Prestige Dairy Farm???
Satanisme - Sun 15/Feb/2009 5:16pm [Last Comment]
batulkah pdf nie menipu?ada sesiapa leh tolong saya?coz saya dh booking untuk 1 lembu tenusu dan dlm proceed to apply loan..betulkah dia tak dpt kelulusan kerajaan?

Niche: Diskusi Tuntutan Dan Tribunal
Taklimat Pembiayaan Credit Guarantee Corporation (CGC) - Percuma
28 Apr 2014 di DPMM Putrajaya

Taklimat Berkenaan Tribunal Rayuan Kastam (TRK) - Percuma
24 Apr 2014 di Putrajaya

Seminar Peluang Bisnes Sektor Utama Ekonomi
30 Apr 2014 di Shah Alam (Anjuran bersama DPMM Putrajaya & MUBIN)
     
  1. hariz - Mon 16/Feb/2009 8:09pm
    PEGI KE FORUM INI!!

    http://www.mfa.org.my/?forum:kenapa-syarikat-prestige-dairy-farm:16234-frm-4  
  2. Sakitkepala - Fri 20/Feb/2009 3:41pm
    satanisme bg email u...  
  3. Murni 2 - Wed 25/Feb/2009 5:52pm
    knp forum ni xde org ye??dgn spe sy nk berkongsi mslh sy nih???  
  4. Apex Ze Great - Thu 4/Jun/2009 10:30am
    I am one of the people that have paid the deposit of about RM10k to prestige dairy farm. After I have paid them of the money, there were no more news or follow up coming from them. So after few months of frustration, I decided to claim back my deposit money that they illegally holding at the moment. When I contacted them about the claim, they referred me to one of their staff. So I liaise directly with the person. The staff ask me to meet at a mamak restaurant in sentul for him to explain to me what's going on. I went there and meet him. He openly declared that I will not get back my RM10k deposit and that this company is a scam. Many people has been conned. They couldn't claim back due to that they have signed a piece of 'legal-agreement' paper. I said to the staff that I did not signed any paper except for the registration form. Thank to Allah that the sales person that handled me was careless and did not do his job well, that he forgot to give me all the documents. I try to contact the directors first to settle this, else I will make a police report and wait for the legal action against them. Semoga Allah melindungi orang2 yang teraniaya.  
  5. Tym - Wed 13/Jan/2010 7:52pm
    To all victims who were con-ed by PDF Cow scheme, I have managed to file in case to Tribunal Tuntutan Pengguna Malaysia. The hearing is fixed on 20th Jan 2010, 10.30am.

    I called TRIBUNAL FOR CONSUMER CLAIMS. The officer said interested people upon registration can join the hearing. So, all interested public can come for the hearing. If you know anybody who were also victimized by PDF, Please invite them to come along.


    Regards,
    TY

    My email is tym_pdf@live.com.my  
  6. Tym - Sat 23/Jan/2010 3:19am
    Where is the previous messages that I sent?
    All missing except the one that invitate interested public to tribunal hearing. I hope this message will not go missing again.

    The result of the tribunal hearing,
    "....Tuntutan yang telah ditetapkan pada 20hb Jan 2010 (Rabu) jam 10.30 pagi di Tribunal Tuntutan Pengguna Malaysia, Tingkat 16, Putra Place, 100, Jalan Putra, 50622 WP Kuala Lumpur telah dibatalkan dengan kebebasan memfailkan semula di Mahkamah Sivil."

    Those who were victimised and wanted to take further action, you can reach me at tym_pdf@live.com.my.

