Search Majalah.com
Pembekal Kerepek Secara Borong Dengan Harga Murah
Suahada - Wed 4/Aug/2010 5:05pm [Last Comment]
Tawaran kepada sesiapa berminat untuk membeli secara borong makanan ringan KEREPEK ubi kayu terus dari kilang kami dengan harga borong.
produk yang kami tawarkan ialah:

SEMUA KEREPEK YANG DITAWARKAN ADALAH MASIH BARU SEKURANG2NYA 3 HARI SELEPAS DI GORENG DARI KILANG.SETIAP HARI SEKURANG2NYA 2>3 TAN BAHAN MENTAH AKAN DI PROSES MENJADI KEREPEK DAN TERUS DIHANTAR DARI KILANG MEMPROSES KE KILANG KELAS PENGEDAR.JADI TIADA BAKI KEREPEK LAMA YANG AKAN TINGGAL.
1 HARI PROSES ESOK HANTAR UNTUK DIEDAR.

PEMBELIAN BORONG SAHAJA:

KUANTITI MINIMA BORONG 5 KG (1 BUNDLE)

1-kerepek ubi kayu original
Harga Borong 5kg = RM 27.00
2-Kerepek Ubi Kayu Berperisa (BBQ/lada hitam/ayam)
Harga Borong 5kg = RM 35.00
3-KEREPEK BAWANG = RM 35.00
4-KEREPEK PISANG TANDUK = RM 58.00
5-KEREPEK PISANG MANIS = RM 60.00
6-KEREPEK UBI PEDAS KERING = RM 35.00
7-KEREPEK PEDAS BASAH = RM 35.00
8-KEROPOK KACANG DAL = RM 55.00

HARGA TIDAK TERMASUK PENGHANTARAN,
HARGA ADALAH TETAP
SEBARANG RUNDINGAN HARGA HANYA AKAN DILAYAN SEKIRANYA KUANTITI PESANAN MELEBIHI 30KG>50KG SAHAJA HARAP MAKLUM.

SEBARANG PERTANYAAN BOLEH HUBUNGI KAMI,
SMS KAMI DAHULU SEBELUM MENGHUBUNGI KAMI;
019-3249004 (PN.SUHADA)

Niche: Pembekal Kerepek
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
13 Nov 2014 (Khamis) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Seminar Memborong Produk di China
12 Nov 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Suahada - Wed 4/Aug/2010 6:15pm
    TAWARAN INI HANYA UNTUK PESANAN DI KAWASAN:

