Pinjaman Express Easy - RHB
Cik Ina - Wed 10/Aug/2011 10:46am [Last Comment]
salam semua..
sy ngt nk wat pinjaman express dr Easy-RHB.. tp sy xtau sgt info pasal pinjaman nie..sy nk tau betul ke boleh dpt on time loan kite 2..ape requirement die..
n ade x sape2 boleh tlg sy untuk pinjaman nie...
sy duduk area ampang..outlet maner yg dekat..

Niche: Pinjaman Peribadi | Diskusi Bisnes
Seminar GST untuk Usahawan/Peniaga
27 Ogos 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Kursus GST untuk Usahawan
17 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Mr Perfume 2 - Wed 10/Aug/2011 10:53am
    susah sebenarnya... dia nak tiptop everything... klu boleh langsung takpenah ada loan lain atau klu ada, hutang tak banyak dan tiptop payment tiada pending2... kelulusan 10 minit je... tapi dpt duit tu... ermmmm makan masa sehari kot lepas lulus.. bawa IC je.. semua leh trace hutang mana dan blacklist mana... (amik pengalaman dari wife sebab dia reject bape kali dah... sedangkan diakeje govt tolak hutang lain pun pakai biro angkasa walaupun dlm payslip tiptop..ada je tak kene dgn RHB ni)  
  2. Nasarizal - Wed 10/Aug/2011 11:14am
    Saya pernah check skali tahun ni...nak buat pinjaman RM15,000...

    dia tanye...

    Gaji kasar - sy jawab RM2,XXX sbulan

    Komitmen lain

    Insurans - RM1XX sbulan
    Pinjaman peibadi - belum pernah memohon ape2
    ade kad kredit
    car loan - RM2XX sebulan

    so dgn itu, die ckp sy hanya boleh pinjam RM4,000 shj..

    sy pun beredar meninggalkan bank easy tu...

    p/s : satu lagi, sekali check, klau tak ambik, kene tunggu lagi 6 bulan baru boleh check dan mohon balik dgn rhb-easy..

    sekian, sekadar perkongsian....  
  3. Amir 117 - Wed 10/Aug/2011 11:15am
    kalau nak buat pinjaman boleh hubungi saya 0126523251  
  4. Irahelmy - Wed 10/Aug/2011 11:40am
    kalo xder commitment pun ssh gak.sbb dier nak tgk kiter ni good paymaster ke x.. so at least ader keta or crdt card or any loan la..kalo ok mmg 10 min.tp kalo yg kurang tiptop..a week gak la baru dpt.

    yg lgsg xder loan b4,lmbt sket la dier nak approve.  
  5. Cik Ina - Wed 10/Aug/2011 12:25pm
    owh..tq untuk smua infomation..nmpak mcm senang..tp susah sebenarnyer..

    en.amir:sy keje swasta..boleh ker nk wat pnjaman..  
  6. Siti Roshayati - Wed 10/Aug/2011 1:52pm
    cik ina, boleh hubungi sy. mungkin sy boleh bantu. 019-3790939  
  7. Finance - Wed 10/Aug/2011 2:35pm
    kepada kakitangan kerajaan,glc,pesara kerajaan,swasta(gaji basic min 1.5k,nama kena clear)..saya boleh tolong untuk dapatkan pinjaman daripada koperasi dan bank...proses yg amat mudah...layari webloan.webs.com atau smskan sahaja detail 0142468650/0137966932 azizishah (personal financing consultant)  
  8. Fadzli 15 - Thu 11/Aug/2011 7:28am
    ni easy to reject loan RHB...

