Penipu di Mudah.My
Tokanperencah - Sat 19/Jan/2013 12:48pm [Last Comment]
assalamualaikum semua..sy nak share dgn wmc.Saya dah kena tipu beli barang bundle kat mudah.my RM100.so sekarang sy nak share kat sini details penipu tu..

nama: Doniel bin dimpat
proniaga : limitedcollection
no phone : 0147203698,0146709967,
no acc bank : maybank 110144310361
cimb 10150002425527

link perniagaan beliau : http://www.mudah.my/li?ca=14_s&id=14655

diharap post ni dpt menyelamatkn anda dri menjadi mangsa beliau..Thanks

Niche: Diskusi Tuntutan Dan Tribunal
Taklimat Pembiayaan Credit Guarantee Corporation (CGC) - Percuma
28 Apr 2014 di DPMM Putrajaya

Taklimat Berkenaan Tribunal Rayuan Kastam (TRK) - Percuma
24 Apr 2014 di Putrajaya

Seminar Peluang Bisnes Sektor Utama Ekonomi
30 Apr 2014 di Shah Alam (Anjuran bersama DPMM Putrajaya & MUBIN)
     
  1. Dzzk Gemilang Enterprise - Sat 19/Jan/2013 12:51pm
    dia tipu ape?  
  2. Latifah Abd Wahab - Sat 19/Jan/2013 12:51pm
    terima kaseh  
  3. Hasiltani2 - Sat 19/Jan/2013 12:51pm
    skg ni mmg banyak penipu.. =.=  
  4. Bmwowner - Sat 19/Jan/2013 12:54pm
    Thanx for info.

    Anyway sapa yg berminat kerja part time/full time, waktu kerja amat felxible, ada basic utk full time, jana income rm1500-rm5000 sebulan, boleh email kami di bjy7282bmwowner@gmail.com utk info lanjut.  
  5. Tokanperencah - Sat 19/Jan/2013 12:57pm
    sy bli jaket bundle..dh lama sy kena tipu..so lepas sy dpt details dia yg lain bru sy post kat sini..dia bergiat aktif dlm mudah.my..sy selalu bli kat mudah.my..tpi alhamdulillah brg smp..tpi dia ni penipu..so hati2 n sampaikn msg ni pada teman2..  
  6. Tokanperencah - Sat 19/Jan/2013 1:16pm
    satu link lagi..ada org post about him... http://www.mudah.my/Vintage+Sweater+Arena+kain+payung-19925515.htm...  
  7. Mat 125 - Sat 19/Jan/2013 1:22pm
    Ada lagi satu penipu di Majalah.com nih. Yang nih lagi dasyat. Guna nama Allah dan Rasul untuk menipu. Kononya nak jual Minyak Pengasih Asli. Duit bayar RM353, haram barang tak dapat. Ini namanya penipu dunia akhirat. Ini link dia di Majalah.com, Harap warga majalah jgn terpedaya dengan kata-kata dia nih...
    http://www.majalah.com/?classified:minyak-pengasih-asli:8SQJCRS2T5  
  8. Ghazali 31 - Sat 19/Jan/2013 1:23pm
    tarak kencing punya...mau power...try dulu 3 sachet catuaba dgn harga rm50 sahaja termasuk pos...sms 017 9203124  
  9. Nik Azha - Mon 21/Jan/2013 12:50pm
    thanks a lot for you info  
  10. Hani Norsheida - Mon 21/Jan/2013 2:41pm
    saya nak share gak..saya pun kena tipu dgn satu mamat nie..nama dia EZZANI. konon dia nie agen kepada koperasi komawas.. dah submit dokumen serta dah bagi kad atm. kata dalam 3 hari je loan dah bole lulus..tapi dah berbulan tunggu, akhirnya baru tahu budak nie kaki penipu. yg paling saya marah, geram.. kad atm dah ada ada pada dia..so saya pun dah buat report polis. jaga-jagalah dgn nama budak nie...jgn anda pun sama kena tipu. sekadar share.. tq  
  11. Syakir 4 - Mon 21/Jan/2013 5:24pm
    hadoii laaa...kad atm pon boleh sng2 kasi kat orang....  
  12. Mangsa Loan 2 - Mon 21/Jan/2013 6:33pm
    @Saudari Hani
    adakah saudari buka akaun baru, lepas tu bagi atm kad Ezzani

