Pembekal Meja Makan Kafeteria/Kopitiam/Restaurant dan Kantin - Harga Dari Kilang
Asfiza Anouar @ Satria Supply & Services Sdn Bhd - Sun 20/Feb/2011 8:33pm [Last Comment]
Salam sejahtera,
Kami pembekal meja makan terbesar di Malaysia yang membekalkan meja makan untuk kafeteria/kopitiam/restaurant dan kantin.
Harga borong dijamin bawah harga pasaran semasa.
Sila hubungi saya : 012-376 2608
http://satriasupply.blogspot.com/

Material :
1.Solid wood
2.Compress wood + melamin surface.

Hantar e-mail ke - asfiza1980@yahoo.com

Niche: Bisnes Restoran | Bisnes Perabot
Salam Ramadhan Mubarak 1435h
Dari DPMM Putrajaya
     
  1. Zaqref 2 - Sat 26/Feb/2011 11:42pm
    saya nak akan buka cafe bulan april dan sedang mencari meja sila emailkan cth disign yang ada beserta harga
    emailkan kepada saya zaqref@yahoo.com  
  2. Ieffa - Mon 28/Feb/2011 4:41pm
    ada website tak? saya nak tengok dulu design yang ada.  
  3. Anita 7 - Fri 4/Mar/2011 8:30pm
    boleh emailkan saya contoh design meja dan kerusi yang ada dlam stok untuk cafe beserta harga ke aznitaabidin@yahoo.com / 017 5968033  
  4. Azmancc - Tue 15/Mar/2011 10:56pm
    boleh email contoh meja dan kerusi bersama quotation  
  5. Shawal 4 - Mon 21/Mar/2011 4:39pm
    saya nak akan buka cafe bulan May 2011 dan sedang mencari meja sila emailkan cth design yang ada beserta harga  
  6. Shawal 4 - Mon 21/Mar/2011 4:52pm
    Okay..Dah check blog u...  
  7. Mizal Mokni - Tue 3/May/2011 8:52pm
    salam,saya mencari set meja dan kerusi clasic design untuk kopitiam.boleh bg detail design n harga  
  8. Shaari Bin Awang - Wed 11/May/2011 10:34pm
    saya berminat nak buka kedai cam ni kat Langkawi...bgaimana urusan penghantaran dan modal yg diperlukan untuk join perniagaan ni.....leh email katalog kpd:shaari.awang@yahoo.com  
  9. Asfiza Anouar - Thu 12/May/2011 4:47pm
    Assalamualaikum warahmatullah..

