Search Majalah.com
Pemborong dan Pembekal Alat Ganti Motosikal
Mz Bikers Centre - Thu 10/Nov/2011 11:51am [Last Comment]
Mz Bikers Centre (MBC) adalah pemborong dan pembekal alat ganti motosikal milik bumiputra sepenuhnya.

Kpd pengusaha bengkel atau yg berminat utk mendapatkan bekalan alat ganti motosikal boleh hantarkan email utk mendapatkan senarai harga alat ganti secara borong..

juga dijual utk org perseorangan dgn harga yg rendah..

email:- mz_motorparts@yahoo.com @ mz_bikerscentre@yahoo.com

Niche: Bengkel Motosikal
     
  1. Muhamad Khairul Anuar 2 - Thu 10/Nov/2011 12:07pm
    email kan sya ke artikjaya@yahoo.com  
  2. Kamal Ahmad - Thu 10/Nov/2011 5:22pm
    Salam Mr MZ bikers Center,
    Saya berminat untuk membuka kedai alatganti motosikal. boleh beritau saya modal minima untuk membuka kedai tersebut. Kos termasuk gaji pekerja(berapa org yg sebaik2nya), api, air, talipon dan tak termasuk sewa kedai. emailkan ke pada saya smahir_eng@yahoo.com  
  3. Mieoreo - Thu 10/Nov/2011 8:35pm
    email saya detail.. sy berminat untuk buka kedai sparepart motosikal... mso.oreo@gmail.com  
  4. Mz Bikers Centre - Fri 11/Nov/2011 12:30am
    sy dah emailkan semua...tq  
  5. Reeezal - Sat 12/Nov/2011 12:43am
    Saya owner sebuah kedai motor di bangi. Boleh quota untuk :-

    0) DURO 70/90 X 17
    1) DURO 80/90 x 17
    2) DURO 90/80 X 17
    3) DURO 100/70 x 17
    4) DURO 100/80 x 17
    5) DURO 110/80 x 17
    6) DURO 120/80 X 17
    7) Corsa S033 70/90 x 17
    8) Corsa S033 80/90 x 17
    9) Corsa S033 90/80 x 17
    10) DUNLOP TT100 80/90 X 17 TUBELESS
    11) DUNLOP TT100 80/90 X 17
    12) DUNLOP TT900 90/80 X 17
    13) FKR HT200 80/90 X 17 TUBELESS
    14) FKR HT200 70/90 X 17 TUBELESS
    15) FKR HT200 80/90 X 18 TUBELESS
    16) FKR HT200 90/90 X 18 TUBELESS
    17) DURO 80/90 X 16
    18) DURO 70/90 X 16
    19) DURO 80/90 X 14
    20) DURO 70/90 X 14  
  6. Reeezal - Sat 12/Nov/2011 12:58am
    21) TUBE 2.50 x 17 (biasa)
    22) TUBE 3.00 x 17 (biasa)
    23) TUBE 2.50 X 17 (baik)
    24) TUBE 3.00 X 17 (baik)
    25) TUBE 2.75 x 18 (baik)
    26) TUBE 3.25 x 18 (baik)
    27) TUBE 2.50 x 14
    28) TUBE 3.00 x 14
    29) TUBE 2.50 x 16
    30) TUBE 3.00 X 16
    emelkan ke reeezal@gmail.com  
  7. Amalina 2 - Sat 12/Nov/2011 3:53pm
    mz biker..emel pd saya jgk.semua details.


