Search Majalah.com
Pemborong Batik
Norhizam Bin Mohd Mokti - Wed 18/Jun/2008 5:34pm [Last Comment]
Saya telah membuka butik batik kira-kira 9 bulan dan menghadapi kesukaran untuk mendapat pakaian dan kain dengan harga yang berpatutan. Sekarang saya mendapat stok daripada orang tengah yang juga berniaga dan harga yang diberikan agak tinggi. Saya mahu dapatkan pemborong batik yang dapat memberi kami harga yang berpatutan.

Niche: Pemborong Batik Dan Sutera
Taklimat Pembiayaan Credit Guarantee Corporation (CGC) - Percuma
28 Apr 2014 di DPMM Putrajaya

Taklimat Berkenaan Tribunal Rayuan Kastam (TRK) - Percuma
24 Apr 2014 di Putrajaya

Seminar Peluang Bisnes Sektor Utama Ekonomi
30 Apr 2014 di Shah Alam (Anjuran bersama DPMM Putrajaya & MUBIN)
     
  1. Nur Lynda Lisda Binti Zainol Abidin - Wed 18/Jun/2008 10:20pm
    saya syorkan encik pegi terus ke terengganu di pasar payang.
    sebab saya pergi masa cuti sekolah lalu mereka menawarkan batik atau sutera dengan harga separuh seperti kain batik sutera harga nya rm350 boleh beri pada harga rm180
    sekiranya saya pergi ke arah terengganu mungkin saya akan tolong ambilkan no contact kedai di sana.
    atau encik boleh pergi sendiri lagi bagus coz encik boleh pilih beraneka corak dan jenis kain disana  
  2. faridah Mohamad - Sat 20/Sep/2008 10:08am
    Saya dan rakan kongsi saya akan membuka kedai batik di Toronto Canada. Saya ingin dapatkan pembekal yang boleh berurusan dengan penghantaran export batik ke Kanada. Yang penting harga yang berpatutan.  
  3. Rushdan - Fri 28/Nov/2008 9:49am
    saya pembekal batik diKelantan, design dan kualiti batik bagus...harga berpatutan. berminat emel sy: mmdhanz@gmail.com @ 0148390399  
  4. Nani 5 - Tue 10/Mar/2009 2:08pm
    saya bru nk berjinak dgn pasaran batik..kakak sya mempunyai kilang membuat batik di kelantan..so sya berminat untuk memasarkan batik ni di seluruh negara...ada x sesiapa yang berminat untuk membeli batik saya.  
  5. Roslina 3 - Tue 31/Mar/2009 1:31pm
    Saya baru nak bergiat dalam bisnes online dan salah satu produk yang saya bercadang untuk di jual adalah batik. So kalau nak dapatkan produk2 batik tersebut, berapakah MOQ dan harga untuk pemborong? Kepada sesiapa yang berkenaan harap dapat emelkan details (kalau boleh berserta gambar produk yang ada) kepada saya di : prismakreatif@yahoo.com  
  6. Shahrul 4 - Sun 24/May/2009 3:13am
    saya nak tahu macam mane nak contact nani.....sbb saya berminat utk membeli batik...saya harap harga yg ditawarkan berpatutan  
  7. Mohd Hadfiz Azman - Tue 18/Aug/2009 11:32pm
    saya mohd hadfiz dari terengganu.kami mempunyai kilang batik sendiri.dan kami ingin memperluaskan lagi pemasaran kami keseluruh negara.jika sesiapa bermnat,boleh hubungi saya di 014-8211560.sy akan bg harga yg amat berpatutan dan lebih murah dari pasar di terengganu.  
  8. Norfaqihah - Wed 17/Feb/2010 10:35pm
    Kami adalah pemborong batik sarong Terengganu. Batik di ambil terus dari kilang. Harga berpatutan di tawarkan. Sila layari http://norfaqihahbatik.fotopages.com/ untuk melihat contoh batik sarong. Harga yng ditawarkan adalah untuk belian runcit dan untuk harga borong boleh dikurangkan lagi.Terima kasih  
  9. Cma - Mon 1/Mar/2010 4:59pm
    sy designer dan pelukis batik
    dan m'punyai kilang sendiri
    http://cmabatikcollections.blogspot.com/
    ader stock baru banyak dan design22 terkini
    contact me..
    or untuk tempahan.harga berpatutan..  
  10. Azminmedina - Mon 1/Mar/2010 9:15pm
    boleh dapatkan baju kurung batik ready made di www.medinabatik.blogspot.com  
  11. Azue - Mon 1/Mar/2010 10:14pm
    hmmm...ibu saya pun sedang pujuk saya supaya jual baju,kain batik dari kelantan...katanya harga tersebut berpatutan  
  12. Az Ty - Mon 15/Mar/2010 10:37am
    Saya membekalkan batik creepe & jacquard dari terengganu. Batik creepe digital saya boleh bagi RM240/pasang untuk sepuluh pasang. Harga bergantung kepada bilangan yang diambil. berminat hubungi saya az_ty@yahoo.com  
  13. Az Ty - Tue 16/Mar/2010 9:53am
    Atau hubungi/sms saya pada talian 0139691410  
  14. Siti Nor Zarina Bt Othman 2 - Wed 17/Mar/2010 5:11pm
    Saya dari Melaka.. berminat untuk menjadi pemborong kain batik... tapi bagaimana syarat2nya yer... berniaga secara kecil-kecilan di rumah...  
  15. Shahril 8 - Sat 27/Mar/2010 1:57am
    Syarikat Saya sudah berpengalaman lebih 30 tahun dalam bidang membekalkan batik...sekiranya berminat mendapatkan batik, boleh hubungi saya di havrilsz@yahoo.com
    Harga boleh runding bergantung kepada Kuantiti. Saya sedia membekalkan kepada sesiapa yang berminat  
  16. Harun 2 - Sun 18/Apr/2010 7:32am
    salam,,,saya nak dapatkan quotation bg hage batik 2,3,5 lapis bagi setiap kodi...
    minta mana2 pemborong atau pengilang batik dapat send kan pd saya ke email budakbaik26@yahoo.com  
  17. Ynr Collections - Tue 27/Apr/2010 12:17pm
    Salam,

