Pertanyaan Tentang MBSB (Loan)
Ayie 22 - Mon 4/Jul/2011 1:36pm [Last Comment]
1. Saya nak tanya proses nak buat loan dengan mbsb cepat tak.
2.saya ada tanya dengan ejen mbsb tentang loan nie boleh tak jelaskan kenapa ye mbsb potong sampai rm5000.00 dari loan yang lulus,potongan tu untk apa
3. loan ni sama ke dengan loan bank

Niche: Pinjaman Peribadi | Diskusi Bisnes
Salam Ramadhan Mubarak 1435h
Dari DPMM Putrajaya
     
  1. Eddie80 - Mon 4/Jul/2011 1:44pm
    ada tya tk kat ejen tu potongan tu utk apa..?
    n mmg kebanyakan agensi kewangan ada membuat pemotongan utk cover insuran dll..

    kecuali loan dgn KFH..
    apply 10k, dpt 10k...  
  2. Hasni Zainal - Mon 4/Jul/2011 1:46pm
    cuba dgn coshare..katanya dapat 100%
    kawan sy jadi agen....
    email : hzacps@gmail.com
    012.3104376
    NO Upfront....  
  3. Aini 27 - Mon 4/Jul/2011 1:57pm
    pengalaman sy pinjam mbsb ni sebulan prosesnya...tu 4-5 bulan yg lalu tp x tau la kalo skrg dah upgrade dia punye service...potongan tu utk cover insurans dll...  
  4. Ayie 22 - Mon 4/Jul/2011 2:15pm
    lamanye..tapi kalau tengok diaorang punye iklan tu 2-3 hari je lulus  
  5. Abdullah Md Zariff - Mon 4/Jul/2011 3:19pm
    Salam,

    Cuba tanya easy rhb.

