Peransang dan Meransang Nafsu Seks Wanita.
Manco @ produk dewasa - Wed 27/Jul/2011 1:18pm [Last Comment]
Adakah isteri anda dingin seks?Atau adakah anda seorang isteri yang dingin pada suami? Bagaimana meransang nafsu isteri anda yang dingin itu atau bagaimanakah nak meransang nafsu anda sendiri sebagai seorang isteri?Disini dikongsikan salah satu dari caranya.

Cat Women ...sejenis cecair perangsang nafsu untuk mengatasi masalah dingin seks.Masalah isteri macam batang pisang je.biar melawan...atau langsung tak ingin berasmara.usik sikit..tepis.mana boleh tahan.
Tanpa rasa dan pewarna,produk ini boleh dicampurkan ke dalam minuman samada panas atau sejuk.Teh tarik,nes,kopi atau abc mahu pun di campur dalam makanan.

Kandungan:
Mengandungi ekstrak bungaan,ekstrak dari cecair hidupan terpilih dan ekstrak tumbuhan herba terbaik di import dari Sepanyol.(OPS) lily dan rose.Produk ini di adun menggunakan kaedah bio technology yang berkualiti tinggi,tidak mengandungi toksid,dadah,alkohol malahan tiada kesan sampingan.

Kesan:
Beberapa minit setelah mengambil produk ini , wanita akan mengalami degupan jantung yang lebih laju,badan sedikit hangat dan rasa ghairah pada kemaluan di bawah pengaruh seksual.Wanita akan dahagakan belaian,menjadi bertambah ghairah dan sedia di goda.(macam kucing di garu lehernya)
Selepas setengah jam jangan biarkan saja isteri tu...terus goda agar terus teransang.

Amaran:
1- Di larang menggunakan produk ini untuk memerangkap gadis.
2- Jangan diguna pada orang yang sama dalam tempoh 24 jam.
3- Hanya untuk pasangan yang sah.
4- Wanita mengandung dan mereka yang ada penyakit kronik dilarang menggunakannya.

Aturan pakai:
Kandungan: 10ml
Tuangkan separuh botol pada minuman.(sebotol guna 2 kali sahaja)

Testimoni terbaik: ( Kisah benar perbualan melalui telefon )
Adi adalah suami berusia 55 tahun dan mempunyai isteri berusia 47 tahun yang amat dingin berkaitan seks.Dalam sebulan nak dapat sekali pun payah,kadangkala sampai 2 bulan tak dapat.Tak tau nak buat macamana lagi katanya.
Pendekkan cerita..malam tu semasa makan malam Adi pun menuangkan separuh botol Cat Women dalam gelas isterinya semasa isterinya mengambil nasi tambah didapur.Selesai makan Adi pun keluar macam biasa ke kedai kopi berdekatan.Tak sampai 40 minit si isteri menelefon Adi agar pulang segera..ada hal katanya.Sampai di rumah isteri Adi terus mengajak Adi masuk tidur.... pada hal baru kul 9 lebih je.Terkejut Adi dengan perubahan sikap isterinya.Memang berbaloi....lepas hajat........Cat Women memang miaaauuuu....katanya.

Harga:
Cat women 10ml - 1 botol rm70
Germany sex drop 5ml - 1 botol rm50
Sabah / sarawak: tambahan rm 10
Penghantaran: pos laju
Pertanyaan: mancoman80@yahoo.com
Untuk tempahan: call / sms 0127297053