    aku pun clear CTOS,CCRISS pun kena reject...btul2 dia nak yang clean..kalo bil tak bayar pon die amik kira kot...  
  9. Sarif Bin Mohd Ali - Thu 11/Aug/2011 9:02am
    wat pinjaman kowamas
    sarifmohdali@yahoo.com  
  10. Semalu - Thu 11/Aug/2011 11:37pm
    kalo ada potongan biro bole cuba ngan agen yg tlg saya, minggu lepas saya dah dapat, x de upfront, lepas dapat loan baru kira %, yg pasti payout 70%

    apa2 bole e mail ke semalu7@gmail.com  
  11. Hasrin 2 - Fri 12/Aug/2011 2:26am
    easy rhb yang tak easy. leceh nak pinjam 5000 mcm nak pinjam 50k  
  12. Said - Fri 12/Aug/2011 10:24am
    easy ni utk yg nak pinjam sikt2 dalam bwh 10k..
    saya dah pinjam n urusan within 1 jam duit dah masuk.. yang penatnye nak bayo le nnt.. xabih2 lg ni  
  13. Mimi 5 - Fri 12/Aug/2011 11:19pm
    SAYA dah 2x trt dgn easy rhb tp keputusan menkecewakan..  
  14. Selly - Sat 13/Aug/2011 6:11am
    yang dapat mudah memang mudah, tapi bunganya tinggi, kena check masa tanya ngan staff easy-rhb tu  
  15. Roozaimee - Thu 8/Sep/2011 2:00pm
    try apply guna credit card?
    swipe mycard then dia terus check..
    open RHB account terus disburse loan..
    tapi bunga mmg tinggi la..

