Pernah Claim Insuran/Takaful?
No Owner - Tue 12/Jul/2011 8:42am [Last Comment]
Salam warga majalah,

Pernahkah anda berurusan dengan syarikat insuran atau takaful untuk claim. apa pendapat anda? ade tak syarikat insuran / takaful yang menyusahkan untuk kita buat claim/.? yang mana paling bagus?

Niche: Diskusi Bisnes | Insurans Dan Takaful
Salam Ramadhan Mubarak 1435h
Dari DPMM Putrajaya
     
  1. Hafiz 131 - Tue 12/Jul/2011 9:10am
    adalah jgak.....cam haram...xpi nak marah pun xleh...sabo jela....  
  2. Ariana 5 - Tue 12/Jul/2011 9:10am
    dulu i penah beli takaful dgn etiqa..claim mmg lmbt dulu ms nak beli janji smue manis tp bila nak claim hampeh..mgkn sebab tu die punya bulanan murah smpai boleh bg RM50 sebulan..tp i amik yg rm150 sbln..ble dh ssh nak claim i pun tukar ke allianz insurans bru masuk 6bln then i kena accident di hgway..nak claim xssh,xperlu nak cr ejen juz pegi je mana2 allianz insurans coz klu kte nak kene cr ejen mmg payahla..itu pengalaman sy la..xniat nak burukkan tp inila pengalaman  
  3. Lonely - Tue 12/Jul/2011 9:19am
    insurance apa yg eddy maksudkan? kereta ka medical ka?  
  4. Bijak Wang 3 - Tue 12/Jul/2011 9:30am
    sebenarnya setiap perkara harus diselidik dah difahami..secara jujur tak susah nak claim asalkan menepati kriteria yg di janji..itu ja..sy pnh claim ok je..baik insuran atau takaful..yg saya tau PRU BSN paling laju bg khidmat.  
  5. No Owner - Tue 12/Jul/2011 9:53am
    insuran kereta dan medical.  
  6. No Owner - Tue 12/Jul/2011 10:03am
    saya sedang mencari medical insuran yang terbaik dan mudah untuk claim dikemudian hari. jika ada rakan2 yang pernah ada pengalaman claim cepat or lambat ke.. sila kongsikan di sini http://mypendapat.com/category/nal-money-finance/  
  7. Fida 3 - Wed 13/Jul/2011 1:26pm
    Saya adalah wakil Prudential BSN

    Takaful secara full time sejak 3 tahun lepas. Sepanjang pengalaman saya buat claim untuk klien, alhamdulillah senang.

    Bila dah hantar borang claim yg complete tu, dalam masa 14 hari bekerja kita akan dapat tau sama ada claim approved ataupun tak. Jika claim approved, kita pun akan diberitahu cek tu bila akan print. So, kita dah boleh beritahu klien, yg cek akan sampai pada tarikh bila.

    Takde la kita nie tertunggu-tunggu claim ntah approve ntah tak. Cek tu ntah bila nak sampai. Tapi kat PruBSN, kita akan dapat tau bila cek akan dihantar.  
  8. Ruslan 2 - Wed 13/Jul/2011 9:20pm
    fida, sy nak masuk insuran, tp org kata Prudential duit hangus, betul ke?  
  9. Khm - Thu 14/Jul/2011 10:26am
    Assalamualaikum,
    Kepada yang berminat, saya bersedia memberi penerangan secara percuma produk-produk terbaik dari Takaful Ikhlas :

    1. IKHLAS SAVING
    2. IKHLAS EDUCATION
    3. IKHLAS WANITA
    4. IKHLAS MEDICAL ASSIST TAKAFUL@IMAT (MEDICAL CARD)


    MOHD MUZAMMEL
    013-289 5853(call/sms)
    khm.takaful@gmail.com  
  10. Jojo 11 - Thu 14/Jul/2011 10:19pm
    Salam..utk makluman..ketidakpuasan hati tuan/puan boleh dikemukakan kpd BNM...saya pernah alami dgn Takaful M'sia tak bagi statment skim anuiti bertahun..report BNm dia ambil tindakan segera..cubalah..  
  11. Abdul Rahim 2 - Thu 14/Jul/2011 11:39pm
    Assalamualaikum.

