Perangsang Sex utk Isteri yang Dingin Sex
Herblife - Fri 22/Mar/2013 9:08am
Cat Women perangsang sex paling popular di malaysia dan singapore





Adakah isteri anda dingin seks? Bagaimana meransang nafsu isteri anda?
Disini dikongsikan salah satu dari caranya.

Cat Women..mengatasi germany sex drop mahu pun spanish fly.
Cecair tanpa rasa dan pewarna, produk ini boleh dicampurkan ke dalam minuman samada panas atau sejuk.Teh tarik, nes, kopi atau abc mahu pun di campur dalam makanan.
Mengandungi ekstrak bungaan, ekstrak dari cecair hidupan terpilih dan ekstrak tumbuhan herba terbaik di import dari Sepanyol.Produk ini di adun menggunakan kaedah bio technology yang berkualiti tinggi, tidak mengandungi toksid malahan tiada kesan sampingan.
Beberapa minit setelah mengambil produk ini , wanita akan mengalami degupan jantung yang lebih laju, badan sedikit hangat dan rasa ghairah pada kemaluan di bawah pengaruh seksual.Wanita akan dahagakan belaian, menjadi bertambah ghairah dan sedia di goda.(macam kucing di garu lehernya)



Adakah isteri anda dingin seks?Atau adakah anda seorang isteri yang dingin pada suami? Bagaimana meransang nafsu isteri anda yang dingin itu atau bagaimanakah nak meransang nafsu anda sendiri sebagai seorang isteri?Disini dikongsikan salah satu dari caranya.

Cat Women ...sejenis cecair perangsang nafsu untuk mengatasi masalah dingin seks.Masalah isteri macam batang pisang je.biar melawan...atau langsung tak ingin berasmara.usik sikit..tepis.mana boleh tahan.
Tanpa rasa dan pewarna,produk ini boleh dicampurkan ke dalam minuman samada panas atau sejuk.Teh tarik,nes,kopi atau abc mahu pun di campur dalam makanan.

Kandungan:
Mengandungi ekstrak bungaan,ekstrak dari cecair hidupan terpilih dan ekstrak tumbuhan herba terbaik di import dari Sepanyol.(OPS) lily dan rose.Produk ini di adun menggunakan kaedah bio technology yang berkualiti tinggi,tidak mengandungi toksid,dadah,alkohol malahan tiada kesan sampingan.

Kesan:
Beberapa minit setelah mengambil produk ini , wanita akan mengalami degupan jantung yang lebih laju,badan sedikit hangat dan rasa ghairah pada kemaluan di bawah pengaruh seksual.Wanita akan dahagakan belaian,menjadi bertambah ghairah dan sedia di goda.(macam kucing di garu lehernya)
Selepas setengah jam jangan biarkan saja isteri tu...terus goda agar terus teransang.

Amaran:
1- Di larang menggunakan produk ini untuk memerangkap gadis.
2- Jangan diguna pada orang yang sama dalam tempoh 24 jam.
3- Hanya untuk pasangan yang sah.
4- Wanita mengandung dan mereka yang ada penyakit kronik dilarang menggunakannya.

Aturan pakai:
Kandungan: 10ml
Tuangkan separuh botol pada minuman.(sebotol guna 2 kali sahaja)

Testimoni terbaik: ( Kisah benar perbualan melalui telefon )
Adi adalah suami berusia 55 tahun dan mempunyai isteri berusia 47 tahun yang amat dingin berkaitan seks.Dalam sebulan nak dapat sekali pun payah,kadangkala sampai 2 bulan tak dapat.Tak tau nak buat macamana lagi katanya.
Pendekkan cerita..malam tu semasa makan malam Adi pun menuangkan separuh botol Cat Women dalam gelas isterinya semasa isterinya mengambil nasi tambah didapur.Selesai makan Adi pun keluar macam biasa ke kedai kopi berdekatan.Tak sampai 40 minit si isteri menelefon Adi agar pulang segera..ada hal katanya.Sampai di rumah isteri Adi terus mengajak Adi masuk tidur.... pada hal baru kul 9 lebih je.Terkejut Adi dengan perubahan sikap isterinya.Memang berbaloi....lepas hajat........Cat Women memang miaaauuuu....katanya

Harga Rm 120 termasuk post.







