Pinjaman Peribadi untuk Pekerja Swasta, Kerja Sendiri & Suri Rumah
Zack 79 - Tue 2/Nov/2010 8:05pm [Last Comment]
Kami akan menguruskan pinjaman beberapa BANK terpilih. Sehingga RM100,000. Asalkan TIDAK Blacklist/CCRIS

TIADA UPFRONT DIKENAKAN !

DOKUMEN DIPERLUKAN - MAKAN GAJI
1. Salinan Kad Pengenalan
2. Salinan Slip Gaji 3 Bulan & KWSP ATAU
3. Salinan Kad Kredit

DOKUMEN DIPERLUKAN - BEKERJA SENDIRI
1. Salinan Kad Pengenalan
2. Salinan SSM
3. Penyata Bank 3 Bulan
4. Income Tax (Jika Ada)
5. Salinan Penyata KWSP (W/pun berhenti mencarum) ATAU
6. Salinan Kad Kredit

DOKUMEN DIPERLUKAN - SURI RUMAH
1. Salinan Kad Pengenalan
2. Penyata Bank Yang Aktif
3. Salinan KWSP (Jika ada walau tidak mencarum)

- Kelulusan 2 minggu
- Dijamin lulus jika tiada masalah

Sila hubungi Zul 019-763 7620. Sila SMS jika tidak berjawab

Niche: Pinjaman Peribadi
Taklimat Pembiayaan Credit Guarantee Corporation (CGC) - Percuma
28 Apr 2014 di DPMM Putrajaya

Taklimat Berkenaan Tribunal Rayuan Kastam (TRK) - Percuma
24 Apr 2014 di Putrajaya

Seminar Peluang Bisnes Sektor Utama Ekonomi
30 Apr 2014 di Shah Alam (Anjuran bersama DPMM Putrajaya & MUBIN)
     
  1. Nurhidayah 4 - Tue 2/Nov/2010 10:30pm
    sya nak wt loan bsness cm ner ek????
    xader grentor
    boleh bgi nama bank pe leh wt
    risau la kalu trtipu kan
    u jamin k nie ha
    email syer nurhidayah8884@yahoo.com
    0132606962  
  2. Lynn82 - Tue 2/Nov/2010 10:47pm
    saya berminat..sila g tau detail kat email saya smartlife919@gmail.com...ley caya ke?tak de tipu2 kan...?  
  3. Razmi - Tue 2/Nov/2010 11:13pm
    sy minat, email detail ye: razmie2000@yahoo.com  
  4. Zack 79 - Tue 2/Nov/2010 11:22pm
    Kalau x percaya sila pergi ke bank terdekat.Xde hal.Saya pun x perlu buang masa.  
  5. Zack 79 - Tue 2/Nov/2010 11:48pm
    Dinasihatkan hubungi saya terus jika berminat.SMS mungkin tidak dilayan  
  6. Insanmulia - Wed 3/Nov/2010 12:27am
    mari jana dgn rm2o sahaja..

    http://www.rm20segera.com/?r=babyqiqa  
  7. Ruslan Saidin - Wed 3/Nov/2010 3:30am
    Kalau saya punya ccris high exposure,boleh Ke awak tolong saya juga?saya berniaga sendiri dan docs yg awak mintak insyaallah Ada kecuali incometax...adik kerja dgn saya tapi takda rekod ccris pasal tk pernah Ada pinjaman mana2 bank boleh pinjam jugak Ke?tolong call saya 0122888987 atau email saya Ke koleksiberingin@yahoo.com  
  8. Kimi 5 - Wed 3/Nov/2010 8:08am
    DOKUMEN DIPERLUKAN - SURI RUMAH
    1. Salinan Kad Pengenalan
    2. Penyata Bank Yang Aktif
    3. Salinan KWSP (Jika ada walau tidak mencarum)

    sy nak buat tp tak de penyata bank yg aktif & kwsp pon takde sbb tak kerja cuma jaga budak kat rumah jer. blh x klu nak buat loan.  
  9. Kimi 5 - Wed 3/Nov/2010 8:15am
    email sy izuha@yahoo.com  
  10. Mohd Khairul Naim - Wed 3/Nov/2010 10:20am
    u give details ok----- hellhammeoldtimer@gmail.com  
  11. Ardi - Wed 3/Nov/2010 4:37pm
    tolong kirim detail tentang pinjaman untuk surirumah  
  12. Ardi - Wed 3/Nov/2010 4:41pm
    tolong kirimkan detail untuk pinjaman surirumah ...ardiancha2@yahoo.com  
  13. Zack 79 - Wed 3/Nov/2010 7:36pm
    Untuk suri rumah kalau boleh ada penyata EPF dan akaun bank aktif.