Niche: Dewasa 18sx
Salam Ramadhan Mubarak 1435h
Dari DPMM Putrajaya
     
  1. Jumarin - Thu 28/Jul/2011 10:47am
    Baikkkkkk punyerrrrr...hari hari mau  
  2. Muhamad Azli Bin Mansor - Fri 29/Jul/2011 8:15am
    berminat..kat ner boleh jumpa...tak maw bank in email azlimansor@ymail.com  
  3. Mohammed Ali - Fri 29/Jul/2011 9:28pm
    Tumpang lalu..
    MINYAK GINSENG SUPERMAN
    Produk Dari Jepun Produk Superman merupakan kombinasi kreativiti terbaik dari Saintis Jepun dan perubatan Cina kuno, gabungan doktrin herba tradisional dan kecanggihan perubatan Cina. Produk Superman mengandungi pati minyak Ginseng Panax yang secara saintifik dicampur dengan lebih daripada 12 minyak alami, pati bunga dan ekstrak herba, Sesuai dengan tujuan tertentu. Ianya bersatu dengan pembuluh Testosteron pada jaringan tisu dan otot zakar seterusnya merangsang peningkatan panjang zakar dari 2 - 5 cm bergantung pada individu mengikut jangkamasa tertentu. Ianya juga menggalakan penyatuan rangkaian tisu dan pembangunan otot-otot yang sihat dan kuat. Cara Penggunaan: Superman Natural Massage Oil Gel adalah Minyak Ginseng Panax yang 100% asli dengan minyak herba yang dicampur dengan vitamin E. Memberi pengalaman urutan yang hebat untuk lelaki. Sapukan sedikit ke zakar anda dua kali sehari. Urut dengan lembut sehingga minyak terserap sepenuhnya. MANTAPKAN ZAKAR ANDA..PUASKAN ISTERI ANDA..Email saya di aliQ1740@yahoo.com untuk harga dan cara beli..DAPATKAN HADIAH MISTERI LAGI POWER dengan setiap pembelian MINYAK GINSENG SUPERMAN dari saya..BERTINDAKLAH SEGERAAA..  
  4. Roszailan - Wed 3/Aug/2011 2:33pm
    sabor je la....  
  5. Shaini - Wed 10/Aug/2011 11:12pm
    penghantaran kat semenanjung free ke?  
  6. Mancoman - Thu 11/Aug/2011 6:08pm
    Semenanjung free ler....Beli lebih dari satu dapat diskaun raya...  
  7. Gaban26 - Mon 15/Aug/2011 11:42am
    Sy nk yg cat womn..cod ade x??if beli 2 bpe diskaunnya??
    gaban.marcello@gmail.com  
  8. Mancoman - Wed 17/Aug/2011 6:58pm
    Diskaun raya...beli 1 rm70....tak dak diskaun.
    Beli 2 diskaun raya pun tiba ...rm110 je. apa lagi suami yang haussss....order laa...
    Selamat menyambut hari kemenangan..aidilfitri.  
  9. Rizal 139 - Thu 18/Aug/2011 12:56pm
    emailkan di
    rizputra@yahoo.com
    tq  
  10. Mancoman - Fri 19/Aug/2011 1:44pm
    Diskaun raya ...5 hari sahaja. ( 22-26/8/11)
    Cat women - 1 botol rm60 , 2 botol rm110, 4 botol rm160.
    Lepas raya harga kembali asal.
    SELAMAT HARI RAYA...MAAF...ZAHIR DAN BATIN.  
  11. Acid X 3 - Tue 31/Jan/2012 4:11pm
    mancoman, ade lagi tak..?..cat women nie..  
  12. Opahzi - Sun 4/Mar/2012 11:19pm
    ada lg x barang ni?? klau sila email ye.  
  13. Manco - Sun 18/Mar/2012 1:36pm
    Opahzi...nak email ke alamat mana?  
  14. Opahzi - Mon 19/Mar/2012 8:50pm
    opahzi@yahoo.com  
  15. Najib 41 - Mon 30/Apr/2012 4:35am
    ade lg ke nie??
    email ek kalo ade
    email..hinaru2005@yahoo.com  
  16. Donatelo - Fri 10/Aug/2012 11:33am
    pm me detail cat women and germany sex drop,

    no raya promo this year?
    firafrog@gmail.com  
  17. Duanlang86 - Tue 14/Aug/2012 1:13pm
    emel sy maklumat barangan di atas...
    duan.lang86@gmail.com  
  18. Tok Anjang 2 - Mon 15/Oct/2012 1:18pm
    salam all,

    saya ada produk yang hampir sama. cecair ini dikenali sbg S-Club. Harga RM89.

