Search Majalah.com
Pembekal Kurma, Kismis Dan Buah-buahan Kering
Zila 6 @ Kedai Cenderahati - Kurma & Kismis - Mon 7/Jun/2010 12:22am [Last Comment]
Kami menerima tempahan kurma, kismis dan buah-buahan kering untuk sebarang majlis. Diskaun sehingga 20% untuk pembelian secara borong. Pembelian untuk bulan Ramadhan yang tak lama lagi akan tiba juga diterima. Sesiapa yang berminat boleh ke
http://azilayasin.blogspot.com

Niche: Pembekal Kurma Dan Kismis
     
  1. Elly 4 - Mon 7/Jun/2010 2:32pm
    Boleh tak email kan list harga Kurma. elly_irfan@yahoo.com.sg  
  2. Zila 6 - Mon 7/Jun/2010 4:55pm
    Elly 4, saya dah e-mail harga kurma. Tq.  
  3. Risha Yusof - Tue 8/Jun/2010 2:11pm
    Zila, blh tk bg quotation. risha_pioneerfashion@live.com  
  4. Zila 6 - Wed 9/Jun/2010 3:02am
    Risha, saya dah e-mail harga kurma. Tq.  
  5. Kuyeen - Wed 9/Jun/2010 2:02pm
    boleh emel pada saye senarai kurma pilihan bulan ramadhan. shahrin3782@yahoo.com  
  6. Zila 6 - Wed 9/Jun/2010 7:06pm
    Kuyeen, saya dah e-mail dah. Tq.  
  7. Shah 36 - Sat 12/Jun/2010 1:28pm
    salam..sy ada sebuah p/ry & 4 psr mini di lembh klang. Kalau Zila brminat utk supply, boleh e mail quotation kat sy, kalau boleh sy nk cepat..pls give good price & good term. Send e mail to shah_pakajibtr@yahoo.com  
  8. Wanaz - Mon 14/Jun/2010 1:19pm
    assalamualaikum, boleh tolong emailkan kpd saya harga borong kurma utk pack 500gm@600gm@700gm. dan berapakah pembelian minimum?
    saya dari kuala lumpur email wan_am228@yahoo.com. terima kasih.  
  9. Nor Asiah - Mon 21/Jun/2010 1:15pm
    boleh tak emel pada saya quotation kurma,kismis,med jool,buah appricot,kacang pistachious dan teen kering. Berapa pembelian minimum dan juga kos penghantaran ke cheras? arianis_act86@yahoo.com  
  10. Ireani - Wed 23/Jun/2010 8:46pm
    Tolong emailkan saya harga utk kurma, pistachio, kismis dan appricot kering secara borong.
    Saya berminat beli utk buat hamper 150bungkus. mungkin akan tempah lebih banyak lagi. Tolong email pada ireani@gmail.com dan sila sertakan nama dan no telefon Zila. Tx  
  11. Zila 6 - Thu 24/Jun/2010 9:53am
    Salam. Shah, Wanaz, Nor Asiah dan Ireani saya dah e-mail details. Tqvm.  
  12. Mie 6 - Tue 6/Jul/2010 8:09am
    Salam,blh tak bg quotation. 9w2mgt@gmail.com  
  13. Zila 6 - Wed 7/Jul/2010 2:35pm
    Salam. Saya dah email detail. Tq  
  14. Muskristal - Fri 9/Jul/2010 12:02am
    Tolong emailkan saya harga roasted pistachio dan roasted gajus . Saya adalah genuine buyer. Tolong email ke alamat: muskristal@yahoo.com.my
    Secepat mungkin. Sila sertakan no talipon anda untuk dihubungi.  
  15. Zai 7 - Fri 9/Jul/2010 10:00am
    salam..belh emailkan list harga kurma tuk 2010 ni tak?? saya kt labuan.sangkodokracing@yahoo.com.my  
  16. Raihan - Fri 9/Jul/2010 10:38am
    Salam
    Boleh emailkn list harga kurma, buah2an kering dan kismis kepada
    ratatuimice@yahoo.com
    Barang yang d tempah kena ambil sendiri ke?  
  17. Zila 6 - Fri 9/Jul/2010 10:47am
    Salam. Muskristal saya dah email. Zai 7 saya dah email tapi fail, boleh confirm email address tak atau email saya di azilayasin@gmail.com nanti saya reply email anda.  
  18. Zila 6 - Fri 9/Jul/2010 11:08am
    Salam. Raihan dah email. kalau nak ambil barang sendiri lagi bagus... Area Sel/KL delivery samada ambil sendiri, dihantar atau melalui pos - ikut mana yang mudah. Tq  
  19. Nur Adzlin Ishak - Sun 11/Jul/2010 2:27am
    salam.tolong emailkan saya quotation utk kurma,kismis,med jool,buah appricot,kacang pistachious dan teen kering.dan kalu ada cadangan lain utk wedding doorgift.saya bercadang utk packkan sume tu n bagi pada tetamu.anggaran utk 1k bungkusan.tks.  
  20. Zila 6 - Sun 11/Jul/2010 3:53pm
    Salam. Nur Adzlin boleh bagi email add? Tqvm.  
  21. Rosliza Ismail - Wed 4/Aug/2010 4:28pm
    boleh email sy sebut harga kurma dan buah2an kering.  
  22. Zila 6 - Thu 5/Aug/2010 12:54pm
    Salam. Boleh bagi email address? Tq  
  23. Aameen - Thu 5/Aug/2010 6:50pm
    Zila
    Tlg emailkan sy quotation harga semua produk dan cara penghantaran.
    TQ.  
  24. Zila 6 - Fri 6/Aug/2010 7:15am
    Salam Rosliza Ismail dan Aameen. Boleh bagi email address. Tq.  
  25. Hamzah 7 - Wed 5/Jan/2011 10:09am
    Salam