    Jika tidak, guna cara pinjaman bercagar menggunakan simpanan tetap bank RM5000 selama sebulan. Confirm dapat ! Dalam 6 bulan bole dapat loan hingga RM100000

    Jika dokumen siap, anda boleh scan & emel ke zulkeflemiem@yahoo.com

    Nota : Kepada yang ada CCRIS/Blacklist harap tidak bertanya soalan yang sama. Maaf saya tidak menyediakan kemudahan untuk anda.  
  14. Ndrian - Wed 3/Nov/2010 10:18pm
    salam..leh bg detail x?..nd_ndrian@yahoo.com  
  15. Mraz - Fri 5/Nov/2010 12:03pm
    saya nak buat overlap loan dgn bank rakyat boleh tak?. Tempat saya berkerja sekarang bukan panel. Klu boleh emailkan ke mrazcollection@gmail.com  
  16. Zack 79 - Sat 6/Nov/2010 12:27am
    Terima kasih di atas respon anda.Pada yang tidak sempat saya angkat panggilan anda harap mintak maaf. Tapi pada sesiapa sesiapa just simply sms je pun saya minta maaf...sms tidak dilayan.  
  17. Nazirah Hakim - Sat 6/Nov/2010 11:03am
    saya berminat..nak tahu kalau nak pinjam 15K, brape monthly kena bayar and braper lama? then saya baru apply bank islam tapi reject..possible tolong email saya hana_mansor@yahoo.com  
  18. Azlan 32 - Sun 7/Nov/2010 2:04am
    kalau kita buat simpanan tetap rm5000 selama sebulan.. Boleh buat loan hingga rm100k, mesti simpan sebulan atau 6 bulan baru boleh apply... Email azlanghani640@yahoo.com.my  
  19. Shela - Sun 7/Nov/2010 1:27pm
    saya pekerja swasta,boleh emailkan pd saya secara detail..kalau boleh nak dapatkan sekali monthly instalment yg kena bayar.. email shela_nor@yahoo.com  
  20. Niecka - Sun 7/Nov/2010 7:27pm
    hi..sy keja swasta..blh email pd sy detail x?nk gn dt dlm msa terdkt..tq..email babbiey090621@gmail.com  
  21. Fais 3 - Mon 8/Nov/2010 4:32am
    blh bg detail dan monthly installment table?
    mat_2382@yahoo.com  
  22. Hadi 9 - Tue 9/Nov/2010 12:55am
    saya freelance.. kerja sendiri sebagai production team tuk sebarang show. cume xde salinan SSM... jadi bagaimana yaa? boleh kasi deatil dan monthly installment table? terima kasih..  
  23. Hadi 9 - Tue 9/Nov/2010 12:57am
    arthlete@gmail.com  
  24. Yus 18 - Tue 9/Nov/2010 2:41am
    saya berminat.skrg ni suri rumah tp ada buat bisness sambilan.smua 3 doc. saya ada.boleh email detail dulu kat saya x.yusmawati_08@yahoo.com.my  
  25. Dharma Prakash - Wed 10/Nov/2010 2:09am
    Saya nak memohon pinjaman atas nama isteri.dia surirumah tapi ada penyata bank aktif dan kwsp.
    berapa boleh mohon.  
  26. Cik Ain - Thu 11/Nov/2010 2:47pm
    [Account Deleted by Owner]  
  27. Noor Farrah - Fri 12/Nov/2010 8:14pm
    En zul tlg emailkan kat saya wnb8205@yahoo.com. Saya ader call en zul tadi sham dari klia.  
  28. Zack 37 - Mon 15/Nov/2010 1:21am
    saya nak pinjaman minimum 150K...blh bantu? jika lulus,sya janji,ada % utk anda...wmhuzairi@yahoo.com  
  29. Redb - Thu 18/Nov/2010 3:19am
    hi, saya nak buat loan, tapi saya baru tukar kerja sebulan. ade payslip utk sebulan je.tapi saya ada penyata acct bank yg aktif dgn kwsp mcm mana? boleh tolong ke? saya betul2 nak cepat, kalau boleh dlm 3.. 4 hari camtu.plz.. nak buat utk kawen ni.. x byk.. dlm 20k jer  
  30. Zack 79 - Thu 18/Nov/2010 1:17pm
    Redb >