    Berminat call saya di TOK ANJANG - 017-269 4429  
  19. Adizoro - Sun 21/Oct/2012 1:36am
    Emel pd sy mklumt brg ni..... Adizoro2211@yahoo.com  
  20. Kayrol 2 - Sun 26/Jan/2014 12:33am
    Please pm saya ke alamat kayrol_k@yahoo.com atau sms ke 0182461089  
Page 1   (Total 20 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2504)
Bengkel Basikal (69)
Bengkel Kereta (1451)
Bengkel Motosikal (232)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (465)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1039)
Bisnes Burger (522)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (766)
Bisnes Cyber Cafe (433)
Bisnes Dobi (1311)
Bisnes Ebook (1004)
Bisnes Handphone (1195)
Bisnes Hari Raya (55)
Bisnes Hotel Dan Resort (535)
Bisnes Ice Blended (663)
Bisnes Jam Tangan (270)
Bisnes Jeruk (156)
Bisnes Kitar Semula (481)
Bisnes Komputer (1419)
Bisnes Kurier Dan Logistik (624)
Bisnes Minuman (1381)
Bisnes Pasar Malam (1868)
Bisnes Pelancongan (502)
Bisnes Perabot (786)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1021)
Bisnes Restoran (3109)
Bisnes Roti Dan Bakeri (671)
Bisnes Salun Rambut (336)
Bisnes Sarang Burung (251)
Bisnes Satay (357)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (613)
Bisnes Steamboat (192)
Bisnes Tablet Pc (434)
Bisnes Tradisional (793)
Bisnes Untuk Dijual (3102)
Bisnes Waffle Dan Jagung (361)
Bisnes Western Food (297)
Dewasa 18sx (1669)
Diskusi Bisnes (1865)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (682)
Expo Karnival Tapak Niaga (6016)
Forex Malaysia (1754)
Haiwan Peliharaan (424)
Haji Dan Umrah (451)
Hiasan Dalaman (674)
Hiasan Taman (232)
Hotel Resort Homestay (953)
Iklan Tv Radio Media Massa (210)
Import Dan Eksport (308)
Ingin Berniaga (2728)
Insurans Dan Takaful (1635)
Insurans Roadtax Kereta (316)
Kedai Bunga (183)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1914)
Kedai Emas (436)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2424)
Kedai Hardware (502)
Kedai Ibu Dan Bayi (654)
Kedai Jahit (3553)
Kedai Kamera Dan Camcorder (330)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (324)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1691)
Kedai Sewa (1566)
Kereta Baru (1518)
Kereta Terpakai (4731)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4329)
Kerja Kemahiran (1809)
Kerja Kosong (10612)
Kerja Praktikal (1798)
Kerja Sales (2086)
Kerja Sambilan (5904)
Konsultan Perniagaan (416)
Kontrak Swasta (273)
Kontrak Tender Kerajaan (435)
Kontraktor Balak Dan Kayu (456)
Kontraktor Jurutera (517)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (216)
Kontraktor Minyak Dan Gas (653)
Kontraktor Pasir (344)
Kontraktor Pembinaan (1921)
Kontraktor Perlombongan (304)
Kursus Dan Seminar (2672)
Kursus Kecantikan (664)
Kursus Makanan (641)
Kursus Motivasi (308)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1558)
Mencari Pelabur (3515)
Mesin Fotostat (337)
Mesin Freezer Dan Chiller (241)
Mesin Industri (476)
Mesin Jahit (354)
Mesin Proses Makanan (529)
Pakej Pelancongan (2493)
Pakej Perkahwinan (1160)
Pakej Perniagaan (820)
Pasar Basah (1382)
Pekerja Asing (1149)
Pelaburan Saham Unit Trust (890)
Pembantu Rumah Asing (1762)
Pembekal Barang Runcit (1527)
Pembekal Beras (96)
Pembekal Buah-buahan (454)
Pembekal Ikan Kering (366)
Pembekal Kelapa Dan Santan (597)
Pembekal Kerepek (1055)
Pembekal Keropok (415)
Pembekal Kicap Dan Sos (211)
Pembekal Kurma Dan Kismis (287)
