Pinjaman Peribadi untuk Swasta atau Bekerja Sendiri yang Blacklist, CTOS & CCRIS
Din 144 - Wed 1/Feb/2012 12:22pm [Last Comment]
Salam warga majalah.com! Pinjaman ini dibuka utk seluruh rakyat Malaysia yang bekerja swasta atau bekerja sendiri yg mempunyai masalah blacklist, ctos atau ccris.
Syarat Permohonan:1) Minimum gaji RM1500 dan ke atas 2) Bekerja sekurang-kurangnya 3bln 3)Bertaraf tetap atau kontrak(boleh mohon) 4)Gaji mesti melalui bank atau mempunyai a/c simpanan tetap 5)Minimum umur mestilah 21thn dan ke atas(tidak lebih dr 50thn)
Kuota hanya dibuka utk 100org yg terawal sahaja. Harap ambil perhatian. Sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan maklumat lebih lengkap sila hubungi sy terus di talian 0129309186(Din) atau anda boleh email ke alrajhi.expressloan@gmail.com

Niche: Disputed Topics
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
13 Nov 2014 (Khamis) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Seminar Memborong Produk di China
12 Nov 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Damia 13 - Thu 2/Feb/2012 9:39pm
    Perhatian kepada warga majalah ni harap berhati hati dengan ZAIN 15 atau nama sebenarnye SHAHRANI BIN SAMSUDI mmg mamat ni penipu besar.nak tolong konon tp mamat ni penipu ambil duit pastu tel dia dah tak pick up. mmg manusia berhati jahat mengambil kesempatan di atas kesusahan org lain  
  2. Syedzin - Fri 3/Feb/2012 12:28am
    Setuju sngt2 dgn Damia 13. Jgn sesekali terpedaya dgn kata2 manis diorang ni. Sblum ni pun pernah kua tajuk yg sama gak. Citer bukan main lg, konon pernah kena scam. Pastu tggalkan emel je. Bila emel kat dia nape xde bg no fon. Jawapannya sbb customer bnyk tanya soalan so dia dah malas nak jwb. Senang citer kalu lu melayu ikhlas nak tlg melayu xde masalah kalu customer tanya. Cuma berhat hati je pd warga mc sekelian, mana2 mintak deposit 2 abaikan je lah. i  
  3. Fadz 6 - Fri 3/Feb/2012 12:47am
    Ada upfront ke?  
  4. Gurlsmile - Fri 3/Feb/2012 9:25am
    dia nak upfront 250 pulak...hmmm...katanya kawtim habis dgn officer tp yang pelik borang pun tak nak bagi.katanya tak payah isi.logik ker??  
  5. Syedzin - Fri 3/Feb/2012 11:41am
    Bro Gurlsmile, mmg btul pun dia nak upfront 250. Dah kal pun dia smlm. Melayu kita lak tu yg buat keje ni.  
  6. Gurlsmile - Fri 3/Feb/2012 12:04pm
    mula-mula rasa confident walopn dia ckp upfrnt 250tu.tp rasa cam dia kantoi tang borang tu.setahu aku kalo kawtim cmne pun borang ttp kena isi!dh sah mamat ni nak SCAM!!!  
  7. Din 144 - Fri 3/Feb/2012 5:15pm
    Salam! Kpd Gurlsmile jgn nak menabur fitnah dan buruk sangka! Sila call sy terus utk keterangan lanjut!  
  8. Niesa 7 - Fri 3/Feb/2012 8:34pm
    saya rasa DIN 144 dan ZAIN15 adalah orang yang sama. kedua2 tidak perlu isi borang dan cara penyampaian pun sama. saya pernah call kedua2nya. beza zain bayar RM500 dan din144. mungkin dah reduced rate kerana damia dah reveal siapa zain 15. saya pun dah ditipu oleh zain bayar RM500 tp bila call x penah angkat call.  