    Kad Perubatan Takaful Ikhlas (IMAT) memang bagus. Tak perlu pening kepala cari wang untuk masuk hospital dapatkan rawatan. Yang penting maklumat yang diberi ketika isi borang penyertaan asal mesti tepat, tiada tersembunyi.

    Apa yang kena faham, penyakit sedia ada tak dilindungi.

    Hubungi Abdul Rahim di abrahimpb@gmail.com untuk keterangan lanjut.  
  12. Hamsi - Fri 15/Jul/2011 12:01pm
    Boleh bagi contact anda ke email saya untuk dapatkan maklumat tentang prubsn takaful bagi mereka yang tinggal di Penang...tradisional70@yahoo.com  
  13. Wan J 2 - Fri 15/Jul/2011 10:18pm
    pengalaman sy handle client claim so far ok, xder le senang sgt, tp munasabah, maksudnya tidak timbul isu susah claim, anda blh refer kt fb sy riddzuan jamel. dlm thn ni:jan- claim demam panas 2k d pantai utara sg petani. feb- claim migrain 5k d kpj bkt mertajam. mac- claim rawatan darah tnggi 1k d metro sg petani. apr-claim batu karang n fistula rm6k d metro sg petani, may-kes batu karang rm3k d metro sg petani. jun- kes denggi 2k d lam wah ee, rawatan mata 1k d kpj bkt mertajam jul-belum ada, tp ada client kata nk claim sakit telinga n sorang lg muntah2.. anda blh email sy di kitamemba@yahoo.com. kwn sy berlambak jg dgn co lain, so xda masalah utk anda msk mana2 co asalkan agen anda dpt memberi servis yg memuaskan. semua bil rawatan claim di atas ditanggung sepenuhnya oleh maa takaful @ maa assurance (tiada ko-insurans@ ko-takaful). h/p sy 013-459 0501 (24hrs)  
  14. Khairuddin Prudential - Mon 18/Jul/2011 12:49am
    Untuk claim, lebih baik pegi kepada agen senang. Agen tahu apa dokumen yang perlu disediakan dan dia akan tolong submitkan dan dapatkan cheque untuk anda.

    Jika anda pemegang polisi Prudential, sila hubungi saya untuk bantuan.

    Khairuddin 010-404 4700  
  15. Fida 3 - Mon 18/Jul/2011 1:24pm
    Ruslan 2:
    Boleh je..takde masalah. Bg no fon kat emel saya: fidamk@gmail.com, nanti kita set appointment.  
  16. Salehuddin 3 - Tue 19/Jul/2011 3:31pm
    saya juga salah seorang agen prubsn takaful...so far claim ok utk semua client saya....so pilihlah yg terbaik untuk kesempurnaan hidup kita serta family kita di masa akan datang..tq...  
  17. Nasarizal - Wed 20/Jul/2011 5:59pm
    Sy dari ING..baru2 ini kami baru melancarkan ING PUBLIC Takaful Ehsan....InsyaAllah, dahulu, kini dan akan datang...Antara Servis terpantas dan telus.....Kalau tak layak utk insurans/takaful, anda dimaklumkan dgn cepat...Kalau layak dan tiada apa2 mslh kurang dari 4 hari polisi/sijil berkuatkuasa...Cekap dan pantas dari mula , pertengahan dan hingga matang / proses tuntutan.....Terbukti sejak 1980-an....014-3623694 (Rizal) atau emelkan nama,ic,pekerjaan,bidang pekerjaan dan rokok/tidak rokok ke nasa_success86@hotmail.com  
  18. Saiful Nizam - Thu 21/Jul/2011 10:57am
    cuba islamik takaful prudential bsn..
    claim paling lewat sebulan untuk penyakit critical...

