Search Majalah.com
Pembuat Kotak Secara Kecil-Kecilan Ikut Reka Pelanggan (10 Kotak Pun Boleh Buat)
Beso - Sat 14/May/2011 10:59am [Last Comment]
sesiapa yang berminat nak tempahan kotak untuk perniagaan sendiri ,untuk majlis atau apa pun tapi nak tempah dalam jumlah yang sedikit ikut reka pelanggan boleh lah hubungi saya 012 6210548 @ e mail mysks@ymail.com ..

Niche: Pembuat Plastik Kotak Botol | Kedai Cenderahati Dan Kraf
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
3 Dec 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Seminar Memborong Produk di China
29 Nov 2014 (Sabtu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Dayyan House Of Hijab - Sat 14/May/2011 11:37am
    paperbag boleh x?boleh send detail dayyan.houseofhijab@gmail.com  
  2. Yaakop 2 - Sat 14/May/2011 12:41pm
    dimana lokasi?  
  3. Ijja1912 - Sat 14/May/2011 3:55pm
    Tolong hantarkan :

    1- detail harga.
    2- Contoh design yang dah ada / yg boleh dibuat.

    kepada :

    ifast99@gmail.com. Terima kasih.  
  4. Zara 14 - Sat 14/May/2011 6:33pm
    Tolong hantarkan :

    1- detail harga.
    2- Contoh design yang dah ada / yg boleh dibuat.

    zaranisrina@gmail.con  
  5. Nor 52 - Sat 14/May/2011 6:41pm
    sy berminat. tlg email detail harga dan sample design/

    nor959@gmail.com  
  6. Deenacollections - Sun 15/May/2011 1:54pm
    detail harga dan design...
    area mn?
    deena_collections@yahoo.com  
  7. Ceri Mekar - Sun 15/May/2011 4:47pm
    Salam,

    1- detail harga.
    2- Contoh design yang dah ada / yg boleh dibuat

    risha_pioneerfashion@live.com


    .  
  8. Newbiz - Mon 16/May/2011 4:35pm
    salam. saya pun nak tau lebih detail tentang harga secara borong & Saiz. tq  
  9. Fara 21 - Tue 17/May/2011 12:56am
    salam...

    sy menjalankan bisnes biskut..

    pls emailkan detail untuk sy...

    1) harga
    2) contoh2 design

    kalau boleh secepat mungkin yer

    farahidamalek@yahoo.com @
    sms... 017-5271971  
  10. Amizan 2 - Tue 17/May/2011 10:51am
    Tolong hantarkan :

    1- detail harga.
    2- Contoh design yang dah ada / yg boleh dibuat.

    amizanasran7779@gmail.com

    thanx....  
  11. Asmah 7 - Tue 17/May/2011 8:36pm
    boleh tak design untuk tepek gambo kartun ...ingt nak buat for goodies bag masa b'day anak  
  12. Beso - Tue 17/May/2011 9:54pm
    buat semua saya dah hantar..untuk asmah boleh letak apa saja di atas kotak..nak buat kotak rupa mcm gambar kartun pun boleh ..buat new biz tlg bagi email

    untuk lebih jelas saya buat kotak ikut ukuran pelanggan ..reka ,saiz, dan bajet hendaklah anda bagi dekat saya
    dan akan saya rekaan untuk anda ..tanpa kos tambahan

    kotak nie boleh letak logo atau apa saja yang anda mahukan

    dan untuk yang dah ready made sila layari di http://giftdoorkek.blogspot.com

    tq  
  13. Roselen - Sun 22/May/2011 4:00pm
    emailkan kat saya.

