Search Majalah.com
Pengendali Kursus/Latihan Menembak Senjatapi yang Berlesen
Hj Adnan Hj Ibrahim - Mon 6/Feb/2012 12:32pm [Last Comment]
Institut Latihan Menembak Jugra Perkasa Sdn Bhd telah diberi lesen bagi mengendalikan latihan / kursus menembak senjatapi yang pertama di Malaysia.

Sudah beroperasi selama 7 tahun.Terbuka terutamanya kepada mereka yang bekerja dibidang keselamatan, pegawai pengiring (body guard) dan individu-individu yang berminat mempelajari cara penggunaan senjatapi dengan betul, cekap dan mematuhi undang-undang.

Juga kepada yang berminat untuk menyertai sukan menembak senjatapi secara praktikal. Boleh tubuhkan team untuk 'practical shooting sport'. Tenaga pengajar yang berkemahiran dan berpengalaman yang diketuai oleh saya sendiri.

Jika ingin mengetahui lebih lanjut TERMA & SYARAT
Sila email ke : ilmjp89@yahoo.com. TK

Niche: Servis Keselamatan | Kursus Dan Seminar
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
3 Dec 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Seminar Memborong Produk di China
29 Nov 2014 (Sabtu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Thaqib 3 - Mon 6/Feb/2012 1:04pm
    boleh email ke thaqib.isa@gmail.com..  
  2. Hj Adnan Hj Ibrahim - Mon 6/Feb/2012 3:59pm
    Thaqib 3, saya dah email details pada tuan. Tk  
  3. Wan84 3 - Mon 6/Feb/2012 10:37pm
    saya usahagro@gmail.com  
  4. Roslan Aziz - Mon 6/Feb/2012 11:05pm
    boleh email ke roslan.aziz@gmail.com  
  5. Gybeng - Tue 7/Feb/2012 3:12am
    individu boleh ke....lokasi kat mana...yuran berapa....detail ke Gybeng@yahoo.com  
  6. Mohamad Bin Yussuf - Tue 7/Feb/2012 8:36am
    Email detail ke..mhdyussuf@yahoo.com  
  7. Marshallmelayu - Tue 7/Feb/2012 2:24pm
    salam saya berminat dan secara individu..
    mohon tuan email pada saya ke
    pendekarcbr@gmail.com
    terima kasih  
  8. Hj Adnan Hj Ibrahim - Tue 7/Feb/2012 3:27pm
    Kepada Wan84 3, Roslan Aziz, Gybeng dan Mohamad Yussuf. Saya dah hantar email pd semua.Terima kasih kerana berminat.  
  9. Hj Adnan Hj Ibrahim - Tue 7/Feb/2012 3:39pm
    Kepada Marshallmelayu saya dah sent email kepada tuan...Tkasih kerana beminat.  
  10. Muza81 - Tue 7/Feb/2012 11:01pm
    mohon tuan emailkan detail alamat serta pekaj yang tuan ada...  
  11. Hj Adnan Hj Ibrahim - Wed 8/Feb/2012 12:45am
    Salam, Muza81 apa email add saudara?Tk kerana berminat.  
  12. Muhammad143 - Wed 8/Feb/2012 3:35am
    salam.
    emel saya di:
    mas.onlinebiz@gmail.com  
  13. Hj Adnan Hj Ibrahim - Wed 8/Feb/2012 9:38am
    Salam, Institut Latihan Menembak Jugra Perkasa Sdn Bhd bercadang untuk mengadakan taklimat dan penerangan lanjut berkenaan cara menyertai dan syarat-syarat untuk mengikuti kelas pembelajaran berkaitan senjatapi yang kami kendalikan dalam bulan Mac 2012. Sesiapa yang benar-benar berminat sila beri maklum balas ke email saya. Taklimat akan diadakan di Kuala Lumpur. Tarikh (hari Ahad) dan tempat akan ditetapkan sekiranya mendapat sambutan peserta. Buat pertama kali ini terbuka kepada 30 orang penyertaan sahaja. Tarikh tutup penyertaan pada 27 February 2012 (Isnin) Kepada yang berminat sila emailkan Nama Penuh, No K/p, Alamat dan No telepon untuk dihubungi. Sekian. Tk  
  14. Aredila - Wed 8/Feb/2012 10:41am
    salam.