  9. Mohd Fadhil 5 - Sat 4/Feb/2012 2:29am
    bodoh punya org!!!
    hidup asyik nk haram je!!!  
  10. Mrniceguy - Sat 4/Feb/2012 3:45am
    kepada din 144 klu btl lu blh buat loan ni,kita set mana nak jumpa..buktikan..ramai yg nak jumpa ni nak buat loan  
  11. Din 144 - Sat 4/Feb/2012 8:27pm
    Salam! Pd niesa dan damia awak salah org! Sy Hairudin jgn nak sedap2 fitnah orang yg bkn2!  
  12. Puteri Rozlin - Sun 5/Feb/2012 12:23am
    sebenarnya,tak ada pun ape yang disebutkan sebagai KUOTA ni.
    kalau anda semua nak buat loan yg benar2 menjadi,syaratnya mudah aje jika anda setuju..
    1)bagi 30% komisyen pd org yg bantu anda lulus loan
    2)anda tak blacklist
    3)berumur lebih dari 35 thn keatas
    4)gaji dari rm2000 keatas

    Tiada upfront.bila dah lulus je baru bagi komisyen.
    jika anda layak seperti diatas,boleh cube sms saya di 0122123148.saya tak janji manis bermadah tp saya akan cube bantu.sekarang ni nak buat loan mmg susah sgt sbb bank negara dah kawal ketat banyak sgt peminjam yg x bayar balek pinjaman.jadi jgn pcaye sgt dgn org yg mintak upfront atau yg kata boleh tolong blacklist...  
  13. Niesa 7 - Sun 5/Feb/2012 10:07am
    kalau awak bukan zain saya pasti datang dari group yang sama. penyampaian awak sama kecuali bankd dan upfront yg berlainan. kepada warga majalah.com berhati2 sebelum memberi upfront. ramai yang mengambil kesempatan. setakat ini tidak ada lagi yg pernah ada comment yg bayar upfront mendapat loan seperti yang dijanjikan.  
  14. Arif Ikhwan - Mon 6/Feb/2012 9:47am
    Sbm ni sy dpt email mngenai offer loan dari KFH (Kuwait Finance House)
    Yg peliknye loan ni pn bole utk org yg x bekerja cuma perlu bayar harga borang brgantung kpd jumlah RM yg nk dpinjam. Dan loan ni terhad utk tempoh 1 bulan.
    Klu nk pnjam RM10k, byar borang RM100.
    Klu RM20k, byar RM200.
    So utk dptkan kepastian sy call sndiri KFH dan mereka bgtau offer tu bkn dp KFH pn.
    So hati2 la klu ade individu yg ckp boleh uruskan loan cara mcm ni.
    Mula2 ckp x pyh byr, bila dh isi form kena byar plk.  
  15. Teraniaya 2 - Mon 6/Feb/2012 9:10pm
    Nasihat aku, berhati hati la beb. Mohd 258 pun sama jenis mcm nie. mungkin nick name berlainan. member aku sudah terkena. boleh bg tau mcm ner nak wat report polis atau ape yg di perlukan. sebab no acc transfer semua ade. siap bg IC tp mcm IC org lain.  
  16. Din 144 - Tue 7/Feb/2012 11:11am
    Salam! Pd cik niesa nape awak suka memfitnah org, hukumnya lebih teruk dr membunuh! Jgn buruk sangka pd org!  
  17. Teraniaya 2 - Tue 7/Feb/2012 3:49pm
    Lihat pada post yg bertajuk - Memberi Khidmat & Membantu Golongan Pekerja yang di Senarai Hitam (Blacklist), Cris, CTOS Ataupun yg Mempunyai 1001 Mcm Masalah - ade org menggunakan IC peminjam utk menipu orang lain. berhati2 la kekawan.  