    Please do not give up your right to reclaimed your money earned with sweat and blood!  
  7. Linda Power Impian - Fri 26/Mar/2010 5:03pm
    hai satanisme..
    adoyai..anda pernah selidik ke sebelum join company tu??
    sebelum masuk selidik habis-habisan lain kali..saya sekadar nasehat je...dr awak masuk benda2 cam tu..kenapa awak tak masuk power impian yg perlukan stokis..terang2 awak akan dapat duit balik time tu jugak..jika awak perkenalkan sorg lagi stokis untuk kami...power impian adalah anak syarikat power root...power root akan perkenalkan power ipian melalui jom heboh,jom felda...launching mgu ke-2 bulan 4 ni..kalo nak tau detail..meh jumpa saya...linda :017-3907175..atau tgu ri sabtu n ahad ni kalo de dekat area kota baharu..sila r pegi jom heboh tu..kalo tak caya lagi jom pegi hqkami kt subang  
  8. Mohd Razif Bin Yahya - Wed 9/Jun/2010 1:29pm
    Gua pon join PDFni. Dah dapat hasilnya. Yang gua rasa mereka yang rasa tetipu sbbnya mereka dah bayar muka RM1K lepastu bila nak buat full payment mereka takda duit atau tak mampu. Bila mintak refund tak dapat. Sebab ini bukan unit trust. Unit trust modal mula RM1K dan unit tambahan dalam jumlah RM1 je. Lantak korang berapa banyak nak beli. Jadi lain kali kalau nak melabur ukur kemampuan dulu baru buat bayaran. Selain tu periksa kesahihan syarikat tu.  
  9. Fazrie - Tue 3/Aug/2010 12:26pm
    Mohd Razif Bin Yahya...blh beritahu brp hasil yang PDF bagi? Brp bnyk lembu yg dibeli? Bl join PDF nie?  
  10. Mann - Mon 30/Aug/2010 11:31am
    100% PDF NI menipu,,,  
  11. Hotsniper - Mon 20/Dec/2010 4:29am
    hi...satanisme/sakitkepala/apex ze great/tym/Fazrie/man...camne kes PDF ko orang settle tak?
    Aku pon terjebak mcm ko org gak dgn kata2 manis Agent Marketing PDF. silap besar la.... aku dah pump 10k utk deposit lembu tu.
    leh tak email/sms no. hp ko orang kat aku utk kita sama2 settlekan masalah kita dgn PDF nih...
    hp : +6012 7507491
    email : hassny@live.com  
  12. Nina 11 - Fri 11/Feb/2011 10:18pm
    hassny i kena dalam rm700lbh nasib baik tak bg 30k,i dah htr surat ke sykt pdf tapi takde jawapan lagi tuntut duit balik.yg peliknya ejen zue dgn mohd,rozaliza dh berhenti keje  
  13. Hotsniper - Sat 19/Feb/2011 12:32am
    Salam Nina....
    Mcm mana nak contact u yer  
  14. Farh - Wed 20/Apr/2011 9:27pm
    kepada yg kne tipu ngn pdf ni leh tak kasi no phone korang kat aku dalam email raden_malayu@yahoo.com.... aku nk bincang untuk dapatkan balik duit kita... aku salah sorang yg kena tipu....  
  15. Amin 46 - Sun 24/Apr/2011 3:32pm
    maaf yea..setahu saya hasil pulangan akan dpt sekiranya selesai full payment..
    sebulan lebih kurang 1200 hasil susu sahaja..n ada yg bayar rm8k n selebihnya company uruskan loan..sy xjoin lg tp msh selidik..yg timbul masalah adalah yg belum buat full payment..bkn ditpu tp ada slh fham tntg prosedur kot..  
  16. Nita 17 - Mon 23/May/2011 12:28pm
    Mohd Razif Bin Yahya adalah staff PDF. Nama sebernarnye Mohd Razi bukan Razif.  
  17. Ijan 11 - Sun 19/Jun/2011 10:00pm
    Dengarnya kat ladang tmpat PDF di Kluang ni tgh panas sbb tuntutan owner. Iyelah tmpt pn sewa je.  
  18. Mangsapdf - Tue 6/Sep/2011 1:50pm
    pleaseeee help.... saya juga seorang mangsa yang telah bayar 30K...  
  19. 5 Zal 2 - Sun 25/Sep/2011 8:07am
    saya salah sorang mangsa pdf ni.dah bayar cash 31k.pls msg @ add sy utk kita bincangkan masalah ni.dah dekat 2 tahun,tp pulangan x sampai 1k.cuba bygkan.0193135337 @ http://facebook.com/Mohd Faizal Idris.thanks....  
  20. 5 Zal 2 - Tue 11/Oct/2011 4:21pm
    kepada sesiapa yg ditipu oleh sykt ini,sila call saya 0193135337. ini kerana,saya telah disarankan utk menghipunkan semua org yg rs ditipu dan ingin menuntut balik bayaran oleh kelab putra 1 malaysia,MCA, tribunal tuntutan pengguna,kementerian pertanian,NACC dll untuk membuat satu salinan report polis dan menyerahkan kepada mereka ini utk tindakan lanjut.terima kasih....  
  21. Ismail Bin Aziz - Wed 2/Nov/2011 12:08pm
    saya ponnnnng....huaaaarg tension betul nk tolong tp kene tipuuuuuuuuu
    dp lebih 10k  
  22. Jazlina - Sat 26/Nov/2011 3:11pm
    Saya pun rasa di tipu... lembu sharing 4 orang... 4-5 bulan dapatlah hasil dlm RM100/+-... lepas tu dia kata lembu mati.. kata nk dapat lembu baru dlm masa 6 bulan... abis nk tunggu dia beranak 9 bulan... ni dah 1 tahun lebih pun tak dapat hasil apa... bayar 8 ribu lebih... saya nak cancel lembu dan nk mintak duit balik dia ckp tak boleh... dahlah call susah angkat... saya pun nak joinlah sb rasa di tipu... nak mintak duit orang punyalah cepat.... nak dapat pulangan makan puluhan tahun.... tak berbaloi apa pun...!!!!  
  23. Natalie 3 - Tue 20/Dec/2011 3:50pm
    Salam WM,

