Search Majalah.com
Produk Kecantikan Dari Jepun untuk Mengatasi Masalah Jerawat, Jeragat dan Parut.
Nanie Meiko - Wed 9/May/2012 12:27pm [Last Comment]
Kita pasti menginginkan wajah yang cerah, gebu dan kulit wajah yang sempurna. Sudah menjadi lumrah manusia untuk mendapat yang terbaik. Sekarang, sy ingin memperkenalkan produk yang dibawa khas dari Jepun untuk mengatasi 1001 masalah pada kulit muka dan seterusnya menjadikan wajah kita seperti yang diidamkan. Setiap penyakit atau masalah pasti ad ubatnya. InsyaAllah, Meiko dan Golden Deer adalah ubat yg paling berkesan dan telah terbukti berkesan (berdasarkan testimonial dan maklum balas yang sangat positif dari kami dan customer) dalam menghasilkan wajah yang sempurna.

Sepertimana yang kita maklum, kulit wajah org Jepun adalah licin tanpa jerawat, maka kami ingin membantu anda untuk memiliki wajah yang licin dan cantik seperti mereka.

Buat pengetahuan semua, kami mula memasuki pasaran internet dengan menjualnya di forum carigold.com dan facebook. Permintaan yang menggalakkan dan maklumbalas yang sangat positif membuatkan kami ingin melebarkan sayap perniagaan dan seterusnya memperkenalkan produk yang TERBAIK ini pada semua rakyat Malaysia.

Antara produk yang kami perkenalkan pada semua;
1) Krim malam Meiko (krim jerawat)
2) Krim siang Golden Deer (krim pencerah)
3) Sabun Golden Deer
4) Pencuci Hi Care Meiko
5) Meiko Hi Care Skin Lotion (Toner)
6) Meiko Hi Care Milk Lotion (Pelembab)
7) Meiko Hi Care Skin Freshener (Penyegar)

Memandangkan di forum ini kami tidak dapat mengupload gambar, sila kunjungi forum carigold untuk melihat sendiri gambar, keterangan lanjut dan testimonial keberkesanan produk ini,

http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=208823

dan sila add facebook sy untuk keterangan lanjut.
Nurul Hanani Mohd

http://www.facebook.com/hanani.mohd

Niche: Butik Kecantikan
Salam Eidulfitri 1435h (2014)
Dari DPMM Putrajaya

Seminar GST untuk Usahawan/Peniaga
27 Ogos 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Anuar Din - Wed 9/May/2012 12:42pm
    Assalamualaikum wbt...
    nak tau drp segi kehalalan produk ini...  
  2. Nanie Meiko - Wed 9/May/2012 12:48pm
    Produk ni halal, bahan kandungan dalam produk ni semua berasaskan tumbuhan dan bahan yang dibenarkan. Sy dah suruh kawan yang belajar kt Jepun translate kandungan dan dia cakap memang halal.

    Berkenaan isu halal ni gak, dah lama kami bincang dalam thread carigold.com

    Memandangkan kami sekeluarga juga menggunakan produk ini, dan kami juga orang Islam, insyaALLAH kami akan menual produk yang diyakini halal. :)  
  3. Nanie Meiko - Thu 10/May/2012 8:59am
    KRIM MEIKO (KRIM MALAM)
    Mesti Cuba!!! Terlaris di pasaran!!! Sentuhan keajaiban dalam masa 1 MALAM!!! Amat sesuai untuk mengatasi masalah jerawat, jeragat, bintik hitam, kusam & gelap...Dijamin kulit menjadi segar, sihat, cerah, gebu & awet muda...;)
    Berat : 5 gram


    KRIM GOLDEN DEER (KRIM SIANG)
    Tindakan lengkap untuk kulit cerah sempurna dalam hanya 2 MINGGU!!! Membantu mengatasi masalah jeragat, jerawat & parut.. Cerahkan kulit dalam masa yang singkat..Mengecilkan pori-pori terbuka dan meningkatkan keelastikan kulit..Menyamaratakan tona kulit,melindungi dari sinar UV, dan melindungi dari radikal bebas..Mengekalkan lembapan, menghalus dan melembutkan kulit!!!
    Berat : 10 gram


    SABUN GOLDEN DEER
    Bertindak sebagai antipenuaan semasa membersih wajah agar berseri dan bersinar!!! Sabun kecantikan wajah membantu mengatasi masalah kedutan serta mengimbangi ton warna kulit yang menjadikan kulit halus, mulus & cerah sempurna!!!
    Berat : 50 gram


    PENCUCI HI-CARE MEIKO
    Rahsia kulit wajah lebih ANJAL, GEBU, HALUS, LICIN!!!.. Ianya mampu memudarkan jeragat, membuang sel kulit mati pada wajah, mencerahkan kulit, menjadikan tonasi kulit lebih sekata serta meransang dan mengembalikan keremajaan kulit agar menjadi lebih halus dan tegang!!!
    Berat : 80 gram  
  4. Sara 65 - Sat 12/May/2012 12:14am
    salam,

    boleh email kpd saya di kedaibagchaca@yahoo.com.my senarai harga and list brg..