    mungkin bank R** ataupun A*****  
  13. Pelangiindah2012 - Mon 21/Jan/2013 6:39pm
    bagus semua...sebar2kn je maklumat yg ada,banteras penipu2 nih,jgn bg muka dkt pnipu2 ni,kasi ajar mereka2 ni supaya dduk dlm lokap/penjara...reja mreka ni menipu n myusahkan hdup org je..anti penipu!!!  
  14. Wali - Mon 21/Jan/2013 6:54pm
    nak share jika ada apa-apa masalah jual beli di Mudah.my report je kat customer service ( sebab seller ada Pro Niaga) dulu sy tertipu pembelian emas gram dlm iklan lain bila dpt barang nilai gram tak sama, Alhamdulillah masalah selesai. Asal ada butiran lengkap transaksi dan link perniagaan pihak Mudah.my akan tolong.
    Semuga berjaya k.  
  15. Sal Maa - Mon 21/Jan/2013 11:08pm
    Penipuan pinjaman UOB & SME Bank oleh Mark 8 (Sheikh Marzuki./Penang) janji pinjaman approved & cek telah dimasukn dlm akaun saya tapi dah 2 minggu duit tak ada lagi dlm akaun. Duit dokumen 1k dah bayar 27/11/2012 janji 3 minggu approve siap duit keluar tp sampai skg senyap. Spupu saya yg berurusan dgn dia dah tension nak maut ni. Macam nak hilang sabar pun ada. Kepada Mark8 berurusan lah dgn sempurna sbb org memerlukan bantuan dari org yg jujur membantu.  
  16. Humaira 2 - Tue 22/Jan/2013 4:02pm
    sal maa _ sheikh marzuki / penang tu dah lama sy tau dia penipu...

    dalam 2 tahun lepas sy nak cari ajen bawahan sy tuk loan di sebelah utara.. Sb loan sy hanya kl/sel then bila sy bagi contact no dia,arrange smua last2 mintak duit kopi duit top up.. Wat malu saye je..

    Terus sy pecat dia dari ejen kami.. Agak terlalu lama case tu sy lupa nak share di sini..

    Apa pun harap awk sabar ya.  
  17. Umie 19 - Tue 22/Jan/2013 4:20pm
    Majalah.com. dia komen dekat pos yg bertajuk penipu dalam mudah.my  
  18. Sal Maa - Tue 22/Jan/2013 10:39pm
    Humaira 2 - tak tahulah saya mengapa dia buat perangai mcm ni. Dulu lon uob pn dia ckap dah aprov sampai saya cuti 2 kali dtg uob jb utk sign agremen tp hampa, tunggu lebih 3 jam macm tunggul idup kat bank. Alasanya agrement tak sampai jb lg lh , itulah. Lon sme pulak dia ckap dah aprove & cek dah masuk dlm akaun saya tp da lebih 5 ari duit tak clear lagi sampai skrg....inilah apa yang sepupu saya bagi tau sbb spupu saya yang berurusan direk dngan Mark 8  
  19. Ameng Fauzan - Wed 23/Jan/2013 1:17am
    PENIPU KERETA SAMBUNG BAYAR KEMBALI. Berhati2 dengan penipu kereta sambung bayar di dalam HAHASALE.MY menggunakan nombor 0182773072 en fauzan . Setiap hari nama dia akan bertukar . Sebelum ini 22/1/2013 09:53 am nama dia en ameng 0182773072 selepas itu pada hari yg sama pukul 17:37 pm nama penipu ini bertukar menjadi en fauzan.Sebelum ini juga dia menggunakan nama en mohd 0179799088/0125246078 aza motorsports dan kemudian bertukar kepada en mat 0126213563 eze motorsports. Penipu kereta sambung bayar ini hanya hendak menipu orang ramai kerja dia. Modus operandi dia akan menipu baki di bank tinggal sedikit sahaja dan juga tunggakan di bank tiada langsung. Ayat manis tapi semua menipu. Kalau 10 perkataan yang keluar dari mulut haram jadah ni 11 perkataan menipu dan tak boleh pakai. Nak kenal haram jadah ni senang sahaja gigi depan dia dah hilang kena sumpahan mangsa2 yang telah ditipu olehnya. Kalau jumpa penjual kereta sambung bayar tak ada gigi depan itu la org dia. Sebar2kan biar mampus binatang ni.  
  20. Kamarul 16 - Wed 23/Jan/2013 3:41am
    Ni lg satu iklan en fauzan pasal keta sambung bayar dlm carlist.my. Tapi dlm carlist.my, dia diiktiraf sebagai VERIFIED SELLER. No. hp dia pun betul. Walau apa pun, korang sume kena hati2. Saya rasa dia ni tukang tarik keta yg berebut client bnk yg x mampu nk byr installment keta dgn tukang tarik keta yg lain. Yg kenyang nnt, org dlm bank yg duduk bhgn kredit dan pinjaman pasal byk mkn komisyen. Kalo korang perhati betul2, gmbr keta tu pun dpn pintu pagar je. Mungkin dia sendiri pandai2 offer kat reader utk dijual secara smbg byr. Fuh..letihnye menulis. Ni ha tajuk iklannya. MITSUBISHI GRANDIS 2.4 TAHUN 2004/2008 SAMBUNG BAYAR RM25500  
  21. Diana 80 - Thu 24/Jan/2013 7:44pm
    Sal ma- saya ada semua detail tentang Sheikh Marzuki...awak tengok semua komen saya...dah ramai yang kena tipu dengan mamat ini..  
  22. Shukri Am - Fri 25/Jan/2013 3:55pm
    Harap funder lain cuba beri perhatian kepada Mohd Shahril Bin Shahrudin IC:810923-06-5211 dan Suriani Binti Abd Malik IC:760406-07-5056 dengan business Asas Quest Resources.