    memerlukan khidmat guaman, sila email saya di iejamse@gmail.com. TQ  
  24. Malim Kundang - Tue 8/May/2012 11:14am
    Saya pun disarankan untuk mengumpul semua yg dh kena tipu..... sesiapa yg dh ada peguam (atau dh ada kes).... saya nk join.... contact me if ada new update kes ni......  
  25. Natalie 3 - Wed 9/May/2012 12:20pm
    malim. boleh ctc saya 0192305631  
  26. Ramli Saad - Wed 23/May/2012 12:22pm
    :)ok kepada semua yang dah kena tipu saya turut merasakan apa yang anda semua rasakan. kebetulan saya adalah bekas salah satu staf dari agen PDF ni.

    pertama sekali saya bekerja disini saya mendapati ada sesuatu yang berbeza di company ni.yelah,saya bekerja dekat company ni sekurang-kurangnya saya tau di mana site ladang lembu ni.tetapi saya sama sekali tidak tau apa yang sebenarnya saya kerjakan disini. dan lembu di ladan kluang hanya ada lebih kurang 30 ekor je. tapi company suruh cakap kat pelabur lembu ada dalam ribuan ekor.kelakarkan.
    setelah satu hari saya bekerja,saya berbual banyak dengan kawan-kawan dari company pdf dan agen-agen seller pdf ni.dari apa yang diorang cakap say tau diorang hanya menipu je. dioang dapatkan commision dari rm300 bila pelabur bayar 30% deposit sebesar rm9236 (kalau tak salah)dan marketing ni akan cakap yang berapa ratus ribu lagi akan uruskan loan dengan bank. jika peg.kerajaan akan dapat loan sampai rm150k.dan kalau swasta dapat 100k.hahah...bank mana yang nak kasi?bank kurap?jadi saya teruskan bekerja sampai saya betul2 dapat informasi tepat penipuan PDF ni.

    jadi kalau yang nak refund deposit ke atau ambil balik duit tu ke,jangan haraplah.company takkan balikkan duit tu.dia akan buat sejuta alasan. sebab apa?sebab lembu hanya ada 30 ekor je.tu pun orang2 tertentu je yang dapat.pdf ni company yang mengajarkan staffnya tidak jujur. jadi kalau awak2 yang kena tipu ni nak pergi minta sorang2 jangan haraplah.dia takkan layan.kalau perlu datang ramai2. sebab bos dia ni orang umno.hahahaha...

    orang umno memang kuat kencing!  
  27. Mar 31 - Tue 29/May/2012 1:26pm
    kesiannya kita.xde ke sape2 nak tolong.ramli saad xleh syorkan jalan pnyelesaian ke?  
  28. Natalie 3 - Sat 2/Jun/2012 8:27pm
    Mar 31. boleh ctc/email saya  
  29. Razali Mohamd Idis - Thu 28/Jun/2012 2:45pm
    Salam WM,

