Search Majalah.com
Pembekal Peralatan Bisnes Food And Beverages
Fadzlie 4 @ Freser (M) Sdn. Bhd. - Thu 22/Dec/2011 11:10am [Last Comment]
Saya Fadzlie dari Freser (M) Sdn. Bhd.

Kami pembekal barangan seperti Ice Maker, Ice Blender, Coffee Machine, Juice Dispenser, Ice-Cream Machine, Vending Machine, Biotek Ozone Sanitiser, Water Filter dan lain-lain.

Sangat sesuai untuk sesiapa yang berminat dengan perniagaan seperti Taiwan Bubble Tea.

Sila hubungi saya untuk maklumat lanjut.

Contoh produk kami ada di: http://www.alibaba.com/member/my109773104.html

Fadzlie Noor
fadzlie@freser.com.my / 016-332 4406

Niche: Bisnes Restoran | Mesin Proses Makanan | Bisnes Ice Blended | Bisnes Ais Krim
Salam Ramadhan Mubarak 1435h
Dari DPMM Putrajaya
     
  1. Mawardi 2 - Fri 23/Dec/2011 11:44pm
    Saya sedang mencari blender yang sesuai untuk perniagaan ice blended. Minta cadangan & harga

    mawardi
    012-4947661
    rizwadi_99@yahoo.com  
  2. Aswad Haykal bin Mohd Isa - Sat 24/Dec/2011 3:08pm
    panasonic micro cutter, RM160-RM170...

    kalau nak powder sy boleh bekalkan... 5% diskaun sbgi customer baharu sayer... thanx... area perak, utara dan johor  
  3. Zaki 51 - Sat 24/Dec/2011 9:38pm
    Tumpang lalu,
    we are manufacturer of Fiberglass kiosk in Johor bahru..sila hantarkan email anda ke foxxtrading@ymail.com atau sms ke 012-7453303(zaki).saya akan hantarkan portfolio syarikat dan pelbagai jenis kiosk fiberglass..Tq..  
  4. Fadzlie 4 - Tue 27/Dec/2011 11:53am
    Mawardi 2 : saya recommend Ice Blender jenama Freser. Boleh spec di http://www.alibaba.com/product/my109773104-109437375-101577807/Ice_blender_machine.html

    harga nanti saya email  
  5. Mr Bakers - Tue 27/Dec/2011 4:54pm
    saya membekalkan produk roti arab diseluruh k.l & selangor, untuk keterangan lanjut, hubungi 010-6334371. tq  
  6. Fadzlie 4 - Wed 28/Dec/2011 11:48am
    aswad haykal: Seeloknya untuk bisnes ice blended kita pakai Commercial Blender. lebih tahan lama dan memang dibuat khas untuk kisar ais. blender biasa tidak sesuai untuk kerja-kerja heavy duty seperti kisar ais. sebab tu saya recommend Ice Blender Freser TM-801. Memang banyak pelanggan kami guna dan setakat ni alhamdulillah tiada masalah. kalau berminat boleh hubungi saya.  
  7. Azim Muslim Food - Thu 29/Dec/2011 8:20pm
    Salam Fadzlie 4.

    Dispenser 2 balang dan Coffee Machine Freser 2nd hand ada jual tak?

    Kalau ada berapa harga, ada warranty tak?  
  8. Fadzlie 4 - Fri 30/Dec/2011 9:44am
    Dispenser 2 balang 9 liter atau 18 liter?