    TQ  
  5. Nanie Meiko - Thu 17/May/2012 11:18am
    Sara, maaf lambat reply.. Sy ad kursus seminggu. Nanti sy gtau partner atau pekerja sy utk emelkan semua trmasuk pic.

    kalau sara nk cepat, boleh tgk di forum carigold or contact fb sy, nurul hanani mohd  
  6. Nanie Meiko - Tue 29/May/2012 9:38am
    Produk terbaik di pasaran..  
  7. Nanie Meiko - Tue 12/Jun/2012 10:33am
    Ceoat dapatkan sementara stok masih ad..  
  8. Nanie Meiko - Wed 1/Aug/2012 11:58am
    Jom2... Muka cantik, hati pun senang nak raya ni...  
  9. Azrul 49 - Tue 18/Sep/2012 9:34am
    Hai Nani.
    ada buat dropship tak?

    kalau ada email saya azrulhonda@yahoo.com  
  10. Nanie Meiko - Fri 1/Mar/2013 5:59pm
    Nak tengok testi boleh melayari http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=208823 atau add kami di facebook, Nurul Hanani Mohd.

    Kami aktif di sana.  
  11. Nanie Meiko - Mon 4/Mar/2013 9:29am
    Permintaan yg sgt menggalakkan. Stok da xde. Rabu new stock. Diharap semua bersabar k.  
  12. Nanie Meiko - Thu 7/Mar/2013 11:37am
    Semalam berjaya pos order2 yg tertunggak... :)  
  13. Nanie Meiko - Fri 8/Mar/2013 12:30pm
    Boleh melayari forum sy di http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=208823 atau add kami di facebook Nurul Hanani Mohd  
  14. Nanie Meiko - Tue 12/Mar/2013 1:45pm
    Boleh call hisyam 0193990449
    atau Hanani 0139888672  
  15. Eiyna 4 - Mon 8/Jul/2013 10:02pm
    1set nie bape??  
  16. Nanie Meiko - Tue 10/Sep/2013 12:23pm
    Sila direct kat phone kami...  
Page 1   (Total 16 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2566)
Bengkel Basikal (70)
Bengkel Kereta (1465)
Bengkel Motosikal (238)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (358)
Bisnes Ais Krim (474)
Bisnes Aksesori Kereta (653)
Bisnes Broadband (1062)
Bisnes Burger (529)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (783)
Bisnes Cyber Cafe (437)
Bisnes Dobi (1329)
Bisnes Ebook (1015)
Bisnes Handphone (1210)
Bisnes Hari Raya (61)
Bisnes Hotel Dan Resort (543)
Bisnes Ice Blended (676)
Bisnes Jam Tangan (274)
Bisnes Jeruk (160)
Bisnes Kitar Semula (486)
Bisnes Komputer (1437)
Bisnes Kurier Dan Logistik (641)
Bisnes Minuman (1403)
Bisnes Pasar Malam (1898)
Bisnes Pelancongan (512)
Bisnes Perabot (810)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1046)
Bisnes Restoran (3180)
Bisnes Roti Dan Bakeri (685)
Bisnes Salun Rambut (343)
Bisnes Sarang Burung (252)
Bisnes Satay (364)
Bisnes Sms (153)
Bisnes Spa Dan Facial (624)
Bisnes Steamboat (195)
Bisnes Tablet Pc (438)
Bisnes Tradisional (798)
Bisnes Untuk Dijual (3178)
Bisnes Waffle Dan Jagung (365)
Bisnes Western Food (308)
Dewasa 18sx (1686)
Diskusi Bisnes (1897)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (692)
Expo Karnival Tapak Niaga (6137)
Forex Malaysia (1796)
Haiwan Peliharaan (437)
Haji Dan Umrah (456)
Hiasan Dalaman (692)
Hiasan Taman (237)
Hotel Resort Homestay (975)
Iklan Tv Radio Media Massa (211)
Import Dan Eksport (314)
Ingin Berniaga (2756)
Insurans Dan Takaful (1661)
Insurans Roadtax Kereta (321)
Kedai Bunga (185)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1931)
Kedai Emas (438)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2453)
Kedai Hardware (507)
Kedai Ibu Dan Bayi (668)
Kedai Jahit (3629)
Kedai Kamera Dan Camcorder (334)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (329)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1731)
Kedai Sewa (1585)
Kereta Baru (1542)
Kereta Terpakai (4793)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4470)
Kerja Kemahiran (1856)
Kerja Kosong (10962)
Kerja Praktikal (1880)
Kerja Sales (2143)
Kerja Sambilan (6026)
Konsultan Perniagaan (424)
Kontrak Swasta (279)
Kontrak Tender Kerajaan (439)
Kontraktor Balak Dan Kayu (465)
Kontraktor Jurutera (529)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (218)
Kontraktor Minyak Dan Gas (661)
Kontraktor Pasir (353)
Kontraktor Pembinaan (1956)
Kontraktor Perlombongan (310)
Kursus Dan Seminar (2711)
Kursus Kecantikan (666)
