Search Majalah.com
Pembekal Pekerja Asing
Huzainy - Mon 19/Dec/2011 2:17pm [Last Comment]
Saya bernama huzainy boleh menbekal pekerja asing direct dari negara asal. Khusus nye dari indonesia.

Sektor yang di bekal;

1. Ladang - kelapa sawit / getah

2. Kilang

3. Cleaning Service

4. Contruction

6. Dan lain2

Kepada yang berminat boleh hubungi saya di no ini 019-6684008

PT.Safina Daha Jaya

Sekian terimakasih

Niche: Pekerja Asing | Jobs & Vacancies in Malaysia
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
13 Nov 2014 (Khamis) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Seminar Memborong Produk di China
12 Nov 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Mohd Fariz Bin Saban - Mon 19/Dec/2011 2:23pm
    salam

    boleh bg details tak dari segi harga nya???
    sektor kilang...
    fariz_saban@yahoo.com  
  2. Kamarul 77 - Mon 19/Dec/2011 2:59pm
    boleh beri kos seorang pekerja asing dalam bidang contruction.tq  
  3. Athirah 10 - Mon 19/Dec/2011 4:38pm
    salam..leh bg detail kos pekerja asing bidang Cleaning Service?
    email sy : shidah_thirah@yahoo.com.au  
  4. Zulkefli 5 - Mon 19/Dec/2011 10:14pm
    urgent>>pengawal keselamatan..hotel>>kefli61@gmail.com  
  5. Bagus Satay Sarah Ent - Tue 20/Dec/2011 1:29am
    eh maaf cuma kalau x silap sy,bukan ke kemasukan pekerja asing dari luar x boleh lagi untuk permit kerja.kan program 6p yg ikut sahaja lmajikan akan ambik mereka dalam malysia sahaja.tu pun kan qouta dh bnyk sgt sampai ada yg kene hantar pulang  
  6. Morimartila - Wed 21/Dec/2011 11:45pm
    permohonan calling visa buat masa ni ditangguhkan dulu kerana nak selesaikan 6P, kecuali ada kelulusan kuota yang lama belum habis digunakan.walaubagaimana untuk buat survey harga boleh la..cari la Pati 6P yang ada sejuta orang masih belum berdaftar untuk Pemutihan dan masih ramai yang tiada majikan,kalau dah jumpa nak didaftarkan hubungi saya morimartila2@gmail.com or sms 0176386278  
  7. Mohd 234 - Thu 22/Dec/2011 5:17pm
    saya perlukan pekerja asing bidang carwash. sila beri keterangan kpd superblackbird88@rocketmal.com. Trima Kasih  
  8. Vanda Arina - Fri 23/Dec/2011 3:08pm
    Hello,

    My company is ashayana bandung
    i provide workers from INdonesia
    anyone who interested , can contact me directly ashayanabandung@yahoo.com or 082128286607

    thank you  
  9. Azizol 3 - Sat 24/Dec/2011 8:43pm
    dalam negara kan ramai lagi pati... cam mana boleh import lagi utk masuk ke negara kita?  
  10. Huzainy - Wed 4/Jan/2012 11:45am
    kepada majikan yang masih menpunyai kouta sahaja boleh menbawa masuk pekerja baru.

    Cost ini hanya urusan dari negara indonesia sekitar rm2.3k - rm2.5k untuk semua sektor.terimakasih  
  11. Norshamsuddin - Sat 7/Jan/2012 11:58am
    NAK YANG ADA PERMIT DAH... BAPER HARGANYA
    0195785939  
  12. Huzainy - Sun 8/Jan/2012 4:29pm
    sy hanya supply untuk permohonan yang baru sahaja En Din.Maksudnye majikan sudah ada kelulusan kouta dari KDN.Terimakasih  
  13. Roland66 - Tue 10/Jan/2012 10:54am
    Bagi majikan/pekerja yang mahu buat permit tapi tidak lulus/ada masalah kami sedia membantu menyelesaikannya.Apa2 pun masalahnya kita sedia mendengarnya. Hubungi 0127852609.Roslan.TQ  
  14. Ashk Tech - Tue 10/Jan/2012 5:01pm
    kami memerlukan pekerja asing yg mahir dlm sektor pembinaan. memerlukan 5 org tukang kayu untuk projek kami di Sitiawan, Perak.