    1-KUALA LUMPUR
    2-SELANGOR
    3-NEGERI SEMBILAN

    KHIDMAT SAMPEL JUGA TIDAK DISEDIAKAN HARAP MAKLUM.
    (BOLEH DIKATAKAN SEMUA RASA KEREPEK ADALAH 95% SAMA DI DALAM MALAYSIA INI KECUALI KEREPEK PEDAS BASAH DAN KERING)  
  2. Norhidayah 5 - Thu 5/Aug/2010 1:03am
    kalo sy ingin menjadi dealer utk kerepek blh tak..ape syarat2 nyer  
  3. Suahada - Thu 5/Aug/2010 10:57am
    salam kak hidayah kami tidak melantik dealer kerana selalunya dealer akan berurusan dgn kilang yg lebih besar.kerana kuantiti pesanan untuk dealer sepatutnya besar dan harga dealer mungkin berbeza sedikit.  
  4. Saliza Salamat - Thu 5/Aug/2010 12:55pm
    pn suhada..saya memang serius ingin membeli kerepek dari kilang puan..tetapi saya dari johor bahru..ada alternatif lain utk penghantaran..bagaiman dgn courier..atau pos laju  
  5. Suahada - Thu 5/Aug/2010 3:47pm
    salam kak saliza bukan x nak berurusan di luar kawasan tapi kalau di johor sy rasa terlalu jauh takut akak x dapt untung yg sepatutnya.setahu sy selain di selangor pengusaha kerepek di johor pun ada yg mempunyai harga yg lebih kurang sama di selangor kan? lagi satu jika penghantaran melalui pos atau courier sy takut kos penghantaran yg tinggi tambahan + pula kerepek yang rangup terlalu senang hancur,jadi kos penghantaran dan kerugian kerepek hancur = x dapat menampung modal..
    selalunya customer luar kawasan akan dtg sendiri ambil kerepek sekurang2nya 100 atau 200 bundle seminggu utk mengelek kerugian.tq  
  6. Nor4485 - Sat 14/Aug/2010 12:47am
    salam macamana pula dgn kos penghantaran..
    saya duduk di gemas..
    sempadan negeri sembilan/johor...
    sy minat nk order.. blh dpt info lbh lanjut  
  7. Zulhazmi - Sun 15/Aug/2010 3:25pm
    tolong email alamat kalau sy nak datang ambil sendiri bekalan zula_pd@yahoo.com  
  8. Rizlan B Nordin - Tue 17/Aug/2010 3:14am
    salam,boleh berikan alamat tempat nak ambil stok tu.lan3396@yahoo.com  
  9. Roshidah - Thu 19/Aug/2010 11:01am
    boleh tahu u kat area mane?sbb sya di Tampin N9....agak interested jgk ni.  
  10. Crystalliques - Fri 20/Aug/2010 3:26pm
    Salam, saya nak alamat boleh? kalau nak datang sendiri. bila last stok boleh amik? Email saya..crystalliques@yahoo.com  
  11. Sheila 4 - Sat 21/Aug/2010 12:18am
    Salam Suahada...saya berminat nak ambil beberapa jenis kerepak utk dijual di tapak bazaar di Kota Dmansara..saya boleh ambil sendiri .dimana tempat Puan?..0178800465  
  12. Zaini 7 - Mon 30/Aug/2010 12:31am
    Salam, saya berminat untuk mengambil sendiri
    sila email tempat dan bagaimana?  
  13. Fatin 9 - Tue 31/Aug/2010 4:28pm
    kepada kak saliza salamat bole call no ni utk tempahan kerepek terus dari kilang di area batu pahat..0136292996-fairuz
    harga lebih kurang sama  
  14. Mohd Rozi Bin Mohamad - Tue 28/Sep/2010 2:45pm
    salam puan..sy ada mengusahakan tanaman ubi kayu di kuantan,Pahang..Jika puan berminat bln hubungi sy..012 3447794  
  15. Saybie - Tue 12/Oct/2010 12:41pm
    Salam, tolong email alamat ke ryna_sabryna@yahoo.com kalau sy nak datang ambil sendiri bekalan  
  16. Btp16 - Sun 9/Jan/2011 11:35pm
    As Salam, boleh beri alamat puan kalau nak ambil sendiri. e-mail: mdhakimk@yahoo.com  
  17. Lina 59 - Sat 17/Sep/2011 12:44am
    Salam..sy tumpang iklan ye..
    sy menyediakan tempahan kerepek utk majlis2 perkahwinan dan sebagainy. kerepek tersebut blh diletakkn dlm gudie beg atau utk dihidangkn kpd tetamu sewktu majlis.kerepek akan dibungkus didalm paket2 kecil.

