Pinjaman Peribadi untuk Swasta! Mohonlah Sekarang!
Akma 19 - Sun 8/Jul/2012 9:51am [Last Comment]
PINJAMAN PERIBADI AEON iCASH - SWASTA
Kini pekerja swasta pun mendapat kemudahan pinjaman peribadi yang sangat bijak , mudah dan selamat melalui aeon credit services .

KELEBIHAN DAN SYARAT KELAYAKAN :

1)PRODUK INI BERDASARKAN KONSEP BAI AL-INAH
2)PEMOHON WARGANEGARA MALAYSIA
3)GAJI MINIMUM RM800
4)PEMBIAYAAN MINIMUM RM1000 - RM50 000
5)KELULUSAN PANTAS
6)KADAR KEUNTUNGAN YANG RENDAH DAN MENARIK
7)MASA PEMBAYARAN BALIK YANG FLEKSIBEL SEHINGGA 60 BULAN
8)ANSURAN BULAN YANG RENDAH DAN BERPATUTAN

DOKUMEN YANG DIPERLUKAN

- SALINAN KAD PENGENALAN / IC
- SALINAN PAYSLIP 3BULAN TERKINI
- SALINAN 3BULAN PENYATA BANK / BANK STATEMENT
- SALINAN PENYATA CARUMAN KWSP

sebarang pertanyaan boleh hubungi saya :

Akma
0132622711
atau email ke : nurulaqmarmohed@yahoo.com

untuk maklumat lebih lanjut tentang produk ini , boleh layari web http://pinjamanperibadibijak.blogspot.com/

Niche: Pinjaman Peribadi
Seminar GST untuk Usahawan/Peniaga
27 Ogos 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Kursus GST untuk Usahawan
17 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Syed 77 - Sun 8/Jul/2012 10:13am
    kalau ada CCRIS boleh ker?  
  2. Akma 19 - Sun 8/Jul/2012 10:21am
    boleh try dulu .. tade masalah.. tgk lepas atau tidak . okay ?  
  3. Jani 2 - Sun 15/Jul/2012 2:05am
    br tukar kerja sebulan tp ada express card aeon... pinjaman ada lg balance 5 bln... beli2 brg punya... boleh buat loan icash ni ke...  
  4. Aie82amar - Tue 17/Jul/2012 9:45am
    assalamualaikum dan salam sejahtera
    akma 19
    baru2 nie kawan saya ada try apply aeon tp xlepas .....padahal tiada buat mana2 pinjaman bank pun...gji pokok rm1000 elaun rm250 gji bersih dalam 1800-1900
    apply rm9000...typ xlepas bekerja swasta...boleh bantu ke  
  5. Akma 19 - Fri 27/Jul/2012 2:30pm
    JANI2 : boleh je nak buat . email saya doc awk ..

    Aie82amar : ade tak dia gtau knape tak lepas? slalu kalau fresh2 ni mmg lepas . email saya doc awk ..  
  6. Ejenpinjaman007 - Wed 12/Sep/2012 1:41am
    Akma 19,

    Awak ambik customer dari seluruh negara tak? Terima kasih.  
  7. Akma 19 - Wed 19/Sep/2012 10:58am
    seluruh negeri boleh , tapi seluruh negara tak ..  
  8. Hani Norsheida - Sat 10/Nov/2012 3:59pm
    akma,