    sila hubungi kami : ashk_tech@yahoo.com  
  15. Tekuniaga - Wed 11/Jan/2012 8:47am
    Assalamualaikum
    Minta Perhatian warga MC - Elakkan berurusan dengan agent yang bernama Eddi atau Addi - Lokasi pejabat di Johor Bahru . Saya baru terkena rm3K..perkerjanya cabut lari dalam masa tak sampai sebulan...janji ada warranty tapi haram.....terus senyap...buat bodo.....so hati hatilah...pada ajen tersebut.....  
  16. Zamani 14 - Thu 12/Jan/2012 4:12pm
    Kami membekal pekerja asing / warga negara utk pelgabai sektor...
    Hubungi segera:0178807555  
  17. Krish 4 - Wed 25/Jan/2012 12:47pm
    I provide fresh workers direct from Nepal. With approval by calling Visa can contact us direct 017-7162220/016-7050510. I wiiling to provide the workers to the direct company or agent.  
  18. Ridzuan 51 - Wed 8/Feb/2012 1:45pm
    mencari pekerja asing utk sektor perkilangan di skudai. call Encik Ridzuan 0174990742  
  19. Jvyro - Tue 21/Feb/2012 9:19am
    no 8 itu penipu, yang bernama vanda bacalah di majalah ini tentangnya, duit saya rm 1500 dah masukkan masih belum dapat balik setelah menunggu maid hampir sebulan  
  20. Hasan 19 - Sat 1/Sep/2012 1:06am
    kami suply pekerja asing Waga Negara Myanmar Berlesen di Myanmar.
    Direct Majekan di Utamakan agent juga beri perluang janji cukup syarat jika minat
    contect 00959448019636,009595003919 atau di Malaysia 011-16266658 atau Email :aminpbd@yahoo.com
    TQ  
  21. Syafieq 3 - Thu 13/Sep/2012 9:15am
    kelulusan dah ada..sesiapa ada biodata utk indon plz call/email saya 0173125491/hazsyafieqhadi@yahoo.com  
  22. Abdullah Bin Mohammad - Sun 23/Sep/2012 10:21pm
    Saya Abdullah bin Mohammad dari Muar, Johor. Saya biasa membantu menguruskan permohonan pekerja asing untuk majikan individu & syarikat di sektor Pertanian, Perladangan & Perkhidmatan (Pulau Peranginan). Sesiapa yang berminat untuk mendapatkan bantuan saya silalah menalipon saya 019-7091600 untuk keterangan lanjut. Sekian terima kasih.  
  23. Khairul Azizol - Fri 30/Nov/2012 8:14pm
    salam warga MC.kepada majikan di sekitar JB(sebaik-baiknya)...saya ada satu org indonesia yang mahu kerja.skrg masih d indonesia.lelaki.27 thn.muslim.ada pasport.pernah bekerja kilang d klang.pulang ke indon bln 10 2012 setelah tamat kontrak.mahu carikan majikan yg blh uruskan permit.sekadar ingin membantu.blh sms atau kol sya 0139450280.khairul  
  24. Cik Iera 2 - Thu 13/Dec/2012 12:28pm
    Kami pembekal pekerja Asing serta menguruskan hal pekerja asing x kira apa sektor sekali pun.. Dari segi Hostel, Transport,insurance,Renew permit dan passport Jcs,Kdn,Semua nya.. Sila Hubungi saya Ms.Iera ditalian 016-7733189  
  25. Av Trade Network - Wed 10/Apr/2013 1:57pm
    kepada sesiapa yang berminat atau mengambil kontrak menebas rumput di ladang gua musang, sila email pada saya. harga yg ditawarkan menarik rm200 satu hektar. kalau pekerja kosong pn xkisah. sy cover semua. email sy kat av.trade.network@gmail.com.  
  26. Amirrul Azhar - Wed 22/May/2013 2:13pm
    nak pekerjA asing dr indo.esia.....helo sy...segala urusan dokumentasi sy uruskn...boleh dr segala sekctor...hubungi sy 010 3690825  
  27. Khairul 613 - Sat 8/Jun/2013 7:36am
    Dr vietnam n myammar ada x?  
  28. May2 2 - Sun 9/Jun/2013 12:23am
    Hi khairul, saya ada pekerja sedia ada dari Myanmar. Boleh call 017-4082618  
  29. Shakura9393 - Sun 9/Jun/2013 6:31pm
    perlukan pekerja dari sri lanka,harga murah dari rm800 seorang.sms details 0149314451/0149203103/0102910936/0166833776,pelbagai bidang.  
  30. Bawani 4 - Thu 13/Jun/2013 7:46pm
    perlukan pekerja untuk cleaning service
    berapa harga?  
  31. Anusha 2 - Tue 2/Jul/2013 7:38pm
    Hai Bawani saya ade pekerja untuk cleaning service.. harga boleh bincag..hubungi saya 0146443429 vina  
  32. Global Recruitment Malaysia - Sun 14/Jul/2013 10:34pm
    PEMBEKAL PEKERJA ASING BERDAFTAR KDN-GLOBAL RECRUITMEN​T GROUP.