    khairat kematian 3 hari...
    medical kad just swape je bernilai minima 500k hingga 1.5 m....

    just dengan satu harga mengikut umur..
    serendah 100 sebulan////
    dapat tiga sekali..

    perlindungan, investment , perrubatan

    call me untuk maklumat lanjut 017 372 0982  
  19. Ashari Warno Al Madeena Group - Tue 2/Aug/2011 2:51pm
    Claim ni subjective sikit tuan tuan... kalau boleh bagi maklumat detail lg bagus...

    iye la, kalau beli TV mmg tak dpt radio, klu insuran simpanan, mmg kebanyakkan tak ada medical card, bila ambik PA mmg la cover accident sja... klu claim dokumen tak cukup susah jugak..mcm anak kita mintak masuk asrama tp maklumat tak lengkap... atau mcm kita nak pinjam loan dokumen tak lengkap... mmg bnyk cekadak la jadinya... kalu sapa sapa ada masalah claim takaful/insuran boleh hubungi saya... sya cuba bg advice... sama jugak kalu kerata sdra2 accident nak raya ni, call saya, sya bg advice camana nak buat.... insuran/takaful bukan kedai bawang yg boleh suka2 bukak kedai, suka suka tipu.....kami dikawal ketat oleh Bank Negara serta Biro Pengantara Kewangan... kedai kereta atau motor yg kita pegi lagi kuat tipu tau... he eh jgn marah..
    Kalau industri ini menipu, dah lama saya kerja balik...gaji pun agaknya dah 30k sekarang kalau kerja... tapi, jd agen jugak best...banyak org saya dpt tolong.... baru2 ni sya tolong org2 bisnes pulak... rupa2nya, ramai tak tau pasal Takaful Khas untuk perniagaan diaorang, terutama yg ada partner... bestnya..

    Mai la join...
    untuk jadi agen Business Insurance (Takaful utk businessman), Million Dollar Policy, dan Takaful Haji, hubungi 0192790050 Group Agency Manager.  
  20. Azizriadi - Wed 3/Aug/2011 10:02pm
    Satu lagi, kena tahu, apa sebab2 tak boleh nak claim...

    Boleh baca kat sini, sebagai maklumat tambahan.

    http://www.prubsninfo.com/2008/12/kenapa-tak-boleh-nak-claim.html

    Saya anda sebagai pemegang policy boleh tahu, apa sebab tak bole claim dan boleh dpt elakkan daripada menjadi mangsa tak boleh claim insurance.  
  21. Azizriadi - Wed 3/Aug/2011 10:11pm
    Document kena complete, kalau tak, claim akan delayed....itu mmg procedure diorg. Mana2 company pun sama.  
  22. Yusmizan - Thu 4/Aug/2011 12:48am
    Ramai betul ejen pru kat sini. Maknanya pru mmg bagus, Kalo tak xkan ramai yang jadi agent pru.
    Sertailah kami di al isra' associates (jb,pj,klang,Ipoh,Penang,kb,kt,ktn,Melaka,kluang)berminat? email prujb_use@yahoo.com  
  23. Ashari Warno Al Madeena Group - Sat 6/Aug/2011 11:40pm
    Mudah mudahan semua syarikat Takaful itu bagus... kalau ada yg cacat, bantu2lah utk perbetulkan. Semangat begini perlu ada, kalau agen Pru, tentu dah ada semangat ini dalam ABC.. tak gitu? Sama samalah kembangkan mu'amalat ini dengan ikhlas.. insyaAllah hati kita lembut...  
  24. Maman 3 - Thu 8/Sep/2011 7:14pm
    pengalaman medical claim Great Eastern Takaful;

    http://blog.mamansolleh.com/speedy-great-eastern-takaful-medical-claim/  
  25. Akmal 31 - Wed 21/Dec/2011 6:15am
    Pengalaman saya MAA Takaful senang claim.Ketika saya di hospital,pihak hospital terus call pihak insuran kerana tidak yakin polisi saya yang tidak sampai sebulan,akhirnya,pihak insuran mengeluarkan guarantee amaun sebanyak rm2500.apabila discharge dari hospital dan bil perubatan ialah rm3000,pihak insuran mengeluarkan guarantee amaun yang bernilai rm500 pula.senang kn claim?