    Saya Abd Halim daripada MAjlis Agama Islam Wilayah Persekutuan.

    Kami sedang mencari supplier kismis, madu, kurma untuk pelajar-pelajar sekolah tahfiz yang kami taja untuk tempoh setahun.

    Tolong call saya utk perbincangan lanjut: 010 22 11 573  
  26. Mutiara Sinar Enterprise - Sun 23/Jan/2011 3:39pm
    Salam..
    boleh tak emailkan harga borong untuk
    kismis.
    totalideamarketing@yahoo.com.my  
  27. Faisal Ariffin - Mon 31/Jan/2011 12:30am
    ana membekal kurma Ajwah/kurma Nabi

    Di import terus dari : Tanah haram Madinah Al- Munawwarah

    HARGA:

    RM 95/Kg tidak termasuk pos

    sesiapa berminat??????

    layari:

    http://habatussaudamadinah.blogspot.com/


    Hubungi:

    produkmadinah@gmail.com  
  28. Man Alhaj - Mon 7/Feb/2011 1:17pm
    Salam saya berminat boleh emel kat saya.. azmanmdl@yahoo.com  
  29. Ays - Tue 10/May/2011 6:23pm
    salam. sy student, b'minat utk m'jual kismis. boleh tolong emelkn detail harga? imimaysron@yahoo.com. tq!  
  30. Jehanz - Mon 30/May/2011 6:02pm
    u ade x jual buah utk buat acar?  
  31. Jehanz - Mon 30/May/2011 6:06pm
    email saya
    chaster_darkness@yahoo.com  
  32. Ismanizar - Tue 7/Jun/2011 12:26pm
    boleh tak emel pada saya quotation kurma,kismis,med jool,buah appricot,kacang pistachious dan teen kering. Berapa pembelian minimum dan juga kos penghantaran ke cheras? ismanizar@gmail.com  
  33. Siha - Fri 10/Jun/2011 8:48am
    permintaan sy sama seperti Ismanizar.. plz email sy ke siha_85@yahoo.com  
  34. Asiasutera - Tue 14/Jun/2011 2:12am
    salam, mohon sebutharga brg2 pihak tuan/puan supply ke asiasutera@yahoo.com  
  35. Nurul 273 - Mon 27/Jun/2011 11:55pm
    salam, boleh emailkan detail harga kurma ke meni_5192@yahoo.com

    thank you :)  
  36. Yanz 11 - Thu 7/Jul/2011 9:24am
    bleh emailkan detail harga kurma secepat mungkin ke aizian86@yahoo.com..  
  37. Abg Naz - Tue 19/Jul/2011 1:03pm
    salam, mohon sebutharga brg2 pihak tuan/puan supply ke abgzain79@gmail.com

    tq...  
  38. Suhasni Bin Hayani - Tue 23/Aug/2011 9:29am
    salam...emailkan pd sy harga kismis ke sutraprise@gmail.com

