Search Majalah.com
Penuhkan Kedai Saya Segera, Lokasi Kedai Di Area Student Universiti
AND Smart Ent @ And Smart Ent - Sun 1/Aug/2010 12:40am [Last Comment]
Saya mencari pembekal/pengedar/pengeluar dan sebagainya untuk meletakkan produk mereka di kedai saya di area student universiti secara consignment/pembelian. Kadar keuntungan/komisyen boleh dibincangkan.

Paling penting, saya nak produk yg sesuai kepada student universiti dan mudah dijual/tidak terlalu mahal.

emailkan kepada saya andsmartent@yahoo.com.

* Saya tidak menerima produk/perniagaan jenis mlm/downline/menaja orang, dan sewaktu dgnnya, SERIUS.

Lokasi kedai di UNISEL, Kuala Selangor.

Niche: Program Consignment
Seminar GST untuk Usahawan/Peniaga
27 Ogos 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Kursus GST untuk Usahawan
17 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Rowena - Sun 1/Aug/2010 1:42am
    Salam, boleh letak biskut/cookies kami kat kedai tu.. tapi kalau boleh nak cash sales (x nak consignment).. kalau berminat sila tgk dekat www.kedaikita.com utk produk kami  
  2. Queen 2 - Sun 1/Aug/2010 1:43am
    SAYA tak buat consignment tapi borong ..berminat...jika ok sy nak letak kurung cotton bermanik dan kurung satin manik eksklusif

    queenmayo.blogspot.com  
  3. Teh Tarik8 - Sun 1/Aug/2010 6:54am
    Kalau berminat nak jual branded miniature perfume bole hubungi saya...
    Price range utk dijual pada student dalam RM20-RM35..

    Email: tehtarik8@gmail.com
    Kmelia 019-603 5741  
  4. Krutzonelady - Sun 1/Aug/2010 9:23am
    Saya ada produk perfume, Impression perfume.. harga RM 12. sy pun kalau boleh cash.. coz dia tak banyak botol sgt. just oder bila dah habis. anything just call me 0172593044 atau email krutzonelady@live.com  
  5. Iza 5 - Sun 1/Aug/2010 9:51am
    saya berminat dgn tawaran yang dibuka..saya boleh bekal kan produk kecantakan yang harga boleh dibeli oleh student..hbungi saya iza 0122619105 email iza_piper@yahoo.com  
  6. Jay - Sun 1/Aug/2010 10:05am
    saya jual tudung lycra plain...minat....jayrahmat@gmail.com  
  7. Nurulna - Sun 1/Aug/2010 10:23am
    boleh letak biskut raya kat student,lagi dekat nak pose dan raya,harga memang boleh runding..ader 68jenis sumenya,sedap,enak, dan termurah..berminat?lihat gambarnya dekat facebook saya di angguncorner@yahoo.com  
  8. AND Smart Ent - Sun 1/Aug/2010 10:24am
    Terima kasih kerana berminat meletakkan brg anda semua. Mana2 yg saya berminat, saya akan follow up call. TQ.

    Mana2 supplier/peniaga lain boleh lg respon, saya masih mencari pelbagai produk yg sesuai dgn student dan menarik.

    TQ  
  9. Azhari 2 - Sun 1/Aug/2010 10:31am
    salam.saya pembekal dan pemborong pelbagai kerepek,minuman ringan dan nata d coco.harga cukup murah dan paling penting halal. tq .  
  10. Azhari 2 - Sun 1/Aug/2010 11:02am
    hahahahaha,lupa plak,no hp 0148334098 n email saya mmgerong@gmail.com  
  11. Arni 2 - Sun 1/Aug/2010 12:01pm
    saya boleh supply hanger tudung yang memberi kemudahan kepada si pemakai tudung.jika berminat boleh email kepada saya arni_2829@yahoo.com.my  
  12. Kambinks - Sun 1/Aug/2010 12:02pm
    nak sewa sebahagian kedai bleh? xperlu ruang besar untuk bisnes fotostat. menarik student ke kedai abang. contact number 0177556290  
  13. Nurul Ratna - Sun 1/Aug/2010 1:51pm
    salam...saya bekalkan t-shirt/jubah/blouse muslimah...layari blog saya nurulratnaenterprise@blogspot.com..kain cotton,x kembang,design cantik2!!...masih ada banyak design terbaru..lain dari design malaysia.jika berminat utk tgk,call atau sms dan saya akan emailkan gambar terbaru...peluang hebat sbb raya dh dekat...jika beli dgn banyak,saya tawarkan harga dealer.dlm blog tu cuma harga retail..nurul(019-9999105),nurulratna@ymail.com  
  14. Armada Jasa Enterprise - Sun 1/Aug/2010 2:01pm
    salam, saya sedang mencari pengedar bugslock..iaitu gelang anti nyamuk yang sangat berkesan...amat sesuai dipasarkan sekarang memandangkan kini denggi sedang berluasa....

