Pinjaman Perumahan/Hartanah/dan Peribadi
Afiq Ms @ Pinjaman Hartanah - Wed 12/Jan/2011 11:24am [Last Comment]
Adakah ANDA mempunyai masalah seperti berikut!
• Nama anda blacklist, rekod kurang cantik CCRISS, rekod tidak bersih CTOS
• Ada ASET (hartanah - rumah/tanah) tapi tiada TUNAI
• Ada ASET (kenderaan) tapi tiada TUNAI
• Masalah mendapatkan pinjaman daripada mana mana bank
• Ada hartanah bernilai tapi tidak tahu bagaimana untuk menjanakan pendapatan daripadanya
• Ingin mendapatkan pinjaman yang segera tunai
Kami menawarkan KHIDMAT RUNDING CARA (KONSULTAN) bagi membantu anda mendapatkan PINJAMAN BANK (FINANCE / REFINANCE) melalui pinjaman perumahan, tanah, kenderaan, peribadi. Membantu anda memahami bagaimana untuk mengeluarkan wang simpanan KWSP untuk tujuan membantu pembelian perumahan.

PERKHIDMATAN YANG DISEDIAKAN

1. Pinjaman Perumahan (Refinance) Hartanah
Adakah anda INGIN / BERMASALAH untuk memohon PINJAMAN SEMULA RUMAH / KEDAI / TANAH.
 Pinjaman 100% di kawasan LEMBAH KLANG
 Bayar balik hingga umur 70 TAHUN
 Pinjaman melalui Bank
 Kelulusan 7 Hari bekerja

• Nama mempunyai masalah CCRIS / CTOS / MUFLIS ada aset layak mohon pinjaman walaupun aset masih BERHUTANG / TIADA HUTANG

• Kepada yang telah di MUFLISKAN kami sedia membayarkan kepada Jabatan Insolvensi untuk melepaskan KEBANKRUPAN anda

• Boleh memohon PINJAMAN SEMULA RUMAH / JUAL BELI antara ANAK BERANAK


• PINJAMAN, PEGUAM DAN PENILAI HARTA kami uruskan

2. Pinjaman Untuk TUNAI / MODAL SEGERA
Adakah anda ingin MODAL SEGERA? Anda boleh memohon PINJAMAN BERCAGARKAN RUMAH / TANAH / KENDERAAN
• Proses pinjaman dan bayaran TUNAI 1 – 5 hari bekerja
• Layak mohon walau pun aset masih BERHUTANG di kawasan LEMBAH KLANG sahaja
• Semua urusan akan diuruskan oleh PEGUAM yang PROFESSIONAL


3. Masalah Menjual Hartanah dengan SEGERA
Kepada anda yang bermasalah untuk MENJUAL harta anda, kami sedia untuk MENJUALKAN / RUMAH / KEDAI / TANAH anda yang bermasalah seperti :-
 Harta AKAN DILELONG
 Ingin MELEPASKAN TANGGUNGAN BEBAN HUTANG dengan BANK
 TERTUNGGAK PEMBAYARAN dengan BANK
 Inginkan MODAL SEGERA
• Kami sedia membantu anda untuk mendapatkan DISKAUN dari BANK kepada anda yang bermasalah AKAN DILELONG & TERTUNGGAK PEMBAYARAN
• Di SEMUA kawasan LEMBAH KLANG, samada DI KAWASAN MEMBANGUN / TIDAK MEMBANGUN

4. Ingin MEMILIKI rumah idaman anda (Pinjaman Perumahan)
Kepada anda yang belum MEMILIKI RUMAH, kami sedia membantu anda MENDAPATKAN RUMAH yang sesuai dan diidamkan oleh anda. KEUNIKANNYA dengan perkhidmatan kami adalah:-
• Anda yang nama CCRIS/CTOS layak mohon
• TIDAK perlu MEBAYAR DEPOSIT
• Dokumen tidak lengkap? Kami bantu menyusunnya untuk anda
• Pembelian melalui PINJAMAN DARI BANK 100%
• RUMAH, PEGUAM dan PENILAI HARTA disediakan