  18. Muhamad Hamidi - Thu 9/Feb/2012 4:23pm
    Teraniaya 2 >>> btul tu sy pun dah terkena ,janji 01/02/2012 loan dah lulus konon...........duit melayang RM850.00  
  19. Akumuflis - Fri 10/Feb/2012 12:42pm
    Kepada semua warga majalah yg BEKERJA SWASTA yang terdesak utk mendapatkan pinjaman. Di sini ingin saya memberi sedikit pengajaran dan maklumat bahawasanya tiada mana2 BANK di malaysia yg meluluskan permohonan2 yg credit risknya tinggi dan yang telah disenaraihitamkan kecuali Penjawat Awam, jadi kepada semua pekerja SWASTA jgn la terpedaya dgn Broker atau Agent yg menjanjikan kelulusan dan bagi mendapatkan kelulusan perlu membayar pendahuluan kononnya utk cover Pegawai2 di dalam BANK, ini semua Penipuan yg dijalankan oleh SEJENIS MELAYU yg BERHATI YAHUDI dan tiada pegangan agama yg kukuh dan mereka tidak pedulikan HUKUM HALAL/HARAM yang penting HIDUP MEREKA mewah dan ANAK BINI HIDUP SENANG dgn HASIL JAHANAM ni. Jadi kepada Warga Majalah jangan la terpedaya dengan MELAYU SYAITAN yg sebegini sehinggakan HIDUP KITA SUSAH bagi MENYARA JENIS MELAYU SIAL yg MENJAHANAMKAN BANGSA MELAYU SENDIRI untuk KESENANGAN HIDUP MEREKA ANAK BERANAK dengan HASIL JAHANAM. Maka dengan ini aku BERDOA dan MENYUMPAH kepada JENIS MELAYU INI yg HIDUP MEREKA ANAK BERANAK PORAK PERANDA DAN MENJADI MANUSIA YG KEJI DIDUNIA DAN AKHIRAT....AMIN AMIN YA ALLAH!!! Sekian Harap Maklum  
  20. Sufian 14 - Sat 11/Feb/2012 1:31pm
    Din 144 .. sy boleh bagi duit upfront tu
    dgn syarat lepas loan lulus.. tak salahkan kalau kamu org yg ikhlas..  
  21. Syarifah Dayani - Tue 14/Feb/2012 1:17pm
    full kuota konon..ajak jmpe nak submit dokumen xnak jwb..suh bank in gak..penakut wei penipu ni..dahla kata kat aku loan bley wat 10 tahun..padahal ngan alrajhi paling max pun 7 tahun..pastu interest ko ckp 5.25..padahal bank tu bg 7 lbey..  
  22. Zack 184 - Fri 17/Feb/2012 11:24am
    BANGSAT ni adalah penipu. Aku pun terkena RM 850.Din adalah identiti palsu dan dia sebenarnya adalah MOHD NAZRI BIN YAHYA.Hidup dia dan anak beranak akan sengsara kerana makan duit HARAM! Lepas ini jgn ada sesiapa bayar upfront sebab semuanya penipu belaka.Ini adalah kali ke-3 duit aku lebur di MC.Nampaknya MC adalah tempat penipu untuk bermaharajalela.  
  23. Deen66 - Thu 23/Feb/2012 6:00pm
    As salam warga MC semua..saya ingin memberitahu di sini bahawa Din144 ini adalah pembohong, munafik dan ahli neraka kerana beliau telah memperdayakan rakan sekerja saya dengan menggunakan salinan IC saya bagi tujuan memperdayakan rakan sekerja saya itu kononnya saya adalah din144, rakan saya telah menyerahkan hampir RM600 kepada beliau bagi tujuan sebagai up front mendapatkan pinjaman dari bank yang
    dijanjikan. Saya telah menyerahkan salinan IC saya melalui emel kepada beliau kerana saya dijanjikan untuk pinjaman tersebut tetapi saya telah menolaknya kerana din 144 si syaitan durjana yang lebih jahat dari iblis ini meminta saya memasukkan duit up front sebanyak RM350 kepada beliau. Saya dengan ini berharap agar warga MC berhati-hati pada masa hadapan jika ada manusia yang lebih syaitan daari syaitan di forum mc ini....berhati-hati sebelum terkena.