    berjayamind@yahoo.com  
  8. Suhaimi 100 - Sat 12/Nov/2011 10:06pm
    saya berminat sila emailkan saya senarai barangan  
  9. Suhaimi 100 - Sat 12/Nov/2011 10:09pm
    suhaimi 100 email
    suhaimilawas@yahoo.com.my  
  10. Fitri 58 - Sun 13/Nov/2011 10:03am
    salam mr bikerz..sy berminat nak buka kedai alatganti motosikal kat jitra kedah.Pls email details kat fit2881@hotmail.my@ call017-5537767 Fitri  
  11. Ahmad Albab 7 - Sun 13/Nov/2011 10:07pm
    saya berminat utk tahu katalog motor yamaha 135lc dan lagenda ..sila emailkan detail pada saya, inteam_boys@yahoo.com  
  12. Nurul Ashrahtul Nashrah Saidin - Tue 15/Nov/2011 7:04pm
    Salam...sya ingin berkongsi tntang pelaburan emas antrabgnsa kepada smua pembaca majalah.com,sepertimana yg kita thu pasaran emas merupakn pasaran yg paling kukuh didunia,pelaburan ini tidak sama dgn pelaburan2 yg lain dan pelaburan ini bukan skim cepat kaya syarikat kita berdaftar...pelaburan ini mungkin merupakn salah satu pelaburan yg boleh menmbah pndapatan anda pada setiap bulan...kepada sesiapa yg berminat n ingin thu lanjut tntang pelaburan ini boleh SMS atau CALL sya di nombor 0133266800(NURUL)...trima kc... .  
  13. Jatt 2 - Wed 16/Nov/2011 9:38am
    ekzos klx,side mirror asal klx
    rm 150
    0123924210
    cod KL only
    maybank no 156066124644  
  14. Mohd Faizal Abd Rahim - Thu 17/Nov/2011 1:04pm
    boleh bagi alamat sy nk pegi kedai,ni area klang atau shah alam kan?atau bagi no fon lagi senang nak berurusan.
    saya dapat loan punb tp xberani lg nk wt ape2 duit tu,huhu simpan asb dulu.tpkedai lum bukak.terimakasih tuan 0126530684  
  15. Yan 57 - Fri 18/Nov/2011 3:55pm
    MBC,tlng email kan senarai barang serta harga dan alamat>>  
  16. Boii - Sat 19/Nov/2011 11:46pm
    Saya berminat untuk membuka kedai alatganti motosikal. boleh beritau saya modal minima untuk membuka kedai tersebut. Kos termasuk gaji pekerja(berapa org yg sebaik2nya), api, air, talipon dan tak termasuk sewa kedai = peria16@yahoo.com.my  
  17. Ciput 2 - Thu 24/Nov/2011 2:18pm
    saya berminat sila emailkn sy abdulhuzaifah@yahoo.com  
  18. Eja 17 - Fri 25/Nov/2011 4:25pm
    berape ye modal permulaan buka kedai alatganti motosikal secara kecilan..blh email sy mycaliff@gmail.com.  
  19. Nik Azlan 3 - Sun 27/Nov/2011 1:13am
    nak cari ekzos modenas elegan...yg second hand pun ok,janji ok lg..email kat sy brapa rega..nik_virtuoso@yahoo.com  
  20. Pidoz - Sun 4/Dec/2011 11:09pm
    boleh e-mel kan detail2 ???
    pidoz89@yahoo.com  
  21. Nan Fz - Fri 9/Dec/2011 6:13pm
    salam...saya perlukan list sparepart motor cub yang familiar kat malaysia ni sbb saya baru saja memohon utk buka kedai sparepart dan repair motor di melaka...hope tuan bleh bantu sy...tq
    hasnan_fz@yahoo.com  
  22. Hamirel - Mon 12/Dec/2011 10:16pm
    Salam Mr MZ bikers Center,
    Saya berminat untuk membuka kedai alatganti motosikal. boleh beritau saya modal minima untuk membuka kedai tersebut. Kos termasuk gaji pekerja(berapa org yg sebaik2nya), api, air, talipon dan tak termasuk sewa kedai. emailkan ke pada saya hamirel.hamid@yahoo.com  
  23. Ndrik - Tue 13/Dec/2011 9:08pm
    Sya nak katalog brangan spare parts utk Honda ex5,wave,rxz,kris.email kat r.bulls@rocketmail.com  
  24. Huzaifah 3 - Mon 19/Dec/2011 11:24pm
    email saya detail.. sy berminat untuk buka kedai sparepart motosikal... huzaifah46@gmail.com  
  25. Uda 3 - Wed 21/Dec/2011 8:12pm
    boleh e mail kat saya detail.
    saya berminat untuk untuk membuka kedai spare part motosikal