    hubungi saya 0192333543
    atau armada1401@yahoo.com  
  15. Watie 6 - Sun 1/Aug/2010 6:36pm
    saya sedia membekal jelly kelapa dn laici..amat sesuai buat juadah berbuka dlm bajet student..bulan puasa buat jelly secara serius utk supply peniaga..boleh bncang..call watie
    012-3759724  
  16. Gayatrendy - Sun 1/Aug/2010 7:13pm
    saya penjual borong beg laptop HP golla, beg ni memang laku dikalangan student, minimum 6, rm30 seunit, minat email ke gayaanggun@yahoo.com.my atau lawati http://gaya-trendy.blogspot.com/  
  17. Asmani Bt Muhammad - Sun 1/Aug/2010 10:38pm
    Saya menjual produk hadiah dan cenderahati yang cute & unik seperti bags, soft toys, etc. sasarannya untuk students (remaja). saya mempunyai website iaitu thecutegiftshop.com tetapi buat masa sekarang ni under construction lagi. InsyaAllah akan dilancarkan pada awal puasa nanti. Call Nini 019-6548030  
  18. Puan Siti 3 - Mon 2/Aug/2010 1:02am
    Minat produk kecantikkan? Produk memang unik, berkualiti tinggi & halal. Kadar keuntungan & komisen, kita akan bincangkan. Jika berminat, emailkan terus ke admin@siti2u.com

    Info tentang produk, layari ke:
    www.lavania.net  
  19. Hanizam 2 - Mon 2/Aug/2010 8:22am
    Salam

    saya berminat nk letak kerepek pisang manis dan masin

    blh plh tiap pack encik nk brapa RM..  
  20. Zuraida 2 - Mon 2/Aug/2010 11:14am
    saya pengedar serunding daging, ayam dan ikan. kalau berminat sila hubungi saya kak zue 019-7100802  
  21. Nurul Hayati - Mon 2/Aug/2010 2:13pm
    boleh ke letak air botol kaca, air kotak vroselle..bumiputra made...jarang dpt sekarang...atau towel perbagai size  
  22. AND Smart Ent - Mon 2/Aug/2010 2:40pm
    Saya dah contact beberapa dari rakan2 di atas, terima kasih.

    jika ada rakan2 yg mempunyai killer produk or produk lain dari yg lin,boleh email saya.

    tq.  
  23. Ana 7 - Mon 2/Aug/2010 5:35pm
    saya ada inner-spandex (anak tudung) sesuai untuk pelajar muslimah kelihatan trendy.Harga pun berpatutan sekitar RM 10-15 sahaja. Boleh tengok di laman web saya www.sofea-collection.blogspot.com  
  24. Fairil Hisham - Tue 3/Aug/2010 2:43am
    salam..saya ada home made acar buah..bleh buat consiment tak jadi masaalah..mmg sedap dmakan untuk berbuka atau masa bersahur..enak d makan bgitu saja..call saya 017 2974288 sham  
  25. AND Smart Ent - Wed 4/Aug/2010 6:33pm
    ermmm dah xder lg ker supplier di luar sana? kalau ada,email saya segera. saya masih mencari produk2 killer utk student U, cuma makanan xprefer sgt la coz saya buka kedai fotostat skrg. Yg atas2 ni ada yg saya dah call,tq very much.  
  26. Watie 6 - Thu 5/Aug/2010 12:07am
    cik ada kdai 0 lg x area tu..cane nk apply.berminat nk bukak kdai mini aje jual makanan2 utk student.hrap dpt membantu..  
  27. Syahrudin - Sat 7/Aug/2010 1:15am
    bagaimana dengan gift n sourvenir??
    Produk yg saya maksudkan Crystal foto image....u pernah dengar x??

    Sesuai untuk majlis konvo dan apa2 majlis...
    Just u introduce kat student2 n staff kat sana...

    utk keterangan lanjut let email saya infosne@gmail.com  
  28. Fakrul 3 - Sat 7/Aug/2010 2:08am
    salam.....adakah kedai kamu telah menjual topup @ reload ?????

    Margin keuntungan topup/eload terbaru...(JUN 2010)....