    Kami pembekal batik di Kuala Lumpur,
    Batik sutera dari Terengganu dan juga sutera digital dari Terengganu.

    Mengambil tempahan utk batik juga.

    Hubungi Puan Ros, 019-3636494 atau email ros(a)ynr.my  
  18. Abghayati - Mon 3/May/2010 11:41am
    rusdan: awak pembekal batik jenama apa? batik sarung @ batik yg buat baju. dimana tmpt awak buka kedai?

    nani5: mcm mn nak cntt awak? awak jual batik apa? dimana kedai batik awak? saya selalu g terengganu beli batik sarung. saya penjual batik sarung.

    hafiz azman: tolong ceritakan di mana batik awak? awak jual batik apa? saya dalam perancangan nak buka kedai batik sarung di utara. saya nak cari pembekal yang boleh tawarkan harga yang paling murah n kain btl2 berkualiti n cantik.

    norfaqiha: boleh ceritakan berapa harga borong yang awak boleh bagi? kain nmpk cantik. apa nam kain awak? adakah arfa? arina? dll?

    ni no tel saya hilmi 0194341432. sesiapa yang boleh bagi harga murah n kain sarung btl2 berkualiti sahaja yang perlu call saya. saya nak buka kedai dalam masa terdekat. paling awai bulan depan. jd, saya perlukan stok.  
  19. Ruzanna - Sun 9/May/2010 10:30pm
    Saya nak cari pembekal/pembuat pelbagai barangan batik untuk jualan di kedai saya. Pembekal yang boleh memberi harga dan kualiti terbaik di alu-alukan.  
  20. Azminmedina - Sat 15/May/2010 5:31pm
    Kemeja lengan panjang batik 1 malaysia kain viscose silk boleh didapati sekarang di www.medinabatik.blogspot.com

