Penyedian Kertas Kerja Untuk Pinjaman Perniagaan
Azry82 - Fri 25/Jul/2008 11:40pm [Last Comment]
Saya ada menyediakan perkhidmatan PENYEDIAAN KERTAS KERJA untuk mendapatkan pinjaman di PNS,PUNB,MARA,TEKUN dan SMIDEC...kpd sesiapa yg berminat sila hubungi saya di talian 017-2659770 untuk bantuan..terima kasih

Niche: Geran Smidec | Rancangan Perniagaan
Salam Ramadhan Mubarak 1435h
Dari DPMM Putrajaya
     
  1. Zalina Haji Mahamud - Mon 28/Jul/2008 7:41pm
    kalu u buat RP leh sure grantee lulus ke pinjaman  
  2. Siti Khairani - Tue 29/Jul/2008 10:51am
    btul gak yg ditanya oleh pn.zalina tu,lagi 1 brp caj yg dikenakan?  
  3. Rokokdaun - Tue 29/Jul/2008 11:02am
    azry82 kenapa senyap .. sian kat zalina and siti khairani dan saya yang nak tahu ni .  
  4. Siti Khairani - Tue 29/Jul/2008 11:50am
    u all ade tak kenal ctc mana2 caterer?saya ingat nak pasarkan agar2 kelapa muda saya tapi x de ctc lah,ade cadangan tak?sbb saya nka bekerja daru umh je..sambil nak jaga anak2 sendiri sbb skrg ni mkn gaji........  
  5. Siti Khairani - Tue 29/Jul/2008 11:53am
    kalau ade cadangan bleh emailkan kat saya khairani_ninie@yahoo.com  
  6. Azry82 - Tue 29/Jul/2008 12:09pm
    Biasanya caj sy depend pada jenis loan yang mereka amik mengikut percent..kalau di SMIDEC saya boleh apply kan geran max 100k..InsyaAllah boleh lulus...  
  7. Liew - Sun 3/Aug/2008 11:02am
    Kalau nak cari, cari CIMB. Senang loan.  
  8. Elle 2 - Sun 3/Aug/2008 9:05pm
    azry, u ambik percent dari loan ke? gerun nye i dengar.
    means lagi banyak loan yang i ambil lagi banyak la percent yer?  
  9. Mohd Zumaidi - Thu 28/Aug/2008 10:03pm
    huahauahha saya pun gerun  
  10. Azry82 - Mon 1/Sep/2008 2:00pm
    sebenarnya kalau korang semua bijak untuk buat paper work sendiri n submit sendiri,isi borang sendiri tak ada masalah...tak yah dok upah2 consultant....  
  11. Azry82 - Mon 1/Sep/2008 2:02pm
    Mmg semua kerja yang dibuat ada bayrannya....i tak tau lah kalau ada consultant yang buat for free...kalau ada bg tau i...i pun minat nak wat kerjasama ngan diorang...or En mohd Zumaidi kita ni buat free kot...tu yang dia gerun dengar tu  
  12. Fyza - Tue 7/Oct/2008 3:39pm
    Kepada semua, terdapat pihak2 yang tidak bertanggungjawab yang mengaku sebagai juruperunding atau agen bagi SMIDEC. SMIDEC tidak memerlukan ape2 kertas kerja bagi permohonan geran. Anda hanya perlu mengisi borang sahaja. Adalah satu kerugian bagi mereka yang menggunakan perkhidmatan ini bagi permohonan geran di SMIDEC. Sila lawati www.smidec.gov.my for more information. Jangan terpedaya...  
  13. Muhammad Ashraf Lee Bin Abdullah - Thu 23/Oct/2008 5:09pm
    Salam en Azry82, saya berminat nak buat loan perniagaan, jikalau say amengunakan khidmat En Azry82, boleh dapat guarentee ke? kalau boleh berapa lama boleh lulus and dalam rm100k tu berapa percent dikenakan oleh En Azry82. saya amat bersetuju dengan jawapan yang En Azry berikan kepada mereka yang nak free tu. tlg call saya ASAP 0195025117 or email me at ghostrider_killer07@yahoo.com.my. I'll be waiting.
    Salam  
  14. Johan Iskandar - Tue 4/Nov/2008 12:14pm
