Search Majalah.com
Perlukan Pinjaman Kereta & Refinance, Nama Blacklist Layak Mohon
Mohd Fauzi 36 @ Aerowatts Auto Sdn Bhd - Wed 27/Jun/2012 2:31pm [Last Comment]
KAMI MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN URUSAN PINJAMAN KERETA( NAMA BLACKLIST)DGN KREDIT , NAMA OK DENGAN BANK. URUSAN RE-FINANCE KERETA, KEKAL NAMA , NCD INSURANS, BOLEH DAPAT TUNAI, BOLEH RENDAHKAN ANSURAN. DAN KAMI JUGA BOLEH BANTU JUALKAN KERETA ANDA ,TERMASUK URUSAN PINJAMAN DAN TUKAR NAMA. KAMI WAKIL INSURANS ; AMG INS & KURNIA. HUBUNGI KAMI SEGERA...03-61858982 / 0163708192 / 0123083528 / 0193143601

Niche: Pinjaman Kereta
Peluang Perniagaan Produk UPM - Terhad 20 Orang Sahaja
3pm, 19 Dis 2014 (Jumaat) di Putra Science Park, UPM
(Percuma untuk Ahli DPMM Putrajaya)

Kursus Praktikal Gst + Free Gst Online Registration + Free Demo Gst-Compliant Software
29 Dis 2014 (Isnin) di DPMM Putrajaya

Seminar Usahawan Komprehensif Siri 1
27 Dis 2014 (Sabtu) di Universiti Malaya
     
  1. Kamarul 12 - Fri 29/Jun/2012 8:28pm
    kereta baru boleh jgk ke? email detail ke :
    redsunns@gmail.com  
  2. Kavingan - Mon 2/Jul/2012 2:56am
    siape blacklist nak apply credit card di sini 0162546670  
  3. Zarabella - Mon 2/Jul/2012 11:56am
    nama blacklist kereta baru boleh ? klu boleh email detail kt saya zarabella86@yahoo.com  
  4. Zarabella - Mon 2/Jul/2012 12:14pm
    kavingan - boleh email kat saya jugak caranya untuk apply credit card untuk yang blacklist ? zarabella86@yahoo.com  
  5. Azizi 39 - Wed 4/Jul/2012 11:25pm
    Mohd Fauzi 36
    call saya 0195616006 - Azizi  
  6. Rahmad 6 - Fri 6/Jul/2012 4:20am
    kavingan:nama sy blacklist,sy pn berminat nk apply kad kredit...email sy diain8287@yahoo.com  
  7. Mkd5271 - Sat 7/Jul/2012 5:53am
    Email saya mkd5271@ymail.com  
  8. Azima 5 - Sat 7/Jul/2012 11:52am
    kavingan: bagaimana caranya sy jga mngahdapi sedikit masalah email saya semula cayunkzma@yahoo.com or 0126412593  
  9. Fazly 22 - Mon 9/Jul/2012 12:22pm
    email saya yeop_4309@yahoo.com  
  10. Rozailan - Wed 11/Jul/2012 1:09am
    INGN KERETA BARU TETAPI GJI RENDAH DAN DOKUMEN LEMAH...SY BLH BNTU

    BERMINAT...HBUNGI 0199330369  
  11. Isz 5 - Mon 16/Jul/2012 9:34am
    saya nak beli kereta tapi nama blacklist, ccris...siapa2 boleh tolong  
  12. Helfina - Wed 18/Jul/2012 11:15am
    saya kerja kerajaan..gaji bersih dalm 2200..saya nak buat loan kereta tuk beli Alza..tp ada masalah credit card sket..tp tiap2 bulan byr... harap boleh ada sesiapa yang bantu..hubungi saya trus.. 012 369 0516..tq  
  13. Liessa 2 - Wed 18/Jul/2012 6:22pm
    Dapatkan Perodua Baharu anda dengan Tawaran Menarik untuk Masa terhad sahaja.. Jangan Ketinggalan..