    call saya untuk MAA Takaful:0106305017/saifulnorakmal@yahoo.com  
  26. Sahrizal Marsam - Wed 21/Dec/2011 2:05pm
    Ok guys need more info untuk diver.. kerja-kerja menyelam yang ada perlindungan insurance.. so boleh advise nak ambil insurance cover yang mana.. sape2 ada details boleh email ke wbtraztrading@yahoo.com or call at 0137377191 En Rizal  
  27. Ecah 3 - Wed 21/Dec/2011 11:56pm
    saya skarang nu amik pruhealth n bukan bru bsn takaful..sy keliru skarang ni nk pilih takaful ikhlas ke pruhealth di mana takaful ikhlas sy dioffer utk takaful wanita....boleh x sesape bg pendapat?  
  28. Mior Prudential - Fri 23/Dec/2011 3:49pm
    kad pruhealth dari Prudential dengan Takaful health dari PruBsn Takaful adalah sama ecah..kami dari company yang sama...Prudential ada menyediakan jugak produk utk wanita iaitu Prulady dan Takaful puteri info Prudential 0129757771  
  29. Azhar 151 - Wed 1/Feb/2012 2:17pm
    Ecah3
    Dalam Plan Powerlink Allianz disediakan sume tu (Medical Card, Life Protection, Savings, Lady Guard) All in One dlm pakej yg murah je..
    nk quotation saya leh bagi free je. No obligation. Just email yr detail
    Nama, Birthday, Pekerjaan, budget
    email ke syamsulazharbuss@live.com.my  
  30. G - Sun 19/Feb/2012 12:12pm
    berminat dgn prubsn takaful? kalu di area phg n terengganu bleh cntact 0129465008/0132245787 or email ke jjiehan_80@yahoo.com..free consultation n quotation.all in 1, perlindungan,pelaburan, medical card, simpanan..kalu nak just dgr2 or ty2 pun xper just set an appoinment.  
  31. Bard211 - Thu 8/Mar/2012 2:52pm
    Ramainya agent pru bsn sini....so terbukti lah Now insuran yang hot cake adalah pru bsn takaful.... Untuk case yg interested N dok pikir2 lagi....x interested lagi n pikir nak.... interested nak ambik n tak tahu bila leh contact # nie 019.221.4120 / i_badrul@yahoo.com tunggu apa lagi...tak try tak tahu...  
  32. Nazri 134 - Fri 1/Jun/2012 10:32am
    So far I claim PruBSN tak da masalah. Cuma sekali problem coz client hide record asma. Boleh tgk contoh claim kat sini
    http://www.insuran-takaful.com/category/client-claim/  
  33. Mrfahmi - Wed 1/Aug/2012 3:37am
