Search Majalah.com
Produk Pertanian
Muhammad Syafazley - Tue 15/Jan/2013 1:19pm [Last Comment]
PRODUK PERTANIAN
1. MINI GREEN HOUSE
MINI GREEN HOUSE - DIPASANG DIRUMAH2 TAMAN DENGAN STRUKTUR LENGKAP BERTUTUP

2. EDIBLE GARDEN KEDAH HIDROPONIK
HIDROPONIK - EDIBLE GARDEN YANG MENGGUNAKAN KAEDAH HIDROPONIK
HARGA DARI RM3500

3. BENIH REBUNG
HARGA : RM7
** KENA BUAT TEMPAHAN AWAL

4. BENIH ROCK MELON
HARGA : RM18 UNTUK 100 BIJI
** KENA SEMAI DULU

5. PERLUKAN BEKALAN LEMBU UNTUK
i) AKTIVITI KORBAN DAN AKIKAH..
ii) MAJLIS PERKAHWINAN..
iii) KEGUNAAN LAIN
HARGA LEMBU : RM2100, RM2500, RM2800
**BERMINAT BOLEH DATANG UTK TGK LEMBU DI HULU LANGAT..

6. BAJA TAHI AYAM DAGING
TAWARAN HEBAT SEPANJANG TEMPOH PROMOSI
RM6.90 untuk 25.5 kg/beg (0.5 kg adalah percuma)
Jumlah belian berikut layak menerima harga & tawaran hebat kami :
i) Belian 250 kg/10 beg dan ke atas > Layak mendapat Diskaun Hebat.
ii) Belian 500 kg/20 beg dan ke atas > Layak mendapat Diskaun Hebat + percuma sebotol BMO.
iii) Belian 1000 kg/40 beg dan ke atas > Layak mendapat Diskaun Lebih Hebat.
# Khidmat penghantaran disediakan untuk belian 500 kg/20 beg dan yang melebihi daripada itu.

UNTUK KETERANGAN LANJUT DAN TEMPAHAN HUBUNGI :
EMAIL : mattrozi.biss@yahoo.com atau khailiza_82@yahoo.com
HP : 0133650041, 0123750041 atau 0129163500


PERKHIDMATAN DAN PELUANG YANG DITAWARKAN GREEN MILLION AGRISOLUTION ENT
Di sini ada 3 peluang yang ditawarkan :
(1) Jika anda mempunyai tanah yang tidak diusahakan..anda boleh menawarkan kepada saya untuk diusahakan..
Maksud usahakan tanah :
i) Bagi free sekadar nak diusahakan
ii) Nak bagi sewa - pemilik tanah ambil duit sewa
iii) Nak joint venture – untung rugi ditanggung bersama
iv) Nak buat sendiri..syarikat menjadi konsultan sahaja

(2) Jika anda ingin melabur
i) Rock Melon – modal RM3000 (1/2 plot) & RM5000 (1 plot)
ii) Jagung – modal RM5000 (1 plot)
iii) Cili – modal RM3000 (1 plot)
iv) Keli Kanvas – modal RM3000 (1 plot)
v) Modal serendah RM500

(3) Jika anda mahu jadi peserta..saya akan mix and matchkan untuk kebaikan semua pihak..
i) Menjadi peserta – bekerja sambil belajar dengan syarikat..buat masa ni belum boleh dibuka untuk pengambilan sebab prasarana belum siap untuk penempatan peserta..jika sudah dibuka nanti pengambilan adalah untuk peserta lelaki sahaja dan yang benar-benar serius untuk belajar
ii) Mix and match – kalau peserta mampu menguruskan tanaman dengan baik..syarikat akan siapkan tapak pertanian yang boleh dimodalkan investor ‘besar’ untuk diusahakan oleh peserta..