    sy lepas hari tu rm20k few hours ja..  
  16. Pair Jaa - Tue 10/Apr/2012 11:00am
    sy bekerja sendiri iaitu pembekal barang2 oil & gas n x pernah ad mn2 loan... so sy nk buat loan peribadi utk business sy... siapa yg boleh tolong contact sy
    h/p :0104060360 or
    email : faisal_sujgroup@yahoo.com  
  17. P0psicle - Sat 26/May/2012 2:06am
    kalau slip gaji+bank statement yg dah kne edit andaikata check kelayakan boleh kantoi x???  
  18. Mohd Azrol Bin Ahmad - Thu 31/May/2012 8:51pm
    salam sye bekerja dsebuah syarikat besar oil and gas,kontrak,gaji byar bank,cuma epf dan socso takde,sudah 3 tahun sye kerja di syarikat itu..gaji dibayar mengikut jam,ada x sesiapa dapat tolong sye membuat loan peribadi?sye dah putus harapan dah masuk kuar bank,tp sume hampa,alasan kontrak ,xder epf socso,
    hp 0175050208  
  19. Mohd Ilzan - Wed 6/Jun/2012 10:47pm
    Sy dh masuk 4 kali mohon easy loan ni tapi x approve sy mohon RM11000....x tau kenape...die ckp loan asb ade byr lmbt...thn lpas 2 kali thn ni 2 kali...baik menabung jela jawb nye..........  
  20. Rohaadam - Thu 5/Jul/2012 11:14am
    email me :rohaadam@gmail.com  
  21. Sue 291 - Fri 20/Jul/2012 2:15pm
    sy kerja sbg juruteknik swasta selama 1 tahun
    gaji rm1900.00 sebulan
    gaji xmasuk bank,xde epf,socso pn xde
    tiap2 bln byr rmh sewa je rm500
    kereta dh clear.blm pernah bt loan sblm ni
    nk bt loan personal rm 15k
    agak2 blh lulus bpe ek?
    ape syarat utk sy?
    bank mane yg ptt sy mohon?
    blh x sesiapa tlg bagi pendapat...  
  22. Trustles - Tue 24/Jul/2012 1:13am
    Saya hanya guna edit dokumen utk apply easy RHB ni...dapat plak. saya letak gaji bersih rm2500 tanpa EPF pe semua...cuma dpt pinjam rm3000 jeee.... dah nasib saya agaknya..  
  23. Mohammad Arif Bin Amir Sharifuddin - Sun 5/Aug/2012 7:28am
    salam...saya baru mula kerja...di syarikat swasta...baru 2 minggu kerja...saya xde hutang ape2 pon...loan rumah ke..kereta ke...xpenah ade lagi..jadi saya nak buat pinjaman di easy rhb...gaji saya basic rm1200 x masuk ot...boleh ke saya apply easy rhb loan? saya nak buat pinjaman sikit je...dalam rm6000  
  24. Tya 3 - Fri 14/Sep/2012 2:47am
    sesiapa yg memerlukan khidmat rundingan brkenaan pinjaman peribadi easy ataupun insurans,blh hubungi sy 0134620054  
  25. Edvin - Fri 14/Sep/2012 8:40am
    NAK KLUAR EPF CALL MY NO 0193610004  
  26. Jalilah 3 - Mon 22/Oct/2012 11:12am
    salam... sye bru je buat loan ngn rhb.. mmg approve tp dpt wet lambat.. da 4 hr da.. tp still x dpt lg..
    pas2 dr loan 2 die ptg stamp duty ngn insurans.. dlm rm500 jgk..
    leceh btl.. tp sye bce comment yg lain smua dpt wet cpt...  
  27. Fauziah Bt Yasin - Mon 29/Oct/2012 2:41pm
    sy buat mmg cepat dpt tp jangan tertipu semua. Insuran yg wajib ambil cuma satu aje aiatu insuran utk cover loan bergantung pada jumlah loan kalau loan 19K insuran dlm 6 ratus lebih aje. Tetapi staff RHB EASY ni akan masukkan insuran-insuran lain utk menambah komisyen dia org. Kalau tak tanya dia org dgn muka selamba akan buat charge debit card anda mcm kad tu mak bapak dia org punya. Hati2. Ini namanya merompak dlm senyap. Kita buat pinjaman dgn dia pas tu dia org mkn interest pas tu lagi nak ambik komisyen. Dalam kes saya, saya buat komplain tp samapi sudah Syarikat RHB Insurance kata tak boleh nak cancel sb dah bayar. Staff RHB EASY tu tolak utk 6 bulan sekali. Tak pe saya tapi saya tak halalkan duit komisyen yang dia orang ambil tu. Dia org boleh dapat halal tu dgn balasan ganti separuh pahala dia orang. Ini pengajaran untuk staff2 Bank yang lain. Jgn suka2 nak ambil duit orang lain. Just imagine kalau org pinjam duit tu untuk mengubati anak bini yg sakit kerana perbuatan dia org hilang dekat RM1k dari amount pinjaman tu. Saya rasa hal ini mesti diadukan kepada bank negara. Dalam kes saya saya rasa semua yang berjaya buat pinjaman dgn RHB EASY cawangan tu dalam tak sedar telah kena ambil insuran yg tak kena mengena. Terus terang saya menyesal buat pinjaman dgn RHB EASY sebab saya dalam golongan yg tak ssh dapatkan loan sb takde account yg tertunggak. Hati2 Bank adalah perompak paling besar yang merompak secara terang terangan  