    Saya dari Singapura,kalau org tempatan sudah kena tipu... saya juga seorang mangsa. sape2 nak tolong. kita harus bersatu. boleh email saya - razali08@singnet.com.sg  
  30. Ahmadfauzi - Wed 4/Jul/2012 1:39pm
    Dia dan ajen-ajennya tipu kita kat dunia ni boleh lah. Kat SANA nanti, api lah jawabnya. Kalau nak bawak ke Kementerian pun saya akan sokong.  
  31. Nina 11 - Wed 22/Aug/2012 10:14pm
    salah seorang wujudkan satu akaun facebookla tertutup,boleh komen byk2  
  32. Maza Mazlan - Thu 30/Aug/2012 3:33pm
    salam,
    anyone yg nk bwk perkara ni ke muka pengadilan, aku setuju sgt, klu nk kumpul reramai g gegar, inform je, ramai kt sini nk join... wlpn bkn aku yg kene, tp parent aku yg terkene... same la raseye mcm aku yg kene... lahabau punyer kampeni... klu kene sorang jer,thn sket kot, tp ni due2 kene.. bapak 30k mak 30k.. mmg pendajal kemak... patot la biler org tue ni ckp nk g sane, derang x kasi, suh inform dulu biler nk dtg, katenye nnt xde org nk lyn, ko hengat org nk sgt ko nyer layanan ke, mmg x la... pastu biler call, punye la ssh nk pikap, pemalas punye staff, mkn gaji bute ke hape, ke bos ko x kasi jwb dh, sbb dh tipu byk kan... lahanat btl...  
  33. Natalie 3 - Sat 1/Sep/2012 12:40pm
    Maza mazlan. Klau u nk join suit boleh email me iejamse@gmail.com  
  34. Shamsul69 2 - Wed 10/Oct/2012 10:58pm
    saya pun dah terkena dgn PDF nii... pd bln jun 2010 saya dah bayar cash RM30,800.. utk seekor lembu..dgn pembiyaan peribadi BSN... sampai sekarang asyik potong gaji bulanan bayar hutang berbunga lebat bank  
  35. Natalie 3 - Thu 11/Oct/2012 10:26pm
    U yg email i ya shamsul? kalau u shamsul yg "sama", demand u kite dah keluarkan tadi  
  36. Razman 52 - Fri 2/Nov/2012 10:42pm
    salam..apa perkembangan kes nie?i pun salah seorng mangsa nie...  
  37. Ismail Bin Aziz - Sat 10/Nov/2012 8:29am
    for yrs info 5 zal 2, i & other frenz sudah pun pergi kementerian pertanian di Putrajaya.......diaorang tunggu...tunggu.....tunggu jawapan  
  38. Natalie 3 - Sun 2/Dec/2012 6:31pm
    Kes dalam mahkamah  
  39. Wan Je - Sun 9/Dec/2012 4:53pm
    arini kt harian metro ada sorg pnsyarah kt ipoh yg kna tipu jgk..rsnya pdf jgk..dia ajk beramai2 yg dah kna tipu tu utk brsama2 dia buat aduan  
  40. Nizar 18 - Sun 9/Dec/2012 10:09pm
    Ya betol..ada news dlm star. Rsenye mmg PDF...Sy pon dh pump deposit 30% awal taun 2011.. Nk join the group sama...  
  41. Natalie 3 - Tue 11/Dec/2012 2:09am
    Ade sesiapa lagi yg nk join suit last minit boleh bagi dokumen sebab if compny dah gulung, xde siapa dibnarkan bawak action vs them...  
  42. Sabri 47 - Wed 12/Dec/2012 12:36pm
    untuk makluman semua,saya juga merupakan salah seorg mangsa penipuan PDF nie..diaorg nie langsung tak berhati perut dan tak tahu kerperitan org2 yang ditipu...tp,bila difikir blk,semua kesilapan berpunca drp diri sendiri kerana mudah terpengaruh & mudah terpedaya...huhu..mohon bantuan...huhu  
  43. Sabri 47 - Wed 12/Dec/2012 12:42pm
    ada sape tahu tak ape status company nie skrg..dah gulung ke blm?..huhu  
  44. Natalie 3 - Wed 12/Dec/2012 10:43pm
    Not yet  
  45. Zul 454 - Fri 14/Dec/2012 7:04pm
    as salam ade tak yang semangsa dengan saye kat jb no saya 0197804186  
  46. Natalie 3 - Fri 14/Dec/2012 11:47pm
    Itu mangsa ke warga? B careful  
  47. Adi Musa - Sat 15/Dec/2012 11:49pm
    u all, apa tggu lg,sama2lh kita take action thdp company penipu ni.kita cari lawyer,biar mereka handle,kita kn ada agrement sbg pjnjian,so blh djadikn bhan bukti. rm30 800 bkn sdikit,5 thun keje pn x dpt nk smpn sbyk tu,tp seng2 ng kat org..so apa tggu lg,dptkn blk duit kita. kita kena bsatu mghadpi company tu..jgn bserah je,kenalh usaha..  