Untuk waktu ini, tanah ditawarkan di kawasan Hulu Langat dan Kuala Lipis..jika mahukan sebarang butiran lanjut harap jelaskan bahagian mana anda maksudkan (1)-(3) berserta nama dan no fon dan email atau inbox sy di FB Khai Liza


PERKHIDMATAN GREEN MILLION AGRISOLUTION ENT
Syarikat ade menyediakan khidmat nasihat atau bertindak menjadi konsultan bagi yang berminat :
(1) Memulakan tanaman fertigasi sama ada untuk
i) Komersial / perniagaan – bertujuan untuk mendapatkan keuntungan..
Bagi yang berminat untuk tujuan komersial atau perniagaan berasaskan pertanian fertigasi..bimbingan akan diberi bermula dengan memberi khidmat nasihat dan langkah seterusnya seperti bantuan menyediakan kertas kerja pertanian dan lain2 lagi
ii) Kegunaan sendiri – sekadar hobi..

** Khidmat nasihat sedia dikongsi..bagi yang berminat boleh hubungi En Muhammad Rozi di no 0133650041, 0123750041@ 0129163500 atau boleh tinggalkan nama, no fon serta pilihan (i) atau (ii) di email mattrozi.biss@yahoo.com atau khailiza_82@yahoo.com

Niche: Usahawan Tani | Usahawan Baja Pertanian | Usahawan Benih Dan Nursery
Salam Ramadhan Mubarak 1435h
Dari DPMM Putrajaya
     
  1. Ceknua - Thu 17/Jan/2013 12:47pm
    Awas!!! Pelaburan ini di dalam senarai pelaburan yang di siasat oleh BNM. Sudah ramai menjadi mangsanya.

    Sila berhati-hati....modal yg dilaburkan sehingga masih belum dipulangkan.

    .....setiap kali minta balik modal kita dikata tamak tak bersyukur!!!  
  2. Conbuster - Tue 29/Jan/2013 9:42pm
    Mana berani nak jawab...tembelang dah pecah....Mattrozi dah menyembunyikan diri.....  
  3. Mohd Nazri Bin Samiun - Wed 13/Feb/2013 9:28am
    Salam Warga MC, saya wakil kepada beberapa warga Putrajaya ingin meluahkan rasa terkilan terhadap Mattrozi yang tidak berpegang pada janji-janji manisnya. Setelah susah payah kami turun naik mahkamah, hanya sebahagian yang dibayar, itu pun setelah diugut dengan surat perintah mahkamah (arahan bayar). Kepada yang berasa tertipu, bersama-sama lah melantik lawyer untuk lawan insan yang bernama Mattrozi  
  4. Ceknua - Sat 23/Feb/2013 5:32pm
    Laa.... Mcmna Mattrozi boleh kalah kat mahkamah ni? Dia kata dia betul..... Mungkin mahkamah menganiaya dia kot.....

    Saudara Nazri, laporkan shj ke mahkmah semula. Minta penghakiman ingkar supaya Mattrozi kena tangkap.. Selagi dia tak masuk jel selagi tu la dia menipu org.... Menipu ni mmg dh jadi darah daging dia.... Laporkan saja kemahkamah...

    Klu dia kena tangkap jgn lupa umumkan di sini. Saya teringin nak ziarah... Nak tgok muka dia.... berlagak baik lg ke tak.....

    Sambil tu.... Kami sedang mmberikan keterangan kpd pihak SSM. Jika sdr berminat nk membantusila hubungi saya. Saya akan berikan maklumat pegawai yg pegang kes ni.  
  5. Mohd Nazri Bin Samiun - Wed 27/Feb/2013 8:59pm
    Di mahkamah, kita org minta modal je, x minta untung pun,,itu pun matrozi yg cm berani tu x datang langsung hari bicara,,tu yg menang tanpa bertanding,,,
    lapor ke mahkamah dh buat,,mungkin makan masa sket,,
    tuk makluman cek nuar,,kat SSM awal2 lg kami dh lapor,,surat balas SSM pun dah dpt,,nak kirakan semua tempat yg boleh buat aduan,kami dh buat la,,  
  6. Ceknua - Wed 27/Feb/2013 10:50pm
    Alhamdulillah. Ada juga yg cekal hati terus mengambil tindakan terhadap Mattrozi ni.

    Ramai lg yg lain masih lg mengharapkan buah yg tak kunjung gugur dari Mattrozi. Masih lg mengharapkan suatu hari nanti Mattrozi akan memulangkan duit mereka.