    Sebarang pertanyaan hubungi:
    LINA:0123745972
    EMAIL:nazlinasn@gmail.com  
  18. Eisma - Tue 21/Feb/2012 12:32am
    Saya berminat untuk mendapat bekalan dari puan...sila email kan saya alamat puan untuk kita berurusan...email saya azd_enterprise@yahoo.com  
  19. Natasha 24 - Mon 19/Mar/2012 11:31pm
    Salam....saya berminat untuk mendapat bekalan dari puan.sila emailkan alamat @ natasha2683@yahoo.com .sy nak datang ambil sendiri bekalan  
  20. Mohd Arif 3 - Tue 8/May/2012 5:18pm
    Salam Puan Suhada. Saya Arif dari KL. Saya nak order 50kg kerepek untuk hari raya. Boleh tahu berapa kos penghantaran ke Petaling Jaya?Berapa lama kerepek ini boleh tahan (expired date)? email saya mohd_arif5005@yahoo.com.my  
  21. Liana 58 - Sat 23/Jun/2012 1:24am
    pn suhada,,sy berminat nak membeli secara borong kerepek2 ni..sy area puchong..boleh bg alamat kepada sy.sy nak datang sendiri ambil kerepek.ni no sy 0172499439  
  22. Jessy 8 - Mon 25/Jun/2012 6:15pm
    email to jessica.ersteslicht@gmail.com  
  23. Zal 9 - Sat 14/Jul/2012 11:38pm
    Kami menjual aneka kerepek berkualiti dan dijamin halal.Sesiapa berminat untuk membeli kerepek secara borong untuk KL-Selangor boleh lah hubungi saya userz4321@gmail.com  
  24. Amran 49 - Fri 23/Nov/2012 11:28pm
    slm pn suhada, tlg emailkan sy harga terkini kerepek dan di mana alamatnya. Email sy amrrose8414@yahoo.com  
  25. Hudakadir - Tue 4/Jun/2013 9:52am
    Salam puan..masih berniaga kerepek lagi?saya berminat untuk menjadi pengedar kerepek puan...kalau penghantaran di Kuantan bolehke?  
  26. Syahida 30 - Thu 4/Jul/2013 2:18am
    salam emelkan saya alamat kilang ini,
    ty
    syaheed_ssam@yahoo.com  
  27. Nurulfazleeasma - Sun 21/Jul/2013 12:30pm
    Saya jual Kerepek di kuantan..sila emel sy nurulfazleeasma@yahoo.co.uk atau whatsapp 0133292484  
  28. Mariani Abdullah 2 - Mon 21/Oct/2013 10:49am
    Tolong email alamat puan :
    mariakl4872@yahoo.com  
  29. Sila 2 - Tue 5/Nov/2013 3:09pm
    Assalammualaikum. tumpang lalu tuan / puan. kepada yag berminat untuk menjadi pegedar produk keluaran syrikat kami. sy amat memerlukan dealer dari seluruh malysia. boleh kunjungi FB Sy Di https://www.facebook.com/pages/Dzurah-Enterprise/218434738332232?ref=hl
    atau ke blog http://dzurahenterprise.blogspot.sg/ atau hubungi sy di talian 0197844293.  
  30. Mohdfaizzaidi - Tue 5/Nov/2013 10:39pm
    Pm alamat kilang
    Mohdfaizzaidi94@yahoo.com.my  
  31. Abd Razak 20 - Thu 23/Jan/2014 11:48am
    Assalamualaikum.

    Penghantaran Pekan Pahang macam mana?

    019.365.1767 / 013.637.8334  
  32. Amir Tk - Fri 7/Feb/2014 4:46pm
    assalamualaikum..sya tinggal area bdr sunway..bleh pm alamat & no phone baru sbb sya cuba call tp xdpt..email amirwatiey@gmail.com..no phone 017-4565133..  
  33. Yuliana 2 - Thu 20/Feb/2014 2:01pm
    assalamualaiku puan saya pengusaha tempeh..puan tak cuba buat kerepek tempeh ke..saya pernah buat yg kering dan pedas manis..sedap..cubalah..saya harap puan dapat kerjasama dgn saya..sila email saya atau tel. no 016-2411474  
  34. K Ridhwan - Wed 26/Feb/2014 10:52pm
    Saya berminat dengan bisnes kerepek ini...boleh pm kn alamat kilang ke email saya...ridhwankhairul88.kr08@gmail.com  
  35. Suganty - Tue 4/Mar/2014 7:19pm
    saya berminat pm alamat kilang ke e-mail saya sugantysahayam@yahoo.com  
  36. Ali Imram - Thu 3/Apr/2014 12:10am
    nak bekalan ubi kayu?
    saya boleh bekal kan.
    email