  48. Natalie 3 - Wed 19/Dec/2012 10:30pm
    En Adi ni dah take action ke?  
  49. Adi Musa - Fri 21/Dec/2012 1:43am
    blm lg,u ada cdangan utk i take action?  
  50. Natalie 3 - Fri 21/Dec/2012 7:46am
    Ada. Bleh join suit yg Ada. Xsilap ada 40 org da ambik action. En Adi scan Dan email docs dlu. Agreemnt, slip payment, cow cert Dan Surat PDF yg Kate lembu mati dll pada iejamse@gmail.com. Tinggal no phon dlm email tu. she wil ctc u. Klau nk join cepat en Adi.. Sebab dah xde bnyak masa utk victim2 yg Bari nk join  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 97 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Business Guide
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2315)
Bengkel Basikal (68)
Bengkel Kereta (1368)
Bengkel Motosikal (217)
Bengkel Tayar (192)
Bisnes Air Mineral (341)
Bisnes Ais Krim (439)
Bisnes Aksesori Kereta (629)
Bisnes Broadband (970)
Bisnes Burger (507)
Bisnes Cermin Mata (144)
Bisnes Cuci Kereta (721)
Bisnes Cyber Cafe (411)
Bisnes Dobi (1259)
Bisnes Ebook (961)
Bisnes Handphone (1134)
Bisnes Hotel Dan Resort (489)
Bisnes Ice Blended (636)
Bisnes Jam Tangan (252)
Bisnes Jeruk (146)
Bisnes Kitar Semula (434)
Bisnes Komputer (1381)
Bisnes Kurier Dan Logistik (588)
Bisnes Minuman (1300)
Bisnes Pasar Malam (1724)
Bisnes Pelancongan (462)
Bisnes Perabot (739)
Bisnes Prepaid Dan Reload (964)
Bisnes Restoran (2920)
Bisnes Roti Dan Bakeri (640)
Bisnes Salun Rambut (319)
Bisnes Sarang Burung (248)
Bisnes Satay (345)
Bisnes Sms (144)
Bisnes Spa Dan Facial (585)
Bisnes Steamboat (182)
Bisnes Tablet Pc (422)
Bisnes Tradisional (768)
Bisnes Untuk Dijual (2874)
Bisnes Waffle Dan Jagung (346)
Bisnes Western Food (268)
Dewasa 18sx (1593)
Diskusi Bisnes (1797)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (630)
Expo Karnival Tapak Niaga (5432)
Forex Malaysia (1609)
Haiwan Peliharaan (385)
Haji Dan Umrah (426)
Hiasan Dalaman (632)
Hiasan Taman (222)
Hotel Resort Homestay (896)
Iklan Tv Radio Media Massa (191)
Import Dan Eksport (290)
Ingin Berniaga (2638)
Insurans Dan Takaful (1528)
Insurans Roadtax Kereta (302)
Kedai Bunga (181)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1850)
Kedai Emas (405)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2321)
Kedai Hardware (450)
Kedai Ibu Dan Bayi (624)
Kedai Jahit (3315)
Kedai Kamera Dan Camcorder (312)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (315)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1576)
Kedai Sewa (1502)
Kereta Baru (1383)
Kereta Terpakai (4425)
Kerja Diploma Dan Ijazah (3863)
Kerja Kemahiran (1639)
Kerja Kosong (9530)
Kerja Praktikal (1560)
Kerja Sales (1843)
Kerja Sambilan (5368)
Konsultan Perniagaan (387)
Kontrak Swasta (245)
Kontrak Tender Kerajaan (418)
Kontraktor Balak Dan Kayu (434)
Kontraktor Jurutera (488)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (202)
Kontraktor Minyak Dan Gas (598)
Kontraktor Pasir (296)
Kontraktor Pembinaan (1799)
Kontraktor Perlombongan (283)
Kursus Dan Seminar (2557)
Kursus Kecantikan (643)
Kursus Makanan (615)
Kursus Motivasi (286)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1483)
Mencari Pasangan Lelaki (30)
Mencari Pasangan Wanita (47)
Mencari Pelabur (3337)
Mesin Fotostat (314)
Mesin Freezer Dan Chiller (228)
Mesin Industri (440)
Mesin Jahit (322)
Mesin Proses Makanan (520)
Pakej Pelancongan (2357)
Pakej Perkahwinan (1128)
Pakej Perniagaan (780)
Pasar Basah (1275)
Pekerja Asing (1065)
Pelaburan Saham Unit Trust (838)
Pembantu Rumah Asing (1612)
Pembekal Barang Runcit (1478)