    Celcom 4%, Maxis 2.5%, Digi 2%, U Mobile 3%, Tune Talk 3%,iTalk 10%....

    Register Agent : RM30 sekali seumur hidup…

    Cara Topup: SMS & internet (www.futureeload.com/agent)......

    Emel : fakhrullah88@ovi.com

    Contact : FAKRUL ( 013-4728081 / 017-5581817)  
  29. Faraida - Sat 14/Aug/2010 9:52am
    saya pembekal teddybear, gift, man and women accessories. Semua nya dalam bentuk hamper (dari serendah rm10 setiap satu) saya juga membekalkan budjet make up, and perfumes. kalau berminat, netting dan rak saya boleh sediakan. boleh hubungi saya di talian 0192562167 (fara)  
  30. Sue23 - Sat 14/Aug/2010 9:50pm
    saya ada sabun tahan mengantuk dan syampu tudung...klu berminat hubungi saya sue 017 3972110  
  31. Khai 5 - Fri 20/Aug/2010 4:23pm
    Saya pembekal dan pemborong pelbagai jenis jersey. Jersey club gred AAA pun ada. Boleh buat nama dan no. untuk team...  
  32. Fadil 2 - Tue 24/Aug/2010 9:14am
    kami sebuah syerikat pengedar dan penebit buku2 agama dan keperluan agama..kalau berminat bolehla hubungi kami 0139363693...khusunya utk buku terbitan kami yang mendapat sambutan luar biasa...juga air zamzam dsb.....(cash sahaja...ambik skt dulu..kalau dah jalan kita consingment la.....)  
  33. Pizanto Hair Make Up Academy Studio - Tue 24/Aug/2010 11:18am
    Hi..saya ada menawarkan barangan kosmetik branded yang berkualiti dgn harga yang berpatutan secara borong.Kalau cik berminat, boleh hubungi saya di 017 361 7006 izza atau mailkan ke pizantobridal@gmail.com  
  34. Fairus 6 - Wed 1/Sep/2010 1:03pm
    saye ade membekal bekas pensil ayng comel lagi berwarne-warni.jike berminat email pade saye e_yooot@yahoo.com  
  35. Hajar Zaki - Sat 9/Oct/2010 5:36pm
    Salam and hi all,
    sy membekalkan detox (2 in 1) yang memberi function of slimming+ nyahtoksin dlm satu mase~~
    juga dikenali sbg gold patch dimana pembaharuan drp detox biase~ detox biasa cume nyahtoksin, tp yg sy bekalkn adalah 2 dlm 1~
    sy jual dlm bntuk loose pack~

    nowadays student ke remaja ke and plg pnting warge yg berumur mmg x jaga pemakanan, so, toksin dlm bdn pn mmg la byk~ datz y ade yg bdn asyik lesu, tidur kdg2 xlena, sistem pencernaan xbaguz, kesihatan pn terganggu(asyik dpt penyakit) sbb imunne xkuat~ ni sume sbb pningkatan toksin dlm bdn~

    if berminat boleh direct call or sms 013- 315 4711~~ Saya Hajar duduk di puncak alam~ minat leh call ye?  
  36. Cheazoo - Mon 18/Oct/2010 10:06pm
    Saya ble bkalkan alat2 aksesori komputer..
    caontact sy 013-7977091  
  37. Fahmi 15 - Mon 17/Jan/2011 1:39pm
    salam saya ada buat bisnes cenderamata dan juga nasi lemak ummi / nasi order. bleh ke saya letak mana-mana satu bisnes saya yang sesuai?

    kalau bleh ni ni email saya jomspruz@yahoo.com website http://comel.tk  
  38. Zamri Bin Zakariah - Mon 14/Feb/2011 1:30am
    Salam semua.saya boleh membekalkan Madu Syairtimur(Tualang). Ade pelbagai harga dan saiz. Bagi pelajar madu bagus dalam meningkatkan tahap hafalan dan IQ. Malah madu sebagai supplement berkhasiat dalam pemakanan harian dan sebagai pendinding melawan pelbagai penyakit(meningkatkan imun sistem dalam badan). Sila lawat www.syairtimur.blogspot.com / call 0133640161. Saya adalah pencari madu dan usahawan Madu Tualang di bawah bimbingan pihak FAMA.  
  39. Mokde - Thu 17/Feb/2011 4:54pm
    Produk CoklatMinda sesuai utk pelajar.
    Faedah:
    -membantu pelajar fokus semasa belajar
    - membantu mengingati pelajaran dengan lebih mudah
    -memberi tenaga, tidak tidur semasa kuliah (sebab ada susu kuda dalam kandungannya)
    - mengurangkan stress
    - fikiran lebih relax dan boleh berfikir secara kreatif

    SESUAI UTK SEMUA PERINGKAT UMUR.