    utk pekerja gov ada tak utk pinjaman ini? sebab saya keje gov nak apply eon pinjaman...  
  9. As 46 - Wed 14/Nov/2012 10:38am
    akma, kalau baru keje 6 bula boleh apply x....  
  10. Azuan 39 - Sat 17/Nov/2012 5:53pm
    saya berminat tapi nama blacklist boleh ke?pls call 0125699715  
  11. Dina 41 - Tue 20/Nov/2012 12:35pm
    saya bru kj 3 bln..blh apply x  
  12. Kamal 218 - Tue 27/Nov/2012 12:48pm
    akma,
    saya bekerja di perak. saya ada masaalah dgn buat pinjaman bank sbb
    saya kereta yang adik saya pakai tapi
    selalu bayar lambat. dan ada masaalah dgn kad credit. boleh ker saya buat pinjaman nie sbb nak sangsaikan hutang kad ni. tlg emaikan kat saya detail..tu pun kalau boleh.
    email saya. kamalmicro78@yahoo.com.my  
  13. Dina 42 - Thu 29/Nov/2012 11:17am
    blh email saya x..cara nak apply..dinamarianadiey@yahoo.com  
  14. Akma 19 - Tue 4/Dec/2012 12:35pm
    sesiapa yang mohon , boleh sms , call atau email saya . Saya akan reply dgn segera  
  15. Faizal Radthuan - Thu 6/Dec/2012 10:31pm
    maksimum pinjaman ialah 5 x gaji kan? kalo nk lebih bleh x? TQ  
  16. Akma 19 - Sat 8/Dec/2012 1:36pm
    boleh nak apply lebih . nanti bila dorg proses, kita akan tgk balik komitmen dan kelayakkan . selalunya aeon tak reject sebab amount apply  
  17. Akma 19 - Sat 8/Dec/2012 1:39pm
    existing customer aeon yang ada loan dgn aeon atau beli barang ke , lagi senang nak lulus dgn syarat pembayaran okay  
  18. Dean 54 - Tue 11/Dec/2012 2:01am
    Saya baru tukar kerja dan baru sebulan lebih kerja di tempat baru..bole ka sya mohon?sy xpernah membuat loan dr mana2 bank ataupun hutang pada mana2 pihak..email sy di dean77_jb@yahoo.com..time kaseh..  
  19. Akma 19 - Mon 17/Dec/2012 11:40am
    yang fresh loan , sgt di alu-alukan . mmg akan approve , boleh call/sms/email saya  
  20. Sa 6 - Tue 18/Dec/2012 2:57pm
    salam akma...sye ad try buat easy rhb tp xlepas klo aeon leh lepas ke..?
    nk pnjam sikit jew  
  21. Akma 19 - Sat 5/Jan/2013 10:51am
    boleh je kalau nama fresh , cuma amount tak tinggi la utk permulaan  
  22. Ewan Klate - Wed 9/Jan/2013 7:03pm
    salam... sy dh buat loan kat rhb dan cimb tpi x lepas.. sy memerlukan duit sngt.. sy bru keje 4 bln bru fresh graduate dan kerja swasta.. basic rm1600 dan bln ni basic start sy rm1800.. kalau sy buat loan peribadi dia aeon bank sbyk rm5000 blh lulus tak??  
  23. May 7 - Thu 10/Jan/2013 10:46am
    pinjmn segera/kecemasan/proses 30 mnit/kl/sel/ email: jatony8@gmail.com/
    019-3873226 (kamarul)  
  24. Diela 9 - Tue 15/Jan/2013 12:30pm
    email sy
    dielalicious_83@yahoo.com  
  25. Nuss - Mon 21/Jan/2013 4:26pm
    kawasan sabah ada tak sesiapa yang boleh nak refer, boleh bantu. nus_zzz@yahoo.com  
  26. Akma 19 - Thu 24/Jan/2013 11:24am
    ewan kelate : rasa nya tiada masalah . boleh forwardkan doc pada saya by email .

    diela 9 : okay da email

    nuss : boleh , email saja doc .  
  27. Suri 33 - Fri 25/Jan/2013 11:25am
    kalau nama clear tapi byk komitmen dgn bank..car loan ada 2, personal loan ada 2 jugak tapi byr ok je semua..kalau camni agak2 aeon akan luluskan tak? coz dh cuba kt bank tp semua tak lepas sb komitmen tinggi  
  28. Suri 33 - Fri 25/Jan/2013 11:31am
    n lg 1 kes nama ccris boleh luluskan x?  
  29. Akma 19 - Mon 4/Feb/2013 7:36am
    SURI : kalau nama ccris , kalau blh jgn lebih 2 , yang kalau nama cantik tp byk komitmen ada kemungkinan utk lulus cuma mungkin amount lulus tak tanggi  
  30. Akma 19 - Tue 5/Feb/2013 12:56pm
    Permohonan boleh dibuat secara online dengan mengisi borang disini :

    http://pinjamanperibadibijak.blogspot.com/p/blog-page.html

    dan hantarkan doc diperlukan . boleh rujuk link dibawah utk cara memohon :

