Pinjaman Perniagaan Dengan Agensi Kerajaan
Syah @ Asas Perakaunan Untuk Usahawan - Fri 6/Mar/2009 3:09pm [Last Comment]
firma AKCN Consult Services Sdn Bhd merupakan firma perunding perniagaan bagi mereka yang ingin membuat pinjaman perniagaan samada business atau personal loan
dengan agensi kerajaan

antara tabung pinjaman yang kami boleh luluskan adalah:

PUNB,MARA,SMIDEC,AGROBANK dan SME BANK

mengapa kami?
-kami merupakan direktori perunding perniagaan bagi 5 tabung di atas. mana-mana pemohon yang ingin memohon pinjaman di atas melalui kami akan mendapat jaminan lulus 100%
-kami juga menyediakan surat perjanjian dengan pemohon yang memohon dengan kami dan caj guaman tersebut ditanggung oleh kami sepenuhnya.

produk perkhidmatan kami:
kertas kerja pinjaman

apa yang kami perlukan:
-profail syarikat @
-sijil daftar syarikat
-caj tunai RM3500.00 sahaja

selain itu, kami juga menawarkan khidmat personal loan dengan:
-koperasi
-bank MAYBANK,CIMB, RHB
-swasta dan kerajaan

apa yang kami perlu:
-salinan slip gaji terkini

-caj perkhidmatan adalah RM3500.00 sahaja
-ada surat perjanjian dan kos guaman ditanggung sepenuhnya oleh kami.
-jaminan maksima 2-3 bulan akan lulus.(paling cepat 3 minggu sahaja)

==caj dilunas sebelum perkhidmatan==
((anda tidak perlu khuatir dengan perkhidmatan kami kerana kami mempunyai track record yang cemerlang dan kami memegang janji kami dengan membuat surat perjanjian dan sah dari segi undang-undang))
(((caj perkhidmatan kami sememangnya berbaloi dengan apa yang anda akan dapat...mahukah anda membayar sesuatu perkhidmatan yang tidak mempunyai surat perjanjian???fikir2kan...)))
berminat sila hubungi 012-2150827(syah)

Niche: Rancangan Perniagaan | Geran Smidec | Pinjaman Peribadi
Seminar GST untuk Usahawan/Peniaga
27 Ogos 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Kursus GST untuk Usahawan
17 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Faizanmy - Wed 24/Mar/2010 5:26am
    kalau saya pinjam 500K pun, u charge 3500 gak ker?  
  2. Suhaila 4 - Thu 8/Apr/2010 12:55am
    saya peniaga kecil kecilan,blh buat pinjaman x ,nak pinjam 50k je.cas pun sama ke?017-4776104  
  3. Simon 4 - Thu 29/Apr/2010 9:09pm
    are you sure can get the personal loan from your firm without any jaminan? i would like to build up my business another branch but capital not enuff... please help me
    0164400044  
  4. Wanco - Mon 12/Jul/2010 10:58am
    salam tuan,

    saya GM AirMalaysia Sdn. Bhd,
    dalam proses menandatangan dengan Pahang Aircraft Insdustri (PAI). Jika pihak tuan dapat membantu saya untuk dapatkan pinjaman Pesawat jumlah jutaan ringgit, syarikat akan membayar 2% dari jumlah pinjaman asalkan tiada masalah (perjanjian akan dibuat oleh pguam saya/syarikat)
    emailkan saya at:

    dr_ascaris@yahoo.com  
  5. Mohd Azmi 3 - Sat 24/Jul/2010 3:31pm
    salam...cuma nak bertanya ngan cik syah...saya kontraktor kelas A dalam proses mendapatkan projek pembinaan asrama kolej universiti milik kerajaan negeri...pembinaan secara B.O.T(Build, operation and transfer) lingkungan 300j, operate selam 20 tahun...pembinaan dlm tempoh 2 yahun baru dapat sewa dari kerajaan negeri,so kena modal sendiri dulu..boleh berurusan ngan cik syah ke x...untuk company mendapatkan pinjaman besar untuk menjalankan kerja,a.c company dah 15 tahun dgn public bank, kemudahan public bank yg saya ada tak tinggi,kalau nak up pulak nak kena cagaran ,maybe cik syah ada jalan lain...tanya saja?sebab masih dalam proses..maybe bila dah ada dokumen lengkap boleh saya hello cik syah,email saya noksam33@yahoo.com.my kalau ada info dan keperluan dokumen yang cik syah perlukan untuk disediakan oleh saya..tq  
  6. Active Agro - Mon 2/Aug/2010 3:10pm
    Saya mempunyai rekod cris tapi ingin memohon capital untuk company. saya perlukan maklumat lanjut dari tuan apakah syarat2 memohon bagi mereka yg ada rekod ccris. di harap tuan dapat menghubungi say adi 0192936011 / activeagroenterprise@gmail.com  
  7. Mohdamin Bahari - Mon 9/Aug/2010 12:53pm
    uncle saya ada tanah 4 relong ready untuk cagaran ,dia nak jalankan projek chalet ,lokasi kira ok ,
    bagi idea mcmana,dia takdak akaun bank semasa ,no track record,minat ada,tanah sekarang tanam sayur
    emael mohdaminbahari@yahoo.com.my  
  8. Ahmad 26 - Wed 20/Oct/2010 11:48am
    i dah check nama AKCN Consult Services tiada dlm SSM. Apa nak jadi daaa...  
  9. Koperasi Bina Usahawan Utara Bhd - Wed 22/Feb/2012 8:24am
    Salam..