    Kedua2 diatas adalah suami isteri. Setakat ini empat orang dah jadi mangsa.  
  23. Sal Maa - Fri 25/Jan/2013 11:32pm
    Diana 80 : terima kasih byk2 kpd semua rakan maj yg membantu beri info. Jika dia manusia yg bersifat penipu spt ini memang silap langkah lah. Dia ada berjanji bg tempuh dgn sepupu saya hingga rabu ini. Kita tunggu dan lihat apa alasan bangang dia hari rabu nanti.  
  24. Amigos - Sat 26/Jan/2013 12:13pm
    Mudah.MY dah jadi Mudah.Menipu. Adik saya dah bayar RM350 utk beli set meter Honda SM4 terpakai. Haram tak sampai2. Pernah di tanya, pura2 tanya...eh belum dapat lagi ker? Nama di akaunnya dan namanya pun tak sama. Lahabau punya penipu.  
  25. Sam369 2 - Sat 26/Jan/2013 11:09pm
    Salam wrga MC,
    Beringatlah wahai wargq MC, dah trlalu byk kes tipu menipu ni.....so kpd yg nak brurusan mlbtkn rm pastikan anda kenal orang tu, jgn dah terkena baru nak myesal, Jadikan kes2 yg lepas sbgai iktibar.....  
  26. Fizal 7 - Sun 27/Jan/2013 6:00am
    Mudah.my mmg dh jd mudah.menipu.sng sgt nk tipu di mudah.my tu.mmbr sy pn dh kna,beli BB 2nd,bank in duit tp xdpt ape2.repot polis tp polis ckp xbole buat ape2 even dh kasi no akaun bank.
    -Slh 1 tips utk elak penipuan,kalo nama dlm web xsama dgn nama akaun bank,jgn bank in
    -kalo nk buat loan,kna byr ape2 duit dokumen yg smpi ribu riban,anggap je penipuan
    -jgn ever bg kad atm kt sape2.kalo nk bank in duit or cek,xperlu kad atm.pkai CDM je pn bole
    -jgn disc1ose no hp n no akaun bank dlm web especially yg buat biz online.make sure deal dgn buyer psl payment privately slps initiate deal  
  27. Mohd65 2 - Sun 27/Jan/2013 6:03am
    cuba try report pada mudah.my untuk detect seller... ni link report http://www2.mudah.my/support/form/0?ca=14_s&id=4  
  28. Wali - Sun 27/Jan/2013 4:04pm
    nak sharing web Senarai Penipu Online

    == > http://www.facebook.com/Senarai.Penipu.Online.Malaysia.Detail

    ==> http://bit.ly/UDTdwf

    Ambillah langkah berjaga-jaga sebelum buat apa-apa transasksi .