    boleh x emailkan sy semua detail di
    cik.aredila@gmail.com  
  15. Mahasein - Wed 8/Feb/2012 1:20pm
    salam saya berminat dan secara individu..
    email detail pada saya ke
    mahasein@gmail.com
    terima kasih  
  16. Hj Adnan Hj Ibrahim - Wed 8/Feb/2012 3:32pm
    W'kumsalam, Aredila dan Mahasein tolong rujuk kepada penjelasan saya di atas (No.15) sekiranya berminat email pada saya maklumat diri. Tq  
  17. Hj Adnan Hj Ibrahim - Wed 8/Feb/2012 3:37pm
    Maaf...penjelasan saya di no 13..tq  
  18. Tozai San - Wed 8/Feb/2012 11:40pm
    salam... tlg emailkan details... fuad_marketing@hotmail.com  
  19. Zaibidi - Sat 11/Feb/2012 4:38pm
    Saya minat email: a.zbidi@sem.sharp-world.com

    saya email tuan haji apasal tak balas  
  20. Hj Adnan Hj Ibrahim - Sun 12/Feb/2012 10:46am
    En.Zabidi saya dah respon tapi tak boleh masuk add email yang saudara bagi tu...selain dari no tel office...ada no hp n email personal?
    tQ  
  21. Ahmad Rizal 2 - Fri 17/Feb/2012 2:37am
    saya minat...tlg emailkan maklumat lanjut...rizalll@yahoo.com  
  22. Hj Adnan Hj Ibrahim - Sun 19/Feb/2012 12:36am
    Salam En.Ahmad Rizal2, terima kasih Kalau ingin tahu lebih lanjut sila emailkan nama penuh, no kp, alamat dan no tel untuk dihubungi. Penjelasan lanjut sila baca penjelasan saya di No.13. Memandangkan ramai yang berminat saya tidak dapat huraikan secara lanjut dialam siber ni tapi akan saya jelaskan secara live semasa sessi taklimat dan penerangan lanjut terma dan syarat2 untuk menjadi pelatih kami seperti butiran diatas. Maklumat lanjut saya akan hubungi saudara semula.Tk  
  23. Atokrock - Mon 20/Feb/2012 2:18am
    salam saya berminat tp individu saja..kirim sy maklumat penuh kat email, atok_rockers@yahoo.com  
  24. Hj Adnan Hj Ibrahim - Mon 20/Feb/2012 10:32pm
    Wkumsalam Atokrock, terima kasih kerana berminat. Kalau ingin tahu lebih lanjut sila hadir pada sessi taklimat /penerangan yang akan diadakan pada 25 Mac 2012. Email kan nama penuh, alamat no k/p dan no tel untuk kami hubungi semula. Tk  
  25. Mohd Kalmizi - Mon 20/Feb/2012 10:42pm
    Slm..tuan blh email detail...kalmizi1606@gmail.com  
  26. Hj Adnan Hj Ibrahim - Wed 22/Feb/2012 4:46am
    Salam Mohd Kalmizi kalau berminat sila rujuk jawapan saya di atas. Maklumkan kami sekiranya akan hadir semasa sessi taklimat dan emailkan butiran diri.Kami akan hubungi saudara semula.
    Tk  
  27. Hj Adnan Hj Ibrahim - Mon 27/Feb/2012 1:00pm
    ASSALAMUALAIKUM SEPERTI YANG DIJANJIKAN KEPADA SEMUA YANG BERMINAT SAYA UCAPKAN RIBUAN TERIMA KASIH. SAYA TELAH HANTAR EMAIL KEPADA YANG TELAH MINTA DETAILS DAN KEPADA YANG TIDAK DAPAT BERIKUT ADALAH BUTIRAN BERKENAAN 'SESI PENGENALAN INSTITUT LATIHAN MENEMBAK' YANG AKAN DIADAKAN :
    TARIKH : 25 MAC 2012 (AHAD)
    MASA : 9.00 PAGI - 1.00 TGHARI
    TEMPAT : BILIK SEMINAR BLOK 5 INTEKMA RESORT SHAH ALAM

    YURAN PENYERTAAN : RM 35.00 SEORANG

    TEMPAT TERHAD.