    ali.hazlin@yahoo.com  
  37. Ziziey 2 - Wed 16/Apr/2014 1:09pm
    salam. sy berminat. pm alamat kilang puan n no.phone ke ziziey90@yahoo.com trm kasih :)  
  38. Hajar 66 - Thu 17/Apr/2014 10:28am
    Salam.sy berminat.blh pn emailkan sy alamat n n.phone pn.klu blh sexkan dgn list Jenis kepek dan harganya
    msaja82@gmail.com
    tq,salam.  
  39. Nur Hidayah Bt Omar Bakri - Mon 21/Apr/2014 2:09pm
    saya berminat... sila pm saya... sms 0126483827. or hidayah405@yahoo.com.my  
  40. Nas 25 - Mon 21/Apr/2014 5:17pm
    Saya berminat untuk berniaga kerepek.. Sms saya 019-2799927 dan email tassnim.my@gmail.com
    Terima kasih.  
  41. Diyanakhir - Fri 16/May/2014 9:32am
    salam puan sila email sy di yana_machmello@yahoo.com. tq. berminat sangat nk borong.  
  42. Kasmie 2 - Fri 4/Jul/2014 6:00pm
    Salam Puan. Saya berminat dan mempunyai rangkaian kedai di seluruh selangor dan KL.
    Planning memperluaskan pasaran kerepek untuk seluruh selangor dan KL.
    Please PM saya untuk harga minimum 1st order 50KG. Order akan meningkat by monthly kasmie_mk85@yahoo.com  
Page 1   (Total 42 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2743)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (217)
Bengkel Kereta (1494)
Bengkel Motosikal (249)
Bengkel Tayar (215)
Bisnes Air Mineral (368)
Bisnes Ais Krim (502)
Bisnes Aksesori Kereta (655)
Bisnes Broadband (1105)
Bisnes Burger (549)
Bisnes Cermin Mata (160)
Bisnes Cuci Kereta (807)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1365)
Bisnes Ebook (1050)
Bisnes Handphone (1262)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (561)
Bisnes Ice Blended (696)
Bisnes Jam Tangan (288)
Bisnes Jeruk (169)
Bisnes Kitar Semula (500)
Bisnes Komputer (1490)
Bisnes Kurier Dan Logistik (682)
Bisnes Minuman (1466)
Bisnes Pasar Malam (1971)
Bisnes Pelancongan (550)
Bisnes Pengantin (687)
Bisnes Perabot (861)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1110)
Bisnes Restoran (3344)
Bisnes Roti Dan Bakeri (710)
Bisnes Salun Rambut (366)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (382)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (662)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (441)
Bisnes Tradisional (824)
Bisnes Untuk Dijual (3341)
Bisnes Waffle Dan Jagung (385)
Bisnes Western Food (326)
Dewasa 18sx (1779)
Diskusi Bisnes (1965)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (723)
Expo Karnival Tapak Niaga (6513)
Forex Malaysia (1890)
Haiwan Peliharaan (471)
Haji Dan Umrah (467)
Hiasan Dalaman (714)
Hiasan Taman (243)
Hotel Resort Homestay (1013)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (332)
Ingin Berniaga (2825)
Insurans Dan Takaful (1732)
Insurans Roadtax Kereta (343)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1990)
Kedai Emas (454)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2538)
Kedai Hardware (437)
Kedai Ibu Dan Bayi (689)
Kedai Jahit (3861)
Kedai Kamera Dan Camcorder (343)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (348)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1856)
Kedai Sewa (1641)
Kereta Baru (1620)
Kereta Terpakai (5013)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4848)
Kerja Kemahiran (1966)
Kerja Kosong (11843)
Kerja Praktikal (2094)
Kerja Sales (2293)
Kerja Sambilan (6351)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (458)
Kontrak Swasta (293)
Kontrak Tender Kerajaan (459)
Kontraktor Balak Dan Kayu (482)
Kontraktor Jurutera (568)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (682)
Kontraktor Pasir (399)
Kontraktor Pembinaan (2066)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2826)
Kursus Kecantikan (689)
Kursus Makanan (665)
Kursus Motivasi (324)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1624)
Mencari Pelabur (3689)