    KAMI SEDIA MEMBANTU ANDA SAMPAI LULUS …
    TIADA SEBARANG BAYARAN DIKENAKAN SEHINGGA LOAN LULUS ….
    HADIAH MENARIK MENANTI ANDA….

    KELULUSAN SEGERA
    FULL LOAN (ISLAMIC)
    STOK SEDIA ADA
    TRADE IN DITERIMA
    TANPA LESEN PUN LAYAK
    CTOS/CCRIS PUN BOLEH APPLY
    PELBAGAI PILIHAN

    WARNA : BLACK/WHITE/P.WHITE/PURPLE/SILVER/GREY

    HANYA SERAHKAN / FAXKAN SALINAN:
    # Salinan MYKAD
    # Salinan Lesen memandu (Jika ada)
    # Salinan 3 bulan Slip gaji terkini
    # Salinan 3 bulan Penyata Bank terkini (kakitangan swasta)
    # Salinan Surat Tawaran Bekerja (Skim Graduan)
    # Salinan DIPLOMA/DEGREE (Skim graduan)

    GAJI CASH PUN BOLEH:
    # Salinan MYKAD
    # Salinan Lesen memandu (Jika ada)
    # Payslip / Vaucer – 3 bulan
    # EA Form

    # PINJAMAN SEHINGGA 10 TAHUN (untuk kakitangan kerajaan/ siswazah)

    # MINIMUM UMUR PEMOHON 23 TAHUN (Umur di bawah 23 tahun perlu penjamin)

    # BAGI GAJI YANG TIDAK MENEPATI GAJI MINIMUM, PEMOHON BOLEH MEMBUAT ‘JOIN INCOME’ BERSAMA PASANGAN ATAU IBU BAPA.

    GAJI MINIMUM
    # VIVA - RM1,400 - RM1,500
    # MYVI - RM1,500 - RM1,800
    # ALZA - RM1,800 - RM2,000

    UNTUK KETERANGAN LANJUT SILA HUBUNGI ……..019-6375677
    Fax : 03-91727650 (24 jam)
    Email : shidalisa343@gmail.com  
  14. Farah 278 - Mon 23/Jul/2012 8:39am
    sy nk refinance kereta yg dh hbs byr.blh tlg ke & mcmn cara? myvi SE 2008..  
  15. Rashidan - Mon 23/Jul/2012 11:22am
    Nak buat refinance kereta waja tahun 2003 dah Abis bayar. Cmne yer??  
  16. Mohamad Khairunizar - Sun 29/Jul/2012 1:40am
    saye ade masalah cris/ctos..
    tpi leh ke buat loan kereta???
    kalau boleh plzzz email kat saye...
    ape yg perlu untuk buat loan...
    alongkoniwa09@gmail.com  
  17. Matt 20 - Thu 9/Aug/2012 2:39am
    HAHA TRY LE JGN TAK TRY.  
  18. Zainal 77 - Sun 12/Aug/2012 1:06pm
    Kavingan boleh bagi info on credit card ke klzainal@gmail.com  
  19. Idah 30 - Fri 21/Sep/2012 2:07pm
    sy nak refinance kereta dan tukar nama...pls email sy detail..eidah_20@yahoo.com  
  20. Maya 76 - Thu 27/Sep/2012 4:56pm
    salam, sy nk beli kereta, tp masalah sy dan suami adalah, nama kedua-dua kami tak boleh digunakan. CCRIS dan CTOS. Cr kete sambung bayar, deposit sumer tinggi2.betol2 dah frust..kalau ada yang bleh membantu, pls hubungi sy di ada_maya11@yahoo.com  
  21. Azlan Bukhari - Sat 29/Sep/2012 8:31am
    salam.. saya nak refinace kereta dan tukar nama, tak lepas bank kerana baru tukar keje dan tak ada penjamin yang sesuai.. sapa boleh bantu? pls email saya azlan_bukhari@yahoo.com  