5. Ingin memandu KERETA idaman anda (Pinjaman Kenderaan)
Kepada anda yang ingin memiliki kenderaan kereta idaman anda, kami sedia membantu anda.
• Dokumen tidak tersusun? Kami bantu susunkan untuk anda
• Nama anda tidak bersih (CTOS/CCRIS)
• Pinjaman 100% (bergantung jenis, tahun dan model kereta)


Kami sedia membantu anda, bagaimana untuk mengelakkan beban dan tanggungan yang membelenggu tekanan hidup anda. Masa itu adalah emas, jangan lepaskan peluang ini. Kami telah membantu ramai orang yang bermasalah dan telah berjaya, dimana mereka dahulu banyak tanggungan, malah sekarang mereka hanya ada satu tanggungan sahaja. Datanglah dan berbincang dengan kami demi masa hadapan anda dan sekeluarga. InsyaAllah ada cara penyelesaian.

HUBUNGI KAMI
SILA HUBUNGI KAMI UNTUK TEMUJANJI DAN MAKLUMAT LANJUT

Hubungi Kami:
AHMAD -019-317 1000
AFIQ -019-383 9985
FAREED -012-328 3395

Alamat Pejabat
Cawangan Bangi - 52-1-1B Jalan PB 2B, Pusat Bandar Baru Bangi, Seksyen 9, 43650, Bangi Selangor

Niche: Pinjaman Peribadi | Pinjaman Hartanah
Taklimat Pembiayaan Credit Guarantee Corporation (CGC) - Percuma
28 Apr 2014 di DPMM Putrajaya

Taklimat Berkenaan Tribunal Rayuan Kastam (TRK) - Percuma
24 Apr 2014 di Putrajaya

Seminar Peluang Bisnes Sektor Utama Ekonomi
30 Apr 2014 di Shah Alam (Anjuran bersama DPMM Putrajaya & MUBIN)
     
  1. Nax Xa - Wed 12/Jan/2011 8:31pm
    Kalau nak beli rumah TAPI nama blacklist, keje swasta, takde PGM/ potongan angkasa, boleh ke apply? rumah selalunya dalam lingkungan berapa ribu?  
  2. Suezha - Wed 12/Jan/2011 8:38pm
    If ayah saya ada rumah (tapi nama bersama- ayah dan emak) n nak buat refinance rumah sebab skang ni rumah tu ada tertunggak dgn MBSB dan nak kurangkan pembayaran bulanan.. boleh ke?  
  3. Bfn - Wed 12/Jan/2011 8:54pm
    ejen loan ke atau pinjaman berlesen  
  4. Alli Jb - Fri 14/Jan/2011 10:42am
    salam,nak tanya..kalau saya dok johor nak buat pinjaman boleh ke?nama ada ccris,ada kereta tapi still ada hutang lagi..plz email : in_vision2010@yahoo.com thank's  
  5. Afiq Ms - Mon 17/Jan/2011 10:06am
    Nax Xa : Boleh berikan saya email untuk saya berikan details

    Suezha : Boleh, kita boleh kurangkan pembayaran bulanan, boleh berikan email untuk saya berikan details

    Bfn : Ejen loan bukan, pinjaman berlesen pun bukan, kami adalah syarikat perunding kewangan dalam mendapatkan pinjaman daripa institusi kewangan yang sah di malaysia