    Sorry, kalau nak cepat sila cari sumber lain  
  31. Azri 10 - Wed 24/Nov/2010 1:15am
    saya nak buat loan boleh bantu saya ke?
    azri_57197@yahoo.com  
  32. Umi 5 - Tue 14/Dec/2010 12:01pm
    sya pekerja sambilan goverment- gaji tetap setiap bulan.. ada kad kredit, layak x buat pinjaman? sya nk dalam 15k  
  33. Bohan - Tue 14/Dec/2010 10:01pm
    salam saya keja swasta di sabah dan ada buat AKPK.boleh buat pinjaman tak?email detail ke burhan5822@gmail.com TQ  
  34. Zack 79 - Thu 16/Dec/2010 7:22pm
    Umi 5>>>

    Anda layak.Sediakan ic & kad kredit saja  
  35. Ardiancha - Sat 18/Dec/2010 9:43pm
    encik masih ingat tak sy noor da kirim semua doc yg encik nak?sekarang sy nak tau apa perkembangannya sekarang boleh mohon ke tak?0178107455  
  36. Azam 23 - Tue 21/Dec/2010 7:45pm
    Zack 79..
    Leh email details x.. tangkisan@streamyx.com

    Keje swasta.. gaji Rm 2400.00..
    Blacklist..
    Nak buat loan dlm 25k leh x..  
  37. Zack 79 - Tue 21/Dec/2010 8:25pm
    Ardiancha...

    Rasa ingat tp terlalu ramai yg call.Biasa sy akan emel balik untuk confirmation  
  38. Ardiancha - Wed 22/Dec/2010 9:33am
    saya harap encik zack tak sama dengan salah seorang ahli forum majalah yang urus pinjaman, sy terus terang da berurusan dengan dia sampaikan sy diminta bg upfront sy bagi last2 hasilnya kosong malah dia menghilangkan diri...semua dokumen sy da send kat dia...sy pun tak tahu dia akan apakan dokumen sy..tulah sy nak tahu dokumen sy da send apa ceritanya maklumlah zaman sekarang macam2 orang boleh buat dengan dokumen kita...sy harap encik betul2 ikhlas membantu cr jalan untuk kami buat loan bukan untuk niat sebaliknya...sy harap encik zack dapat memberi perhatian dengan apa yang sy katakan dalam forum encik...sy tunggu berita secepatnye dr pihak encik k...maaf kalau terkasar ke?sy berterima kasih kalau encik prihatin nasib kami ni...  
  39. Ardiancha - Wed 22/Dec/2010 9:48am
    kalau encik prihatin dan berniat jujur nak tolong ikhlas tolong kol sy 0178107455  
  40. Hadriati Sulaini - Sun 26/Dec/2010 12:32am
    Salam

    Saya nak tanya, bank yg terpilih tu bank apa ya? kalau saya nak check dgn bank tersebut mcm mana? maaflah, sekarang sebelum terkena kena berjaga2  
  41. Hannah Lee - Thu 30/Dec/2010 10:22am
    saya baru sahaja sebulan berpindah ke tempat kerja baru...berjawatan tetap...untuk makluman , saya sudah mencarum di KWSP selama setahun... Soalan nya, adakah saya layak memohon pinjaman peribadi RM25... ini adalah krana saya tidak mempunyai slip gaji selama 3 bulan.  
  42. Hanifa - Sun 9/Jan/2011 12:59am
    sy suri rumah ade akaun aktif n kwsp blh tlg sy tak?n tolong send kn intallment table , n brape sy blh pinjam..nazifa_8915@yahoo.com  
  43. Zack 79 - Thu 17/Feb/2011 9:26pm
    Untuk makluman saya tidak lagi menguruskan pinjaman seperti di atas.Harap maaf  
  44. Ariana 4 - Thu 24/Feb/2011 1:56pm
    ada x loan utk suri rumah sebanyak rm2000 jek, sbb berniaga kecil2an secara online...  
  45. Anne 42 - Thu 24/Feb/2011 11:09pm
    segera RM40-50k,private staff,slry Rm1k Keatas,side income pertanian by cash,doc tanah atas nama sy,loan bank x lps coz statement x cun..PLS REPLY>>  
  46. Nurul Ashikin Binti Abu Bakar - Mon 18/Apr/2011 10:10am
    salam en zack.. kalau keje swasta basic rm800 sbelum tolak epf/socso blh pnjm 25k??  
  47. Zack 79 - Thu 12/May/2011 8:35pm
    Untuk makluman, saya tidak menguruskan pinjaman seperti di atas. Terima kasih  
  48. Chewan Muhammad Radzi - Wed 18/May/2011 4:05pm
    saya gaji dalam rm1800 xde tolak EPF nak wat loan rm25k... boleh ke....??? sila bagi keputusan ke email saya chewan88@hotmail.com or

