Peminat, Pengumpul, Pembeli, Penjual Barang Lama, Duit Lama, Setem, Mistik, Sejarah Dll.
Mystique33 @ Portal Pengiklanan Malaysia Dan Negara Asean - Fri 25/Nov/2011 9:31am [Last Comment]
Salam semua,

Barang-barang lama semakin mendapat tempat dan menjadi rebutan disamping harganya yang tinggi.
Bagi mereka yang biasa menonton rancangan Pawnstar atau American Picker di channel History di Astro tentu mengetahui bahawa barang-barang lama sangat diminati dan menjadi buruan peminat2nya yang tersendiri.
Kepada semua pengumpul, peminat, pembeli dan penjual barang lama seperti barang antik, duit syiling atau duit kertas lama, barang-barang mistik, barang sejarah,
setem, barang unik, barang yang jarang boleh didapati. Silalah iklankan barang barang anda secara percuma di www.mailah.com

Caranya mudah sahaja:-

1. Klik COLLECTIBLESS, klik Post Ad, nyatakan tajuk, nama barang, sedikit sebanyak perihal barang, dan harga.
2. Masukkan gambar (sehingga 5 keping dibenarkan)
3. Verify email.

SELESAI! Mudah, ringkas dan tepat!

www.mailah.com

Tempat berkumpul komuniti niaga terkini.

Niche: Online Shops
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
13 Nov 2014 (Khamis) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Seminar Memborong Produk di China
12 Nov 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Muhammad 52 - Fri 25/Nov/2011 12:46pm
    saya ada duit syiling mesir .Nak murah je lelong RM 100.cepat  
  2. Tinjau - Wed 7/Dec/2011 6:11pm
    En Muhammad boleh iklan di

    www.tinjau.net

    Ramai customer menanti anda disana.  
  3. Ashikin 10 - Mon 19/Dec/2011 7:06pm
    salam, kenapa saya buka page COLLECTIBLES ni not found?  
  4. Aquew - Sat 9/Jun/2012 2:34pm
    salam.. saya ade koleksi duit rm50 sign aisyah. dan no siri yang unik tok rm1.
    no siri tersebut :

    * ADP8881880
    * ADF2242222
    * AAX0427077
    * AER4001222
    * DJ5050020 (tok rm5)

    serta ade beberape koleksi syiling 10sen hingga 50 sen

    jika berminat atau ade pertanyaan, just email ke antaremail@yahoo.com atau kol
    ke 013-6900731

    *harga boleh runding..

    terima kasih =)  
  5. Bell 10 - Thu 21/Jun/2012 1:43am
    Salam 1 malaysia.Saya ada duit lama Jepun(pokok pisang) 10 dollar (5 keping) untuk di jual kepada collecter yg berminat.jika berminat sms saya dan saya akan hubungi blk.Offer me your best price? tq

    bell 017-6161340 (24hours)  
  6. Megat Azwan - Tue 26/Jun/2012 12:58pm
    sy mempunyai 12 keping duit syilling yassin.. semua berlainan jenis.. jika berminat boleh msg 0177952001.. semua nyew asli.. jgn risau..  
  7. Zainal Abidin Marsidi - Fri 10/Aug/2012 12:42am
    salam semua.saya mempunyai sekeping wang berlin lama tahun 1910 saya ingin menjual tapi saya x tahu dimana nak cari pembeli... sila tunjuk ajar.terima kasih  
  8. Rozaini 7 - Wed 5/Sep/2012 5:13pm
    Saya ade wang kertas RM1 dengan no siri :

    1)AEQ 3649463 (baca dr dpn atau blkg sama je)
    2)AGC 2333111

    jika berminat, emel kpd rozaini_muhamad@yahoo.com atau sms 019-2488329  
  9. Mohd Azizan 3 - Mon 8/Oct/2012 9:37am
    Saya mempunyai 5 bj geliga lipan, 2 bj geliga embun keras, kuku harimau dan geliga angin untuk dilepaskan. Khadam akan diberitahu kepada penebus. Semua barang dapat secara semulajadi.