    pemborong dialu-alukan  
  21. Riasari - Sun 23/May/2010 9:54am
    riaSariAgensi merupakan pengedar sah Sutera Creep Terengganu. anda boleh dapatkan harga pukal dari kami dgn kuantiti min 10 pasng...
    berminat emel kepada: riasariagensi@gmail.com  
  22. Mattsyah - Wed 23/Jun/2010 3:50pm
    jika mahu kain batik yg murah..cari sy...harga paling murah sy dapat bagi..pm la sy dgn id mattsyah...mesej pun blh....no tepom=017-9536397  
  23. Nurul 25 - Tue 29/Jun/2010 2:56am
    boleh juga lawat blog sy http://www.kedaibatiksutera.blogspot.com
    menjual sejak 2008...batik terjual akan sy padam dr blog....  
  24. Fifco69 - Fri 9/Jul/2010 6:01pm
    Anda boleh dapatkan batik ekslusif dengan harga yang paling murah.. Boleh bandingkan harga kami... tel: 0139442200
    email: qristikajaya@yahoo.com.my  
  25. Ahmad Salihin - Thu 5/Aug/2010 10:50am
    Salam, saya pengeluar batik dari kelantan. Kami mempunyai batik sutera, sarong, tiga serangkai, batik sarong terengganu serta berbagai produk berasaskan batik. Kami membekal dalam kuantiti yang banyak serta harga yang termurah di pasaran dan terbuka kepada perundingan harga. Jika berminat, hubungi saya di 0129653400 (abe mad batik) atau emel ke emeltech1@gmail.com.  
  26. Miss Azlina - Fri 17/Sep/2010 11:12am
    Nur Lynda Lisda Binti Zainol Abidin - ada contact no yg boleh bagi separuh harga tak? saya mmg nak deal dgn org tu.


    ada sesapa tak yg boleh bagi harga yg mcm di atas. kalau ada, email saya gambar + quotation di fantazyshop[a]gmail.com  
  27. Bie s - Mon 18/Oct/2010 10:42am
    saya nak cari kilang buat kain batik sarong...tolong htr info ke bielebahshop@gmail.com  
  28. Maria 11 - Sat 27/Nov/2010 12:58am
    boleh hubungi saya.saya ada supplier kain batik yg berkualiti dgn harga murah utk borong.dari harga serendah rm7 utk 100pc keatas| rm10 utk 10pc-99pc..saya tawarkan julat harga utk kuantiti beli.boleh email saya ke mariarar@hotmail.com..tq  
  29. Rosliza Mahamood - Sun 9/Jan/2011 11:16am
    saya nak beli batik dengan harga borong..
    boleh email quotation ke
    adeqrose84@yahoo.com.my  
  30. Nana 45 - Fri 18/Feb/2011 8:24am
    call je sy..bnyk sutera asli dan eksklusif yg ada( dr t'ganu& klantan).harga berpatutan..insyaallah..
    nana(0132260750)  
  31. Karyamass - Sun 6/Mar/2011 1:43pm
    ini anak syarikat pembekal utama batik esklusif di pasar payang, hampir 50% batik esklusif di pasar payang di ambil dari kilang kami,sekarang kami mengeluarkan produk terbaru iaitu, batik cotton esklusif,baru berada di pasaran pada tahun 2011.pasaran skg cuma baru di terengganu, siapa y berminat untuk mendapatkan batik cotton esklusif pada harga berpatutan dari pemborong blh la hubungi saya. Di kelantan dan Terengganu kami adalah pioneer untuk rekaan batik cotton esklusif, kain pasang untuk wanita sahaja pada waktu ini.
    adlii@ymail.com  
  32. Ahmad Salihin - Fri 22/Apr/2011 7:17pm
    Rayyon, Fuji, Cotton pada harga paling berpatutan di Pasaran. Sri Saadong Batik adalah syarikat saya, jangan lupa hubungi saya di nombor 0129653400 untuk pertanyaan harga atau emel ke emeltech1@gmail.com. Terima Kasih, selamat bekerjasama.  
  33. Ahmad Salihin - Sat 23/Apr/2011 9:58pm
    Kami mebekal segala produk berasaskan batik, pakaian, kain pasang, kemeja, batik sarong dan berbagai lagi pada harga paling berpatutan di pasaran, hubungi kami di 0129653400 untuk sebarang pertanyaan serta pembelian. Terima kasih.  
  34. Hassan 15 - Fri 6/May/2011 7:23pm
    saya mencari pemborong kain batik lepas/batik panjang. ada sesiapa kenal pemborong di malaysia, sila info kpd saya 0164766697  
  35. Asmah - Wed 24/Aug/2011 10:35pm
    saya nak beli batik sarawak dgn harga borong... boleh emailkan quatition & picture sekali ke honey_mna@yahoo.com  
  36. Ahmad Salihin - Tue 6/Sep/2011 7:28pm
    Layari www.srisaadongbatik.blogspot.com kami kilang batik, jual batik pada harga kilang, pekedai yang ingin dapatkan batik pada harga kilang, disinilah tempatnya.  
  37. Rasid 3 - Wed 19/Oct/2011 2:16pm
    Sy ingin menjual semua batik saya pd harga murah. Pemborong diperlukan. Berminat sila hubungi Rasid 0194751722. Tujuan, ingin fokus pd bisnes lain.  
  38. Muhammad Haii - Mon 24/Oct/2011 5:21pm
    saya bercadang utk membuka butik di Johor..untuk itu saya perlukan bekalan batik lelaki daripada kilang batik di Terengganu..harap call saya 0127236767 @ email: mhaii75@yahoo.com  
  39. Ct 63 - Fri 28/Oct/2011 7:19am
    saya berminat untuk menjual batik butik saya....saya sedang mencari pembekal yang dapat menawarkan harga murah...hubungi saya untuk berminat untuk membekalkan batik anda...keutamaan kepada batik yang berkualiti dan harga yang berpatutan.
    hubungi saya di see_t_merry@yahoo.com (ct)  
  40. Cikyam - Fri 30/Dec/2011 11:56am
    katne kat shah alam yang ade kilang buat batik??  
  41. Emzee Collection - Thu 1/Mar/2012 12:36am
    sy sdg mencari pembekal batik yg blh bg harga sekitar rm100 - rm150 utk harga borong.. jika ada, sila hubungi sy.