    Lulus sertamerta.  
  6. Azizi Shah - Mon 4/Jul/2011 6:07pm
    salam..kepada kakitngan kerajaan,glc,swasta dan pesara kerajaan anda ingin mendapatkan pinjaman daripada bank atau koperasi??saya boleh bantu anda,,dan rebutlah peluang untuk mendapatkan hadiah misteri kepada pelanggan yg lulus pinjaman... (untuk pesara lambat sikit proses dalam 30-35 hari bekerja ttp dijamin lulus)
    smskan sahaja detail anda ke no 0142468650/0137966932- azizi shah(personal financing consultant)  
  7. Aini 27 - Mon 4/Jul/2011 9:07pm
    mmg iklan dia tulis camtu..sy pon ingt mcm tu la...kbtln nk guna duit cpt..last2 sebulan proses,dh tu kena tebal muka,selang 2 hr call ejen tu...alasannya,terlalu byk permohonan,kena q...pilihla loan yg terbaik...terpulang pd anda..  
  8. Ayie 22 - Tue 5/Jul/2011 8:21am
    en azizi ni banyak buat iklan tapi bila mesej xbalas pun  
  9. Cda 4 - Tue 5/Jul/2011 9:14am
    lama giler dan menyusahkan sahaja..baik tak pyh pinjam..kwn saya buat loan dgn mbsb tak lepas tapai lepas sebulan baru reject menyusahkan betul  
  10. Mo - Tue 5/Jul/2011 1:23pm
    Ayie 22...nak email boleh?  
  11. Shahrul 41 - Tue 5/Jul/2011 1:35pm
    ayie 22 bleh hubungi saya aya akan tlg u dapatkan loan dgn KUWAIT FINANCE HOUSE tanpa tolak sebarang caj,payout 100%, proses 10hari...hubungi shahrul 017-2765907....klu nak cpt dpt duit dan kontrak gov pun saya bleh tlg tapi bkn dgn kuwait finance la, proses 3hari sahaja...  
  12. Azizi Shah - Tue 5/Jul/2011 7:16pm
    ayie...ada ke u mesej??if ade sekali pun mungkin saya xperasan sangat sebab bukan awak sorang je yg mesej..sya prefer contact via phone tuk easy communicate...tq  
  13. Khairulnizam Bin Awang - Tue 5/Jul/2011 7:35pm
    salam tumpang iklan,kepada sesiapa yang inginkan personal loan sila hubungi En Roy di talian 0178355326.layak yang ada ctos/ccris/blaclist.pinjaman dari bank.  
  14. Loan Advisor 2 - Tue 5/Jul/2011 8:51pm
    salam kpd semua staff gomen tetap / kontrak dan glc serta staff banking , jika anda ada masalah untuk memohonan pinjaman peribadi blh hubungi sy , insyaallah blh bantu , 017 2875929  
  15. Selly - Wed 6/Jul/2011 1:49am
    Khairulnizam Bin Awang, bagi maklumat tu pada saya selly_nasrun@yahoo.com  
  16. Aizat 16 - Wed 6/Jul/2011 11:22pm
    PROMOSI TERHANGAT PINJAMAN PERIBADI-i
    COSHARE usahasama KUWAIT FINANCE HOUSE (KFH)
    2-20 Tahun 4.99%
    PAYOUT 100%
    >pinjaman sehingga 200K.
    >tiada yuran ahli.
    >Rate terendah di market.
    >potongan melalui COSHARE.
    >*ccris @ ctos bawah 20K layak memohon.
    >KELULUSAN dlm 10 hari..
    >hanya untuk pkerja krajaan shaja..
    >klu sesiapa yg bminat nk wat loan MBSB @ KFH boleh hubungi saya di talian 013-7929646 (aizat) @ email details sperti jmlah gaji pokok,jmlah potongan (dlm slip gaji sahaja) & no ic..insyaAllah sy akn cuba membntu..=)  
  17. Mohamad Hanafi 3 - Thu 7/Jul/2011 1:20am
    Azizi shah
    hubungi saya untuk keterangan lanjut...
    (untuk pinjaman MBSB)
    dokumen cukup
    lulus dalam 3 hari
    Mr Hanafi
    0177525238  
  18. Mohd Ashad Bin Nayanr - Thu 7/Jul/2011 12:47pm
    boleh hubungi sy di no.019-3492933 atau email ke arshad.nayan@kowamas.com.tq...ccris,ctos dan blacklist boleh diuruskan.tq  
  19. Roro Zoro15 - Thu 7/Jul/2011 4:01pm
    Kencing jer tu kata proses 3 ari, ms mbsb wat promosi kat kompeni aku pun die kata 3-5 ari berkerja n ckp perlu min stahun berkerja ngan kompeni skang. Aku n bdk2 ofis dah kena aritu 2mggu br settle itu pun ramai yg xlepas termsk aku sbb keje kat kompeni skang ni xsmpi 2thn (die nak 2thn min, ms wat promosi kata len). Aku call sendri mbsb bahagian approval mmg die kata dlm ms 2-3minggu utk proses permohonan n mskkan duit n perlukan min 2thn berkerja ngan kompeni skang. Pay out die lebe kurang dlm 94% jer, yg slebihnyer utk insuran & fee kot. Mbsb nie bole trace record kat ctos jer, ccris xbley. Aku ctos xde rekod, ccris xpasti plak rekod ok ke tak (sbb ada gak terbayar lewat loan keta dlm 2 3 ari jer..) Tp mbsb mmg interest rate die antara yg termurah tapi bkn yg termurah.  
  20. Ctsuraya - Thu 7/Jul/2011 4:37pm
    salam, pengalaman saya loan ni dapat lepas 2 mggu jika dokumen lgkap...
    cuba call agen mbsb ni yer...
    harap2 cepat mcm sy...