    Kepada yg suka wat bisnes melalui pinjaman, sy cadangkan lebih baik usahakan melalui kerjasama dgn menggunakan kelebihan anda, dan rakan usahasama.. tujuannya agar apa yg anda lakukan dpt diringankan dan diusahakan dlm btk jemaah.. itu lebih baik...

    jika anda ada idea dan peluang bisnes.. koperasi plak ada modal dan modal bleh dibeli melalui syer koperasi.. jd wujudkan rangkaian perniagaan dgn usahasama koperasi...

    info 018-9475 996  
  10. Mohd Zulfadzly - Wed 19/Sep/2012 1:28pm
    Assalam koperasi Bina Usahawan Utara.

    Boleh terangkan detail tak? Sekarang saya sedang mengusahakan produk berasaskan daging ARNAB.

    putra_black@hotmail.com  
Page 1   (Total 10 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2585)
Bengkel Basikal (70)
Bengkel Kereta (1471)
Bengkel Motosikal (238)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (477)
Bisnes Aksesori Kereta (653)
Bisnes Broadband (1067)
Bisnes Burger (532)
Bisnes Cermin Mata (153)
Bisnes Cuci Kereta (785)
Bisnes Cyber Cafe (436)
Bisnes Dobi (1330)
Bisnes Ebook (1019)
Bisnes Handphone (1214)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (546)
Bisnes Ice Blended (680)
Bisnes Jam Tangan (274)
Bisnes Jeruk (160)
Bisnes Kitar Semula (481)
Bisnes Komputer (1440)
Bisnes Kurier Dan Logistik (645)
Bisnes Minuman (1405)
Bisnes Pasar Malam (1902)
Bisnes Pelancongan (514)
Bisnes Perabot (813)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1050)
Bisnes Restoran (3192)
Bisnes Roti Dan Bakeri (687)
Bisnes Salun Rambut (344)
Bisnes Sarang Burung (252)
Bisnes Satay (365)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (627)
Bisnes Steamboat (196)
Bisnes Tablet Pc (438)
Bisnes Tradisional (802)
Bisnes Untuk Dijual (3186)
Bisnes Waffle Dan Jagung (369)
Bisnes Western Food (311)
Dewasa 18sx (1698)
Diskusi Bisnes (1902)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (693)
Expo Karnival Tapak Niaga (6152)
Forex Malaysia (1799)
Haiwan Peliharaan (438)
Haji Dan Umrah (456)
Hiasan Dalaman (694)
Hiasan Taman (237)
Hotel Resort Homestay (976)
Iklan Tv Radio Media Massa (211)
Import Dan Eksport (314)
Ingin Berniaga (2765)
Insurans Dan Takaful (1660)
Insurans Roadtax Kereta (321)
Kedai Bunga (185)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1937)
Kedai Emas (438)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2462)
Kedai Hardware (511)
Kedai Ibu Dan Bayi (670)
Kedai Jahit (3638)
Kedai Kamera Dan Camcorder (335)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (330)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1741)
Kedai Sewa (1589)
Kereta Baru (1549)
Kereta Terpakai (4808)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4496)
Kerja Kemahiran (1867)
Kerja Kosong (11016)
Kerja Praktikal (1899)
Kerja Sales (2142)
Kerja Sambilan (6049)
Konsultan Perniagaan (425)
Kontrak Swasta (279)
Kontrak Tender Kerajaan (440)
Kontraktor Balak Dan Kayu (463)
Kontraktor Jurutera (531)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (218)
Kontraktor Minyak Dan Gas (661)
Kontraktor Pasir (355)
Kontraktor Pembinaan (1967)
Kontraktor Perlombongan (312)
Kursus Dan Seminar (2718)
Kursus Kecantikan (667)
Kursus Makanan (649)
Kursus Motivasi (310)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1582)
Mencari Pelabur (3575)
Mesin Fotostat (343)
Mesin Freezer Dan Chiller (248)
Mesin Industri (485)
Mesin Jahit (359)
Mesin Proses Makanan (540)
Pakej Pelancongan (2532)
Pakej Perkahwinan (1170)
Pakej Perniagaan (843)
Pasar Basah (1406)
Pekerja Asing (1175)
Pelaburan Saham Unit Trust (903)
Pembantu Rumah Asing (1790)
Pembekal Barang Runcit (1544)