    email saya .mizanrazali@hotmail.com  
  26. Abu Talib 4 - Thu 22/Dec/2011 4:08pm
    Sya nak katalog brangan spare parts utk Honda ex5,wave,rxz,kris

    pls email abutalibsulaiman@yahoo.com  
  27. Norhan 2 - Mon 26/Dec/2011 4:03am
    tlg email kt sy
    noekhan_017@yahoo.com  
  28. Ahmad Albab 7 - Thu 19/Jan/2012 7:20pm
    salam, tuan. saya sangat berminat dgn bisnes menjual sparepart motosikal..terutama nye eksoseri motosikal.. diharapkan tuan dapat emailkan details tentang barang dan harga tersebut ke --- inteam_boys@yahoo.com

    tq  
  29. Saudagar Fx - Sat 21/Jan/2012 10:00pm
    Email sy sebut harga tube motosikal
    solleh_fx@yahoo.com  
  30. Boss 2 - Sun 22/Jan/2012 6:19pm
    sape ade ninja 250 lama tahun 97 nak let go..leh gitau saya...bayar ansuran bleh la..lumpsum lom mampu lagi..019-6031650 syakir  
  31. Mizi 28 - Mon 30/Jan/2012 10:06am
    Saya berminat untuk membuka kedai alatganti motosikal. boleh beritau saya modal minima untuk membuka kedai tersebut  
  32. Mustaffa Isaac - Fri 3/Feb/2012 11:41pm
    saya berminat_ katalog alatganti motosikal kriss@modenas. tq

    mustaffaisaac@facebook.com  
  33. Aquan - Sun 19/Feb/2012 12:20pm
    bminat send katalog yamaha rxz, 125  
  34. As 45 - Sun 26/Feb/2012 5:44pm
    send detail semua quation sparepart yg ader!
    tq
    Asmida1976@yahoo.com  
  35. Umiesara - Wed 29/Feb/2012 11:01pm
    Sy bru jer bukak bengkel motor di nilai jd sy amat memerlukan sparepart, bleh x emailkan kepada saya quotation untuk semua senarai brg yg ader tq-
    0196742406 - sara
    umiesara@gmail.com  
  36. Are Riff - Tue 6/Mar/2012 4:29pm
    sya baru bukak kedai motor di shah alam .sya amat memerlukan spare part motor.bleh x emailkan kepada saya quotation untuk semua barang yang ada
    fahmi
    areriff88@yahoo.com  
  37. Hafiz 263 - Tue 6/Mar/2012 10:33pm
    emeil pd sy senarai brg moto pd sy.. heppi_teddy82@yahoo.com  
  38. Hazrul 9 - Mon 12/Mar/2012 11:55am
    tlg email pd sy> hazrul_pkdk@yahoo.com  
  39. Fadirul - Fri 23/Mar/2012 11:48am
    Salam Mr MZ bikers Center,
    Saya berminat untuk membuka kedai alatganti motosikal. boleh beritau saya modal minima untuk membuka kedai tersebut. emailkan kepada saya escudo07@yahoo.co.uk  
  40. Az 37 - Mon 26/Mar/2012 3:53pm
    salam..tolong email kn senarai harga sparepart motor ex5,wave 100 dan wave 125 di triple_a_motor@yahoo.com  
  41. Hafizan 10 - Wed 28/Mar/2012 2:12am
    sila emelkan kepada saya semua quato senarai spare part dan harga ye secepat mungkin
    ke

    happy_hafizan@yahoo.com

    terimakasih  
  42. Redzuan 24 - Mon 2/Apr/2012 1:53pm
    salam.. alat ganti tuk suzuki ts 100 er
    rayban_lb@yahoo.com  
  43. Redzuan 24 - Mon 2/Apr/2012 1:57pm
    rayban_lb@yahoo.com  
  44. Fiza 141 - Fri 13/Apr/2012 8:52am
    saya berminat untuk senarai harga alat ganti motosikal model yamaha RXZ,yamaha 125,honda ex5,honda icon,dan honda waves