    Alli JB : Sila cek email anda.  
  6. Nax Xa - Mon 17/Jan/2011 11:52am
    Ayah saya ada rumah yang masih ada pinjaman dgn MBSB, tapi guna nama suami+isteri.. boleh ke refinance/ apply loan bercagaran (rumah tersebut) sila emel saya ke nax_xa@yahoo.com  
  7. Nor 23 - Tue 18/Jan/2011 3:21pm
    saya nak buat refinance rumah.tlg bgi info zalia@mailcity.com  
  8. Mohd Faisal 4 - Sun 23/Jan/2011 1:10am
    saya blaclist kad kredit hampir settle.Saya nak settelkan masalah rumah saya yg dah tertunggak.
    Anda bleh bagi detail email kpd ifafa73@yahoo.com.  
  9. Shafie 6 - Tue 25/Jan/2011 6:26pm
    hi bro, boleh bagi details kat emai saya shafie71@hotmail.com  
  10. Syed Salim Bin Eidzah - Tue 22/Feb/2011 12:20pm
    Proposal of rent/sale 2 story shop office at Taman Pura Kencana, Sri Gading, Jalan Kluang, Distric of Batu Pahat, Johor.

    Property Overview:

    Location: No. 6, Jalan Kencana 1/10, Taman Pura Kencana, Sri Gading, Jalan Kluang, Batu Pahat, Johor
    Offering: One to three specific individual property units
    Property Type: Shop Office
    Transaction: For Lease/Sales
    Title Type: Freehold
    Rent:Ground floor only: MR 2,000/month
    Deposit 3 months = MR 6,000-00, Advance Rent 1 months (RM 2,000)
    Selling Price: RM530,000-00 per unit.
    Lot Area: 1,650 ft²
    Built-Up Area: 1,650 ft²
    Year Built: 2010
    Terms: Negotiable

    Property Description:

    The Said Lot:
    Lot No: 6,Phase 1A
    Mukim Simpang Kanan,
    District of Batu Pahat, Johor.

    Area:
    1650 square feet
    22'wide X 75'length.

    Type of the building:
    Double Storey Shop Office

    Condition:
    Totaly New with CF .
    Attached is a picture and a location map of the shop office. This shop
    office is in Type "B"


    Area Description:

    Location:
    It is about 13 km from Batu Pahat town to Kluang, about 250 km from
    Kuala Lumpur and about 90 km from Johor Bahru.

    Related Economic Information:
    Sri Gading is famous for its local delicacies and textile industry,
    famous brand like Munchy's, Hup Seng and Hwa Tai has been a household
    name synonymous with quality biscuits manufacturing with many
    accumulated outstanding achievements.

    Other local brand like Miaow Miaow Food Products Sdn Bhd, New Star
    Food Industries Sdn Bhd, PCCS, LY Furniture & Ramatex, multinational
    corporation like Fujitsu, Sharp Roxy & J.R. Courtenay are also the
    landmark to Sri Gading.

    Please call 0133976466 or email at syedsalim03@gmail.com
    website: http://www.mudah.my/Shop+at+Pura+Kencana+Sri+Gading+Batu+Pahat+Johor-8076031.htm?last=1
    Your interest is really appreciated.  
  11. Anne 42 - Sat 5/Mar/2011 1:46pm
    prvt staff,kwsn Johor..ade tanah hasil sawit,tapi geran masih dlm proses,doc proses dgn pjbt tanah sume sya bole lampirkan jika perlu..just nk wt cagarn shj,urgent Rm50k(min)..bole bantu? email sya azapolyphony@hotmail.com  
  12. Mohd Sufian Ismail - Fri 20/May/2011 12:31am
    masalah saya...saya bekerja,tapi takde slip gaji..epf dan socso pun majikan tak potong...gaji tiap bulan masuk bank....saya black list sume takde...hanya ada satu loan peribadi yg lama dulu dh nak habis bayar...dalam keadaan saya mcm ni ,boleh ke saya memohon pinjaman....