    roselen5234@ymail.com  
  14. Alifya Bakers - Mon 23/May/2011 11:06pm
    salam email kan alifyabakers@yahoo.com kotak untuk door gift/kek/muffin
    tq  
  15. Reen 5 - Wed 25/May/2011 4:01pm
    Add kami di facebook viafantasy_gift@yahoo.com untuk promosi terkini barangan cenderahati kami. Pelbagai pilihan dgn harga yang bersesuaian.  
  16. Adura 3 - Fri 3/Jun/2011 9:59pm
    salam saya nak tanya ada buat kotak tuk letak perfume bersize (L5cm x W8.5cm) boleh kemukakan sebutharga bagi 50 kotak yang boleh meletakkan 4 botol perfume @ 019-3460979 or 019-6500400, thanks.  
  17. Delaila - Tue 7/Jun/2011 2:27pm
    Salam, boleh email kan saya detail harga untuk kotak letak tudung (contoh kotak Pearl Haya). Kualiti kotak sederhana (boleh tahan lasak semasa proses pos laju agar tudung tidak kemek).Terima kasih

    Email:ella_walla@yahoo.com  
  18. Sf Niaga - Tue 7/Jun/2011 9:35pm
    saya merupakan sebuah syarikat memperoses produk makanan dan berminat dgn iklan anda...boleh emailkan produk2 anda y pernah dibuat...
    chemat_z@yahoo.com.my  
  19. Sahrizal - Wed 8/Jun/2011 11:31pm
    Salam, saya bercadang nak buat produk kesihatan seperti bioasli, boleh emailkan harga kotak dan design ke email saya sahrizal.mn@gmail.com  
  20. Haslina Hashim 2 - Thu 9/Jun/2011 9:31am
    salam. saya nak tpah kotak utk brg kemas spt cincin. gelang etc. blh email ctoh kotak yg prnah buat x n harga ke aliyana68@yahoo.co.uk  
  21. Ceri Mekar - Tue 14/Jun/2011 6:32pm
    salam, boleh emailkan harga untuk kotak kurma ke risha_pioneerfashion@live.com  
  22. Asnura - Thu 16/Jun/2011 11:39am
    e-mailkan saya asnuradollah@yahoo.com  
  23. Triple Blinkz - Sun 26/Jun/2011 6:41pm
    salam....

    klu kotak utk letak kerongsang blk ke?

    emailkn kp sy... triple.blinkz@yahoo.com  
  24. Man 88 - Tue 28/Jun/2011 12:24am
    tolong email saya design. saya nak kotak biskut dan serunding ikan. lokasi sabah. tolong email saya harga termasuk kos hantar, design dan berapa lama siap? ke email: kelisabah@gmail.com  
  25. Myazara 3 - Thu 7/Jul/2011 9:40am
    saya berminat. tlg emailkan secepat mungkin sebut harganya.

    myazarajaa@yahoo.com  
  26. Husnul Hadi Onn - Thu 14/Jul/2011 12:54am
    saya dari Belanga Sakti Food Industry..
    sy berminat untuk menempah kotak untuk pakagin kotak 1dozen produk sy..
    boleh bagi harga:-

    270mm x 210mm x 97mm(tinggi)= 100pcs

    305mm x 276mm x 136mm(high)= 100pcs

    305mm x 273mm x 100mm(high)= 100pcs

    lokasi di mana?..

    Husnul Hadi Onn
    General Manager Belanga Sakti Food Industry
    hadionn@gmail.com
    010 3356797 013 7535040  
  27. Linda 33 - Tue 19/Jul/2011 11:44am
    Tolong hantarkan :

    1- detail harga.
    2- Contoh design yang dah ada / yg boleh dibuat.

    kepada :
    myza_niaga@yahoo.com  
  28. Nur 133 - Fri 5/Aug/2011 10:08pm
    emel katalog ke jaja_joyable@yahoo.com.my  
  29. Poohda - Tue 25/Oct/2011 4:50pm
    blh emel cth design utk kotak cupcake yg ada dan harga sekali
    hadawaty@hotmail.com

    TQ  
  30. Msazyla - Sat 28/Jan/2012 11:14pm
    saya sedang aktif mencari supplier kotak untuk bisnes handmade headbands.

    Size yang diperlukan ialah 20cm x 16cm x 5cm atau size yang berdekatan.

    Color hitam & memerlukan 1-color printing..

    Amount diperlukan 200pcs.