    Antaranya :

    1- Kenali seller melalui email, fb,wassapp dan web.
    2- Google no h/p, no akaun kut nama 'dh famouse' sbg penipu kat internet.

    Semuga kita semua berhati-hati semasa berurusan melalui online.

    Jangan disebabkan sekor dua 'hantu' ni lain-lain peniaga online yang jujur terkena lak tempiasnya....hu..hu.  
  29. Fadly Hisham - Tue 29/Jan/2013 4:20am
    nasihat saya berhati2 la...saya kne tipu byk jgak...spai skrg company n harta benda elang sekelip mata jew..gara2 saya kemalangan dia amik cop jari saya n bt semua pindahan harta n syarikat atas name dia..so aty2 la..kwn baik x semesti nye jujur  
  30. Afan 2 - Tue 29/Jan/2013 12:01pm
    bahaya tol siap gune nama allah nabi tipu gak..kena buat persatuan bentras penipu..  
  31. Nik Saifulm Bahri - Mon 11/Feb/2013 3:13pm
    Setiap kali kena tipu report terus polis 24 jam. pastu pergi tribunal tuntut balik kerugian penuh. harap membantu.  
  32. Azra 14 - Tue 26/Feb/2013 10:35am
    Iklan kejap..memandangkan sini byk thread sy nk iklan servis syarikat saya. Interior Design and Build. Kira sy kontraktor pembinaan la. Nk tgk profile sila ke www.nizarozz.blogspot.com .. Contact 014 7397775  
  33. Rohurockstar - Fri 16/Aug/2013 7:41pm
    assalam..sesiapa yg terbaca posting sy ni, sila waspada. klu anda berurusan jual beli diinternet dan penjual mintak bankin ke akaun :
    164427369094 AGUS WAHYUDI
    sila hentikan deal anda sbb lelaki ni adalah penipu / scammer dan sy dh jd mangsanya. beliau kononnya jual hp Samsung galaxy note 2 di mudah.my pada 13/8/2013 baru2 ni tp lps bankin duit trs off hp. sy anggap xde rezeki tp biarlah org lain xjd mangsa pulak. klu anda nak bantu sy,tlg sms iklan terbaru beliau so kita sama2 cuba jejak mamat ni kot2 blh dpt.no hp sy 012-3507982.  
  34. Mazaly - Thu 29/Aug/2013 4:10pm
    Salam...
    utk penipu AGUS WAHYUDI tu saya sendiri x tau pe2 dah jadi mangsa utk kes penipuan online...si agus tu boleh guna pakai GAMBAR FAMILY saya untuk bisnes tipu dia...nasib baik ade informer yang bagi tau hal tersebut pada saya sebab ade seorang hamba Allah ni telah di tipu oleh c AGUS ni dan mangsa ni telah membayar rm1000 untuk pembelian handphone, setelah itu mangsa ni telah menghebohkan kes penipuan ni di dalam laman sosial dan appear skali gambar family saya dan dari situ ler ada informer yang bagitau saya tentang hal ini...

