Power Turbo Indicator (No Repaint)
Durrah - Mon 4/Jul/2011 8:53am [Last Comment]
Assalamulaikum warga majalah.com…
Kepada peminat2 forex yang selalu mengalami kerugian….apakata anda luangkan sedikit masa untuk membaca sedikit bingkisan daripada saya, secara telus dan tulusnya kebanyakkan daripada kita selalu mengalami kerugian akibat daripada tidak ada displin di dalam trade…untuk kesekian kalinya saya ingin berkongsi dengan anda satu teknik daripada indicator yang sangat power dan berkesan dan yang paling penting adalah simple indicator……mudah….mudah…..dan sangat mudah……indicator ini dinamakan POWER TURBO INDICATOR……..
POWER TURBO INDICATOR + displin = profit(alhamdulillah)
Memang sangat mudah kerana indicator power turbo hanya mengeluarkan satu arrow yang dalamnya terisi dengan seribu rahsia moving average, sangat2 berbeza dengan arrow indicator yang ada diluar sana kerana arrow ini dicipta khas oleh orang yang saya kenali dan saya pelajari berkenaan dengan power moving average ini, asalnya dipenuhi dengan berpuluh persilangan moving average, tapi kini di mudahkandengan hanya ada satu arrow sahaja, entry pada candle kedua selepas arrow…. Dan disertakan juga alert sound untuk memudahkan anda membuat kerja2 lain dan tidak perlu mengadap chart sampai pening kepala,penggunaannya sangat perfect dan berkesan dan mudah…no repaint indicator….penggunaanya sangat 2 mudah.
Teknik ini juga adalah sangat tipis stoplost dan sangat banyak profinya insya allah, digunakan pada
• timeframe h4 untuk swing takeprofit 200 ke 400 pip dan stoplost 100 sahaja
• timeframe m15 untuk scalping takeprofit 50 ke 100 pip dan stoplost 30 pip sahaja
• anda maintain displin, sebulan 200% ke 500% dari modal anda akan dapat
TIDAK PERLU NEWS, CANDLE, FIBO, WAVE DAN LAIN2, MUDAH BUKAN
KENAPA SAYA JUAL NAK DUIT KER??? KENAPA X TRADE PAKAI INDI NI KALAU NAK DUIT??
Persoalan ini saya jawab sekarang yer……ok saya akan jual power turbo indicator ini hanya pada 30 orang sahaja, apabila cukup 30 orang saya akan tutup jualan dan tidak akanjual indicator ini kepada sesiapa pun , ini kerana apabila 30 orang ini menggunakan power turbo ini dengan berkesan dan profit, saya ingin wujudkan satu kelab power turbo indicator bersama anda 30 orang ini, dan saya akan jadikan kelab power turbo indicator ini satu kelab forex yang Berjaya dan hebat, insya allah, dan percayalah dengan dengan rezeki dari allah taala dan indicator ini sebagai bantuan tidak mustahil kita akan jadi seorang yang bebas hutang, kebebasan kewangan dan jutawan(tidak mustahil)
AMARAN ! SAYA HANYA MENCARI 30 ORANG SAHAJA UNTUK MENYERTAI KELAB POWER TURBO INDICATOR INI, SESIAPA YANG SUDAH MEMBELI TIDAK DIBENARKAN MENJUAL ATAU BERI KEPADA ORANG LAIN, SAYA TIDAK IZINKAN, TELUSKAN DAN SUCIKAN NIAT ANDA, ANDA BELI DAN PAKAI SENDIRI, PROFIT ANDA AKAN DAPAT SENDIRI DAN BANTULAH SESIAPA YANG MEMERLUKAN DARI KEUNTUNGAN DUIT TRADE ANDA, SESIAPA RAKAN ANDA YANG MAHU SILA HUBUNGI SAYA…..INSYA ALLAH APABILA KITA JUJUR KITA AKAN BERJAYA.
JIKA BERMINAT EMAIL KE ALAMAT durrah2u@yahoo.com/ sms 0196663298/0196663282
Saya akan emailkan contoh ss bagi penggunaan power turbo indicator ini, harga yang saya tawarkan sangat murah berbanding keuntungan profit yang anda akan dapat amin……

