Search Majalah.com
Perkhidmatan Pekerja Asing dan Pembuatan Permit Untuk Pekerja
Zaharah 17 - Sun 25/Nov/2012 1:40pm [Last Comment]
Jika anda mempunyai masalah utk mendapat kan pekerja asing atau membuat permit yg sedia ada sekarang boleh call/sms/whatsapp ke 0123537844..Saya menyediakan perkhidmatan utk pembantu rumah dan pekerja pertanian dan sebagainya..

call/sms/whatsapp - 0123537844 (Izzah)

Niche: Pekerja Asing | Jobs & Vacancies in Malaysia
Taklimat Pembiayaan Credit Guarantee Corporation (CGC) - Percuma
28 Apr 2014 di DPMM Putrajaya

Taklimat Berkenaan Tribunal Rayuan Kastam (TRK) - Percuma
24 Apr 2014 di Putrajaya

Seminar Peluang Bisnes Sektor Utama Ekonomi
30 Apr 2014 di Shah Alam (Anjuran bersama DPMM Putrajaya & MUBIN)
     
  1. Katak Bawah Tempurung - Sun 25/Nov/2012 6:12pm
    Majikan perlukan pekerja??
    Kami ada 4org lelaki aceh baru sampai harini sesuai utk sektor CARWASH.KILANG.PEMBINAAN.CLEANER.PEMBINAAN.
    majikan berminat sms je 0176564679  
  2. Katak Bawah Tempurung - Mon 26/Nov/2012 12:34am
    Ada juga 2org pmpuan baru smpai harini,utk sektor : RESTORAN.KILANG.CLEANER.SEKTOR PERKHIDMATAN majikan yg berminat mestilah ambil 2org..
    Permit majikan uruskn sendiri..
    Majikan yg serius nak boleh SMS JE 0176564679
    **caj berpatutan setiap org**  
  3. Qashmyna Creation - Mon 26/Nov/2012 6:35am
    Tumpang lalu, jika anda berminat untuk membuat permit atau sambung permit untuk pembinaan sila call,sms or whats app ( 0193632500 ) ellina  
  4. Hasnie 5 - Thu 29/Nov/2012 12:36am
    Tumpang lalu,TT. Buat Permit Pati 6P dan Pasport,Syarat ada majikan,sektor Perkhidmatan,Pembinaan dan Kilang saja.kalau Bangla tahun 4 ke 5 pun ada,Harga ? Kalau ada masaalah AP sign tak bersign pun boleh diuruskan.Berminat boleh email ke moeneymoney@gmail.com  
  5. Basheer - Sat 1/Dec/2012 12:34am
    sy ada 10 org warga sri lanka utk bekerja di kl,minat cal sy di 0122837424  
  6. Din 226 - Thu 6/Dec/2012 12:48am
    kami supply pekerja warga Negara Myanmar Lelaki untuk semua sector prempuan sector perbuatan sahaja jika berminat boleh hubungi kami di talian 01116266658 atau Email:dinpbd@yahoo.com  
  7. Isma 34 - Sun 6/Jan/2013 8:57pm
    mcmana cara nak buka agensi pekerja asing ni...sangat berminat klu boleh tunjuk ajar  
  8. Cik Iera 2 - Mon 7/Jan/2013 9:19am
    Kami pembekal tenaga asing. Sila hubungi kami di talian 016-7338218.Harga boleh runding.  
  9. Sharime - Sun 13/Jan/2013 7:44pm
    salam 1malaysia,
    Saya boleh membantu majikan yg ingin mendptkan approval pekerja asing bidang kawalan keselamatan,juga boleh membantu dlm membuat sambungan permit kerja dan pekerja yg bermasalah dlm fomema.t.kasih  
  10. Cemara 4 - Tue 5/Mar/2013 12:41pm
    askm...1. sy ada mnyediakn ursn sambung permit utk semua sektor: Sambung Permit utk 6p 1-3 thn rm2950 ( siap dlm tempuh sebln ) dan Sambung permit bukan 6p/4 thn keatas rm2450 (siap dlm tempuh 15 hari) 2. Ursn byr kompaun nak plg kenegara asal 3. Ursn yg bkaitan dgn maslah visa. Sbarang ptyaan sila hbgni sy:017-8765 169  
  11. Nadirah 8 - Tue 12/Mar/2013 9:19am
    salam, de sesiapa boleh tolong untuk buat permit bagi pekerja asing yang dah ada di malaysia cuma de pasport sahaja. mohon hubungi saya Rose_Hazel@ymail.com  
  12. Ady Marta - Sun 7/Apr/2013 6:53am
    Salam..Saya pekerja asing warga indonesia.permit dalam bidang perkhidmatan(perniagaan tekstil).
    nak cari ejen untuk penyambungan permit.sebelum 06/2013 nie.kalau ada yang boleh tolong uruskan sila hantar email ke smyle.97@gmail.com  
  13. Tamrin Izham - Wed 19/Jun/2013 6:52am
    Salam & Selamat Sejahtera...