    0193237902-shamsul  
  21. Roro Zoro15 - Thu 7/Jul/2011 7:39pm
    Ctsuraya:
    U keje lebe 2thn ke kat company skang? ke keje gome? saya die beri alasan keje xckp 2thn kat company skang huhu. Tgh mencari loan gak nie nak overlap loan lama.  
  22. Loan8081 2 - Thu 7/Jul/2011 11:15pm
    salam ctsuraya: boleh emailkan details n no tel ke: loan8181@yahoo.com..selebihnya saya akn uruskan.. insyaallah..  
  23. Mohd Fairuz Bin Mohd Saari - Wed 10/Aug/2011 5:01am
    Pinjaman MBSB lulus dlm 7 ke 10 hari berkerja tidak termasuk akad. Payout 94.5%. Pada sesiapa yg berminat ingin menjadi ejen MBSB sila hubungi saya 014-250 1486. Komisen 1% di bayar selepas 3hari disburse. terima kasih  
  24. June Abdlah - Thu 15/Sep/2011 3:11pm
    loan MBSB ni untuk gov servant je ke?
    untuk swasta tak boleh?  
  25. Nora Zaritha - Mon 26/Sep/2011 3:43pm
    saya nak tanya, saya special attention bank negara, and ctos, saya nak buat loan RM20K. boleh dapat ke? and ada sapa yang boleh tolong?  
  26. Roro Zoro15 - Mon 3/Oct/2011 11:55am
    June: swasta bole apply kalu register/panel ngan mbsb tp kena kerja 2thn atau lebe ngan company yg u kerja. kalu u buat ngan ejen mbsb yg sah takde komisen yg perlu u bayar kat ejen.  
  27. Erma 13 - Sat 3/Mar/2012 5:41pm
    saya nk bt loan tp keja baru je 4 bulan, compny panel dengan bank rakyat, ada potongon biro angkasa, dh try tp dia ckp tk cukup 6 bulan kerja masih perkhidmatan baru, saya sngt memerlukan pinjaman tu siapa ada idea?  
  28. Nally - Tue 13/Mar/2012 12:47am
    Saya nak tanya...betul ke org kata kalau loan MBSB ni insurannya cover 9 atau 10 tahun je....lps tu if anything happen kat peminjam waris yg kena tanggung hutang tu?  
  29. Raihan 17 - Wed 4/Jul/2012 9:37am
    saya sudah 2 kali reject MBSB sebab geram dan hendak mengajar agent yang tak bertanggungjawab. Tahu hendak komisyen. Buat kerja tak betul. Proses MBSB memang lambat. Iklan saja kata 7 hari. MBSB salahkan ejen. Ejen salahkan MBSB. Sudahnya, I batalkan saja.  
  30. Ajiera 4 - Fri 26/Oct/2012 9:10pm
    Sy dh buat loan dgn mbsb dh 3x overlap alhamdulillah xde pulak mslh dpt duit pun sblum 9 hari brkerja..dlu sy prnah kne tipu dgn agent Di kepong yg x brtngjwb Dia janjikn klau buat loan dgn Dia,ank dpt iPad..tp tu smua jnji mnis call Di hq rupanya mbsb x Ada janjikn Hadiah ape2 so sy dh ditipu la.. Tggu punya tggu dkat sbln br dpt duit bila call nk Tanya x agkt la..lepas tu sy x pcya utk brurusan dgn Dia lg..sy dpt pggln dr sorg agent yg brdaftar ni utk buat overlap jimatkn interest sy Di koperasi2 sy Cuba buat and then alhamdulillah Dia xmcm sibodoh yg sy brurusan sblum ni..klau anda smua nk buat tp tkut Dan was2 dgn agent2 bangang blh brurusan dgn pn Nora ni Dia mmg the best xpernah mngelak dr prtnyaan..ni no Dia 012-2644741  
  31. Jalanhutan - Wed 28/Nov/2012 1:15pm
    sy da buat pinjaman mbsb.. dokumen xde masalah mmg cepat.. skrg da loan utk rumah dpt cash lg.. hehe.. tq kt liza sbb tlg sy.. sesape de nk buat loan contact dia liza 03-27277603. mudah urusan pasal dia mmg keje kt mbsb.. agen leceh sket maaf la pengalaman mengajar..  
  32. Ashlynn - Mon 24/Dec/2012 5:11pm
    MBSB LOAN ONLY FOR GOVERNMENT SERVANT? HOW ABOUT BANKER?TQ  
  33. Sarie 2 - Fri 4/Jan/2013 2:12pm
    anyone yg berminat nk buat loan xkira utk gov atau swasta,boleh hubungi sy.utk loan bank,koperasi atau mbsb.even nk buat loan rumah pn sy bole tlg.berminat hubungi sy sarie 012-9853698 atau email sarie@equestcom.com.my  
  34. Sarie 2 - Tue 8/Jan/2013 5:20pm
    pakej terbaru mbsb 100% payout even da buat pakejwaslah pn boleh buat lagi..cpt2 jgn terlepas peluang.hubungi sy sarie 012-9853698 atau email sariembsb@gmail.com  
  35. Mohd Nizam 34 - Sun 20/Jan/2013 3:11pm
    area melaka yg nak wat loan mbsb, sila contact saya di 012-6193512. Saya kirakan actual calculation. calculation sheet pun akan diberi supaya peminjam tahu kos2 yg dikenakan  
  36. Loan4ccris - Sun 20/Jan/2013 10:38pm
    MBSB -

    Perihal Potongan:

    1. Insuran
    2. Caj Perkhidmatan
    3. Sekuriti Deposit.

    -

    COSHARE dengan MBSB memang langsung tak sama - mbsb membuat potongan sehingga 5k, itu pun sebab mereka up kan loan tu, sebenarnya mereka confusekan pelanggan dengan mengatakan loan adalah 100% sebenarnya tidak, mereka akan buat loan dalam 110% dan langsung tidak sama dengan cara coshare, coshare sebenarnya tidak membuat cara begini - cara coshare langsung tidak sama dengan cara MBSB memanipulasikan pelanggan.