    Nama glamor dalam online MEGAT..No. akaun 164427369094 AGUS WAHYUDI...no. hp : 013-6796190 (memang haram dapat contact mamat penipu ni!!)  
  35. Ct 37 - Sat 31/Aug/2013 4:05pm
    Salam untuk semua sahabat majalah.com...
    Hidup perlu berhati2..kadang langkah dan percaturan tersilap...kita jumpa orang2 yang memang sentiasa berfikir untuk dapat duit dengan jalan mudah...maka mereka MENIPU!..kenapa?kerana desakan hidup...mereka tidak fikir balasan ALLAH..bila musibah datang..barulah mereka kata"oh ini mgkn balasan atas dosa2ku"..MUDAH sesenang lidah berbicara sementara kita dengan pemikiran yang berkecamuk,marah,geram,sedih,dan pelbagai rasa dendam yang membara...apa kesudahannya?tiada..maka satu sahaja nasihat BERSERAHLAH..TAWAKAL kerana ALLLAH tidak pernah tidur...lihatlah kedepan ...ucapkan SYUKUR dan katakanlah"oh aku hanya diuji dengan kehilangan wang ringgit dan harta benda sementara aku masih sihat dan segar bugar berbanding mereka yang dirompak dan dibunuh dsb"
    PERCAYALAH kita dirugikan oleh allah HARI ini tapi esok pasti ALLAH menggantikannya dengan lebih banyak lagi....
    SEKEDAR nasihat dan untuk bina jati diri anda..BERSABARLAH...  
Page 1   (Total 35 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Business Guide
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2330)
Bengkel Basikal (68)
Bengkel Kereta (1370)
Bengkel Motosikal (217)
Bengkel Tayar (193)
Bisnes Air Mineral (342)
Bisnes Ais Krim (439)
Bisnes Aksesori Kereta (630)
Bisnes Broadband (980)
Bisnes Burger (509)
Bisnes Cermin Mata (144)
Bisnes Cuci Kereta (724)
Bisnes Cyber Cafe (414)
Bisnes Dobi (1260)
Bisnes Ebook (962)
Bisnes Handphone (1147)
Bisnes Hotel Dan Resort (490)
Bisnes Ice Blended (638)
Bisnes Jam Tangan (256)
Bisnes Jeruk (146)
Bisnes Kitar Semula (437)
Bisnes Komputer (1386)
Bisnes Kurier Dan Logistik (591)
Bisnes Minuman (1305)
Bisnes Pasar Malam (1732)
Bisnes Pelancongan (464)
Bisnes Perabot (744)
Bisnes Prepaid Dan Reload (970)
Bisnes Restoran (2925)
Bisnes Roti Dan Bakeri (641)
Bisnes Salun Rambut (321)
Bisnes Sarang Burung (248)
Bisnes Satay (345)
Bisnes Sms (144)
Bisnes Spa Dan Facial (586)
Bisnes Steamboat (183)
Bisnes Tablet Pc (424)
Bisnes Tradisional (768)
Bisnes Untuk Dijual (2882)
Bisnes Waffle Dan Jagung (348)
Bisnes Western Food (270)
Dewasa 18sx (1613)
Diskusi Bisnes (1799)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (631)
Expo Karnival Tapak Niaga (5473)
Forex Malaysia (1615)
Haiwan Peliharaan (386)
Haji Dan Umrah (426)
Hiasan Dalaman (636)
Hiasan Taman (222)
Hotel Resort Homestay (904)
Iklan Tv Radio Media Massa (192)
Import Dan Eksport (291)
Ingin Berniaga (2642)
Insurans Dan Takaful (1535)
Insurans Roadtax Kereta (303)
Kedai Bunga (181)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1854)
Kedai Emas (407)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2324)
Kedai Hardware (455)
Kedai Ibu Dan Bayi (624)
Kedai Jahit (3328)
Kedai Kamera Dan Camcorder (314)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (316)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1584)
Kedai Sewa (1505)
Kereta Baru (1397)
Kereta Terpakai (4454)
Kerja Diploma Dan Ijazah (3884)
Kerja Kemahiran (1648)
Kerja Kosong (9608)
Kerja Praktikal (1580)
Kerja Sales (1859)
Kerja Sambilan (5404)
Konsultan Perniagaan (389)
Kontrak Swasta (246)
Kontrak Tender Kerajaan (418)
Kontraktor Balak Dan Kayu (436)
Kontraktor Jurutera (489)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (202)
Kontraktor Minyak Dan Gas (601)
Kontraktor Pasir (300)
Kontraktor Pembinaan (1803)
Kontraktor Perlombongan (285)
Kursus Dan Seminar (2564)
Kursus Kecantikan (643)
Kursus Makanan (618)
Kursus Motivasi (286)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1490)
Mencari Pasangan Lelaki (30)
Mencari Pasangan Wanita (48)
Mencari Pelabur (3350)
Mesin Fotostat (317)
Mesin Freezer Dan Chiller (229)