    Sekian dan terima kasih.

    Hairudin.  
  24. Big Bos - Wed 31/Oct/2012 9:11am
    assalammualaikum..kepada kalian semua,jangan terpedaya ye..better korang pergi wat loan kat bank terus,atau mana2 cawangan pinjaman berlesen ,insyaallah korang akan dapat pinjaman.percayalah..and 1 lagi,jangan bagi ic photostat pada orang yang kita x kenali,...bahaya tu..rambut sama hitam hati lain2...kepada penipu,penyangak,penyamun..berhentilah wt kerja begitu...ingatlah stiap sumpah dari mereka yang teraniaya ALLAH S.W.T makbulkan..BERHENTILAH MAKAN HASIL YANG HARAM,BERTAUBATLAH SEBELUM TERLAMBAT...  
  25. Ria Bisnes - Wed 22/Jan/2014 11:16am
    Pada warga majalah yg menghadapi situasi trsebut blh hubungi sy ria 01127788604. Boleh search Aspire Paradise . Syarikat kami boleh membantu kerana kami bergabung dengan syarikat2 hebat di Malaysia. Tq  
Page 1   (Total 25 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2732)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (214)
Bengkel Kereta (1491)
Bengkel Motosikal (249)
Bengkel Tayar (213)
Bisnes Air Mineral (365)
Bisnes Ais Krim (499)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1102)
Bisnes Burger (549)
Bisnes Cermin Mata (159)
Bisnes Cuci Kereta (805)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1361)
Bisnes Ebook (1045)
Bisnes Handphone (1257)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (558)
Bisnes Ice Blended (694)
Bisnes Jam Tangan (287)
Bisnes Jeruk (167)
Bisnes Kitar Semula (499)
Bisnes Komputer (1487)
Bisnes Kurier Dan Logistik (678)
Bisnes Minuman (1462)
Bisnes Pasar Malam (1969)
Bisnes Pelancongan (549)
Bisnes Pengantin (684)
Bisnes Perabot (854)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1107)
Bisnes Restoran (3332)
Bisnes Roti Dan Bakeri (708)
Bisnes Salun Rambut (364)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (381)
Bisnes Sms (161)
Bisnes Spa Dan Facial (662)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (441)
Bisnes Tradisional (819)
Bisnes Untuk Dijual (3323)
Bisnes Waffle Dan Jagung (383)
Bisnes Western Food (325)
Dewasa 18sx (1775)
Diskusi Bisnes (1962)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (721)
Expo Karnival Tapak Niaga (6487)
Forex Malaysia (1886)
Haiwan Peliharaan (468)
Haji Dan Umrah (465)
Hiasan Dalaman (711)
Hiasan Taman (242)
Hotel Resort Homestay (1010)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (330)
Ingin Berniaga (2821)
Insurans Dan Takaful (1728)
Insurans Roadtax Kereta (339)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1984)
Kedai Emas (452)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2533)
Kedai Hardware (437)
Kedai Ibu Dan Bayi (689)
Kedai Jahit (3839)
Kedai Kamera Dan Camcorder (342)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (345)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1846)
Kedai Sewa (1637)
Kereta Baru (1616)
Kereta Terpakai (5005)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4819)
Kerja Kemahiran (1955)
Kerja Kosong (11775)
Kerja Praktikal (2069)
Kerja Sales (2282)
Kerja Sambilan (6330)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (453)
Kontrak Swasta (293)
Kontrak Tender Kerajaan (456)
Kontraktor Balak Dan Kayu (480)
Kontraktor Jurutera (566)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (679)
Kontraktor Pasir (392)
Kontraktor Pembinaan (2056)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2821)
Kursus Kecantikan (687)
Kursus Makanan (662)
Kursus Motivasi (323)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1622)
Mencari Pelabur (3684)
Mesin Fotostat (353)
Mesin Freezer Dan Chiller (268)
Mesin Industri (514)
Mesin Jahit (375)
Mesin Proses Makanan (569)
Pakej Pelancongan (2612)