Niche: Forex Malaysia
Peluang Perniagaan Produk UPM - Terhad 20 Orang Sahaja
3pm, 19 Dis 2014 (Jumaat) di Putra Science Park, UPM
(Percuma untuk Ahli DPMM Putrajaya)

Seminar Usahawan Komprehensif Siri 1
27 Dis 2014 (Sabtu) di Universiti Malaya
     
  1. Mohd 74 - Tue 5/Jul/2011 10:39am
    yg ni pun power gak kot...http://forexblues.wordpress.com  
  2. Arnzuriefx - Tue 5/Jul/2011 12:42pm
    Mohd 74 bukaklah thread sendiri..suka sgt kacau thread org lain....bukan susaah pon...  
  3. Mohd 74 - Tue 5/Jul/2011 1:24pm
    hahahaha  
  4. Arnzuriefx - Tue 5/Jul/2011 7:55pm
    bro betul ke ni bro..scalping smpai 50 pips..?berapa floating?modal serat usd bape sen sy boleh buka..?  
  5. Kohadang - Wed 6/Jul/2011 10:55am
    mai le nak cuba tgok,  
  6. Kmasri - Wed 6/Jul/2011 11:19am
    berminat, sila email abgaci@gmail.com  
  7. Lalafx - Wed 6/Jul/2011 2:09pm
    takut aku kene scam  
  8. Azim 22 - Wed 6/Jul/2011 2:52pm
    Signal Free... Sentiasa Update

    http://signalfx-4u.blogspot.com/  
  9. Reeza - Wed 6/Jul/2011 3:04pm
    minum super power la nok power hahaha...ce email kawe bdakmilo@yahoo.com gane cite...  
  10. Mohd 74 - Wed 6/Jul/2011 3:12pm
    weiii apa nih nak berforex tapi modal $100 jer...agak2 laa weii $1000 ker...baru cite psl untung...!
    http://forexblues.wordpress.com  
  11. Jojie 5 - Wed 6/Jul/2011 4:14pm
    email saya..rifqidani@yahoo.com  
  12. Lalafx - Wed 6/Jul/2011 5:27pm
    si Mohd 74 ni poyo sungguh..usd100 pun boleh buat duit lah beb..!  
  13. Azim 22 - Thu 7/Jul/2011 9:05am
    ni pendapat peribadi saya..

    walaupun 10usd trade, tapi tahu nak entry kat mana insyaAllah akan naik walaupun lambat skit.

    TETAPI,

    kalau 1000usd modal anda, tapi main dan jer masuk, ikut gerak hati masuk entry, 2 3 hari MC lah akaun anda.  
  14. Syamsuddin Bin Mustaffa - Thu 7/Jul/2011 9:51am
    nak tahu details...berapa harganya?? syabah@gmail.com  
  15. Honey 5 - Thu 7/Jul/2011 3:11pm
    saya dah jadi ahli power turbo hari isnin lepas, dalam masa 3 hari dah 300 pip, memang simple betul dan profit teknik ni, naper la x jumpa dulu2 lagi teknik  
  16. Mat Lan 2 - Thu 7/Jul/2011 7:06pm
    berminat..chemattwg@gmail.com  
  17. Rosz 2 - Thu 7/Jul/2011 9:06pm
    rosz_burger@yahoo.com  
  18. Suffi Fx - Thu 7/Jul/2011 9:42pm
    berminat.....mohd_naffi@yahoo.com  
  19. Jojie 5 - Thu 7/Jul/2011 10:21pm
    Minat..email rifqidani11@yahoo.com  
  20. Zubaidah 4 - Thu 7/Jul/2011 10:59pm
    shukur pada ilahi dipertemukan dgn indi yg memang power .mudah dan 95 peratus tepat .2 ari trade dah cover harga indi.terima kasih pada en ahmad durrah  
  21. Khalid 6 - Fri 8/Jul/2011 12:41am
    tlg email berapa harga
    kjlj22@yahoo.com  
  22. Rafi 13 - Fri 8/Jul/2011 8:33am
    indikator yang mudah dan profit, ikut jer sistem ni, memang superb la bro...lebih yakin dan tenang nak trade..bro bagi support pun bagus..thanks bro...bro memang sempoi la..  
  23. Zaharudin - Fri 8/Jul/2011 10:05am
    zaharudinzamzam@yahoo.com  
  24. Lalafx - Fri 8/Jul/2011 1:02pm
    hurm..yeke ni...bape hari boleh pulang modal deposit..?  
  25. Norfikri90 - Sat 9/Jul/2011 12:52am
    detail
    norfikri90@gmail.com  
  26. Durrah - Sat 9/Jul/2011 12:28pm
    kepada yang nak belajar teknik ni secara face to face boleh hubungi saya, 2 hari ni saya berada di melaka..mari kita simplekan cara trade kita dan make profit....t.kasih  
  27. Lalafx - Sat 9/Jul/2011 1:24pm
    bile nk dtg JB?  
  28. Prathida - Sat 9/Jul/2011 11:39pm
    details info pls ...

