Search Majalah.com
Pembekal Frozen Food
Norhidayah Binti Ahmad - Fri 12/Mar/2010 1:30pm [Last Comment]
SAYA ADALAH SEORANG PEMBEKAL FROZEN FOOD. PELBAGAI JENIS MAKANAN SEJUK BEKU SAYA BOLEH BEKALKAN KEPADA PENJUAL-PENJUAL.TERUTAMA KEPADA PENJUAL PASAR MALAM. SAYA ADALAH PEMBEKAL KEPADA SALAH SATU COMPANY FROZEN FOOD YANG HALAL DI MALAYSIA INI.

SEBARANG PERTAYAAN ANDA BOLEH EMAIL KEPADA SAYA : noo_dayah_sham@yahoo.com

Niche: Produk Sejuk Beku
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
3 Dec 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Seminar Memborong Produk di China
29 Nov 2014 (Sabtu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. En Sulaiman Ramli - Sat 13/Mar/2010 2:29pm
    salam..
    sy pengusaha gerai western foods..
    skg ni harga ayam part peha utk c.chop rm22.00 bg 10 ketul.. seminggu sy guna dlm 80-100 ketul..

    daging part rib-eye autralia A, harga rm24/kg. semingu dlm 4-5 kilo..

    klu anda ada harga yg menarik sila bg tau. tq  
  2. Norhidayah Binti Ahmad - Tue 16/Mar/2010 8:28pm
    en sulaiman dari mana?  
  3. Norhidayah Binti Ahmad - Sun 21/Mar/2010 1:49am
    maaf sebab information yang saya bagi tak lengkap..saya pembekal frozen food seperti barang-barang steamboat, pau, roti canai, yong tau fu,dan lain2..frozen food seperti daging beku, kepak ya c.chop tiada.Tetapi saya boleh tolong carikan. Saya akan contac cik apabila saya dapat harga yang lebih berpatutan. Tertapi setakat nie yang saya search harga yang cik dapat amat berpatutan.  
  4. Amira - Wed 31/Mar/2010 1:56pm
    salam..boleh sy dptkan senarai hrg semua fozen food yg dijual. tq  
  5. Norhidayah Binti Ahmad - Wed 31/Mar/2010 9:57pm
    boleh email or hp no ?  
  6. X2 - Thu 1/Apr/2010 3:31pm
    salam,
    sila pm harga & item yg cik jual.
    duduk area mane.
    sy duduk kuantan, pahang
    TQ  
  7. Norhidayah Binti Ahmad - Sun 11/Apr/2010 1:08pm
    amira boleh tinggalkan email?  
  8. Syahrul Azli Bin Abd Aziz - Tue 20/Apr/2010 1:15pm
    salam..nie kat maner yerk...sy kat ipoh...boley tak bg snarai produk tuk steamboat n harga die skali...
    drlobak@yahoo.com
    012-4131918 syahrul  
  9. Zayana Ms - Tue 4/May/2010 3:55pm
    salam..boleh sy dptkan senarai hrg semua fozen food yg dijual. tq  
  10. Norhidayah Binti Ahmad - Tue 4/May/2010 9:51pm
    zayana...boleh kasi email tak...
    syahrul - saya sudah emailka.  
  11. Razencore - Thu 6/May/2010 2:48pm
    salam norhidayah...
    boley x emailkan saye price utk brg2 yong tau foo?...tq
    razak_yeusof@yahoo.com  
  12. Firebird - Mon 10/May/2010 1:36am
    salam..
    saudari norhidayah..boleh tlg emailkan senarai harga bagi frozen food untuk saya tak...ni alamat email sy..ghafurothman@gmail.com atau blh hubungi saya di talian 013-9429597  
  13. Tuntas - Tue 18/May/2010 3:54pm
    Salam Norhidayah, saya berminat utk tahu dgn lebih lanjut. Boleh emailkan saya senarai harga utk brg2 yong tau foo? saya sdg mencari pembekal utk brgan steamboat..tp so far brgan yg di jual x banyak yang sesuai dgn menu yg akan saya pilih.If possible sila sertakan gambar yea! emailkan ke tmeboutique@gmail.com THXs  
  14. Khalil - Thu 20/May/2010 1:44pm
    tolong emailkan kepada saya..bagero1983@yahoo.com.my terima kasih  
  15. Arena 2 - Fri 6/Aug/2010 4:46pm
    Berminat, minta e-mail ke amais702@gmail.com, kalau boleh dengan harga n gambar.  
  16. Razimy - Tue 17/Aug/2010 10:30pm
    susah le nk niaga main kontek2 guna email ni.....payah nk berurusan  
  17. Lynn 20 - Mon 4/Oct/2010 3:32pm
    saya nak cr bahan mentah steamboat.. sila email listing price... thanks
    trislynn@gmail.com & mie6784@yahoo.com.my  
  18. Malik Faizal Sulaiman - Tue 5/Oct/2010 11:27am
    salam
    saya ada menjual kulit popia al nur buatan islam 100%, bumiputera pertama di malaysia, dan di jamin halal.
    hub saya utk test 0193570624  
  19. Afiq 9 - Mon 25/Oct/2010 8:16am
    berminat gak...
    email: afiqmokhtar@gmail.com
    lebih menarik kalau ade gambar dan harga sekali...  
  20. Razak 5 - Mon 1/Nov/2010 11:36pm
    Berminat...boleh emailkan pada saya...  
  21. Mila 6 - Fri 17/Dec/2010 2:41am
    saya amat berminat utk jd pengedar frozen food...kpd usahawan 2 frozen food tlg emailkan senarai harga...tq
    syamila_eila@Yahoo.com  
  22. Ayang 2 - Mon 28/Feb/2011 4:06pm
    salam..u ada supply potato wedges x?klau ada tlg bg sy harga borong..tq.  
  23. Signaturewheels - Mon 28/Feb/2011 5:33pm
    salam. Sertai kami dalam Expo Malaysian Product Part 3 di Brunei Darussalam pada 27 Mac- 4 April 2011.