    Pada pandangan saya, sebenarnye medical card rata-rata semua company semua sama. Cuma, apa yang membezakan adalah, perunding/consultant itu sendiri. Jika berminat utk penerangan mengenai Allianz Malaysia Berhad boleh hubungi saya segera. Sebut pasal Allianz, ramai tidak tahu bahawa, company company y besar di luar negara seperti contoh BMW, Mercedes, Mini Cooper, IBM, dan gergasi besar Malaysia iaitu KLCC, itu antaranya pelanggan pelanggan terbesar kami. Jadi tidak perlu risau jika ingin melabur atau menyimpan dalam kuantiti y kecil sedangkan company y gah di luar sana, sanggup melabur berjuta juta di Allianz Malaysia BHD.
    * untuk keterangan lanjut bole hubungi saya 013-9283997 utk appointment. TQ~  
  34. Zeck Takaful - Tue 4/Jun/2013 4:39pm
    Medical card dan Insurans semua sama sahaja, yg membezakan ia adalah agent yg servis. Sila hubungi saya jika berminat dengan insurans takaful samaada medical card or life insurans di no 014-5301993 or terus ke http://takafultoyou.blogspot.com, TQ  
  35. Zulhilmi 24 - Wed 5/Jun/2013 5:07pm
    kepada yang berminat untuk mengetahui apa yg zurich insurance ada....just sms or contact jer di talian ini
    0139805544 or email mzawganu@gmail.com  
  36. Fauzi 215 - Tue 20/Aug/2013 3:08pm
    betul tu...setiap company ada kelebihan masing2...yg penting tanya diri kita sendiri samada sudah mempunyai plan perlindungan takaful/insuran atau tidak...bagi yang belum atau pun dah ada,sekiranya anda ingin tahu tentang plan perlindungan takaful great eastern sila ke www.fauzitakaful.wordpress.com  
  37. Myegservices - Fri 30/Aug/2013 12:37am
    Salam satu Malaysia,
    Kepada yang berminat untuk bekerja sendiri/part time/full time/
    Freelance sebagai ejen syarikat kami.Syarikat KJN RESOURCES & MANAGEMENT
    SERVICES kini memberikan peluang pekerjaan dari tempat anda untuk membuat cukai
    Jalan dan insurans.Pembayaran boleh dilakukan melalui online banking atau cash deposit
    Dan hantarkan fax atau email pengesahan pembayaran dan pemprosesan akan dilakukan
    Dengan serta merta.
    Syarikat akan membuat satu perjanjian /agreement untuk menjadi ejen
    Syarikat kami.Setiap urus kerja yang Berjaya,akan direkod dan disimpan oleh syarikat
    Dan gaji akan di bayar setiap akhir bulan.Dokumen diperlukan adalah,ic Photostat,gambar 4 keping,no account bank,dan surat mengatakan anda adalah bebas atau
    Tiada bankruptcy.Yuran keahlian Cuma rm 150 sahaja untuk setahun.Anda akan
    Diberikan name tag,dan surat kebenaran dari syarikat kami sebagai wakil syarikat kami
    Untuk memulakan tugas harian anda sebagai ejen syarikat.