    Berminat boleh hubungi @ sms ke 0164115087. Email bantai_super@yahoo.com  
  10. Arif93 2 - Wed 7/Nov/2012 9:47am
    Your comment is awaiting moderation.

    saya ada dua keping duit syiling lama
    RM1 syiling (1971)
    20sen(1961) malaya and british
    50 sen(1954) malaya and british
    RM10 nosiri (VZ9468840-QJ2883571)
    RM5 no siri (QH3361546-PS504764)
    RM1no sii (p/43 083586-EE9761765-EG8916823-DA4928818-GT4310835)

    berminat sila hubungi 0147733986 Email aridaud_93@yahoo.com  
  11. Hijauenterprise - Thu 20/Dec/2012 2:06am
    SALAM,
    RM1 No Siri SANGAT UNIK bermula dengan SN dan diikuti no yg unik (SN1766670)
    50 Sen 1999 tanpa no 1 (999)
    Berminat?
    sms 0195737198
    hijauenterprise.biz@gmail.com  
  12. Syfull - Thu 3/Jan/2013 11:06pm
    saya memiliki shiling 5sen 1971 & poskad iklan jam lama thn 2004 untuk dijual.siapa yg berminat blh lah hubungi sy.. 0177401753
    azurazz69@ymail.com  
  13. Ryeezal - Mon 7/Jan/2013 11:32am
    SALAM,

    Siapa yang tahu mana saya boleh dapat syiling yasin yg bukan ori punya, saya nak beli bnyk. siapa yg tahu mana supplier dia, boleh sekiranya kongsi info kepada saya :
    Zack 019-2108743, ryeezal@gmail.com  
  14. Mohd Jamaluddin Jusoh - Mon 7/Jan/2013 11:54am
    salam,

    ada sesiapa yang ada duit rm1 tahun 1999 Ali Abul Hassan

    email saya

    mal2011@yahoo.com  
  15. Miera 58 - Tue 22/Jan/2013 1:15am
    Salam.. sy ada pistol antik.. nk jual..email..semutcottage@gmail.com  
  16. Eriey76 - Sun 3/Feb/2013 11:55am
    salam 1 malaysia..sya ad duit syiling yasin 7&9 untk diletgo..nyatakan hrge anda..pling tgi lps..area k.terengganu..01129338743 @facebook : Eriey Lubricants  
  17. Redsoulseven - Sat 23/Feb/2013 10:59am
    saya ada syiling rancangan malaysia ke lima 1981-1985 (gambar tun hussein onn)
    harga RM 1500

    syiling 25 tahun merdeka 1957-1985 (gambar tunku abdul rahman putra)
    harga RM 2500