    Peluang baik untuk perniagaan puan.
    Hubungi 012-227 1156 untuk maklumat lanjut.  
  24. Sofia 8 - Sun 17/Apr/2011 7:30pm
    salam.. sy baru dlm bidang ni.. sy mengeluarkan product yg belum lagi ada di pasaran.. product keluaran saya ialah TAUHU FROZEN.. inti ayam/daging..jika berminat sila hubungi saya: 0173619552 (sofia)  
  25. Nor Azah 2 - Thu 21/Apr/2011 5:31pm
    tolg emailkan saya list menda yang cik jual + harganya sekali. ni kat mana?saya kat pantai dalam KL  
  26. Dzyaa - Wed 4/May/2011 7:33pm
    puan norhidayah,
    sy bermint utk menjadi pengedar dan penjual frozen food spt bahan2 utk mbuat yong tau fu. boleh puan email pd sy senarai barang bersama price list utk sy? sy tinggal di cheras...email sy : dzyaa77miesya@yahoo.com  
  27. Zazascarf - Sun 8/May/2011 9:25am
    send details kpd sy...
    URGENT...
    perlukan stok barangan yong tau fuu dlm kuantiti yg bnyk...
    TQ.
    zazascarf@yahoo.com  
  28. Ahmad Rushdy B Mat Seman - Tue 14/Jun/2011 6:23pm
    salam..u ada supply potato wedges x?klau ada tlg bg sy harga borong..armmady03@yahoo.com atau call 0199649012 rushdy  
  29. Khalida - Sun 10/Jul/2011 1:27am
    Email saya list barang dan harga boleh? urgent ye. skss_05@yahoo.com  
  30. Intan Sari Abu Bakar - Fri 5/Aug/2011 5:13am
    Email saya list barang dan harga boleh? urgent ye.email sya iman090904@gmail.com  
  31. Ms Aiman - Sat 20/Aug/2011 12:44am
    Siapa jual frozen dim sum buatan islam?  
  32. Fiza 7 - Wed 7/Sep/2011 6:52pm
    salam dayah.. boleh email kan saya semua jenis item steambot pd sy.. berserta harga sekali.. tq..
    pija8823@yahoo.com  
  33. Fadzly 6 - Sat 24/Sep/2011 9:29am
    assalam. saya baru nak mulakan bisnes yong taufu n steamboat. boleh email detail kat saya. fadz79@hotmail.com. tq  
  34. Zariff 3 - Thu 2/Feb/2012 5:06pm
    salam, saya adalah pembekal Karipap ayam, karipap daging, karipap sardin.
    Frozen dan siap masak.Di jamin PASTI SEDAP. Dijamin tanpa bahan pengawet (msg), halal, rangut, INTI padat.
    sedia membuat penghantaran sekitar selangor dan lembah klang.
    berminat sila sms/ call :

