Search Majalah.com
Pemborong Semua Jenis Jersi/Tshirt Branded/Jeans Terbesar di Kelantan
Azri 6 - Sat 26/Feb/2011 9:54pm [Last Comment]
SALAM SEMUA, KAMI PEMBEKAL/PEMBORONG SEMUA JENIS PAKAIAN DARI THAILAND,CHINA DSB NYA. SEKARANG MUSIM JERSI MSIA DEWASA, BUDAK SEPASANG SEMUA ADE.
TERBARU RED WARRIOR YG ADA COP HAPPY KAT DEPAN DAH KUAR TAPI SAPE NAK KENA TEMPAH AWAL COZ BRG NI MCM PISANG PANAS SEKARANG
lindatextile.blogspot.com

TAPI DLM BLOG NI JERSI KELATE TU BUKAN YG TU TAU, YANG TERBARU YANG PLAYER PAKAI SEKARANG

JERSI MSIA HOME & AWAY = RM25
JERSI MSIA BUDAK SEPASANG = RM25

JERSI RED WARRIOR BUDAK = RM18
TSHIRT RED WARRIOR BUDAK SEPASANG = RM18

TSHIRT RED WARRIOR WARNA MERAH,PUTIH DAN HITAM = RM15

SINGLET RED WARRIOR = RM18

JERSI WORLDCUP GREB B = RM12 (BRAZIL,ARGENTINA,SPAIN,GERMANY,ENGLAND,ITALY,PERANCIS,BELANDA DAN SOUTH AFRICA SHJ)

JERSI EPL GRED A = RM18 (YG NI ADA SULAM NIKE & ADIDAS)

JERSI NIKE ADIDAS = RM10 (ROUNECK) RM12(KOLAR)

JERSI MADE IN SINGAPORE = RM18

SUAR 3/4 = RM18 ADIDAS

TSHIRT BRANDED = RM7.50 LEVIS.PAULSMITCH,BILLABONG,QUICKSILVER

TSHIRT WANITA = RM6

JGN SURUH EMEIL YE COZ HARGA DAH BAGI DAN NAK TGK TERUS KE BLOG
lindatextile.blogspot.com

atau

kol/sms terus untuk deal harga
017-9189795 azri

Niche: Pemborong Tshirt Dan Uniform | Pemborong Pakaian Lelaki
Salam Ramadhan Mubarak 1435h
Dari DPMM Putrajaya
     
