Search Majalah.com
Pemborong/Pembekal Kain Cotton untuk Membuat Tudung, Blouse, Skirt, Pants, Etc
Zyra Textile @ Zyra Textile - Sat 7/Apr/2012 11:29am [Last Comment]
Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Zyra Textile telah di tubuhkan pada 2008 dan sejak itu kami banyak menjual kain direct kepada pelanggan secara offline. Kami ada menjual bermacam-macam jenis kain cotton yang memang khas digunakan untuk membuat tudung, shawl, inner neck, inner, pants, blause, jubah cotton, etc.

Kain yang digunakan di import sendiri oleh kami secara borong terus dari pengeluar kain di luar negara. Kami tidak menggunakan perkhidmatan orang tengah untuk process pembelian kain. Semua urusan pemilihan kain, process penghantaran ke gudang di luar negara, sehingga lah ke process penghantaran ke Malaysia diuruskan sendiri oleh pihak kami.

Antara kain cotton yg dia jual oleh kami adalah cotton plain (banyak jenis), cotton printed (viscose), cotton denim, cotton net, cotton stripe, etc. Sila ambil perhatian bahawa kain yang di jual oleh pihak kami tidak sama kualiti yang di jual oleh kedai-kedai kain di Malaysia. Kualiti kain kami lebih baik pada harga yang berpatutan.

Pelanggan kain kami terdiri daripada butik-butik (ramai yang mempunyai nama besar di pasaran Malaysia), online seller, expo seller, peniaga di Jalan TAR/ Masjid India, etc.

Kami juga menyediakan perkhidmatan "sourcing" kain. Jika ada kain yang pihak anda berminat, kami akan cuba mendapat kan kain tersebut pada harga yang berpatutan (perlu beli dalam kayu). Untuk datang ke warehouse kami perlu ada appointment. Warehouse di Seri Kembangan.

Untuk pertanyaan, sila;
Website : www.zyratextile.blogspot.com
Email : Zyratextile@gmail.com
Call : +60179416580

Regards,
Zyra Textile

Niche: Pemborong Pakaian Wanita | Pemborong Tudung
Taklimat Pembiayaan Credit Guarantee Corporation (CGC) - Percuma
28 Apr 2014 di DPMM Putrajaya

Taklimat Berkenaan Tribunal Rayuan Kastam (TRK) - Percuma
24 Apr 2014 di Putrajaya

Seminar Peluang Bisnes Sektor Utama Ekonomi
30 Apr 2014 di Shah Alam (Anjuran bersama DPMM Putrajaya & MUBIN)
     
  1. Ira 33 - Sat 7/Apr/2012 4:48pm
    emel nurulzahirahirah@gmail.com  
  2. Nora Azlan - Sat 7/Apr/2012 10:54pm
    askum. boleh email katalog kt email sy. :)
    know_ra@yahoo.com.my  
  3. Azizan 5 - Mon 9/Apr/2012 12:36am
    salam...
    boleh bagi quotation cotton viscose untuk buat baju kurung
    satu kayu berapa
    jijan_sikorsky@yahoo.com  
  4. Ila Adios - Mon 9/Apr/2012 1:11am
    bleh bg detail untuk kain nk buat tudung, n blause...buat baju kurung pun perlu jgk...ila_adios@yahoo.com  
  5. Luna 7 - Mon 9/Apr/2012 7:38pm
    emel luna_acura@yahoo.com  
  6. Nafie Eilham - Tue 10/Apr/2012 11:50am
    boleh email katalog kt email sy... 8)
    all types of kain cotton k..

    lynnfie61@yahoo.com  
  7. Zyra Textile - Tue 10/Apr/2012 12:37pm
    Salam,

    Untuk beli by meter, boleh tgk gambar di www.zyratextile.blogspot.com.
    Lepas check warna, email kan zyratextile@gmail.com untuk sebut harga. Sila email kepada saya daripada tinggal kan email di sini.