    Sila hubungi saya zy.basri@gmail.com / twitter: everdollz

    -URGENT-  
  31. Marieza - Mon 6/Feb/2012 6:27am
    sy tgh survey2 u wat bisness doorgift..kalau xkeberratan,please send cth design n harganya skli..serta measurement ya..blh buat customize printing skli x di kotak 2..
    please email sy..imorangecase@gmail.com  
  32. Merpati Biru 2 - Wed 7/Mar/2012 11:36am
    Tolong hantarkan :

    1- detail harga.
    2- Contoh design yang dah ada / yg boleh dibuat.

    merpati_biru505@yahoo.com  
  33. Linzscollections - Thu 22/Mar/2012 10:21am
    salam boleh email kat saya

    linzs_collections@yahoo.com

    TQ  
  34. Lyna 19 - Wed 25/Apr/2012 3:47pm
    Tolong hantarkan :

    1- detail harga.
    2- Contoh design yang dah ada / yg boleh dibuat.

    reka_bungatelur@yahoo.com  
  35. Ratu Hati - Thu 7/Jun/2012 10:33am
    untuk kotak sabun berukuran 7cmx5cmx4cm berapa kos jika order 150 pcs sahaja  
  36. Puan June - Tue 31/Jul/2012 12:46pm
    Tolong hantarkan :

    1- detail harga.
    2- Contoh design yang dah ada / yg boleh dibuat.
    3- Kalau ada catalog emailkan sekali

    junainah.atirah@gmail.com  
  37. Syaima 2 - Thu 2/Aug/2012 4:30pm
    sy nak tahu harga untuk kotak mineral water 500ml dan 1.5l
    quantity lebih 100 pcs

    syaimahalim@yahoo.com  
  38. Lida Rahim - Mon 6/Aug/2012 7:44am
    Assalam..

    saya nak tao harga utk kotak bersaiz

    120x120x160(h)
    240x120x160(h)
    240x240x160(h)