  22. Nurmuna84 - Mon 1/Oct/2012 10:05am
    Salam..Saya nak refinance kereta Viva 1000 EZ(A) tahun 2008. Nak jual pun ada terpike jugak tp xtau macam mana..Masih dlm loan.Bantu saya sebab saya tengah buntu. nurmuna84@gmail.com  
  23. Syazril - Wed 31/Oct/2012 11:56am
    Salam bang, sy ingin membeli sebuah kereta 2nd hand..kalau nk apply loan bank confirm xlepas sbb commitment tggi. Ada cara lain x untuk sy beli kereta tersebut. tq  
  24. Saiful 285 - Tue 27/Nov/2012 1:00am
    *kereta saya tertunggak banyak bulan
    *kalau nak refinance balik boleh?
    *ataupun cara lain untuk selesaikan masalah ini?
    *013-3313051 (bantulah saya)  
  25. Ahmad 530 - Thu 20/Dec/2012 8:35am
    nak beli keta baru tp mslh nama blacklisted ... klau leh tlg emelkan info pd saya .... ahmadmdisa@gmail.com  
  26. Ahmad 530 - Thu 20/Dec/2012 8:37am
    Kavigan .... emel info pls ... ahmadmdisa@gmail.com  
  27. Lunatic - Sat 12/Jan/2013 11:29pm
    tolong email details pd saya. saya blacklist nak buat loan kereta. saya dah pilih kereta masalah nak buat loan. boleh tolong saya ?
    email : esvaran_86@yahoo.com  
  28. Razak 64 - Thu 17/Jan/2013 10:56am
    nama saya blacklist tpi nak buat loan kereta. sesiapa yg boleh membantu?
    email: izmee75@yahoo.com.my  
  29. Jackd - Fri 1/Feb/2013 11:29am
    Saya nak refinance kereta wira 1.5 (A) tahun 2003..ada utang lagi 1k++
    Boleh sape2 bantu..
    Email : adyazwanbardani@gmail.com  
  30. Rosley 4 - Wed 13/Feb/2013 8:58am
    saya ada savvy dah pakai 5 tahun, nak trade in kereta tu, dan beli kereta baru tapi name saya CTOS dan CCRIS ada sesiapa boleh bantu?  
  31. Rie S 3 - Thu 28/Mar/2013 7:17pm
    wife gaji $2500~3000, nak wat loan kerete baru tp slip gaji dia tiada potongan KWSP & SOCSO, jadi ada masalah nak loan, kalau dpt membantu sila emel info lanjut ke rie_s11@yahoo.com .. sy pulak balcklist x dpt jadi penjamin.. boleh sesiapa bantu, kami dari JB..  
  32. Nana 331 - Thu 25/Apr/2013 1:41pm
    Sy bercadang nak refinance kete viva thn 2008 kpd adik ipar sy.. plss help me..  
  33. Izawaty - Sun 12/May/2013 4:32pm
    saya nak rendahkan ansuran bulanan sy..n sebelum ni sy buat loan kereta dengan bank islam,,sy ingat nak tukar ke bank lain...en boleh tolong ke/ lau boleh emailkan ke nurizawatymustafa@gmail.com  
  34. Khairul Nadzry - Tue 21/May/2013 11:24am
    Saya bercadang nak refinance kereta wira aeroback 1.5 se (2006)

    Baki pinjaman dalam 14k++ ( hong leong bank)