    http://pinjamanperibadibijak.blogspot.com/p/cara-memohon.html  
  31. Wanie Ab Ghani - Fri 22/Feb/2013 9:17am
    hi cik akma,
    masih boleh buat pinjaman lg x..?  
  32. Fariha 8 - Sun 24/Feb/2013 5:56pm
    Akma..suami saya ada ccris dgn aeon..Ada org lain guna nama dia untuk beli barang..nila satu2nya ccris yg dia ada..aeon kata baki dlm 2k..bole buat personal loan..dan tutup acc tu.  
  33. Akma 19 - Sat 9/Mar/2013 11:42am
    perhatian , ada perubahan pada email saya . sila hantarkan email di email baru saya : loan.personal101@gmail.com .. email di atas saya tidak guna lagi . terima kasih  
  34. King 18 - Wed 13/Mar/2013 12:50am
    salam akma basic gaji rm1300 boleh aply x kerja swasta nak pinjam 5k .email saya kingdeto88@gmail.com  
  35. Munirah 55 - Sun 17/Mar/2013 10:48am
    saya nak tanya saya ada kad aeon express dalam kad tu saya ada lima ribu ringgit sahaja.saya dah buat dalam 3000 sahaj pinjaman.kalau nak buat selebihnya boleh tak  
  36. Akma 19 - Mon 25/Mar/2013 10:17am
    king : saya da email
    munirah 55 : sms saya no ic .. saya check tgk  
  37. Rosniza 7 - Sun 7/Apr/2013 1:49pm
    SALAM
    AKMA boleh tak saya nak minta check terlebih dahulu sama ada saya layak or x utk buat personal loan ni..tq  
  38. Norshella Samsudin - Tue 9/Apr/2013 12:14pm
    Akma bole tak tolong check kn Name Hubby saya layak tak nak apply personal lond  
  39. Akma 19 - Wed 10/Apr/2013 1:48pm
    nak minta chck kalau pernah loan dgn aeon sama ada beli brg , c.card aeon or loan , saya blh chckan ,. tp kalau x kena bg full doc try submit dulu  
  40. Amir 385 - Wed 17/Apr/2013 2:32am
    Cik akma,sy gaji basic rm1316+elaun rm150..sy ada loan kete monthly rm280..bulan2 bayar cantik..dulu sy ada loan aeon tp da lama abis da..bole tolong check tak samaada sy layak memohon loan ataw tidak?sy nak buat loan dlm rm11k..pm sy brodeb89@gmail.com..tq  
  41. Akma 19 - Fri 26/Apr/2013 12:31pm
    tawaran masih dibuka , boleh terus hubungi melalui sms/call/email kepada kami di talian 0142250682/0132622711 atau email nurulaqmarmohed@yahoo.com  
  42. Diey - Mon 13/May/2013 2:05pm
    hii akma..klu sy nak cb apply lg x dapat x..  
  43. Rina 93 - Tue 21/May/2013 11:39pm
    salam
    saya bisness sendiri dan rekod pinjaman bank alhamdullilah blm penah buat....statement bank alhamdullillah berjalan elok...klu nk mohon blh lulus tak.
    mohon email lebih lanjut di sinarpewaris@yahoo.com.  
  44. Rahman Bin Unji - Fri 24/May/2013 3:37pm
    kalau citos blh buat pinjaman tak  
  45. Akma 19 - Thu 30/May/2013 9:41am
    kalau nak try just email / sms / call utk pertanyaan dan borang permohonan :)  
  46. Zakaria Ali - Mon 24/Jun/2013 1:34am
    Ansuran PL sy abis bln 12 ni.Sy nk apply PL baru skrg bleh?  
  47. Annie 23 - Mon 8/Jul/2013 11:40am
    hi akma..saya baru bekerja dgn syarikat baru masuk bulan ketiga and i nak pinjam 1k something je..boleh ke?akma please email me the form i need to read it first.tq..
    kimchae91@yahoo.com  
  48. Mohd Azhar 14 - Mon 8/Jul/2013 10:47pm
    Salam akma.... saya ada buat loan dgn aeon bulan feb 2013... jumlah 2k... pembayaran stakat ni cantik.... kalau nak tambah lagi boleh x?? Email saya... azharbinyakub@gmail.com  
  49. Mohd Sukri 7 - Thu 18/Jul/2013 9:51am
    slm akma, boleh sy nak wat personal loan 15k-20k.. salary basic 1.8k.. ade tanggungan keta jer.. pls email me mondsukri28@gmail.com  