Pembekal Madu (229)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (403)
Pembekal Rempah Dan Perencah (554)
Pembekal Serunding (253)
Pembekal Telur (128)
Pemborong Aksesori Lelaki (159)
Pemborong Aksesori Wanita (1161)
Pemborong Batik Dan Sutera (340)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (583)
Pemborong Bundle (833)
Pemborong Cadar Dan Tilam (413)
Pemborong Karpet (145)
Pemborong Kasut Dan Sandal (662)
Pemborong Lampin (283)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (743)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1572)
Pemborong Pakaian Lelaki (1095)
Pemborong Pakaian Plus Size (135)
Pemborong Pakaian Wanita (4019)
Pemborong Telekung Dan Songkok (552)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3370)
Pemborong Tuala (188)
Pemborong Tudung (2662)
Pembuat Papan Tanda Iklan (248)
Pembuat Plastik Kotak Botol (770)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (467)
Pendaftaran Syarikat (460)
Pendaftaran Trademark (30)
Pengedar Alat Tulis (914)
Pengedar Bahan Pencuci (681)
Pengedar Buku Dan Majalah (562)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1494)
Pengedar Permainan Kanak2 (562)
Pengedar Produk Kecantikan (2512)
Pengedar Produk Kesihatan (2891)
Pengurus Majlis (576)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (690)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (674)
Penternak Kambing (274)
Penternak Lembu (359)
Penternak Udang (183)
Peralatan Makmal Dan Hospital (251)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (670)
Peralatan Sukan (532)
Perisian Komputer (533)
Perkakas Dapur (582)
Perkakas Elektrik (402)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1452)
Pinjaman AIM (157)
Pinjaman Hartanah (490)
Pinjaman Kad Kredit (376)
Pinjaman Kereta (556)
Pinjaman Peribadi (9927)
Pinjaman Perniagaan (1746)
Produk Dari China (509)
Produk Sejuk Beku (1246)
Program Consignment (1928)
Program Dropship (6297)
Pusat Bahasa (334)
Pusat Jagaan Bayi (1394)
Pusat Latihan (611)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (460)
Pusat Pendidikan Tinggi (495)
Pusat Rawatan (333)
Pusat Tadika Dan Taska (1189)
Pusat Tuisyen (999)
Rancangan Perniagaan (563)
Rawatan Alternatif (274)
Rumah Sewa (4020)
Rumah Untuk Dijual (3528)
Servis Freelance (1012)
Servis Keselamatan (674)
Servis Pembersihan (756)
Servis Pengedaran Risalah (437)
Setiausaha Syarikat (574)
Sewa Bas Dan Van (521)
Sewa Kereta Teksi Limo (1668)
Sewa Lori (2375)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (229)
Studio Fotografi (847)
Studio Grafik Dan 3D (1000)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (674)
Studio Muzik (438)
Sukan Beladiri (112)
Sukan Berkumpulan (221)
Sukan Futsal (220)
Sukan Pancing (136)
Tanah Sewa (602)
Tanah Untuk Dijual (4542)
Tempahan Biskut Dan Tart (2083)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (628)
Tempahan Katering (2004)
Tempahan Kek Dan Coklat (2071)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (160)
Tempahan Kuih Muih (1659)
Tempahan Minuman Dan Dessert (428)
Tempahan Nasi Lemak (485)
Tempahan Roti (331)
Terminal Bayaran (174)
Ubahsuai Pejabat (613)
Ubahsuai Rumah (1605)
Urut Tradisional (733)
Usahawan Baja Pertanian (359)
Usahawan Benih Dan Nursery (378)
Usahawan Tani (1023)
Vending Machine (329)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2208)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1239)