    Kepada semua agen MBSB sila beri details berkenaan potongan sehingga RM5k itu!

    Jangan dibiarkan jadi begini - boleh membusukkan nama agen dan bukannya mbsb - mereka akan kata kita adalah penipu!

    Loan dengan COSHARE skrang dengan serendah 3.99% payout 97% jom!

    http://www.loan4ccris.com  
  37. Aeful - Tue 5/Feb/2013 6:24pm
    Mbsb ni mmg penipu. Masa mula2 buat loan tahun lepas janji 2 minggu leh dpt duit tapi minggu ke5 baru duit masuk. Ni yg terbaru buat overlap. Masa hantar borang dia janji 1 minggu leh dpt duit. Ni dah 2 minggu lebih tapi tak ada apa2 perkembangan lagi. Buat kat mbsb tampin  
  38. Mbsb Malas - Fri 1/Mar/2013 11:00am
    kata 1-2minggu tapi tunggu nyer berbulan2.. dgan perangai staff MBSB yg mcm setan yg xde hospitality!! call x hangat, pass sana , pass sini.. kita plak yg pening!!ingat xde lagi orng mcm, rupanyer masih hidup lagi kat MBSB.
    setiap kali saya sendiri yg kena follow up ngn MBSB, x penah MBSM call tanya, or enquiry kalu de problem.. call 2 je, dpt tau kena reject!!
    terpaksa tebalkan muka, apply sekali lagi. perangai masih sama jgak! staff MBSB semua pemalas!! bulan nie dah buat pemotongan, tapi duit x masuk lagi!! kepada yg nak pinjam, x yah la apply ngn MBSB, walaupun interest 3.99. ngn perangai staff MBSB n processing yg begitu lambat nak mampus!!! tq.  
  39. Nooridzuan Bin Isabuddin - Tue 12/Mar/2013 10:14pm
    SAYA NAK TANYA APAKAH STATUS PERMOHONAN SAYA DI MBSB ADAKAH SENASIB DENGAN ORANG LAIN YANG KENA REJECT?? TOLONG JANGAN HAMPAKAN SAYA KERANA SAYA MEMPERCAYAI MBSB DAN SAYA PERKENALKAN KEPADA KAWAN-KAWAN MBSB ADALAH TERBAIK. TOLONG JELASKAN KEPADA SAYA SUPAYA SAYA TIDAK KELIRU LAGI  
  40. Anonymous1690 - Thu 21/Mar/2013 11:13pm
    Saya nak tanye personal loan tok banker (contract sales). Ade sesiape yg leh offer?  
  41. Nurul hazerin - Wed 27/Mar/2013 11:23am
    As slm.. saya adalah salah seorang pelanggan MBSB.. tahun ini saya buat pinjaman menggunakan pakej baru yg dibuat oleh ejen.. msalahnye skrg ejen menyuruh saya 'followup' sendri berkenaan dgn pinjaman saya.. tolonglah buat penambahbaikkan..


    Nurul'Hazerin Binti Abd Salam
    017-2327589  
  42. Nuraishah 6 - Wed 27/Mar/2013 11:36am
    PINJAMAN PERIBADI…..TERBUKA KEPADA KAKITANGAN KERAJAAN DAN SWASTA….KELULUSAN SEGERA…BLACKLIST LAYAK MEMOHON…TINGGAL DI KL/SELANGOR SAHAJA.
    OBJEKTIF KAMI ADALAH UNTUK MENJADI PERUNDING KEWANGAN YANG PROFESIONAL
    DAN BERTAULIAH. PAKEJ AKAN DIBERI BERDASARKAN BAJET DAN KOMITMEN ANDA. KAMI
    TIDAK MAHU MEMBEBANKAN ANDA.
    Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
    1) 3 bulan slip gaji terbaru
    2) 3 bulan penyata bank yang terkini
    3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
    4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
    5) Surat pengesahan jawatan / EA
    ALAMAT PEJABAT: 60B, Jalan Wawasan Ampang 2/3,Bandar Baru Ampang,68000 AMPANG, SELANGOR. TEL: 03-4287 5085 FAX: 03-4292 6112.
    HUBUNGI SAYA NURAISHAH… TEL: H/P 012 651 6706… EMAIL: Email (nuraishah147@yahoo.com)
    “KAMI BUKAN ALONG/CETI HARAM TETAPI PEMBERI PINJAMAN WANG BERLESEN YANG SAH DAN DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN & KERAJAAN TEMPATAN DI BAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951”  
  43. Yusri 62 - Mon 8/Apr/2013 11:55pm
    Pinjaman peribadi untuk Kakitangan kerajaan dan badan berkanun..
    -interest serendah 3.99%
    -kelayakan sehingga 70%(tiada pada bank @koperasi lain )jadi boleh dapat cash lebih
    -proses lebih kurang 14 hari waktu bekerja(jika tiada masalah seperti CTOS,dokumen tak lengkap)
    -loan anda dijamin akan diuruskan sebaik mungkin jika berurusan dengan saya.