    Harap2 tak lama lagi mereka akan sedar hakikat bahawa duit mereka itu sudah hangus....Mattrozi sudah tidak berani lagi keluar komen di mana-mana sbb penipuannya sudah terdedah. Cakap saja berdegar-degar....nak ke mahkamah utk bersihkan nama sekali harung tapi hakikatnya lari terbirit-birit entah kemana....

    Bagi mangsa-mangsa yg masih lagi mengharap....cukup2lah anda tertipu. Kini masanya anda mengajar Mattrozi. Laporkan penipuannya ke pihak Polis. Laporkan beramai-ramai. Saya sangat yakin akhirnya Mattrozi akan tertangkap juga. Sudah ramai penipu projek ikan keli, lintah, arowana dll tertangkap dan didakwa dimahkamah. Fertigasi Mattrozi ni pun sama mcm tu juga.....cuma belum sampai masanya sahaja.

    Ayuh kawan2...kita ajar dia!!!  
  7. Kak Sue - Mon 17/Jun/2013 8:20am
    saya cari pekerja buat longkang RM/kaki?, tanam rumput RM/kaki psgi; pekerja baja pokok dan bersih kebun 1x sebulan di ulu langat. minat sila sms 0193367511  
Page 1   (Total 7 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2504)
Bengkel Basikal (69)
Bengkel Kereta (1451)
Bengkel Motosikal (232)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (465)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1039)
Bisnes Burger (522)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (766)
Bisnes Cyber Cafe (433)
Bisnes Dobi (1311)
Bisnes Ebook (1004)
Bisnes Handphone (1195)
Bisnes Hari Raya (55)
Bisnes Hotel Dan Resort (535)
Bisnes Ice Blended (663)
Bisnes Jam Tangan (270)
Bisnes Jeruk (156)
Bisnes Kitar Semula (481)
Bisnes Komputer (1419)
Bisnes Kurier Dan Logistik (624)
Bisnes Minuman (1381)
Bisnes Pasar Malam (1868)
Bisnes Pelancongan (502)
Bisnes Perabot (786)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1021)
Bisnes Restoran (3109)
Bisnes Roti Dan Bakeri (671)
Bisnes Salun Rambut (336)
Bisnes Sarang Burung (251)
Bisnes Satay (357)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (613)
Bisnes Steamboat (192)
Bisnes Tablet Pc (434)
Bisnes Tradisional (793)
Bisnes Untuk Dijual (3102)
Bisnes Waffle Dan Jagung (361)
Bisnes Western Food (297)
Dewasa 18sx (1669)
Diskusi Bisnes (1865)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (682)
Expo Karnival Tapak Niaga (6016)
Forex Malaysia (1754)
Haiwan Peliharaan (424)
Haji Dan Umrah (451)
Hiasan Dalaman (674)
Hiasan Taman (232)
Hotel Resort Homestay (953)
Iklan Tv Radio Media Massa (210)
Import Dan Eksport (308)
Ingin Berniaga (2728)
Insurans Dan Takaful (1635)
Insurans Roadtax Kereta (316)
Kedai Bunga (183)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1914)
Kedai Emas (436)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2424)
Kedai Hardware (502)
Kedai Ibu Dan Bayi (654)
Kedai Jahit (3553)
Kedai Kamera Dan Camcorder (330)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (324)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1691)
Kedai Sewa (1566)
Kereta Baru (1518)
Kereta Terpakai (4731)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4329)
Kerja Kemahiran (1809)
Kerja Kosong (10612)
Kerja Praktikal (1798)
Kerja Sales (2086)
Kerja Sambilan (5904)
Konsultan Perniagaan (416)
Kontrak Swasta (273)
Kontrak Tender Kerajaan (435)
Kontraktor Balak Dan Kayu (456)
Kontraktor Jurutera (517)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (216)
Kontraktor Minyak Dan Gas (653)
Kontraktor Pasir (344)
Kontraktor Pembinaan (1921)
Kontraktor Perlombongan (304)
Kursus Dan Seminar (2672)
Kursus Kecantikan (664)
Kursus Makanan (641)
Kursus Motivasi (308)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1558)
Mencari Pelabur (3515)
Mesin Fotostat (337)
Mesin Freezer Dan Chiller (241)
Mesin Industri (476)
Mesin Jahit (354)
Mesin Proses Makanan (529)
Pakej Pelancongan (2493)
Pakej Perkahwinan (1160)
Pakej Perniagaan (820)