    Maklumat diperlukan adalah……Photostat geran atau cover note insurans.boleh dihantar melalui email atau fax.Pembayaran saman pdrm atau saman jpj
    Boleh dilakukan di pejabat kami atau melalui email dengan terma dan syarat.

    Kepada yang berminat,sila menghubungi :
    KJN RESOURCES & MANAGEMENT SERVICES
    NO 39,JALAN SETIA TROPIKA 1/25,
    TAMAN SETIA TROPIKA,81200,KEMPAS
    JOHOR BHARU.
    email id: myegservices@yahoo.com,cc,kjnresources@yahoo.com
    off no :07-6703079/ 012-7854070/ 012-7854017  
  38. Fauzi 215 - Tue 24/Sep/2013 2:10pm
    Fauzi Ibrahim marilah kita bersama2 tingkatkan pendapatan bersama great eastern takaful...peluang kerjaya sebagai agen takaful...www.fauzitakaful.wordpress.com
    Fauzi Ibrahim's photo.  
  39. Anisa 10 - Sun 18/May/2014 10:36pm
    Salam.. Berminat untuk menjadi pelanggan dan usahawan takaful? Plan meliputi takaful keluarga ( hayat, kad perubatan, penyakit kritikal, kemalangan, pampasan, simpanan dan pelaburan ).. Plan takaful rumah, bangunan, dan takaful pekerja anda juga disediakan.. Maklumat lanjut, sila hubungi saya 0122114274  
  40. Elly Chen - Thu 26/Jun/2014 3:16pm
    Bagi saya, rasanya Tokio Marine lagi bagus. Selain menawarkan 24 jam servis, ia juga memberi kenderaan sementara menunggu kenderaan anda dibaiki. Anda boleh melayari laman sesawang ini untuk maklumat tambahan: http://www.imoney.my/car-insurance/tokio-marine  
Page 1   (Total 40 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2504)
Bengkel Basikal (69)
Bengkel Kereta (1451)
Bengkel Motosikal (232)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (465)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1039)
Bisnes Burger (522)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (766)
Bisnes Cyber Cafe (433)
Bisnes Dobi (1311)
Bisnes Ebook (1004)
Bisnes Handphone (1195)
Bisnes Hari Raya (55)
Bisnes Hotel Dan Resort (535)
Bisnes Ice Blended (663)
Bisnes Jam Tangan (270)
Bisnes Jeruk (156)
Bisnes Kitar Semula (481)
Bisnes Komputer (1419)
Bisnes Kurier Dan Logistik (624)
Bisnes Minuman (1381)
Bisnes Pasar Malam (1868)
Bisnes Pelancongan (502)
Bisnes Perabot (786)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1021)
Bisnes Restoran (3109)
Bisnes Roti Dan Bakeri (671)
Bisnes Salun Rambut (336)
Bisnes Sarang Burung (251)
Bisnes Satay (357)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (613)
Bisnes Steamboat (192)
Bisnes Tablet Pc (434)
Bisnes Tradisional (793)
Bisnes Untuk Dijual (3102)
Bisnes Waffle Dan Jagung (361)
Bisnes Western Food (297)
Dewasa 18sx (1669)
Diskusi Bisnes (1865)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (682)
Expo Karnival Tapak Niaga (6016)
Forex Malaysia (1754)
Haiwan Peliharaan (424)
Haji Dan Umrah (451)
Hiasan Dalaman (674)
Hiasan Taman (232)
Hotel Resort Homestay (953)
Iklan Tv Radio Media Massa (210)
Import Dan Eksport (308)
Ingin Berniaga (2728)
Insurans Dan Takaful (1635)
Insurans Roadtax Kereta (316)
Kedai Bunga (183)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1914)
Kedai Emas (436)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2425)
Kedai Hardware (502)
Kedai Ibu Dan Bayi (654)
Kedai Jahit (3553)
Kedai Kamera Dan Camcorder (330)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (324)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1691)
Kedai Sewa (1566)
Kereta Baru (1518)
Kereta Terpakai (4731)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4329)
Kerja Kemahiran (1809)
Kerja Kosong (10612)
Kerja Praktikal (1798)
Kerja Sales (2086)
Kerja Sambilan (5904)
Konsultan Perniagaan (416)
Kontrak Swasta (273)
Kontrak Tender Kerajaan (435)
Kontraktor Balak Dan Kayu (456)
Kontraktor Jurutera (517)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (216)
Kontraktor Minyak Dan Gas (653)
Kontraktor Pasir (344)
Kontraktor Pembinaan (1921)
Kontraktor Perlombongan (304)
Kursus Dan Seminar (2672)
Kursus Kecantikan (664)
Kursus Makanan (641)
Kursus Motivasi (308)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1558)