    JIKA BERMINAT SILA 'CONFIRM'KAN TEMPAT EMAIL ATAU SMS KE NO/HP 013 2333319

    TERIMA KASIH.

    (HJ ADNAN HJ IBRAHIM)  
  28. Rusydi 7 - Thu 29/Mar/2012 12:51pm
    salam tn haji....bile lagi ada dianjurkan seminar ini?...
    sy berminat untuk sertainya  
  29. Adamyusuf - Tue 10/Apr/2012 8:43pm
    Salam Tn Haji Adnan..email kn details pd hiyd27@yahoo.com  
  30. Jimanji - Tue 29/May/2012 6:04am
    salam...emailkan detail kepada saya di asad.rcs@gmail.com  
  31. Mr Ott - Mon 6/Aug/2012 4:22am
    tuan haji boleh emailkan jadual seminar latihan menembak kepada saya utk yang akan datang? akulahott@gmail.com  
  32. Muzri - Sat 11/Aug/2012 6:11am
    tuan haji emailkan jadual seminar terkini kepada saya di muzri_5232@yahoo.com  
  33. Hamli Sanai - Mon 29/Oct/2012 3:32pm
    boleh emelkan details termasuk price, tq: hamli.sanai@gmail.com  
  34. Sha 201 - Mon 19/Nov/2012 8:51pm
    Slm, sy brminat utk mngetahui mngenai yuran serta mklumat lnjut mngenai latihan ini. Tlg emailknkn mklmt lnjut kpd sy. tqvm

    shareen_natasha@yahoo.com  
  35. Soleha 3 - Thu 13/Dec/2012 6:20pm
    tolong emelkan detail pada saya

    amie_ha29@yahoo.com  
  36. Arinaron40 - Tue 8/Jan/2013 1:57am
    salam hj adnan,saya ingin tahu apakah jenis senjata api yang disediakan oleh Jugra Perkasa Sdn Bhd kepada peserta kursus ini? cth:pistol atau raifal dan yuran penyertaan rm 35 seorang ini dikira bulanan atau satu kali sesi penyertaan sahaja? sekian.  
  37. Shuhaili Salleh 2 - Tue 29/Jan/2013 1:03am
    Minta keterangan lanjut. Email ke:

    ilytrolak@gmail.com  
  38. Akmalauramind - Tue 5/Feb/2013 2:27am
    emailkan saya sebagai peserta yg ingin menyertai secara individu