Mesin Industri (442)
Mesin Jahit (328)
Mesin Proses Makanan (520)
Pakej Pelancongan (2365)
Pakej Perkahwinan (1130)
Pakej Perniagaan (781)
Pasar Basah (1279)
Pekerja Asing (1070)
Pelaburan Saham Unit Trust (843)
Pembantu Rumah Asing (1621)
Pembekal Barang Runcit (1479)
Pembekal Beras (84)
Pembekal Buah-buahan (418)
Pembekal Ikan Kering (348)
Pembekal Kelapa Dan Santan (555)
Pembekal Kerepek (961)
Pembekal Keropok (398)
Pembekal Kicap Dan Sos (200)
Pembekal Kurma Dan Kismis (264)
Pembekal Madu (208)
Pembekal Mee Dan Bihun (116)
Pembekal Minyak Masak (381)
Pembekal Rempah Dan Perencah (521)
Pembekal Serunding (226)
Pembekal Telur (116)
Pemborong Aksesori Lelaki (152)
Pemborong Aksesori Wanita (1108)
Pemborong Batik Dan Sutera (330)
Pemborong Beg Galas (95)
Pemborong Beg Tangan (552)
Pemborong Bundle (804)
Pemborong Cadar Dan Tilam (381)
Pemborong Karpet (132)
Pemborong Kasut Dan Sandal (628)
Pemborong Lampin (277)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (713)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1467)
Pemborong Pakaian Lelaki (1030)
Pemborong Pakaian Plus Size (130)
Pemborong Pakaian Wanita (3841)
Pemborong Telekung Dan Songkok (516)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3206)
Pemborong Tuala (180)
Pemborong Tudung (2537)
Pembuat Papan Tanda Iklan (214)
Pembuat Plastik Kotak Botol (732)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (450)
Pendaftaran Syarikat (430)
Pendaftaran Trademark (28)
Pengedar Alat Tulis (892)
Pengedar Bahan Pencuci (647)
Pengedar Buku Dan Majalah (541)
Pengedar Contact Lens (225)
Pengedar Perfume (1442)
Pengedar Permainan Kanak2 (541)
Pengedar Produk Kecantikan (2416)
Pengedar Produk Kesihatan (2772)
Pengurus Majlis (557)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (647)
Penternak Burung Puyuh (88)
Penternak Ikan (637)
Penternak Kambing (259)
Penternak Lembu (337)
Penternak Udang (166)
Peralatan Makmal Dan Hospital (237)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (630)
Peralatan Sukan (508)
Perisian Komputer (489)
Perkakas Dapur (544)
Perkakas Elektrik (362)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1375)
Pinjaman AIM (147)
Pinjaman Hartanah (468)
Pinjaman Kad Kredit (364)
Pinjaman Kereta (510)
Pinjaman Peribadi (9327)
Pinjaman Perniagaan (1630)
Produk Dari China (469)
Produk Sejuk Beku (1175)
Program Consignment (1790)
Program Dropship (5861)
Pusat Bahasa (308)
Pusat Jagaan Bayi (1252)
Pusat Latihan (559)
Pusat Memandu (113)
Pusat Mengaji Agama (403)
Pusat Pendidikan Tinggi (473)
Pusat Rawatan (309)
Pusat Tadika Dan Taska (1088)
Pusat Tuisyen (939)
Rancangan Perniagaan (535)
Rawatan Alternatif (256)
Rumah Sewa (3781)
Rumah Untuk Dijual (3348)
Servis Freelance (933)
Servis Keselamatan (621)
Servis Pembersihan (714)
Servis Pengedaran Risalah (417)
Setiausaha Syarikat (544)
Sewa Bas Dan Van (478)
Sewa Kereta Teksi Limo (1513)
Sewa Lori (2209)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (50)
Studio Filem Dan Videografi (212)
Studio Fotografi (802)
Studio Grafik Dan 3D (880)
Studio Lukisan (112)
Studio Model Penyanyi Pelakon (628)
Studio Muzik (398)
Sukan Beladiri (111)
Sukan Berkumpulan (208)
Sukan Futsal (214)
Sukan Pancing (123)
Tanah Sewa (568)
Tanah Untuk Dijual (4266)
Tempahan Biskut Dan Tart (1758)
Tempahan Hamper (168)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (601)
Tempahan Katering (1892)
Tempahan Kek Dan Coklat (1937)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (151)
Tempahan Kuih Muih (1563)
Tempahan Minuman Dan Dessert (399)
Tempahan Nasi Lemak (462)
Tempahan Roti (317)
Terminal Bayaran (167)
Ubahsuai Pejabat (583)
Ubahsuai Rumah (1514)
Urut Tradisional (710)
Usahawan Baja Pertanian (341)
Usahawan Benih Dan Nursery (355)
Usahawan Tani (953)
Vending Machine (311)
Voucher Dan Tiket (218)
Web Design Malaysia (2104)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1137)