    harga boleh runding lagi..
    berminat email redsoul7@ymail.com
    01124023530..  
  18. Saradean - Sun 17/Mar/2013 12:59am
    salam..saya ada 2 keping pingat antik..pingat malaya king georgiv iv dan pingat khidmat berbakti malaya..juga duit syiling perak yasiin 3..jika ada yg berminat,saya ingin menawarkn 4k utk ketiga2 brg ter sebut..
    0127777548 dean
    di jamin tulen.  
  19. Mmsupplies - Thu 11/Apr/2013 10:02am
    Hi
    i have been collecting stamps since 1970 and i have stamps of most of countries around the world..and i wish to sell them all..plz do let me know if your goodself is interested.thank you.i have around 500 stamps
    attach is some of collection of my stamps  
  20. Mmsupplies - Thu 11/Apr/2013 10:06am
    my number is 0122975782 or email at mur910@gmail.com..offer me best price  
  21. Ct 37 - Sun 28/Apr/2013 3:50pm
    Sekiranya anda berminat dengan duit lama sila ke moneymagnet enterprise,no 4 jalan bunga teratai 4,taman plentong utama,masai,jhr
    (0177172576)  
  22. Rosmawar 4 - Tue 30/Apr/2013 9:32pm
    bapa saudara saya ada bbrp brg lama spt perabot, pinggan mangkuk, jam, tv utk dijual dgn harga yg berpatutan. Sila hubungi saya jika berminat di 0136611630.lokasi kg Pandan KL  
  23. Fauziah 81 - Wed 22/May/2013 7:16pm
    Salam, saya ada 5 keping duit lama dan sebentuk cincin lama. Sila hubungi saya jika berminat. 0127481160.  
  24. Faiz 301 - Thu 20/Jun/2013 4:05pm
    saye ada wang kertas lama RM10 (2keping)...duax2 wang kertas itu berbeza..kalu anda nak tgk gambar dlu pon boleh,kalu anda berminat,boleh email saye di (faiz_bob20@yahoo.com)  
  25. Ina 185 - Sat 22/Jun/2013 2:56pm
    kepada sesiapa yg berminat nak dapatkan wang kertas asli rm 50 no siri 9909979 boleh hubungi saya untuk berjumpa terus.no. siri unik.rm 5000.  
  26. Jalil 9 - Sun 23/Jun/2013 10:56am
    Saya ada duit syilng yasin. Sape minat boleh sms saya di 0123492015. Saya akan mms gmbr duit syilng yasin  
  27. Naeem 4 - Wed 3/Jul/2013 9:44am
    FIRST DAY COVER
    CHINESE NEW YEAR DRAGON
    HIGHEST BIDDER WINS. UNTIL 2nd week Ramadhan
    0197482437  
  28. Mujahid 9 - Sun 14/Jul/2013 3:11pm
    Saya menjual duit syiling dlm list dibawah :

    10 sen - 1968, 1973, 1976,19 77
    20 sen - 1979, 1982
    50 sen - 1980

    email : dragon_questdain@yahoo.com
    contact : 019-6720574
    atau boleh pm di inbox sahaja  
  29. Dzulikashahira - Tue 23/Jul/2013 11:22am
    saya ada duit kertas LAMA RM2 >2 KEPING NO SIRI >> CT 6614141 >> DN 3444878

    RM 10 LAMA EJAAN > SEPULUH RINGGIT >>WT 2592053 BERMINAT MMBELI CALL 0193692381  
  30. Joe898 - Mon 19/Aug/2013 1:46am
    as salam. saya ade note RM 1 no siri VD8888898.. sesiapa berminat call sy 0166816076  
  31. Mangsapenipu - Tue 3/Sep/2013 12:58am
    As Salam...
    Saya ad BTBR(Buluh Tumpat Bertemu Ruas) untuk dijual dan berbagai bentuk buluh tumpat berkhadam untuk dipindah milik.
    Turut memiliki syiling Nabi Khidir untuk pindah milik..
    Serta berbagai lagi barangan mistik untuk dipindah milik boleh sent gambar kalo buyer jauh.kalo buyer dekat bley tgk depan2 jer.....
    berminat call saya---> wan-0103788738  
  32. Citra 5 - Fri 4/Oct/2013 10:51pm
    Hi kawan, saya ada banyak setem baru dan lama. Saya akan bagi 50 keping seten dengan harga RM 50. Sesiaqpa berminat, email saya ppcitra@gmail.com  
  33. Aida 42 - Tue 8/Oct/2013 3:25pm
    salam saya ada menyimpan kiswah / kelambu kabbah (asli)

    ciri-ciri: tebal & nampak serat benang

    saya ingin maharkannya berminat call/sms en zul 012-7610758 (terhad)  
  34. Eyazahira - Wed 23/Oct/2013 9:30pm
    bagi penggemar barangan antik saya mempunyai siling perak yang berumur lebih 1000 masihi bertulisan jawi..sesiapa yang berminat boleh watsuup saya di 0133572278  
  35. Shukre - Sun 27/Oct/2013 8:43pm
    sya ada duit:
    1) RM20.00....no siri TE 7475076
    2) RM 1.00....no siri J/83 516315