    Untuk beli kayu, perlu datang & buat appointment dengan saya di warehouse saya.
    Call : 60179416580  
  8. Ayuku Nanako - Fri 13/Apr/2012 1:42pm
    emel quo dan katalog
    gulerguler1283@yahoo.com  
  9. Azura 106 - Sat 28/Apr/2012 7:11pm
    sy berminat nk but purdah tp kainnya sy tak berapa pasti yg macm mn...jd plzz help me to give some idea and give the price n photo 4 the cloth
    email me : azura.nor3@yahoo.com  
  10. Zyra Textile - Wed 16/May/2012 12:19pm
    Salam,

    Untuk beli by meter, boleh tgk gambar di www.zyratextile.blogspot.com.
    Lepas check warna, email kan zyratextile@gmail.com untuk sebut harga. Sila email kepada saya daripada tinggal kan email di sini.


    Untuk beli kayu, perlu datang & buat appointment dengan saya di warehouse saya.
    Call : 60179416580  
  11. Nuyyul - Fri 8/Jun/2012 8:42pm
    nak tanya,ada supply kain cotton rami dan poplin tak?kain jenis ni selalu buat blouse dan jubah..need feedback a.s.a.p...tq

    nuyyuldee@gmail.com  
  12. Nik 48 - Thu 30/Aug/2012 12:27pm
    salam, kain tudung bawal ada, yg kosong 0193767807 0199213556 siti call, nikmyctt@yahoo.com  
  13. Helda 2 - Mon 5/Nov/2012 11:33am
    Salam.. Saya dah emailkan 3 kali untuk meminta alamat premis ini.. Masih lagi tak dapat respon dari pihak berkenaan.. Boleh emailkan alamat tersebut kepada saya secepat mungkin?

    helmayda@gmail.com  
  14. Kiera 2 - Thu 10/Jan/2013 1:10pm
    salam, minta laluan tuk iklan ni:

    nak let go JUBAH COTTON MESIR ESKLUSIF..

    hanya RM88
    (normal price RM130)

    bagi sesiapa yang berminat jubah cotton mesir, sila contact saya di

    http://www.facebook.com/pages/Qisfancollection/326389347435641

    atau sms/whatssup : 0192652788
    CEPAT, stok terhad!!  
  15. Nazurah 3 - Thu 25/Apr/2013 1:27am
    salam,,boleh emel katalog kepada sy,,especially cotton untuk membuat shawl
    zircon_zux1x@yahoo.com  
  16. Nor Hazimah Nor Anua - Tue 18/Jun/2013 5:24pm
    salam,saya sedang mncari pembekal2 kain di Malaysia,utk kedai kain saya yg terletak di Pulau Pinang,terlebih dahulu saya memerlukan quotation utk jenis kain krn pihak bank yg akan menguruskan kesemua pembyaran kpd pembekal,saya berminat utk berurusan dgn pihak zyratextile.sila hubungi saya 012-4317005 pn emma  
  17. Zam 267 - Thu 20/Jun/2013 12:34am
    email untuk mendapatkan katalog
    zamzarinawahid@gmail.com  
  18. Ciklynz - Wed 11/Sep/2013 11:00am
    Tlg bg sya sebut harga untuk tudung 1 meter n smua produk yg ada ciklynz86@gmail.com  
  19. Haryatie 3 - Wed 16/Oct/2013 5:08pm
    hi...kain 100% polyester sgt baik utk buat tdg/ shawl...ada bekalkn x...then juga nk tau cotton utk buat tdg ..tlg email katalog dan hrga..tq  
  20. Azar Ahmad - Tue 7/Jan/2014 4:42pm
    blog dah lama tk update. boleh bagi katalog  
  21. Maia - Thu 9/Jan/2014 8:17pm
    please email your catalog to me: maia.ayuni@yahoo.com