    untuk penghantaran susu Alpha Lipid Slim Diet 2

    pls emel me to axelida@yahoo.com

    www.facebook.com/lidarahim.alsd2  
  39. Bella Rashid89 - Tue 29/Jan/2013 7:07am
    Tolong hantar detail
    bella_rashid89@yahoo.com.my  
  40. Yat 21 - Wed 27/Feb/2013 2:16pm
    tolong hantar detail kat email saya
    yafa172@yahoo.com
    sekurangnya kena bape tempahan..
    kat area mana ni.  
  41. Msyafik - Fri 8/Mar/2013 12:04pm
    saya ingin ketahui dgn lebih lanjut lg ttg syarikat tuan. . .
    msyafik25@gmail.com  
  42. Kasturi 3 - Mon 18/Mar/2013 11:23am
    syarikat sya ingin mencari pereka kotak untuk minyak wangi serta pembekal botol untuk minyak wangi.
    boleh hantarkan design kotak/jenis botol serta harga yang ditawarkan at: email:melur17@yahoo.com  
  43. Norin 6 - Sun 31/Mar/2013 1:34am
    Ada x kotak utk coklat??? Kalau ada,
    Tolong hantarkan
    1- detail harga.
    2- Contoh design yang dah ada / yg boleh dibuat.
    3- Kalau ada catalog emailkan sekali kpd knorinfatin@rocketmail.com  
  44. Aleeza 6 - Wed 24/Apr/2013 2:58am
    tolong email kataloq ke aleez_29@yahoo.com  
  45. Wan 982 - Mon 10/Jun/2013 8:48am
    saiz kotak yg boleh muat dalam 4-5 biji kurma..klu boleh hantar design kotak sekali
    sopiro87@gmail.com  
  46. Ahmad 407 - Mon 12/Aug/2013 11:29pm
    tlg email detail ke spotrimbintang85@gmail.com  
  47. Nor 22 - Tue 13/Aug/2013 2:57pm
    TLG EMAILKAN KE cikgubaby251006@yahoo.co.uk.
    Sy perlukan kotak yg sesuai utk letak biskut love letter..  
  48. Jie 29 - Tue 8/Oct/2013 12:34pm
    perlukan kotak untuk isi 4 biji kurma..prefer dlm bentuk plastik..email ke jie_77@yahoo.com  
  49. Hashim Hasan - Thu 20/Feb/2014 11:30pm
    kotak sabun kecantikan.....guna format yg ada nanti tukar sikit sikit.Email wmt8780@gmail.com  
  50. Itsfm Retail - Thu 9/Oct/2014 1:36am
    email kt saya itsfmretail@gmail.com  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 50 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2818)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (225)
Bengkel Kereta (1505)
Bengkel Motosikal (252)
Bengkel Tayar (219)
Bisnes Air Mineral (372)
Bisnes Ais Krim (515)
Bisnes Aksesori Kereta (663)
Bisnes Broadband (1113)
Bisnes Burger (550)
Bisnes Cermin Mata (162)
Bisnes Cuci Kereta (823)
Bisnes Cyber Cafe (453)
Bisnes Dobi (1386)
Bisnes Ebook (1066)
Bisnes Handphone (1272)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (573)
Bisnes Ice Blended (711)
Bisnes Jam Tangan (291)
Bisnes Jeruk (182)
Bisnes Kitar Semula (507)
Bisnes Komputer (1503)
Bisnes Kurier Dan Logistik (692)
Bisnes Minuman (1487)
Bisnes Pasar Malam (2005)
Bisnes Pelancongan (554)
Bisnes Pengantin (699)
Bisnes Perabot (875)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1124)
Bisnes Restoran (3387)
Bisnes Roti Dan Bakeri (723)
Bisnes Salun Rambut (373)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (385)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (678)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (445)
Bisnes Tradisional (839)
Bisnes Untuk Dijual (3418)
Bisnes Waffle Dan Jagung (388)
Bisnes Western Food (331)
Dewasa 18sx (1799)
Diskusi Bisnes (1986)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (741)
Expo Karnival Tapak Niaga (6623)
Forex Malaysia (1941)
Haiwan Peliharaan (477)
Haji Dan Umrah (469)
Hiasan Dalaman (726)
Hiasan Taman (244)
Hotel Resort Homestay (1028)
Iklan Tv Radio Media Massa (228)
Import Dan Eksport (335)
Ingin Berniaga (2838)
Insurans Dan Takaful (1766)
Insurans Roadtax Kereta (349)
Kedai Bunga (191)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1996)
Kedai Emas (458)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2551)
Kedai Hardware (441)
Kedai Ibu Dan Bayi (697)
Kedai Jahit (3956)
Kedai Kamera Dan Camcorder (349)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (342)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1899)
Kedai Sewa (1652)
Kereta Baru (1642)
Kereta Terpakai (5053)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4974)
Kerja Kemahiran (2017)
Kerja Kosong (12143)
Kerja Praktikal (2180)
Kerja Sales (2332)
Kerja Sambilan (6456)
Konsultan Peguam (159)
Konsultan Perniagaan (466)
Kontrak Swasta (301)
Kontrak Tender Kerajaan (465)
Kontraktor Balak Dan Kayu (485)
Kontraktor Jurutera (576)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (228)