  1. Littlebutton Enterprise - Sat 26/Feb/2011 10:17pm
    dropship takde offer ke?  
  2. Pak Andak 2 - Sun 27/Feb/2011 11:25pm
    Azri!!! Kamu tak ada kerja lain ke ha??? Asyik nak ambik duit orang dengan senang!!! dulu kau buat skim cepat kaya Fast Track..sekarang Energ2u pulak...apa lu ni beb...duit orng tak nak bagi balik..account dekat OLX hang dah tutup....jangan tipu orang cam ni wei!!!duit haram tuh!!!  
  3. Azri 6 - Mon 28/Feb/2011 7:41pm
    kepada pak andak: saya tak pernah amik duit org tanpa tujuan, saya tak pernah buat skim cepat kaya fastrack ok demi allah sy tak pernah makan duit haram fastrack ok,, saya juga tak pernah tipu org
    tak de gunanya encik wt gini disebabkan sesuatu perkara yg ada tak puas hati coz sesungguhnya allah maha mengetahui ape yg berlaku dan semua pelanggan sy dari seluruh msia kenal dan tau sape sy ok,
    biz saya tak pernah tergugat dengan cara pak andak memburukkan sy mcm ni,
    ada tak puas hati mai dtg jupo sy bila2 masa saja kat opis or kedai saya.
    alhamdullillah walau ape kritikan tuduhan dan fitnh org allah tetap melindungi saya dan mungkin en tak tau ape sebenarnya
    waassalam  
  4. Atiesabah - Tue 1/Mar/2011 2:52pm
    en.azri,saya rasa awak hanya bernasib baik saja..bukan dilindungi...saya pun pernah terkena dekat awak...lain yg diorder..lain yg di bagi..dahtu tak berkualiti..orang pun pandai menilai juga...harga pos awak minta lebih dari kadar sebenar..nasib saya tak ikut sangat awak suruh saya tambah duit pos...saya masih simpan semua mesej awak dan resit pos..sebagai pengajaran dan peringatan..kalau tak..memang rugi banyak..cukup sekali saya order kat awak..mati,hidup balik pun saya tak nak lagi berurus niaga dgn awak!  
  5. Azrie 3 - Thu 3/Mar/2011 3:51am
    sy setuju dgn pak andak & atie coz sy dh terkena RM1650 dgn bdk azri ni..order jc msia dr bln jan sampai la ni xdpt2..report polis dh buat..klu ko berani ko sumpah la xmkn duit tu...ko jgn ingat bole lps..doa org teraniaya ni Allah makbulkn..aku wat solat hajat biar kembung perut ko sampai kuar nanah mkn duit haram..amin...  
  6. Norhafeza Usak - Tue 8/Mar/2011 10:36pm
    la..scammer ker? baru ingat nk order jersi..  
  7. Asraf91 - Tue 15/Mar/2011 4:56pm
    saye berminat tuk beli sacara borong..boleh anta catelog kt email saye..asraf_acu@yahoo.com  
  8. Zazascarf - Fri 18/Mar/2011 9:40am
    fuhhh nasib baik xsmpat order lg...
    bawak2 la bertobat...  
  9. Another U - Sat 19/Mar/2011 10:50pm
    poyo la ko azri,hehe..  
  10. Mohd Razali Bin Mohd Said - Thu 24/Mar/2011 1:37am
    dr_raz189@yahoo.com  
  11. Afizi Saat - Sun 10/Apr/2011 3:30pm
    saye berminat tuk beli sacara borong..boleh anta catelog n price serta emailkan kt saya..afiziavionic@yahoo.com  
  12. Asri 12 - Sun 10/Apr/2011 4:00pm
    saye berminat menjadi pemborong..boleh anta catelog n price serta emailkan kt saya..asreyy79@yahoo.com  
  13. Jay 19 - Sat 16/Apr/2011 3:17pm
    apa kata beli ngn saya, minima 10pcs:
    jersi malaysia:
    dewasa
    gred B= Rm13
    Gred AAA-china= Rm19
    kanak-kanak gred AAA= Rm19
    Seluar trek, adidas, nike=Rm19  
  14. Abang Nanang - Thu 21/Apr/2011 2:43pm
    Memang betul kata Pak Andak 2, Atiesabah dan Azrie 3. Dia ni penipu besak. Mintak orang jadi funder, bila duit sebanyak $10K dah masuk di duat tak tau je!! Geram betul!!! Kata nak bagi profit 20% tapi semua janji kosong.Penipu!!!!Penipu!!! Jangan percaya dengan energy2U En Azri ni...dan jangan buat pesanan dengan dia ni. Lain orang order lain dia bagi.  
  15. Iskandar 18 - Mon 2/May/2011 3:03pm
    seram..br nk timbul minat..awas pada yg lain...  
  16. Faizal 94 - Sun 22/May/2011 7:47am
    1 dozen ada berapa helai?
    boleh ambil secara consignment tak kerana nak jual utk Ramadan ni je.  
  17. Shamzz - Sun 5/Jun/2011 7:59pm
    salam , boleh email katalog di shamzz.arif83@yahoo.com  
  18. Abang Nanang - Tue 21/Jun/2011 12:57pm
    ►►► DOSA SEORANG PENIPU ◄◄◄
    Dosa yang paling sering dilakukan manusia adalah menipu. Entah itu menipu dengan tujuan hanya bercanda, dendam, sengaja dan menggambil keuntungan. Menipu adalah Dosa yang Teramat berat, karena dia telah menggambil hak yang bukan seharusnya menjadi miliknya. Dan Allah Swt melarang dan mengecam segala bentuk penipuan.