    tqvm  
  22. Farah Ain 2 - Thu 6/Feb/2014 8:30am
    boleh emailkan katalog snfa21@yahoo.com  
  23. Adli 45 - Tue 11/Mar/2014 8:39am
    saya ingin mendapatkan kain cotton yg tidak berbulu untuk dijadikan uniform pejabat dengan kuantiti kayu gulung.emailkn saya secepat yg mungkin/set appointment. email :s.adli985@yahoo.com  
Page 1   (Total 23 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Business Guide
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2323)
Bengkel Basikal (68)
Bengkel Kereta (1368)
Bengkel Motosikal (217)
Bengkel Tayar (193)
Bisnes Air Mineral (341)
Bisnes Ais Krim (439)
Bisnes Aksesori Kereta (629)
Bisnes Broadband (971)
Bisnes Burger (508)
Bisnes Cermin Mata (144)
Bisnes Cuci Kereta (722)
Bisnes Cyber Cafe (414)
Bisnes Dobi (1259)
Bisnes Ebook (961)
Bisnes Handphone (1137)
Bisnes Hotel Dan Resort (489)
Bisnes Ice Blended (637)
Bisnes Jam Tangan (253)
Bisnes Jeruk (146)
Bisnes Kitar Semula (437)
Bisnes Komputer (1384)
Bisnes Kurier Dan Logistik (590)
Bisnes Minuman (1302)
Bisnes Pasar Malam (1727)
Bisnes Pelancongan (463)
Bisnes Perabot (741)
Bisnes Prepaid Dan Reload (967)
Bisnes Restoran (2920)
Bisnes Roti Dan Bakeri (640)
Bisnes Salun Rambut (321)
Bisnes Sarang Burung (248)
Bisnes Satay (345)
Bisnes Sms (144)
Bisnes Spa Dan Facial (586)
Bisnes Steamboat (183)
Bisnes Tablet Pc (424)
Bisnes Tradisional (768)
Bisnes Untuk Dijual (2877)
Bisnes Waffle Dan Jagung (347)
Bisnes Western Food (268)
Dewasa 18sx (1602)
Diskusi Bisnes (1797)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (631)
Expo Karnival Tapak Niaga (5449)
Forex Malaysia (1611)
Haiwan Peliharaan (386)
Haji Dan Umrah (426)
Hiasan Dalaman (635)
Hiasan Taman (221)
Hotel Resort Homestay (900)
Iklan Tv Radio Media Massa (191)
Import Dan Eksport (290)
Ingin Berniaga (2639)
Insurans Dan Takaful (1529)
Insurans Roadtax Kereta (302)
Kedai Bunga (181)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1850)
Kedai Emas (406)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2321)
Kedai Hardware (452)
Kedai Ibu Dan Bayi (624)
Kedai Jahit (3318)
Kedai Kamera Dan Camcorder (313)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (315)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1578)
Kedai Sewa (1502)
Kereta Baru (1385)
Kereta Terpakai (4439)
Kerja Diploma Dan Ijazah (3868)
Kerja Kemahiran (1645)
Kerja Kosong (9565)
Kerja Praktikal (1571)
Kerja Sales (1847)
Kerja Sambilan (5383)
Konsultan Perniagaan (388)
Kontrak Swasta (245)
Kontrak Tender Kerajaan (418)
Kontraktor Balak Dan Kayu (434)
Kontraktor Jurutera (488)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (202)
Kontraktor Minyak Dan Gas (599)
Kontraktor Pasir (298)
Kontraktor Pembinaan (1800)
Kontraktor Perlombongan (283)
Kursus Dan Seminar (2560)
Kursus Kecantikan (643)
Kursus Makanan (617)
Kursus Motivasi (286)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1488)
Mencari Pasangan Lelaki (30)
Mencari Pasangan Wanita (47)
Mencari Pelabur (3342)
Mesin Fotostat (316)
Mesin Freezer Dan Chiller (229)
Mesin Industri (441)
Mesin Jahit (326)
Mesin Proses Makanan (520)
Pakej Pelancongan (2360)
Pakej Perkahwinan (1130)
Pakej Perniagaan (780)
Pasar Basah (1277)
Pekerja Asing (1065)
Pelaburan Saham Unit Trust (839)
Pembantu Rumah Asing (1616)
Pembekal Barang Runcit (1478)
Pembekal Beras (84)
Pembekal Buah-buahan (417)
Pembekal Ikan Kering (348)
Pembekal Kelapa Dan Santan (555)
Pembekal Kerepek (960)
Pembekal Keropok (396)