    n_fetty82@yahoo.com  
  42. Zulk 3 - Thu 1/Mar/2012 12:46pm
    salam... sy dari syarikat pemasaran berminat untuk memasarkan batik.... lokasi sy sekarang di sekitar k.l selangor n putrajaya... boleh ke sy dapat kn kataloq n sebut harga?(flie_84@yahoo.com)@ 013-4414294  
  43. Aizat Ashmawi - Thu 28/Jun/2012 1:37pm
    Saya berminat untuk mencari pembekal batik yang dapat bekal batik di hotel kami di cameron highlands, dan yang penting asli design dari terengganu atau kelantan,

    berminat email kat saya di income-auditor@cam.equatorial.com  
  44. Ziela 9 - Thu 26/Jul/2012 6:55am
    Salam sy bru berpindah ke k.terengganu..dan berminat utk buat bisnes online bg menjual batik2 terengganu...semua jenis batik..sila emailkan sy detail di akucikla@yahoo.com

    Sy serius utk berurusan..  
  45. Thalia Batek - Wed 29/Aug/2012 11:10pm
    kami pembekal batik dari kelantan, kami memiliki kilang sendiri....untuk maklumat lanjut sila hubungi kami;
    0109079948/0109079958
    eyqiehayqal@yahoo.com
    www.thaliabatek.com.my
    twitter "Thalia Batek"  
  46. Pok - Thu 30/Aug/2012 4:41pm
    sesiapa yg berminat utk dptkan batik sarung murble hasil dr tganu blh bgthu sy  
  47. Ruhi Muzakkir B Muhammad - Wed 5/Sep/2012 12:53am
    Saya merupakan pembekal batik ekslu?sif dan digital.custom design ,harga batik ekslusif sutera rm 170, batik digital crepe rm 230.harga bgantung kepada bilangan yg diorder.kepada yg betul2 serius saja pm saya ,sy akan emel design2 yg telah ada.. muzstores@gmail.com  
  48. Ridzuan Ismadi - Wed 14/Nov/2012 9:49pm
    Saya ada menghasilkan batik secara kecil-kecilan. Design sendiri boleh lihat di https://www.facebook.com/profile.php?id=100004561359506&fref=ts
    Jika anda berminatuntuk membeli dari saya sila hubungi saya di 012-2456963 atau zerodirtenterprise@yahoo.com  
  49. Miss Khuzai - Wed 21/Nov/2012 12:58pm
    Saya berminat untk berniaga sutera batik secara kecil-kecilan. Lokasi di negeri sembilan dan selangor. Ini email saya khaizar_ida@yahoo.com. Mohon email cataloq dan butiran harga.. Terima kasih..  
  50. Farina 11 - Thu 6/Dec/2012 7:47pm
    Kami pembekal batik sutera crepe permata eksklusif lukisan tangan secara borong. Harga yang amat berpatutan,ada jaminan,kain yg tahan lasak dan berkualiti tinggi. Berminat sila email linafarouk@yahoo.com.my  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 64 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Business Guide
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2337)
Bengkel Basikal (68)
Bengkel Kereta (1371)
Bengkel Motosikal (217)
Bengkel Tayar (194)
Bisnes Air Mineral (343)
Bisnes Ais Krim (439)
Bisnes Aksesori Kereta (630)
Bisnes Broadband (981)
Bisnes Burger (509)
Bisnes Cermin Mata (144)
Bisnes Cuci Kereta (724)
Bisnes Cyber Cafe (415)
Bisnes Dobi (1262)
Bisnes Ebook (962)
Bisnes Handphone (1148)
Bisnes Hotel Dan Resort (490)
Bisnes Ice Blended (638)
Bisnes Jam Tangan (257)
Bisnes Jeruk (146)
Bisnes Kitar Semula (437)