    Saya ingin memohon kepada tuan/puan yang ingin menempah meja untuk kantin, kafeteria,restauran dan dll. Sila direct hubungi saya Puan Asfiza 012-376 2608. Dan sila tinggalkan no telefon tuan/puan untuk memudahkan kami menghubungi kembali.
    Direct ke http://satriasupply.blogspot.com
    atau datang ke kedai saya di Ampang, Selangor.  
  10. Dk Rozlina - Mon 16/May/2011 10:48am
    boleh emailkan saya contoh meja dan kerusi untuk cafe staff, beserta harga ke dkrozlina@gmail.com  
  11. Asfiza Anouar - Sat 23/Jul/2011 4:27pm
    Salam, minta tolong kepada tuan dan puan. Saya Pn.Asfiza Anouar. Sila contact saya directly untuk mendapatkan spesikasi meja dan kerusi yg dikehendaki. Sila hubungi saya ditalian 012-376 2608.  
  12. Zul 113 - Thu 3/Nov/2011 12:34am
    salam blh saya dapat kan katalog meja bulat untuk cafe
    haider8588@gmail.com  
  13. Dessy Irawaty 2 - Tue 22/Nov/2011 4:38pm
    boleh emailkn cnth kerusi dan meja utk restoran beserta harga...dessy.7376@yahoo.com.my  
  14. Kingmuda87 - Thu 8/Dec/2011 1:25pm
    saya poerlukan 150 meja makan biasa,500 kerusi meja makan,dan 20 set food court..leh email pada saya.hisham_mdzain@yahoo.com  
  15. Asfiza Anouar - Wed 28/Dec/2011 3:04pm
    Assalamualaikum wrbt...Salam sejahtera kepada tuan/puan yang saya muliakan. Disini saya nak beritahu SATRIA SUPPLY & SERVICES telah berpindah di Pandan Safari Shopping Centre, Pandan Perdana, Kuala lumpur. Syarikat ini adalah salah satu pembekal terbesar di Malaysia berkenaan table top solid compress wood with melamine surface gredA. Hubungi talian pejabat 03-9274 2608. Atau 019-3720676. Atau e-mail ke satriasupply@gmail.com.  
  16. Asfiza Anouar - Wed 28/Dec/2011 3:26pm
    Asslamualaikum wrbt....Ingin mengumumkan. Satria Supply ingin mengalu-alukan kepada usahawan-usahawan yang berminat untuk menceburi bidang niaga table top. Sila hubungi saya di 03-92742608. Puan Asfiza Anouar. Pengeluaran table top dari kilang hanyalah setahun sekali untuk 500,000 unit table top pelbagai jenis. Ianya kebiasaannya di eksport ke Jepun dan negara-negara Eropah. Untuk dalam Malaysia. Satria Supply & Services antara salah satu syarikat pengedar bagi produk ini. Peruntukan bagi Satria Supply & Services hanyalah 3 kontena sahaja. Setiap kontena mempunyai 1000unit table top pelbagai jenis,saiz dan warna. Jika berminat tuan/puan boleh menjadi usahawan yang berjaya.  
  17. Mbouque - Mon 2/Jan/2012 11:11pm
    saya nak akan buka cafe bulan feb 2012l dan sedang mencari meja n kerusi kopitiam sila emailkan cth disign yang ada beserta harga
    emailkan kepada saya mbouque@yahoo.com  
  18. Asfiza Anouar - Thu 5/Jan/2012 10:57am
    Kepada Mbouqe sila berikan no.telefon utk kami menghubungi tuan. Bagi bertanyakan spesifikasi meterial perabut utk restaurant yang bakal dibuka kelak. Atau sila hubungi 03-92742608/012-3762608. utk bertanyakan dgn lebih lanjut. thanks.  
  19. Asfiza Anouar - Tue 31/Jan/2012 12:42pm
    Assalamualaikum warahmatullah.... Ingin dimaklumkan Office SATRIA SUPPLY TELAH BERPINDAH ke PANDAN PERDANA. Untuk mengetahui alamatnya sila layari http://satriasupply.blogspot.com  
  20. Asfiza Anouar - Fri 6/Apr/2012 9:38pm
    Salary: (Not Specified)
    Job Type: Full-time, Executive
    Experience Level: 1-3 years
    Job Categories: Sales | Customer Svc/Call Centre | Marketing/PR/Designers
    Application Deadline: 01 Jun 2012

    SATRIA SUPPLY & SERVICES ENTERPRISE (002013716-M)

    SATRIA SUPPLY & SERVICES ENTERPRISE was an establish company, we are fast growing and expanding in restaurant furniture supplier. In line with our growth and expansion program, we are seeking an experienced, highly motivated and result oriented individuals to join our team to fill the following positions.

    Sales Executive - Marketing Assistant

    Responsibilities:
    Responsible for the daily sales operation and promotion of company products & services
    Update and promote to the existing and new customers regarding products, promotions, services and etc.
    Maintaining, servicing handling any inquiries from customers, developing, strengthen and sourcing for existing and new customers and to identify market trends, needs and business opportunities.
    Responsible for the sales collection and adhere to credit control.
    Responsible to carry out the appropriate sales strategy to achieve sales target.
    Plan, develop, drive, lead every marketing initiative and strategy to achieve revenue target.

    Requirements:
    Candidate must possess at least a Primary/Secondary School/SPM/"O" Level, Diploma, Advanced/Higher/Graduate Diploma, Bachelor's Degree, Post Graduate Diploma, Professional Degree, any field.
    Atleast 1-2 year(s) of working experience in the related field is required for this positions (Fresh graduates are also encourage to apply)
    Required skill(s): inter personal skill, Motivational Skills.
    Must be committed, positive and hardworking.
    Able to work well under pressure and meet sales target and deadlines.
    Preferably Junior Executives specializing in Sales - Corporate or equivalent.
    Full-Time positions available.