Pembekal Beras (84)
Pembekal Buah-buahan (415)
Pembekal Ikan Kering (347)
Pembekal Kelapa Dan Santan (554)
Pembekal Kerepek (958)
Pembekal Keropok (396)
Pembekal Kicap Dan Sos (199)
Pembekal Kurma Dan Kismis (264)
Pembekal Madu (207)
Pembekal Mee Dan Bihun (116)
Pembekal Minyak Masak (377)
Pembekal Rempah Dan Perencah (519)
Pembekal Serunding (225)
Pembekal Telur (116)
Pemborong Aksesori Lelaki (152)
Pemborong Aksesori Wanita (1107)
Pemborong Batik Dan Sutera (329)
Pemborong Beg Galas (95)
Pemborong Beg Tangan (552)
Pemborong Bundle (802)
Pemborong Cadar Dan Tilam (378)
Pemborong Karpet (131)
Pemborong Kasut Dan Sandal (627)
Pemborong Lampin (276)
Pemborong Mutiara (103)
Pemborong Pakaian Bayi (711)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1460)
Pemborong Pakaian Lelaki (1025)
Pemborong Pakaian Plus Size (130)
Pemborong Pakaian Wanita (3825)
Pemborong Telekung Dan Songkok (516)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3200)
Pemborong Tuala (179)
Pemborong Tudung (2521)
Pembuat Papan Tanda Iklan (210)
Pembuat Plastik Kotak Botol (729)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (449)
Pendaftaran Syarikat (428)
Pendaftaran Trademark (28)
Pengedar Alat Tulis (888)
Pengedar Bahan Pencuci (642)
Pengedar Buku Dan Majalah (540)
Pengedar Contact Lens (225)
Pengedar Perfume (1440)
Pengedar Permainan Kanak2 (540)
Pengedar Produk Kecantikan (2404)
Pengedar Produk Kesihatan (2770)
Pengurus Majlis (554)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (643)
Penternak Burung Puyuh (88)
Penternak Ikan (637)
Penternak Kambing (256)
Penternak Lembu (336)
Penternak Udang (166)
Peralatan Makmal Dan Hospital (236)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (630)
Peralatan Sukan (506)
Perisian Komputer (486)
Perkakas Dapur (540)
Perkakas Elektrik (361)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1369)
Pinjaman AIM (146)
Pinjaman Hartanah (466)
Pinjaman Kad Kredit (364)
Pinjaman Kereta (508)
Pinjaman Peribadi (9288)
Pinjaman Perniagaan (1622)
Produk Dari China (469)
Produk Sejuk Beku (1167)
Program Consignment (1782)
Program Dropship (5832)
Pusat Bahasa (308)
Pusat Jagaan Bayi (1234)
Pusat Latihan (556)
Pusat Memandu (112)
Pusat Mengaji Agama (400)
Pusat Pendidikan Tinggi (471)
Pusat Rawatan (309)
Pusat Tadika Dan Taska (1085)
Pusat Tuisyen (934)
Rancangan Perniagaan (533)
Rawatan Alternatif (256)
Rumah Sewa (3753)
Rumah Untuk Dijual (3337)
Servis Freelance (927)
Servis Keselamatan (617)
Servis Pembersihan (709)
Servis Pengedaran Risalah (417)
Setiausaha Syarikat (541)
Sewa Bas Dan Van (474)
Sewa Kereta Teksi Limo (1502)
Sewa Lori (2192)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (50)
Studio Filem Dan Videografi (210)
Studio Fotografi (798)
Studio Grafik Dan 3D (875)
Studio Lukisan (112)
Studio Model Penyanyi Pelakon (627)
Studio Muzik (398)
Sukan Beladiri (111)
Sukan Berkumpulan (207)
Sukan Futsal (214)
Sukan Pancing (123)
Tanah Sewa (568)
Tanah Untuk Dijual (4248)
Tempahan Biskut Dan Tart (1742)
Tempahan Hamper (167)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (598)
Tempahan Katering (1888)
Tempahan Kek Dan Coklat (1928)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (150)
Tempahan Kuih Muih (1560)
Tempahan Minuman Dan Dessert (395)
Tempahan Nasi Lemak (462)
Tempahan Roti (314)
Terminal Bayaran (166)
Ubahsuai Pejabat (581)
Ubahsuai Rumah (1504)
Urut Tradisional (708)
Usahawan Baja Pertanian (341)
Usahawan Benih Dan Nursery (353)
Usahawan Tani (952)
Vending Machine (311)
Voucher Dan Tiket (217)
Web Design Malaysia (2096)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1127)