    kepada en azry.. saya just nak tau, bayaran bagi percent tu, perlu di bayar dahulu, atau, tunggu sampai loan approve baru bayar??? Coz saya bercita2 nak buat RP untuk bukak perniagaan dobi or convenient store. Saya dah entitle untuk buat loan ngan PUNB. Cuma saya ni tak berapa mahir nak buat RP yg betul2 berkualiti (maksudnya confirm lulus).. Kalau en azry boleh tolong saya, amatlah saya alu2kan.. Sila hubungi saya melalui emel saya : rai_nor@yahoo.com...sekian terima kasih... Wassalam  
  15. Mohd 5 - Tue 9/Dec/2008 12:02am
    bro brape caj yg dikenakan utk membuat pinjaman tekun..  
  16. Mohd 5 - Tue 9/Dec/2008 12:04am
    brape lame proses membuat rp tekun.. boleh emel saya tentang proses bayaran yg dikenakan : mrdex007@gmail.com arap bro dapat bantu saya ..  
  17. Mohd Samsul Nahar Bin Mashudi - Tue 23/Dec/2008 4:42pm
    CONTOH ATAU FOMET MEMBUAT KERTAS KERJA PINJAM BANK  
  18. Mazli Bin Mohd Termizi - Thu 1/Jan/2009 1:02pm
    slm..kepada sesiapa yang pernah menggunakan khidmat en azry dan dah dapat loan serta dah running biz, tlg beri no hp saudara/saudari.kalau benar, saya berminat nak joint oleh en nazry tu..tq  
  19. Zoulsham - Wed 6/May/2009 2:29pm
    Kalau tak silap upah konsultan adalah 25% daripada geran yang diterima. Banyak tu wah oiii.  
  20. Zoulsham - Wed 6/May/2009 2:30pm
    Pinjaman tekun dapat dalam 1 bulan setengah je. Tempoh pinjaman habih lama 4 tahun. Ada juga yang kena bayar minggu minggu. Kalau blacklist jangan harap le dapat. Lagi satu kena masuk UMNO dulu. Kalau terang terang hantam kerajaan susah sikit la.  
  21. Nurrah2010 - Wed 13/Jan/2010 10:56pm
    saya ader buat cara jika anda nak lindungi gaji anda dri bencana akan tiba hubungi saya...012 2647800  
  22. Jebat Jazz - Sun 9/May/2010 12:17am
    fiza tq for that info....  
  23. Larkin - Mon 7/Jun/2010 12:14pm
    Saya memerlukan petolgan kawan2 untuk memcari loan permulaan perniagaan.sapa2 boleh bagi cadangan yang terbaik.tq  
  24. Nazrul 4 - Fri 18/Jun/2010 12:14pm
    25% byk tuh... wallaweh... tak leh nego ker???  
  25. Mohdamin Bahari - Tue 6/Jul/2010 12:06pm
    ada lg ke geran smidec ,kalau ok lg email mohdaminbahari@yahoo.com.my  
  26. Hayati 9 - Sun 25/Jul/2010 2:26am
    sesiapa yg ada borang permohonan geran atau maklumat dimana sy boleh muat turun borang tersebut..tolong emailkan pd sy di star_uhichan@yahoo.com..terima kasih  
  27. Nor Azlina Binti Mohammad - Wed 28/Jul/2010 1:20pm
    skrg suami sy ada buka perniagaan bengkel kereta kat rumah...tapi ada niat dan berminat nak kembangkan lagi perniagaan itu...iaitu nak buka bengkel kat luar la......modal tak de....boleh tolong ke....dari segi kertas kerja sampailah dapat pinjaman.....kalau dah ada modal nanti baru lah boleh cari tapak kat luar....mcm mana ye.....bagtau sy cara2nya kalau berurusan ngan u....email sy....ena_sfea@yahoo.com.my  
  28. Che Mat 8 - Mon 25/Apr/2011 2:37am
    sy ingin membuat rp untk perniagaan batik-urgent 0139822556 che mat ecomdynet@yahoo.com  
  29. Mohd Azahari - Sun 4/Sep/2011 1:20pm
    saya nak tanya...sape yang boleh tolong buat kertas kerja sehingga diluluskan loan??nilai dikehendaki RM250k..tolong email saya jika anda boleh lakukan....saya pernah dengar ada group dari HAI-O menggunakan statement bonus mereka untuk buat loan pada orang lain dengan bayaran 10% dari nilai loan...kalau ada, tolong contact saya kerana saya berminat...tq