    lau brminat bleh call/sms shukre:019-9269436 @ emel Syuk_Yie89@yahoo.com  
  36. Princedeath - Tue 29/Oct/2013 11:25pm
    Salam semua, saya ingin menjual syiling kesayangan saya yg bernilai 1 sen tahun 1939 King Emperor George IV pada harga RM250. Can nego till let go.
    Sesiapa yg berminat boleh call/sms saya di 0148491287.
    Siapa cepat dia dapat. :)  
  37. Princedeath - Wed 30/Oct/2013 9:56am
    Salam semua..
    Saya ingin menjual syiling kesayangan saya yg bernilai 1 sen tahun 1939 King Emperor George VI pada harga RM250 kerana perlukan duit.
    Sesiapa yg berminat boleh call/sms saya di 0148491287.
    Siapa cepat dia dapat. :)  
  38. Rostam 6 - Thu 31/Oct/2013 8:13pm
    sy mempunyai lira turkey not 50000 TRL sape yg berminat sila call sy 0179158657 Duit sejarah yg terlalu konflik tahun 14 januari 1970  
  39. Syahidee - Sat 2/Nov/2013 6:41am
    Assalamualaikum,saye mempunyai syiling pedang zulfikar,tembaga asli,terdapat name allah,muhammad,dan empat sahabat nabi,dan nombor 101.....

    Sesiapa yang Berminat call/sms 0172375964  
  40. Pngebara - Tue 5/Nov/2013 11:10pm
    Saya Nak Jual Setem (BIRTH OF THE POST OFFICE 1809) pasal harga sms atau call no saya 0139417029  
  41. Rahman 115 - Sun 10/Nov/2013 1:23am
    Saya menjual. . . .

    Duit kertas . . .
    1 Riyal Saudi Arabian
    Monetary Agency

    10 Krooni Eesti Pank
    Jakob Hurt 1839-1907

    Duit syiling. . .
    1 Dolar Hong Kong 1979
    Queen Elizabeth The Second

    1 Franc Republique Francaise
    1977.

    Berminat hubungi saya. .
    0178112372  
  42. Rahman 115 - Mon 11/Nov/2013 1:07am
    saya jual . . . .

    Duit syiling 50sen (parlimen)
    ada parit atau berbelah tepi
    1967 dan 1968.Harga RM1500
    MASIH BOLEH RUNDING.

    Berminat sila hubungi saya. .
    0178112372
    abdrahmanwahab86@gmail.com  
  43. Haziqah 9 - Thu 14/Nov/2013 6:44pm
    Salam...
    Sye bnyk kolesi duit syiling lama...
    Masih cantik Lagi...
    Siapa berminat sila
    Email haziqahkecik@gmail.com  
  44. Hamzaniharun - Sat 16/Nov/2013 2:06pm
    Saya ada sekeping duit syiling straits settlements tahun 1897 satu sen...nak jual...berminat sms/call 0126036244  
  45. Andri - Wed 4/Dec/2013 2:08am
    saya ad keris berdiri , MD, badar besi, dan mustika pengasih, M.batu lipan,,,
    barang dijual dengan harga pantas dan tidak terlalu mahal..berminat hubungi ke no.hp 082325357118 or email adeendri2312@yahoo.com(YM)  
  46. Godeg - Mon 9/Dec/2013 2:33am
    ANTI RACUN
    telp : 085220068774
    email : godeg_001@yahoo.co.id
    pictures : https://www.facebook.com/godeg.mordeg?ref=tn_tnmn  
  47. Zamri 173 - Sun 22/Dec/2013 5:38am
    Duit kertas lama dan syiling lama made malaysia untuk dilepaskan dgn harga berpatutan,call me 017-8849969 call kita deal harga sampai jd  
  48. Ekin755 - Sun 29/Dec/2013 6:34pm
    salam,saya ad barang nak di jual .

    mata lembing -dah lama sangat simpan.mata lembing ni lau org ad niat xbaik /org lemah smangat xdigalakkan pegang.so utk ssape2 yg kuat smangat jea lha. harga boleh runding ngan saya.