    cool_man0403@yahoo.com  
  39. Wadi 6 - Wed 6/Feb/2013 4:06am
    Berminat.. Email ke andict_iic@yahoo.com  
  40. Munir 13 - Sat 9/Feb/2013 8:35pm
    salam, saya berminat
    email sy detail
    empty_springs@yahoo.com  
  41. Mohdfaizol 2 - Mon 11/Mar/2013 6:50pm
    email saya detail..mohdfaizolbinshariff@gmail.com  
  42. Sayang Fatimah - Sat 23/Mar/2013 12:30pm
    secara individual & company - boleh emailkan detail (tempat bekerja & suami) kpd saya .. fatimah379@ymail.com  
  43. Aisha Mohd Ismail - Mon 1/Apr/2013 1:49pm
    Saya berminat untuk lebih mendalami latihan me nembak dan boleh email kepada saya..  
  44. Suzlaza A Hassan - Thu 11/Apr/2013 7:58pm
    salam tuan haji,saya berminat utk menyertai program ini,apa2 sila email saya,tima kasih.  
  45. Mnjan - Fri 26/Apr/2013 8:47am
    salam..tn. hj saya berminat untuk lebih lanjut..harap dapat email kat saya im_png@yahoo.co.uk  
  46. Maxrobo - Fri 21/Jun/2013 2:33pm
    Assalammualaikum. Tuan haji,saya berminat menyertai latihan dengan program ini. Email saya Gem_padil83@yahoo.com  
  47. Khadijah Rais - Sat 29/Jun/2013 3:25pm
    Tn haji, masih dibuka untuk menghadiri latihan menembak ni? Email sye maklumat lanjut..siti_116@hotmail.com  
  48. Hafidz Ibrahim - Tue 2/Jul/2013 2:10pm
    salam tn hj. saya nak bertanya adakah tn hj adakan kursus dari awal hingga mendapat lesen senjata api? saya memerlukan jawapan dan boleh email saya di arepete@gmail.com  
  49. Ferdaus 3 - Fri 5/Jul/2013 1:46am
    Salam saya berminat fadhilferdaus@gmail.com  
  50. Ritz 3 - Wed 17/Jul/2013 8:25pm
    salam wrht.. abg sy ada buat course juga, personal trainner.. dia lebih suka ajar individu which is boleh beri sepenuh perhatian kepada pelajar. rasa nya 1sesi dia cuma ambil rm350 utk 5jam. semua include.
    minat boleh email kat rioxriox@yahoo.com  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 59 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2818)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (225)
Bengkel Kereta (1505)
Bengkel Motosikal (252)
Bengkel Tayar (219)
Bisnes Air Mineral (372)
Bisnes Ais Krim (515)
Bisnes Aksesori Kereta (663)
Bisnes Broadband (1113)
Bisnes Burger (550)
Bisnes Cermin Mata (162)
Bisnes Cuci Kereta (823)
Bisnes Cyber Cafe (453)
Bisnes Dobi (1386)
Bisnes Ebook (1066)
Bisnes Handphone (1272)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (573)
Bisnes Ice Blended (711)
Bisnes Jam Tangan (291)
Bisnes Jeruk (182)
Bisnes Kitar Semula (507)
Bisnes Komputer (1503)
Bisnes Kurier Dan Logistik (692)
Bisnes Minuman (1487)
Bisnes Pasar Malam (2005)
Bisnes Pelancongan (554)
Bisnes Pengantin (699)
Bisnes Perabot (875)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1124)
Bisnes Restoran (3387)
Bisnes Roti Dan Bakeri (723)
Bisnes Salun Rambut (373)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (385)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (678)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (445)
Bisnes Tradisional (839)
Bisnes Untuk Dijual (3418)
Bisnes Waffle Dan Jagung (388)
Bisnes Western Food (331)
Dewasa 18sx (1799)
Diskusi Bisnes (1986)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (741)
Expo Karnival Tapak Niaga (6623)
Forex Malaysia (1941)
Haiwan Peliharaan (477)
Haji Dan Umrah (469)
Hiasan Dalaman (726)
Hiasan Taman (244)
Hotel Resort Homestay (1028)
Iklan Tv Radio Media Massa (228)
Import Dan Eksport (335)
Ingin Berniaga (2838)
Insurans Dan Takaful (1766)
Insurans Roadtax Kereta (349)
Kedai Bunga (191)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1996)
Kedai Emas (458)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2551)
Kedai Hardware (441)
Kedai Ibu Dan Bayi (697)
Kedai Jahit (3956)
Kedai Kamera Dan Camcorder (349)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (342)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1899)
Kedai Sewa (1652)
Kereta Baru (1642)
Kereta Terpakai (5053)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4974)
Kerja Kemahiran (2017)
Kerja Kosong (12143)
Kerja Praktikal (2180)
Kerja Sales (2332)
Kerja Sambilan (6456)
Konsultan Peguam (159)
Konsultan Perniagaan (466)
Kontrak Swasta (301)
Kontrak Tender Kerajaan (465)
Kontraktor Balak Dan Kayu (485)
Kontraktor Jurutera (576)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (228)