  50. Azmi 330 - Mon 22/Jul/2013 8:14pm
    salam akma boleh email sye x...sye nak pinjam 6k.. azmie91@yahoo.com.terangkan secara detail  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 71 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2597)
Bengkel Basikal (70)
Bengkel Besi (196)
Bengkel Kereta (1476)
Bengkel Motosikal (241)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (358)
Bisnes Ais Krim (481)
Bisnes Aksesori Kereta (653)
Bisnes Broadband (1069)
Bisnes Burger (536)
Bisnes Cermin Mata (154)
Bisnes Cuci Kereta (786)
Bisnes Cyber Cafe (438)
Bisnes Dobi (1330)
Bisnes Ebook (1023)
Bisnes Handphone (1216)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (547)
Bisnes Ice Blended (680)
Bisnes Jam Tangan (277)
Bisnes Jeruk (160)
Bisnes Kitar Semula (482)
Bisnes Komputer (1448)
Bisnes Kurier Dan Logistik (645)
Bisnes Minuman (1411)
Bisnes Pasar Malam (1907)
Bisnes Pelancongan (519)
Bisnes Perabot (820)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1054)
Bisnes Restoran (3202)
Bisnes Roti Dan Bakeri (689)
Bisnes Salun Rambut (348)
Bisnes Sarang Burung (252)
Bisnes Satay (370)
Bisnes Sms (154)
Bisnes Spa Dan Facial (627)
Bisnes Steamboat (196)
Bisnes Tablet Pc (439)
Bisnes Tradisional (804)
Bisnes Untuk Dijual (3196)
Bisnes Waffle Dan Jagung (369)
Bisnes Western Food (313)
Dewasa 18sx (1704)
Diskusi Bisnes (1906)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (695)
Expo Karnival Tapak Niaga (6183)
Forex Malaysia (1808)
Haiwan Peliharaan (443)
Haji Dan Umrah (456)
Hiasan Dalaman (696)
Hiasan Taman (237)
Hotel Resort Homestay (977)
Iklan Tv Radio Media Massa (212)
Import Dan Eksport (316)
Ingin Berniaga (2767)
Insurans Dan Takaful (1662)
Insurans Roadtax Kereta (323)
Kedai Bunga (185)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1943)
Kedai Emas (439)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2466)
Kedai Hardware (409)
Kedai Ibu Dan Bayi (670)
Kedai Jahit (3655)
Kedai Kamera Dan Camcorder (334)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (332)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1749)
Kedai Sewa (1599)
Kereta Baru (1554)
Kereta Terpakai (4829)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4516)
Kerja Kemahiran (1875)
Kerja Kosong (11084)
Kerja Praktikal (1904)
Kerja Sales (2162)
Kerja Sambilan (6074)
Konsultan Perniagaan (429)
Kontrak Swasta (282)
Kontrak Tender Kerajaan (440)
Kontraktor Balak Dan Kayu (463)
Kontraktor Jurutera (532)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (220)
Kontraktor Minyak Dan Gas (663)
Kontraktor Pasir (357)
Kontraktor Pembinaan (1966)
Kontraktor Perlombongan (312)
Kursus Dan Seminar (2726)
Kursus Kecantikan (669)
Kursus Makanan (649)
Kursus Motivasi (312)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1586)
Mencari Pelabur (3586)
Mesin Fotostat (343)
Mesin Freezer Dan Chiller (249)
Mesin Industri (486)
Mesin Jahit (361)
Mesin Proses Makanan (542)
Pakej Pelancongan (2538)
Pakej Perkahwinan (1170)
Pakej Perniagaan (846)
Pasar Basah (1411)
Pekerja Asing (1180)
Pelaburan Saham Unit Trust (907)
Pembantu Rumah Asing (1795)
Pembekal Barang Runcit (1550)
Pembekal Beras (100)
Pembekal Buah-buahan (471)
Pembekal Ikan Kering (372)
Pembekal Kelapa Dan Santan (616)
Pembekal Kerepek (1070)
Pembekal Keropok (427)
Pembekal Kicap Dan Sos (216)
Pembekal Kurma Dan Kismis (288)