    I BOTOL RM49, 60 TABLET, 1 BULAN KEGUNAAN
    Produk Islam tempatan. GMP

    pelbagai testimoni mengkagumkan.

    SILA LAYARI http://www.coklatminda.com/mokde  
  40. Abd Hamid Mohd Yaman - Tue 15/Mar/2011 3:34am
    Saya adalah pembekal Produk dari Timur Tengah spt Jus Delima, Cuka Delima/Apple, Habbatus Sauda, dan Za'faran. Saya juga membekalkan produk Madu Lebah 100% asli - Madu Tualang, Propolis, Bisa Lebah, Royal Jelly dan Madu Cuka Apple. Jika sesuai boleh hubungi saya di talian 016-5551986/102-4551205. Atau email saya di rosid5@yahoo.com.my.  
  41. Jess 13 - Sun 12/May/2013 6:11am
    PRODUK NURIZ KOSMETIK
    SESUAI UNTUK PELAJAR-PELAJAR U
    MURAH, SELAMAT DAN PERMINTAAN YG RAMAI(LARIS)
    FB: OMERTA e-SHOP
    012-370 0922  
Page 1   (Total 41 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2591)
Bengkel Basikal (70)
Bengkel Besi (195)
Bengkel Kereta (1473)
Bengkel Motosikal (240)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (479)
Bisnes Aksesori Kereta (653)
Bisnes Broadband (1066)
Bisnes Burger (534)
Bisnes Cermin Mata (153)
Bisnes Cuci Kereta (786)
Bisnes Cyber Cafe (438)
Bisnes Dobi (1330)
Bisnes Ebook (1021)
Bisnes Handphone (1216)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (546)
Bisnes Ice Blended (680)
Bisnes Jam Tangan (275)
Bisnes Jeruk (160)
Bisnes Kitar Semula (482)
Bisnes Komputer (1444)
Bisnes Kurier Dan Logistik (645)
Bisnes Minuman (1410)
Bisnes Pasar Malam (1903)
Bisnes Pelancongan (519)
Bisnes Perabot (818)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1050)
Bisnes Restoran (3199)
Bisnes Roti Dan Bakeri (688)
Bisnes Salun Rambut (345)
Bisnes Sarang Burung (252)
Bisnes Satay (367)
Bisnes Sms (153)
Bisnes Spa Dan Facial (627)
Bisnes Steamboat (196)
Bisnes Tablet Pc (438)
Bisnes Tradisional (803)
Bisnes Untuk Dijual (3192)
Bisnes Waffle Dan Jagung (369)
Bisnes Western Food (312)
Dewasa 18sx (1703)
Diskusi Bisnes (1905)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (694)
Expo Karnival Tapak Niaga (6172)
Forex Malaysia (1803)
Haiwan Peliharaan (441)
Haji Dan Umrah (456)
Hiasan Dalaman (695)
Hiasan Taman (237)
Hotel Resort Homestay (976)
Iklan Tv Radio Media Massa (211)
Import Dan Eksport (316)
Ingin Berniaga (2766)
Insurans Dan Takaful (1661)
Insurans Roadtax Kereta (322)
Kedai Bunga (185)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1942)
Kedai Emas (438)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2464)
Kedai Hardware (409)
Kedai Ibu Dan Bayi (670)
Kedai Jahit (3646)
Kedai Kamera Dan Camcorder (334)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (330)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1743)
Kedai Sewa (1596)
Kereta Baru (1552)
Kereta Terpakai (4818)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4511)
Kerja Kemahiran (1871)
Kerja Kosong (11070)
Kerja Praktikal (1902)
Kerja Sales (2155)
Kerja Sambilan (6060)
Konsultan Perniagaan (426)
Kontrak Swasta (279)
Kontrak Tender Kerajaan (440)
Kontraktor Balak Dan Kayu (463)
Kontraktor Jurutera (531)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (220)
Kontraktor Minyak Dan Gas (661)
Kontraktor Pasir (356)
Kontraktor Pembinaan (1967)
Kontraktor Perlombongan (312)
Kursus Dan Seminar (2722)
Kursus Kecantikan (668)
Kursus Makanan (649)
Kursus Motivasi (312)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1584)
Mencari Pelabur (3579)
Mesin Fotostat (343)
Mesin Freezer Dan Chiller (249)
Mesin Industri (486)
Mesin Jahit (361)
Mesin Proses Makanan (541)
Pakej Pelancongan (2533)
Pakej Perkahwinan (1169)
Pakej Perniagaan (844)
Pasar Basah (1409)
Pekerja Asing (1177)
Pelaburan Saham Unit Trust (906)