    boleh hubungi saya di 0173277582 or email bozel2010@yahoo.com....  
  13. Sham 139 - Wed 7/Sep/2011 1:53am
    SAYA CADANG NAK BLI RUMAH KAT KOTA TINGGI..RUMAH SUBSALE..CUMA MASALAHNYA SKANG NAMA SAYA BLAKLIST DEK KERANA ADEK SAYA X BAYO UTANG KTE YANG SAYE BAGI DIE PAKAI SMPAI KTE TU KNE TARIK..SO SKANG SAYE ADE UTANG TETUNGAK KAT BNK DLM 7K..BOLEH X GUIDE N TOLONG SAYE CAMANE NAK BUAT..HUBUNGI SAYE KAT 017-7332034 OR EMAIL she75o@yahoo.com  
  14. Nora 178 - Thu 29/Dec/2011 9:21pm
    saya & suami x dpt nk wat loan lalu bank...masl x pasti..nk bli rumah tp takut x lps...blh tlg???blh emel ke am_nora05@yahoo.com.my  
  15. Moon 7 - Sun 5/Feb/2012 1:05am
    saya nak beli rumah, tapi nama suami blacklist dan saya pulak bayaran kereta tak cantik, tapi masih berbayar tiap2 bulan. boleh bantu saya untuk kami boleh beli rumah...dah buntu..sbb kami duk menyewa, dan harga sewa sama nilai kami beli rumah...call atau email saya
    sarahmoon82@yahoo.com / 0162497621

    thanks a lots.  
  16. Adam 139 - Tue 10/Apr/2012 2:35pm
    saya nak buat refinace rumah. harga belian 220k harga terkini 550k islamic loan.