    fizaafasz@gmail.com  
  45. Razi 39 - Mon 16/Apr/2012 12:10am
    salam tuan..minta emailkan quotation ke mfkhrulrazi@yahoo.com or direct call 0122935451..tq  
  46. Suhaimi Bin Hj saleh - Fri 4/May/2012 12:12pm
    Email kepada saya..
    memory98@gmail.com  
  47. Amy 180 - Wed 9/May/2012 4:08pm
    emailkan kt sye emizul_myra@yahoo.com  
  48. Shamree - Wed 23/May/2012 3:46pm
    saya berminat ingin membuka kedai aksesori motosikal ni kepada tuan harapan saya tuan boleh tunjukkan selok belok perniagaan ni termasuk modal minimum jikalau saya nak bukak kat sabah
    email saya shamree84@yahoo.com  
  49. Zack 221 - Sat 26/May/2012 8:50am
    saya tengah mencari alat ganti harga yang terbaik..untuk memulakan perniagaan kedai motor saya di selayang....tolonng emailkan senarai harga kepada saya.... satu lagi... nak beli compressor dan spanar untuk membaiki motor n i nakcari kat mana yang murah  
  50. Zack 221 - Sat 26/May/2012 8:52am
    minta senarai harga alat ganti motor dan berapakah modal asas nak buka bengkel motor ni... dan kalau boleh emailkan cara bagaimana nak mulakan bisnes ini .tlg emailkan kepada saya zerrych@yahoo.co.uk  
Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 122 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2720)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (211)
Bengkel Kereta (1483)
Bengkel Motosikal (247)
Bengkel Tayar (212)
Bisnes Air Mineral (365)
Bisnes Ais Krim (499)
Bisnes Aksesori Kereta (649)
Bisnes Broadband (1101)
Bisnes Burger (545)
Bisnes Cermin Mata (159)
Bisnes Cuci Kereta (805)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1357)
Bisnes Ebook (1045)
Bisnes Handphone (1253)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (558)
Bisnes Ice Blended (694)
Bisnes Jam Tangan (287)
Bisnes Jeruk (164)
Bisnes Kitar Semula (498)
Bisnes Komputer (1486)
Bisnes Kurier Dan Logistik (674)
Bisnes Minuman (1460)
Bisnes Pasar Malam (1968)
Bisnes Pelancongan (547)
Bisnes Pengantin (675)
Bisnes Perabot (848)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1105)
Bisnes Restoran (3317)
Bisnes Roti Dan Bakeri (707)
Bisnes Salun Rambut (363)
Bisnes Sarang Burung (256)
Bisnes Satay (378)
Bisnes Sms (161)
Bisnes Spa Dan Facial (657)
Bisnes Steamboat (198)
Bisnes Tablet Pc (440)
Bisnes Tradisional (816)
Bisnes Untuk Dijual (3315)
Bisnes Waffle Dan Jagung (382)
Bisnes Western Food (323)
Dewasa 18sx (1767)
Diskusi Bisnes (1960)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (715)
Expo Karnival Tapak Niaga (6448)
Forex Malaysia (1873)
Haiwan Peliharaan (468)
Haji Dan Umrah (465)
Hiasan Dalaman (709)
Hiasan Taman (240)
Hotel Resort Homestay (1004)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (329)
Ingin Berniaga (2817)
Insurans Dan Takaful (1723)
Insurans Roadtax Kereta (337)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1979)
Kedai Emas (451)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2527)
Kedai Hardware (433)
Kedai Ibu Dan Bayi (687)
Kedai Jahit (3821)
Kedai Kamera Dan Camcorder (342)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (343)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1837)
Kedai Sewa (1629)
Kereta Baru (1613)
Kereta Terpakai (4989)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4788)
Kerja Kemahiran (1949)
Kerja Kosong (11692)
Kerja Praktikal (2050)
Kerja Sales (2268)
Kerja Sambilan (6297)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (452)
Kontrak Swasta (292)
Kontrak Tender Kerajaan (454)
Kontraktor Balak Dan Kayu (478)
Kontraktor Jurutera (564)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (679)
Kontraktor Pasir (389)
Kontraktor Pembinaan (2048)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2809)
Kursus Kecantikan (685)
Kursus Makanan (661)
Kursus Motivasi (322)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1621)
Mencari Pelabur (3678)