Pembantu Rumah Asing (1791)
Pembekal Barang Runcit (1546)
Pembekal Beras (100)
Pembekal Buah-buahan (471)
Pembekal Ikan Kering (371)
Pembekal Kelapa Dan Santan (614)
Pembekal Kerepek (1070)
Pembekal Keropok (427)
Pembekal Kicap Dan Sos (216)
Pembekal Kurma Dan Kismis (288)
Pembekal Madu (235)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (410)
Pembekal Rempah Dan Perencah (571)
Pembekal Serunding (255)
Pembekal Telur (135)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1171)
Pemborong Batik Dan Sutera (345)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (589)
Pemborong Bundle (839)
Pemborong Cadar Dan Tilam (421)
Pemborong Karpet (152)
Pemborong Kasut Dan Sandal (677)
Pemborong Lampin (288)
Pemborong Mutiara (106)
Pemborong Pakaian Bayi (750)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1592)
Pemborong Pakaian Lelaki (1108)
Pemborong Pakaian Plus Size (139)
Pemborong Pakaian Wanita (4089)
Pemborong Telekung Dan Songkok (559)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3423)
Pemborong Tuala (192)
Pemborong Tudung (2706)
Pembuat Papan Tanda Iklan (259)
Pembuat Plastik Kotak Botol (777)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (474)
Pendaftaran Syarikat (476)
Pendaftaran Trademark (31)
Pengedar Alat Tulis (928)
Pengedar Bahan Pencuci (691)
Pengedar Buku Dan Majalah (566)
Pengedar Contact Lens (235)
Pengedar Perfume (1508)
Pengedar Permainan Kanak2 (579)
Pengedar Produk Kecantikan (2544)
Pengedar Produk Kesihatan (2917)
Pengurus Majlis (582)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (700)
Penternak Burung Puyuh (94)
Penternak Ikan (684)
Penternak Kambing (279)
Penternak Lembu (371)
Penternak Udang (188)
Peralatan Makmal Dan Hospital (254)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (687)
Peralatan Sukan (541)
Perisian Komputer (553)
Perkakas Dapur (591)
Perkakas Elektrik (415)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1469)
Pinjaman AIM (161)
Pinjaman Hartanah (504)
Pinjaman Kad Kredit (381)
Pinjaman Kereta (572)
Pinjaman Peribadi (10211)
Pinjaman Perniagaan (1785)
Produk Dari China (522)
Produk Sejuk Beku (1267)
Program Consignment (1956)
Program Dropship (6446)
Pusat Bahasa (343)
Pusat Jagaan Bayi (1466)
Pusat Latihan (625)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (487)
Pusat Pendidikan Tinggi (508)
Pusat Rawatan (346)
Pusat Tadika Dan Taska (1252)
Pusat Tuisyen (1027)
Rancangan Perniagaan (570)
Rawatan Alternatif (285)
Rumah Sewa (4122)
Rumah Untuk Dijual (3610)
Servis Freelance (1055)
Servis Keselamatan (690)
Servis Pembersihan (779)
Servis Pengedaran Risalah (446)
Setiausaha Syarikat (589)
Sewa Bas Dan Van (543)
Sewa Kereta Teksi Limo (1730)
Sewa Lori (2452)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (238)
Studio Fotografi (866)
Studio Grafik Dan 3D (1038)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (695)
Studio Muzik (454)
Sukan Beladiri (114)
Sukan Berkumpulan (225)
Sukan Futsal (223)
Sukan Pancing (138)
Tanah Sewa (616)
Tanah Untuk Dijual (4655)
Tempahan Biskut Dan Tart (2111)
Tempahan Hamper (186)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (640)
Tempahan Katering (2064)
Tempahan Kek Dan Coklat (2091)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (166)
Tempahan Kuih Muih (1692)
Tempahan Minuman Dan Dessert (450)
Tempahan Nasi Lemak (499)
Tempahan Roti (342)
Terminal Bayaran (180)
Ubahsuai Pejabat (627)
Ubahsuai Rumah (1635)
Urut Tradisional (758)
Usahawan Baja Pertanian (366)
Usahawan Benih Dan Nursery (385)
Usahawan Tani (1057)
Vending Machine (347)
Voucher Dan Tiket (239)
Web Design Malaysia (2253)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1279)