    Basic Salary
    Commissions
    Allowance
    Sales Incentives

    Kindly drop your email at
    satriasupply@yahoo.com
    you may directly contact us at
    Tel : 03 9274 2608 /012-376 2608

    PIC: En.Ahmad Safuan
    Pandan Perdana, Kuala Lumpur  
  21. Kyra 10 - Mon 5/Nov/2012 4:59pm
    assalam..sy nak akan buka cafe dan sedang mencari meja sila emailkan cth design yang ada beserta harga

    emailkan kepada saya prince_13903089@yahoo.com

    ASAP..  
  22. Md Rasul - Tue 4/Dec/2012 10:25am
    salam..sy nak akan buka restoran dan sedang mencari kerusi plastik jenis moden dan meja moden (bukan plastik) sila emailkan cth design yang ada beserta harga
    email kan kepada maizurah.rasul@gmail.com  
  23. Fazlizam - Thu 7/Feb/2013 3:20pm
    Salam.. saya nak buka cafe bln April ni, tapi blm dpt set meja dan kerusi... boleh bantu saya x?
    Emailkan gambar dan cotation ke fazlizam81@yahoo.com  
  24. Dgwestern - Fri 27/Sep/2013 2:07pm
    Saya akan buka restauratnt dans edang cari set meja makan. Emel gambar dan quoatation ke dgwestern@hotmail.com segera.  
  25. Idham Saharudin - Wed 7/May/2014 5:26pm
    Salam, saya ingin membuka cafe, tolong emelkan desing meja dan sebut harga ke idhamsaharudin@icloud.com  
  26. Naset 2 - Fri 20/Jun/2014 4:02pm
    Salam, saya ingin membuka cafe, tolong emelkan desing meja dan sebut harga  
  27. Marsyafudin Ghazali - Thu 10/Jul/2014 7:59am
    Salam...saya ingin membuka restoran...blh tlg emailkan quotation ke email mmarsyafudin@yahoo.com...tq  
  28. Azuwan Affandy - Fri 25/Jul/2014 6:34am
    Salam, saya ingin membuka cafe, tolong emelkan desing meja dan sebut harga ke azuwanaff@gmail.com  
Page 1   (Total 28 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2504)
Bengkel Basikal (69)
Bengkel Kereta (1451)
Bengkel Motosikal (232)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (465)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1039)
Bisnes Burger (522)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (766)
Bisnes Cyber Cafe (433)
Bisnes Dobi (1311)
Bisnes Ebook (1004)
Bisnes Handphone (1195)
Bisnes Hari Raya (55)
Bisnes Hotel Dan Resort (535)
Bisnes Ice Blended (663)
Bisnes Jam Tangan (270)
Bisnes Jeruk (156)
Bisnes Kitar Semula (481)
Bisnes Komputer (1419)
Bisnes Kurier Dan Logistik (624)
Bisnes Minuman (1381)
Bisnes Pasar Malam (1868)
Bisnes Pelancongan (502)
Bisnes Perabot (786)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1021)
Bisnes Restoran (3109)
Bisnes Roti Dan Bakeri (671)
Bisnes Salun Rambut (336)
Bisnes Sarang Burung (251)
Bisnes Satay (357)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (613)
Bisnes Steamboat (192)
Bisnes Tablet Pc (434)
Bisnes Tradisional (793)
Bisnes Untuk Dijual (3102)
Bisnes Waffle Dan Jagung (361)
Bisnes Western Food (297)
Dewasa 18sx (1669)
Diskusi Bisnes (1865)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (682)
Expo Karnival Tapak Niaga (6016)
Forex Malaysia (1754)
Haiwan Peliharaan (424)
Haji Dan Umrah (451)
Hiasan Dalaman (674)
Hiasan Taman (232)
Hotel Resort Homestay (953)
Iklan Tv Radio Media Massa (210)
Import Dan Eksport (308)
Ingin Berniaga (2728)
Insurans Dan Takaful (1635)
Insurans Roadtax Kereta (316)
Kedai Bunga (183)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1914)
Kedai Emas (436)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2425)
Kedai Hardware (502)
Kedai Ibu Dan Bayi (654)
Kedai Jahit (3553)
Kedai Kamera Dan Camcorder (330)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (324)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1691)
Kedai Sewa (1566)
Kereta Baru (1518)
Kereta Terpakai (4731)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4329)
Kerja Kemahiran (1809)
Kerja Kosong (10612)
Kerja Praktikal (1798)
Kerja Sales (2086)
Kerja Sambilan (5904)
Konsultan Perniagaan (416)
Kontrak Swasta (273)
Kontrak Tender Kerajaan (435)
Kontraktor Balak Dan Kayu (456)
Kontraktor Jurutera (517)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (216)
Kontraktor Minyak Dan Gas (653)
Kontraktor Pasir (344)
Kontraktor Pembinaan (1921)
Kontraktor Perlombongan (304)