    0177909356 (chewan)  
  49. Khairul Ezhan - Fri 3/Jun/2011 7:03am
    salam..leh bg detail x?..ginjer_man@yahoo.com
    atau call 0179652688  
  50. Mimi 5 - Thu 28/Jul/2011 9:40pm
    salam saya mimi saya kerja swasta gaji rm1500.00 saya nk pinjam dalam 70k sila emil detail Miazley_mimie@yahoo.com
    atau 0129574873  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 70 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Business Guide
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2337)
Bengkel Basikal (68)
Bengkel Kereta (1371)
Bengkel Motosikal (217)
Bengkel Tayar (194)
Bisnes Air Mineral (343)
Bisnes Ais Krim (439)
Bisnes Aksesori Kereta (630)
Bisnes Broadband (981)
Bisnes Burger (509)
Bisnes Cermin Mata (144)
Bisnes Cuci Kereta (724)
Bisnes Cyber Cafe (415)
Bisnes Dobi (1262)
Bisnes Ebook (962)
Bisnes Handphone (1148)
Bisnes Hotel Dan Resort (490)
Bisnes Ice Blended (638)
Bisnes Jam Tangan (257)
Bisnes Jeruk (146)
Bisnes Kitar Semula (437)
Bisnes Komputer (1386)
Bisnes Kurier Dan Logistik (592)
Bisnes Minuman (1307)
Bisnes Pasar Malam (1734)
Bisnes Pelancongan (464)
Bisnes Perabot (745)
Bisnes Prepaid Dan Reload (970)
Bisnes Restoran (2929)
Bisnes Roti Dan Bakeri (641)
Bisnes Salun Rambut (321)
Bisnes Sarang Burung (248)
Bisnes Satay (345)
Bisnes Sms (144)
Bisnes Spa Dan Facial (586)
Bisnes Steamboat (183)
Bisnes Tablet Pc (424)
Bisnes Tradisional (768)
Bisnes Untuk Dijual (2884)
Bisnes Waffle Dan Jagung (349)
Bisnes Western Food (271)
Dewasa 18sx (1611)
Diskusi Bisnes (1799)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (631)
Expo Karnival Tapak Niaga (5477)
Forex Malaysia (1617)
Haiwan Peliharaan (386)
Haji Dan Umrah (426)
Hiasan Dalaman (636)
Hiasan Taman (222)
Hotel Resort Homestay (904)
Iklan Tv Radio Media Massa (192)
Import Dan Eksport (291)
Ingin Berniaga (2645)
Insurans Dan Takaful (1538)
Insurans Roadtax Kereta (304)
Kedai Bunga (181)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1856)
Kedai Emas (408)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2324)
Kedai Hardware (455)
Kedai Ibu Dan Bayi (624)
Kedai Jahit (3336)
Kedai Kamera Dan Camcorder (314)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (317)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1586)
Kedai Sewa (1507)
Kereta Baru (1397)
Kereta Terpakai (4460)
Kerja Diploma Dan Ijazah (3889)
Kerja Kemahiran (1651)
Kerja Kosong (9630)
Kerja Praktikal (1583)
Kerja Sales (1863)
Kerja Sambilan (5407)
Konsultan Perniagaan (389)
Kontrak Swasta (247)
Kontrak Tender Kerajaan (418)
Kontraktor Balak Dan Kayu (436)
Kontraktor Jurutera (489)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (202)
Kontraktor Minyak Dan Gas (603)
Kontraktor Pasir (300)
Kontraktor Pembinaan (1806)
Kontraktor Perlombongan (285)
Kursus Dan Seminar (2565)
Kursus Kecantikan (643)
Kursus Makanan (618)
Kursus Motivasi (287)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1490)
Mencari Pasangan Lelaki (30)
Mencari Pasangan Wanita (48)
Mencari Pelabur (3356)
Mesin Fotostat (317)
Mesin Freezer Dan Chiller (229)
Mesin Industri (442)
Mesin Jahit (328)
Mesin Proses Makanan (521)
Pakej Pelancongan (2365)
Pakej Perkahwinan (1131)
Pakej Perniagaan (781)
Pasar Basah (1281)
Pekerja Asing (1070)
Pelaburan Saham Unit Trust (844)
Pembantu Rumah Asing (1625)
Pembekal Barang Runcit (1479)
Pembekal Beras (84)
Pembekal Buah-buahan (418)
Pembekal Ikan Kering (348)
Pembekal Kelapa Dan Santan (556)
Pembekal Kerepek (961)
Pembekal Keropok (399)