    boleh email saya atau call
    fadzlie@freser.com.my
    016 332 4406  
  9. Fadzlie 4 - Fri 30/Dec/2011 12:37pm
    rasanya lebih baik beli Juice Dispenser yang baru, harga tak banyak beza dengan 2nd hand. Juice Dispenser kami ada 1 tahun warranty.  
  10. Adah 7 - Fri 30/Dec/2011 4:34pm
    aswad..kalu nak tau detail pasal quatation harga2 serbuk ice blended bleh...email kat saya..
    himawari_2787@yahoo.com  
  11. Fadzlie 4 - Fri 30/Dec/2011 5:50pm
    Adah 7: saya sudah reply kepada email cik.  
  12. Aswad Haykal bin Mohd Isa - Sat 31/Dec/2011 10:00am
    oh freser yer? yes sy ada membeli dispenser 3 balang... memang ok... berapa harga blender freser utk ice blended tu?  
  13. Aloinbp - Sun 1/Jan/2012 11:10pm
    salam Fadzlie 4

    Berapa ice blender freser tm 801 ? Ada menjual bubble waffle maker yang menggunakan gas tak?  
  14. Fadzlie 4 - Mon 2/Jan/2012 4:47pm
    Aswad Haykay dan Aloinbp: boleh email saya fadzlie@freser.com.my atau call 016 332 4406 untuk harga.  
  15. Fadzlie 4 - Tue 3/Jan/2012 4:17pm
    aswad dan Aloinbp, saya sudah email harga.
    Waffle maker kami tiada.  
  16. Faisari - Fri 6/Jan/2012 11:47am
    fadzlie mohon email quotation untuk tm 801 tuu... boleh buat delivery ke?. area PD. tq faisari@yahoo.com  
  17. Fadzlie 4 - Fri 6/Jan/2012 4:36pm
    faisari: saya sudah email harga TM-801 kepada encik. terima kasih kerana berminat.  
  18. Nazimah Bte Ahmad - Thu 12/Jan/2012 10:31am
    bleh email pd sy sekali harga nye...  
  19. Fadzlie 4 - Thu 12/Jan/2012 3:38pm
    Nazimah: boleh saya dapatkan address email cik?  
  20. Mad Akhir Adom - Sat 14/Jan/2012 12:04pm
    Dptkan Senarai harga utk tm 801  
  21. Ali 76 - Sun 15/Jan/2012 10:16pm
    1) salam. boleh hanta gambar & quotation utk soft ice cream machine kat saya? tq

    2) soft ice cream machine ni boleh guna utk buat yogurt ice cream tak? @ yogurt ice cream guna machine jenis lain? tq

    email : alipenang@yahoo.com  
  22. Fadzlie 4 - Mon 16/Jan/2012 9:56am
    Encik Mad Akhir Adom: boleh saya dapatkan contact no atau email untuk dihubungi? encik boleh hubungi saya melalui email atau call 016 332 4406

    Encik Ali 76: soft ice cream machine boleh digunakan untuk membuat frozen yogurt ice cream. Kami menjual soft ice cream machine jenama Ocean Power. saya akan email harga dan gambar sebentar lagi.  
  23. Fadzlie 4 - Tue 17/Jan/2012 9:41am
    boleh juga lihat iklan saya di mudah.my untuk contoh beberapa peralatan yang kami supply

    link: http://www.mudah.my/fadzlie-fresermy  
  24. Eeja - Wed 18/Jan/2012 4:46pm
    boleh email kn sy gmbr dan quotation untuk soft ice cream machine? email eeja_1128@yahoo.co.uk  
  25. Fadzlie 4 - Thu 19/Jan/2012 9:59am
    cik Eeja: saya sudah email gambar dan harga. perlukan alamat, nama, dan contact number untuk official quotation. terima kasih.  
  26. Azli 4 - Sat 21/Jan/2012 9:22pm
    Majalah members.....ada info tak pembekal untuk kiosk / booth ice blended 10' X 10' untuk dlam mall.....hubungi saya di 019-2792029 atau hkempire11@gmail.com