    zack_9038@yahoo.com  
  30. Mohd Nazir 4 - Wed 21/Sep/2011 11:56am
    disini ade satu projek baik punye... kecil2 lame nanti besar la...
    x rugi mencuba...
    http://www.kelabjutawan.org/index.php?ref=jaybeachboy8  
  31. Nurizman - Fri 6/Jan/2012 12:04am
    en azri...sy bminat mendapatkan perkhidmatan u untuk buat kertas kerja punb tu...sy da pun pergi kursus PUNB tu n lulus ujian dia...skrg tggal kertas kerja shj..sy kol u x dapat la... kol saya k.. 013-7713748
    email. izman_teguh@yahoo.com  
  32. Siti Zubaidah 5 - Mon 30/Jan/2012 10:46pm
    salam..sy dlm kebuntuan skrg..sy diminta membuat kertas kerja dulu untuk memohon pinjaman perniagaan,mslhnye sy tk tau sbb tk pernah buat.jd sy sgt2 memerlukan pertolongan bagaimane nk buat proposal bg meluluskan pinjaman sy..plz rply ; betysuit86@yahoo.com or call 0108930523.tq...  
  33. Haq 4 - Fri 2/Nov/2012 10:44am
    Salam semua...

    Saya ada menyediakan perkhidmatan kertas kerja... ada lebih 30 jenis perniagaan.

    Format telah tersedia...

    Tak perlu upad beratus dan beribu.

    Saya cuma caj rm40 sahaja.

    Terpulang kepada anda... saya hanya berkongsi ilmu sahaja...