Kontraktor Minyak Dan Gas (696)
Kontraktor Pasir (411)
Kontraktor Pembinaan (2094)
Kontraktor Perlombongan (324)
Kursus Dan Seminar (2865)
Kursus Kecantikan (696)
Kursus Makanan (672)
Kursus Motivasi (327)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1628)
Mencari Pelabur (3731)
Mesin Fotostat (358)
Mesin Freezer Dan Chiller (274)
Mesin Industri (523)
Mesin Jahit (389)
Mesin Proses Makanan (582)
Pakej Pelancongan (2647)
Pakej Perkahwinan (1217)
Pakej Perniagaan (904)
Pasar Basah (1485)
Pekerja Asing (1268)
Pelaburan Saham Unit Trust (967)
Pembantu Rumah Asing (1897)
Pembekal Barang Runcit (1591)
Pembekal Beras (117)
Pembekal Buah-buahan (492)
Pembekal Ikan Kering (390)
Pembekal Kelapa Dan Santan (659)
Pembekal Kerepek (1118)
Pembekal Keropok (454)
Pembekal Kicap Dan Sos (229)
Pembekal Kurma Dan Kismis (291)
Pembekal Madu (246)
Pembekal Mee Dan Bihun (128)
Pembekal Minyak Masak (417)
Pembekal Rempah Dan Perencah (618)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (143)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1200)
Pemborong Batik Dan Sutera (354)
Pemborong Beg Galas (102)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (877)
Pemborong Cadar Dan Tilam (464)
Pemborong Karpet (165)
Pemborong Kasut Dan Sandal (711)
Pemborong Lampin (304)
Pemborong Mutiara (113)
Pemborong Pakaian Bayi (779)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1691)
Pemborong Pakaian Lelaki (1141)
Pemborong Pakaian Plus Size (146)
Pemborong Pakaian Wanita (4295)
Pemborong Telekung Dan Songkok (572)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3576)
Pemborong Tuala (204)
Pemborong Tudung (2829)
Pembuat Papan Tanda Iklan (287)
Pembuat Plastik Kotak Botol (804)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (487)
Pendaftaran Syarikat (508)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (960)
Pengedar Bahan Pencuci (729)
Pengedar Buku Dan Majalah (605)
Pengedar Contact Lens (248)
Pengedar Perfume (1565)
Pengedar Permainan Kanak2 (612)
Pengedar Produk Kecantikan (2653)
Pengedar Produk Kesihatan (3047)
Pengurus Majlis (602)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (742)
Penternak Burung Puyuh (96)
Penternak Ikan (698)
Penternak Kambing (295)
Penternak Lembu (397)
Penternak Udang (198)
Peralatan Makmal Dan Hospital (269)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (739)
Peralatan Sukan (551)
Perisian Komputer (578)
Perkakas Dapur (630)
Perkakas Elektrik (450)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1547)
Pinjaman AIM (171)
Pinjaman Hartanah (526)
Pinjaman Kad Kredit (397)
Pinjaman Kereta (628)
Pinjaman Peribadi (10861)
Pinjaman Perniagaan (1861)
Produk Dari China (548)
Produk Sejuk Beku (1354)
Program Consignment (2041)
Program Dropship (6888)
Pusat Bahasa (366)
Pusat Jagaan Bayi (1601)
Pusat Latihan (660)
Pusat Memandu (125)
Pusat Mengaji Agama (536)
Pusat Pendidikan Tinggi (532)
Pusat Rawatan (373)
Pusat Tadika Dan Taska (1365)
Pusat Tuisyen (1091)
Rancangan Perniagaan (567)
Rawatan Alternatif (299)
Rumah Sewa (4374)
Rumah Untuk Dijual (3806)
Servis Freelance (1136)
Servis Keselamatan (733)
Servis Pembersihan (852)
Servis Pengedaran Risalah (471)
Setiausaha Syarikat (601)
Sewa Bas Dan Van (587)
Sewa Kereta Teksi Limo (1861)
Sewa Lori (2614)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (58)
Studio Filem Dan Videografi (258)
Studio Fotografi (916)
Studio Grafik Dan 3D (1142)
Studio Lukisan (134)
Studio Model Penyanyi Pelakon (759)
Studio Muzik (487)
Sukan Beladiri (118)
Sukan Berkumpulan (237)
Sukan Futsal (231)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (656)
Tanah Untuk Dijual (4946)
Tempahan Biskut Dan Tart (2172)
Tempahan Hamper (189)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (676)
Tempahan Katering (2191)
Tempahan Kek Dan Coklat (2175)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (180)
Tempahan Kuih Muih (1768)
Tempahan Minuman Dan Dessert (470)
Tempahan Nasi Lemak (532)
Tempahan Roti (378)
Terminal Bayaran (194)
Ubahsuai Pejabat (655)
Ubahsuai Rumah (1719)
Urut Tradisional (819)
Usahawan Baja Pertanian (375)
Usahawan Benih Dan Nursery (409)
Usahawan Tani (1106)
Vending Machine (388)
Voucher Dan Tiket (252)
Web Design Malaysia (2332)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1393)