    Tk  
  27. Mad Akhir Adom - Sat 21/Jan/2012 10:15pm
    Pls e mail tm 801,gambar serta quotation  
  28. Zura Arvaleez - Thu 26/Jan/2012 6:51pm
    tolong email harga dispenser bg sy..sya nk yang biasa sj...bajet kurang  
  29. Fadzlie 4 - Fri 27/Jan/2012 3:36pm
    boleh bagi saya alamat email?  
  30. Nik Azlan 3 - Sat 28/Jan/2012 2:08pm
    tlg emailkan sy dispenser tg 2 tabung dgn aiscream michine tu...nik_virtuoso@yahoo.com,dan kalau ada michine adunan utk 30-40kg,mesin kisar ikan dgn mesin buang tulang ikan..email kat sy..tq  
  31. Mad Akhir Adom - Sun 29/Jan/2012 5:07pm
    En.fadzlie.019 7702905.email akhiradom@yahoo.com.asap.tq  
  32. Fadzlie 4 - Mon 30/Jan/2012 9:16am
    Encik Mad Akhir dan encik Nik Azlan: saya sudah email gambar dan harga. terima kasih.  
  33. Afif B Mohamed Saballah - Tue 7/Feb/2012 6:44pm
    email blender utk ais blnded.. afif_1008@yahoo.com
    tq  
  34. Fadzlie 4 - Wed 8/Feb/2012 9:19am
    En Afif: saya sudah email details dan gambar. terima kasih.  
  35. Apis 22 - Fri 10/Feb/2012 11:46am
    sesiapa nak beli mesin tebu dan mesin ais kacang murah,,,harga murah tahap bunuh diri,selangor..0133522660  
  36. Awie 29 - Mon 13/Feb/2012 10:38pm
    emailkan sy list harga bg produk ice blended, equipment (blender & cup seal machine etc) utk permulaan business ice blended ke aboy8158@gmail.com  
  37. Fadzlie 4 - Tue 14/Feb/2012 9:36am
    Awie 29: saya sudah email harga barang serta gambar.  
  38. Syawal - Thu 16/Feb/2012 1:01pm
    Fadzlie 4 boleh email saya harga mesin ice cream, kos penghantarannya
    syawlabulhaq88@gmail.com  
  39. Fadzlie 4 - Thu 16/Feb/2012 3:36pm
    En Syawal: saya sudah reply ke email encik.  
  40. Ahmad Uzair Dolzali - Fri 2/Mar/2012 10:20am
    Saya berminat untuk dapatkan details mengenai mesin soft ice cream machine. Minta emailkan pada saya. Tq! ahmaduzair_200988@yahoo.com  
  41. Fadzlie 4 - Fri 2/Mar/2012 5:03pm
    Ahmad Uzair: saya dah email details, gambar dan harga  
  42. Desmen Karman - Wed 14/Mar/2012 10:47am
    salam bro
    sila bagi harga coffee maker and juice diospenser and ice cream machine tq urgent utk bizi ipta
    email kan ke desmen38@live.com  
  43. Fadzlie 4 - Thu 15/Mar/2012 9:30am
    Desmen Karman: saya sudah email harga  
  44. Mardaei Mohiddin - Sun 1/Apr/2012 1:39pm
    salam kalau sy student nak meniaga kecil2an di tempat sy tp cuma perlukan peralatan sahaja dan beberapa jenis perisa sahaja boleh ke? harga mcmana? email sy details m.mardaei@rocketmail.com  
  45. Fadzlie 4 - Tue 3/Apr/2012 9:54am
    Encik Mardaei: saya sudah email kepada encik. Untuk perisa dan bahan mentah, syarikat kami tidak ada bekalkan. maklumat tentang peralatan sudah saya email. boleh hubungi saya lagi jika ada apa-apa pertanyaan lanjut.  
  46. Soya Pak Umar - Thu 26/Apr/2012 1:53am
    salam en fadzlie noor...