Apa Itu Inverma Spanish Fly

Original Inverma Spanish Fly adalah merupakan sejenis bahan kimia tanpa bau yang dihasilkan dari sejenis kumbang yang dikenali sebagai Spanish beetles Semasa ingin mengawan kumbang jantan mengeluarkan sejenis bahan yang menarik pasangannya untuk mengawan. Bahan tersebut kini dihasilkan di makmal dengan konsentrasi yang agak tinggi. Ia membuat nafsu ranjang membuak, juga mempertingkatkan selera seks terhadap pasangan. Dengan maxima 15 titik dia akan merasa ransangan seks dan ingin melakukan hubungan kelamin dan akan melakukan apa sahaja mengikut kemahuan.

Spanish Fly boleh melarut dengan segera dicampurkan di dalam minuman. Minima 10 ke 13 titik Spanish Fly boleh dicampur di dalam apa saja jenis minuman.spanish-fly (Baca arahan sebelum menggunakan) Spanish Fly dijamin selamat kerana ia terhasil dari sumber semulajadi dan bukannya bahan tiruan. Untuk mengelakkan penyalahgunaan mesti mendapat kebenaran terlebih dahulu daripada pasangan anda. Produk ini adalah sesuai untuk yang sudah berumahtangga dalam mengembalikan keceriaan memadu asmara.

SPANISH FLY RM 70





Klik Di Sini Untuk Zoom Gambar
Klik Di Sini Untuk Zoom Gambar
Klik Di Sini Untuk Zoom Gambar




Apa itu german Sex drop

Original German sex drop sejenis bahan yang menarik pasangannya untuk mengawan. Bahan tersebut kini dihasilkan di makmal dengan konsentrasi yang agak tinggi. Ia membuat nafsu ranjang membuak, juga mempertingkatkan selera seks terhadap pasangan. Dengan maxima 15 titik dia akan merasa ransangan seks dan ingin melakukan hubungan kelamin dan akan melakukan apa sahaja mengikut kemahuan.

German sex drop boleh melarut dengan segera dicampurkan di dalam minuman. Minima 10 ke 15 titik German sex drop boleh dicampur di dalam apa saja jenis minuman kecuali Air alcohol dan bergas (Baca arahan sebelum menggunakan) German sex drop dijamin selamat dan bukannya bahan tiruan. Untuk mengelakkan penyalahgunaan mesti mendapat kebenaran terlebih dahulu daripada pasangan anda. Produk ini adalah sesuai untuk yang sudah berumahtangga dalam mengembalikan keceriaan memadu asmara.

Kandungannya
Air,Fructose, Melatonin dan Canitis
Cara guna: boleh dicampur apa jua minuman kecuali air bergas dan alcohol, Tiada pewarna dan perasa.

Harga Rm 90 termasuk post
Berminat utk detail sila ke website: http://germanysexdrops.blog.com/
Atau hubungi 019 5460533 utk tempahan.


berminat
bankin 1. Bankin Akaun :
Nama : Abdul Halim
Nama Bank : Maybank Berhad

Acc No :1570 9092 9702

Nama Bank : CIMB Bank
Acc No : 0702 0002 2932 09
lepas bankin sms butit bankin time, dan alamat penuh nanti saya pos. guna pos laju
harga ini termasuk sabah sarawak .

GERMAN SEX DROP RM 90
CAT WOMEN RM 120
SPANISH FLY RM 70
SEMUA TERMASUK POS

Niche: Dewasa 18sx
Bengkel Intensif Web E-Commerce untuk Usahawan Berjaya
9 Julai 2015 (Khamis) di DPMM Putrajaya

Kursus Teknikal Submission for GST
15 Julai 2015 (Rabu) di DPMM Putrajaya

Ramadhan Kareem 1436H (2015)
DPMM Putrajaya mengucapkan Ramadhan Kareem 1436H kepada semua warga majalah.com
     
  1. Razaksapawi - Mon 25/Feb/2013 9:47am
    Slm...tumpang iklan tuan tanah...PENGEDAR PROEXTENDER DPERLUKAN DGN SEGARA..
    PROEXTENDER MEMBESARKN SAIZ N PANJANGKAN ZAKAR ANDA..