Mesin Fotostat (353)
Mesin Freezer Dan Chiller (274)
Mesin Industri (517)
Mesin Jahit (375)
Mesin Proses Makanan (572)
Pakej Pelancongan (2615)
Pakej Perkahwinan (1206)
Pakej Perniagaan (894)
Pasar Basah (1464)
Pekerja Asing (1240)
Pelaburan Saham Unit Trust (948)
Pembantu Rumah Asing (1867)
Pembekal Barang Runcit (1580)
Pembekal Beras (110)
Pembekal Buah-buahan (484)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (651)
Pembekal Kerepek (1101)
Pembekal Keropok (446)
Pembekal Kicap Dan Sos (224)
Pembekal Kurma Dan Kismis (290)
Pembekal Madu (240)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (415)
Pembekal Rempah Dan Perencah (604)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1187)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (609)
Pemborong Bundle (871)
Pemborong Cadar Dan Tilam (455)
Pemborong Karpet (163)
Pemborong Kasut Dan Sandal (698)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (111)
Pemborong Pakaian Bayi (774)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1663)
Pemborong Pakaian Lelaki (1131)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4235)
Pemborong Telekung Dan Songkok (567)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3531)
Pemborong Tuala (201)
Pemborong Tudung (2798)
Pembuat Papan Tanda Iklan (279)
Pembuat Plastik Kotak Botol (800)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (482)
Pendaftaran Syarikat (497)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (954)
Pengedar Bahan Pencuci (719)
Pengedar Buku Dan Majalah (589)
Pengedar Contact Lens (244)
Pengedar Perfume (1544)
Pengedar Permainan Kanak2 (603)
Pengedar Produk Kecantikan (2633)
Pengedar Produk Kesihatan (3009)
Pengurus Majlis (598)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (730)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (696)
Penternak Kambing (289)
Penternak Lembu (392)
Penternak Udang (195)
Peralatan Makmal Dan Hospital (264)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (727)
Peralatan Sukan (554)
Perisian Komputer (571)
Perkakas Dapur (625)
Perkakas Elektrik (439)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1538)
Pinjaman AIM (169)
Pinjaman Hartanah (522)
Pinjaman Kad Kredit (390)
Pinjaman Kereta (612)
Pinjaman Peribadi (10637)
Pinjaman Perniagaan (1845)
Produk Dari China (544)
Produk Sejuk Beku (1328)
Program Consignment (2019)
Program Dropship (6765)
Pusat Bahasa (361)
Pusat Jagaan Bayi (1551)
Pusat Latihan (653)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (527)
Pusat Pendidikan Tinggi (524)
Pusat Rawatan (367)
Pusat Tadika Dan Taska (1327)
Pusat Tuisyen (1071)
Rancangan Perniagaan (598)
Rawatan Alternatif (293)
Rumah Sewa (4310)
Rumah Untuk Dijual (3754)
Servis Freelance (1119)
Servis Keselamatan (725)
Servis Pembersihan (828)
Servis Pengedaran Risalah (462)
Setiausaha Syarikat (611)
Sewa Bas Dan Van (579)
Sewa Kereta Teksi Limo (1832)
Sewa Lori (2571)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (249)
Studio Fotografi (906)
Studio Grafik Dan 3D (1107)
Studio Lukisan (130)
Studio Model Penyanyi Pelakon (737)
Studio Muzik (482)
Sukan Beladiri (117)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (642)
Tanah Untuk Dijual (4871)
Tempahan Biskut Dan Tart (2157)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (669)
Tempahan Katering (2167)
Tempahan Kek Dan Coklat (2151)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1759)
Tempahan Minuman Dan Dessert (464)
Tempahan Nasi Lemak (526)
Tempahan Roti (364)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (642)
Ubahsuai Rumah (1696)
Urut Tradisional (800)
Usahawan Baja Pertanian (374)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1099)
Vending Machine (373)
Voucher Dan Tiket (249)
Web Design Malaysia (2317)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1360)