    boleh sent detail Juice Dispenser yang sesuai untuk produk soya segar berserta dengan harganya sekali  
  47. Fadzlie 4 - Fri 27/Apr/2012 9:35am
    Soya Pak Umar: Saya dah email kepada encik.  
  48. Ezat 6 - Sun 6/May/2012 1:33am
    Email detail untuk commercial blender
    Topblenz@yahoo.com  
  49. Fadzlie 4 - Tue 8/May/2012 9:10am
    Ezat 6: Saya dah email harga untuk commercial ice blender.  
  50. Radzuan Ahmad - Mon 14/May/2012 11:22am
    tolong email saya hajiwan@gmail.com  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 75 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2504)
Bengkel Basikal (69)
Bengkel Kereta (1451)
Bengkel Motosikal (232)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (465)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1039)
Bisnes Burger (522)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (766)
Bisnes Cyber Cafe (433)
Bisnes Dobi (1311)
Bisnes Ebook (1004)
Bisnes Handphone (1195)
Bisnes Hari Raya (55)
Bisnes Hotel Dan Resort (535)
Bisnes Ice Blended (663)
Bisnes Jam Tangan (270)
Bisnes Jeruk (156)
Bisnes Kitar Semula (481)
Bisnes Komputer (1419)
Bisnes Kurier Dan Logistik (624)
Bisnes Minuman (1381)
Bisnes Pasar Malam (1868)
Bisnes Pelancongan (502)
Bisnes Perabot (786)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1021)
Bisnes Restoran (3109)
Bisnes Roti Dan Bakeri (671)
Bisnes Salun Rambut (336)
Bisnes Sarang Burung (251)
Bisnes Satay (357)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (613)
Bisnes Steamboat (192)
Bisnes Tablet Pc (434)
Bisnes Tradisional (793)
Bisnes Untuk Dijual (3102)
Bisnes Waffle Dan Jagung (361)
Bisnes Western Food (297)
Dewasa 18sx (1669)
Diskusi Bisnes (1865)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (682)
Expo Karnival Tapak Niaga (6016)
Forex Malaysia (1754)
Haiwan Peliharaan (424)
Haji Dan Umrah (451)
Hiasan Dalaman (674)
Hiasan Taman (232)
Hotel Resort Homestay (953)
Iklan Tv Radio Media Massa (210)
Import Dan Eksport (308)
Ingin Berniaga (2728)
Insurans Dan Takaful (1635)
Insurans Roadtax Kereta (316)
Kedai Bunga (183)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1914)
Kedai Emas (436)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2424)
Kedai Hardware (502)
Kedai Ibu Dan Bayi (654)
Kedai Jahit (3553)
Kedai Kamera Dan Camcorder (330)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (324)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1691)
Kedai Sewa (1566)
Kereta Baru (1518)
Kereta Terpakai (4731)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4329)
Kerja Kemahiran (1809)
Kerja Kosong (10612)
Kerja Praktikal (1798)
Kerja Sales (2086)
Kerja Sambilan (5904)
Konsultan Perniagaan (416)
Kontrak Swasta (273)
Kontrak Tender Kerajaan (435)
Kontraktor Balak Dan Kayu (456)
Kontraktor Jurutera (517)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (216)
Kontraktor Minyak Dan Gas (653)
Kontraktor Pasir (344)
Kontraktor Pembinaan (1921)
Kontraktor Perlombongan (304)
Kursus Dan Seminar (2672)
Kursus Kecantikan (664)
Kursus Makanan (641)
Kursus Motivasi (308)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1558)
Mencari Pelabur (3515)
Mesin Fotostat (337)
Mesin Freezer Dan Chiller (241)
Mesin Industri (476)
Mesin Jahit (354)
Mesin Proses Makanan (529)
Pakej Pelancongan (2493)
Pakej Perkahwinan (1160)
Pakej Perniagaan (820)
Pasar Basah (1382)
Pekerja Asing (1149)
Pelaburan Saham Unit Trust (890)
Pembantu Rumah Asing (1762)
Pembekal Barang Runcit (1527)
Pembekal Beras (96)
Pembekal Buah-buahan (454)
Pembekal Ikan Kering (366)