  28. Nurfarrahain - Fri 23/Nov/2012 10:58pm
    Salam, today saya ad pegi rhb easy tuk print penyata kwsp, n then bila staff rhb tuh tgk saya punya penyata, dia ckp saya lpas utk amek loan rhb. saya da resign keje n skang continue stdy start from september ri2. staff tuh siap advice lg kalo mampu byr bulan2 rm100 saya entitle utk loan rm3000. Bila baca blek komen2 yg kt ats neh, rasanya mmg kena berhati2 untuk buat loan rhb-easy nie..  
  29. Fiqa 19 - Thu 9/May/2013 12:13pm
    Pihak RHB kena tukar nama product diorang ni dari RHB-Easy ke RHB-Not So Easy. Baru Ada Akai!!!!  
  30. Wan 715 - Mon 13/May/2013 1:08pm
    saya ada buat pnjaman easy rhb 6k. baru2 ni syrkat insurans tokyo marin call minta bayar duit insurans rm174 setiap 6bulan. waktu mula2 pinjam dlu, saya xdberitahu lnsung kena bayar setiap 6bulan. ingatkan skali ja. perlu ka bayar ni? atau buat xtahu ja?  
  31. Miz Yatt - Wed 12/Jun/2013 9:10am
    Hye.kalau ada sesiapa nak buat loan boleh hubungi saya.0102344865.area ampang  
  32. Mrs Eyna - Thu 12/Sep/2013 3:43pm
    sy duduk area ampang, baru memohon pinjaman dgn RHB bank. tp dh seminggu belum ada jwpn.. sy pekerja swasta,memohon pinjaman sebanyak 7k.. nama sy sbgai penjamin kereta & aeon kredit sahaja..ada potensi ke utk permohon saya ditolak? ada sesiapa bole bantu untuk buat pinjaman yg lebih mudah? kecuali ah long la ye.. tq  
  33. Shirley 8 - Thu 12/Sep/2013 4:11pm
    for those who nak loan dan nama clear with comitment pls email me shirleyan1983@gmail.com  
  34. Karthik 4 - Sun 20/Oct/2013 11:47pm
    Hi..i nak buat loan 10k..keje swasta...ader masalah ctos kredit card..
    Bolehtak sape sape tolong..nak buat loan.urgent
    vasikar_007@yahoo.co.uk
    Tolong email or sms ke 0163073622  
  35. Zira Khashim - Wed 23/Oct/2013 12:29pm
    salam..saya keje tak sampai 6 bulan..majikan pon blom bukak akaun epf,,keje kontrak..yang ada pon payslip 3 bulan..lpas tu surat ofer tp kontrak pnye..nak pinjam rm3000 je..sape bole tlg??nak pakai segera..0174154739  
  36. Qarl Lost - Sat 18/Jan/2014 4:15am
    salam semua..sy asstant manager di easy rhb..saudara saudari semua pandai ckp je ke??dh kalau nama x clear..mmg susah lah nk buat loan..btw akak yg complaint psl tolak insurans tu..knapa x double check..n lg 1 lh kan..dh dpt duit tu..kluarkan..msok bank lain..klo stay kt debit easy tu..lps 6 bln insurans potong lagi lah..sekian  
  37. Muhamad Anuar - Fri 24/Jan/2014 10:54am
    As-salam/hi
    Bagi yg mahukan Personal financing mengikut syariah 7.25% setahun boleh hubungi saya anuar
    019-6403136  
  38. Mimi Kechik - Wed 16/Apr/2014 9:40am
    Sy baru bekerja 3bulan bole tak mohon easy rhb?sy nk buat loan dlm 3k ke 4k saja..x lbh..gaji 1500...blom tolak epf,socso...urgent sgt..harap ada yg iklas bantu..bkn ambil kesempatan atas kesempitan org lain..bole email izsyamira@gmail.com  
  39. Mizshazwan - Mon 21/Apr/2014 10:13pm
    sme mcm sy..bru kene reject ngn easy rhb..sy buat loan rm4k je..gaji rm1500 x tolak epf..sy kje gov bru 6 bln nhtg yg ada cme asb loan je..tp bill2 xkn nk cter kn..tp kene reject sbb high komit...sgt2 xphm..cme nk pjm 3-4k je npe la ssh sgt...die suruh tgu lg sebulan tuk apply bru..adeh..ada sesape leh tlg jwb x knpe sy xlepas..tq  
  40. Anis 391 - Sun 13/Jul/2014 4:07pm
    salam saya rhb tp bukan easy rhb yer hihih,sesiapa yang berminat untuk buat personal loan, sekarang rhb offer special rate untuk gov dan pencen. kalo swasta pon boleh tp offer rate untuk perempuan sahaja..untuk makluman lanjut feel free msg or whatsapp saya 0132528969..insyallah saya boleh membantu

