedai Hardware (421)
Kedai Ibu Dan Bayi (683)
Kedai Jahit (3723)
Kedai Kamera Dan Camcorder (339)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (333)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1791)
Kedai Sewa (1609)
Kereta Baru (1579)
Kereta Terpakai (4901)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4603)
Kerja Kemahiran (1906)
Kerja Kosong (11335)
Kerja Praktikal (1969)
Kerja Sales (2204)
Kerja Sambilan (6166)
Konsultan Perniagaan (442)
Kontrak Swasta (286)
Kontrak Tender Kerajaan (449)
Kontraktor Balak Dan Kayu (469)
Kontraktor Jurutera (548)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (222)
Kontraktor Minyak Dan Gas (669)
Kontraktor Pasir (377)
Kontraktor Pembinaan (2006)
Kontraktor Perlombongan (315)
Kursus Dan Seminar (2756)
Kursus Kecantikan (676)
Kursus Makanan (655)
Kursus Motivasi (316)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1599)
Mencari Pelabur (3618)
Mesin Fotostat (348)
Mesin Freezer Dan Chiller (258)
Mesin Industri (496)
Mesin Jahit (366)
Mesin Proses Makanan (551)
Pakej Pelancongan (2567)
Pakej Perkahwinan (1186)
Pakej Perniagaan (865)
Pasar Basah (1431)
Pekerja Asing (1205)
Pelaburan Saham Unit Trust (926)
Pembantu Rumah Asing (1818)
Pembekal Barang Runcit (1562)
Pembekal Beras (104)
Pembekal Buah-buahan (476)
Pembekal Ikan Kering (379)
Pembekal Kelapa Dan Santan (632)
Pembekal Kerepek (1084)
Pembekal Keropok (435)
Pembekal Kicap Dan Sos (218)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (236)
Pembekal Mee Dan Bihun (122)
Pembekal Minyak Masak (413)
Pembekal Rempah Dan Perencah (584)
Pembekal Serunding (258)
Pembekal Telur (138)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1179)
Pemborong Batik Dan Sutera (351)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (592)
Pemborong Bundle (848)
Pemborong Cadar Dan Tilam (433)
Pemborong Karpet (154)
Pemborong Kasut Dan Sandal (683)
Pemborong Lampin (289)
Pemborong Mutiara (107)
Pemborong Pakaian Bayi (761)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1619)
Pemborong Pakaian Lelaki (1114)
Pemborong Pakaian Plus Size (141)
Pemborong Pakaian Wanita (4134)
Pemborong Telekung Dan Songkok (562)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3472)
Pemborong Tuala (194)
Pemborong Tudung (2738)
Pembuat Papan Tanda Iklan (267)
Pembuat Plastik Kotak Botol (787)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (472)
Pendaftaran Syarikat (482)
Pendaftaran Trademark (33)
Pengedar Alat Tulis (940)
Pengedar Bahan Pencuci (700)
Pengedar Buku Dan Majalah (575)
Pengedar Contact Lens (237)
Pengedar Perfume (1521)
Pengedar Permainan Kanak2 (590)
Pengedar Produk Kecantikan (2582)
Pengedar Produk Kesihatan (2948)
Pengurus Majlis (586)
Penternak Arnab (52)
Penternak Ayam (709)
Penternak Burung Puyuh (94)
Penternak Ikan (687)
Penternak Kambing (285)
Penternak Lembu (381)
Penternak Udang (191)
Peralatan Makmal Dan Hospital (256)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (694)
Peralatan Sukan (543)
Perisian Komputer (561)
Perkakas Dapur (606)
Perkakas Elektrik (420)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1495)
Pinjaman AIM (164)
Pinjaman Hartanah (505)
Pinjaman Kad Kredit (385)
Pinjaman Kereta (586)
Pinjaman Peribadi (10394)
Pinjaman Perniagaan (1805)
Produk Dari China (531)
Produk Sejuk Beku (1288)
Program Consignment (1985)
Program Dropship (6576)
Pusat Bahasa (347)
Pusat Jagaan Bayi (1502)
Pusat Latihan (636)
Pusat Memandu (122)
Pusat Mengaji Agama (504)
Pusat Pendidikan Tinggi (517)
Pusat Rawatan (353)
Pusat Tadika Dan Taska (1265)
Pusat Tuisyen (1045)
Rancangan Perniagaan (583)
Rawatan Alternatif (287)
Rumah Sewa (4176)
Rumah Untuk Dijual (3660)
Servis Freelance (1080)
Servis Keselamatan (703)
Servis Pembersihan (801)
Servis Pengedaran Risalah (450)
Setiausaha Syarikat (598)
Sewa Bas Dan Van (558)
Sewa Kereta Teksi Limo (1775)
Sewa Lori (2512)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (242)
Studio Fotografi (881)
Studio Grafik Dan 3D (1060)
Studio Lukisan (126)
Studio Model Penyanyi Pelakon (705)
Studio Muzik (460)
Sukan Beladiri (115)
Sukan Berkumpulan (227)
Sukan Futsal (227)
Sukan Pancing (141)
Tanah Sewa (628)
Tanah Untuk Dijual (4742)
Tempahan Biskut Dan Tart (2118)
Tempahan Hamper (187)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (650)
Tempahan Katering (2100)
Tempahan Kek Dan Coklat (2119)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (175)
Tempahan Kuih Muih (1722)
Tempahan Minuman Dan Dessert (454)
Tempahan Nasi Lemak (508)
Tempahan Roti (347)
Terminal Bayaran (184)
Ubahsuai Pejabat (639)
Ubahsuai Rumah (1662)
Urut Tradisional (775)
Usahawan Baja Pertanian (369)
Usahawan Benih Dan Nursery (391)
Usahawan Tani (1075)
Vending Machine (356)
Voucher Dan Tiket (241)
Web Design Malaysia (2289)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1328)