Mencari Pelabur (3515)
Mesin Fotostat (337)
Mesin Freezer Dan Chiller (241)
Mesin Industri (476)
Mesin Jahit (354)
Mesin Proses Makanan (529)
Pakej Pelancongan (2493)
Pakej Perkahwinan (1160)
Pakej Perniagaan (820)
Pasar Basah (1382)
Pekerja Asing (1149)
Pelaburan Saham Unit Trust (890)
Pembantu Rumah Asing (1762)
Pembekal Barang Runcit (1527)
Pembekal Beras (96)
Pembekal Buah-buahan (454)
Pembekal Ikan Kering (366)
Pembekal Kelapa Dan Santan (597)
Pembekal Kerepek (1055)
Pembekal Keropok (415)
Pembekal Kicap Dan Sos (211)
Pembekal Kurma Dan Kismis (287)
Pembekal Madu (229)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (403)
Pembekal Rempah Dan Perencah (554)
Pembekal Serunding (253)
Pembekal Telur (128)
Pemborong Aksesori Lelaki (159)
Pemborong Aksesori Wanita (1161)
Pemborong Batik Dan Sutera (340)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (583)
Pemborong Bundle (833)
Pemborong Cadar Dan Tilam (413)
Pemborong Karpet (145)
Pemborong Kasut Dan Sandal (662)
Pemborong Lampin (283)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (743)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1572)
Pemborong Pakaian Lelaki (1095)
Pemborong Pakaian Plus Size (135)
Pemborong Pakaian Wanita (4019)
Pemborong Telekung Dan Songkok (552)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3370)
Pemborong Tuala (188)
Pemborong Tudung (2662)
Pembuat Papan Tanda Iklan (248)
Pembuat Plastik Kotak Botol (770)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (467)
Pendaftaran Syarikat (460)
Pendaftaran Trademark (30)
Pengedar Alat Tulis (914)
Pengedar Bahan Pencuci (681)
Pengedar Buku Dan Majalah (562)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1494)
Pengedar Permainan Kanak2 (562)
Pengedar Produk Kecantikan (2512)
Pengedar Produk Kesihatan (2891)
Pengurus Majlis (576)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (690)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (674)
Penternak Kambing (274)
Penternak Lembu (359)
Penternak Udang (183)
Peralatan Makmal Dan Hospital (251)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (670)
Peralatan Sukan (532)
Perisian Komputer (533)
Perkakas Dapur (582)
Perkakas Elektrik (402)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1452)
Pinjaman AIM (157)
Pinjaman Hartanah (490)
Pinjaman Kad Kredit (376)
Pinjaman Kereta (556)
Pinjaman Peribadi (9926)
Pinjaman Perniagaan (1746)
Produk Dari China (509)
Produk Sejuk Beku (1246)
Program Consignment (1928)
Program Dropship (6297)
Pusat Bahasa (334)
Pusat Jagaan Bayi (1394)
Pusat Latihan (611)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (460)
Pusat Pendidikan Tinggi (495)
Pusat Rawatan (333)
Pusat Tadika Dan Taska (1189)
Pusat Tuisyen (999)
Rancangan Perniagaan (563)
Rawatan Alternatif (274)
Rumah Sewa (4020)
Rumah Untuk Dijual (3528)
Servis Freelance (1012)
Servis Keselamatan (674)
Servis Pembersihan (756)
Servis Pengedaran Risalah (437)
Setiausaha Syarikat (574)
Sewa Bas Dan Van (521)
Sewa Kereta Teksi Limo (1668)
Sewa Lori (2375)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (229)
Studio Fotografi (847)
Studio Grafik Dan 3D (1000)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (674)
Studio Muzik (438)
Sukan Beladiri (112)
Sukan Berkumpulan (221)
Sukan Futsal (220)
Sukan Pancing (136)
Tanah Sewa (602)
Tanah Untuk Dijual (4542)
Tempahan Biskut Dan Tart (2083)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (628)
Tempahan Katering (2004)
Tempahan Kek Dan Coklat (2071)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (160)
Tempahan Kuih Muih (1659)
Tempahan Minuman Dan Dessert (428)
Tempahan Nasi Lemak (485)
Tempahan Roti (331)
Terminal Bayaran (174)
Ubahsuai Pejabat (613)
Ubahsuai Rumah (1605)
Urut Tradisional (733)
Usahawan Baja Pertanian (359)
Usahawan Benih Dan Nursery (378)
Usahawan Tani (1023)
Vending Machine (329)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2208)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1239)