    sila bagi info ke spectragtir@gmail.com  
  17. Alyn Shahirah - Wed 6/Jun/2012 12:58am
    saya nk jual rumah saya , kerana nk beli rumah baru yang lain . tapi blacklisted . email kat saya mcm mana ye . email saya shahirah.alyn@yahoo.com  
  18. Nana 160 - Fri 6/Jul/2012 4:28pm
    nak beli rumh tp nama blacklist..
    n_masnah@yahoo.com.my  
  19. Mal 19 - Wed 8/Aug/2012 9:43am
    Nak beli rumah ASAP. CCRIS clear CTOS tak sure. Email me the details malxn@msn.com  
  20. Mahen 2 - Fri 10/Aug/2012 7:46pm
    saya nak beli rumah tapi nama blacklist..need more info pasal ad ini..pls reply me at vani_praga@yahoo.com  
  21. Syasyieda - Thu 30/Aug/2012 9:42am
    Tinggal di perak.blacklisted.dh 2thn kje tetap skrg.company private.nk wat loan rumah camne?email detail : syasyieda85@gmail.com  
  22. Haslie - Sat 29/Sep/2012 3:58am
    email detail...haslie@dcdtech.com.my  
  23. Syukur 13 - Sat 6/Oct/2012 12:53pm
    bole ke sy buat pinjaman perumahan di bank,tp sy ade blacklist.sy nak join name dgn wife.ade hutang kereta lg 2tahun.bole email sy cara dan bagaimana
    gymfit_8@hot-shot.com  
  24. Raja 13 - Sat 6/Oct/2012 1:00pm
    sy dr perak adakah encik boleh uruskan  
  25. Shasha 101 - Fri 7/Dec/2012 5:10pm
    Email kt sy jgk..nm blacklist tp nk belu rumah..iriasha@yahoo.com  
  26. Albuthanathan - Sat 29/Dec/2012 4:52am
    saya nak beli rumah tapi nama blacklist untuk kereta.Sekarang i kerja kat singapura, nak beli rumah kat JB.I dah buat permohonan untuk pembayaran balik blacklist saya(Ambank).Kalau ada cara untuk membeli rumah, tolong saya...terima kasih...albu1323@yahoo.com  
Page 1   (Total 26 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Business Guide
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2324)
Bengkel Basikal (68)
Bengkel Kereta (1368)
Bengkel Motosikal (217)
Bengkel Tayar (193)
Bisnes Air Mineral (341)
Bisnes Ais Krim (439)
Bisnes Aksesori Kereta (629)
Bisnes Broadband (973)
Bisnes Burger (508)
Bisnes Cermin Mata (144)
Bisnes Cuci Kereta (722)
Bisnes Cyber Cafe (414)
Bisnes Dobi (1259)
Bisnes Ebook (962)
Bisnes Handphone (1140)
Bisnes Hotel Dan Resort (489)
Bisnes Ice Blended (637)
Bisnes Jam Tangan (255)
Bisnes Jeruk (146)
Bisnes Kitar Semula (437)
Bisnes Komputer (1384)
Bisnes Kurier Dan Logistik (590)
Bisnes Minuman (1303)
Bisnes Pasar Malam (1727)
Bisnes Pelancongan (463)
Bisnes Perabot (742)
Bisnes Prepaid Dan Reload (968)
Bisnes Restoran (2921)
Bisnes Roti Dan Bakeri (640)
Bisnes Salun Rambut (321)
Bisnes Sarang Burung (248)
Bisnes Satay (345)
Bisnes Sms (144)
Bisnes Spa Dan Facial (586)
Bisnes Steamboat (183)
Bisnes Tablet Pc (424)
Bisnes Tradisional (768)
Bisnes Untuk Dijual (2878)
Bisnes Waffle Dan Jagung (347)
Bisnes Western Food (268)
Dewasa 18sx (1603)
Diskusi Bisnes (1798)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (631)
Expo Karnival Tapak Niaga (5455)
Forex Malaysia (1611)
Haiwan Peliharaan (386)
Haji Dan Umrah (426)
Hiasan Dalaman (635)
Hiasan Taman (222)
Hotel Resort Homestay (900)
Iklan Tv Radio Media Massa (191)
Import Dan Eksport (290)
Ingin Berniaga (2640)
Insurans Dan Takaful (1532)
Insurans Roadtax Kereta (302)
Kedai Bunga (181)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1851)
Kedai Emas (406)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2321)
Kedai Hardware (452)
Kedai Ibu Dan Bayi (624)
Kedai Jahit (3320)
Kedai Kamera Dan Camcorder (313)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (315)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1579)
Kedai Sewa (1502)
Kereta Baru (1385)
Kereta Terpakai (4441)
Kerja Diploma Dan Ijazah (3874)
Kerja Kemahiran (1646)
Kerja Kosong (9575)
Kerja Praktikal (1575)
Kerja Sales (1850)
Kerja Sambilan (5392)
Konsultan Perniagaan (388)
Kontrak Swasta (245)
Kontrak Tender Kerajaan (418)
Kontraktor Balak Dan Kayu (435)
Kontraktor Jurutera (489)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (202)
Kontraktor Minyak Dan Gas (600)
Kontraktor Pasir (298)
Kontraktor Pembinaan (1802)
Kontraktor Perlombongan (284)
Kursus Dan Seminar (2560)
Kursus Kecantikan (643)
Kursus Makanan (617)