    Zariff : 0193571223
    amal : 0193841223
    email : zariff84@gmail.com  
  35. Suhana 13 - Mon 12/Mar/2012 12:38pm
    atau emel mikromaya@gmail.com / alexisblendel@gmail.com  
  36. Suhana 13 - Mon 12/Mar/2012 12:40pm
    sy ada supply/jual produk frozen food yang baru lain dari sedia ada di pasaran dikenali sbg MINITABAK (ayam/daging/sambal ikan bilis/tuna). skg ni pasaran minitabak di sekitar larut matang, perak. bole kalo sy tempatkan produk ni di kedai you? 012-5717009 (legasi adam)  
  37. Ozy - Fri 13/Apr/2012 12:13am
    saya berminat utk meniaga western food.sesiapa yg tahu dimana boleh mendapatkan bekalan boneless chicken utk chiken chop dan dging(lamb) sila emel saya..

    bront_85@yahoo.com  
  38. Mohd Hairollah - Sun 22/Apr/2012 6:47pm
    Bagi saya senarai setiap item ini sebagai pengedar  
  39. Djell - Wed 16/May/2012 5:03pm
    email saya juga..
    djell888@gmail.com  
  40. Jazman - Sun 20/May/2012 6:53pm
    kami pembuat karipap frozen ayam/daging dan ubi mencari pemgedar /katerer kantin kilang bagi kawasan Pulau Pinang..kepada yang berminat boleh hubungi kami di 017-4651390 atau e-mail jazman_mustaffa@yahoo.com  
  41. Siti Aidah - Thu 26/Jul/2012 4:49pm
    salam.bole bg sy senarai harga pdck yong tau foo utk pengedar, apa syarat pengedar?

    aida_wahida@yahoo.com  
  42. Mohd Sarif Jafar - Tue 16/Oct/2012 10:40pm
    salam ..warga majalah beri ruang iklan terimakaseh.saya pembekal karipap pusing pelbagai inti,samosa,popia basah dan yng goreng,cucur badak,kulit popia basah pun ada,semua atas permintaan pelangan mahu yg.frozen atau segera harga tetap tapi bagi lebih sila hubungi zila 0136243496 untuk mencuba penghantaran percuma lembah klang.  
  43. Khairul 472 - Wed 17/Oct/2012 10:58pm
    assalamualaikum , warga majalah minta maaf tumpang celah ...saya adalah pengusaha sejuk beku di Melaka .Mempunyai kilang dan segala peralatan membuat donut , karipap & pastri termoden 1 jam boleh menghasiklan 5,000 biji donut atau karipap. Saya mempelawa jika ada pengusaha yang berminat untuk membuat produk dengan syarikat kami mengikut kehendak pengusaha dalam kuantiti yang besar. Pihak kami ada peralatan dan segalanya tetapi tiada pasaran dan pengalaman, jika ada pengusaha yang sudah lama dalam industri sejuk beku dan ingin mengeluarkan produk secara besar - besaran boleh hubungi saya terus .0126324745 - khairul  
  44. Aidil Yazid - Thu 8/Nov/2012 12:29pm
    assalamualaikum. boleh saudari emaikan senarai barangan beserta harga untuk bahan mentah perniagaan steamboat.?
    anda beroperasi di mana ya..??
    aidil_yazid90@ymail.com  
  45. Sahmadnahar - Thu 13/Dec/2012 1:32am
    salam , saya berminat nak tahu lebih detail utk produk steamboat, sila email ke sahmadnahar@yahoo.com  
  46. Nur Elyanie Rasle - Sun 16/Dec/2012 11:21am
    salam, saya nak cari pembekal kulit popia dan sambal..0173370704  
  47. Yaya 64 - Mon 31/Dec/2012 5:25pm
    salam..bole emailkan sy quotation nye tak.. dayah_pasb@yahoo.com tq ye....  
  48. Djuan Onn - Mon 14/Jan/2013 5:00pm
    Kami adalah pengimpot french fries yang rangup di luar dan lembut bila dikunyah. Mencari supplier yang ingin mengedar atau membeli produk french fries Halal kami jenama "JP Beemsterboer" dari Holland. Terus dari kilang dan bukan di pack semula.  
  49. Nusantara R S Enterprise - Tue 15/Jan/2013 3:09am
    saya boleh bekal Jenama daging alana dan jenama ALM dalam volume yang besar