    hubungi segera YUSRI 016-3229049  
  44. Mbsb Personal Loan Officer - Fri 7/Jun/2013 2:34pm
    Tuan/Puan boleh semak kelayakan MBSB Loan atau Pinjaman di laman -

    http://www.mbsbloan.info

    Terima Kasih  
  45. Ami 43 - Sat 6/Jul/2013 6:18pm
    bg yang ingin membuat loan peribadi...berita baik untuk anda..rate 3.0% / max 25 tahun / max 250k dgn bank..promosi hari raya utk kakitangan awam ... yang berminat email kepada halmi_ramli@yahoo.com..sertakan no phone untuk dihubungi dan ic (untuk semakan kelayakan jika perlu).  
Page 1   (Total 45 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2504)
Bengkel Basikal (69)
Bengkel Kereta (1451)
Bengkel Motosikal (232)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (465)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1039)
Bisnes Burger (522)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (766)
Bisnes Cyber Cafe (433)
Bisnes Dobi (1311)
Bisnes Ebook (1004)
Bisnes Handphone (1195)
Bisnes Hari Raya (55)
Bisnes Hotel Dan Resort (535)
Bisnes Ice Blended (663)
Bisnes Jam Tangan (270)
Bisnes Jeruk (156)
Bisnes Kitar Semula (481)
Bisnes Komputer (1419)
Bisnes Kurier Dan Logistik (624)
Bisnes Minuman (1381)
Bisnes Pasar Malam (1868)
Bisnes Pelancongan (502)
Bisnes Perabot (786)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1021)
Bisnes Restoran (3109)
Bisnes Roti Dan Bakeri (671)
Bisnes Salun Rambut (336)
Bisnes Sarang Burung (251)
Bisnes Satay (357)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (613)
Bisnes Steamboat (192)
Bisnes Tablet Pc (434)
Bisnes Tradisional (793)
Bisnes Untuk Dijual (3102)
Bisnes Waffle Dan Jagung (361)
Bisnes Western Food (297)
Dewasa 18sx (1669)
Diskusi Bisnes (1865)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (682)
Expo Karnival Tapak Niaga (6016)
Forex Malaysia (1754)
Haiwan Peliharaan (424)
Haji Dan Umrah (451)
Hiasan Dalaman (674)
Hiasan Taman (232)
Hotel Resort Homestay (953)
Iklan Tv Radio Media Massa (210)
Import Dan Eksport (308)
Ingin Berniaga (2728)
Insurans Dan Takaful (1635)
Insurans Roadtax Kereta (316)
Kedai Bunga (183)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1914)
Kedai Emas (436)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2424)
Kedai Hardware (502)
Kedai Ibu Dan Bayi (654)
Kedai Jahit (3553)
Kedai Kamera Dan Camcorder (330)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (324)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1691)
Kedai Sewa (1566)
Kereta Baru (1518)
Kereta Terpakai (4731)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4329)
Kerja Kemahiran (1809)
Kerja Kosong (10612)
Kerja Praktikal (1798)
Kerja Sales (2086)
Kerja Sambilan (5904)
Konsultan Perniagaan (416)
Kontrak Swasta (273)
Kontrak Tender Kerajaan (435)
Kontraktor Balak Dan Kayu (456)
Kontraktor Jurutera (517)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (216)
Kontraktor Minyak Dan Gas (653)
Kontraktor Pasir (344)
Kontraktor Pembinaan (1921)
Kontraktor Perlombongan (304)
Kursus Dan Seminar (2672)
Kursus Kecantikan (664)
Kursus Makanan (641)
Kursus Motivasi (308)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1558)
Mencari Pelabur (3515)
Mesin Fotostat (337)
Mesin Freezer Dan Chiller (241)
Mesin Industri (476)
Mesin Jahit (354)
Mesin Proses Makanan (529)
Pakej Pelancongan (2493)
Pakej Perkahwinan (1160)
Pakej Perniagaan (820)
Pasar Basah (1382)
Pekerja Asing (1149)
Pelaburan Saham Unit Trust (890)
Pembantu Rumah Asing (1762)
Pembekal Barang Runcit (1527)
Pembekal Beras (96)
Pembekal Buah-buahan (454)
Pembekal Ikan Kering (366)