    angelus_shadows@yahoo.com  
  29. Rajiswaran - Mon 11/Jul/2011 12:26am
    Tolong emailkan detailnya bro... mrajiswaran@gmail.com  
  30. Olive Scha - Mon 11/Jul/2011 1:06am
    Saya berminat juga. Sila email kpd saya

    olivescha@yahoo.com  
  31. Mohd Amin 3 - Mon 11/Jul/2011 3:53pm
    email ke: amin925@adpost.com  
  32. Shamsul 31 - Tue 12/Jul/2011 12:47pm
    Salam. Saya ucapkan terima kasih pd sifu Ahmad akan keikhlasan beliau mengajar saya menggunakan indikator tersebut. Saya perolehi profit jauh melebihi kos yg saya keluarkan pada kali pertama menggunakan indikator tersebut. Semoga ALLAH S.W.T rahmati segala usaha beliau. Thanks again.  
  33. Rizal Ahmad Nazim - Tue 12/Jul/2011 4:32pm
    Saya berminat juga. Sila email kpd saya

    rizal1976@gmail.com  
  34. Durrah - Tue 12/Jul/2011 5:48pm
    kepada yang dah profit saya ucapkan tahniah, saya cuma sekadar membantu apa yang patut, yang penting anda kena follow 100% sistem ni, saya juga ingin anda ubah cara trade anda, tidak lagi mengalami kerugian yang besar. no ramalan palsu, trade pada pergerakan harga semasa  
  35. Shamsul 31 - Tue 12/Jul/2011 5:57pm
    Salam sifu Ahmad durrah, saya terima call dan email mengenai indicator tersebut. Saya ceritakan perkara sebenar akan kebaikan indicator tersebut. Puas sudah saya ditipu dgn orang yg katanya sifu boleh tradekan utk saya dan digulakan mcm2 dgn pergi kelas forex dan mcm2 indikator dll. Syukur Alhamdulillah......  
  36. Info Urusniaga - Tue 12/Jul/2011 11:45pm
    Saya berminat, sila email ke
    info.urusniaga@gmail.com  
  37. Dein - Wed 13/Jul/2011 4:33pm
    berminat....boleh email kat sy x??..
    dein_progoal@hotmail.com  
  38. Durrah - Sat 16/Jul/2011 2:11pm
    minggu yang mudah relax dan profit.....
    menggunakan power turbo indicator...
    lihat ss minggu kedua julai...
    http://fxpowerturbo.blogspot.com/2011/07/limpahan-pip-minggu-keduajulai.html  
  39. Diahafiz86 - Sat 16/Jul/2011 10:20pm
    salam.saya berminat.tolong bg info
    dead.canteen@gmail.com  
  40. Abd Sukor Bin Ridzuan - Sun 17/Jul/2011 12:16am
    salam,saya berminat sila email kepada saya . abdsukor_ridzuan@yahoo.com  
  41. Liza 17 - Mon 18/Jul/2011 11:13am
    Salam sifu, mmg indikator terbaik..baru je jadi ahli. tk pada tunjuk ajar sifu. Mmg x rugi beli. Syukur alhmdllah...trade pun hati tenang x mcm dulu2.  
  42. Khairul 166 - Wed 20/Jul/2011 12:38pm
    PERHATIAN!!!..Kepada sesiapa yg berminat utk mendapatkan indicator fxpowerturbo ini pada harga rm150(special) bolehlah hubungi saya khairul_turbo@ymail.com
    harga ini terhad kepada 10org sahaja.  
  43. Durrah - Thu 21/Jul/2011 8:54am
    en khairul 166 : en di minta dengan secara baiknya de1ete post en di rumah saya, saya bukan jual indicator sahaja, saya mengajar dan membantu newbie skali, ada yang dari zero pun saya ajar tanpa bayaran tambahan, sama2 lah kita hormat satu sama lain  
  44. Durrah - Thu 21/Jul/2011 9:07am
    indicator power turbo ini adalah bebarapa hasil gabungan indicator yang sudah ada, hasil kajian dan usaha saya, dan saya yang namakan power turbo, saya ajar cara menggunakan dengan betul, apakah niat en khairul buat sebegini, jika en ada teknik sendiri namakan dan bolehla jual dengan nama sendiri tetapi dengan cara sebegini saya tidak akan halalkan hasilnya, kenpa harus ada sikap sebegini sesama islam, sedih...  