Pembekal Beras (100)
Pembekal Buah-buahan (471)
Pembekal Ikan Kering (371)
Pembekal Kelapa Dan Santan (613)
Pembekal Kerepek (1070)
Pembekal Keropok (427)
Pembekal Kicap Dan Sos (216)
Pembekal Kurma Dan Kismis (288)
Pembekal Madu (235)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (408)
Pembekal Rempah Dan Perencah (569)
Pembekal Serunding (254)
Pembekal Telur (134)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1170)
Pemborong Batik Dan Sutera (345)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (589)
Pemborong Bundle (838)
Pemborong Cadar Dan Tilam (421)
Pemborong Karpet (151)
Pemborong Kasut Dan Sandal (673)
Pemborong Lampin (288)
Pemborong Mutiara (106)
Pemborong Pakaian Bayi (750)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1591)
Pemborong Pakaian Lelaki (1104)
Pemborong Pakaian Plus Size (136)
Pemborong Pakaian Wanita (4082)
Pemborong Telekung Dan Songkok (557)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3421)
Pemborong Tuala (192)
Pemborong Tudung (2704)
Pembuat Papan Tanda Iklan (258)
Pembuat Plastik Kotak Botol (777)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (472)
Pendaftaran Syarikat (474)
Pendaftaran Trademark (31)
Pengedar Alat Tulis (926)
Pengedar Bahan Pencuci (690)
Pengedar Buku Dan Majalah (565)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1507)
Pengedar Permainan Kanak2 (578)
Pengedar Produk Kecantikan (2540)
Pengedar Produk Kesihatan (2916)
Pengurus Majlis (581)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (698)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (683)
Penternak Kambing (279)
Penternak Lembu (369)
Penternak Udang (187)
Peralatan Makmal Dan Hospital (254)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (685)
Peralatan Sukan (539)
Perisian Komputer (552)
Perkakas Dapur (592)
Perkakas Elektrik (415)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1468)
Pinjaman AIM (161)
Pinjaman Hartanah (504)
Pinjaman Kad Kredit (381)
Pinjaman Kereta (572)
Pinjaman Peribadi (10180)
Pinjaman Perniagaan (1782)
Produk Dari China (519)
Produk Sejuk Beku (1263)
Program Consignment (1956)
Program Dropship (6429)
Pusat Bahasa (343)
Pusat Jagaan Bayi (1462)
Pusat Latihan (624)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (486)
Pusat Pendidikan Tinggi (507)
Pusat Rawatan (345)
Pusat Tadika Dan Taska (1245)
Pusat Tuisyen (1023)
Rancangan Perniagaan (568)
Rawatan Alternatif (283)
Rumah Sewa (4113)
Rumah Untuk Dijual (3601)
Servis Freelance (1050)
Servis Keselamatan (689)
Servis Pembersihan (778)
Servis Pengedaran Risalah (445)
Setiausaha Syarikat (587)
Sewa Bas Dan Van (540)
Sewa Kereta Teksi Limo (1724)
Sewa Lori (2442)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (237)
Studio Fotografi (865)
Studio Grafik Dan 3D (1033)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (694)
Studio Muzik (454)
Sukan Beladiri (114)
Sukan Berkumpulan (225)
Sukan Futsal (222)
Sukan Pancing (138)
Tanah Sewa (615)
Tanah Untuk Dijual (4648)
Tempahan Biskut Dan Tart (2110)
Tempahan Hamper (184)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (639)
Tempahan Katering (2061)
Tempahan Kek Dan Coklat (2089)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (165)
Tempahan Kuih Muih (1690)
Tempahan Minuman Dan Dessert (445)
Tempahan Nasi Lemak (499)
Tempahan Roti (341)
Terminal Bayaran (180)
Ubahsuai Pejabat (625)
Ubahsuai Rumah (1634)
Urut Tradisional (755)
Usahawan Baja Pertanian (364)
Usahawan Benih Dan Nursery (385)
Usahawan Tani (1054)
Vending Machine (346)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2250)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1276)