    untuk area selangor/kl/putrajaya..
    yang len pon boleh klo nk dapat info..sharing is caring  
  41. Sjf - Thu 31/Jul/2014 9:26am
    salam.. saya nak ambil loan jugak, kerja swasta 3tahun sbg admin.. gaji kasar rm1800, ada komitmen loan kereta saje. pernah try apply untuk easy loan minggu lps tp kena rejct, officer bank bgtau loan kereta pernah byr lambat 1bln, tu sebab bln company saya masuk lambat gaji. tapi saya perlukan loan itu urgent sangat, takkan tak ada cara lain? tolong saya pls  
Page 1   (Total 41 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2585)
Bengkel Basikal (70)
Bengkel Kereta (1471)
Bengkel Motosikal (238)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (477)
Bisnes Aksesori Kereta (653)
Bisnes Broadband (1067)
Bisnes Burger (532)
Bisnes Cermin Mata (153)
Bisnes Cuci Kereta (785)
Bisnes Cyber Cafe (436)
Bisnes Dobi (1330)
Bisnes Ebook (1019)
Bisnes Handphone (1214)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (546)
Bisnes Ice Blended (680)
Bisnes Jam Tangan (274)
Bisnes Jeruk (160)
Bisnes Kitar Semula (481)
Bisnes Komputer (1440)
Bisnes Kurier Dan Logistik (645)
Bisnes Minuman (1405)
Bisnes Pasar Malam (1902)
Bisnes Pelancongan (514)
Bisnes Perabot (813)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1050)
Bisnes Restoran (3192)
Bisnes Roti Dan Bakeri (687)
Bisnes Salun Rambut (344)
Bisnes Sarang Burung (252)
Bisnes Satay (365)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (627)
Bisnes Steamboat (196)
Bisnes Tablet Pc (438)
Bisnes Tradisional (802)
Bisnes Untuk Dijual (3186)
Bisnes Waffle Dan Jagung (369)
Bisnes Western Food (311)
Dewasa 18sx (1698)
Diskusi Bisnes (1902)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (693)
Expo Karnival Tapak Niaga (6152)
Forex Malaysia (1799)
Haiwan Peliharaan (438)
Haji Dan Umrah (456)
Hiasan Dalaman (694)
Hiasan Taman (237)
Hotel Resort Homestay (976)
Iklan Tv Radio Media Massa (211)
Import Dan Eksport (314)
Ingin Berniaga (2765)
Insurans Dan Takaful (1660)
Insurans Roadtax Kereta (321)
Kedai Bunga (185)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1937)
Kedai Emas (438)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2462)
Kedai Hardware (511)
Kedai Ibu Dan Bayi (670)
Kedai Jahit (3638)
Kedai Kamera Dan Camcorder (335)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (330)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1741)
Kedai Sewa (1589)
Kereta Baru (1549)
Kereta Terpakai (4808)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4496)
Kerja Kemahiran (1867)
Kerja Kosong (11016)
Kerja Praktikal (1899)
Kerja Sales (2142)
Kerja Sambilan (6049)
Konsultan Perniagaan (425)
Kontrak Swasta (279)
Kontrak Tender Kerajaan (440)
Kontraktor Balak Dan Kayu (463)
Kontraktor Jurutera (531)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (218)
Kontraktor Minyak Dan Gas (661)
Kontraktor Pasir (355)
Kontraktor Pembinaan (1967)
Kontraktor Perlombongan (312)
Kursus Dan Seminar (2718)
Kursus Kecantikan (667)
Kursus Makanan (649)
Kursus Motivasi (310)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1582)
Mencari Pelabur (3575)
Mesin Fotostat (343)
Mesin Freezer Dan Chiller (248)
Mesin Industri (485)
Mesin Jahit (359)
Mesin Proses Makanan (540)
Pakej Pelancongan (2532)
Pakej Perkahwinan (1170)
Pakej Perniagaan (843)
Pasar Basah (1406)
Pekerja Asing (1175)
Pelaburan Saham Unit Trust (903)
Pembantu Rumah Asing (1790)
Pembekal Barang Runcit (1544)
Pembekal Beras (100)
Pembekal Buah-buahan (471)
Pembekal Ikan Kering (371)
Pembekal Kelapa Dan Santan (613)