Bisnes Komputer (1386)
Bisnes Kurier Dan Logistik (592)
Bisnes Minuman (1307)
Bisnes Pasar Malam (1734)
Bisnes Pelancongan (464)
Bisnes Perabot (745)
Bisnes Prepaid Dan Reload (970)
Bisnes Restoran (2929)
Bisnes Roti Dan Bakeri (641)
Bisnes Salun Rambut (321)
Bisnes Sarang Burung (248)
Bisnes Satay (345)
Bisnes Sms (144)
Bisnes Spa Dan Facial (586)
Bisnes Steamboat (183)
Bisnes Tablet Pc (424)
Bisnes Tradisional (768)
Bisnes Untuk Dijual (2884)
Bisnes Waffle Dan Jagung (349)
Bisnes Western Food (271)
Dewasa 18sx (1611)
Diskusi Bisnes (1799)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (631)
Expo Karnival Tapak Niaga (5477)
Forex Malaysia (1617)
Haiwan Peliharaan (386)
Haji Dan Umrah (426)
Hiasan Dalaman (636)
Hiasan Taman (222)
Hotel Resort Homestay (904)
Iklan Tv Radio Media Massa (192)
Import Dan Eksport (291)
Ingin Berniaga (2645)
Insurans Dan Takaful (1538)
Insurans Roadtax Kereta (304)
Kedai Bunga (181)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1856)
Kedai Emas (408)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2324)
Kedai Hardware (455)
Kedai Ibu Dan Bayi (624)
Kedai Jahit (3336)
Kedai Kamera Dan Camcorder (314)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (317)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1586)
Kedai Sewa (1507)
Kereta Baru (1397)
Kereta Terpakai (4460)
Kerja Diploma Dan Ijazah (3889)
Kerja Kemahiran (1651)
Kerja Kosong (9630)
Kerja Praktikal (1583)
Kerja Sales (1863)
Kerja Sambilan (5407)
Konsultan Perniagaan (389)
Kontrak Swasta (247)
Kontrak Tender Kerajaan (418)
Kontraktor Balak Dan Kayu (436)
Kontraktor Jurutera (489)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (202)
Kontraktor Minyak Dan Gas (603)
Kontraktor Pasir (300)
Kontraktor Pembinaan (1806)
Kontraktor Perlombongan (285)
Kursus Dan Seminar (2565)
Kursus Kecantikan (643)
Kursus Makanan (618)
Kursus Motivasi (287)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1490)
Mencari Pasangan Lelaki (30)
Mencari Pasangan Wanita (48)
Mencari Pelabur (3356)
Mesin Fotostat (317)
Mesin Freezer Dan Chiller (229)
Mesin Industri (442)
Mesin Jahit (328)
Mesin Proses Makanan (521)
Pakej Pelancongan (2365)
Pakej Perkahwinan (1131)
Pakej Perniagaan (781)
Pasar Basah (1281)
Pekerja Asing (1070)
Pelaburan Saham Unit Trust (844)
Pembantu Rumah Asing (1625)
Pembekal Barang Runcit (1479)
Pembekal Beras (84)
Pembekal Buah-buahan (418)
Pembekal Ikan Kering (348)
Pembekal Kelapa Dan Santan (556)
Pembekal Kerepek (961)
Pembekal Keropok (399)
Pembekal Kicap Dan Sos (200)
Pembekal Kurma Dan Kismis (264)
Pembekal Madu (208)
Pembekal Mee Dan Bihun (116)
Pembekal Minyak Masak (382)
Pembekal Rempah Dan Perencah (521)
Pembekal Serunding (226)
Pembekal Telur (117)
Pemborong Aksesori Lelaki (152)
Pemborong Aksesori Wanita (1108)
Pemborong Batik Dan Sutera (330)
Pemborong Beg Galas (95)
Pemborong Beg Tangan (552)
Pemborong Bundle (804)
Pemborong Cadar Dan Tilam (381)
Pemborong Karpet (132)
Pemborong Kasut Dan Sandal (628)