Pasar Basah (1382)
Pekerja Asing (1149)
Pelaburan Saham Unit Trust (890)
Pembantu Rumah Asing (1762)
Pembekal Barang Runcit (1527)
Pembekal Beras (96)
Pembekal Buah-buahan (454)
Pembekal Ikan Kering (366)
Pembekal Kelapa Dan Santan (597)
Pembekal Kerepek (1055)
Pembekal Keropok (415)
Pembekal Kicap Dan Sos (211)
Pembekal Kurma Dan Kismis (287)
Pembekal Madu (229)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (403)
Pembekal Rempah Dan Perencah (554)
Pembekal Serunding (253)
Pembekal Telur (128)
Pemborong Aksesori Lelaki (159)
Pemborong Aksesori Wanita (1161)
Pemborong Batik Dan Sutera (340)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (583)
Pemborong Bundle (833)
Pemborong Cadar Dan Tilam (413)
Pemborong Karpet (145)
Pemborong Kasut Dan Sandal (662)
Pemborong Lampin (283)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (743)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1572)
Pemborong Pakaian Lelaki (1095)
Pemborong Pakaian Plus Size (135)
Pemborong Pakaian Wanita (4019)
Pemborong Telekung Dan Songkok (552)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3370)
Pemborong Tuala (188)
Pemborong Tudung (2662)
Pembuat Papan Tanda Iklan (248)
Pembuat Plastik Kotak Botol (770)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (467)
Pendaftaran Syarikat (460)
Pendaftaran Trademark (30)
Pengedar Alat Tulis (914)
Pengedar Bahan Pencuci (681)
Pengedar Buku Dan Majalah (562)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1494)
Pengedar Permainan Kanak2 (562)
Pengedar Produk Kecantikan (2512)
Pengedar Produk Kesihatan (2891)
Pengurus Majlis (576)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (690)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (674)
Penternak Kambing (274)
Penternak Lembu (359)
Penternak Udang (183)
Peralatan Makmal Dan Hospital (251)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (670)
Peralatan Sukan (532)
Perisian Komputer (533)
Perkakas Dapur (582)
Perkakas Elektrik (402)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1452)
Pinjaman AIM (157)
Pinjaman Hartanah (490)
Pinjaman Kad Kredit (376)
Pinjaman Kereta (556)
Pinjaman Peribadi (9927)
Pinjaman Perniagaan (1746)
Produk Dari China (509)
Produk Sejuk Beku (1246)
Program Consignment (1928)
Program Dropship (6297)
Pusat Bahasa (334)
Pusat Jagaan Bayi (1394)
Pusat Latihan (611)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (460)
Pusat Pendidikan Tinggi (495)
Pusat Rawatan (333)
Pusat Tadika Dan Taska (1189)
Pusat Tuisyen (999)
Rancangan Perniagaan (563)
Rawatan Alternatif (274)
Rumah Sewa (4020)
Rumah Untuk Dijual (3528)
Servis Freelance (1012)
Servis Keselamatan (674)
Servis Pembersihan (756)
Servis Pengedaran Risalah (437)
Setiausaha Syarikat (574)
Sewa Bas Dan Van (521)
Sewa Kereta Teksi Limo (1668)
Sewa Lori (2375)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (229)
Studio Fotografi (847)
Studio Grafik Dan 3D (1000)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (674)
Studio Muzik (438)
Sukan Beladiri (112)
Sukan Berkumpulan (221)
Sukan Futsal (220)
Sukan Pancing (136)
Tanah Sewa (602)
Tanah Untuk Dijual (4542)
Tempahan Biskut Dan Tart (2083)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (628)
Tempahan Katering (2004)
Tempahan Kek Dan Coklat (2071)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (160)
Tempahan Kuih Muih (1659)
Tempahan Minuman Dan Dessert (428)
Tempahan Nasi Lemak (485)
Tempahan Roti (331)
Terminal Bayaran (174)
Ubahsuai Pejabat (613)
Ubahsuai Rumah (1605)
Urut Tradisional (733)
Usahawan Baja Pertanian (359)
Usahawan Benih Dan Nursery (378)
Usahawan Tani (1023)
Vending Machine (329)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2208)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1239)