    Mohon bantuan

    Emel: zryk_aero03@yahoo.com  
  35. Nor Affendi Ibrahim - Wed 22/May/2013 4:05pm
    Kavigan .... emel info pls ... manlaksa72@yahoo.com  
  36. Rajakereta - Mon 27/May/2013 3:08pm
    Assalamu'alaikum / Salam Sejahtera. Maaf, tumpang lalu.... Ketahuilah rahsia memiliki kereta idaman walaupun anda mempunyai masalah blacklist, CTOS, CCRIS, tiada payslip, masih belajar, suri rumah & sebagainya. Untuk mengetahui rahsianya, sila layari & daftar percuma di http://RajaKereta.biz  
  37. Jedtam83 - Mon 17/Jun/2013 6:22pm
    Asalamualaikum..saya nak tanya.saya ada blm tahun 2008 ada balance lagi 4 tahun.baru2 ni saya alami masalah kewangan yg agak teruk.now ada x bank yg blh refinance balik kereta saya dpt bayar rendah n dpt cash dkt tgn..bank yg saya aply loan dlu Maybank dh x der urusan tu..kalau ada blh email pada saya

    bagbugs@gmail.com  
  38. Siti83 5 - Sat 20/Jul/2013 2:19am
    sy nk cari sykt yg boleh bg pijaman untuk beli kereta perdana tahun 2000 dgn harga 23k..sitiesahsiti@yahoo.com  
  39. Kaarl - Sat 14/Sep/2013 4:28pm
    saya menghadapi masalah loan untuk kereta. Saya akui ada tunggakan bank 4 bulan. Nak dapat loan beli kerata proton saga. 016-2215037  
  40. Raj Boy - Wed 11/Dec/2013 11:29pm
    kereta sy ada balance 5 ribu dkt bank.sy nak buat refinance dkt bank..sy cari org boleh buat loan.sms atau email saya unt saya.RAJ BOY at TAMPOI JOHOR BAHRU.HAND FON;;01111824966.  
  41. Emy 97 - Wed 5/Feb/2014 8:09pm
    Sya tdk mmpnyai payslip tp ada permit krja di sgpore dan sblum ni sya pnah blacklist dgn aeon krdt jd blhkah sya bt loan untk mbli kreta myvi se 1.5?emel sya ke emylisa28@gmail.com  
  42. Syed Kairil - Mon 10/Feb/2014 12:10am
    sy pun nk buat refinance kereta...status blacklist, gaji kt payslip pun kecik, kereta abis bayar dh...model kereta nissan grand livina 1.8 auto thn 2010...nk refinance sbb nk pakai duit...call/sms/whatsapp 0133016888 atau emel kairil9131@gmail.com  
  43. Zainuddin Najib Ibrahim - Thu 10/Apr/2014 4:48pm
    email sya zainuddin_najib@yahoo.com  
  44. Pilot - Sun 4/May/2014 1:19pm
    Saya pon nk refinance kereta...ada sesiapa yg sudi membantu saya...blh terus call/sms/whatsapp segera....terima kasih. ..01139861556. .azmi  
  45. Hasif 24 - Wed 14/May/2014 3:46pm
    saya nak bwat refinance kereta....tolong bantu saya...ni email sy...hasif.harbinger@gmail.com...0136318709...terima kasih  
  46. E Miey 3 - Mon 26/May/2014 9:51pm
    sya nk buat refinance exora.. bleh bantu saya.. email detail tatakemiey@yahoo.com... 0123948316  
  47. Amiey 17 - Thu 29/May/2014 10:50am
    SAYA NAK REFINANCE KERETA ...TOLONG BANTU..amiey4246@gmail.com....0187734622  
  48. Evo 3 - Fri 18/Jul/2014 11:22am
    Saya nk wat refinance kereta tp nama sy ada blacklist.ada sesiapa blh bantu?email ke : evoritacrustia@yahoo.com....tq  
  49. Zul 732 - Thu 7/Aug/2014 1:42pm
    saya nak refinance kereta tapi nama blacklist. siapa blh bantu email ke zulnaim.83@gmail.com or call 0126082120  
  50. Ayu 526 - Mon 18/Aug/2014 3:33pm
    saya na k refiance kereta... tolong call URGENT 019-2905850  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 50 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2884)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (231)