    Saya boleh membantu tuan/puan bagi urusan kelulusan permit atau membekal pekerjaan bagi setiap sector...

    Sham - 0123364848  
  14. Megat Abu Bakar - Thu 25/Jul/2013 1:31pm
    Assalam, sy menyediakan perkhidmatan kelulusan, permit didlm semua bidang, sila hubungi sy melalui megart29@gmail.com  
  15. Jeffry Abde - Tue 17/Sep/2013 5:12pm
    Assalamualaikum, saya mencari tuan/puan yang boleh membantu saya menguruskan permit pekerjaan pembinaan dengan harga yang berpatutan. Mohon hubungi saya.

    Jeffry - 60183726257  
  16. Nizal 4 - Fri 20/Sep/2013 11:57am
    Saya memerlukan 4-5 pekerja asing yang mahir dalam sektor pembinaan.. Mempunyai syarikat dan berdaftar dgn Cidb.. Sila email kepada saya butiran lengkap seperti kos,proses,tempoh masa,dokumen diperlukan dan maklumat yang berkaitan secara terperinci dan jelas.. Terima kasih.. nizal.nlc@gmail.com  
Page 1   (Total 16 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Business Guide
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2330)
Bengkel Basikal (68)
Bengkel Kereta (1370)
Bengkel Motosikal (217)
Bengkel Tayar (193)
Bisnes Air Mineral (342)
Bisnes Ais Krim (439)
Bisnes Aksesori Kereta (630)
Bisnes Broadband (980)
Bisnes Burger (509)
Bisnes Cermin Mata (144)
Bisnes Cuci Kereta (724)
Bisnes Cyber Cafe (414)
Bisnes Dobi (1260)
Bisnes Ebook (962)
Bisnes Handphone (1147)
Bisnes Hotel Dan Resort (490)
Bisnes Ice Blended (638)
Bisnes Jam Tangan (256)
Bisnes Jeruk (146)
Bisnes Kitar Semula (437)
Bisnes Komputer (1386)
Bisnes Kurier Dan Logistik (591)
Bisnes Minuman (1305)
Bisnes Pasar Malam (1732)
Bisnes Pelancongan (464)
Bisnes Perabot (744)
Bisnes Prepaid Dan Reload (970)
Bisnes Restoran (2925)
Bisnes Roti Dan Bakeri (641)
Bisnes Salun Rambut (321)
Bisnes Sarang Burung (248)
Bisnes Satay (345)
Bisnes Sms (144)
Bisnes Spa Dan Facial (586)
Bisnes Steamboat (183)
Bisnes Tablet Pc (424)
Bisnes Tradisional (768)
Bisnes Untuk Dijual (2882)
Bisnes Waffle Dan Jagung (348)
Bisnes Western Food (270)
Dewasa 18sx (1613)
Diskusi Bisnes (1799)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (631)
Expo Karnival Tapak Niaga (5473)
Forex Malaysia (1615)
Haiwan Peliharaan (386)
Haji Dan Umrah (426)
Hiasan Dalaman (636)
Hiasan Taman (222)
Hotel Resort Homestay (904)
Iklan Tv Radio Media Massa (192)
Import Dan Eksport (291)
Ingin Berniaga (2642)
Insurans Dan Takaful (1535)
Insurans Roadtax Kereta (303)
Kedai Bunga (181)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1854)
Kedai Emas (407)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2324)
Kedai Hardware (455)
Kedai Ibu Dan Bayi (624)
Kedai Jahit (3328)
Kedai Kamera Dan Camcorder (314)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (316)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1584)
Kedai Sewa (1505)
Kereta Baru (1397)
Kereta Terpakai (4454)
Kerja Diploma Dan Ijazah (3884)
Kerja Kemahiran (1648)
Kerja Kosong (9608)
Kerja Praktikal (1580)
Kerja Sales (1859)
Kerja Sambilan (5404)
Konsultan Perniagaan (389)
Kontrak Swasta (246)
Kontrak Tender Kerajaan (418)
Kontraktor Balak Dan Kayu (436)
Kontraktor Jurutera (489)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (202)
Kontraktor Minyak Dan Gas (601)
Kontraktor Pasir (300)
Kontraktor Pembinaan (1803)
Kontraktor Perlombongan (285)
Kursus Dan Seminar (2564)
Kursus Kecantikan (643)
Kursus Makanan (618)
Kursus Motivasi (286)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1490)
Mencari Pasangan Lelaki (30)
Mencari Pasangan Wanita (48)
Mencari Pelabur (3350)
Mesin Fotostat (317)
Mesin Freezer Dan Chiller (229)
Mesin Industri (442)
Mesin Jahit (328)
Mesin Proses Makanan (520)
Pakej Pelancongan (2365)
Pakej Perkahwinan (1130)
Pakej Perniagaan (781)
Pasar Basah (1279)