Pembekal Kelapa Dan Santan (597)
Pembekal Kerepek (1055)
Pembekal Keropok (415)
Pembekal Kicap Dan Sos (211)
Pembekal Kurma Dan Kismis (287)
Pembekal Madu (229)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (403)
Pembekal Rempah Dan Perencah (554)
Pembekal Serunding (253)
Pembekal Telur (128)
Pemborong Aksesori Lelaki (159)
Pemborong Aksesori Wanita (1161)
Pemborong Batik Dan Sutera (340)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (583)
Pemborong Bundle (833)
Pemborong Cadar Dan Tilam (413)
Pemborong Karpet (145)
Pemborong Kasut Dan Sandal (662)
Pemborong Lampin (283)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (743)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1572)
Pemborong Pakaian Lelaki (1095)
Pemborong Pakaian Plus Size (135)
Pemborong Pakaian Wanita (4019)
Pemborong Telekung Dan Songkok (552)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3370)
Pemborong Tuala (188)
Pemborong Tudung (2662)
Pembuat Papan Tanda Iklan (248)
Pembuat Plastik Kotak Botol (770)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (467)
Pendaftaran Syarikat (460)
Pendaftaran Trademark (30)
Pengedar Alat Tulis (914)
Pengedar Bahan Pencuci (681)
Pengedar Buku Dan Majalah (562)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1494)
Pengedar Permainan Kanak2 (562)
Pengedar Produk Kecantikan (2512)
Pengedar Produk Kesihatan (2891)
Pengurus Majlis (576)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (690)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (674)
Penternak Kambing (274)
Penternak Lembu (359)
Penternak Udang (183)
Peralatan Makmal Dan Hospital (251)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (670)
Peralatan Sukan (532)
Perisian Komputer (533)
Perkakas Dapur (582)
Perkakas Elektrik (402)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1452)
Pinjaman AIM (157)
Pinjaman Hartanah (490)
Pinjaman Kad Kredit (376)
Pinjaman Kereta (556)
Pinjaman Peribadi (9927)
Pinjaman Perniagaan (1746)
Produk Dari China (509)
Produk Sejuk Beku (1246)
Program Consignment (1928)
Program Dropship (6297)
Pusat Bahasa (334)
Pusat Jagaan Bayi (1394)
Pusat Latihan (611)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (460)
Pusat Pendidikan Tinggi (495)
Pusat Rawatan (333)
Pusat Tadika Dan Taska (1189)
Pusat Tuisyen (999)
Rancangan Perniagaan (563)
Rawatan Alternatif (274)
Rumah Sewa (4020)
Rumah Untuk Dijual (3528)
Servis Freelance (1012)
Servis Keselamatan (674)
Servis Pembersihan (756)
Servis Pengedaran Risalah (437)
Setiausaha Syarikat (574)
Sewa Bas Dan Van (521)
Sewa Kereta Teksi Limo (1668)
Sewa Lori (2375)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (229)
Studio Fotografi (847)
Studio Grafik Dan 3D (1000)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (674)
Studio Muzik (438)
Sukan Beladiri (112)
Sukan Berkumpulan (221)
Sukan Futsal (220)
Sukan Pancing (136)
Tanah Sewa (602)
Tanah Untuk Dijual (4542)
Tempahan Biskut Dan Tart (2083)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (628)
Tempahan Katering (2004)
Tempahan Kek Dan Coklat (2071)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (160)
Tempahan Kuih Muih (1659)
Tempahan Minuman Dan Dessert (428)
Tempahan Nasi Lemak (485)
Tempahan Roti (331)
Terminal Bayaran (174)
Ubahsuai Pejabat (613)
Ubahsuai Rumah (1605)
Urut Tradisional (733)
Usahawan Baja Pertanian (359)
Usahawan Benih Dan Nursery (378)
Usahawan Tani (1023)
Vending Machine (329)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2208)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1239)