    cal saya 0127881780 atau sms  
  50. Talib 6 - Mon 4/Feb/2013 8:32pm
    emelkan kepada saya detail dan catalog produk tuan/puan ke puremillionaireworld@gmail.com  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 67 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2817)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (224)
Bengkel Kereta (1504)
Bengkel Motosikal (252)
Bengkel Tayar (219)
Bisnes Air Mineral (372)
Bisnes Ais Krim (514)
Bisnes Aksesori Kereta (663)
Bisnes Broadband (1113)
Bisnes Burger (550)
Bisnes Cermin Mata (162)
Bisnes Cuci Kereta (823)
Bisnes Cyber Cafe (453)
Bisnes Dobi (1385)
Bisnes Ebook (1065)
Bisnes Handphone (1272)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (573)
Bisnes Ice Blended (711)
Bisnes Jam Tangan (291)
Bisnes Jeruk (182)
Bisnes Kitar Semula (507)
Bisnes Komputer (1503)
Bisnes Kurier Dan Logistik (692)
Bisnes Minuman (1486)
Bisnes Pasar Malam (2003)
Bisnes Pelancongan (554)
Bisnes Pengantin (698)
Bisnes Perabot (874)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1124)
Bisnes Restoran (3385)
Bisnes Roti Dan Bakeri (723)
Bisnes Salun Rambut (372)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (385)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (678)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (445)
Bisnes Tradisional (839)
Bisnes Untuk Dijual (3413)
Bisnes Waffle Dan Jagung (388)
Bisnes Western Food (331)
Dewasa 18sx (1798)
Diskusi Bisnes (1985)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (741)
Expo Karnival Tapak Niaga (6619)
Forex Malaysia (1938)
Haiwan Peliharaan (477)
Haji Dan Umrah (469)
Hiasan Dalaman (725)
Hiasan Taman (244)
Hotel Resort Homestay (1028)
Iklan Tv Radio Media Massa (228)
Import Dan Eksport (335)
Ingin Berniaga (2836)
Insurans Dan Takaful (1765)
Insurans Roadtax Kereta (349)
Kedai Bunga (191)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1996)
Kedai Emas (458)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2551)
Kedai Hardware (441)
Kedai Ibu Dan Bayi (697)
Kedai Jahit (3952)
Kedai Kamera Dan Camcorder (348)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (342)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1898)
Kedai Sewa (1652)
Kereta Baru (1642)
Kereta Terpakai (5053)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4972)
Kerja Kemahiran (2017)
Kerja Kosong (12130)
Kerja Praktikal (2178)
Kerja Sales (2332)
Kerja Sambilan (6450)
Konsultan Peguam (159)
Konsultan Perniagaan (465)
Kontrak Swasta (299)
Kontrak Tender Kerajaan (463)
Kontraktor Balak Dan Kayu (485)
Kontraktor Jurutera (576)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (228)
Kontraktor Minyak Dan Gas (694)
Kontraktor Pasir (411)
Kontraktor Pembinaan (2093)
Kontraktor Perlombongan (322)
Kursus Dan Seminar (2864)
Kursus Kecantikan (696)
Kursus Makanan (672)
Kursus Motivasi (327)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1628)
Mencari Pelabur (3728)
Mesin Fotostat (358)
Mesin Freezer Dan Chiller (274)
Mesin Industri (523)
Mesin Jahit (389)
Mesin Proses Makanan (582)
Pakej Pelancongan (2646)
Pakej Perkahwinan (1218)
Pakej Perniagaan (904)
Pasar Basah (1484)
Pekerja Asing (1267)
Pelaburan Saham Unit Trust (967)
Pembantu Rumah Asing (1897)
Pembekal Barang Runcit (1591)
Pembekal Beras (116)
Pembekal Buah-buahan (492)
Pembekal Ikan Kering (390)
Pembekal Kelapa Dan Santan (659)
Pembekal Kerepek (1118)
Pembekal Keropok (454)
Pembekal Kicap Dan Sos (229)
Pembekal Kurma Dan Kismis (291)