    Dari Abu Hurairah radhiallahu anhu dia berkata:
    “Rasulullah shallallahu alaihi wasallam pernah melewati setumpuk makanan, lalu beliau memasukkan tangannya ke dalamnya, kemudian tangan beliau menyentuh sesuatu yang basah. Maka beliaupun bertanya, “Apa ini wahai pemilik makanan?” Dia menjawab, “Makanan tersebut terkena air hujan wahai Rasulullah.” Beliau bersabda, “Mengapa kamu tidak meletakkannya di bagian atas agar manusia dapat melihatnya?! Barangsiapa yang menipu maka dia bukan dari golonganku.” (HR. Muslim no. 102)

    Dari Abu Hurairah radhiallahu anhu bahwa Rasulullah shallallahu ‘alaihi wasallam bersabda:
    “Barangsiapa yang mengarah senjata kepada kami maka dia bukan dari golongan kami. Dan barangsiapa yang menipu kami, maka dia bukan golongan kami.” (HR. Muslim no. 101)

    Dari Tamim bin Aus Ad-Dari radhiallahu anhu bahwa Nabi shallallahu ‘alaihi wasallam bersabda:
    “Agama itu adalah nasihat.” Kami bertanya, “Nasihat untuk siapa?” Beliau menjawab, “Untuk Allah, kitab-Nya, Rasul-Nya, dan para pemimpin kaum muslimin, serta masyarakat umum di antara mereka.” (HR. Muslim no. 55)

    Orang yang menipu berarti telah merampas hak milik orang lain, dan itu adalah perbuatan dosa besar. misalkan penipuan dalam bidang perdagangan.. kita tidak tahu dari mana orang tersebut mendapatkan uang untuk membeli sebuah barang / bertransaksi, mungkin saja dia sudah menabung ber-tahun" untuk membeli suatu barang tsb. dosa kita kana bertambah karena telah menipu, merampas hak milik orang yang kita tipu, dan melukai hatinya

    Dari Ummu salamah ra., bahwa rasulullah saw bersabda,
    "Sesungguhnya aku hanya seorang manusia biasa. Maka boleh jadi sebagian kamu lebih pandai mengemukakan argumentasinya dari pada sebagian yang lain sehingga aku memenangkannya. Maka, barang siapa yang kau putuskan untuknya mendapatkan hak orang muslim lainnya, (sesuai yang di kemukakannya), itu adalah sepotong api neraka maka biarlah ia membawanya atau meninggalkannya"]

    Intinya seseorang yang telah menipu dan menggambil hak orang lain, dia telah menggambil sepotong api neraka yang akan di rasakannya dan di bawanya pada akhir hayat & akhirat nanti. karena itu bukan hak miliknya melainkan hak orang lain.