Pembekal Madu (235)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (410)
Pembekal Rempah Dan Perencah (573)
Pembekal Serunding (255)
Pembekal Telur (136)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1171)
Pemborong Batik Dan Sutera (346)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (589)
Pemborong Bundle (839)
Pemborong Cadar Dan Tilam (423)
Pemborong Karpet (153)
Pemborong Kasut Dan Sandal (678)
Pemborong Lampin (288)
Pemborong Mutiara (106)
Pemborong Pakaian Bayi (750)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1595)
Pemborong Pakaian Lelaki (1110)
Pemborong Pakaian Plus Size (139)
Pemborong Pakaian Wanita (4100)
Pemborong Telekung Dan Songkok (560)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3428)
Pemborong Tuala (192)
Pemborong Tudung (2710)
Pembuat Papan Tanda Iklan (260)
Pembuat Plastik Kotak Botol (777)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (474)
Pendaftaran Syarikat (476)
Pendaftaran Trademark (31)
Pengedar Alat Tulis (931)
Pengedar Bahan Pencuci (691)
Pengedar Buku Dan Majalah (566)
Pengedar Contact Lens (235)
Pengedar Perfume (1509)
Pengedar Permainan Kanak2 (581)
Pengedar Produk Kecantikan (2546)
Pengedar Produk Kesihatan (2918)
Pengurus Majlis (582)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (701)
Penternak Burung Puyuh (94)
Penternak Ikan (684)
Penternak Kambing (281)
Penternak Lembu (372)
Penternak Udang (188)
Peralatan Makmal Dan Hospital (254)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (689)
Peralatan Sukan (541)
Perisian Komputer (554)
Perkakas Dapur (592)
Perkakas Elektrik (416)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1471)
Pinjaman AIM (161)
Pinjaman Hartanah (504)
Pinjaman Kad Kredit (381)
Pinjaman Kereta (573)
Pinjaman Peribadi (10220)
Pinjaman Perniagaan (1789)
Produk Dari China (523)
Produk Sejuk Beku (1268)
Program Consignment (1961)
Program Dropship (6452)
Pusat Bahasa (343)
Pusat Jagaan Bayi (1471)
Pusat Latihan (626)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (488)
Pusat Pendidikan Tinggi (509)
Pusat Rawatan (346)
Pusat Tadika Dan Taska (1254)
Pusat Tuisyen (1032)
Rancangan Perniagaan (571)
Rawatan Alternatif (286)
Rumah Sewa (4126)
Rumah Untuk Dijual (3614)
Servis Freelance (1057)
Servis Keselamatan (691)
Servis Pembersihan (782)
Servis Pengedaran Risalah (446)
Setiausaha Syarikat (591)
Sewa Bas Dan Van (544)
Sewa Kereta Teksi Limo (1734)
Sewa Lori (2461)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (239)
Studio Fotografi (866)
Studio Grafik Dan 3D (1041)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (698)
Studio Muzik (456)
Sukan Beladiri (115)
Sukan Berkumpulan (225)
Sukan Futsal (223)
Sukan Pancing (138)
Tanah Sewa (617)
Tanah Untuk Dijual (4662)
Tempahan Biskut Dan Tart (2114)
Tempahan Hamper (186)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (641)
Tempahan Katering (2065)
Tempahan Kek Dan Coklat (2093)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (167)
Tempahan Kuih Muih (1693)
Tempahan Minuman Dan Dessert (450)
Tempahan Nasi Lemak (499)
Tempahan Roti (342)
Terminal Bayaran (180)
Ubahsuai Pejabat (627)
Ubahsuai Rumah (1638)
Urut Tradisional (760)
Usahawan Baja Pertanian (366)
Usahawan Benih Dan Nursery (385)
Usahawan Tani (1058)
Vending Machine (348)
Voucher Dan Tiket (240)
Web Design Malaysia (2258)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1282)