    50sen berbelah tahun 67/68-ada 4 kpg
    rm1 syiling kering tahun 92-ad 6kpg
    rm1 kertas rusa
    rm2 t/t permaisuri aishah

    berminat boleh sms/call 017-9464809 man  
  49. Saiful89 2 - Mon 6/Jan/2014 6:44pm
    Wang Satu ringgit lama sign gabenor Jaffar Hussin...

    ada 4 keping utk di lelong!

    buka harga rm 3++.99
    maksimum RM 1000.00

    hubungi di saifuleypul@gmail.com /
    0126686142  
  50. Mohd Zailie - Fri 10/Jan/2014 2:57pm
    Saya mempunyai duit syiling lama untuk dijual seperti berikut :-

    1. 1 cent Tahun 1889 British North Borneo 1kpg
    2. 20 cent Tahun 1950 1kpg
    3. 10 cent Tahun 1917,1950,1957 3kpg
    4. 5 cent Tahun 1961 1kpg
    5. 1 cent Tahun 1962 1kpg
    6. 1/2 cent Tahun 1940 1 kpg
    7. Duit Syiling Peringatan Malaysia RM 5 & RM 1

    Saya juga mempunyai duit-duit syiling dan duit kertas luar negara untuk dijual juga. Sesiapa berminat boleh SMS saya di 0126638062 atau pun di Facebook -Mohd Zailie dan Twitter - @zailiekurus. Sekian terima kasih  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 63 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2730)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (215)
Bengkel Kereta (1488)
Bengkel Motosikal (249)
Bengkel Tayar (213)
Bisnes Air Mineral (365)
Bisnes Ais Krim (499)
Bisnes Aksesori Kereta (650)
Bisnes Broadband (1102)
Bisnes Burger (548)
Bisnes Cermin Mata (159)
Bisnes Cuci Kereta (804)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1362)
Bisnes Ebook (1045)
Bisnes Handphone (1255)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (558)
Bisnes Ice Blended (694)
Bisnes Jam Tangan (287)
Bisnes Jeruk (165)
Bisnes Kitar Semula (498)
Bisnes Komputer (1487)
Bisnes Kurier Dan Logistik (678)
Bisnes Minuman (1462)
Bisnes Pasar Malam (1969)
Bisnes Pelancongan (548)
Bisnes Pengantin (684)
Bisnes Perabot (854)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1108)
Bisnes Restoran (3329)
Bisnes Roti Dan Bakeri (708)
Bisnes Salun Rambut (364)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (380)
Bisnes Sms (161)
Bisnes Spa Dan Facial (661)
Bisnes Steamboat (198)
Bisnes Tablet Pc (440)
Bisnes Tradisional (819)
Bisnes Untuk Dijual (3319)
Bisnes Waffle Dan Jagung (382)
Bisnes Western Food (323)
Dewasa 18sx (1772)
Diskusi Bisnes (1961)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (721)
Expo Karnival Tapak Niaga (6472)
Forex Malaysia (1882)
Haiwan Peliharaan (468)
Haji Dan Umrah (465)
Hiasan Dalaman (711)
Hiasan Taman (242)
Hotel Resort Homestay (1009)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (330)
Ingin Berniaga (2820)
Insurans Dan Takaful (1727)
Insurans Roadtax Kereta (338)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1983)
Kedai Emas (452)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2530)
Kedai Hardware (437)
Kedai Ibu Dan Bayi (689)
Kedai Jahit (3835)
Kedai Kamera Dan Camcorder (342)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (345)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1845)
Kedai Sewa (1635)
Kereta Baru (1616)
Kereta Terpakai (5002)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4811)
Kerja Kemahiran (1954)
Kerja Kosong (11759)
Kerja Praktikal (2063)
Kerja Sales (2277)
Kerja Sambilan (6320)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (452)
Kontrak Swasta (293)
Kontrak Tender Kerajaan (455)
Kontraktor Balak Dan Kayu (480)
Kontraktor Jurutera (565)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (679)
Kontraktor Pasir (391)
Kontraktor Pembinaan (2056)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2818)
Kursus Kecantikan (687)
Kursus Makanan (662)
Kursus Motivasi (323)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1622)
Mencari Pelabur (3683)
Mesin Fotostat (353)
Mesin Freezer Dan Chiller (268)