  45. Khairul 166 - Thu 21/Jul/2011 10:50pm
    Durah:salam kpd encik durah,klau encik durah sebut soal halal nie,sayalah yg sepatutnya tak halalkan duit yg saya beri pada encik durah.Lagi pun saya bknnya nak menganiayai sesama islam spt yg cik durah buat pada saya.Mau gaya tulis ayat sempoi punya kt atas tu,tp bila duit dh bank in,janji kata nak tlg setup dn ajar guna indi ini,tp apa pun tarak…buat dek ajer.bila dh ada org nak jual indi nie,taw pulak cik durah kalut respon.so nak senang crita,saya harap en durah dpt pulangkan duit saya rm250.Anggap saja penjualan dan pengiklanan nie tak berlaku.Benda nie saya buat utk tarik perhatian en durah aja.Saya tak mkn duit haram,apatah lagi bagi kt anak bini saya.Sesungguhnya,saya tanak jadi islam munafik (yg tidak kotakan janji).Saya Cuma tuntut hak saya sahaja…saya harap en durah bleh faham lah rasa2nya.Kita selesai dgn cara yg baik (cara org Islam) supaya amalan puasa kita dlm ramadhan nanti mendapat keberkatan Allah swt.InsyaAllah.  
  46. Durrah - Fri 22/Jul/2011 6:17am
    en khairul 166 kenapa nak publish di sini, siapa en khairul pn saya tak tahu, kalau betul ada beli dengan saya kenapa tak call saya sahaja untuk belajar dan setup, kenapa perlu publish di sini, kalau x nak menganiaya sesama islam kenapa x call atau hubungi saya sahaja, atau sms sahaja, saya handle ramai cus, ada yang dari zero saya ajar,langsung tak tahu apa2, saya dah suruh add di ym untuk penerangan, klau ada sebarang masalah kenapa x hubungi saya, pelik betul la....apa motif en buat mcm ni, kenapa perlu publish di sini bukanker en yang menganiaya saya. kalau ada masalah saya dah letak no pohne kat atas tu tak nak call sms jer pun bole, mcm saya cakap ada yang dari zero saya bantu, kenapa nak pertikaikan soal perkara ni, saya dah bagi indi dengan ebook skali, pastu bila saya terlewat nak ajar en boleh buat mcm ni plak...contact/sms saya 0196663298, minggu ni sahaja saya tengah guide hampir 10 customer dan kebanyakkanya dari zero forex install pun tak tahu.......  
  47. Durrah - Fri 22/Jul/2011 6:59am
    ALHAMDULILLAH, walaupun minggu ke 3 ni saya sibuk sedikit di hospital kerana bakal menyambut anak yang ke 3, tapi allah taala telah memudahkan urusan trade, syukur....kepada sesiapa yang telah menjadi ahli insya allah saya akan bantu, simple dan profit, x per saya anggap apa yang berlaku di atas sebagai satu cabaran untuk saya teruskan perjuangan saya, insya allah bulan 8 saya akan buat road to millionaire in 8 months bersama ahli saya, mari kita lihat performance POWER TURBO INDICATOR MINGGU NI, http://fxpowerturbo.blogspot.com/  
  48. Maximuz 2 - Sat 23/Jul/2011 10:23am
    salam en durrah...
    road to millionare bt kat KL boleh? senang nak bekumpul tengah2 semenanjung... kak zubaidah setuju kut...  
  49. Fadil Biz - Wed 24/Aug/2011 3:39pm
    EN.Durrah..blh sy tau detail..emailkn pd fadil_biz@yahoo.com  
  50. Abd Sukor Bin Ridzuan - Fri 30/Sep/2011 12:00am
    saya berminat boleh email kat saya