    Harapan saya pada warga majallah jauhilah peniaga seperti ini. Saya dah tertipu dan ramai lagi yang dah terkena.Yang belum terkena takkan tahu betapa sakitnya hati bila ditipu!!!
    Jauhilah peniaga ini saya benar-benar ikhlas.  
  19. Muhammad Syafiq 3 - Sun 27/May/2012 11:52am
    bodo nanang..  
  20. Abe Ja 4 - Thu 19/Jul/2012 12:46am
    pemborong jean siam shj berminat blh coll sy abe ja 0179506335 untk runding harga.  
  21. Abang Nanang 2 - Thu 23/Aug/2012 2:20pm
    kepada Muhammad Syafiq 3. Perkataan bodoh tu saya terima. disebalik kebodohan dan kesilapan lalu tu...sebenarnya ada hikmah. semenjak peristiwa tu saya dah tak berminat dan serik nak membantu mana2 pihak yang memerlukan bantuan kewangan. kini saya menetap di JB..bekerja di Singapura. Baru2 ni saya di naik kan pangkat dan bergaji SGD 6K sebulan..(RM 14K)...rumah HDB 5 bilik saya sewakan SGD 3K...(RM 7K ) Itu tidak termasuk alaun kerja dah bonus sebanyak 4-6 bulan setahun...saya selesa di JB. Pesan saya jauhi lah Azri atau Nik Aziz Abdul Rahman....saya bercerita yang sebenar.... terima kasih kerana memberi komen yang ringkas.  
  22. Watie Trading - Fri 11/Jan/2013 12:08pm
    huhuu....serammnya... Nauzubillah!!!
    xkan senang hidup seorng penipu.... :(  
Page 1   (Total 22 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2528)
Bengkel Basikal (69)
Bengkel Kereta (1448)
Bengkel Motosikal (232)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (465)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1035)
Bisnes Burger (522)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (765)
Bisnes Cyber Cafe (433)
Bisnes Dobi (1309)
Bisnes Ebook (1004)
Bisnes Handphone (1193)
Bisnes Hari Raya (51)
Bisnes Hotel Dan Resort (533)
Bisnes Ice Blended (662)
Bisnes Jam Tangan (269)
Bisnes Jeruk (155)
Bisnes Kitar Semula (477)
Bisnes Komputer (1418)
Bisnes Kurier Dan Logistik (623)
Bisnes Minuman (1378)
Bisnes Pasar Malam (1867)
Bisnes Pelancongan (502)
Bisnes Perabot (784)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1021)
Bisnes Restoran (3100)
Bisnes Roti Dan Bakeri (670)
Bisnes Salun Rambut (336)
Bisnes Sarang Burung (251)
Bisnes Satay (356)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (613)
Bisnes Steamboat (191)
Bisnes Tablet Pc (434)
Bisnes Tradisional (792)
Bisnes Untuk Dijual (3092)
Bisnes Waffle Dan Jagung (360)
Bisnes Western Food (295)
Dewasa 18sx (1666)
Diskusi Bisnes (1864)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (675)
Expo Karnival Tapak Niaga (6012)
Forex Malaysia (1753)
Haiwan Peliharaan (422)
Haji Dan Umrah (450)
Hiasan Dalaman (671)
Hiasan Taman (232)
Hotel Resort Homestay (950)
Iklan Tv Radio Media Massa (208)
Import Dan Eksport (308)
Ingin Berniaga (2726)
Insurans Dan Takaful (1632)
Insurans Roadtax Kereta (315)
Kedai Bunga (183)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1912)
Kedai Emas (435)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2420)
Kedai Hardware (500)
Kedai Ibu Dan Bayi (653)
Kedai Jahit (3548)
Kedai Kamera Dan Camcorder (328)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (324)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1690)
Kedai Sewa (1563)
Kereta Baru (1516)
Kereta Terpakai (4724)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4321)
Kerja Kemahiran (1806)
Kerja Kosong (10588)
Kerja Praktikal (1789)
Kerja Sales (2084)
Kerja Sambilan (5895)
Konsultan Perniagaan (416)
Kontrak Swasta (273)
Kontrak Tender Kerajaan (435)
Kontraktor Balak Dan Kayu (456)
Kontraktor Jurutera (517)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (215)
Kontraktor Minyak Dan Gas (649)
Kontraktor Pasir (344)
Kontraktor Pembinaan (1916)
Kontraktor Perlombongan (302)
Kursus Dan Seminar (2671)
Kursus Kecantikan (664)
Kursus Makanan (641)
Kursus Motivasi (308)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1555)
Mencari Pelabur (3508)
Mesin Fotostat (335)