Pakej Perkahwinan (1203)
Pakej Perniagaan (892)
Pasar Basah (1460)
Pekerja Asing (1236)
Pelaburan Saham Unit Trust (945)
Pembantu Rumah Asing (1860)
Pembekal Barang Runcit (1580)
Pembekal Beras (109)
Pembekal Buah-buahan (483)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (650)
Pembekal Kerepek (1100)
Pembekal Keropok (444)
Pembekal Kicap Dan Sos (223)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (238)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (415)
Pembekal Rempah Dan Perencah (598)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1185)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (606)
Pemborong Bundle (866)
Pemborong Cadar Dan Tilam (455)
Pemborong Karpet (162)
Pemborong Kasut Dan Sandal (696)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (110)
Pemborong Pakaian Bayi (774)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1657)
Pemborong Pakaian Lelaki (1129)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4218)
Pemborong Telekung Dan Songkok (566)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3525)
Pemborong Tuala (200)
Pemborong Tudung (2789)
Pembuat Papan Tanda Iklan (278)
Pembuat Plastik Kotak Botol (799)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (483)
Pendaftaran Syarikat (494)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (953)
Pengedar Bahan Pencuci (719)
Pengedar Buku Dan Majalah (587)
Pengedar Contact Lens (243)
Pengedar Perfume (1540)
Pengedar Permainan Kanak2 (600)
Pengedar Produk Kecantikan (2629)
Pengedar Produk Kesihatan (2999)
Pengurus Majlis (597)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (727)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (695)
Penternak Kambing (287)
Penternak Lembu (390)
Penternak Udang (194)
Peralatan Makmal Dan Hospital (265)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (724)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (571)
Perkakas Dapur (625)
Perkakas Elektrik (438)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1536)
Pinjaman AIM (168)
Pinjaman Hartanah (521)
Pinjaman Kad Kredit (389)
Pinjaman Kereta (608)
Pinjaman Peribadi (10612)
Pinjaman Perniagaan (1839)
Produk Dari China (542)
Produk Sejuk Beku (1321)
Program Consignment (2015)
Program Dropship (6747)
Pusat Bahasa (358)
Pusat Jagaan Bayi (1546)
Pusat Latihan (650)
Pusat Memandu (124)
Pusat Mengaji Agama (524)
Pusat Pendidikan Tinggi (524)
Pusat Rawatan (366)
Pusat Tadika Dan Taska (1317)
Pusat Tuisyen (1068)
Rancangan Perniagaan (595)
Rawatan Alternatif (293)
Rumah Sewa (4291)
Rumah Untuk Dijual (3742)
Servis Freelance (1114)
Servis Keselamatan (720)
Servis Pembersihan (828)
Servis Pengedaran Risalah (459)
Setiausaha Syarikat (610)
Sewa Bas Dan Van (577)
Sewa Kereta Teksi Limo (1825)
Sewa Lori (2562)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (248)
Studio Fotografi (902)
Studio Grafik Dan 3D (1101)
Studio Lukisan (129)
Studio Model Penyanyi Pelakon (728)
Studio Muzik (477)
Sukan Beladiri (116)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (640)
Tanah Untuk Dijual (4850)
Tempahan Biskut Dan Tart (2154)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (668)
Tempahan Katering (2154)
Tempahan Kek Dan Coklat (2146)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1748)
Tempahan Minuman Dan Dessert (463)
Tempahan Nasi Lemak (522)
Tempahan Roti (360)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (640)
Ubahsuai Rumah (1687)
Urut Tradisional (793)
Usahawan Baja Pertanian (372)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1095)
Vending Machine (372)
Voucher Dan Tiket (247)
Web Design Malaysia (2310)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1353)