    TEGUH & THOMAS
    MANPOWER MANAGEMENT RESOURCES & SOLUTION
    T&T RESOURCES SDN BHD
    Global Recruitment Group
    016-4769949 / 01116785696*
    tnt.resources.sdnbhd@gmail.com*  
  33. Huzainy - Wed 31/Jul/2013 9:25am
    Bawani pls call me to 013-3661528  
  34. Azean Ishak - Wed 28/May/2014 4:57pm
    Syarikat/Kilang anda memerlukan pekerja asing? Kami membekalkan dan menguruskan pekerja asing untuk manufacturing, plantation, construction and services sector (Restaurant, Hotel, Canteen, Shop Assistant, Cleaning Co, Petrol Station, Security, Golf & Resort, Barbers, Hypermarket, Food Chain & Departmental Stores)
    Membekal pekerja asing dari Nepal, Indonesia, Bangladesh, Myanmar dan India.
    Hubungi Saya Azean 0193959865 untuk perbincangan selanjutnya.  
  35. Arifin1906 - Mon 2/Jun/2014 2:54am
    kiriman wang ke indonesia kepada agent2 membekal pekerja asing.. mengikut kadar rendah berbeza bank
    10 kiriman komisen rm 100
    15 kiriman komisen rm 180
    20 kiriman komisen rm 220
    komisen hanya kepada agen sahaja

    walau mana anda berada boleh berniaga dengan saya
    sms akaun dan bank in ke current/company account saya