Kursus Motivasi (286)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1488)
Mencari Pasangan Lelaki (30)
Mencari Pasangan Wanita (47)
Mencari Pelabur (3344)
Mesin Fotostat (316)
Mesin Freezer Dan Chiller (229)
Mesin Industri (441)
Mesin Jahit (326)
Mesin Proses Makanan (520)
Pakej Pelancongan (2360)
Pakej Perkahwinan (1130)
Pakej Perniagaan (780)
Pasar Basah (1277)
Pekerja Asing (1065)
Pelaburan Saham Unit Trust (839)
Pembantu Rumah Asing (1616)
Pembekal Barang Runcit (1478)
Pembekal Beras (84)
Pembekal Buah-buahan (417)
Pembekal Ikan Kering (348)
Pembekal Kelapa Dan Santan (555)
Pembekal Kerepek (960)
Pembekal Keropok (396)
Pembekal Kicap Dan Sos (200)
Pembekal Kurma Dan Kismis (264)
Pembekal Madu (208)
Pembekal Mee Dan Bihun (116)
Pembekal Minyak Masak (380)
Pembekal Rempah Dan Perencah (519)
Pembekal Serunding (226)
Pembekal Telur (116)
Pemborong Aksesori Lelaki (152)
Pemborong Aksesori Wanita (1107)
Pemborong Batik Dan Sutera (329)
Pemborong Beg Galas (95)
Pemborong Beg Tangan (552)
Pemborong Bundle (804)
Pemborong Cadar Dan Tilam (379)
Pemborong Karpet (132)
Pemborong Kasut Dan Sandal (627)
Pemborong Lampin (277)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (712)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1461)
Pemborong Pakaian Lelaki (1027)
Pemborong Pakaian Plus Size (130)
Pemborong Pakaian Wanita (3830)
Pemborong Telekung Dan Songkok (516)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3202)
Pemborong Tuala (179)
Pemborong Tudung (2527)
Pembuat Papan Tanda Iklan (213)
Pembuat Plastik Kotak Botol (731)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (450)
Pendaftaran Syarikat (429)
Pendaftaran Trademark (28)
Pengedar Alat Tulis (890)
Pengedar Bahan Pencuci (644)
Pengedar Buku Dan Majalah (540)
Pengedar Contact Lens (225)
Pengedar Perfume (1442)
Pengedar Permainan Kanak2 (541)
Pengedar Produk Kecantikan (2408)
Pengedar Produk Kesihatan (2770)
Pengurus Majlis (555)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (646)
Penternak Burung Puyuh (88)
Penternak Ikan (637)
Penternak Kambing (257)
Penternak Lembu (336)
Penternak Udang (166)
Peralatan Makmal Dan Hospital (236)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (630)
Peralatan Sukan (507)
Perisian Komputer (488)
Perkakas Dapur (542)
Perkakas Elektrik (362)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1373)
Pinjaman AIM (146)
Pinjaman Hartanah (466)
Pinjaman Kad Kredit (364)
Pinjaman Kereta (509)
Pinjaman Peribadi (9306)
Pinjaman Perniagaan (1629)
Produk Dari China (469)
Produk Sejuk Beku (1170)
Program Consignment (1786)
Program Dropship (5849)
Pusat Bahasa (308)
Pusat Jagaan Bayi (1244)
Pusat Latihan (556)
Pusat Memandu (112)
Pusat Mengaji Agama (402)
Pusat Pendidikan Tinggi (471)
Pusat Rawatan (309)
Pusat Tadika Dan Taska (1085)
Pusat Tuisyen (935)
Rancangan Perniagaan (532)
Rawatan Alternatif (256)
Rumah Sewa (3765)
Rumah Untuk Dijual (3343)
Servis Freelance (928)
Servis Keselamatan (619)
Servis Pembersihan (711)
Servis Pengedaran Risalah (417)
Setiausaha Syarikat (541)
Sewa Bas Dan Van (476)
Sewa Kereta Teksi Limo (1509)
Sewa Lori (2201)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (50)
Studio Filem Dan Videografi (211)
Studio Fotografi (799)
Studio Grafik Dan 3D (877)
Studio Lukisan (112)
Studio Model Penyanyi Pelakon (628)
Studio Muzik (398)
Sukan Beladiri (111)
Sukan Berkumpulan (208)
Sukan Futsal (214)
Sukan Pancing (123)
Tanah Sewa (568)
Tanah Untuk Dijual (4254)
Tempahan Biskut Dan Tart (1753)
Tempahan Hamper (167)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (600)
Tempahan Katering (1890)
Tempahan Kek Dan Coklat (1929)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (150)
Tempahan Kuih Muih (1560)
Tempahan Minuman Dan Dessert (396)
Tempahan Nasi Lemak (462)
Tempahan Roti (316)
Terminal Bayaran (167)
Ubahsuai Pejabat (582)
Ubahsuai Rumah (1509)
Urut Tradisional (709)
Usahawan Baja Pertanian (341)
Usahawan Benih Dan Nursery (353)
Usahawan Tani (953)
Vending Machine (311)
Voucher Dan Tiket (217)
Web Design Malaysia (2098)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1131)