Pembekal Kicap Dan Sos (200)
Pembekal Kurma Dan Kismis (264)
Pembekal Madu (208)
Pembekal Mee Dan Bihun (116)
Pembekal Minyak Masak (382)
Pembekal Rempah Dan Perencah (521)
Pembekal Serunding (226)
Pembekal Telur (117)
Pemborong Aksesori Lelaki (152)
Pemborong Aksesori Wanita (1108)
Pemborong Batik Dan Sutera (330)
Pemborong Beg Galas (95)
Pemborong Beg Tangan (552)
Pemborong Bundle (804)
Pemborong Cadar Dan Tilam (381)
Pemborong Karpet (132)
Pemborong Kasut Dan Sandal (628)
Pemborong Lampin (277)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (714)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1468)
Pemborong Pakaian Lelaki (1031)
Pemborong Pakaian Plus Size (130)
Pemborong Pakaian Wanita (3841)
Pemborong Telekung Dan Songkok (517)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3209)
Pemborong Tuala (180)
Pemborong Tudung (2538)
Pembuat Papan Tanda Iklan (214)
Pembuat Plastik Kotak Botol (732)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (450)
Pendaftaran Syarikat (431)
Pendaftaran Trademark (28)
Pengedar Alat Tulis (893)
Pengedar Bahan Pencuci (649)
Pengedar Buku Dan Majalah (541)
Pengedar Contact Lens (226)
Pengedar Perfume (1443)
Pengedar Permainan Kanak2 (541)
Pengedar Produk Kecantikan (2420)
Pengedar Produk Kesihatan (2776)
Pengurus Majlis (557)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (648)
Penternak Burung Puyuh (88)
Penternak Ikan (637)
Penternak Kambing (259)
Penternak Lembu (337)
Penternak Udang (166)
Peralatan Makmal Dan Hospital (237)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (630)
Peralatan Sukan (508)
Perisian Komputer (489)
Perkakas Dapur (544)
Perkakas Elektrik (364)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1375)
Pinjaman AIM (148)
Pinjaman Hartanah (468)
Pinjaman Kad Kredit (364)
Pinjaman Kereta (510)
Pinjaman Peribadi (9325)
Pinjaman Perniagaan (1631)
Produk Dari China (470)
Produk Sejuk Beku (1176)
Program Consignment (1793)
Program Dropship (5868)
Pusat Bahasa (308)
Pusat Jagaan Bayi (1255)
Pusat Latihan (560)
Pusat Memandu (113)
Pusat Mengaji Agama (405)
Pusat Pendidikan Tinggi (475)
Pusat Rawatan (310)
Pusat Tadika Dan Taska (1092)
Pusat Tuisyen (939)
Rancangan Perniagaan (536)
Rawatan Alternatif (256)
Rumah Sewa (3786)
Rumah Untuk Dijual (3354)
Servis Freelance (935)
Servis Keselamatan (623)
Servis Pembersihan (714)
Servis Pengedaran Risalah (417)
Setiausaha Syarikat (544)
Sewa Bas Dan Van (478)
Sewa Kereta Teksi Limo (1515)
Sewa Lori (2209)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (51)
Studio Filem Dan Videografi (212)
Studio Fotografi (802)
Studio Grafik Dan 3D (880)
Studio Lukisan (112)
Studio Model Penyanyi Pelakon (631)
Studio Muzik (400)
Sukan Beladiri (111)
Sukan Berkumpulan (209)
Sukan Futsal (214)
Sukan Pancing (123)
Tanah Sewa (569)
Tanah Untuk Dijual (4266)
Tempahan Biskut Dan Tart (1760)
Tempahan Hamper (168)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (601)
Tempahan Katering (1894)
Tempahan Kek Dan Coklat (1941)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (151)
Tempahan Kuih Muih (1564)
Tempahan Minuman Dan Dessert (401)
Tempahan Nasi Lemak (462)
Tempahan Roti (317)
Terminal Bayaran (167)
Ubahsuai Pejabat (584)
Ubahsuai Rumah (1517)
Urut Tradisional (710)
Usahawan Baja Pertanian (341)
Usahawan Benih Dan Nursery (355)
Usahawan Tani (955)
Vending Machine (310)
Voucher Dan Tiket (219)
Web Design Malaysia (2105)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1138)