Pembekal Madu (245)
Pembekal Mee Dan Bihun (128)
Pembekal Minyak Masak (417)
Pembekal Rempah Dan Perencah (618)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (143)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1199)
Pemborong Batik Dan Sutera (354)
Pemborong Beg Galas (102)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (877)
Pemborong Cadar Dan Tilam (464)
Pemborong Karpet (165)
Pemborong Kasut Dan Sandal (710)
Pemborong Lampin (304)
Pemborong Mutiara (113)
Pemborong Pakaian Bayi (779)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1690)
Pemborong Pakaian Lelaki (1141)
Pemborong Pakaian Plus Size (146)
Pemborong Pakaian Wanita (4294)
Pemborong Telekung Dan Songkok (572)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3576)
Pemborong Tuala (204)
Pemborong Tudung (2829)
Pembuat Papan Tanda Iklan (287)
Pembuat Plastik Kotak Botol (804)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (487)
Pendaftaran Syarikat (508)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (959)
Pengedar Bahan Pencuci (729)
Pengedar Buku Dan Majalah (603)
Pengedar Contact Lens (248)
Pengedar Perfume (1565)
Pengedar Permainan Kanak2 (610)
Pengedar Produk Kecantikan (2652)
Pengedar Produk Kesihatan (3045)
Pengurus Majlis (602)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (742)
Penternak Burung Puyuh (96)
Penternak Ikan (698)
Penternak Kambing (295)
Penternak Lembu (396)
Penternak Udang (198)
Peralatan Makmal Dan Hospital (269)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (739)
Peralatan Sukan (551)
Perisian Komputer (579)
Perkakas Dapur (630)
Perkakas Elektrik (450)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1546)
Pinjaman AIM (171)
Pinjaman Hartanah (526)
Pinjaman Kad Kredit (397)
Pinjaman Kereta (628)
Pinjaman Peribadi (10852)
Pinjaman Perniagaan (1861)
Produk Dari China (548)
Produk Sejuk Beku (1353)
Program Consignment (2041)
Program Dropship (6884)
Pusat Bahasa (366)
Pusat Jagaan Bayi (1598)
Pusat Latihan (660)
Pusat Memandu (125)
Pusat Mengaji Agama (536)
Pusat Pendidikan Tinggi (532)
Pusat Rawatan (373)
Pusat Tadika Dan Taska (1364)
Pusat Tuisyen (1090)
Rancangan Perniagaan (567)
Rawatan Alternatif (299)
Rumah Sewa (4371)
Rumah Untuk Dijual (3802)
Servis Freelance (1136)
Servis Keselamatan (733)
Servis Pembersihan (850)
Servis Pengedaran Risalah (471)
Setiausaha Syarikat (601)
Sewa Bas Dan Van (587)
Sewa Kereta Teksi Limo (1860)
Sewa Lori (2613)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (58)
Studio Filem Dan Videografi (258)
Studio Fotografi (915)
Studio Grafik Dan 3D (1142)
Studio Lukisan (133)
Studio Model Penyanyi Pelakon (759)
Studio Muzik (487)
Sukan Beladiri (118)
Sukan Berkumpulan (237)
Sukan Futsal (231)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (656)
Tanah Untuk Dijual (4946)
Tempahan Biskut Dan Tart (2170)
Tempahan Hamper (189)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (676)
Tempahan Katering (2190)
Tempahan Kek Dan Coklat (2174)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (180)
Tempahan Kuih Muih (1768)
Tempahan Minuman Dan Dessert (470)
Tempahan Nasi Lemak (531)
Tempahan Roti (377)
Terminal Bayaran (193)
Ubahsuai Pejabat (654)
Ubahsuai Rumah (1717)
Urut Tradisional (819)
Usahawan Baja Pertanian (375)
Usahawan Benih Dan Nursery (408)
Usahawan Tani (1106)
Vending Machine (388)
Voucher Dan Tiket (252)
Web Design Malaysia (2329)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1392)