Kontraktor Minyak Dan Gas (696)
Kontraktor Pasir (411)
Kontraktor Pembinaan (2094)
Kontraktor Perlombongan (324)
Kursus Dan Seminar (2865)
Kursus Kecantikan (696)
Kursus Makanan (672)
Kursus Motivasi (327)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1628)
Mencari Pelabur (3731)
Mesin Fotostat (358)
Mesin Freezer Dan Chiller (274)
Mesin Industri (523)
Mesin Jahit (389)
Mesin Proses Makanan (582)
Pakej Pelancongan (2647)
Pakej Perkahwinan (1217)
Pakej Perniagaan (904)
Pasar Basah (1485)
Pekerja Asing (1268)
Pelaburan Saham Unit Trust (967)
Pembantu Rumah Asing (1897)
Pembekal Barang Runcit (1591)
Pembekal Beras (117)
Pembekal Buah-buahan (492)
Pembekal Ikan Kering (390)
Pembekal Kelapa Dan Santan (659)
Pembekal Kerepek (1118)
Pembekal Keropok (454)
Pembekal Kicap Dan Sos (229)
Pembekal Kurma Dan Kismis (291)
Pembekal Madu (246)
Pembekal Mee Dan Bihun (128)
Pembekal Minyak Masak (417)
Pembekal Rempah Dan Perencah (618)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (143)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1200)
Pemborong Batik Dan Sutera (354)
Pemborong Beg Galas (102)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (877)
Pemborong Cadar Dan Tilam (464)
Pemborong Karpet (165)
Pemborong Kasut Dan Sandal (711)
Pemborong Lampin (304)
Pemborong Mutiara (113)
Pemborong Pakaian Bayi (779)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1691)
Pemborong Pakaian Lelaki (1141)
Pemborong Pakaian Plus Size (146)
Pemborong Pakaian Wanita (4295)
Pemborong Telekung Dan Songkok (572)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3576)
Pemborong Tuala (204)
Pemborong Tudung (2829)
Pembuat Papan Tanda Iklan (287)
Pembuat Plastik Kotak Botol (804)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (487)
Pendaftaran Syarikat (508)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (960)
Pengedar Bahan Pencuci (729)
Pengedar Buku Dan Majalah (605)
Pengedar Contact Lens (248)
Pengedar Perfume (1565)
Pengedar Permainan Kanak2 (612)
Pengedar Produk Kecantikan (2653)
Pengedar Produk Kesihatan (3047)
Pengurus Majlis (602)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (742)
Penternak Burung Puyuh (96)
Penternak Ikan (698)
Penternak Kambing (295)
Penternak Lembu (397)
Penternak Udang (198)
Peralatan Makmal Dan Hospital (269)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (739)
Peralatan Sukan (551)
Perisian Komputer (578)
Perkakas Dapur (630)
Perkakas Elektrik (450)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1547)
Pinjaman AIM (171)
Pinjaman Hartanah (526)
Pinjaman Kad Kredit (397)
Pinjaman Kereta (628)
Pinjaman Peribadi (10861)
Pinjaman Perniagaan (1861)
Produk Dari China (548)
Produk Sejuk Beku (1354)
Program Consignment (2041)
Program Dropship (6888)
Pusat Bahasa (366)
Pusat Jagaan Bayi (1601)
Pusat Latihan (660)
Pusat Memandu (125)
Pusat Mengaji Agama (536)
Pusat Pendidikan Tinggi (532)
Pusat Rawatan (373)
Pusat Tadika Dan Taska (1365)
Pusat Tuisyen (1091)
Rancangan Perniagaan (567)
Rawatan Alternatif (299)
Rumah Sewa (4374)
Rumah Untuk Dijual (3806)
Servis Freelance (1136)
Servis Keselamatan (733)
Servis Pembersihan (852)
Servis Pengedaran Risalah (471)
Setiausaha Syarikat (601)
Sewa Bas Dan Van (587)
Sewa Kereta Teksi Limo (1861)
Sewa Lori (2614)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (58)
Studio Filem Dan Videografi (258)
Studio Fotografi (916)
Studio Grafik Dan 3D (1142)
Studio Lukisan (134)
Studio Model Penyanyi Pelakon (759)
Studio Muzik (487)
Sukan Beladiri (118)
Sukan Berkumpulan (237)
Sukan Futsal (231)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (656)
Tanah Untuk Dijual (4946)
Tempahan Biskut Dan Tart (2172)
Tempahan Hamper (189)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (676)
Tempahan Katering (2191)
Tempahan Kek Dan Coklat (2175)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (180)
Tempahan Kuih Muih (1768)
Tempahan Minuman Dan Dessert (470)
Tempahan Nasi Lemak (532)
Tempahan Roti (378)
Terminal Bayaran (194)
Ubahsuai Pejabat (655)
Ubahsuai Rumah (1719)
Urut Tradisional (819)
Usahawan Baja Pertanian (375)
Usahawan Benih Dan Nursery (409)
Usahawan Tani (1106)
Vending Machine (388)
Voucher Dan Tiket (252)
Web Design Malaysia (2332)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1393)