Pemborong Lampin (277)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (714)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1468)
Pemborong Pakaian Lelaki (1031)
Pemborong Pakaian Plus Size (130)
Pemborong Pakaian Wanita (3841)
Pemborong Telekung Dan Songkok (517)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3209)
Pemborong Tuala (180)
Pemborong Tudung (2538)
Pembuat Papan Tanda Iklan (214)
Pembuat Plastik Kotak Botol (732)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (450)
Pendaftaran Syarikat (431)
Pendaftaran Trademark (28)
Pengedar Alat Tulis (893)
Pengedar Bahan Pencuci (649)
Pengedar Buku Dan Majalah (541)
Pengedar Contact Lens (226)
Pengedar Perfume (1443)
Pengedar Permainan Kanak2 (541)
Pengedar Produk Kecantikan (2420)
Pengedar Produk Kesihatan (2776)
Pengurus Majlis (557)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (648)
Penternak Burung Puyuh (88)
Penternak Ikan (637)
Penternak Kambing (259)
Penternak Lembu (337)
Penternak Udang (166)
Peralatan Makmal Dan Hospital (237)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (630)
Peralatan Sukan (508)
Perisian Komputer (489)
Perkakas Dapur (544)
Perkakas Elektrik (364)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1375)
Pinjaman AIM (148)
Pinjaman Hartanah (468)
Pinjaman Kad Kredit (364)
Pinjaman Kereta (510)
Pinjaman Peribadi (9325)
Pinjaman Perniagaan (1631)
Produk Dari China (470)
Produk Sejuk Beku (1176)
Program Consignment (1793)
Program Dropship (5868)
Pusat Bahasa (308)
Pusat Jagaan Bayi (1255)
Pusat Latihan (560)
Pusat Memandu (113)
Pusat Mengaji Agama (405)
Pusat Pendidikan Tinggi (475)
Pusat Rawatan (310)
Pusat Tadika Dan Taska (1092)
Pusat Tuisyen (939)
Rancangan Perniagaan (536)
Rawatan Alternatif (256)
Rumah Sewa (3786)
Rumah Untuk Dijual (3354)
Servis Freelance (935)
Servis Keselamatan (623)
Servis Pembersihan (714)
Servis Pengedaran Risalah (417)
Setiausaha Syarikat (544)
Sewa Bas Dan Van (478)
Sewa Kereta Teksi Limo (1515)
Sewa Lori (2209)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (51)
Studio Filem Dan Videografi (212)
Studio Fotografi (802)
Studio Grafik Dan 3D (880)
Studio Lukisan (112)
Studio Model Penyanyi Pelakon (631)
Studio Muzik (400)
Sukan Beladiri (111)
Sukan Berkumpulan (209)
Sukan Futsal (214)
Sukan Pancing (123)
Tanah Sewa (569)
Tanah Untuk Dijual (4266)
Tempahan Biskut Dan Tart (1760)
Tempahan Hamper (168)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (601)
Tempahan Katering (1894)
Tempahan Kek Dan Coklat (1941)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (151)
Tempahan Kuih Muih (1564)
Tempahan Minuman Dan Dessert (401)
Tempahan Nasi Lemak (462)
Tempahan Roti (317)
Terminal Bayaran (167)
Ubahsuai Pejabat (584)
Ubahsuai Rumah (1517)
Urut Tradisional (710)
Usahawan Baja Pertanian (341)
Usahawan Benih Dan Nursery (355)
Usahawan Tani (955)
Vending Machine (310)
Voucher Dan Tiket (219)
Web Design Malaysia (2105)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1138)