Kursus Dan Seminar (2672)
Kursus Kecantikan (664)
Kursus Makanan (641)
Kursus Motivasi (308)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1558)
Mencari Pelabur (3515)
Mesin Fotostat (337)
Mesin Freezer Dan Chiller (241)
Mesin Industri (476)
Mesin Jahit (354)
Mesin Proses Makanan (529)
Pakej Pelancongan (2493)
Pakej Perkahwinan (1160)
Pakej Perniagaan (820)
Pasar Basah (1382)
Pekerja Asing (1149)
Pelaburan Saham Unit Trust (890)
Pembantu Rumah Asing (1762)
Pembekal Barang Runcit (1527)
Pembekal Beras (96)
Pembekal Buah-buahan (454)
Pembekal Ikan Kering (366)
Pembekal Kelapa Dan Santan (597)
Pembekal Kerepek (1055)
Pembekal Keropok (415)
Pembekal Kicap Dan Sos (211)
Pembekal Kurma Dan Kismis (287)
Pembekal Madu (229)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (403)
Pembekal Rempah Dan Perencah (554)
Pembekal Serunding (253)
Pembekal Telur (128)
Pemborong Aksesori Lelaki (159)
Pemborong Aksesori Wanita (1161)
Pemborong Batik Dan Sutera (340)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (583)
Pemborong Bundle (833)
Pemborong Cadar Dan Tilam (413)
Pemborong Karpet (145)
Pemborong Kasut Dan Sandal (662)
Pemborong Lampin (283)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (743)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1572)
Pemborong Pakaian Lelaki (1095)
Pemborong Pakaian Plus Size (135)
Pemborong Pakaian Wanita (4019)
Pemborong Telekung Dan Songkok (552)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3370)
Pemborong Tuala (188)
Pemborong Tudung (2662)
Pembuat Papan Tanda Iklan (248)
Pembuat Plastik Kotak Botol (770)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (467)
Pendaftaran Syarikat (460)
Pendaftaran Trademark (30)
Pengedar Alat Tulis (914)
Pengedar Bahan Pencuci (681)
Pengedar Buku Dan Majalah (562)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1494)
Pengedar Permainan Kanak2 (562)
Pengedar Produk Kecantikan (2512)
Pengedar Produk Kesihatan (2891)
Pengurus Majlis (576)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (690)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (674)
Penternak Kambing (274)
Penternak Lembu (359)
Penternak Udang (183)
Peralatan Makmal Dan Hospital (251)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (670)
Peralatan Sukan (532)
Perisian Komputer (533)
Perkakas Dapur (582)
Perkakas Elektrik (402)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1452)
Pinjaman AIM (157)
Pinjaman Hartanah (490)
Pinjaman Kad Kredit (376)
Pinjaman Kereta (556)
Pinjaman Peribadi (9926)
Pinjaman Perniagaan (1746)
Produk Dari China (509)
Produk Sejuk Beku (1246)
Program Consignment (1928)
Program Dropship (6297)
Pusat Bahasa (334)
Pusat Jagaan Bayi (1394)
Pusat Latihan (611)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (460)
Pusat Pendidikan Tinggi (495)
Pusat Rawatan (333)
Pusat Tadika Dan Taska (1189)
Pusat Tuisyen (999)
Rancangan Perniagaan (563)
Rawatan Alternatif (274)
Rumah Sewa (4020)
Rumah Untuk Dijual (3528)
Servis Freelance (1012)
Servis Keselamatan (674)
Servis Pembersihan (756)
Servis Pengedaran Risalah (437)
Setiausaha Syarikat (574)
Sewa Bas Dan Van (521)
Sewa Kereta Teksi Limo (1668)
Sewa Lori (2375)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (229)
Studio Fotografi (847)
Studio Grafik Dan 3D (1000)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (674)
Studio Muzik (438)
Sukan Beladiri (112)
Sukan Berkumpulan (221)
Sukan Futsal (220)
Sukan Pancing (136)
Tanah Sewa (602)
Tanah Untuk Dijual (4542)
Tempahan Biskut Dan Tart (2083)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (628)
Tempahan Katering (2004)
Tempahan Kek Dan Coklat (2071)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (160)
Tempahan Kuih Muih (1659)
Tempahan Minuman Dan Dessert (428)
Tempahan Nasi Lemak (485)
Tempahan Roti (331)
Terminal Bayaran (174)
Ubahsuai Pejabat (613)
Ubahsuai Rumah (1605)
Urut Tradisional (733)
Usahawan Baja Pertanian (359)
Usahawan Benih Dan Nursery (378)
Usahawan Tani (1023)
Vending Machine (329)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2208)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1239)