Kursus Makanan (646)
Kursus Motivasi (310)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1574)
Mencari Pelabur (3567)
Mesin Fotostat (342)
Mesin Freezer Dan Chiller (248)
Mesin Industri (478)
Mesin Jahit (359)
Mesin Proses Makanan (536)
Pakej Pelancongan (2527)
Pakej Perkahwinan (1167)
Pakej Perniagaan (837)
Pasar Basah (1404)
Pekerja Asing (1170)
Pelaburan Saham Unit Trust (896)
Pembantu Rumah Asing (1786)
Pembekal Barang Runcit (1540)
Pembekal Beras (100)
Pembekal Buah-buahan (467)
Pembekal Ikan Kering (370)
Pembekal Kelapa Dan Santan (607)
Pembekal Kerepek (1067)
Pembekal Keropok (424)
Pembekal Kicap Dan Sos (216)
Pembekal Kurma Dan Kismis (288)
Pembekal Madu (233)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (407)
Pembekal Rempah Dan Perencah (566)
Pembekal Serunding (254)
Pembekal Telur (132)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1172)
Pemborong Batik Dan Sutera (346)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (589)
Pemborong Bundle (837)
Pemborong Cadar Dan Tilam (423)
Pemborong Karpet (148)
Pemborong Kasut Dan Sandal (672)
Pemborong Lampin (288)
Pemborong Mutiara (105)
Pemborong Pakaian Bayi (749)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1588)
Pemborong Pakaian Lelaki (1105)
Pemborong Pakaian Plus Size (136)
Pemborong Pakaian Wanita (4082)
Pemborong Telekung Dan Songkok (556)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3410)
Pemborong Tuala (192)
Pemborong Tudung (2705)
Pembuat Papan Tanda Iklan (256)
Pembuat Plastik Kotak Botol (775)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (473)
Pendaftaran Syarikat (473)
Pendaftaran Trademark (31)
Pengedar Alat Tulis (925)
Pengedar Bahan Pencuci (689)
Pengedar Buku Dan Majalah (565)
Pengedar Contact Lens (235)
Pengedar Perfume (1503)
Pengedar Permainan Kanak2 (577)
Pengedar Produk Kecantikan (2535)
Pengedar Produk Kesihatan (2907)
Pengurus Majlis (579)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (700)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (683)
Penternak Kambing (279)
Penternak Lembu (367)
Penternak Udang (185)
Peralatan Makmal Dan Hospital (254)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (681)
Peralatan Sukan (538)
Perisian Komputer (548)
Perkakas Dapur (589)
Perkakas Elektrik (412)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1468)
Pinjaman AIM (160)
Pinjaman Hartanah (500)
Pinjaman Kad Kredit (383)
Pinjaman Kereta (569)
Pinjaman Peribadi (10144)
Pinjaman Perniagaan (1779)
Produk Dari China (517)
Produk Sejuk Beku (1259)
Program Consignment (1956)
Program Dropship (6409)
Pusat Bahasa (342)
Pusat Jagaan Bayi (1451)
Pusat Latihan (621)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (479)
Pusat Pendidikan Tinggi (505)
Pusat Rawatan (342)
Pusat Tadika Dan Taska (1241)
Pusat Tuisyen (1021)
Rancangan Perniagaan (565)
Rawatan Alternatif (281)
Rumah Sewa (4099)
Rumah Untuk Dijual (3589)
Servis Freelance (1039)
Servis Keselamatan (686)
Servis Pembersihan (775)
Servis Pengedaran Risalah (447)
Setiausaha Syarikat (585)
Sewa Bas Dan Van (535)
Sewa Kereta Teksi Limo (1720)
Sewa Lori (2430)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (235)
Studio Fotografi (861)
Studio Grafik Dan 3D (1030)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (691)
Studio Muzik (451)
Sukan Beladiri (114)
Sukan Berkumpulan (223)
Sukan Futsal (222)
Sukan Pancing (136)
Tanah Sewa (613)
Tanah Untuk Dijual (4618)
Tempahan Biskut Dan Tart (2111)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (637)
Tempahan Katering (2052)
Tempahan Kek Dan Coklat (2086)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (161)
Tempahan Kuih Muih (1687)
Tempahan Minuman Dan Dessert (442)
Tempahan Nasi Lemak (495)
Tempahan Roti (337)
Terminal Bayaran (177)
Ubahsuai Pejabat (623)
Ubahsuai Rumah (1627)
Urut Tradisional (752)
Usahawan Baja Pertanian (363)
Usahawan Benih Dan Nursery (383)
Usahawan Tani (1048)
Vending Machine (343)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2240)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1272)