    Yang berminat, boleh hubungi di
    gedung.murah@gmail.com  
  34. Mfadhil - Fri 20/Sep/2013 2:43am
    Azry82....saya berminat, bleh bgtau brapa caj yg dikenakan...
    mfadhildaud@yahoo.com  
Page 1   (Total 34 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2504)
Bengkel Basikal (69)
Bengkel Kereta (1451)
Bengkel Motosikal (232)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (465)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1039)
Bisnes Burger (522)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (766)
Bisnes Cyber Cafe (433)
Bisnes Dobi (1311)
Bisnes Ebook (1004)
Bisnes Handphone (1195)
Bisnes Hari Raya (55)
Bisnes Hotel Dan Resort (535)
Bisnes Ice Blended (663)
Bisnes Jam Tangan (270)
Bisnes Jeruk (156)
Bisnes Kitar Semula (481)
Bisnes Komputer (1419)
Bisnes Kurier Dan Logistik (624)
Bisnes Minuman (1381)
Bisnes Pasar Malam (1868)
Bisnes Pelancongan (502)
Bisnes Perabot (786)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1021)
Bisnes Restoran (3109)
Bisnes Roti Dan Bakeri (671)
Bisnes Salun Rambut (336)
Bisnes Sarang Burung (251)
Bisnes Satay (357)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (613)
Bisnes Steamboat (192)
Bisnes Tablet Pc (434)
Bisnes Tradisional (793)
Bisnes Untuk Dijual (3102)
Bisnes Waffle Dan Jagung (361)
Bisnes Western Food (297)
Dewasa 18sx (1669)
Diskusi Bisnes (1865)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (682)
Expo Karnival Tapak Niaga (6016)
Forex Malaysia (1754)
Haiwan Peliharaan (424)
Haji Dan Umrah (451)
Hiasan Dalaman (674)
Hiasan Taman (232)
Hotel Resort Homestay (953)
Iklan Tv Radio Media Massa (210)
Import Dan Eksport (308)
Ingin Berniaga (2728)
Insurans Dan Takaful (1635)
Insurans Roadtax Kereta (316)
Kedai Bunga (183)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1914)
Kedai Emas (436)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2425)
Kedai Hardware (502)
Kedai Ibu Dan Bayi (654)
Kedai Jahit (3553)
Kedai Kamera Dan Camcorder (330)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (324)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1691)
Kedai Sewa (1566)
Kereta Baru (1518)
Kereta Terpakai (4731)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4329)
Kerja Kemahiran (1809)
Kerja Kosong (10612)
Kerja Praktikal (1798)
Kerja Sales (2086)
Kerja Sambilan (5904)
Konsultan Perniagaan (416)
Kontrak Swasta (273)
Kontrak Tender Kerajaan (435)
Kontraktor Balak Dan Kayu (456)
Kontraktor Jurutera (517)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (216)
Kontraktor Minyak Dan Gas (653)
Kontraktor Pasir (344)
Kontraktor Pembinaan (1921)
Kontraktor Perlombongan (304)
Kursus Dan Seminar (2672)
Kursus Kecantikan (664)
Kursus Makanan (641)
Kursus Motivasi (308)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1558)
Mencari Pelabur (3515)
Mesin Fotostat (337)
Mesin Freezer Dan Chiller (241)
Mesin Industri (476)
Mesin Jahit (354)
Mesin Proses Makanan (529)
Pakej Pelancongan (2493)
Pakej Perkahwinan (1160)
Pakej Perniagaan (820)
Pasar Basah (1382)
Pekerja Asing (1149)
Pelaburan Saham Unit Trust (890)
Pembantu Rumah Asing (1762)
Pembekal Barang Runcit (1527)
Pembekal Beras (96)
Pembekal Buah-buahan (454)
Pembekal Ikan Kering (366)
Pembekal Kelapa Dan Santan (597)
Pembekal Kerepek (1055)
Pembekal Keropok (415)
Pembekal Kicap Dan Sos (211)
Pembekal Kurma Dan Kismis (287)
Pembekal Madu (229)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (403)
Pembekal Rempah Dan Perencah (554)
Pembekal Serunding (253)
Pembekal Telur (128)
Pemborong Aksesori Lelaki (159)
Pemborong Aksesori Wanita (1161)
Pemborong Batik Dan Sutera (340)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (583)
Pemborong Bundle (833)
Pemborong Cadar Dan Tilam (413)
Pemborong Karpet (145)
Pemborong Kasut Dan Sandal (662)
Pemborong Lampin (283)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (743)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1572)
Pemborong Pakaian Lelaki (1095)
Pemborong Pakaian Plus Size (135)
Pemborong Pakaian Wanita (4019)
Pemborong Telekung Dan Songkok (552)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3370)
Pemborong Tuala (188)
Pemborong Tudung (2662)
Pembuat Papan Tanda Iklan (248)
Pembuat Plastik Kotak Botol (770)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (467)
Pendaftaran Syarikat (460)
Pendaftaran Trademark (30)
Pengedar Alat Tulis (914)
Pengedar Bahan Pencuci (681)
Pengedar Buku Dan Majalah (562)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1494)
Pengedar Permainan Kanak2 (562)
Pengedar Produk Kecantikan (2512)
Pengedar Produk Kesihatan (2891)
Pengurus Majlis (576)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (690)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (674)
Penternak Kambing (274)
Penternak Lembu (359)
Penternak Udang (183)
Peralatan Makmal Dan Hospital (251)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (670)
Peralatan Sukan (532)
Perisian Komputer (533)
Perkakas Dapur (582)
Perkakas Elektrik (402)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1452)
Pinjaman AIM (157)
Pinjaman Hartanah (490)
Pinjaman Kad Kredit (376)
Pinjaman Kereta (556)
Pinjaman Peribadi (9926)
Pinjaman Perniagaan (1746)
Produk Dari China (509)
Produk Sejuk Beku (1246)
Program Consignment (1928)
Program Dropship (6297)
Pusat Bahasa (334)
Pusat Jagaan Bayi (1394)
Pusat Latihan (611)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (460)
Pusat Pendidikan Tinggi (495)
Pusat Rawatan (333)
Pusat Tadika Dan Taska (1189)
Pusat Tuisyen (999)
Rancangan Perniagaan (563)
Rawatan Alternatif (274)
Rumah Sewa (4020)
Rumah Untuk Dijual (3528)
Servis Freelance (1012)
Servis Keselamatan (674)
Servis Pembersihan (756)
Servis Pengedaran Risalah (437)
Setiausaha Syarikat (574)
Sewa Bas Dan Van (521)
Sewa Kereta Teksi Limo (1668)
Sewa Lori (2375)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (229)
Studio Fotografi (847)
Studio Grafik Dan 3D (1000)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (674)
Studio Muzik (438)
Sukan Beladiri (112)
Sukan Berkumpulan (221)
Sukan Futsal (220)
Sukan Pancing (136)
Tanah Sewa (602)
Tanah Untuk Dijual (4542)
Tempahan Biskut Dan Tart (2083)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (628)
Tempahan Katering (2004)
Tempahan Kek Dan Coklat (2071)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (160)
Tempahan Kuih Muih (1659)
Tempahan Minuman Dan Dessert (428)
Tempahan Nasi Lemak (485)
Tempahan Roti (331)
Terminal Bayaran (174)
Ubahsuai Pejabat (613)
Ubahsuai Rumah (1605)
Urut Tradisional (733)
Usahawan Baja Pertanian (359)
Usahawan Benih Dan Nursery (378)
Usahawan Tani (1023)
Vending Machine (329)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2208)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1239)