Bengkel Kereta (1521)
Bengkel Motosikal (256)
Bengkel Tayar (224)
Bisnes Air Mineral (378)
Bisnes Ais Krim (529)
Bisnes Aksesori Kereta (667)
Bisnes Broadband (1127)
Bisnes Burger (551)
Bisnes Cermin Mata (163)
Bisnes Cuci Kereta (829)
Bisnes Cyber Cafe (455)
Bisnes Dobi (1403)
Bisnes Ebook (1079)
Bisnes Handphone (1288)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (583)
Bisnes Ice Blended (718)
Bisnes Jam Tangan (297)
Bisnes Jeruk (184)
Bisnes Kitar Semula (515)
Bisnes Komputer (1517)
Bisnes Kurier Dan Logistik (705)
Bisnes Minuman (1506)
Bisnes Pasar Malam (2030)
Bisnes Pelancongan (566)
Bisnes Pengantin (716)
Bisnes Perabot (896)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1137)
Bisnes Restoran (3458)
Bisnes Roti Dan Bakeri (730)
Bisnes Salun Rambut (377)
Bisnes Sarang Burung (258)
Bisnes Satay (392)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (695)
Bisnes Steamboat (202)
Bisnes Stesen Minyak (136)
Bisnes Tablet Pc (444)
Bisnes Tradisional (850)
Bisnes Untuk Dijual (3478)
Bisnes Waffle Dan Jagung (392)
Bisnes Western Food (337)
Dewasa 18sx (1819)
Diskusi Bisnes (2012)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (759)
Expo Karnival Tapak Niaga (6737)
Forex Malaysia (1981)
Haiwan Peliharaan (481)
Haji Dan Umrah (475)
Hiasan Dalaman (730)
Hiasan Taman (249)
Hotel Resort Homestay (1055)
Iklan Tv Radio Media Massa (233)
Import Dan Eksport (337)
Ingin Berniaga (2866)
Insurans Dan Takaful (1793)
Insurans Roadtax Kereta (352)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (2017)
Kedai Emas (469)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2575)
Kedai Hardware (447)
Kedai Ibu Dan Bayi (702)
Kedai Jahit (4039)
Kedai Kamera Dan Camcorder (353)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (344)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1941)
Kedai Sewa (1677)
Kereta Baru (1678)
Kereta Terpakai (5106)
Kerja Diploma Dan Ijazah (5156)
Kerja Kemahiran (2061)
Kerja Kosong (12524)
Kerja Praktikal (2269)
Kerja Sales (2387)
Kerja Sambilan (6561)
Konsultan Peguam (168)
Konsultan Perniagaan (469)
Kontrak Swasta (308)
Kontrak Tender Kerajaan (470)
Kontraktor Balak Dan Kayu (490)
Kontraktor Jurutera (580)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (234)
Kontraktor Minyak Dan Gas (704)
Kontraktor Pasir (422)
Kontraktor Pembinaan (2120)
Kontraktor Perlombongan (332)
Kursus Dan Seminar (2918)
Kursus Kecantikan (707)
Kursus Makanan (681)
Kursus Motivasi (329)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1650)
Mencari Pelabur (3781)
Mesin Fotostat (360)
Mesin Freezer Dan Chiller (280)
Mesin Industri (530)
Mesin Jahit (394)
Mesin Proses Makanan (584)
Pakej Pelancongan (2677)
Pakej Perkahwinan (1228)
Pakej Perniagaan (919)
Pasar Basah (1505)
Pekerja Asing (1295)
Pelaburan Saham Unit Trust (984)
Pembantu Rumah Asing (1925)
Pembekal Barang Runcit (1605)
Pembekal Beras (121)
Pembekal Buah-buahan (503)
Pembekal Ikan Kering (393)
Pembekal Kelapa Dan Santan (666)
Pembekal Kerepek (1134)
Pembekal Keropok (467)
Pembekal Kicap Dan Sos (230)
Pembekal Kurma Dan Kismis (292)
Pembekal Madu (248)
Pembekal Mee Dan Bihun (130)
Pembekal Minyak Masak (417)
Pembekal Rempah Dan Perencah (628)
Pembekal Serunding (261)