    CALL 012 625 7672  
  2. Purnamaconcept - Fri 5/Apr/2013 7:07pm
    cat women 2botol leh dpt x rm180? email fakharudin86@gmail.com jika ok..  
Page 1   (Total 2 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (3278)
Bengkel Basikal (82)
Bengkel Besi (295)
Bengkel Kereta (1661)
Bengkel Motosikal (279)
Bengkel Tayar (246)
Bisnes Air Mineral (429)
Bisnes Ais Krim (591)
Bisnes Aksesori Kereta (702)
Bisnes Broadband (1206)
Bisnes Burger (599)
Bisnes Cermin Mata (174)
Bisnes Cuci Kereta (901)
Bisnes Cyber Cafe (490)
Bisnes Dobi (1542)
Bisnes Ebook (1147)
Bisnes Handphone (1384)
Bisnes Hari Raya (118)
Bisnes Hotel & Resort (641)
Bisnes Ice Blended (756)
Bisnes Jam Tangan (334)
Bisnes Jeruk (211)
Bisnes Kitar Semula (562)
Bisnes Komputer (1663)
Bisnes Kurier & Logistik (792)
Bisnes Minuman (1666)
Bisnes Pasar Malam (2260)
Bisnes Pelancongan (637)
Bisnes Pengantin (838)
Bisnes Perabot (1046)
Bisnes Prepaid & Reload (1187)
Bisnes Restoran (4036)
Bisnes Roti & Bakeri (792)
Bisnes Salun Rambut (427)
Bisnes Sarang Burung (261)
Bisnes Satay (429)
Bisnes Sms (171)
Bisnes Spa & Facial (800)
Bisnes Steamboat (212)
Bisnes Stesen Minyak (152)
Bisnes Tablet Pc (463)
Bisnes Tradisional (940)
Bisnes Untuk Dijual (3903)
Bisnes Waffle & Jagung (438)
Bisnes Western Food (381)
Dewasa 18sx (2010)
Diskusi Bisnes (2138)
Diskusi Tuntutan & Tribunal (803)
Expo Karnival Tapak Niaga (7733)
Forex Malaysia (2297)
Haiwan Peliharaan (546)
Haji & Umrah (518)
Hiasan Dalaman (819)
Hiasan Taman (279)
Hotel Resort Homestay (1159)
Iklan Terbuka (4871)
Iklan Tv Radio Media Massa (262)
Import & Eksport (364)
Ingin Berniaga (3015)
Insurans & Takaful (1937)
Insurans Roadtax Kereta (403)
Kedai Bunga (206)
Kedai Cenderahati & Kraf (2154)
Kedai Emas (514)
Kedai Fotostat & Cetakan (2756)
Kedai Hardware (523)
Kedai Ibu & Bayi (793)
Kedai Jahit (4625)
Kedai Kamera & Camcorder (379)
Kedai Runcit & Serbaneka (367)
Kedai Separuh & Ruang Niaga (2275)
Kedai Sewa (1859)
Kereta Baru (1875)
Kereta Terpakai (5557)
Kerja Diploma & Ijazah (6462)
Kerja Kemahiran (2368)
Kerja Kosong (15230)
Kerja Praktikal (2877)
Kerja Sales (2856)
Kerja Sambilan (7497)
Konsultan Peguam (222)
Konsultan Perniagaan (519)
Kontrak Swasta (354)
Kontrak Tender Kerajaan (506)
Kontraktor Balak & Kayu (539)
Kontraktor Jurutera (639)
Kontraktor Marin & Kapal Laut (254)
Kontraktor Minyak & Gas (744)
Kontraktor Pasir (521)
Kontraktor Pembinaan (2404)
Kontraktor Perlombongan (364)
Kursus & Seminar (3203)
Kursus Kecantikan (751)
Kursus Makanan (743)
Kursus Motivasi (350)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1757)
Mencari Pelabur (4172)
Mesin Fotostat (385)
Mesin Freezer & Chiller (306)
Mesin Industri (570)
Mesin Jahit (432)
Mesin Proses Makanan (612)
Pakej Pelancongan (2949)
Pakej Perkahwinan (1298)
Pakej Perniagaan (1028)
Pasar Basah (1715)
Pekerja Asing (1450)
Pelaburan Saham Unit Trust (1076)
Pembantu Rumah Asing (2181)
Pembekal Barang Runcit (1754)
Pembekal Beras (155)
Pembekal Buah-buahan (574)
Pembekal Ikan Kering (427)
Pembekal Kelapa & Santan (729)
Pembekal Kerepek (1279)
Pembekal Keropok (516)
Pembekal Kicap & Sos (250)
Pembekal Kurma & Kismis (325)
Pembekal Madu (296)