    abdsukor_ridzuan@yahoo.com  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 59 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2878)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (229)
Bengkel Kereta (1519)
Bengkel Motosikal (255)
Bengkel Tayar (224)
Bisnes Air Mineral (378)
Bisnes Ais Krim (528)
Bisnes Aksesori Kereta (667)
Bisnes Broadband (1124)
Bisnes Burger (551)
Bisnes Cermin Mata (163)
Bisnes Cuci Kereta (826)
Bisnes Cyber Cafe (455)
Bisnes Dobi (1403)
Bisnes Ebook (1079)
Bisnes Handphone (1286)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (580)
Bisnes Ice Blended (716)
Bisnes Jam Tangan (294)
Bisnes Jeruk (184)
Bisnes Kitar Semula (514)
Bisnes Komputer (1517)
Bisnes Kurier Dan Logistik (702)
Bisnes Minuman (1505)
Bisnes Pasar Malam (2030)
Bisnes Pelancongan (566)
Bisnes Pengantin (716)
Bisnes Perabot (894)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1137)
Bisnes Restoran (3452)
Bisnes Roti Dan Bakeri (731)
Bisnes Salun Rambut (376)
Bisnes Sarang Burung (258)
Bisnes Satay (392)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (692)
Bisnes Steamboat (202)
Bisnes Stesen Minyak (136)
Bisnes Tablet Pc (444)
Bisnes Tradisional (849)
Bisnes Untuk Dijual (3471)
Bisnes Waffle Dan Jagung (392)
Bisnes Western Food (336)
Dewasa 18sx (1816)
Diskusi Bisnes (2010)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (756)
Expo Karnival Tapak Niaga (6719)
Forex Malaysia (1976)
Haiwan Peliharaan (480)
Haji Dan Umrah (472)
Hiasan Dalaman (730)
Hiasan Taman (249)
Hotel Resort Homestay (1053)
Iklan Tv Radio Media Massa (232)
Import Dan Eksport (337)
Ingin Berniaga (2865)
Insurans Dan Takaful (1788)
Insurans Roadtax Kereta (351)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (2014)
Kedai Emas (469)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2574)
Kedai Hardware (446)
Kedai Ibu Dan Bayi (700)
Kedai Jahit (4032)
Kedai Kamera Dan Camcorder (352)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (344)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1936)
Kedai Sewa (1675)
Kereta Baru (1674)
Kereta Terpakai (5102)
Kerja Diploma Dan Ijazah (5142)
Kerja Kemahiran (2054)
Kerja Kosong (12484)
Kerja Praktikal (2259)
Kerja Sales (2381)
Kerja Sambilan (6551)
Konsultan Peguam (168)
Konsultan Perniagaan (469)
Kontrak Swasta (308)
Kontrak Tender Kerajaan (469)
Kontraktor Balak Dan Kayu (490)
Kontraktor Jurutera (580)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (234)
Kontraktor Minyak Dan Gas (704)
Kontraktor Pasir (420)
Kontraktor Pembinaan (2117)
Kontraktor Perlombongan (331)
Kursus Dan Seminar (2912)
Kursus Kecantikan (706)
Kursus Makanan (680)
Kursus Motivasi (329)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1648)
Mencari Pelabur (3773)
Mesin Fotostat (360)
Mesin Freezer Dan Chiller (278)
Mesin Industri (527)
Mesin Jahit (395)
Mesin Proses Makanan (584)
Pakej Pelancongan (2671)
Pakej Perkahwinan (1228)
Pakej Perniagaan (918)
Pasar Basah (1502)
Pekerja Asing (1289)
Pelaburan Saham Unit Trust (984)
Pembantu Rumah Asing (1923)
Pembekal Barang Runcit (1604)
Pembekal Beras (120)
Pembekal Buah-buahan (503)
Pembekal Ikan Kering (393)
Pembekal Kelapa Dan Santan (665)
Pembekal Kerepek (1129)
Pembekal Keropok (465)
Pembekal Kicap Dan Sos (229)
Pembekal Kurma Dan Kismis (292)
Pembekal Madu (248)
Pembekal Mee Dan Bihun (130)