Pembekal Kerepek (1070)
Pembekal Keropok (427)
Pembekal Kicap Dan Sos (216)
Pembekal Kurma Dan Kismis (288)
Pembekal Madu (235)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (408)
Pembekal Rempah Dan Perencah (569)
Pembekal Serunding (254)
Pembekal Telur (134)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1170)
Pemborong Batik Dan Sutera (345)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (589)
Pemborong Bundle (838)
Pemborong Cadar Dan Tilam (421)
Pemborong Karpet (151)
Pemborong Kasut Dan Sandal (673)
Pemborong Lampin (288)
Pemborong Mutiara (106)
Pemborong Pakaian Bayi (750)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1591)
Pemborong Pakaian Lelaki (1104)
Pemborong Pakaian Plus Size (136)
Pemborong Pakaian Wanita (4082)
Pemborong Telekung Dan Songkok (557)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3421)
Pemborong Tuala (192)
Pemborong Tudung (2704)
Pembuat Papan Tanda Iklan (258)
Pembuat Plastik Kotak Botol (777)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (472)
Pendaftaran Syarikat (474)
Pendaftaran Trademark (31)
Pengedar Alat Tulis (926)
Pengedar Bahan Pencuci (690)
Pengedar Buku Dan Majalah (565)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1507)
Pengedar Permainan Kanak2 (578)
Pengedar Produk Kecantikan (2540)
Pengedar Produk Kesihatan (2916)
Pengurus Majlis (581)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (698)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (683)
Penternak Kambing (279)
Penternak Lembu (369)
Penternak Udang (187)
Peralatan Makmal Dan Hospital (254)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (685)
Peralatan Sukan (539)
Perisian Komputer (552)
Perkakas Dapur (592)
Perkakas Elektrik (415)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1468)
Pinjaman AIM (161)
Pinjaman Hartanah (504)
Pinjaman Kad Kredit (381)
Pinjaman Kereta (572)
Pinjaman Peribadi (10180)
Pinjaman Perniagaan (1782)
Produk Dari China (519)
Produk Sejuk Beku (1263)
Program Consignment (1956)
Program Dropship (6429)
Pusat Bahasa (343)
Pusat Jagaan Bayi (1462)
Pusat Latihan (624)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (486)
Pusat Pendidikan Tinggi (507)
Pusat Rawatan (345)
Pusat Tadika Dan Taska (1245)
Pusat Tuisyen (1023)
Rancangan Perniagaan (568)
Rawatan Alternatif (283)
Rumah Sewa (4113)
Rumah Untuk Dijual (3601)
Servis Freelance (1050)
Servis Keselamatan (689)
Servis Pembersihan (778)
Servis Pengedaran Risalah (445)
Setiausaha Syarikat (587)
Sewa Bas Dan Van (540)
Sewa Kereta Teksi Limo (1724)
Sewa Lori (2442)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (237)
Studio Fotografi (865)
Studio Grafik Dan 3D (1033)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (694)
Studio Muzik (454)
Sukan Beladiri (114)
Sukan Berkumpulan (225)
Sukan Futsal (222)
Sukan Pancing (138)
Tanah Sewa (615)
Tanah Untuk Dijual (4648)
Tempahan Biskut Dan Tart (2110)
Tempahan Hamper (184)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (639)
Tempahan Katering (2061)
Tempahan Kek Dan Coklat (2089)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (165)
Tempahan Kuih Muih (1690)
Tempahan Minuman Dan Dessert (445)
Tempahan Nasi Lemak (499)
Tempahan Roti (341)
Terminal Bayaran (180)
Ubahsuai Pejabat (625)
Ubahsuai Rumah (1634)
Urut Tradisional (755)
Usahawan Baja Pertanian (364)
Usahawan Benih Dan Nursery (385)
Usahawan Tani (1054)
Vending Machine (346)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2250)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1276)