Pembekal Telur (143)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1207)
Pemborong Batik Dan Sutera (358)
Pemborong Beg Galas (105)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (895)
Pemborong Cadar Dan Tilam (469)
Pemborong Karpet (167)
Pemborong Kasut Dan Sandal (724)
Pemborong Lampin (310)
Pemborong Mutiara (114)
Pemborong Pakaian Bayi (787)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1707)
Pemborong Pakaian Lelaki (1146)
Pemborong Pakaian Plus Size (148)
Pemborong Pakaian Wanita (4346)
Pemborong Telekung Dan Songkok (576)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3608)
Pemborong Tuala (208)
Pemborong Tudung (2863)
Pembuat Papan Tanda Iklan (292)
Pembuat Plastik Kotak Botol (815)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (492)
Pendaftaran Syarikat (518)
Pendaftaran Trademark (36)
Pengedar Alat Tulis (971)
Pengedar Bahan Pencuci (737)
Pengedar Buku Dan Majalah (615)
Pengedar Contact Lens (250)
Pengedar Perfume (1585)
Pengedar Permainan Kanak2 (622)
Pengedar Produk Kecantikan (2676)
Pengedar Produk Kesihatan (3083)
Pengurus Majlis (613)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (753)
Penternak Burung Puyuh (98)
Penternak Ikan (701)
Penternak Kambing (300)
Penternak Lembu (400)
Penternak Udang (203)
Peralatan Makmal Dan Hospital (270)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (753)
Peralatan Sukan (560)
Perisian Komputer (592)
Perkakas Dapur (640)
Perkakas Elektrik (457)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1557)
Pinjaman AIM (170)
Pinjaman Hartanah (532)
Pinjaman Kad Kredit (405)
Pinjaman Kereta (642)
Pinjaman Peribadi (11092)
Pinjaman Perniagaan (1889)
Produk Dari China (555)
Produk Sejuk Beku (1379)
Program Consignment (2065)
Program Dropship (7043)
Pusat Bahasa (373)
Pusat Jagaan Bayi (1658)
Pusat Latihan (674)
Pusat Memandu (129)
Pusat Mengaji Agama (553)
Pusat Pendidikan Tinggi (546)
Pusat Rawatan (380)
Pusat Tadika Dan Taska (1434)
Pusat Tuisyen (1137)
Rancangan Perniagaan (573)
Rumah Sewa (4445)
Rumah Untuk Dijual (3888)
Servis Freelance (1154)
Servis Keselamatan (743)
Servis Pembersihan (875)
Servis Pengedaran Risalah (484)
Setiausaha Syarikat (613)
Sewa Bas Dan Van (597)
Sewa Jentera (58)
Sewa Kereta Teksi Limo (1898)
Sewa Lori (2657)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (60)
Studio Filem Dan Videografi (267)
Studio Fotografi (929)
Studio Grafik Dan 3D (1165)
Studio Lukisan (140)
Studio Model Penyanyi Pelakon (783)
Studio Muzik (496)
Sukan Beladiri (119)
Sukan Berkumpulan (239)
Sukan Futsal (232)
Sukan Pancing (144)
Tanah Sewa (669)
Tanah Untuk Dijual (5028)
Tempahan Biskut Dan Tart (2180)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (680)
Tempahan Katering (2229)
Tempahan Kek Dan Coklat (2197)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (183)
Tempahan Kuih Muih (1778)
Tempahan Minuman Dan Dessert (488)
Tempahan Nasi Lemak (539)
Tempahan Roti (392)
Terminal Bayaran (198)
Ubahsuai Pejabat (669)
Ubahsuai Rumah (1747)
Urut Tradisional (842)
Usahawan Baja Pertanian (379)
Usahawan Benih Dan Nursery (418)
Usahawan Tani (1120)
Vending Machine (403)
Voucher Dan Tiket (255)
Web Design Malaysia (2355)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1437)