Pembekal Minyak Masak (417)
Pembekal Rempah Dan Perencah (626)
Pembekal Serunding (261)
Pembekal Telur (142)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1207)
Pemborong Batik Dan Sutera (357)
Pemborong Beg Galas (104)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (894)
Pemborong Cadar Dan Tilam (468)
Pemborong Karpet (167)
Pemborong Kasut Dan Sandal (721)
Pemborong Lampin (309)
Pemborong Mutiara (114)
Pemborong Pakaian Bayi (786)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1706)
Pemborong Pakaian Lelaki (1146)
Pemborong Pakaian Plus Size (148)
Pemborong Pakaian Wanita (4341)
Pemborong Telekung Dan Songkok (574)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3608)
Pemborong Tuala (208)
Pemborong Tudung (2860)
Pembuat Papan Tanda Iklan (291)
Pembuat Plastik Kotak Botol (815)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (491)
Pendaftaran Syarikat (514)
Pendaftaran Trademark (36)
Pengedar Alat Tulis (970)
Pengedar Bahan Pencuci (737)
Pengedar Buku Dan Majalah (615)
Pengedar Contact Lens (250)
Pengedar Perfume (1582)
Pengedar Permainan Kanak2 (621)
Pengedar Produk Kecantikan (2675)
Pengedar Produk Kesihatan (3078)
Pengurus Majlis (612)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (752)
Penternak Burung Puyuh (98)
Penternak Ikan (701)
Penternak Kambing (300)
Penternak Lembu (400)
Penternak Udang (203)
Peralatan Makmal Dan Hospital (269)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (752)
Peralatan Sukan (559)
Perisian Komputer (591)
Perkakas Dapur (640)
Perkakas Elektrik (456)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1557)
Pinjaman AIM (170)
Pinjaman Hartanah (532)
Pinjaman Kad Kredit (405)
Pinjaman Kereta (640)
Pinjaman Peribadi (11066)
Pinjaman Perniagaan (1881)
Produk Dari China (555)
Produk Sejuk Beku (1378)
Program Consignment (2060)
Program Dropship (7019)
Pusat Bahasa (373)
Pusat Jagaan Bayi (1654)
Pusat Latihan (673)
Pusat Memandu (128)
Pusat Mengaji Agama (550)
Pusat Pendidikan Tinggi (546)
Pusat Rawatan (379)
Pusat Tadika Dan Taska (1421)
Pusat Tuisyen (1132)
Rancangan Perniagaan (572)
Rumah Sewa (4435)
Rumah Untuk Dijual (3880)
Servis Freelance (1154)
Servis Keselamatan (743)
Servis Pembersihan (869)
Servis Pengedaran Risalah (484)
Setiausaha Syarikat (611)
Sewa Bas Dan Van (596)
Sewa Jentera (58)
Sewa Kereta Teksi Limo (1895)
Sewa Lori (2651)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (60)
Studio Filem Dan Videografi (266)
Studio Fotografi (929)
Studio Grafik Dan 3D (1166)
Studio Lukisan (140)
Studio Model Penyanyi Pelakon (780)
Studio Muzik (496)
Sukan Beladiri (119)
Sukan Berkumpulan (239)
Sukan Futsal (232)
Sukan Pancing (144)
Tanah Sewa (668)
Tanah Untuk Dijual (5016)
Tempahan Biskut Dan Tart (2178)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (679)
Tempahan Katering (2224)
Tempahan Kek Dan Coklat (2197)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (183)
Tempahan Kuih Muih (1778)
Tempahan Minuman Dan Dessert (488)
Tempahan Nasi Lemak (538)
Tempahan Roti (391)
Terminal Bayaran (198)
Ubahsuai Pejabat (665)
Ubahsuai Rumah (1743)
Urut Tradisional (839)
Usahawan Baja Pertanian (379)
Usahawan Benih Dan Nursery (417)
Usahawan Tani (1120)
Vending Machine (402)
Voucher Dan Tiket (255)
Web Design Malaysia (2352)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1432)