Mesin Fotostat (351)
Mesin Freezer Dan Chiller (264)
Mesin Industri (510)
Mesin Jahit (374)
Mesin Proses Makanan (564)
Pakej Pelancongan (2607)
Pakej Perkahwinan (1197)
Pakej Perniagaan (891)
Pasar Basah (1454)
Pekerja Asing (1227)
Pelaburan Saham Unit Trust (943)
Pembantu Rumah Asing (1851)
Pembekal Barang Runcit (1578)
Pembekal Beras (108)
Pembekal Buah-buahan (482)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (647)
Pembekal Kerepek (1096)
Pembekal Keropok (442)
Pembekal Kicap Dan Sos (223)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (237)
Pembekal Mee Dan Bihun (124)
Pembekal Minyak Masak (414)
Pembekal Rempah Dan Perencah (594)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1183)
Pemborong Batik Dan Sutera (352)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (605)
Pemborong Bundle (862)
Pemborong Cadar Dan Tilam (450)
Pemborong Karpet (162)
Pemborong Kasut Dan Sandal (694)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (108)
Pemborong Pakaian Bayi (770)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1653)
Pemborong Pakaian Lelaki (1128)
Pemborong Pakaian Plus Size (143)
Pemborong Pakaian Wanita (4197)
Pemborong Telekung Dan Songkok (565)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3516)
Pemborong Tuala (200)
Pemborong Tudung (2784)
Pembuat Papan Tanda Iklan (276)
Pembuat Plastik Kotak Botol (797)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (481)
Pendaftaran Syarikat (492)
Pendaftaran Trademark (34)
Pengedar Alat Tulis (950)
Pengedar Bahan Pencuci (716)
Pengedar Buku Dan Majalah (583)
Pengedar Contact Lens (243)
Pengedar Perfume (1535)
Pengedar Permainan Kanak2 (598)
Pengedar Produk Kecantikan (2620)
Pengedar Produk Kesihatan (2988)
Pengurus Majlis (595)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (725)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (694)
Penternak Kambing (286)
Penternak Lembu (390)
Penternak Udang (194)
Peralatan Makmal Dan Hospital (263)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (715)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (570)
Perkakas Dapur (621)
Perkakas Elektrik (434)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1530)
Pinjaman AIM (168)
Pinjaman Hartanah (518)
Pinjaman Kad Kredit (388)
Pinjaman Kereta (605)
Pinjaman Peribadi (10566)
Pinjaman Perniagaan (1832)
Produk Dari China (542)
Produk Sejuk Beku (1311)
Program Consignment (2009)
Program Dropship (6726)
Pusat Bahasa (357)
Pusat Jagaan Bayi (1535)
Pusat Latihan (648)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (521)
Pusat Pendidikan Tinggi (523)
Pusat Rawatan (364)
Pusat Tadika Dan Taska (1303)
Pusat Tuisyen (1066)
Rancangan Perniagaan (593)
Rawatan Alternatif (292)
Rumah Sewa (4273)
Rumah Untuk Dijual (3726)
Servis Freelance (1109)
Servis Keselamatan (718)
Servis Pembersihan (823)
Servis Pengedaran Risalah (458)
Setiausaha Syarikat (609)
Sewa Bas Dan Van (574)
Sewa Kereta Teksi Limo (1816)
Sewa Lori (2555)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (248)
Studio Fotografi (899)
Studio Grafik Dan 3D (1090)
Studio Lukisan (129)
Studio Model Penyanyi Pelakon (725)
Studio Muzik (477)
Sukan Beladiri (116)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (638)
Tanah Untuk Dijual (4830)
Tempahan Biskut Dan Tart (2148)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (667)
Tempahan Katering (2140)
Tempahan Kek Dan Coklat (2146)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1742)
Tempahan Minuman Dan Dessert (462)
Tempahan Nasi Lemak (520)
Tempahan Roti (359)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (639)
Ubahsuai Rumah (1680)
Urut Tradisional (790)
Usahawan Baja Pertanian (372)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1090)
Vending Machine (369)
Voucher Dan Tiket (247)
Web Design Malaysia (2304)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1350)