Pembekal Mee & Bihun (144)
Pembekal Minyak Masak (435)
Pembekal Rempah & Perencah (699)
Pembekal Serunding (297)
Pembekal Telur (160)
Pemborong Aksesori Lelaki (172)
Pemborong Aksesori Wanita (1268)
Pemborong Batik & Sutera (397)
Pemborong Beg Galas (118)
Pemborong Beg Tangan (646)
Pemborong Bundle (972)
Pemborong Cadar & Tilam (502)
Pemborong Karpet (194)
Pemborong Kasut & Sandal (793)
Pemborong Lampin (359)
Pemborong Mutiara (117)
Pemborong Pakaian Bayi (838)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1878)
Pemborong Pakaian Lelaki (1244)
Pemborong Pakaian Plus Size (165)
Pemborong Pakaian Wanita (4738)
Pemborong Telekung & Songkok (616)
Pemborong Tshirt & Uniform (3812)
Pemborong Tuala (216)
Pemborong Tudung (3082)
Pembuat Papan Tanda Iklan (338)
Pembuat Plastik Kotak Botol (909)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (534)
Pendaftaran Syarikat (582)
Pendaftaran Trademark (46)
Pengedar Alat Tulis (1004)
Pengedar Bahan Pencuci (803)
Pengedar Buku & Majalah (664)
Pengedar Contact Lens (270)
Pengedar Perfume (1668)
Pengedar Permainan Kanak2 (667)
Pengedar Produk Kecantikan (2892)
Pengedar Produk Kesihatan (3365)
Pengurus Majlis (678)
Penternak Arnab (67)
Penternak Ayam (818)
Penternak Burung Puyuh (115)
Penternak Ikan (751)
Penternak Kambing (338)
Penternak Lembu (436)
Penternak Udang (245)
Peralatan Makmal & Hospital (302)
Peralatan Pejabat & Sekolah (849)
Peralatan Sukan (610)
Perisian Komputer (674)
Perkakas Dapur (696)
Perkakas Elektrik (498)
Perkakas Rm2 & Gajet (1615)
Pinjaman AIM (188)
Pinjaman Hartanah (584)
Pinjaman Kad Kredit (457)
Pinjaman Kereta (717)
Pinjaman Peribadi (12262)
Pinjaman Perniagaan (2054)
Produk Dari China (603)
Produk Sejuk Beku (1525)
Program Consignment (2247)
Program Dropship (8014)
Pusat Bahasa (432)
Pusat Jagaan Bayi (2027)
Pusat Latihan (764)
Pusat Memandu (139)
Pusat Mengaji Agama (663)
Pusat Pendidikan Tinggi (616)
Pusat Rawatan (440)
Pusat Tadika & Taska (1717)
Pusat Tuisyen (1355)
Rancangan Perniagaan (620)
Rawatan Alternatif (338)
Rumah Sewa (4919)
Rumah Untuk Dijual (4357)
Servis Freelance (1341)
Servis Keselamatan (833)
Servis Pembersihan (1027)
Servis Pengedaran Risalah (531)
Setiausaha Syarikat (688)
Sewa Bas & Van (665)
Sewa Jentera (79)
Sewa Kereta Teksi Limo (2174)
Sewa Lori (2988)
Sewa Pesawat & Helikopter (65)
Studio Filem & Videografi (310)
Studio Fotografi (1024)
Studio Grafik & 3D (1394)
Studio Lukisan (151)
Studio Model Penyanyi Pelakon (920)
Studio Muzik (574)
Sukan Beladiri (128)
Sukan Berkumpulan (276)
Sukan Futsal (241)
Sukan Pancing (158)
Tanah Sewa (742)
Tanah Untuk Dijual (5586)
Tempahan Biskut & Tart (2472)
Tempahan Hamper (206)
Tempahan Kanopi & Meja Kerusi (737)
Tempahan Katering (2436)
Tempahan Kek & Coklat (2332)
Tempahan Korban & Aqiqah (211)
Tempahan Kuih Muih (1952)
Tempahan Minuman & Dessert (549)
Tempahan Nasi Lemak (580)
Tempahan Roti (477)
Terminal Bayaran (237)
Ubahsuai Pejabat (753)
Ubahsuai Rumah (1974)
Urut Tradisional (1015)
Usahawan Baja Pertanian (400)
Usahawan Benih & Nursery (477)
Usahawan Tani (1258)
Vending Machine (474)
Voucher & Tiket (280)
Web Design Malaysia (2603)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1754)