    tq  
  39. Haezri - Tue 23/Aug/2011 10:43am
    Salam,
    minta details produk kurma (pricelist, jenis, saiz). sila hantarkan ke email saya di
    haezri@pacificmutual.com.my  
  40. Nurulaniza - Tue 13/Sep/2011 8:16am
    salam, mintak detail produk kismis
    (pricelist, jenis dan saiz). sila email kepada nurulanizarahayu@yahoo.com.  
  41. Pian 11 - Wed 21/Sep/2011 9:38pm
    boleh tak emel pada saya quotation kurma,kismis,med jool,buah appricot,kacang pistachious dan teen kering. Berapa pembelian minimum dan juga kos penghantaran ke melaka.pianttdi@yahoo.com  
  42. Nasir Bin Haron - Mon 19/Dec/2011 9:57pm
    Salam, tlg email pada saya harga borong untuk kismis dan kurma.. kalau boleh dengan gambar sekali.. anginbayu96@gmail.com terima kasih  
  43. Asri 42 - Sat 31/Dec/2011 4:54pm
    salam...saya berminat untuk menjual kismis & kurma berapa harga borongnya?

    Email saya : sales@zis.my  
  44. Al Hassan 2 - Wed 18/Jan/2012 12:14pm
    askum,sy berminat,blh email quatation harga kt sy..tqvm
    al_hassanbiz@yahoo.com  
  45. Shiella 2 - Sat 11/Feb/2012 3:33pm
    sy adalah pembekal untuk smeua jenis buah kering sesuai untuk buat acar buah, hamper, katering @ apa sahaja.  
  46. Mirakimura - Sun 25/Mar/2012 4:24pm
    Mohon emelkan senarai harga. Terima kasih.
    amira_ruzaidi@yahoo.com  
  47. Nida 11 - Sun 29/Apr/2012 12:40am
    minta emelkan juga senarai harga borong untuk semua produk tuan/puan.. emel ke nellnita@yahoo.com  
  48. Muhammad Bin Ishak - Sun 20/May/2012 2:27pm
    minta harga produk tuan/puan  
  49. Muhammad Bin Ishak - Sun 20/May/2012 2:35pm
    minta harga produk tuan/puan ke muhammadishak201280@yahoo.com  
  50. Nur Aisyah Binti Mohd Rodzi - Wed 18/Jul/2012 6:52pm
    petaifc@rocketmail.com
    0132002301
    email the detail...please..:)  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 52 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2722)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (212)
Bengkel Kereta (1484)
Bengkel Motosikal (247)
Bengkel Tayar (213)
Bisnes Air Mineral (365)
Bisnes Ais Krim (499)
Bisnes Aksesori Kereta (649)
Bisnes Broadband (1102)
Bisnes Burger (546)
Bisnes Cermin Mata (159)
Bisnes Cuci Kereta (804)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1357)
Bisnes Ebook (1045)
Bisnes Handphone (1253)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (558)
Bisnes Ice Blended (694)
Bisnes Jam Tangan (287)
Bisnes Jeruk (164)
Bisnes Kitar Semula (498)
Bisnes Komputer (1486)
Bisnes Kurier Dan Logistik (675)
Bisnes Minuman (1460)
Bisnes Pasar Malam (1968)
Bisnes Pelancongan (547)
Bisnes Pengantin (678)
Bisnes Perabot (849)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1106)
Bisnes Restoran (3324)
Bisnes Roti Dan Bakeri (707)
Bisnes Salun Rambut (363)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (379)
Bisnes Sms (161)
Bisnes Spa Dan Facial (658)
Bisnes Steamboat (198)
Bisnes Tablet Pc (440)
Bisnes Tradisional (817)
Bisnes Untuk Dijual (3315)
Bisnes Waffle Dan Jagung (382)
Bisnes Western Food (323)
Dewasa 18sx (1767)
Diskusi Bisnes (1960)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (717)
Expo Karnival Tapak Niaga (6456)
Forex Malaysia (1877)
Haiwan Peliharaan (468)
Haji Dan Umrah (465)
Hiasan Dalaman (709)
Hiasan Taman (240)
Hotel Resort Homestay (1006)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (329)
Ingin Berniaga (2819)
Insurans Dan Takaful (1725)
Insurans Roadtax Kereta (337)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1980)
Kedai Emas (451)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2529)
Kedai Hardware (435)
Kedai Ibu Dan Bayi (687)
Kedai Jahit (3827)
Kedai Kamera Dan Camcorder (342)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (343)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1842)
Kedai Sewa (1633)
Kereta Baru (1616)
Kereta Terpakai (4992)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4798)
Kerja Kemahiran (1954)
Kerja Kosong (11714)
Kerja Praktikal (2053)
Kerja Sales (2272)
Kerja Sambilan (6306)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (452)
Kontrak Swasta (293)
Kontrak Tender Kerajaan (454)
Kontraktor Balak Dan Kayu (478)