Pembekal Kicap Dan Sos (200)
Pembekal Kurma Dan Kismis (264)
Pembekal Madu (208)
Pembekal Mee Dan Bihun (116)
Pembekal Minyak Masak (378)
Pembekal Rempah Dan Perencah (519)
Pembekal Serunding (226)
Pembekal Telur (116)
Pemborong Aksesori Lelaki (152)
Pemborong Aksesori Wanita (1107)
Pemborong Batik Dan Sutera (329)
Pemborong Beg Galas (95)
Pemborong Beg Tangan (552)
Pemborong Bundle (804)
Pemborong Cadar Dan Tilam (378)
Pemborong Karpet (131)
Pemborong Kasut Dan Sandal (627)
Pemborong Lampin (276)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (711)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1460)
Pemborong Pakaian Lelaki (1027)
Pemborong Pakaian Plus Size (130)
Pemborong Pakaian Wanita (3828)
Pemborong Telekung Dan Songkok (516)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3201)
Pemborong Tuala (179)
Pemborong Tudung (2526)
Pembuat Papan Tanda Iklan (212)
Pembuat Plastik Kotak Botol (731)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (450)
Pendaftaran Syarikat (429)
Pendaftaran Trademark (28)
Pengedar Alat Tulis (890)
Pengedar Bahan Pencuci (644)
Pengedar Buku Dan Majalah (540)
Pengedar Contact Lens (225)
Pengedar Perfume (1442)
Pengedar Permainan Kanak2 (541)
Pengedar Produk Kecantikan (2407)
Pengedar Produk Kesihatan (2770)
Pengurus Majlis (555)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (644)
Penternak Burung Puyuh (88)
Penternak Ikan (637)
Penternak Kambing (256)
Penternak Lembu (336)
Penternak Udang (166)
Peralatan Makmal Dan Hospital (236)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (630)
Peralatan Sukan (506)
Perisian Komputer (487)
Perkakas Dapur (542)
Perkakas Elektrik (361)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1373)
Pinjaman AIM (146)
Pinjaman Hartanah (466)
Pinjaman Kad Kredit (364)
Pinjaman Kereta (509)
Pinjaman Peribadi (9304)
Pinjaman Perniagaan (1628)
Produk Dari China (469)
Produk Sejuk Beku (1170)
Program Consignment (1785)
Program Dropship (5845)
Pusat Bahasa (308)
Pusat Jagaan Bayi (1243)
Pusat Latihan (556)
Pusat Memandu (112)
Pusat Mengaji Agama (401)
Pusat Pendidikan Tinggi (471)
Pusat Rawatan (309)
Pusat Tadika Dan Taska (1085)
Pusat Tuisyen (935)
Rancangan Perniagaan (532)
Rawatan Alternatif (256)
Rumah Sewa (3762)
Rumah Untuk Dijual (3342)
Servis Freelance (927)
Servis Keselamatan (618)
Servis Pembersihan (710)
Servis Pengedaran Risalah (417)
Setiausaha Syarikat (541)
Sewa Bas Dan Van (476)
Sewa Kereta Teksi Limo (1508)
Sewa Lori (2200)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (50)
Studio Filem Dan Videografi (211)
Studio Fotografi (799)
Studio Grafik Dan 3D (876)
Studio Lukisan (112)
Studio Model Penyanyi Pelakon (628)
Studio Muzik (398)
Sukan Beladiri (111)
Sukan Berkumpulan (207)
Sukan Futsal (214)
Sukan Pancing (123)
Tanah Sewa (568)
Tanah Untuk Dijual (4253)
Tempahan Biskut Dan Tart (1751)
Tempahan Hamper (167)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (600)
Tempahan Katering (1889)
Tempahan Kek Dan Coklat (1928)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (150)
Tempahan Kuih Muih (1560)
Tempahan Minuman Dan Dessert (395)
Tempahan Nasi Lemak (462)
Tempahan Roti (315)
Terminal Bayaran (166)
Ubahsuai Pejabat (581)
Ubahsuai Rumah (1506)
Urut Tradisional (709)
Usahawan Baja Pertanian (341)
Usahawan Benih Dan Nursery (353)
Usahawan Tani (953)
Vending Machine (311)
Voucher Dan Tiket (217)
Web Design Malaysia (2098)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1131)