Mesin Industri (512)
Mesin Jahit (374)
Mesin Proses Makanan (567)
Pakej Pelancongan (2611)
Pakej Perkahwinan (1202)
Pakej Perniagaan (894)
Pasar Basah (1460)
Pekerja Asing (1235)
Pelaburan Saham Unit Trust (944)
Pembantu Rumah Asing (1858)
Pembekal Barang Runcit (1580)
Pembekal Beras (109)
Pembekal Buah-buahan (483)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (649)
Pembekal Kerepek (1100)
Pembekal Keropok (444)
Pembekal Kicap Dan Sos (223)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (238)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (415)
Pembekal Rempah Dan Perencah (596)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1184)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (606)
Pemborong Bundle (865)
Pemborong Cadar Dan Tilam (454)
Pemborong Karpet (162)
Pemborong Kasut Dan Sandal (695)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (109)
Pemborong Pakaian Bayi (774)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1657)
Pemborong Pakaian Lelaki (1129)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4209)
Pemborong Telekung Dan Songkok (566)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3524)
Pemborong Tuala (200)
Pemborong Tudung (2789)
Pembuat Papan Tanda Iklan (277)
Pembuat Plastik Kotak Botol (798)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (482)
Pendaftaran Syarikat (494)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (953)
Pengedar Bahan Pencuci (718)
Pengedar Buku Dan Majalah (586)
Pengedar Contact Lens (243)
Pengedar Perfume (1539)
Pengedar Permainan Kanak2 (599)
Pengedar Produk Kecantikan (2628)
Pengedar Produk Kesihatan (2999)
Pengurus Majlis (596)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (727)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (695)
Penternak Kambing (287)
Penternak Lembu (390)
Penternak Udang (194)
Peralatan Makmal Dan Hospital (265)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (722)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (571)
Perkakas Dapur (624)
Perkakas Elektrik (438)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1533)
Pinjaman AIM (168)
Pinjaman Hartanah (520)
Pinjaman Kad Kredit (389)
Pinjaman Kereta (608)
Pinjaman Peribadi (10592)
Pinjaman Perniagaan (1836)
Produk Dari China (542)
Produk Sejuk Beku (1319)
Program Consignment (2014)
Program Dropship (6741)
Pusat Bahasa (357)
Pusat Jagaan Bayi (1542)
Pusat Latihan (648)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (523)
Pusat Pendidikan Tinggi (523)
Pusat Rawatan (366)
Pusat Tadika Dan Taska (1316)
Pusat Tuisyen (1067)
Rancangan Perniagaan (594)
Rawatan Alternatif (292)
Rumah Sewa (4289)
Rumah Untuk Dijual (3737)
Servis Freelance (1111)
Servis Keselamatan (720)
Servis Pembersihan (828)
Servis Pengedaran Risalah (459)
Setiausaha Syarikat (609)
Sewa Bas Dan Van (575)
Sewa Kereta Teksi Limo (1822)
Sewa Lori (2562)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (248)
Studio Fotografi (900)
Studio Grafik Dan 3D (1100)
Studio Lukisan (129)
Studio Model Penyanyi Pelakon (727)
Studio Muzik (477)
Sukan Beladiri (116)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (640)
Tanah Untuk Dijual (4848)
Tempahan Biskut Dan Tart (2153)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (668)
Tempahan Katering (2150)
Tempahan Kek Dan Coklat (2145)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1748)
Tempahan Minuman Dan Dessert (463)
Tempahan Nasi Lemak (522)
Tempahan Roti (360)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (640)
Ubahsuai Rumah (1686)
Urut Tradisional (793)
Usahawan Baja Pertanian (372)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1095)
Vending Machine (371)
Voucher Dan Tiket (247)
Web Design Malaysia (2310)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1352)