    2 jam semua wang akan masukan ke akaun masing2

    016 9049732 (Arifin)  
  36. Zul75 2 - Wed 13/Aug/2014 6:57am
    Saya ada bekalkan tenaga kerja asing Dalam semua sektor.
    Hubungi saya utk kos yg paling berbaloi.
    014-3443608
    Segala urusan permitpekerja asing juga boleh hubungi saya.
    Tkasih  
Page 1   (Total 36 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2730)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (215)
Bengkel Kereta (1488)
Bengkel Motosikal (249)
Bengkel Tayar (213)
Bisnes Air Mineral (365)
Bisnes Ais Krim (499)
Bisnes Aksesori Kereta (650)
Bisnes Broadband (1102)
Bisnes Burger (548)
Bisnes Cermin Mata (159)
Bisnes Cuci Kereta (804)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1362)
Bisnes Ebook (1045)
Bisnes Handphone (1255)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (558)
Bisnes Ice Blended (694)
Bisnes Jam Tangan (287)
Bisnes Jeruk (165)
Bisnes Kitar Semula (498)
Bisnes Komputer (1487)
Bisnes Kurier Dan Logistik (678)
Bisnes Minuman (1462)
Bisnes Pasar Malam (1969)
Bisnes Pelancongan (548)
Bisnes Pengantin (684)
Bisnes Perabot (854)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1108)
Bisnes Restoran (3329)
Bisnes Roti Dan Bakeri (708)
Bisnes Salun Rambut (364)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (380)
Bisnes Sms (161)
Bisnes Spa Dan Facial (661)
Bisnes Steamboat (198)
Bisnes Tablet Pc (440)
Bisnes Tradisional (819)
Bisnes Untuk Dijual (3319)
Bisnes Waffle Dan Jagung (382)
Bisnes Western Food (323)
Dewasa 18sx (1772)
Diskusi Bisnes (1961)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (721)
Expo Karnival Tapak Niaga (6472)
Forex Malaysia (1882)
Haiwan Peliharaan (468)
Haji Dan Umrah (465)
Hiasan Dalaman (711)
Hiasan Taman (242)
Hotel Resort Homestay (1009)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (330)
Ingin Berniaga (2820)
Insurans Dan Takaful (1727)
Insurans Roadtax Kereta (338)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1983)
Kedai Emas (452)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2530)
Kedai Hardware (437)
Kedai Ibu Dan Bayi (689)
Kedai Jahit (3835)
Kedai Kamera Dan Camcorder (342)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (345)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1845)
Kedai Sewa (1635)
Kereta Baru (1616)
Kereta Terpakai (5002)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4811)
Kerja Kemahiran (1954)
Kerja Kosong (11759)
Kerja Praktikal (2063)
Kerja Sales (2277)
Kerja Sambilan (6320)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (452)
Kontrak Swasta (293)
Kontrak Tender Kerajaan (455)
Kontraktor Balak Dan Kayu (480)
Kontraktor Jurutera (565)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (679)
Kontraktor Pasir (391)
Kontraktor Pembinaan (2056)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2818)
Kursus Kecantikan (687)
Kursus Makanan (662)
Kursus Motivasi (323)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1622)
Mencari Pelabur (3683)
Mesin Fotostat (353)
Mesin Freezer Dan Chiller (268)
Mesin Industri (512)
Mesin Jahit (374)
Mesin Proses Makanan (567)
Pakej Pelancongan (2611)
Pakej Perkahwinan (1202)
Pakej Perniagaan (894)
Pasar Basah (1460)
Pekerja Asing (1235)
Pelaburan Saham Unit Trust (944)
Pembantu Rumah Asing (1858)
Pembekal Barang Runcit (1580)
Pembekal Beras (109)
Pembekal Buah-buahan (483)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (649)
Pembekal Kerepek (1100)
Pembekal Keropok (444)
Pembekal Kicap Dan Sos (223)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (238)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (415)
Pembekal Rempah Dan Perencah (596)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1184)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (606)
Pemborong Bundle (865)
Pemborong Cadar Dan Tilam (454)
Pemborong Karpet (162)
Pemborong Kasut Dan Sandal (695)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (109)
Pemborong Pakaian Bayi (774)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1657)
Pemborong Pakaian Lelaki (1129)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4209)
Pemborong Telekung Dan Songkok (566)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3524)
Pemborong Tuala (200)
Pemborong Tudung (2789)
Pembuat Papan Tanda Iklan (277)
Pembuat Plastik Kotak Botol (798)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (482)
Pendaftaran Syarikat (494)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (953)
Pengedar Bahan Pencuci (718)
Pengedar Buku Dan Majalah (586)
Pengedar Contact Lens (243)
Pengedar Perfume (1539)
Pengedar Permainan Kanak2 (599)
Pengedar Produk Kecantikan (2628)
Pengedar Produk Kesihatan (2999)
Pengurus Majlis (596)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (727)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (695)
Penternak Kambing (287)
Penternak Lembu (390)
Penternak Udang (194)
Peralatan Makmal Dan Hospital (265)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (722)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (571)
Perkakas Dapur (624)
Perkakas Elektrik (438)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1533)
Pinjaman AIM (168)
Pinjaman Hartanah (520)
Pinjaman Kad Kredit (389)
Pinjaman Kereta (608)
Pinjaman Peribadi (10592)
Pinjaman Perniagaan (1836)
Produk Dari China (542)
Produk Sejuk Beku (1319)
Program Consignment (2014)
Program Dropship (6741)
Pusat Bahasa (357)
Pusat Jagaan Bayi (1542)
Pusat Latihan (648)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (523)
Pusat Pendidikan Tinggi (523)
Pusat Rawatan (366)
Pusat Tadika Dan Taska (1316)
Pusat Tuisyen (1067)
Rancangan Perniagaan (594)
Rawatan Alternatif (292)
Rumah Sewa (4289)
Rumah Untuk Dijual (3737)
Servis Freelance (1111)
Servis Keselamatan (720)
Servis Pembersihan (828)
Servis Pengedaran Risalah (459)
Setiausaha Syarikat (609)
Sewa Bas Dan Van (575)
Sewa Kereta Teksi Limo (1822)
Sewa Lori (2562)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (248)
Studio Fotografi (900)
Studio Grafik Dan 3D (1100)
Studio Lukisan (129)
Studio Model Penyanyi Pelakon (727)
Studio Muzik (477)
Sukan Beladiri (116)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (640)
Tanah Untuk Dijual (4848)
Tempahan Biskut Dan Tart (2153)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (668)
Tempahan Katering (2150)
Tempahan Kek Dan Coklat (2145)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1748)
Tempahan Minuman Dan Dessert (463)
Tempahan Nasi Lemak (522)
Tempahan Roti (360)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (640)
Ubahsuai Rumah (1686)
Urut Tradisional (793)
Usahawan Baja Pertanian (372)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1095)
Vending Machine (371)
Voucher Dan Tiket (247)
Web Design Malaysia (2310)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1352)