Pekerja Asing (1070)
Pelaburan Saham Unit Trust (843)
Pembantu Rumah Asing (1621)
Pembekal Barang Runcit (1479)
Pembekal Beras (84)
Pembekal Buah-buahan (418)
Pembekal Ikan Kering (348)
Pembekal Kelapa Dan Santan (555)
Pembekal Kerepek (961)
Pembekal Keropok (398)
Pembekal Kicap Dan Sos (200)
Pembekal Kurma Dan Kismis (264)
Pembekal Madu (208)
Pembekal Mee Dan Bihun (116)
Pembekal Minyak Masak (381)
Pembekal Rempah Dan Perencah (521)
Pembekal Serunding (226)
Pembekal Telur (116)
Pemborong Aksesori Lelaki (152)
Pemborong Aksesori Wanita (1108)
Pemborong Batik Dan Sutera (330)
Pemborong Beg Galas (95)
Pemborong Beg Tangan (552)
Pemborong Bundle (804)
Pemborong Cadar Dan Tilam (381)
Pemborong Karpet (132)
Pemborong Kasut Dan Sandal (628)
Pemborong Lampin (277)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (713)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1467)
Pemborong Pakaian Lelaki (1030)
Pemborong Pakaian Plus Size (130)
Pemborong Pakaian Wanita (3841)
Pemborong Telekung Dan Songkok (516)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3206)
Pemborong Tuala (180)
Pemborong Tudung (2537)
Pembuat Papan Tanda Iklan (214)
Pembuat Plastik Kotak Botol (732)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (450)
Pendaftaran Syarikat (430)
Pendaftaran Trademark (28)
Pengedar Alat Tulis (892)
Pengedar Bahan Pencuci (647)
Pengedar Buku Dan Majalah (541)
Pengedar Contact Lens (225)
Pengedar Perfume (1442)
Pengedar Permainan Kanak2 (541)
Pengedar Produk Kecantikan (2416)
Pengedar Produk Kesihatan (2772)
Pengurus Majlis (557)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (647)
Penternak Burung Puyuh (88)
Penternak Ikan (637)
Penternak Kambing (259)
Penternak Lembu (337)
Penternak Udang (166)
Peralatan Makmal Dan Hospital (237)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (630)
Peralatan Sukan (508)
Perisian Komputer (489)
Perkakas Dapur (544)
Perkakas Elektrik (362)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1375)
Pinjaman AIM (147)
Pinjaman Hartanah (468)
Pinjaman Kad Kredit (364)
Pinjaman Kereta (510)
Pinjaman Peribadi (9327)
Pinjaman Perniagaan (1630)
Produk Dari China (469)
Produk Sejuk Beku (1175)
Program Consignment (1790)
Program Dropship (5861)
Pusat Bahasa (308)
Pusat Jagaan Bayi (1252)
Pusat Latihan (559)
Pusat Memandu (113)
Pusat Mengaji Agama (403)
Pusat Pendidikan Tinggi (473)
Pusat Rawatan (309)
Pusat Tadika Dan Taska (1088)
Pusat Tuisyen (939)
Rancangan Perniagaan (535)
Rawatan Alternatif (256)
Rumah Sewa (3781)
Rumah Untuk Dijual (3348)
Servis Freelance (933)
Servis Keselamatan (621)
Servis Pembersihan (714)
Servis Pengedaran Risalah (417)
Setiausaha Syarikat (544)
Sewa Bas Dan Van (478)
Sewa Kereta Teksi Limo (1513)
Sewa Lori (2209)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (50)
Studio Filem Dan Videografi (212)
Studio Fotografi (802)
Studio Grafik Dan 3D (880)
Studio Lukisan (112)
Studio Model Penyanyi Pelakon (628)
Studio Muzik (398)
Sukan Beladiri (111)
Sukan Berkumpulan (208)
Sukan Futsal (214)
Sukan Pancing (123)
Tanah Sewa (568)
Tanah Untuk Dijual (4266)
Tempahan Biskut Dan Tart (1758)
Tempahan Hamper (168)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (601)
Tempahan Katering (1892)
Tempahan Kek Dan Coklat (1937)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (151)
Tempahan Kuih Muih (1563)
Tempahan Minuman Dan Dessert (399)
Tempahan Nasi Lemak (462)
Tempahan Roti (317)
Terminal Bayaran (167)
Ubahsuai Pejabat (583)
Ubahsuai Rumah (1514)
Urut Tradisional (710)
Usahawan Baja Pertanian (341)
Usahawan Benih Dan Nursery (355)
Usahawan Tani (953)
Vending Machine (311)
Voucher Dan Tiket (218)
Web Design Malaysia (2104)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1137)