Mesin Freezer Dan Chiller (241)
Mesin Industri (473)
Mesin Jahit (352)
Mesin Proses Makanan (529)
Pakej Pelancongan (2490)
Pakej Perkahwinan (1160)
Pakej Perniagaan (816)
Pasar Basah (1381)
Pekerja Asing (1147)
Pelaburan Saham Unit Trust (889)
Pembantu Rumah Asing (1758)
Pembekal Barang Runcit (1527)
Pembekal Beras (96)
Pembekal Buah-buahan (453)
Pembekal Ikan Kering (366)
Pembekal Kelapa Dan Santan (593)
Pembekal Kerepek (1056)
Pembekal Keropok (415)
Pembekal Kicap Dan Sos (211)
Pembekal Kurma Dan Kismis (287)
Pembekal Madu (229)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (402)
Pembekal Rempah Dan Perencah (552)
Pembekal Serunding (252)
Pembekal Telur (127)
Pemborong Aksesori Lelaki (157)
Pemborong Aksesori Wanita (1161)
Pemborong Batik Dan Sutera (340)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (582)
Pemborong Bundle (833)
Pemborong Cadar Dan Tilam (412)
Pemborong Karpet (145)
Pemborong Kasut Dan Sandal (660)
Pemborong Lampin (283)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (742)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1570)
Pemborong Pakaian Lelaki (1094)
Pemborong Pakaian Plus Size (135)
Pemborong Pakaian Wanita (4017)
Pemborong Telekung Dan Songkok (551)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3366)
Pemborong Tuala (188)
Pemborong Tudung (2661)
Pembuat Papan Tanda Iklan (247)
Pembuat Plastik Kotak Botol (769)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (467)
Pendaftaran Syarikat (460)
Pendaftaran Trademark (30)
Pengedar Alat Tulis (914)
Pengedar Bahan Pencuci (681)
Pengedar Buku Dan Majalah (561)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1494)
Pengedar Permainan Kanak2 (561)
Pengedar Produk Kecantikan (2511)
Pengedar Produk Kesihatan (2887)
Pengurus Majlis (576)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (689)
Penternak Burung Puyuh (92)
Penternak Ikan (671)
Penternak Kambing (273)
Penternak Lembu (358)
Penternak Udang (183)
Peralatan Makmal Dan Hospital (250)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (669)
Peralatan Sukan (529)
Perisian Komputer (531)
Perkakas Dapur (581)
Perkakas Elektrik (399)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1452)
Pinjaman AIM (157)
Pinjaman Hartanah (488)
Pinjaman Kad Kredit (375)
Pinjaman Kereta (554)
Pinjaman Peribadi (9885)
Pinjaman Perniagaan (1740)
Produk Dari China (507)
Produk Sejuk Beku (1245)
Program Consignment (1926)
Program Dropship (6287)
Pusat Bahasa (333)
Pusat Jagaan Bayi (1388)
Pusat Latihan (611)
Pusat Memandu (116)
Pusat Mengaji Agama (460)
Pusat Pendidikan Tinggi (494)
Pusat Rawatan (332)
Pusat Tadika Dan Taska (1182)
Pusat Tuisyen (994)
Rancangan Perniagaan (562)
Rawatan Alternatif (273)
Rumah Sewa (4008)
Rumah Untuk Dijual (3522)
Servis Freelance (1012)
Servis Keselamatan (670)
Servis Pembersihan (754)
Servis Pengedaran Risalah (434)
Setiausaha Syarikat (572)
Sewa Bas Dan Van (519)
Sewa Kereta Teksi Limo (1664)
Sewa Lori (2367)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (229)
Studio Fotografi (846)
Studio Grafik Dan 3D (995)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (673)
Studio Muzik (438)
Sukan Beladiri (112)
Sukan Berkumpulan (221)
Sukan Futsal (219)
Sukan Pancing (135)
Tanah Sewa (601)
Tanah Untuk Dijual (4535)
Tempahan Biskut Dan Tart (2082)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (627)
Tempahan Katering (2000)
Tempahan Kek Dan Coklat (2068)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (160)
Tempahan Kuih Muih (1659)
Tempahan Minuman Dan Dessert (428)
Tempahan Nasi Lemak (484)
Tempahan Roti (331)
Terminal Bayaran (173)
Ubahsuai Pejabat (612)
Ubahsuai Rumah (1603)
Urut Tradisional (730)
Usahawan Baja Pertanian (359)
Usahawan Benih Dan Nursery (377)
Usahawan Tani (1021)
Vending Machine (329)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2205)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1237)