Kontraktor Jurutera (565)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (679)
Kontraktor Pasir (389)
Kontraktor Pembinaan (2052)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2812)
Kursus Kecantikan (686)
Kursus Makanan (662)
Kursus Motivasi (322)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1621)
Mencari Pelabur (3680)
Mesin Fotostat (352)
Mesin Freezer Dan Chiller (265)
Mesin Industri (512)
Mesin Jahit (374)
Mesin Proses Makanan (566)
Pakej Pelancongan (2608)
Pakej Perkahwinan (1198)
Pakej Perniagaan (892)
Pasar Basah (1455)
Pekerja Asing (1229)
Pelaburan Saham Unit Trust (943)
Pembantu Rumah Asing (1851)
Pembekal Barang Runcit (1578)
Pembekal Beras (108)
Pembekal Buah-buahan (482)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (647)
Pembekal Kerepek (1095)
Pembekal Keropok (442)
Pembekal Kicap Dan Sos (223)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (237)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (414)
Pembekal Rempah Dan Perencah (594)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1183)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (606)
Pemborong Bundle (862)
Pemborong Cadar Dan Tilam (450)
Pemborong Karpet (162)
Pemborong Kasut Dan Sandal (694)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (108)
Pemborong Pakaian Bayi (772)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1653)
Pemborong Pakaian Lelaki (1129)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4199)
Pemborong Telekung Dan Songkok (565)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3518)
Pemborong Tuala (200)
Pemborong Tudung (2784)
Pembuat Papan Tanda Iklan (276)
Pembuat Plastik Kotak Botol (798)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (481)
Pendaftaran Syarikat (493)
Pendaftaran Trademark (34)
Pengedar Alat Tulis (951)
Pengedar Bahan Pencuci (716)
Pengedar Buku Dan Majalah (585)
Pengedar Contact Lens (243)
Pengedar Perfume (1537)
Pengedar Permainan Kanak2 (598)
Pengedar Produk Kecantikan (2626)
Pengedar Produk Kesihatan (2993)
Pengurus Majlis (595)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (726)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (694)
Penternak Kambing (286)
Penternak Lembu (390)
Penternak Udang (194)
Peralatan Makmal Dan Hospital (263)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (716)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (570)
Perkakas Dapur (623)
Perkakas Elektrik (434)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1532)
Pinjaman AIM (168)
Pinjaman Hartanah (519)
Pinjaman Kad Kredit (388)
Pinjaman Kereta (605)
Pinjaman Peribadi (10589)
Pinjaman Perniagaan (1834)
Produk Dari China (542)
Produk Sejuk Beku (1313)
Program Consignment (2010)
Program Dropship (6728)
Pusat Bahasa (357)
Pusat Jagaan Bayi (1539)
Pusat Latihan (648)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (522)
Pusat Pendidikan Tinggi (523)
Pusat Rawatan (365)
Pusat Tadika Dan Taska (1305)
Pusat Tuisyen (1066)
Rancangan Perniagaan (593)
Rawatan Alternatif (292)
Rumah Sewa (4276)
Rumah Untuk Dijual (3730)
Servis Freelance (1110)
Servis Keselamatan (719)
Servis Pembersihan (825)
Servis Pengedaran Risalah (458)
Setiausaha Syarikat (609)
Sewa Bas Dan Van (575)
Sewa Kereta Teksi Limo (1817)
Sewa Lori (2556)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (249)
Studio Fotografi (899)
Studio Grafik Dan 3D (1092)
Studio Lukisan (129)
Studio Model Penyanyi Pelakon (725)
Studio Muzik (477)
Sukan Beladiri (116)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (638)
Tanah Untuk Dijual (4833)
Tempahan Biskut Dan Tart (2149)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (667)
Tempahan Katering (2142)
Tempahan Kek Dan Coklat (2146)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1742)
Tempahan Minuman Dan Dessert (462)
Tempahan Nasi Lemak (521)
Tempahan Roti (359)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (639)
Ubahsuai Rumah (1683)
Urut Tradisional (792)
Usahawan Baja Pertanian (372)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1092)
Vending Machine (371)
Voucher Dan Tiket (247)
Web Design Malaysia (2306)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1350)