Pembekal Kelapa Dan Santan (597)
Pembekal Kerepek (1055)
Pembekal Keropok (415)
Pembekal Kicap Dan Sos (211)
Pembekal Kurma Dan Kismis (287)
Pembekal Madu (229)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (403)
Pembekal Rempah Dan Perencah (554)
Pembekal Serunding (253)
Pembekal Telur (128)
Pemborong Aksesori Lelaki (159)
Pemborong Aksesori Wanita (1161)
Pemborong Batik Dan Sutera (340)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (583)
Pemborong Bundle (833)
Pemborong Cadar Dan Tilam (413)
Pemborong Karpet (145)
Pemborong Kasut Dan Sandal (662)
Pemborong Lampin (283)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (743)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1572)
Pemborong Pakaian Lelaki (1095)
Pemborong Pakaian Plus Size (135)
Pemborong Pakaian Wanita (4019)
Pemborong Telekung Dan Songkok (552)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3370)
Pemborong Tuala (188)
Pemborong Tudung (2662)
Pembuat Papan Tanda Iklan (248)
Pembuat Plastik Kotak Botol (770)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (467)
Pendaftaran Syarikat (460)
Pendaftaran Trademark (30)
Pengedar Alat Tulis (914)
Pengedar Bahan Pencuci (681)
Pengedar Buku Dan Majalah (562)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1494)
Pengedar Permainan Kanak2 (562)
Pengedar Produk Kecantikan (2512)
Pengedar Produk Kesihatan (2891)
Pengurus Majlis (576)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (690)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (674)
Penternak Kambing (274)
Penternak Lembu (359)
Penternak Udang (183)
Peralatan Makmal Dan Hospital (251)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (670)
Peralatan Sukan (532)
Perisian Komputer (533)
Perkakas Dapur (582)
Perkakas Elektrik (402)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1452)
Pinjaman AIM (157)
Pinjaman Hartanah (490)
Pinjaman Kad Kredit (376)
Pinjaman Kereta (556)
Pinjaman Peribadi (9927)
Pinjaman Perniagaan (1746)
Produk Dari China (509)
Produk Sejuk Beku (1246)
Program Consignment (1928)
Program Dropship (6297)
Pusat Bahasa (334)
Pusat Jagaan Bayi (1394)
Pusat Latihan (611)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (460)
Pusat Pendidikan Tinggi (495)
Pusat Rawatan (333)
Pusat Tadika Dan Taska (1189)
Pusat Tuisyen (999)
Rancangan Perniagaan (563)
Rawatan Alternatif (274)
Rumah Sewa (4020)
Rumah Untuk Dijual (3528)
Servis Freelance (1012)
Servis Keselamatan (674)
Servis Pembersihan (756)
Servis Pengedaran Risalah (437)
Setiausaha Syarikat (574)
Sewa Bas Dan Van (521)
Sewa Kereta Teksi Limo (1668)
Sewa Lori (2375)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (229)
Studio Fotografi (847)
Studio Grafik Dan 3D (1000)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (674)
Studio Muzik (438)
Sukan Beladiri (112)
Sukan Berkumpulan (221)
Sukan Futsal (220)
Sukan Pancing (136)
Tanah Sewa (602)
Tanah Untuk Dijual (4542)
Tempahan Biskut Dan Tart (2083)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (628)
Tempahan Katering (2004)
Tempahan Kek Dan Coklat (2071)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (160)
Tempahan Kuih Muih (1659)
Tempahan Minuman Dan Dessert (428)
Tempahan Nasi Lemak (485)
Tempahan Roti (331)
Terminal Bayaran (174)
Ubahsuai Pejabat (613)
Ubahsuai Rumah (1605)
Urut Tradisional (733)
Usahawan Baja Pertanian (359)
Usahawan Benih Dan Nursery (378)
Usahawan Tani (1023)
Vending Machine (329)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2208)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1239)